DigiByte-arvostelu: Eksklusiivinen haastattelu “Sleeping Giant” -suurlähettilään kanssa

DigiByte on kryptovaluuttaprojekti, joka otettiin käyttöön vuonna 2014. Sen luojan, Jared Tate, mukaan se tehtiin vastauksena Bitcoinin havaittuihin heikkouksiin.

Erityisesti se on vastaus muun muassa ASIC: iden aiheuttamiin huoliin kaivostoiminnan keskittämisestä. Huolimatta siitä, että se on ollut niin kauan ja että sitä tarjotaan jopa Shapeshift-palvelussa, valuutta on jossakin mielessä pudonnut julkisuudesta.

Sen markkina-arvo on yli 350 miljoonaa dollaria (sijoittamalla se 50-60 parhaan valuutan joukkoon coinmarketcap.com-sivustolla), ja sillä on kymmeniä tuhansia erittäin aktiivisia kannattajia, kaivostyöläisiä, solmuoperaattoreita ja avustajia.

Tarkistimme muutaman virallisen DigiByten sähke-chatin, ja he yksinkertaisesti vilkasivat toimintaa, ideoita ja sisältöä. Nykyään DigitByte-yksiköiden kaupankäynti on noin 0,035 dollaria.

Joten DigiByte on kyse?

Enemmän kuin vain valuutta

Vaikka monet blockchain-projektit, jotka ilmestyivät samaan aikaan kuin DigiByte DigiByte on erilainen. Valuutta haluaa kehittyä joksikin monista tosielämän käyttötapauksista. Texas Bitcoin -konferenssissa pidetyssä puheessa DigiByten luoja Jared Tate piti niittaavan puheen, jossa hän selitti suunnitelmansa DigiByteä varten.

Hän haluaa erityisesti projektin kasvavan siten, että se voi tukea kansainvälistä kauppaa ja tulla enemmän turvallisuuteen keskittyväksi kryptovaluutaksi. Hän pyrkii myös siihen, että projekti pystyy tukemaan Dappia ja älykkäitä sopimuksia lähitulevaisuudessa. Virallisen sivuston mukaan DigiByte on jo “älykäs sopimusvalmis” useiden kehitettävien Dappien kanssa.

Teknisestä näkökulmasta katsottuna DigiBytellä on erittäin edistynyt järjestelmä, jossa kaivostyöläiset voivat käyttää mitä tahansa viidestä eri kaivosalgoritmista, mukaan lukien suosittu SHA-256 ja Scrypt, jotka ovat algoritmeja, joita Bitcoin ja muun muassa Litecoin käyttävät.

Tämä valinta algoritmissa sekä ainutlaatuinen tapa, jolla kaivospalkinnot jaetaan algoritmivalintojen kesken, tarkoittaa, että sekä Bitcoin ASIC: t että CPU-kaivostyöläiset voivat molemmat kaivaa valuutan vierekkäin.

Vaihda IQ-vaihtoehdon kryptovaluuttoja nyt

Ja silti, monet ihmiset eivät ehkä ole koskaan kuulleet DigiBytestä tai tietävät, mihin se tarkalleen on tarkoitettu. Siksi otimme yhteyttä DigiByte-kehitystiimiin ja keskustelimme DigiByte-virallisen suurlähettilään Josiah Spackmanin kanssa saadaksesi lisätietoja projektista ja sen kasvavista seuraajista.

Haastattelumme Josiah Spackmanin kanssa

Puhuimme Spackmanin kanssa 27. helmikuuta, ja meillä oli muutama kysymys DigiByten kasvusta ja suunnitelmista.

Robert DeVoe, kolikkotoimisto: DigiByte on ollut olemassa jo muutaman vuoden ajan. Mitkä ovat saavutuksia, joista tiimi on ylpein?

Josiah Spackman, DigiByte: Jotkut asioista, joista olemme ylpeimpiä, ovat pisin yli miljoonan lohkon UTXO-lohkoketju.

Tämä on asettanut meille mielenkiintoisia haasteita, joita muiden kolikoiden ei ole vielä pitänyt käsitellä. Asioita, kuten synkronoimalla monet lohkot lompakossa, monet muut Blockchainit eivät ymmärrä, että se ei ole vain ketjun raakaa kokoa.

DigiShieldin (MultiShield) ja MultiAlgomme yhdistelmä tarjoaa valtavan turvallisuuden ja vakauden lohkoketjussa, jota monet muut pitävät itsestäänselvyytenä, ja henkilökohtaisella tasolla olen todennäköisesti ylpeä tästä voittoyhdistelmästä. Katsaus Jaredsin keskusteluun äskettäisessä Bitcoin Texas -konferenssissa YouTubessa selittää, miksi tämä on niin fantastinen läpimurto blockchainin turvallisuudelle.

