CryptoCurrency-ostaminen Australiassa: 4 parasta vaihtoehtoa

Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen käyttöönotto on ollut nousussa Australiassa viime aikoina. Kaikki tämä on kiitos siitä, että Australian hallitus on muuttanut omavaraisuusluokan hyväksyvämpää lähestymistapaa.

Aikaisemmin lait, asetukset, kuten kaksinkertaisen verotuksen sallivat, estivät australialaisia ​​ottamasta käyttöön kryptovaluuttoja missään mittakaavassa. Onneksi hallitus teki joitain muutoksia asetuksiin, mikä johti lisääntyneeseen kiinnostukseen ja kryptovaluuttojen käyttöönottoon Australiassa vuonna 2021..

Harkitaan esimerkiksi Swyftxiä, jonka käyttäjäkanta on noussut nollasta yli 35 000: een vuonna 2019 käynnistämisen jälkeen. On myös raportoitu, että pörssi- / välittäjähybridi käsittelee 120 miljoonaa dollaria transaktioissa joka päivä.

Crypto Australia

Jos haluat ostaa salauksen Australiasta, tarvitset laillisen vaihdon. Kuva Shutterstockin kautta

Jos olet koskaan miettinyt kryptovaluuttojen ostamista tai kauppaa Australiassa, tiedät todennäköisesti, että on olemassa kymmeniä vaihtoehtoja. Jotkut ovat paikallisia ja saatavilla vain Australian tai Uuden-Seelannin asukkaille, kun taas toiset ovat maailmanlaajuisia.

Päivän lopussa sinun on kuitenkin löydettävä välittäjä, jonka avulla voit ostaa salauksen Australiasta parhailla maksuilla, helpoimmilla varmennusvaatimuksilla ja mukavimmalla tavalla. Saatat myös olla huolissasi nimettömyydestä tai maksutavoista tai talletus- ja nostorajoista.

Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä joitain tutkimuksia löytääksesi paras välittäjä Australiassa salauksen ostamiseen tarpeidesi mukaan. Tai voit antaa meidän hoitaa tutkimuksen ja löytää sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Ja kun tämä on poissa, mene eteenpäin ja opi ostamaan salausta Australiassa.

1) Swyftx

Salauspörsseissä on useita ominaisuuksia, jotka ovat erittäin tärkeitä kauppiaille. Luettelon kärjessä on palkkiot, mutta on muitakin näkökohtia, kuten tarjottu kaupankäyntirajapinta, likviditeetti ja spreadit sekä tarjotun asiakaspalvelun taso. Yksi australialainen välittäjä yrittää korjata kaikki nämä ongelmat, ja se on Swyftx.

Swyftx-käyttöliittymä

Swyftx parantaa salauksenvaihtoa Australiassa. Kuva kautta Swyftx.com.au

He antavat australialaisille salakirjoittajille paikan mennä sinne, missä palkkiot eivät ryöstää heitä, missä asiakaspalveluhenkilöstö on avulias ja missä kaupankäyntirajapinta mahdollistaa älykkäämman kaupankäynnin.

Swyftxin hienoa on, että se ei ole vain vaihto. Se tarjoaa myös täydelliset välityspalvelut, mikä on bonus kauppiaille ja salaussijoittajille. Se tekee myös Swyftxistä täydellisen vaihdon riippumatta siitä, oletko uusi salaus vai onko sinulla vuosien kokemus. Swyftxissä voit odottaa alhaisia, läpinäkyviä palkkioita, erinomaisia ​​spreadeja, yli 220 omaisuuden kauppaa ja jopa SMSF-säästötiliä eläkesäästöidesi kannalta.


Voit vain kertoa, että kauppiaat rakastavat Swyftxin tarjoamia vaihtoehtoja, kun pörssi on kasvanut yli 35000 kauppiaaksi perustamisensa jälkeen vuonna 2019.

