Ethereum 2.0: Täydellinen yleiskatsaus ETH: n uudesta lomakkeesta

Ethereum 2.0 julkaistiin 1. joulukuuta 2020. Loistava! Mutta mitä se tarkoittaa? Mikä edes on Ethereum 2.0? Mistä voit saada kätesi 2.0 ETH -merkkeihin? Onko se edes sen arvoista? Ja miten “Ethereum 1.0” on edelleen livenä? Kuinka Ethereum 2.0 vaikuttaa Ethereumin hintaan?

Ethereum2.0

Kuva kautta Tila

Nämä ovat vain muutamia niistä monista kysymyksistä, joita ihmiset ovat kysyneet Ethereum 2.0: n julkaisun jälkeen. Täällä kolikkotoimistossa olemme pitäneet silmällä näitä kysymyksiä. Vaikka löydät joitain vastauksia viime video Ethereum 2.0: sta, toiset tarvitsevat lisää huomiota.

Tämän artikkelin loppuun mennessä sinulla on hyvä käsitys Ethereum 2.0: sta ja sinulla on vastaukset lähes kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla siitä.

Mikä on Ethereum?

Jos tämä on ensimmäinen kysymys, joka tuli mieleesi, kun näet yhden monista Ethereum 2.0: ta koskevista otsikoista, suosittelemme, että luet ensin perusteellisen artikkelimme Ethereumista. Lyhyesti sanottuna Ethereum on kryptovaluutta, joka toimii myös alustana, jolle voit rakentaa sovelluksia.

EthereumDapps

Muutama Ethereumille rakennetuista sovelluksista.

Ethereumille rakennetut sovellukset ovat samanlaisia ​​kuin tietokoneellasi tai Internetissä. Erona on, että Ethereumille rakennetut sovellukset ovat hajautettuja – niitä ei pidetä yhdellä tietokoneella tai palvelimella.

Ethereumin estoketju

Lisää tekninen yleiskatsaus Ethereum-lohkoketjuun. Kuva Researchgaten kautta


Sen sijaan Ethereum-sovellukset tallennetaan useisiin tietokoneisiin, jotka on kytketty siihen blockchain-verkko. Tämä tarkoittaa, että Ethereumilla tehdyissä sovelluksissa on käytännössä mahdotonta kokea seisokkeja. Sääntelyviranomaisten on myös vaikea rajoittaa pääsyä niihin tai sulkea niitä.

EthereumERC-20

ERC-20-tunnuksen luomiseen vaadittava Ethereum-komentosarja on uskomattoman yksinkertainen. Kuva kautta Keskitaso

Sovellusten lisäksi Ethereum antaa sinun luoda helposti digitaalisia tunnuksia. Sen sijaan, että joudut rakentamaan omaa kryptovaluuttaa tyhjästä, voit käyttää eräänlaista “mallia”, jonka tarjoaa Ethereum.

Tätä mallia kutsutaan ERC-20-standardiksi, ja Ethereumiin on tähän mennessä tehty yli 200 000 erilaista tunnusta. Joillakin on ohjelmoitu hyvin ainutlaatuisia ominaisuuksia (katso Ampleforth).

Miksi Ethereum on tärkeä?

On olemassa syy, miksi Ethereum on toiseksi suurin kryptovaluutta markkina-arvon mukaan. Se ylläpitää suurinta sovellusten ekosysteemiä kryptovaluutta-tilassa, ja yli puolet 100 parhaasta kryptovaluutasta on rakennettu Ethereumin lohkoketjuun ERC-20-merkkeinä.

Ethereum-ekosysteemi

Suuri osa Ethereumin ekosysteemistä (lukuun ottamatta tietysti 200 000 rahaketta). Kuva kautta TheBlockCrypto

Mikä tärkeintä, melkein koko hajautettu rahoitustila on rakennettu Ethereumille. DeFi-tila koostuu pari tusinasta sovelluksesta, joiden avulla voit tehdä esimerkiksi kauppaa, lainata ja lainata ERC-20-rahakkeita ilman keskitettyä yksikköä, kuten kryptovaluutan vaihtoa tai pankkia.

EthereumDeFi

DeFi on kasvanut merkittävästi vuonna 2020.

Kuten käy ilmi, välimiehen leikkaaminen on varsin tuottoisaa. Ethereum DeFi -protokollien vuotuiset korot voivat olla missä tahansa välillä 3-10 000%+ (vaikka äärimmäiset APY: t ovat harvinaisia ​​ja lyhytaikaisia). Tämä on houkutellut lähes 15 miljardia dollaria kryptovaluutta DeFi-tilaan, joka kasvaa päivittäin.

