DueDEX Review: Täydellinen yleiskatsaus pörssiin

DueDEX on uusi Bitcoin-futuuripörssi, joka on avannut kirjansa kauppiaille, jotka etsivät toista keinoa käydä kauppaa vivulla.

Tämä vaihto tarjoaa jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen Bitcoiniin. Tämä yhdistetään heidän suhteellisen ainutlaatuiseen alustaansa ja salamannopeaan yhteensopivaan moottoriin. Kilpailu ei kuitenkaan ole vähäistä, vaikka otetaan huomioon muut vaihdot.

Joten, voiko tällaiseen uuteen vaihtoon luottaa?

Tässä DueDEX-katsauksessa yritän vastata juuri siihen. Annan sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää pörssistä, sekä joitain huippuvinkkejä, kun aloitat kaupankäynnin siellä.

Yleiskatsaus

DueDEX on Belizessä toimivan CKG Global Trading Limitedin kauppanimi. Yrityksellä on rekisteröintinumero 172257.

Sen perusti Bo Wang, joka on kiinalainen blockchain-yrittäjä. Niille teistä, jotka eivät tiedä, Bo oli Factomin – yrityksen blockchain-ratkaisun – perustaja.

Samanlainen kuin ByBit ja PrimeXBT, DueDEX on Bitcoin-futuuripörssi. Tämä tarkoittaa, että käydään kauppaa johdannaisinstrumenteilla Bitcoinin hinnalla. Tämä tarkoittaa, että voit hyödyntää sijaintisi jopa 100x.

DueDEX toimii myös useiden huipputason likviditeetin tarjoajien kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on syvä likviditeetti kaikille tilauksillesi. Niissä on myös vastaava moottori, joka pystyy käsittelemään yli 100 kt TPS: n.

Se on myös ei-KYC-vaihto, joka ei vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja tilin luomiseen. Tämä on toisin kuin Coinbase et ai., Jotka tarvitsevat täyden KYC: n kauppiailtaan.

DueDEX vie kauppiaita ympäri maailmaa, vaikka joillakin alueilla ne rajoittavat käyttäjiä. Näitä ovat esimerkiksi Yhdysvallat, Hong Kong jne. Näet täydellisen luettelon tässä.

Onko DueDEX turvallinen?

Tämä on ehkä yksi tärkeimmistä kysymyksistä, joita jokainen kauppias voi kysyä pörssistä (erityisesti uusista). Joten miten DueDEX todella pinotaan?

No, on olemassa useita alueita, joita tarkastelemme yrittäessämme määrittää, käytetäänkö vaihtoa. Näitä ovat esimerkiksi käyttäjien turvallisuus, valuutanvaihtoturva, kolikoiden varastointi ja kaupankäynnin riskien hallinta.

Katsotaanpa jokainen näistä meistä?

Kolikoiden turvallisuus

Kolikoiden varastoinnissa DueDEX käyttää kylmävarastointimenettelyä. Tämä tarkoittaa, että kolikot tallennetaan offline-ympäristöön, joka pitää ne turvassa hakkereilta ja irrotettu Internetistä.

DueDex-kolikkoturva

Kolikkoturvaa koskevat DueDex-käytännöt

Nämä kolikot on tallennettu Multi-sig-lompakkoihin. Tämä tarkoittaa, että varojen siirtämiseksi DueDEX: ssä on useita henkilöitä, joiden on hyväksyttävä tämä ja allekirjoitettava tapahtuma.

Lämminvarastoinnin yhteydessä näitä multisig-lompakoita kiinnitetään vain kolme kertaa päivässä. DueDEX käsittelee erät erissä manuaalisesti ja monikerroksisen menettelyn avulla.

Huomautus ✍️: Ottaen huomioon, että nostot tehdään manuaalisesti, joudut odottamaan nostoaikaa, jotta omasi voidaan käsitellä. Vaikka tämä saattaa olla turhauttavaa, se on turvallisempi tapa hallita kolikoita.

