Ethos-arvostelu: Uuden mobiililompakon lanseerausprojekti – kannattaa katsoa?

Mielenkiintoinen uusi kryptovaluuttaprojekti on ilmestynyt ja pyrkii luomaan mobiililompakon ja valuutan. Se auttaa hypoteettisesti kryptovaluutan massamääräistä käyttöönottoa, jos se onnistuu.

Tuo projekti on nimeltään Ethos. Ei pidä sekoittaa samanlainen nimi “EthOs” -käyttöjärjestelmään. Ethos luo monipuolisen matkapuhelimen, jolla on ainutlaatuinen älyavaimen suojausrakenne.

IQ Mining Top Banner

Samoin se antaa käyttäjilleen mahdollisuuden seurata varoja muilla alustoilla, kuten miten Coin.fyi toimii. Lompakko mahdollistaa myös nopean ja helpon omaisuuden hajauttamisen ilman edistynyttä kaupankäyntitietoa.

Yhtiö julkaisee oman kryptovaluuttansa, Ethos Tokenin. Tunnuksella voi olla erilaisia ​​käyttötarkoituksia tulevaisuudessa, kun alusta on suositumpi.

Ethos-lompakko

Ethos-mobiililompakko

Kuva ethos.io: n kautta

Ethoksen takana oleva yritys kuvaa itsensä “ihmispohjaisena kryptovaluuttapalveluyrityksenä”. Tärkein vetovoima Ethos-alustalle näyttää olevan heidän kehittämä monen omaisuuden mobiililompakko.

Virallisen verkkosivuston mukaan lompakko tukee bitcoinia, “altcoineja” ja ERC-20-rahakkeita. Enemmän yksityiskohtia siitä, mitä muita altcoineja tuetaan.

Lompakon oletetaan mahdollistavan nopea ja luokkaperusteinen automaattinen monipuolistaminen. Esimerkiksi näyttää siltä, ​​että jos talletat vain bitcoinin, voit käyttää lompakkoa monipuolistaaksesi bitcoinin useiksi muiksi salausvaroiksi nopeasti. Lompakon avulla voit ilmeisesti valita, millaiseen omaisuuteen haluat monipuolistua, kuten alustan tunnukset, apuohjelmakoodit, yksityisyyden kolikot ja niin edelleen.

Sivusto väittää myös, että lompakko tulee olemaan ilmapisaran toiminnan sänky. Erityisesti ethos väittää, että heillä on monia kumppanuuksia muiden blockchain-projektien kanssa, jotka suorittavat ilmapisaroita eetoksen lompakkoihin.

Viime aikoina ilmapisarat ovat olleet jonkin verran suosittu tapa joissakin pienemmissä blockchain-projekteissa päästä sinne rahakkeisiin yleisön käsissä. Ilmapisarat ovat kuitenkin aiheuttaneet sekaannusta, koska jotkut käyttäjät eivät ymmärrä, minkä tyyppinen lompakko on välttämätön, jotta ne voidaan vastaanottaa ilmapisarassa. Kirjoitimme tästä OmiseGO-lentoputkesta aiemmin.

Näyttää todennäköiseltä, että Ethos-alustalla esiintyvät ilmapisarat eivät todellakaan ole “ilmapisaroita”, kuten ne nykyään määritellään, tarkoittaen tyypillisesti ETH-haltijoille annettuja ERC-20-merkkejä. Sen sijaan se voi olla oma levitysmenetelmä, jota käytetään vain heidän alustallaan.

Yritys ei ole vielä määrittänyt, minkä kumppaneiden kanssa he ovat tehneet sopimuksia, mutta he ilmoittavat, että heillä on jo useita ja on paljon enemmän innostuneita osallistumaan.

Ethos-tunnus

Ethos-logo

Ethos-tunnus. Kuva Fotolian kautta

Virallisella verkkosivustolla kuvataan myös lompakolle olemassa oleva natiivivaluutta. Sivusto näyttää kuitenkin olevan hieman epävarma itsestään siitä, mihin Ethos Token todella on tarkoitettu.

Ensinnäkin siinä todetaan, että Ethos-tunnukset voidaan lähettää mihin tahansa ilman maksutapahtumia. Siinä todetaan kuitenkin myös, että Ethos-tokeneja voidaan käyttää maksamaan transaktiomaksut (samoin kuin muut alustalla määrittelemättömät “palvelut”).