EthereumGas

Kuva kautta Ethgas

ETH-tunnusta käytetään Ethereumin verkkomaksujen maksamiseen kaasu, ja tämä mitataan yksikössä nimeltä gwei. Tunnusten ja sovellusten kysynnän kasvaessa myös ETH: n kysyntä kasvaa. Siksi jotkut uskovat, että Ethereum saattaa joskus ohittaa Bitcoinin tullakseen suurimmaksi kryptovaluutaksi.

EthereumTransaktiot

Ethereum-verkon tapahtumien määrä on kasvanut tasaisesti julkaisunsa jälkeen.

On vain yksi ongelma: Ethereum-verkko pystyy käsittelemään vain noin 15 tapahtumaa sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että jatkuvasti kasvava määrä Ethereum-sovelluksia käyttäviä ihmisiä ei ole kestävää. Ethereum ei voi skaalata, ja on vain ajan kysymys, ennen kuin verkon käyttäjiä on liian paljon tukemaan. Korkeat verkkomaksut Ethereumilla ovat jo ollut uutisissa Kuukausien ajan.

Tässä tulee sisään Ethereum 2.0.

Mikä on Ethereum 2.0?

Ethereum 2.0 on Ethereumin ratkaisu sen skaalausongelmaan. Se on ollut teoksissa Ethereumin perustamisesta lähtien vuonna 2015, jolloin se tunnettiin nimellä Tyyneys. Voit ajatella Ethereum 2.0: ta Ethereumin evoluution seuraavaksi vaiheeksi kryptovaluutta-alustana.

Kuinka Ethereum 2.0 toimii?

Ethereum 2.0 koostuu kokonaan uudesta lohkoketjusta nimeltä majakkaketju. Beacon-ketju käyttää jotain, jota kutsutaan sirpaleeksi Ethereumin suorituskyvyn parantamiseksi. Tähän sisältyy pääosin ketjuun kiinnittyvien lisäketjujen (sirpaleiden) luominen (tässä tapauksessa Beacon-ketju)..

EthereumBeaconKetju

Tekninen yleiskatsaus Ethereum 2.0: n Beacon-ketjuun. Kuva kautta Keskitaso

Koska et enää luota yksittäiseen lohkoketjuun tapahtumien käsittelyssä, voit kohdistaa tiettyjä sovelluksia tiettyihin sirpaleisiin. Voit esimerkiksi hankkia sirpaleisen maksun kaikista Ethereumille rakennetuista virtuaalimaailmista, kuten Decentraland, ja toisesta sirusta, joka on tarkoitettu yksinomaan DeFi-protokollille, kuten yEarn.

EthereumKartta

Ethereum 2.0: n etenemissuunnitelma ja missä olemme.

Ethereum 2.0: n käyttöönotto on jaettu useisiin vaiheisiin. Vaikka Ethereum 2.0 -verkko otettiin teknisesti käyttöön 1. joulukuuta, on vielä pitkä matka ennen kuin se on täysin toimintavalmis. Toisin sanoen et näe mitään sovelluksia tai DeFi-protokollia Ethereumissa milloin tahansa.

Ethereum 2.0: n odotetaan toteutuvan kokonaan noin 2-3 vuotta (kirjoituksen ajankohdasta). Kunnes se on valmis, Ethereum ja Ethereum 2.0 ovat rinnakkain. Tällä on mielenkiintoisia vaikutuksia ETH-kryptovaluutan hintaan ja talouteen. Näistä keskustellaan pitkään myöhemmin artikkelissa.

ETH 1.0: n erot & ETH 2.0?

Ethereumin ja Ethereum 2.0: n välillä on kaksi suurta eroa: verkon nopeus ja miten ETH-salausvaluutta louhitaan. Ethereum pystyy käsittelemään vain 15 tapahtumaa sekunnissa, kun taas Ethereum 2.0 pystyy teoreettisesti käsittelemään noin 100 00 tapahtumaa sekunnissa.

ProofOfWork

Kuva kautta Ledger.

Ethereumissa uusi ETH annetaan palkkiona kaivostyöläisille, jotka omistavat laskentatehonsa (yleensä erikoistuneiden kryptovaluuttakaivoslaitteiden muodossa) todentamaan tapahtumia ratkaisemalla salauspalapelit Ethereumin lohkoketjussa. Tätä kutsutaan todistukseksi kaivostoiminnasta ja se on sama kaivosprosessi, jota käytetään Bitcoinissa.