Palvelimen suojaus

DueDEX-kaupankäynnin infrastruktuuria isännöi Microsoft Azure -arkkitehtuuri. Tämä on yksi vahvimmista pilvipalveluinfrastruktuureista. Se varmistaa niiden kaupankäyntivarastojen jatkuvan käyttöajan.

Lisäksi Microsoft Azure on yksi turvallisimmista pilvipalvelupalveluista. Tämä tarkoittaa, että tietosi eivät ole pelkästään turvallisia, vaan myös sitä, että ne voivat estää kaikki DDoS-hyökkäyksiin liittyvät ongelmat.

Viestinnän turvallisuus

Ei ole mikään yllätys, että DueDEX-verkkosivusto on täysin SSL-salattu. Tämä tarkoittaa, että kaikki viestintä sinun ja vaihdon välillä on salattu ja piilotettu hakkereiden uhalta.

DueDex SSL -varmenne

DueDex SSL -varmenne

Tältä osin sinun on aina varmistettava, että näet turvallisen riippulukon selaimessasi. Jos satut sivulle, jolla ei ole tätä, se voi olla tietojenkalastelusivu ja sinun pitäisi poistua välittömästi.

Käyttäjän suojaus

Tietenkin tietoturva alkaa usein käyttäjältä. Useimmat hakkeroinnit tapahtuvat, koska käyttäjät antavat vahingossa tilien hallinnan salasanoilla tai API-avaimilla. DueDEX: llä on kuitenkin joitain menettelytapoja suojautumaan tältä.

Yksi näistä on se, että ne tarjoavat kahden tekijän todennuksen. Tämä tarkoittaa, että sisäänkirjautuaksesi tilillesi sinun on vahvistettava sisäänkirjautuminen myös puhelimellasi.

DueDex-kaksitekijän todennus

DueDex kaksitekijän todennusasetuksetAuthenticator &# 128242; ️: Yllä olevan todennusvaihtoehdon saamiseksi sinun on ladattava Google Authenticator. Voit ladata tämän Google Play Kauppa.

Kehotamme sinua asettamaan tämän heti, kun luot tilin. Kahden tekijän todennuksen avulla, vaikka hakkereilla olisi pääsy salasanallesi, he eivät voi kirjautua sisään ilman puhelinta.

Riskienhallinta

Koska DueDEX on futuuripörssi, joka tarjoaa 100-kertaisen vipuvaikutuksen, sinulla on huomattava markkinariski. Tämä pätee erityisesti omaisuuteen, joka on yhtä epävakaa kuin Bitcoin.

DueDEX: llä on useita toimenpiteitä niiden kauppiaiden poistamiseksi, jotka alittavat ylläpitomarginaalinsa. Tätä kutsutaan selvitystilaan ja DueDEX: n on tehtävä tämä ennen kuin ylläpitomarginaali on käytetty loppuun (selitetty alla).

Jos joskus on tilanne, jossa tätä ei voida tehdä, selvitystilaan liittyvä tappio on korvattava. DueDEX on perustanut vakuutusrahaston kattamaan tämän ja estämään mahdolliset ”sosiaalistuneet tappiot” kauppiaiden keskuudessa.

Voit lukea lisää DueDEX-vakuutusrahastosta tässä. DueDEX: llä on kuitenkin käytössä järjestelmä, joka jopa estää vakuutusrahaston käytön. Tätä kutsutaan automaattiseksi vähennykseksi, ja aion käsitellä sitä alla.

DueDEX-vipuvaikutus

Kuten mainittiin, DueDEX on futuuripörssi. Tämä tarkoittaa, että kun annat kaupan DueDEX: ssä, annat sijan futuurisopimuksessa.

Niille, jotka eivät tiedä, futuurisopimus on sopimus jonkin rahoitusinstrumentin ostamisesta tai myymisestä tulevaisuudessa (viimeinen voimassaolopäivä). Tämä tarkoittaa, että voit ottaa pitkän tai lyhyen aseman futuureilla.

