Cryptocurrency Portfolio Stop-Loss

>

Stop-loss on edistynyt tilaus, jota kauppiaat käyttävät ylimääräisten menetysten estämiseksi. Kun tietty hinta on saavutettu, tilaus laukaistaan.

Kun markkinat kokevat vetäytymisen, stop-loss voi laukaista rahastojen kaupan nykyisestä asemasta. Salausvaluuttamarkkinoiden volatiliteetin takia stop-loss -tuotteista on tullut katkottu ominaisuus melkein jokaiselle kaupankäyntipalvelulle.

Salkun pysähtyminen

Vaikka kauppiaat käyttävät usein stop-loss -menetelmiä strategian hallitsemiseksi yhtenäismarkkinaparilla, keskustelun loppuosa keskittyy salkku-stop-loss-idean ympärille. Kun sanomme “salkun stop-loss”, tarkoitamme sijoittajan tällä hetkellä hallussa olevaa koko varallisuutta.

Sen sijaan, että salkun lopetustappiot koskisivat kutakin yksittäistä omaisuuserää, se vetää koko salkun pois markkinoilta, kun lopetettu tappio laukaistaan..

Salkussa olevat varat muunnetaan vakaan valuutaksi tai kolikoiksi, kuten USDT. Salkun täydellinen vetäminen pois markkinoilta vähentää riskiä, ​​että salkku jatkuu pudotettuna markkinoiden laskiessa.

Esimerkki: Tarkastellaan tapausta, jossa sinulla on hyvin toimivaa omaisuuserääsi. Koko salkku on pysynyt positiivisena koko viikon ajan.

Jos alkaa epäillä, että vetäytyminen on tulossa, voimme asettaa pysäytystappion estääkseen salkkuamme laskemasta markkinoiden kanssa.

Tässä tapauksessa voimme asettaa stop-loss -5% yhden päivän aikana. Tämä tarkoittaa, että jos salkku alkaa menettää arvonsa, koko salkku vaihdetaan USDT: hen, kun arvo laskee 5% alle päivässä.

Stop-Loss katkarapuissa


Shrimpy on sosiaalisen salkunhoitopalvelu, jonka avulla elinkeinonharjoittajat voivat hyödyntää salkun pysäytyshäviötä muun muassa.

Toisin kuin yksittäisten kaupankäyntiparien stop-loss, salkun stop-loss seuraa koko salkun arvonmuutoksia. Kun stop-loss-kynnys on ylitetty, koko salkku myydään yhdelle vakaa omaisuuserälle.

On kaksi ensisijaista tapausta, joissa stop-lossista tulee arvokasta. Ensimmäinen on voiton kerääminen ja toinen tappioiden estäminen.

Sieppaa voitot

Voittoputken jälkeen sijoittaja voi haluta kerätä voittoja, jos salkun arvo alkaa laskea.

Voittojen sieppaaminen näyttää yllä olevalta esimerkiltä. Tässä kuvassa olemme asettaneet stop-loss-kynnyksen + 5%.

Kun salkun suorituskyky kasvaa, stop-loss ei laukaise. Koska suorituskyky eteni kynnyksen alta kynnyksen yläpuolelle, tämä viittaa siihen, että suorituskyky voi jatkaa nousua. Olisi ihanteellista antaa suorituskyvyn jatkaa kiipeämistä, ennen kuin käynnistämme stop-loss-menetelmän.

Kun suorituskyky alkaa laskea, voimme nähdä, että stop-loss-kynnys ylitetään mustan viivan yläpuolelta viivan alapuolelle. Tämä osoittaa, että pysäytyshäviö tulisi laukaista ja kaikki varat olisi myytävä vakaan valuuttaan.

Huomaa, miten stop-loss ei laukaise ylöspäin, se laukaisee vain matkalla alas. Syy siihen, että laukaistaan ​​vain alasajossa, johtuu siitä, että liipaisu ylöspäin nostaa arvoa, jonka voit saada juoksusta sallimatta voittoputken jatkumista.

Vahingontorjuntatoimenpiteet

Estääkseen salkun laskemisen markkinoiden kanssa äkillisessä kaatumisessa, sijoittaja voi haluta estää tappiot sijoittamalla strategisen stop-lossin vetäytymään markkinoilta.