ProofOfStake

Kuva kautta Ledger

Työn todistamisen sijaan Ethereum 2.0 käyttää todisteita panoksesta. Tähän sisältyy suuren määrän ETH: n asettaminen toimimaan solmuna (käyttäen tavallista tietokonetta), joka validoi tapahtumat Ethereum-lohkoketjussa vastineeksi lisää ETH: ta. Kierre on, että jos pysyt offline-tilassa liian kauan tai yrität manipuloida verkkoa, voit menettää osan tai jopa kaikki sidoksesi ETH.

Ethereum 2.0: n panostamisen usein kysytyt kysymykset

Vuosien testaamisen jälkeen Ethereum 2.0, Ethereum 2.0: n virallinen panossopimus käynnistettiin 4. marraskuuta 2020. Tämä oli eräänlainen “kertymisvaihe”, jossa vähintään yli 525 000 ETH: n tarvitsi osallistua yli 16400 yksilölliseen validoijaan seuraavan vaiheen alkamiseksi..

EthereumStakingLaunch

Ethereum 2.0: n käynnistysvaiheen alkaessa osallistuminen oli melko vähäistä.

Tämä keräysvaihe on tarpeen sen varmistamiseksi, että verkko on riittävän hajautettu ennen käynnistämistä. Ethereumilla oli aluksi vaikea saavuttaa tätä kynnystä, mutta vähimmäismäärä osallistujia saavutettiin juuri ajoissa 1. joulukuuta käynnistämistä varten.

Ethereum 2.0 -pakettipalkinnot

Ethereum 2.0 -palkintojen saaminen vaihtelee noin 22–5% vuodessa (maksettu ETH: ssa) riippuen verkostoon sidotun ETH: n määrästä.

EthereumStakingRewards

Ethereum 2.0: n nykyinen vuotuinen tuotto panoksesta.

Kuten näette, mitä enemmän ETH on sidottu Ethereum 2.0: een, sitä pienempi vuotuinen tuotto. Tämän palkkiotaulukon tarkoituksena on löytää herkkä tasapaino ihmisten kannustamisen panostamiseen ja ETH-kryptovaluutan suojaamiseen liian suurelta inflaatiolta.

Kuinka panostan Ethereum 2.0: een?

Voit panostaa Ethereum 2.0: lla kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on ajaa oma validointisolmu, joka vaatii 32 ETH: n, vankan Internet-yhteyden ja kohtalaisen tehokkaan tietokoneen. Voit lukea kaikki tarvitsemasi tiedot, jos haluat suorittaa validointisolmun Ethereum 2.0: lla napsauttamalla tätä.

EthereumStakingPools

Muutama monista Ethereum 2.0: n panosaltaista

Toinen tapa panostaa Ethereum 2.0: een on liittyä panosryhmään. Kirjoitushetkellä Ethereum 2.0: lle on kymmeniä panospooleja. Useimmat suuret vaihdot ovat myös lisänneet tukea Ethereumin panostamiseen. Jos käytät vaihtoa, kuten Binance, Coinbase tai Kraken, voit panostaa ETH: si siellä.

Mutta ennen kuin teet, on joitain hienoja painoksia, joista sinun pitäisi tietää.

Ethereum 2.0: n panostusolosuhteet

Sinun on pidettävä mielessä muutama tärkeä asia ennen kuin panostat Ethereum 2.0: een. Ensimmäinen on, että toistaiseksi se on yksisuuntainen matka. Toisin sanoen, kun sidot ETH: n Ethereum 2.0 -verkkoon, ei ole paluuta takaisin – et voi muuntaa sitä takaisin 1,0 ETH: ksi.

Ethereumin panostusolosuhteet

Toiseksi, jos päätät käyttää omaa validointisolmua Ethereum 2.0: lla, mahdolliset käyttökatkokset (esim. Internet-yhteys katoaa) voivat johtaa siihen, että menetät osan sidoksissa olevasta ETH: sta. Tätä kutsutaan leikkaukseksi, ja se voi jopa tapahtua vahingossa, jos verkossa on virhe, eikä sinulle makseta korvausta.

Ethereumin panostaminen lukitukseen

Kolmanneksi sinä ei voi liikkua sidottu ETH: si Ethereum 2.0: n seuraavaan vaiheeseen, joka tapahtuu seuraavien 1-2 vuoden aikana. Tämä tarkoittaa, että et voi vetää pois, käydä kauppaa tai tehdä mitään kyseisen sidotun ETH: n kanssa. Eli, ellet tietenkään päätä panostaa ETH: si altaaseen, joka tarjoaa tokenoitua ETH 2.0: ta.