Swyftx TrustPilot

Lähes 1000 Erinomaista 5 tähden arvostelua. Kuva kautta Swyftx.com.au

Yksi asia, josta todella pidät Swyftxistä, on 0,6 prosentin kiinteä maksu. Ensi silmäyksellä, joka saattaa tuntua korkealta verrattuna pörsseihin, joissa tarjotaan 0,2 prosentin tai vähemmän palkkioita, mutta tarkempi tarkastelu osoittaa, missä Swyftx on parempi kuin muut, koska ne tarjoavat vain 0,41 prosentin korotuksia. Muilla pörsseillä, joilla on alhaiset palkkiot, leviäminen voi olla jopa 5%!

Swyftx pystyy tarjoamaan nämä erittäin matalat levitteet patentoidun algoritminsa ansiosta, joka pystyy löytämään pienimmän levinneisyyden kymmenien pörssien välillä. Tämä antaa Swyftxille mahdollisuuden alentaa kauppojen kokonaiskustannuksia (maksu + spread) joissakin tapauksissa jopa 1,01%: iin. Et löydä niin alhaisia ​​kokonaiskustannuksia monissa muissa pörsseissä.

Swyftx-palkkiot

Swyftx vertaa erittäin suotuisasti kilpailuun. Kuva kautta Swyftx.com.au

Swyftx on helpottanut aloittamista. Aloitat napsauttamalla isoa, sinistä “Rekisteröidy” -painiketta verkkosivuston oikeassa yläkulmassa. Tämä avaa Swyftx-rekisteröintisivun, jossa syötät nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, asuinmaasi läänin ja valitsemasi salasanan.

Valitse sitten valintaruutu hyväksyäksesi ehdot ja valintaruutu todistaaksesi, ettet ole robotti täyttämällä captchan. Napsauta lopuksi “Luo tili” -painiketta.

Swyftx-vahvistus

Yksi ongelmallisimmista osista rekisteröintiä mihin tahansa kryptovaluutanvaihtoon on tarve täyttää KYC-vaatimukset, mutta Swyftx on jopa tehnyt prosessin tämän osan niin yksinkertaiseksi, että 70% asiakkaistaan ​​pystyy suorittamaan sen alle 2 minuutissa.

Swyftx-rekisteröintivirta

Yksi alan helpoimmista rekisteröinti- ja todentamisprosesseista. Kuva kautta Swyftx.com.au

Viimeistele KYC-henkilöllisyyden vahvistusprosessi kirjautumalla juuri luomallesi tilille ja napsauttamalla vasemmassa sivupalkissa olevaa Profiili-linkkiä ja sen alla olevaa Vahvistus-linkkiä. Se avaa verkkolomakkeen, jossa pyydetään tarkistamaan seuraavat tiedot (huomaa, että kukin on vahvistettu erikseen):

 • Sähköpostiosoite
 • Matkapuhelimen numero
 • Henkilötodistuksen numero

Swyftx-vahvistus

Nopea ja helppo todentaminen on yksi Swyftxin käytön eduista. Kuva kautta Swyftx.com.au

Vahvista sähköposti napsauttamalla painiketta ja sinulle lähetetään sähköposti, jossa sinun on napsautettava vahvistuslinkkiä. Se on lajiteltu.

Puhelimen vahvistus on yhtä helppoa. Napsauta “Vahvista nyt” -painiketta ja 6-numeroinen PIN-koodi luodaan ja lähetetään puhelimeesi tekstiviestillä. Syötä koodi verkkosivuston ponnahdusikkunaan ja olet vahvistanut matkapuhelinnumerosi.

Swyftx Vahvista PIN-koodi

Vahvista matkapuhelinnumerosi nopeasti ja helposti. Kuva kautta Swyftx.com.au

Viimeinen vaihe on henkilöllisyystodistusten varmentaminen, ja Swyftx on yksinkertaistanut tätä poistamalla tarpeen skannata ja ladata asiakirjoja. Sen sijaan sinun on annettava verkkolomakkeeseen vain tiedot täsmälleen sellaisina kuin ne näkyvät henkilötodistuksessasi.

Swyftx-tunnus

Täysi KYC-vahvistus alle 2 minuutissa. Kuva kautta Swyftx.com.au

Kun se on vahvistettu, olet valmis. Todennäköisesti koko prosessi kesti alle 2 minuuttia.