Tappioiden ehkäisy antaa sinun estää salkkuasi jatkamasta putoamista markkinoiden laskiessa. Tämä on poikkeuksellisen hyödyllinen flash-kaatumisten yhteydessä ja muina aikoina, jolloin markkinoiden arvo voi laskea merkittävästi.

Äskettäinen esimerkki markkinoiden dramaattisesta kaatumisesta oli 12. maaliskuuta 2020, jolloin koko markkina laski lähes 50%. -5 prosentin strateginen stop-loss olisi rajoittanut salkun tappiot vain -5 prosenttiin eikä -50 prosenttiin.

12. maaliskuuta 2020 markkina kaatui melkein 50% yhden päivän aikana. Tämä on tapaus, jossa stop-loss -salkun toteuttaminen voisi minimoida tämän tapahtuman vaikutukset.

Samoin kuin voittojen kerääminen, tappioiden estämisen stop-loss menee alaspäin. Kun salkun suorituskyky heikkenee, heti kun kynnys on ylitetty mustan viivan yläpuolelta viivan alapuolelle, toteutetaan stop-loss.

Stop-Loss-toiminnon asettaminen

Tässä kuvassa näet, että salkun stop-loss-arvo on asetettu -5%. Tämä tarkoittaa, että jos salkun arvo laskee 5% 24 tunnin aikana, stop-loss alkaa. Huomaa, että -5% tarkoittaa heikentynyttä suorituskykyä.

Shrimpyn “Automaatio” -sivulla voimme asettaa pysäytyshäviömme käynnistymään automaattisesti, kun kynnysarvo on saavutettu.

Ajanjakso

Aikajakso määrittää ajan, joka arvioidaan stop-lossille. Yhden päivän ajanjakso tarkoittaisi, että Shrimpy arvioi salkun viimeisen päivän päivät selvittääkseen, aiheuttaako stop-loss -tappio.

Kynnys

Kynnysarvo on prosenttiosuus, jolla stop-loss menetetään. Tätä kynnystä sovelletaan ajanjaksoon, joka on määritetty edellisessä ruudussa. -5%: n kynnys yhden päivän ajanjaksolla tarkoittaisi stop-loss-menetystä, kun salkun arvo laskee 5% yhdessä päivässä.

Valuutta

Valuutta on se omaisuuserä, joka ostetaan, kun stop-loss aktivoituu. Jokainen salkun omaisuus myydään tämän omaisuuden ostamiseksi stop-loss-aikana. Valuuttojen valinta on rajoitettu vain vakioihin ja fiat-valuuttoihin.

Jatka kaupankäyntiä

Shrimpyssä automaatio pysähtyy, kun stop-loss on laukaistu. Tämä tarkoittaa, että koko automaatio irrotetaan kokonaan salkustasi sen jälkeen, kun kaikki varat on vaihdettu stablecoiniin.

Kaupankäynnin jatkamiseksi sinun on valittava uudelleen automaatio, jonka haluat vaihtaa salkkuusi, ja valita jälleen "Käynnistä automaatio". Tämä jatkaa salkun kaupankäyntiprosessia.

Stop-Loss On-Demand

Shrimpyssä pysäytyshäviöitä ei tarvitse vain automatisoida. Jos olet koskaan huolissasi markkinoista ja haluat poistaa salkun nopeasti allokoinneistasi vakaan valuutaksi, voit valita Shrimpy-hallintapaneelista “Stop Loss Now”.

Tällöin portfoliosi lopetetaan välittömästi stop-loss ja vedetään kaikki varat markkinoilta valitulle vakaan valuutalle.

Huomaa: Automaatioosi on määritettävä stop-loss-toiminto, jotta voit käyttää on-demand stop-loss -ominaisuutta.

Sähköposti-ilmoitus

Salausmarkkinat ovat arvaamattomat. Kun portfoliosi laukaisee stop-loss-menetelmän, sinun on tärkeää tietää.