Mikä on tokenisoitu Ethereum 2.0?

Tunnistettu Ethereum 2.0 on myös ETH 2.0 tai Beacon Chain ETH, joka on alkuperäisen Ethereum-lohkoketjun ERC-20, joka edustaa ETH: tä, joka on liitetty 2.0-verkkoon. Voit pitää sitä älykkäänä kiertotapana 1-2 vuoden lukitusjaksolle Ethereum 2.0 -pelissä.

UniswapDEX

Uniswap-hajautettu vaihto, yksi suosituimmista sovelluksista, jotka on rakennettu Ethereumille.

Tämä tokenoitu ETH on pohjimmiltaan eräänlainen IOU – panostat ETH: n Ethereum 2.0: een erityisessä panostusaltaassa, ja panostusaltaan tarjoajan luoman mukautetun Ethereum-sovelluksen avulla voit lyödä (luoda) ERC-20-version ETH: stä, jonka olet liittänyt 2.0-altaassa. Voit vapaasti käydä kauppaa tällä merkinnällä varustetulla Ethereum 2.0: lla (vaikka sinun on todennäköisesti käytettävä hajautettua vaihtoa, kuten Poista vaihto tehdä niin).

AaveaTokens

Niin sanotut “korolliset rahakkeet”, kuten aTokens Aave: n julkaisemat ovat suosittuja DeFi-tilassa.

Hienoa on, että tämä tokenoitu Ethereum 2.0 kerää osan kiinnostuksen kohteena olevan ETH: n tuottamasta korosta reaaliajassa! Lisäksi kuka tahansa, jolla on tokenoitu Ethereum 2.0, voi lunastaa edustamansa ETH: n, kun on mahdollista siirtää sitä seuraavien 1-2 vuoden aikana.

Hyötyosuusoperaattorin etu tämän merkityn Ethereum 2.0: n tarjoamisesta on, että se houkuttelee todennäköisesti lisää sidosryhmiä uima-altaaseensa, mikä lisää altaan tarjoajan panosta. Etu sinulle on, että sinulla on edelleen pääsy sidottuun ETH: hen.

Kuinka saan Ethereum 2.0: n?

Vaikka et voi vielä ostaa Ethereum 2.0: ta, voit pian saada ETH: n tokenoidun version liitettäväksi Ethereum 2.0: een (kuten edellisessä alaotsikossa on mainittu).

TokenizedEthereum

Rocket Poolin äskettäinen ilmoitus heidän tokenoidun Ethereum 2.0: nsa kehittämisestä.

Rakettiallas on parhaillaan kehittymässä tekniikka tehdä juuri niin ja odottaa tokenoidun Ethereum 2.0: n toteutuvan jonkin aikaa vuoden 2021 alussa. FTX-salausvaluutan vaihto harkitsee myös käynnistämällä sidottu ETH-tunnus.

Pitäisikö minun panostaa Ethereum 2.0: een?

Tämä riippuu siitä, oletko siinä pitkällä matkalla vai et. Jos etsit vain nopeaa panosta ETH: llesi, olet todennäköisesti parempi, jos et panosta. Olemme toisen kryptovaluuttamarkkinoiden alussa härkäajo, ja saatat menettää hyvän myyntimahdollisuuden, jos ETH on lukittu Ethereum 2.0 -verkkoon.

BitcoinStockToFlow

Bitcoinin osakevirtausmallin sanotaan vaikuttavan kryptovaluuttamarkkinoiden kehitykseen. Kuva kautta Lookintobitcoin

Jos kuitenkin on mahdollista merkitä Ethereum 2.0: een sidottu ETH, se antaa sinun myydä sidottu ETH välityspalvelimella, kun hinta on oikea. Ilmeisesti, jos olet siinä pitkällä matkalla, panostamisen tai ei-kysymyksen ei pitäisi olla järkevää. Huomaa, että tämä ei ole taloudellista neuvontaa, ja päätös osakkeista on viime kädessä sinun tehtäväsi.

Jos Ethereum 2.0: n panostamiseen liittyviin kysymyksiin ei vastattu täällä, tutustu Ethereum Launchpad.

Vaikuttaako Ethereum 2.0 Ethereumin hintaan?

