DigixDAO-katsaus: Mitä sinun on tiedettävä DGD: stä ja DGX: stä

Kryptovaluutat syntyivät jaloa ajatuksella valuutasta, jolla ei ole keskusvalvontaa, ja arvon perustuen valuutan todelliseen hyötyyn.

Bitcoin oli ensimmäinen kryptovaluutta, ja Bitcoinin arvo tai hinta oli määrä määrittää kysynnän ja tarjonnan mukaan. Bitcoinin jälkeen on ollut satoja muita kryptovaluuttoja, jotka on luotu samoilla tavoitteilla. Päästäkseen sinne, joillekin kolikoille luotiin korkki kolikoiden kokonaismäärälle (samanlainen kuin Bitcoin) inflaation rajoittamiseksi, kun taas toiset sallivat rajattomasti kolikoiden tarkoituksellisesti kannustimia kaivostyöläisille.

Yhtä ideaa ei ole kokeiltu, mutta DigixDAO haluaa muuttaa sitä ainutlaatuisella uudella alustalla ja tunnuksella. Seuraava uusi valuutta, jonka DigixDAO luo, on tarkoitus sitoa fyysiseen hyödykkeeseen, ja jokaisen kolikon takana on gramma kultaharkkoja. Se on maanjäristys, koska se antaa meille takaisin jotain, josta olemme puuttuneet vuosikymmenien ajan – valuutta kullan standardilla.

Alla olevan oppaan on tarkoitus tuoda sinut ajan tasalle siitä, mikä DigixDAO on, miten se toimii, luodun kolikon yksityiskohdat ja onko se foorumi, jonka mielestäsi sinun pitäisi tukea.

PoP-järjestelmä

DigixDAO sillä on jo tunnus, joka tunnetaan nimellä DGD, joka oli kolikon tarjottu alusta-alustalle ja jolla tällä hetkellä käydään kauppaa useilla pörsseillä. Se on nähnyt valtavaa kasvua väkijoukon hinnan jälkeen ja on tällä hetkellä (huhtikuu 2018) 39. suurin kolikko markkina-arvon mukaan mitattuna Coinmarketcap.com-sivustolla.

DGD-tunnus antaa sen haltijoille oikeuden äänestää DigixDAO: n kehittämisestä ja antaa jokaiselle merkin omistavalle henkilölle panoksen uusien kehitysehdotusten hyväksymiseen tai hylkäämiseen. Se palkitsee myös jokaisen sen hallussa olevan henkilön uudella DGX-tunnuksella – ja tämä on merkki, joka sidotaan kultaan, ja jokainen merkki on sidottu yhteen grammaan kultaa..

Todiste alkuperästä DigidaoX

DGX-tunnuksen idea on, että sitomalla se jo vakaan hyödykkeen – kullan – hintaan, myös merkin hinta pysyy vakaana. Tämänhetkiset kultavarastot pidetään Singaporen holvissa, joka tunnetaan nimellä Turvallinen talo. Kyseisellä holvilla on suunnitelmia pitää hallussaan jopa 2 miljardia dollaria kultaharkkoja, mutta jos kysyntä vaatii suurempaa määrää, DigixDAO on valmis avaamaan toisen holvin.

DGX-tunnukseen käytetty konsensusmekanismi on PoP (Proof of Provenance). Tässä järjestelmässä jokaisen kultapalkin tiedot tallennetaan Ethereumin lohkoketjuun. Tiedot sisältävät luomisajankohdan, sarjanumeron, säilytyshistorian ja siihen liittyvät palkkiot.

Huomaa, että aluksi tätä kutsuttiin Proof of Assetiksi (PoA), kuitenkin Digix-tiimiksi päätti muuttaa tätä välttää sekaannusta viranomaisen todistuksen konsensusmekanismiin, kun käytetään lyhennettä PoA. DigixDAO-tiimi esitteli seuraavaa:

Koska ydinprotokollassamme käsitellään fyysisen omaisuuden (ensinnäkin kulta DGX 2.0: lle) olemassaolon ja sen omistajuuden aitouden todistamista, Provence of Provenance (PoP) nimenä sieppaa tarkasti teknologiamme ydin välttäen samalla sekaannusta, joka voi johtua identtisestä ja yleisesti käytetystä lyhenteestä

DGX-tunnus

Nyt kun tiedämme, miten kultaa koskevat tiedot tallennetaan lohkoketjuun, katsotaanpa, kuinka tunnus sopii.

Periaatteessa, kun PoP-kortti käsitellään DigixDAO-älykkäällä sopimuksella, se luo DGX-tunnukset kullekin palkin gramman painolle. On myös mahdollista kääntää prosessi. Joten jos jollakin on 200 DGX-merkkiä, hän voi lunastaa ne 200 gramman kultapalkkiin.


DGX-tunnus

Sitten he voivat joko fyysisesti kerätä kultaa tai lähettää sen heille. On epäselvää, tarjoaako DigixDAO myös mahdollisuuden varastoida kultaa, joka on lunastettu DGX-rahakkeista, mutta se olisi varmasti järkevää tehdä niin.