On kuitenkin tärkeää huomata, että DueDEXin futuurisopimuksilla ei ole voimassaoloaikaa. Ne ovat ikuisia futuureja, mikä tarkoittaa, että merkkihintasi on spot-hinta eikä tuleva hinta.

Vivutettu kaupankäynti Duedex

Vivutuksen kaupankäynnin voima. Palautukset / tappiot suurennettu

Futuurituotteet tarkoittavat nyt, että voit käydä kauppaa marginaalikaupan salauksella (tai vipuvaikutuksella). Tämä tarkoittaa, että voit ottaa positioita, jotka ovat moninkertaisia ​​varojesi kokoon.

Esimerkiksi, jos käydään kauppaa 100-kertaisella vipuvaikutuksella, se tarkoittaa, että sinun on asetettava vain alkumarginaali, joka on 1% koko tilauksesi koosta. Näin ollen, vaikka Bitcoinin (BTC) hinta liikkuu vain vähän, voitot / tappiot kasvavat.

Varoitus ⚠️: Voit säätää vipuvaikutustasi ja suosittelemme, että aloitat alhaisemmilla vipurajoilla. 50-kertainen vipuvaikutus voi olla yhtä kannattava, kun se tehdään oikein.

Vaikka alkumarginaali on summa, joka sinun on pidettävä tililläsi avataksesi position, sinun on myös kirjattava ylläpitomarginaali. DueDEX: ssä tämä on 0,5%.

Joten jos olet esimerkiksi ottanut kantaa 10BTC, sinun on lähetettävä 0,15BTC. Tästä 0,1BTC on alkuperäinen marginaali, jota pörssi pitää hallussaan. 0,05BTC pidetään ylläpitomarginaalina.

Selvitys

Tämä on tunnettu termi futuurikaupassa. Näin tapahtuu, kun pääoma laskee alle vaaditun ylläpitomarginaalin tason. DueDEX sulkee välittömästi sijaintisi.

Jos hinta, jonka he ovat onnistuneet selvittämään, on suurempi kuin “Konkurssihinta”, alkuperäinen marginaali otetaan ja lähetetään yllä mainittuun vakuutusrahastoon..

Selvitysosuudet DueDex

DueDex-kannan purkamisprosessi

Jos DueDEX ei kuitenkaan kykene selvittämään asemaansa konkurssihinnan yläpuolella, Auto Deleveraging -mekanismi käynnistyy. En aio käsitellä täyttä mekaniikkaa täällä, mutta pohjimmiltaan tämä on tapa poistaa kaikki kaupankäyntivarastot.

Jos on menetetty elinkeinonharjoittaja, jota ei voida selvittää konkurssihinnan yläpuolella, vastakkaiset elinkeinonharjoittajat, joilla on eniten vipuvaikutusta tai paras PnL, selvitetään. Voit lukea lisää siitä, miten ADL toimii täällä.

DueDEX-palkkiot

Jotain, joka voi todella syödä kannattavuuteesi, ovat pörssin veloittamat maksut. Siksi se on yksi tärkeimmistä näkökohdista meille.

Joten miltä ne näyttävät DueDEX: ssä?

No, kaupankäyntimaksuista DueDEX käyttää valmistaja-taker -mallia. Tämä tarkoittaa sitä, että kauppiaat, jotka tarjoavat likviditeettiä pörssissä, saavat alennuksen, kun taas kauppiailta veloitetaan maksu.

Valmistaja / Takaaja ❓: Jos olet hämmentynyt näiden ehtojen kanssa, sinun tarvitsee vain tietää, että ottajat ovat yleensä markkinatilauksia, kun taas valmistajat tekevät rajoituksia.

Tällä hetkellä sinulta veloitetaan 0,075% ottajana ja saat 0,025%: n alennuksen, jos olet valmistaja. Tämä on täsmälleen muissa pörsseissä, kuten ByBit et al., Perimiesi palkkioiden mukainen.