Swyftx-talletukset

Talletuksiin AUD: ssä Swyftx tarjoaa useita vaihtoehtoja:

 • PayID (välitön talletusmenetelmä)
 • POLi (välitön talletusmenetelmä)
 • OSKO (talletus saman työpäivän aikana)

Osko ja PayID

Valitse useista talletusvaihtoehdoista. Kuva kautta Australian alueellinen pankki

Jännittävässä kehityksessä Swyftx on ilmoittanut pian lisäävänsä luotto- / maksukorttimaksuja, joista tulee ensimmäinen australialainen foorumi, joka tarjoaa tätä palvelua. Pankkisiirrot ovat mahdollisia myös OSKO-verkon kautta. Niiden käsittely kestää yleensä 2–6 tuntia, vaikka ei ole harvinaista, että pankki pitää suurta ensimmäistä talletusta jopa 24 tunnin ajan. Swyftx tarkistaa siirrot noin arkisin klo 9, 12, 15, 15, 18, 20 ja 22 AEDT jokaisena arkipäivänä.

Onko kumppaniohjelmaa?

Se ei välttämättä ole tärkein osa välittäjän valinnassa, mutta on mukava nähdä tytärohjelma Swyftxillä. Sen avulla voit ansaita 30% kaikista kaupoista kerätyistä maksuista kyseisen tilin koko eliniän ajan. Kumppaniohjelmaa voidaan käyttää rennosti ystävien ja perheenjäsenten kutsumiseen tai sitä voidaan käyttää laajemmin.

Swyftx-tytäryhtiö

Antelias tytäryhtiötarjous. Kuva kautta Swyftx.com.au

Maksut suoritetaan jokaisen kuukauden 1. päivänä, ja tiedät aina tarkalleen, mikä palkkiosi on tytäryhtiön taustajärjestelmään sisältyvän reaaliaikaisen seurantajärjestelmän ansiosta. Yksi asia, joka puuttuu, on markkinointimateriaalia, joka auttaa mainonnassa ja myynninedistämisessä.

2) Kolikkopotti

Kolikkopotti käynnistettiin vuonna 2013, ja se laskee itsensä Australian luotetuimmaksi pörssiksi. Koska se on toiminut Australiassa niin kauan, se tunnetaan salausyhteisössä erittäin hyvin, ja sitä kunnioitetaan. Pörssi on pysynyt Australian kryptovaluutan vallankumouksen eturintamassa ja on usein ensimmäinen välittäjä, joka tarjoaa uusia ominaisuuksia.

Coinspot-tili

Coinspot-perustilin sisällä. Kuva kautta Coinspot.com.au

Tammikuusta 2021 Coinspotin käyttäjät voivat nauttia kaikista seuraavista ominaisuuksista:

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee siitä helppoa kaikille kryptovaluutan käyttäjille.
 • Osta ja vaihda helposti yli 230 kryptovaluutan joukosta.
 • Stop-Loss & Rajoita tilauksia auttaaksesi sinua hyödyntämään markkinamahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Saatavilla on monia talletusvaihtoehtoja, kuten POLi-maksut, PayID, BPAY ja käteinen.
 • OTC-vastaanotto ja tuki Australian Self Managed Super Fund (SMSF) -sijoittajille.
 • Erinomaiset turvatoimet, mukaan lukien 2-tekijäinen todennus suojaamaan hakkereilta ja varkailta.
 • Kumppaniohjelma, joka palkitsee 30% palkkioista (yhden vuoden) viitatuille käyttäjille.

Tilin luominen & Kirjaudu sisään

Coinspot-tilin luominen on samanlainen kuin mitä käisit läpi missään muussa salausvaihdossa. Se alkaa napsauttamalla valkoista “Rekisteröi” -painiketta verkkosivuston oikeassa yläkulmassa. Täytä sitten pyydetyt tiedot ja napsauta “Luo tili” -painiketta.

Coinspot-tilin rekisteröinti

Rekisteröi tili muutamassa sekunnissa. Kuva Coinspot.com.au: n kautta

Lähes heti rekisteröinnin jälkeen saat Coinspotilta sähköpostin vahvistamaan rekisteröimäsi sähköpostiosoite. Klikkaamalla vahvistuslinkkiä sähköpostissa saat päätökseen tilin perustiedot ja voit kirjautua Coinspotiin. Et kuitenkaan voi tehdä talletuksia tai nostoja, ennen kuin olet vahvistanut henkilöllisyytesi AML-määräysten mukaisesti.