Lyhyt vastaus on kyllä. Se, miten Ethereum 2.0 vaikuttaa Ethereumin hintaan, on kuitenkin hieman monimutkaisempi. Tässä on muutama harkittavissa oleva skenaario. On todennäköistä, että näemme näiden kaikkien yhdistelmän lähitulevaisuudessa.

Skenaario 1: Vähentynyt ETH-tarjonta nostaa ETH: n hintaa

Kuten olet lukenut, kaikki Ethereum 2.0: een sidottu ETH lukitaan 1-2 vuodeksi. Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa sidottu ETH ei ole käytännössä liikkeessä. Tällä olisi positiivinen vaikutus Ethereumin hintaan, koska olettaen, että kysyntä pysyy samana, rajoitettu tarjonta tarkoittaa hinnan nousua.

EthereumStakingLaunch

Ethereum 2.0: n käynnistysvaiheen alkaessa osallistuminen oli melko vähäistä.

Kirjoitushetkellä, hieman yli miljoona ETH on sidoksissa Ethereum 2.0 -verkkoon. Tämä on hieman alle 1% Ethereumin koko tarjonnasta. Vaikka tällä ei välttämättä ole kovin rajoittavaa vaikutusta tarjontaan, se varmasti tapahtuu, jos sidosryhmään kuuluvan ETH: n määrä nousee eli 10-20% ETH: n koko tarjonnasta.

Skenaario 2: Tokenized Ethereum 2.0 johtaa kestämättömään hintakasvuun

Asiat muuttuvat hieman monimutkaisemmiksi, kun heität tokenoidun Ethereum 2.0: n sekoitukseen. ETH: n tokenoidun version saaminen, joka kerää kiinnostusta ja jolla voi käydä vapaata kauppaa, olisi uskomattoman arvokasta etenkin niille, jotka käyttävät DeFi-sovelluksia.

TokenizedETH

Monet ovat spekuloineet, että tokenisoidulla Ethereum 2.0: lla on erittäin suuri kysyntä, jos se julkaistaan.

Tokenisoidun Ethereum 2.0: n kysyntä olisi uskomattoman suuri ja voisi jopa olla niin suuri, että tokenoitu Ethereum 2.0 olisi arvokkaampi kuin Ethereum. Tämä hintataseen epätasapaino olisi todennäköisesti väliaikaista, koska se motivoisi ihmisiä panostamaan ETH: nsa luomaan tokenisoidun Ethereum 2.0: n, jota he voivat myydä premium-tasolla.

Täällä asiat voivat kuitenkin sotkeutua, koska jos tokenoidun Ethereum 2.0: n kysyntä tulee liian korkeaksi, se voi lopulta johtaa Ethereum-verkon kaatumiseen ja ETH: n hintaan.

Noidankehä

Korkeammat hinnat, jotka johtavat korkeampaan kysyntään ja johtavat korkeampiin hintoihin, on noidankehä. Kuva kautta Financial Times

A suuri kysyntä Tokenized Ethereum 2.0 motivoi ihmisiä panostamaan enemmän ETH: ta Ethereum 2.0 -verkkoon. Tämä vähentää ETH: n kiertävää tarjontaa, mikä tekee ETH: sta arvokkaamman. Tämä tekee tokenisoidusta Ethereum 2.0: sta vieläkin arvokkaamman, mikä johtaa entistä suurempaan kysyntään ja siten enemmän panostukseen.

Lyhyesti sanottuna, tokenoitu Ethereum 2.0 voi nostaa ETH: n hinnan korkeammaksi kuin koskaan ennen, mutta se voisi tehdä sen tavalla, joka ei ole kestävää ja voi jopa kaataa verkon.

DeFiUsers

DeFi-käyttäjiä on vain noin 200 000. Kuva kautta Keskitaso

Onneksi tokenoidulle Ethereum 2.0: lle ei todennäköisesti ole tarpeeksi kysyntää tämän tapahtumiselle yksinkertaisesti siksi, että niitä on ei tarpeeksi ihmisiä jotka ymmärtävät DeFi: tä.

Skenaario 3: ETH: n hinnat kaatuvat väliaikaisesti Ethereum 2.0: n jälkeen

Kun luet tätä, Ethereum 2.0: ssa on kymmeniätuhansia validoijia, jotka ansaitsevat kiinnostusta ETH: ta kohtaan. He eivät pysty myymään ansaitsemaansa ETH: ta… vielä. Kun heidän on mahdollista tehdä niin, on hyvin epätodennäköistä yksinkertaisesti jatka istumista tuolloin ETH.