DueDex-kaupankäyntimaksut

Yksinkertainen maksurakenne DueDexissä

Muiden palkkioiden osalta sinulta veloitetaan myös “rahoituskorko”. Tämä ei kuitenkaan ole maksu, joka maksetaan DueDEX: lle. Se on rahoitusmaksu, jonka voit ajatella lainaprosenttien korkona.

Tämä on korko, joka maksetaan avoimille markkinoille ja riippuu USD-rahoituksen ja BTC-rahoituksen välisestä korkoerosta. Koska kyseessä on markkinakorko, se ei ole kiinteä ja voi joko olla positiivinen / negatiivinen olosuhteista riippuen.

Lopuksi, varojen tallettamisesta ei peritä maksuja, vaikka saatat joutua maksamaan pienen kaivosmaksun nostoista. Tämä tehdään kattamaan maksutapahtumat, jotka DueDEXin on maksettava puolestasi.

DueDEX-rekisteröinti

Jos olet tyytyväinen DueDEX: iin ja haluat antaa sille pyöräytyksen, sinun on rekisteröitävä tili. Joten voit siirtyä kotisivulle ja painaa “rekisteröidy” -painiketta.

Ilmoittautuminen DueDex

Rekisteröityminen DueDexiin sähköpostitse & Puhelin

Kun rekisteröidyt DueDEX-palveluun, voit käyttää joko sähköpostia tai puhelinnumeroa. Viitekoodi on, jos joku muu on ohjannut sinut alustalle. Viittausohjelma on jotain, jonka käsittelemme alla.

Kun olet suorittanut rekisteröitymisen, sinulle lähetetään vahvistuslinkki. Kun olet vahvistanut sähköpostin, voit kirjautua takaisin tiliisi. Tässä vaiheessa kannustamme sinua määrittämään kaksiosaisen todennuksen matkapuhelimellasi.

Jotain muuta, mitä olet ehkä huomannut, on, että DueDEX ei vaadi minkäänlaista KYC: tä. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole lähetetty mitään asiakirjoja tai odotat heidän tiiminsä hyväksyvän hakemuksesi. Tämä on tietysti hieno niille teistä, jotka rakastavat yksityisyyttä.

Talletukset / nostot

Nyt kun tilisi on rekisteröity, joudut rahoittamaan live-tilin aloittaaksesi kaupankäynnin. Siirry tilisi hallinta-alueen “talletus” -osioon.

Täällä sinulle annetaan Bitcoin-osoite sekä QR-koodi. Tämä on lompakon osoite, jota sinun on käytettävä tilisi rahoittamiseen. Kun olet lähettänyt varat, voit seurata tapahtumaa Bitcoin-lohkojen tutkijalla.

Ylin vinkki &# 128175 ;: Ota huomioon DueDexin tarjoamat talletusbonukset. Nämä voivat olla hyviä tapoja lisätä kaupankäyntiäsi, vaikka kannustamme sinua lukemaan T&Cs

Nostot ovat yhtä helppoja. Voit napsauttaa Nosto-välilehteä, josta voit lähettää pyynnön. Täällä voit lisätä offline-osoitteesi. Kuten edellä mainittiin, ota huomioon, että nostot käsitellään manuaalisesti vain kolme kertaa päivässä.

Nostot käsitellään klo 0:00, 8:00, 16:00 (UTC). Huomaa myös, että nostopyyntöjä voidaan tehdä milloin tahansa 30 minuuttia ennen aikaa. Joten jos teet pyynnön tämän jälkeen, sinun on odotettava seuraavaa nostoaikaa.

DueDEX-kaupankäyntialusta

Aika mennä pedon vatsaan ja katsoa paljon mainostettua DueDEX-kaupankäyntialustaa. Joten, jos olet tililläsi, voit painaa “Kauppa” ja olet siirtymässä käyttöliittymään.

Ensimmäinen vaikutelmamme on, että se on melko hyvin järjestetty ja intuitiivinen. Asettelu on melko samanlainen kuin jotkut muut tarkistamamme vivutetut kaupankäyntialustat.

