EtherZero Ethereum -haarukka – Kaikki merkkisi kuuluvat meille

Viime vuonna ja tänä vuonna on voinut olla satoja bitcoin-haarukoita, mutta Ethereum on saamassa oman kovan haarukan. Haarukka, josta ilmoitettiin 6. tammikuuta EtherZero-virallisella Weibo-sivulla, käyttää tilannekuvaa Ethereum-verkosta, joka tapahtui 19. tammikuuta..

Joten mikä on EtherZero, ja pitäisikö siitä välittää?

Lue, kun kaivamme tätä erittäin epätavallista ja outoa epäilyttävää Ethereumin haarukkaa.

EtherZero: Valmistettu Kiinassa

Samalla kun virallinen nettisivu ei nimenomaisesti sano niin, on olemassa laaja näyttö siitä, että EtherZero on peräisin Manner-Kiinasta. Tällä hetkellä virallinen verkkosivusto on saatavana vain englanniksi (lukuisilla virheillä ja virheillä) ja yksinkertaistetulla kiinalla, joka on Manner-Kiinan tavallinen kieli. Lisäksi sivusto linkittää kiinankielisiin chat-ryhmiin Manner-Kiinassa sijaitsevissa sosiaalisen median sovelluksissa, WeChatissa ja QQ: ssa.

Katsoimme WeChat-ryhmästä ja löysimme vajaat 350 jäsentä. Kukaan ei kuitenkaan näyttänyt sanovan mitään. Virallisella sivulla tai Weibo-profiilissa ei näytä olevan virallisesti hyväksyttyjä englanninkielisiä chat-ryhmiä tai huoneita.

Lisäksi virallisilla verkkosivuilla kehittäjät unohtivat kääntää yhden osan, joka on vaihto-osan otsikko.

EtherZeron verkkosivusto, jota ei ole käännetty

Kääntämätön otsikko EtherZeron englanninkielisellä sivulla

Mitä EtherZero tarjoaa?

Virallisten lähteiden mukaan EtherZeron ja tavallisen Ethereumin välillä on useita eroja. Esimerkiksi estoaika lyhennetään 10 sekuntiin, oletettavasti ei ole transaktiomaksuja, on ominaisuus, jota kutsutaan “välittömäksi maksuksi”, ja EtherZero väittää tukevansa pääsolmuja jossain vaiheessa. Pääsolmun saamiseksi sinulla on oltava 20 000 EtherZero-yksikköä.

Henkilöille, jotka pitävät Ethereumia sydämen haarukan tilannekuvan aikana, annetaan EtherZero suhteessa 1: 1. EtherZero-yksiköiden kokonaismäärä tulee kuitenkin olemaan suunnilleen kaksinkertainen Ethereumin kanssa.

Joten mihin kaikki nämä lisäyksiköt ovat menossa? Virallisessa UKK: ssa todetaan:

”Alkuperäinen kokonaistoimitus on noin 194 miljoonaa ETZ: tä. Jokainen ETH-haltija saa yhden ETZ: n jokaisesta ETH: sta, yhteensä 97 miljoonaa ETZ: tä, ja toisen 97 miljoonaa ETZ on varattu myöhäiseen kehitykseen ja tiimin perustustoimintaan.”

Toisin sanoen tämän haarukan kehittäjät pitävät uskomattoman 50% kaikista yksiköistä. Tämä olisi sama kuin jos Satoshi Nakamoto loi bitcoinin, hän pitäisi niistä 10 1/2 miljoonaa itselleen heti, kun hän aloitti alustan.


Vaikka Bitcoin Gold -kehittäjiä syytettiin ahneudesta haarukkavaluuttansa esikaivamiseen, ennalta louhittujen yksiköiden määrä hiipuu verrattuna EtherZeron kehittäjien haluamaan itselleen.

EtherZero Weibo -sivu

EtherZero Weibo -sivu

Mikä on projektin (ilmoitettu) tavoite?

EtherZero väittää olevansa muutama projektin tavoite, kun epäilemme, että tämä on vain massiivinen käteisnappula, joka perustuu yksinomaan siihen, että kehittäjä aikoo vaatia puolet kaikista yksiköistä heti alusta alkaen. Ensisijaisesti heidän ilmoitetut tavoitteensa ovat tukea DAPP-kehitystä käyttämällä masternode-pohjaista järjestelmää, joka teoreettisesti sallisi korkean transaktiotehon, sekä tarjota ilmaisia ​​tapahtumia.