Coinspot-vahvistus

Coinspotin vahvistus tarkoittaa todistamista, että olet rekisteröitynyt, toimittamalla henkilöllisyystodistukset. Kun Coinspot on vastaanottanut ja käsitellyt nämä asiakirjat (mikä voi viedä jopa 24 tuntia), sinulla on mahdollisuus tallettaa enintään 2 000 AUD päivässä ja tehdä nostoja. Täydellinen vahvistus vaatii kaikki seuraavat:

 • Koko nimi
 • Syntymäaika
 • Puhelinnumero
 • Asuinosoite
 • Skannattu kopio voimassa olevasta henkilökortista tai passista osoitetodistuksella
 • Selfie-valokuva, jolla on henkilöllisyystodistus

Tämä on tavallinen menettely, jonka löydät melkein kaikista kryptovaluutanvaihdoista.

CoinSpot-palkkiot

Coinspot on ylpeä yksinkertaisesta ja läpinäkyvästä maksurakenteestaan, joka sisältää myös joitain Australian salauspörssien alhaisimpia maksuja.

Kolikkopotti palkkiot

Yksinkertaiset, läpinäkyvät ja matalat maksut ovat tehneet Coinspotista suosikin vuodesta 2013. Kuva Coinspot.com.au-sivuston kautta

Huomaa, että tämä maksurakenne ei sisällä laskutettuja kaivosmaksuja, jos päätät vaihtaa kryptovaluutasta toiseen tai jos päätät lähettää kolikkosi pois pörssistä ostettuasi ne. Nämä kaivosmaksut eroavat salausvaluutasta toiseen ja voivat jopa vaihdella kyseisen lohkoketjun verkkoliikenteen perusteella. Kaivosmaksut ovat yleensä alle viisi senttiä.

3) Kolikkopurkki

Toinen suosittu vaihtoehto ostaa salausta Australiassa on Kolikkopurkki Vaihto / välittäjä on keskittynyt ensisijaisesti australialaisasiakkaisiinsa, mutta viime aikoina se on myös laajentunut ja tarjoaa nyt palvelujaan myös Isossa-Britanniassa. Se tarjoaa myös CoinJaria instituutioille maailmanlaajuisesti, mutta sillä ei ole merkitystä yksilöille, vaikka se viittaa siihen, että CoinJar voisi tarjota palvelujaan maailmanlaajuisesti tulevaisuudessa.

Vaihdossa on ottajan / valmistajan palkkiorakenne, jossa ottajat maksavat maksun, joka voi olla jopa 0,1%, mutta ei ylitä 0,3%. Valmistajilla on vieläkin parempi, kun palkkiot nousevat 0%: sta enintään 0,2%: iin.

Niin kauan kuin ostat aina tarjouksen ja myydään kysynnän perusteella, maksat vain valmistajan maksun, mikä tarkoittaa, että enimmäismaksu CoinJarissa on melko alhainen. Leviöt voivat kuitenkin olla toisinaan korkeita likviditeetin puutteen vuoksi, joten kauppiaiden on pidettävä tämä mielessä.

Coinjar-palkkiot

CoinJarin palkkiot ovat kohtuulliset. Kuva kautta Coinjar.com

Toisena hybridipörssinä / välittäjänä CoinJar sallii salauksen ostamisen fiatilla tai kaupankäynnin eri kryptovaluuttojen välillä. Talletukset voidaan tehdä pankkisiirrolla, BPAY, NPP, Blueshyft, tai niille, joilla on jo jonkin verran kryptovaluutta, voidaan myös tallettaa mikä tahansa tuetuista kolikoista.

CoinJar suhtautuu vakavasti myös turvallisuuteen, käyttää 2-tekijäistä todennusta kaikilla tileillä ja turvaa vähintään 90% kylmäsäilytyslompakkoissa olevista digitaalisista valuutoista. CoinJar suhtautuu myös toimintaansa hyvin avoimesti, mikä voi antaa käyttäjille turvallisuuden tunteen.