Aivan keskellä alustaa, sinulla on hintataulukot. Huomaat, että tämä kaavio näyttää melko samanlaiselta ja johtuu siitä, että se on tradingview-ohjelmisto. Tradingview-kaaviot ovat alan toimivimpia.

DueDex-alusta

DueDex-alustan kaupankäyntirajapinta

Nämä kaaviot ovat salauksen teknisten analyytikoiden unelma, koska ne mahdollistavat melko edistyneen analyysin. Sinulla on trendejä, indikaattoreita, tutkimuksia sekä mahdollisuus tallentaa kaavion malli myöhempää käyttöä varten.

Jos haluat tarkkailla DueDEXin markkinoiden syvyyttä, voit vaihtaa siihen kaaviomoduulissa. Markkinoiden syvyyden avulla voit saada paremman käsityksen kirjojen likviditeetistä tuolloin.

Ylin vinkki &# 128175 ;: Voit myös laajentaa kaaviota tekemään siitä koko näytön. Tämä voisi helpottaa trendien kartoittamista.

Aivan näiden kaavioiden alla sinulla on tilauksia sekä menneinä että nykyisin. Sinulla on myös avoimet paikkasi ja live-käynnissä oleva PnL. Lopuksi voit peruuttaa kaikki tilaukset näiden tilausten oikeassa yläkulmassa.

Sitten kaavion oikealla puolella on viimeisimmät kaupat sekä live-tilauskanta. Voit myös säätää tilauskannan esitystapaa ja valita tarkastella vain ostotilauksia tai myyntitilauksia.

Viimeisimpien kauppojen lisäksi sinulla on omat tilauskirjat. Täällä voit tehdä tilauksiasi ja sinulla on käytössänne useita tilausten sijoitusvaihtoehtoja. Katsotaanpa joitain näistä meistä?

Tilaa sijoitus

Ensimmäinen asia, jonka huomaat tarkastellessasi tilauslomakkeita, on se, että voit tehdä kolme erilaista tilausta. Nämä ovat seuraavat:

  • Rajajärjestys: Rajatilaus on sellainen, joka sijoitetaan pois markkinoilta ennalta määrätyllä hinnalla. Kun markkinat saavuttavat tämän tason, tilauksesi toteutetaan alun perin määrittelemiesi parametrien mukaisesti (vain vähentää & postittaa tilauksia).
  • Markkinoida: Tämä on toimeksianto, joka toteutetaan markkinahintaan. Tämä toteutetaan yleensä myös ottajan toimeksiannona, joten maksat takaajamaksun
  • Pysäytä markkinat: Tämä on Stop-toimeksianto, joka toteutetaan markkinakorolla, kun ennalta määritetty taso osuu. Tämä taso on pysäytystasosi ja sitä voidaan käyttää joko voiton ottamiseen tai tappion pysäyttämiseen.
  • Pysäytysraja: Tämä on myös stop loss, mutta sen sijaan, että se toteutettaisiin markkinahintaan, kun se osuu, se asetetaan rajatoimeksiannoksi hintaan, joka on määritelty alussa.

Huomaa myös, että kullekin tilaustyypille voit asettaa vipumäärän. Kuten aiemmin mainittiin, sinun pitäisi ehkä aloittaa alemmilla vipurajoilla, koska 100-kertainen kaupankäynti on liian riskialtista.

DueDex-tilaustyypit

Jotkut tilaustyypeistä DueDexissä

Huomaa myös, että kun teet limiittitilausta, voit valita, kuinka kauan haluat tilauksen olevan voimassa. Sinulla on vaihtoehdot “Hyvä asti peruutettu”, “Välitön tai Peruuta” tai “Täytä tai tappaa”. Voit lukea lisää tällä kertaa voimassa olevista parametreista DueDEX-asiakirjoista.

Kun on kyse tilausten vastaamisesta, DueDEX: llä on melko tehokas sovitusmoottori. Tämä pystyy käsittelemään noin 100 000 tapahtumaa sekunnissa vain 10 millisekunnin viiveellä – loistava paras toteutus.