BitcoinMinersMyynti

Kaivostyöläiset myyvät salauksensa aikaisemmin kuin me.

Monet Ethereum 2.0: n validoijista ovat tai ovat olleet Ethereumin kaivostyöläiset. He ovat siellä ansaitsemaansa voittoa ja myyvät säännöllisesti kaikki ansaitsemansa ETH: t keinona ansaita voittoa. Kahden vuoden tuottamattomuuden jälkeen he haluaisivat myydä eniten, elleivät kaikki kertyneet ETH: t.

SolanaTokenEmissio

Solanan SOL-tunnuksen kaltaisilla tunnuspäästöaikatauluilla voi olla negatiivinen vaikutus hintaan. Kuva kautta Binance

Perustaloustiede sanelee, että tämä massiivinen ETH-tarjonta, joka myydään kerralla, voi kaataa sen hinnan. Tämä olisi todennäköisesti väliaikaista, ja Ethereumin kehittäjät voisivat myös määrätä jonkinlaisen jäähtymisjakson, jolloin nämä validoijat eivät pystyisi siirtämään enemmän kuin tietty määrä ETH: ta kerralla.

Skenaario 4: Ethereum 2.0 epäonnistuu ja ETH-hinnat kaatuvat

Tämä on todennäköisesti vähiten todennäköinen skenaario, mutta se on varmasti pidettävä mielessä. Jos jokin menee pahasti vikaan Ethereum 2.0: n kanssa, sillä voi olla tuhoisa vaikutus ETH: n hintaan. Toistaiseksi Ethereumilla ei ole oleellisesti kilpailua – ne ovat ylivoimaisesti suurin genrensa kryptovaluutta.

Ethereum-kilpailijat

Muutama Ethereumin kilpailija. Kuva kautta Keskitaso

Siitä huolimatta on teknisesti kilpailua, nimittäin sellaisten projektien joukosta kuin Polkadot ja Cardano jotka molemmat ovat luoneet Ethereumin entiset perustajat. Jos jotain menisi pieleen Ethereum 2.0: n kanssa tai siirtyessä Ethereumista Ethereum 2.0: een, usko verkkoon vaihtuisi melko nopeasti siihen sijoitettujen rahojen ohella.

Tämä herättää kysymyksen, jos Ethereum on niin hidas, kuinka se selviää, kunnes Ethereum 2.0 on valmis?

Mitä Ethereumille tapahtuu?

Ethereum ei ole menossa mihinkään lähivuosina. Tämä johtuu suurelta osin Vitalik Buterinin suunnitelma ja muut Ethereumin kehittäjät toteuttamaan kerroksen 2 skaalausratkaisuja verkkoon. He uskovat, että tämä antaa Ethereumin pysyä kilpailukykyisenä muita vastaavia kryptovaluuttoja vastaan, kunnes Ethereum 2.0 on valmis.

Ethereumin skaalaus

Ethereumin skaalauksen aikajana Vitalik Buterinin hahmottelemana.

Useimmat kerroksen 2 skaalausratkaisut käsittelevät periaatteessa osan liiketoimista erillisellä lohkoketjulla ja tallentavat ne sitten Ethereum-lohkoketjuun erässä yhtenä tapahtumana. Tämän tyyppisiä skaalausratkaisuja kutsutaan rollupeiksi, zkrollupeiksi tai zksnarkeiksi.

Ethereum-kerros 2

Katsaus muutamiin Ethereumin skaalausratkaisuihin. Kuva kautta Viserrys

Tason 2 skaalausratkaisut kolahtavat Ethereumin tapahtumat sekunnissa 15: stä 1-4000: een. Jos haluat tietää, miten tämä saavutetaan, tai haluat tietää joistakin kerroksen 2 projekteista, tarkista OMG-verkko ja Silmukka.

Kun Ethereum 2.0 on valmis, kaikki Ethereumille rakennettu on siirrettävä Ethereum 2.0: een. Tämä prosessi alkaa todennäköisesti kauan ennen Ethereum 2.0: n avaamista liiketoiminnalle ja se on luultavasti projektin alkamis- tai katkaisuhetki.

Jos tämä siirtyminen on liian myrskyisää tai jos 2.0-verkossa on merkittäviä ongelmia, Ethereum saattaa mahdollisesti menettää osan tai kaikki asemansa kilpailijoille. Jos kaikki menee hyvin, Ethereum saattaa kuitenkin vain ylittää Bitcoinin suurimpana kryptovaluuttana markkina-arvon mukaan.

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map