Lisäksi he käyttävät tietojen salausta, Transport Layer Security -ohjelmaa, säännöllisiä turvatarkastuksia ja parhaiden käytäntöjen organisaatioturvaa. CoinJar käyttää myös edistyneitä koneoppimistekniikoita epäilyttävien kirjautumisten, tilien haltuunoton ja taloudellisten petosten tunnistamiseen.

CoinJar-tilin luominen

Tilisi luominen CoinJarissa on melkein sama kuin tilin luominen missä tahansa muussa kryptovaluutanvaihdossa. Se alkaa napsauttamalla “Rekisteröidy” -linkkiä verkkosivuston oikeassa yläkulmassa. Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat sähköpostin, jossa on linkki napsauttamiseen ja joka vahvistaa sähköpostiosoitteesi omistajuuden.

Coinjar-tilin rekisteröinti

Helppo rekisteröintiprosessi. Kuva CoinJar.com-sivuston kautta

Tämä antaa sinulle pääsyn tilillesi ja kaupankäyntialustalle, ja jos talletat kryptovaluutta, voit tehdä sen ja aloittaa kaupankäynnin. Jos kuitenkin haluat tehdä fiat-valuutan talletuksen, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi lataamalla henkilöllisyystodistuksesi. Tämä kaikki on AML-määräysten mukaista.

Toinen etu tilisi vahvistamisesta on, että se tekee sinulle oikeuden saada CoinJar Swipe -maksukortti.

CoinJar-pyyhkäisykortit

CoinJar Swipe on maksukortti, joka on CoinJarin australialaisten asiakkaiden käytettävissä. Se sallii saumattoman kryptovaluutan vaihdon fiatiksi odottamatta useita päiviä pankkisiirron käsittelyä. Se mahdollistaa myös salauksen muuntamisen fiatiksi ilman mitään maksuja.

Coinjar SwipeCard

Maksukortilla on niin helppoa käyttää kryptovaluutta. Kuva Coinjar.com-sivuston kautta

Maksukortin rahoittaminen on melko yksinkertaista. Tilisi sisällä näkyy “Pyyhkäise tili”, ja jos siirrät jonkin verran kryptovaluutta tälle tilille, voit käyttää CoinJar Swipe -korttia nostaaksesi rahaa pankkiautomaatista tai missä tahansa paikassa, jossa normaalisti käyttäisit maksukorttia. Siirrot ovat välittömiä ja varat ovat käytettävissä välittömästi. Ainoa haittapuoli on 29 dollarin maksu uuden kortin tilaamisesta.

CoinJar-palkkiot

CoinJar Rewards on palkitsemisjärjestelmä, jonka avulla pörssin käyttäjät voivat kerätä pisteitä CoinJarin käytöstä kryptovaluuttojen ostamiseen, myyntiin ja kauppaan. Pisteitä voidaan käyttää korvaamaan vaihtopalkkiot, ostamaan kohteita CoinJar-kauppa, tai kompensoida uuden CoinJar Swipe -kortin tilaamisen kustannukset. CoinJar Rewards -pisteiden keräämiseksi tilit on tarkistettava.

4) Kolikkopohja

Kaikki Australian kryptovaluutta-harrastajien käytettävissä olevat vaihdot eivät perustu Australiaan. Yksi suosittu pörssi Bitcoinin ja useiden muiden kryptovaluuttojen ostamiseksi on Kolikkopohja, San Franciscossa, Kaliforniassa sijaitseva vaihto. Liiketoiminnassa vuodesta 2012 lähtien se on suurin yhdysvaltalainen salauspörssi ja yksi maailman johtavista pörsseistä.

Kuten Swyftx-luettelon ensimmäinen merkintä, Coinbase on myös hybridipörssi ja välittäjä. Ne tarjoavat myös säilytyspalveluja laitoksille, kryptovaluutta-maksualustan ja oman Yhdysvaltain dollariin sidotun stablecoinin, nimeltään USD Coin (USDC).