Tämän päivityksen mukana tulee sähköposti-ilmoitus aina, kun tilisi käynnistyy salkun pysähtyminen. Tällä tavoin voit pitää ajan tasalla salkun tilasta ja tarkistaa välittömästi salkun, kun stop-loss käynnistyy.

Asiat tietää

 • Stop-loss menetetään 1 minuutin välein. Tämä tarkoittaa, että 1 minuutin välein Shrimpy tarkistaa, onko kynnyksesi ylitetty, jotta salkun pysäytys menetetään.

 • Suorituskyvyn laskenta kynnyksen ylityksen määrittämiseksi perustuu salkun USD-kehitykseen. Se ei perustu BTC: n suorituskykyyn.

 • Stop-loss -tapahtuman avattavassa “valuutta” -valikossa “suositeltu” valuutta on korkein likviditeetti. Ole varovainen valitessasi vakaan kolikon, jolla on alhainen likviditeetti. Joidenkin kaupankäyntiparien suuret volyymikaupat voivat johtaa suuriin leviämiin ja liukastumiseen.

 • Voit valita enintään 30 päivän ajanjakson. Emme tue yli 30 päivää kestäviä arviointijaksoja.

 • Käyttäjät voivat syöttää positiivisia tai negatiivisia kynnyksiä. Molemmissa tapauksissa pysäytyshäviö laukaisee vain, kun kynnys ylitetään kynnyksen yläpuolelta kynnyksen alapuolelle.

 • Stop-lossissa käytetään aina takaajakauppoja. Vaikka sinulla olisi “Maksun optimointi Maker Tradesilla” -toiminto käytössä. Syy siihen, että käytämme vain takaajakauppoja, johtuu siitä, että stop-loss on suoritettava mahdollisimman nopeasti. Maker-kaupat toteutetaan liian hitaasti stop-loss-menetelmän saavuttamiseksi.

 • Salkku, jolla on laukaistu stop-loss, ei toteuta tasapainoa enää ennen sinua "Käynnistä automaatio" taas kerran.

 • Varojen tallettaminen (tai siirtäminen) salkkuun, jolla on laukaistu pysäytystappio, ei aiheuta dollarin ja kustannusten keskiarvon laskemista. DCA toimii edelleen normaalisti, kun pysäytyshäviötä ei ole käynnistetty.

 • Kun sosiaalinen johtaja asettaa pysäytystappion, kaikki seuraajat toteuttavat pysäytystappion samanaikaisesti johtajan kanssa. Suorituskyvyn laskeminen, jotta voidaan määrittää, milloin laukaista, ei perustu kunkin seuraajan salkkuihin, vaan vain johtajan salkkuun.

 • Kun sosiaalinen johtaja asettaa pysäytystappion, kaikki seuraajat toteuttavat pysäytystappion samanaikaisesti johtajan kanssa. Suorituskyvyn laskeminen, jotta voidaan määrittää, milloin laukaista, ei perustu kunkin seuraajan salkkuihin, vaan vain johtajan salkkuun. Salkkusi seuraa johtajaa myös sen jälkeen, kun stop-loss on laukaistu. (Huomaa: sosiaalisessa kaupankäynnissä on "Lopeta seuraaminen" ominaisuus. Tämä ei ole sama kuin stop-loss. Lopeta seuraaminen lopettaa johtajan seuraamisen)

 • Käyttäjät, jotka ovat päättäneet sulkea USDT: n pois hakemistostaan, voivat silti käyttää USDT: tä stop-loss-valuuttana. Stop-loss toteutetaan odotetusti.

 • Ole varovainen positiivisen ja negatiivisen kynnyksen välillä. + 10%: n kynnys tarkoittaa, että salkun on ensin ylitettävä yli 10%: n tuotto valitun ajanjakson aikana, ennen kuin se voi ylittää paluumatkan. -10%: n kynnys tarkoittaisi, että jos salkku laskee 10% ajanjaksolla, se laukaisee. Pohjimmiltaan voit ajatella sitä samanlaisena kuin kojelaudalla näkyvä suorituskykyprosentti. Jos kojelautasi nousee 0%: sta -10%: iin, haluat laukaista, kun se saavuttaa -10%.