Jos käyttäjät voivat maksaa esimerkiksi bitcoin-transaktiopalkkioista ethos-merkkien avulla, se voi olla pakottava käyttötapaus, jos tulos on alhaisemmat transaktiomaksut. Tätä ei kuitenkaan näytä selittävän pääsivustolla, joten on vaikea selvittää tarkalleen, mitä ne tarkoittavat tässä.

Kaivaa hieman syvemmälle, löysimme projektin valkoinen paperi. Itse paperi on piilotettu usein kysyttyihin kysymyksiin tietyn kysymyksen alla. Outo muotoiluvaihtoehto lievästi sanottuna.

Valkoisen kirjan mukaan rahakkeita käytetään tekemään melko suoraviivaisia ​​tehtäviä, kuten “alentaa kuluttajien kustannuksia salaukseen liittyvistä liiketoimista”. Sitten on muutama, jota on vaikeampaa tulkita. Yritä parhaiten ymmärtää tämä: “luo skaalautuva mikromaksunsiirtomekanismi kaikille alustapalveluille”. Arvauksesi on luultavasti yhtä hyvä kuin meidän.

Vielä epämääräisempiä kuvauksia on pääsivustolla, kuten sanonta että Ethos Tokenit “[antavat] kuluttajille mahdollisuuden olla turvallisesti yhteydessä suoraan lohkoketjuihin”. Joten he sanovat sen epäsuorasti “vaaralliseksi” “liittymälle suoraan lohkoketjuihin”?

Sivusto on myös melko varovainen, käyttäen erityisiä legalese. Siinä täsmennetään ehdottomasti, että Ethos Tokenit eivät ole yhtiön osakkeita. Ne eivät anna äänioikeutta eivätkä oikeuta ketään osinkoihin. Tämä tehdään todennäköisesti toimenpiteenä SEC: n estämiseksi merkinnät heidän valuuttansa “arvopaperina”.

Samalla sivulla sivusto tekee vieläkin epämääräisempiä kommentteja, jotka viittaavat siihen, että Ethos-tunnuksia voidaan “käyttää arvon lähettämiseen, samanlainen kuin PayPal”, mutta sen mukaan tätä ei todennäköisesti tapahtuisi joskus tulevaisuudessa.

Se, mitä he tarkoittavat tällä, on epäselvä, koska emme ole varmoja, sanovatko he, että voit tehdä kaupan Ethos Tokenilla itse arvonvaihtovälineenä vai ovatko ne jonkinlainen edustava tunnus fiat-valuutalle tai muulle. Valkoisessa kirjassa ehdotetaan, että tämä liittyy fiat-tukeen ja että “Ethos-alustan ydin on Fiat-yhdyskäytävä ja monipuolistamisalusta”.

Lopulliset ajatukset

Helppokäyttöinen monen omaisuuden lompakko löytää todennäköisesti yleisön kryptovaluuttayhteisöstä. Varsinkin niiden joukossa, jotka ovat uusia kryptovaluutassa, eivätkä halua ladata tietokoneeseensa monia täyden solmun lompakoita, joissa on satoja gigatavuja blockchain-tietoja. Samoin ei ole turvallista varastoida pörssejä pitkällä aikavälillä, joten monen omaisuuden lompakot ovat houkuttelevia.

Ethos saattaa kuitenkin olla jo heidän kilpailunsa takana. Usean omaisuuden lompakot, kuten Exodus ja Jaxx ovat jo olemassa ja ovat melko suosittuja. Lisäksi tänä vuonna ilmestyy uusia monen omaisuuden lompakoita, jotka tarjoavat ylimääräisiä kannustimia. Esimerkiksi Celsius Network julkaisee omat usean omaisuuden lompakkonsa, joiden avulla käyttäjät voivat ansaita korkoa talletetusta kryptovaluutasta noin 9% vuodessa.

Jos Ethos Tokenin tarjoamat edut ovat kuitenkin riittävän vakuuttavia, se voi houkutella käyttäjiä. Varsinkin jos heidän on tehtävä monia pieniä tapahtumia ja jos Ethos-foorumi pystyy jotenkin alentamaan transaktiomaksujaan.

Tämä on jälleen epäselvää tässä vaiheessa. Joka tapauksessa Ethos on projekti, joka pitää silmäsi silmällä. Sillä voi olla mielenkiintoisia ominaisuuksia, kun lompakko julkaistaan ​​joskus lähitulevaisuudessa.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me