Kolikkopohja

Coinbase on yksi suurimmista maailmanlaajuisista kryptokanavista, mutta onko se oikea australialaisille? Kuva kautta Coinbase.com

Vaikka Coinbase on helppokäyttöinen, mikä on hyvä osa siitä, että se on kasvanut niin suureksi, monet pitkäaikaiset kryptovaluutta-harrastajat eivät myöskään pidä siitä useista syistä, mukaan lukien:

Korkeat palkkiot

Coinbasella on alan korkeimpia maksuja, mutta se pääsee eroon tästä (toistaiseksi), koska sen yksinkertainen käyttöliittymä tekee siitä hyvän valinnan niille, jotka ovat aivan uusia kryptovaluutoille.

Monien mielestä kannattaa käydä kauppaa ylimääräisillä maksuilla yksinkertaisesta käyttöliittymästä ja helppokäyttöisyydestä. Kokeneemmat salauskauppiaat ja sijoittajat voivat ohittaa korkeat palkkiot käyttämällä Coinbase Pro -alustaa, mutta yksi haittapuoli on, että et voi ostaa ja myydä salausta fiatilla Coinbase Prossa.

Käyttäjät eivät hallitse avaimia

Vaikka kaikilla keskitetyillä keskuksilla on käyttäjien yksityiset avaimet, tämä on edelleen Coinbase-käyttäjien suuri valitus. Ei ole todellakaan monia tapoja kiertää tätä, mutta käyttäjät muistavat edelleen suositun sanonnan: “Ei avaimiasi, ei kolikoitasi.”

Coinbase rajoittaa käyttäjien yksityisyyttä

Coinbase ei todellakaan ole yksityisyyden ystävä, ja jo vuonna 2014 on raportoitu, että Coinbase seuraa sen käyttäjien osoitteita, mihin he siirtävät kolikoita ja miten he käyttävät kolikoita. Käyttäjillä on jäädytetty tilejä lähetettäväksi tiettyihin osoitteisiin. Vuonna 2019 Coinbase osti Neutrino-nimisen yrityksen.

Neutrino-kolikkopohja

Neutrino-yrityskaupan ilmoittaminen.

Neutrinon painopiste on analysoida lohkoketjuja, jotta löydetään identiteetit näiden ketjujen osoitteiden takana. Coinbase yritti myös äskettäin myydä tietojaan sisäiselle tulopalvelulle (IRS) ja huumeidenvalvontaviranomaiselle (DEA). Ja se onnistui voittamaan sopimuksen tietojen myymisestä salaiselle palvelulle.

Jos yksityisyys on sinulle tärkeää, pysy kaukana Coinbasesta, mutta jos et vaivaudu ja rakastat helppokäyttöisyyttä, se voi olla täydellinen vaihto.

Kolikkopohjan talletukset & Palkkiot

Coinbasella on melko sekava maksuaikataulu, ja tämä voi johtua siitä, että he yrittävät piilottaa palkkioidensa korkeat kustannukset. Heillä on myös rajalliset mahdollisuudet talletusten tekemiseen, mikä voi olla todellinen haittapuoli joillekin käyttäjille. Ja tällä hetkellä Australiassa Coinbase ei tue kryptovaluuttojen myyntiä. Kaikki tämä tarkoittaa, että voit ostaa tarpeeksi helposti, mutta sinun on siirrettävä kolikot muualle, jos haluat myydä ne.

Kun on kyse maksuista, Coinbase-verkkosivustolla on koko pitkä sivu, joka selittää maksurakenteen. Voit katsoa tässä jos pidät. Yksinkertaisempi versio Australian maksurakenteesta on esitetty alla olevassa kaaviossa:

Coinbase Australia -maksut

Maksat korkeampia maksuja, kun ostat salauksen Coinbasessa. Kuva Coinbase.comin kautta

Salakirjojen ostaminen Coinbasesta

Kaikkien kryptovaluuttojen ostaminen Coinbasesta alkaa rekisteröimällä tili. Se on tarpeeksi helppoa. Napsauta kotisivulla ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa Rekisteröidy-painiketta ja täytä yksinkertainen lomake. Napsauta Luo tili -painiketta ja olet valmis.