Testnet

Jotain muuta, jota haluat käyttää itse DueDEX: ssä, on heidän Testnet. Voit ajatella tätä demoalustana, joka on käytettävissä testnet.duedex.com.

Pohjimmiltaan tämä Testnet toistaa kaikki kaupankäynnin ehdot, jotka sinulla on todellisessa pörssissä. Ainoa ero on, että käydään kauppaa testikolikoilla, joita ei voi nostaa.

Testikolikot &# 128176 ;: Ennen kuin voit käydä kauppaa testiverkossa, sinun on hankittava testirahat hanasta. Voit lukea lisää siitä tässä

Tämä voi olla hyvä tapa testata kaupankäyntistrategiaasi ja tottua DueDEX-kaupankäyntialustaan ​​ennen kolikoiden tallettamista. Käytät myös testnet-verkkoa kokeilemaan niiden sovellusliittymää (lisätietoja tästä alla).

DueDEX-asiakastuki

Asiakaspalvelu on jotain muuta, johon panostamme paljon. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin se, että joudutaan odottamaan tunteja, kun tukihenkilöstö osallistuu lippuun.

Joten miten DueDEX pinotaan?

No, ne olivat melko tehokkaita. Paras tapa saada heidät käsiksi on yksinkertainen yhteydenottolomake verkkosivustollaan. Heillä on tukiagentteja 24/7 ja saimme vastauksen 2 tunnin kuluessa.

DueDex-asiakastuki

Paikat päästäksesi DueDex-asiakastukitiimeihin

Tietysti on myös perinteisempiä tapoja tavoittaa heidät, mukaan lukien heidän tukisähköpostinsa ([email protected]). Valitettavasti live-chat-puhelinta ei kuitenkaan ole käytettävissä.

Pro-vinkki &# 128175 ;: Jos haluat nopeuttaa lippua, voit tavoittaa heidät heidän sosiaalisen median tileillään. Voit lyödä heitä Viserrys tai heidän Sähke.

Sinun ei tietenkään tarvitse edes tarvita ensin yhteyttä asiakaspalveluun. Tämä johtuu siitä, että heillä on melko laaja ohjekeskus, johon on vastattu useimpiin tavallisimpiin kysymyksiin.

DueDEX-sovellusliittymä

Onko siellä mitään ohjelmoijia? Tulet mielellämme tietämään, että DueDEX: llä on melko vankka sovellusliittymä, jolla voit koodata omat kaupankäyntialgoritmit. Voit lukea lisää API: sta virallinen arkisto.

Jos haluat aloittaa kaupankäynnin API: n kautta, sinun on hankittava API-avaimesi. Tämä voidaan tehdä myös tiliosastasi. Kun olet siellä, sinun on ensin luotava ne.

DueDex-sovellusliittymäavain

Luodaan DueDex API -avaimesi

Sinun on annettava API-avaimelle nimi ja päätettävä, mitkä käyttöoikeudet haluat avaimelta (lukea, kirjoittaa, käydä kauppaa). Lopuksi voit myös valita valkoisen merkinnän yksittäisen IP-osoitteen, josta pörssi hyväksyy komennot – viisas liike.

Tietenkin, kun käsittelemme API-avaimia, minun pitäisi varoittaa sinua riskeistä, jotka aiheutuvat tämän API-avaimen antamisesta kolmansille osapuolille. Kuka tahansa, jolla on kaupan käyttöoikeudet ja API-avain, voi suorittaa kauppoja. Kaupankäynnin bottipalvelut ovat aiemmin käyttäneet vahingollisesti API-avaimia Binancen kaltaisissa pörsseissä.

Viittausohjelma

Jos sinulla on ollut miellyttävä kokemus DueDEXissä ja haluat viitata muihin, olet iloinen tietäessäsi, että DueDEXillä on melko houkutteleva viite- / kumppaniohjelma.