RD: Missä DigiByte on menossa seuraavien viiden vuoden aikana? Ja mitkä ovat tärkeimpiä virstanpylväitä, jotka haluat saavuttaa tuona aikana?

JS: DigiByte tulee olemaan erittäin osa turvallisuustilaa. Niin monet ihmiset katsovat lohkoketjua ja kryptovaluuttoja vain sitä, valuuttaa, kun tähän on niin monia hämmästyttäviä käyttötarkoituksia. Tulevat mobiililompakot ja niiden myöhemmät parannukset myöhemmin tänä vuonna ovat tärkein virstanpylväs, jonka meidän on täytettävä tämän saavuttamiseksi, ja on tulossa useita muita jännittäviä asioita.

… Voisimme ottaa kaikki tapahtumat yli 50 suosituimmasta lohkoketjusta yhdessä, eikä meillä ole vieläkään mitään ongelmia. “

RD: Ymmärrän, että DigiByte pyrkii tukemaan hajautettuja sovelluksia blockchainissaan samalla tavalla kuin Ethereum. Onko tämä ominaisuus jo otettu käyttöön? Onko jo käytössä projekteja? Mitkä ovat DigiByten käytön edut toisen estoketjun sijaan?

JS: Monet ihmiset olettavat, että Ethereum on ainoa estoketju, joka voi tehdä hajautettuja sovelluksia täydellisen kielitukensa takia, kun usein suurin osa siitä, mitä ihmiset haluavat tehdä, voidaan saavuttaa nopeammalla, vähemmän ruuhkaisella blockchainilla. Olemme jo nähneet, että CryptoKittiesin kaltaisilla on vakava vaikutus tapahtumien aikoihin ja kaasuun, mutta onneksi DigiByten tukemilla 560 tapahtumalla sekunnissa voisimme ottaa kaikki liiketoimet Top # 50-lohkoketjuista yhdessä, eikä meillä vielä ole mitään kysymyksiä.

RD: Onko DigiBytellä tällä hetkellä todellisia käyttötietoja valuuttana? Onko esimerkiksi yrityksiä, jotka hyväksyivät maksun suoraan tai epäsuorasti?

JS: DigiBytea on käytetty tosielämässä jo vuosia, yksi aikaisemmista käyttötapauksista oli hyväksyminen House of Blue Jeansissa Alankomaissa. On myös DiguSign, jota monet yritykset käyttävät, kuten kansainvälisen meriliikenteen manifestien turvaaminen. Näemme myös Loly rakentaa meille joitain uraauurtavia käyttötapoja seksuaalisen suostumuksen ympärillä ja hyödyntää lohkoketjun muuttumattomuutta.

RD: DigiByte on suunniteltu siten, että sillä on erittäin suuri määrä tunnuksia suhteellisen alhaisempaan hintaan tunnusta kohden. Miten DigiByte vertaa muihin tunnuksiin, joilla on samanlainen taloudellinen malli, kuten Dogecoin tai Bytecoin?

JS: DigiByte suunniteltiin tarkoituksella 1000: 1-suhteella Bitcoiniin verrattuna, jotta sen koko olisi paremmin hallittavissa..

RD: Jos DigiByte pystyy saavuttamaan kaikki fantastisimmat ja kauaskantoisimmat tavoitteensa, missä se olisi kryptovaluutta-maailmassa verrattuna nykyisiin alan johtajiin tänään? Olisiko se suurempi kuin bitcoin, vai sopisiko se paremmin tarkemmille markkinarakoille?

JS: Jos DigiByte saavuttaa tavoitteensa, se ei muutu vain kryptovaluuttamaailmassa. Emme myöskään näe tätä voittaja / häviäjä -skenaariona emmekä yritä syrjäyttää ketään mielivaltaisesta luettelosta. Sanotulla sanotaan kuitenkin, että meillä on maailmanlaajuinen yleisö, joka ei välttämättä koske muiden krypto-valuuttojen kaltaisia, ja monipuolisuutemme on myös valtava vahvuus.

Lopulliset ajatukset

Jotkut kryptovaluutta-alueella ovat kutsuneet DigiBytea “nukkuvaksi jättiläiseksi”. Yli 350 miljoonan dollarin markkina-arvo ja todelliset kannattajien joukot projektin takana DigiByte saattaa olla jo hereillä. Tai ainakin matkalla seisomaan omilla jaloillaan.

Projektilla on varmasti joitain korkeita tavoitteita. Jos se kykenee saavuttamaan ne ja näkee hyväksymisen, se voi varmasti muuttaa ihmisten näkemystä projektista.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me