Rekisteröityminen Coinbasessa

Coinbase helpottaa uuden tilin rekisteröimistä. Kuva Coinbase.comin kautta

Kun olet rekisteröinyt, Coinbase lähettää sinulle sähköpostin, jossa sinua pyydetään napsauttamaan linkkiä ja vahvistamaan, että sähköposti on sinun. Tämän jälkeen he lähettävät sinulle matkapuhelimeesi tekstiviestin, jossa on PIN-koodi, joka on syötettävä Coinbase-sivustoon matkapuhelinnumerosi vahvistamiseksi..

2FA Coinbasessa

Et voi koskaan olla liian turvallinen salauksen suhteen. Kuva Coinbase.comin kautta

Tätä puhelinnumeroa käytetään myöhemmin 2FA-koodeissa, joten varmista, että sinulla on aina pääsy siihen.

KYC-prosessin loppuun saattamiseksi on myös tarpeen antaa Coinbaselle henkilötodistuksesi. Ja sinun on rekisteröitävä maksukortti ostosten tekemistä varten.

Kun olet kirjautunut tiliisi, etsi etusivun yläosassa olevaa sinistä painiketta (OSTA / MYY). Napsauttamalla sitä avautuu ruutu, jonka avulla voit ostaa, myydä tai muuntaa Bitcoinia ja muita Coinbasessa tuettuja kryptovaluuttoja.

Crypto Coinbasen ostaminen

Salakirjojen ostaminen Coinbasesta on niin helppoa. Kuva Coinbase.comin kautta

Coinbase-vakuutus

Lähes kaikilla kryptovaluutanvaihdoilla ei ole suojaa sijoittajajärjestelmissä tai valtion sponsoroimissa vakuutussuunnitelmissa, mutta Coinbase on yksityisesti vakuuttanut asiakkaansa varat hakkeroinnista tai varkaudesta aiheutuvilta menetyksiltä.

Coinbase Security

Coinbase on jo pitkään ollut hyvin etukäteen ilmoittamassa asiakkailleen, että turvallisuus on erittäin tärkeää, kun käsitellään kryptovaluuttoja. Coinbase itse auttaa tätä vaatimalla, että kaikki tilit käyttävät 2FA: ta kirjautumisprosessissa.

He pitävät myös 98% kaikista asiakasvaroista kylmävarastossa rajoittamaan kolikoiden määrää, jonka hakkeri voi saavuttaa. Tietysti tämä auttaa heitä myös, koska onnistunut hakkerointiyritys korvataan heidän omalla vakuutuksellaan.

Kaikilla näillä turvatoimilla haluamme varoittaa, ettet koskaan säilytä kolikoitasi missään vaihtolompakossa. Sinun tulisi aina siirtää kryptovaluuttasi ulkopuoliseen kolmannen osapuolen lompakkoon, johon vain sinulla on pääsy. Tämä on ainoa tapa, jolla tiedät, että ostamasi kolikot ovat todella hallussasi.

Coinbase Security

Coinbase on toistaiseksi turvallisin vaihto.

Vaikka Coinbase näyttää olevan melko luotettava, on syytä huomata, että heillä on myös usein sivustokatkoksia, kun käyttäjät eivät pysty kirjautumaan sisään ja noutamaan kolikoitaan. Ole pikemminkin turvallinen kuin anteeksi ja siirrä salauksesi, jonka ostat pörssistä.

Kaiken kaikkiaan on useita vakavia haittoja Coinbasen käytössä Australiassa, mutta jos etsit helppokäyttöisyyttä ja et odota myyvänne kolikoita milloin tahansa pian, niin Coinbase voi olla hyväksyttävä vaihtoehto salauksen ostamiseen Australiasta.

Johtopäätös

Yllä olevat vaihtoehdot ovat vain muutamia, joita voidaan käyttää salauksen ostamiseen Australiassa. On monia muita, mutta mielestämme nämä neljä ovat riittäviä aloittamaan kuka tahansa.

Mutta monia vaihtoa ei ole käsitelty tässä, joten ollaksesi täydellinen saatat haluta tehdä oman tutkimuksen sen lisäksi, mitä olemme jo tehneet puolestasi. Yksi vaihtoehto, josta pidämme, on Binance, koska se tarjoaa yhden suurimmista altcoineista ja siinä on joitain muita erinomaisia ​​ominaisuuksia ja etuja.

Voit tutustua koko Binance-arvosteluun täällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me