Tämän järjestelmän avulla kenenkään omistaminen on paljon helpompaa, vaikka se olisi vain muutama gramma. Digitaalisen valuutan, joka edustaa tietyn määrän todellista fyysistä kultaa, tekeminen kullan omistajuuden lisäämiseksi on paljon yksinkertaisempaa.

DGD-tunnus

Jo luodut DGD-rahakkeet eivät ole niinkään valuutta, vaan ne ovat sekä äänioikeus että osake tulevasta kultaisen standardin DGX-merkistä. DGD-rahakkeiden omistaminen antaa sinulle jotain samanlaista kuin osakkeenomistajan oikeudet, kun omistat yrityksen osakkeita. DGD-tunnuksen haltijana voit äänestää kehitysehdotuksesta ja auttaa ohjaamaan DigixDAO: n suuntaa. Haltijoilla on myös oikeus alennuksiin ja hyvityksiin.

DGX-tunnusta ei ole vielä julkaistu, joten meidän kaikkien on odotettava ja katsottava ehdotettujen alennusten ja alennusten todelliset vaikutukset, mutta toistaiseksi kryptovaluuttayhteisö näyttää melko myönteiseltä tulevasta DGX-tunnuksesta. Kun se on julkaistu, näemme, miten asiat kehittyvät ja sopivat.

DGX-palkkiojärjestelmän todellisesta toiminnasta on edelleen epäselvyyttä. DigixDAO-tiimi on jo sanonut, että DGD-tunnuksen pitäminen ei ole tapa luoda passiivisia tuloja.

DGX: n ja DGD: n vertailu

He ovat sanoneet, että DGD: n pitäminen ei oikeuta osaan luotua DGX: ää tavalla, jolla NEO-omistajilla on oikeus kaasuun. Sen sijaan näyttää siltä, ​​että palkkiot tulevat osana maksuista, mutta meidän on odotettava DigixDAO-tiimin selvitystä siitä, miten tämä toimii.

DigixDAO: n historia

Digix perustettiin Singaporessa vuonna 2014 Ethereum-verkoston sisällä hajautettuna autonomisena organisaationa (DAO). Vuonna 2016 heillä oli joukko myyntiä DGD-tunnukselle, saavuttaen 5,5 miljoonan dollarin rahoitustavoitteensa alle 24 tunnissa.

Lyhyen kahden vuoden väkijoukkojen jälkeen DigixDAO on nyt valmis ottamaan seuraavan askeleen – kullanvarman DGX-tunnuksen julkaisun.

Sitomalla tunnuksen todelliseen fyysiseen kultaan Digix kokee tarjoavansa kryptoyhteisölle vakaan arvonvaihtoehdon moniin muihin kryptovaluuttoihin verrattuna, mikä voi muuttaa arvoa dramaattisesti muutamassa tunnissa.

Digix-tiimi

DigixDAO-tiimi koostuu jäsenistä, joilla on taustaa blockchain-tekniikassa, taloudessa ja kehityksessä, joten se on vahva kilpailija sala-valuuttatilassa. Joukkueen johtaja on Kai Cheng, joka oli aiemmin Wall Streetin valuutan kauppias.

Kaksi muuta perustajaryhmän jäsentä ovat Shaun Djie, blockchain-kehittäjä, jolla on laaja kokemus työskentelystä Singaporen hallituksessa talouden kasvattamiseen tarkoitetuista data- ja verkkoratkaisuista, ja Anthony Eufemio, ohjelmistokehittäjä, jolla on lähes 20 vuoden kokemus.

DGD: n ja DGX: n tarjonta

Vuonna 2016 julkaistussa väkijoukossa julkaistiin 2 miljoonaa DGD: tä, ja tämä määrä pysyy kiinteänä, elleivät kaikki sidosryhmät äänestä uuden väkijoukon järjestämisestä. DGX oli tarkoitus julkaista vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen loppuun mennessä, mutta se on viivästynyt, joten sitä ei ole vielä julkaistu.

Emme voi sanoa varmasti, mikä DGX: n hinta on sen julkaisemisen jälkeen, mutta se sidotaan ilmeisesti kullan hintaan. On epätodennäköistä, että DGX: n hinta putoaa alle yhden gramman kultaa markkina-arvon, jota jokainen rahaketju tukee, mutta se voi käydä kauppaa korkeammalla hinnalla.

DigiDao Market

DigixDAO: n käyttämässä holvissa on tällä hetkellä vain 2 miljardia dollaria kultaa, mikä rajoittaa aluksi louhittavan DGX: n määrää, mutta joukkue on jo ilmoittanut, että ne voisivat laajentua uusiin holviin, jos DGX-tunnukselle on tarpeeksi kysyntää.

DigixDAOn tulevaisuuden suunnitelmat

Vaikka kultaa tukevien merkkien luominen on kunnianhimoinen projekti, DigixDAO-alustalla on tulevaisuudessa suunnitteilla lisäominaisuuksia.

Perintöjärjestelmä – Näin DGX: n haltijat voivat testamentoida DGX: n varallisuutensa toiselle henkilölle yksinkertaisesti antamalla Ethereum-osoitteensa.