Esimerkki asetuksista & Skenaariot

Seuraavat esimerkkiskenaariot antavat yleiskuvan siitä, miten stop-loss-ominaisuus toimii eri asetuksissa ja skenaarioissa.

Esimerkki 1

asetukset

 • Aika: 1 päivä

 • Kynnys: -5%

 • Valuutta: USD

Skenaario

Aloitamme esimerkit helpoimmalla esimerkillä. Jos pysäytyshäviösi on asetettu yhden päivän ajanjaksoksi, voimme käyttää Shrimpy-kojelaudalla laskettua suorituskykyä ohjeena.

-5%: n kynnys tarkoittaa, että heti kun salkku menettää 5% arvostaan ​​24 tunnissa, Shrimpy suorittaa stop-loss-menetelmän. Ymmärtääksemme paremmin kuinka tämä suorituskyky lasketaan, voimme mennä hallintapaneeliin ja valita vaihtoehdon Päivän suorituskyky.

Kojelautakaavion oikealla puolella näet prosenttiosuuden “Eilisestä lähtien”. Tämä arvo lasketaan samalla tavalla kuin stop-loss. Jos tämä arvo sanoo -5%, se tarkoittaa stop-loss -tapahtumaa, koska salkku on pudonnut 5% arvostaan ​​24 tunnissa.

Huomaa, kuinka laskemme tämän arvon ottamalla salkun nykyisen arvon ja vertaamalla sitä salkun arvoon 24 tuntia sitten. Emme arvioi markkinoiden liikkeitä näiden kahden datapisteen välillä. Shrimpy käyttää kuitenkin aikapainotettua tuottoprosenttia talletusten ja nostojen vaikutusten poistamiseen.

Kun stop-loss on laukaistu, koko salku myydään USD: ssä tässä esimerkissä.

Esimerkki 2

asetukset

 • Aikajakso: 1 tunti

 • Kynnys: -10%

 • Valuutta: USDT

Skenaario

Stop-loss-menetelmän aikaansaamiseksi 1 tunnin ajanjaksolla ja -10%: n kynnyksellä salkun arvon on pudotettava 10% tunnissa. Tämä tarkoittaa, että jos salkku putoaa 5% tunnilta 24 tunnin ajaksi, stop-lossia ei käynnistetä.

Suorituskyky lasketaan ottamalla salkun arvo tunti sitten ja vertaamalla sitä salkun nykyiseen arvoon. Shrimpy käyttää aikapainotettua tuottoprosenttia talletusten ja nostojen vaikutusten poistamiseen.

Heti kun salkku putoaa 10% tunnissa tai vähemmän, Shrimpy myy 100% salkusta USDT: lle käyttämällä taker-limiittitoimituksia.

Esimerkki 3

asetukset

 • Aika: 4 päivää

 • Kynnys: 15%

 • Valuutta: EUR

Skenaario

Käynnistääksesi stop-lossin näillä asetuksilla, Shrimpy-salkusi täytyy ensin nousta arvossa yli 15% 4 päivässä, ennen kuin se voi laukaista kynnyksen paluumatkalla.

Oletetaan esimerkiksi, että meillä on 100 dollarin salkku. Jos tämän salkun arvo nousi 120 dollariin, Shrimpy ei laukaise ylöspäin. Katkaravun ansiosta salkun arvo voi jatkua. Kuitenkin, kun arvo alkaa laskea, se laukaisee stop-loss, kun saavutamme 115 dollaria salkun arvossa. Tämä vastaa 15 prosentin kynnystä.

Salkun arvon 15 prosentin kasvun on tapahduttava 4 päivässä, muuten kynnystä ei ylitetä, kun se alkaa taas laskea. Tämä tarkoittaa sitä, että jos portfoliossamme arvo kasvaa 6% päivässä 3 päivää peräkkäin, salkun suorituskyky olisi yli 15% näiden kolmen päivän aikana. Sitten, jos portfoliossamme tapahtuisi 6%: n arvonlasku 4. päivänä, Shrimpy lopettaa arvon laskemisen alle 15%: n suorituskyvyn kynnyksen.

Kun stop-loss on laukaistu, koko salkku myydään euroon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map