Ne antavat sinulle mahdollisuuden ansaita jopa 30% suorien viitteiden elinikäisestä palkkiosta. Tämä tarkoittaa, että jokaiselle kauppiaalle, joka kirjautuu viittauslinkkisi kanssa, ansaitset 30% alennuksesta heidän kaupankäyntimaksuistaan.

Huomautus &# 128221 ;: Tietenkin sinun tulisi lukea T&Tämän kumppaniohjelman mukana tulevat ryhmät varmistaaksesi, että ohjaat käyttäjiä vaatimustenmukaisella tavalla.

DueDEX tarjoaa myös ylimääräisen tytäryhtiön palkkiotason. Jos viittauksesi viittaavat johonkin ja he aloittavat kaupankäynnin, saat vielä 10% kaupankäyntimaksuista, jotka he tuottavat elinkaarensa aikana alustalla.

DueDex-tulo

Ansaintamahdollisuudet DueDex-tytäryhtiön kanssa

Jotain muuta, josta pidimme todella DueDEX-kumppaniohjelmasta, on se, että siellä on päivittäinen ratkaisu. Se tarkoittaa, että sinulla on oikeus nostaa käteistäsi palkkioiden ansaintapäivää seuraavana päivänä – melko virkistävää.

Kehittämisalueita

Vaikka DueDEXistä oli todella paljon, pidimme todella paljon parantamisen varaa.

Ensimmäinen ja ilmeisin asia, jonka vaihdon avulla voit käydä kauppaa vain Bitcoin-futuureilla. Tämä on melko rajoittavaa, ja melkein kaikki kilpailevat pörssit tarjoavat futuureja muihin omaisuuseriin.

Sitten ei ole myöskään mobiilisovellusta. Tämä tarkoittaa, että jos haluat käydä kauppaa ollessasi poissa tietokoneeltasi, sinun on käytettävä mobiiliselainta – kaukana ihanteellisesta.

Vastaavasti kaupankäyntialusta on melko toimiva, mutta sillä näyttää olevan suurin osa samoista ominaisuuksista kuin jo olemassa olevilla kaupankäyntialustoilla. Jos DueDEX todella haluaa kilpailla, sen on kehitettävä joitain alustoja.

Lopuksi, DueDEX: n online-maine on edelleen rajallinen, koska se on uusi vaihto. Tietenkin tämä on asia, jota kaikki uudet vaihdot kohtaavat, ja niin kauan kuin ne tarjoavat saman palvelun kuin olemme kohdanneet; maine toteutuu ajan myötä.

Johtopäätös

Yhteenvetona sitten havaitsimme, että DueDEX on melko vaikuttava vaihto. Riittävä vipuvaikutus, vahva kolikkoturva ja salamannopea toteutus, joka voi käsitellä tilauksia millisekunteina.

Pidimme myös siitä, että heillä on houkutteleva viiteohjelma erittäin reagoivan asiakaspalvelutiimin kanssa. Samoin niiden kaupankäyntimaksut ovat melko houkuttelevia ja markkinatakaajilla on riittävät kannustimet.

Lisäksi riskienhallinnan näkökulmasta DueDEX näyttää ylittäneen T: nsä ja pistemäisen I: n. Heillä on automaattinen vähennysjärjestelmä vähentämään tappioiden riskiä ja epäonnistumisia – aina on kyseinen vakuutusrahasto.

Kyllä, parantamisen varaa on, mutta tämä on upouusi vaihto. He aikovat ottaa käyttöön monia muita ominaisuuksia ja toiminnallisuutta kasvamisen myötä. Todellakin voidaan toivoa, että meidän kaltaiset rakentavat arvostelut otetaan huomioon, kun ne pyrkivät parantamaan sitä.

Joten onko DueDEX vaihto sinulle?

No, jos etsit hyvin hallittua turvallista ja toimivaa Bitcoin-futuuripörssiä, ne ovat harkitsemisen arvoisia.

Varoitus ⚡️: Bitcoin-futuurien kauppa on erittäin riskialtista ja saatat menettää koko sijoituksesi. Varmista, että harjoittelet riittävää riskienhallintaa

Esitelty kuva DueDexin kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me