Nettipelit – Suunnitelmissa on ottaa käyttöön DGX tai mahdollisesti vastaava merkki online-peleihin korvaamalla nykyiset pelimerkit tunnuksilla, joilla on todellista arvoa maailmassa.

Lainausjärjestelmä – Tämä toimisi hajautettuna vertaislainajärjestelmänä, joka käyttää kullan vakautta lainojen tarjoamiseen ihmisille kryptovaluutan muodossa.

Muut varat – On mahdollista, että Digix-tiimi voisi tulevaisuudessa luoda muita rahakkeita, joita tukevat esimerkiksi hopea tai platina.

DigixDAO-kilpailu

DigixDAO ei ole ainoa foorumi, joka yrittää tarjota kryptovaluutta, jota tukee kulta tai muu omaisuus. GoldMoney on toinen kultatukiprojekti, joka tarjoaa digitaalisia rahakkeita, joiden takana on 2 miljardin dollarin kultaomistus. He ovat tehneet rahakkeistaan ​​vieläkin käyttökelpoisempia tarjoamalla haltijoille maksukortin, jonka avulla käyttäjät voivat todella kuluttaa kultaa.

Toinen vakaa kolikko, joka on nähnyt suuren hyväksynnän, on Tether-stablecoin. Niiden takana on joko USD tai EUR, ja tulevaisuudessa on myös tarkoitus luoda Yenin tukema Tether. Tetheriä liikkeeseen laskevan yrityksen avoimuudesta on kuitenkin kysytty, ja heillä on tällä hetkellä Yhdysvaltain raaka-aineiden futuurikauppakomission haasteensa todisteena varantovaroistaan..

Kaupankäynti Digix (DGD)

Vaikka DGX on tarkoitus olla vakaa kolikko, samaa ei voida sanoa DGD: stä, joka on nähnyt osuutensa merkittävistä hintamuutoksista. Esimerkiksi kolikon hinta oli vain noin 3 dollaria vuoden 2016 yleisömyynnissä, mutta se nousi jopa 550 dollariin helmikuun 2018 loppuun mennessä, mutta kaatui yli 60% huhtikuun alkuun mennessä. Hinta on palautunut näistä matalista, mutta ei varmasti voida pitää vakaana.

Tämä hyvin epävakaus tekee kuitenkin DGD: stä hyvän kolikon kauppiaille. Sijoittajat ovat todennäköisesti kiinnostuneempia DGX-kolikon vakaudesta, kun se otetaan käyttöön, ja jos DGX: n nähdään olevan voimakasta kysyntää, sen itsessään pitäisi nostaa DGD: n hintaa huomattavasti korkeammalle.

Mistä ostaa DGD

Jos olet kiinnostunut ostamaan DGD: tä, tällä hetkellä parhaat paikat ovat Binance ja Huobi, ja näiden kahden pörssin osuus on yli 95% DGD: n kaupasta. Muista, että sitä voi ostaa vain BTC: n tai ETH: n kanssa näissä kahdessa pörssissä.

Aluksi DigixDAO suunnittelee DGX: n sisällyttämistä Kyber-verkostoon.

Tulevaisuudessa DigixDAO julkaisee oman markkinapaikan, josta käyttäjät voivat ostaa DGX: tä ETH: lla, ja on erittäin todennäköistä, että he tarjoavat DGD: tä myös siellä.

DGD: n säilyttäminen

DGD: n tallentaminen on helppoa, koska se on ERC-20-merkki. Pohjimmiltaan mikä tahansa lompakko, joka tukee ERC-20-tunnuksia, toimii, ja siihen sisältyy erittäin suosittu online MyEtherWallet. Koska DGX on myös ERC-20-merkki, sama pätee siihen, kun se vapautetaan.

Tiivistettynä

Suuri osa kriittisistä valuutoista kohdistuvasta kritiikistä perustuu niiden epävakauteen ja vakauden puutteeseen. Varsinkin kun sitä käytetään transaktiovälineenä, on kriittistä, että digitaalinen valuutta on vakaa. DigixDAO luo juuri tällaista vakautta tarjoamalla tunnuksen, joka on sidottu fyysiseen omaisuuteen, joka on jo pitkään osoittanut vakautensa.

Vaikka emme ole vielä nähneet, onnistuuko tämä, DGX: n käynnistäminen on välitön, ja tämän kokeen tulokset ovat lievästi sanottavasti mielenkiintoisia. Jos tunniste saa hyväksynnän, se voi olla katalysaattori, joka siirtää kryptovaluutat puhtaasti spekulatiivisesta villitysmallista tavalliseen tapaan sijoittaa, tallentaa arvoa ja suorittaa rahoitustapahtumia.

Jos DGX osoittautuu elinkelpoiseksi, voimme nähdä, että tulevaisuudessa luodaan rahakkeita, jotka on sidottu mihin tahansa määrään fyysisiä hyödykkeitä ja varoja. Toisin sanoen, tämä voi olla alku jollekin erittäin suurelle.

Jos haluat oppia lisää DigixDAO: sta, voit seurata niitä millä tahansa heidän sosiaalisen median kanavallaan:

Kuvat kautta digix.global

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me