Projektissa mainitaan myös ominaisuus, jota se kutsuu “pikamaksuksi”. Oletettavasti tämä on yritys hyödyntää masternodeja tuottamaan välitön transaktiovaikutus, joka on samanlainen kuin Dash tarjoaa. Vaikka tämä kuulostaa tarpeeksi jaloilta, on silti erittäin vaikea päästä eteenpäin kehittäjältä, joka haluaa vaatia puolet kaikista olemassa olevista yksiköistä.

Ote EtherZero-verkkosivulta

Täysin tuntematon kehitys

Etherzero-kehitystiimi

Kuka on projektin takana?

Vaikka bitcoin-kullalla ja bitcoin-käteisellä oli ulkona tiimi, EtherZerolla ei näytä olevan mitään tietoa siitä, kuka on tämän haarukan takana. Tämä lisää epäilyjä projektin tavoitteista.

vuonna valkoinen paperi, on osa, joka jää jäljelle kuvaamaan kuka joukkue on. On kuitenkin niin vähän tietoa ja salanimien ja lempinimien laajaa käyttöä, että kukaan ei yksinkertaisesti voi tunnistaa kuka nämä ihmiset ovat.

Yhtiön mukaan toimitusjohtaja on “Gary Lou”. Valkoisen kirjan mukaan:

Jatkuvat yrittäjät, jotka ovat keskeyttäneet yliopiston ja löytäneet perustamisen, ovat harjoittaneet Internet-markkinointia, shareware-ohjelmia, mobiilipelejä ja kryptovaluutta vastuussa useiden tunnusten ja DAPP: n kehittämisestä ja toiminnasta. Projektin johtaja EtherZero-suunnittelussa, kehityssuunnassa, joka johtaa EtherZerosta tulemaan yhteiseksi DAPP-kehitysalustaksi 5-10 vuodessa.

Jälleen kerran ei ole saatavilla muuta tietoa, eikä meillä ole mitään keinoa tietää kuka tämä “Gary” todella on. Ei ole valokuvia, linkitettyjä sosiaalisen median sivuja tai oikeastaan ​​mitään todennettavissa olevaa. Gary Lou voi yhtä hyvin olla John Doe.

Koska kryptovaluuttamaailma soveltuu niin monille petosmahdollisuuksille, useimmat hyvämaineiset projektit ovat erittäin avoimia siitä, kuka on projektinsa takana. Ihannetapauksessa EtherZero ei saisi olla poikkeus. On kuitenkin selvää, että he piilottavat tahallaan identiteettejä siitä, kuka on tämän takana.

Tämä on melko samanlainen kuin toinen kiinalainen kovahaarukka, joka otettiin käyttöön viime vuonna, Bitcoin Diamond. Bitcoin Diamondin tiimi kieltäytyi myös tunnistamasta kuka sen takana oli. Monet ovat myös epäilleet, että Bitcoin Diamond oli vain käteisnappula eikä vakava yritys kehittää todellista kryptovaluutta.

Päätelmät

Vaikka on aina houkuttelevaa miettiä olennaisilta osin vapaan rahan hankkimista kovien haarukoiden kautta, tässä projektissa on aivan liian paljon punaisia ​​lippuja, jotta se olisi luotettava. Ainakin ei vielä. Se, että EtherZero tulee Kiinasta, ei ole ongelma.

Tästä maailmasta tulee useita erittäin onnistuneita ja luotettavia kryptovaluuttahankkeita ja niihin liittyviä yrityksiä. Ongelmana on, että kehittäjät haluavat ennakkoon vaatia 50% kaikista tunnuksista. He myös ilmeisesti kieltäytyvät tunnistamasta itseään selkeällä ja avoimella tavalla.

Siksi suosittelemme, että EtherZerosta kiinnostuneet odottavat useita kuukausia haarukan jälkeen ennen kuin he yrittävät joko vaatia EtherZero-yksiköitä tai osallistua ekosysteemiin. Ja silloinkin on noudatettava suurta varovaisuutta, ja kaikkien tulisi tehdä huolellisuus ennen osallistumistaan.

Esitelty kuva Bitcointalk.org-sivuston kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me