CryptoCurrency Lawyers: Laki blockchainista

Salausvaluutan ympäristössä liikkuminen ei ole ollut helppoa.

Olitpa salauskauppias, joka tuottaa ennennäkemättömiä myyntivoittoja, tai Blockchain-yritys, joka on juuri kerännyt 10 miljoonaa dollaria ICO: ssa, säännöt tässä tilassa toimimisesta ovat joko hämärät tai olemattomat. Siellä tulevat kryptovaluutta-asianajajat.

Tämän sääntelyyn liittyvän epävarmuuden edessä salausjuristeista on nopeasti tulossa halutuimpia ammattilaisia.

Analysoimme parhaita aikoja käyttää niitä ja mistä löytää ne.

Nykyinen ilmasto

Salausalue on erinomainen esimerkki siitä, kuinka lait aina yleensä jäävät muutaman askeleen taakse innovaation takana.

Salausvaluuttoja ei tunnisteta rahaksi

IRS: n mukaan rahan määritelmä on ”suvereenin valtion laillinen maksuväline”. Tällä hetkellä Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja ei katsota valuutaksi vaan hyödykkeeksi.

Niiden epävakaat luonteet ovat saaneet sääntelyviranomaiset ehdottamaan, että siitä kannetaan myyntivoittoveroa ja että niitä kohdellaan osakkeina.

ICO: n oikeudellinen kehys on epävakaa

ICO: t ovat täysin demokratisoineet, kuinka yritykset keräävät rahoitusta. Sinun ei enää tarvitse olla ”akkreditoitu sijoittaja” (alias, joku, joka on riittävän rikas varmistaakseen petosriskin), jotta voit osallistua sellaisten yritysten rahoittamiseen, jotka voivat muuttaa maailmaa.

Tämä liittyy kuitenkin haittoihin, sillä suurin osa ICO: sta kerää rahaa myymällä mitä salausavaruudessa olevat ihmiset kutsuvat paska-kolikoiksi tai epärealistisiin tai suorastaan ​​petollisiin lupauksiin perustuviin rahakkeisiin.

Kun yrityksiltä ei ole sääntöjä, jotka keräävät rahaa suurelta yleisöltä, niin niitä tulee olemaan joitain huijauksia.

Vastauksena tähän SEC on antanut haasteen EU: lle 80 Blockchain-yritystä yksin viime kuukausina. Niiden ensisijainen tavoite on tutkia näiden yritysten oikeudellista asemaa ja sitä, ovatko heidän myymänsä rahakkeet arvopapereita, kuten osakkeita, jotka on rekisteröitävä.

Ei petostapauksia

Monet valitettavat uhrit ovat joutuneet ICO-villityksen väärälle puolelle.

Epätoivoisessa yrityksessä mainostaa petollisia ideoita jotkut näistä yrityksistä ovat kääntyneet julkkisten kuten DJ Khalidin ja Floyd Mayweatherin kannattamiseksi, vasta myöhemmin tuomitakseen petoksista ja vetämällä nämä vaikuttajat alas heidän kanssaan..

Oikeudellinen kanne petoksille

Kuva Fotolian kautta

Näiden huijausten eniten uhreja ovat jokapäiväiset ihmiset, jotka nopean rikkauden tavoittamiseksi sijoittavat liikaa ansaitusta rahastaan ​​vilpillisen ICO: n lupaaviin 10 tai 100x tuottoihin.

Ilman vakuutusta tai oikeussuojaa nämä yritykset voivat yksinkertaisesti kadota kerätessään miljoonia dollareita.

Vaikka kaikki ICO-prosessin osallistujat ovat rehellisiä toimijoita, meidän on silti kohdeltava hakkereiden seurauksia, jotka varastavat varoja pörsseistä, eikä ole oikeudellista edustusta taistelemaan tapaustasi eikä paikallisesti rekisteröityjä tahoja, jotka olisivat vastuussa.

Nämä tapaukset ovat erinomaisia ​​esimerkkejä siitä, miksi monet kutsuvat salaustilaa villiksi länneksi.

Vaikka vapaus johtaa uskomattomiin innovaatioihin, ja kaikkien sijoittajien tulisi harjoittaa henkilökohtaista vastuuta, on edelleen tapauksia, joissa on luotava kattava oikeudellinen ennakkotapaus pahimpien toimijoiden pitämiseksi kurissa.

Onneksi salausvaluutan asianajajat ovat kasvaneet voimakkaasti auttamaan sijoittajia ja yrityksiä siirtymään kasvavaan luetteloon uusia avaruutta ohjaavia lakeja.

Milloin palkata salausjuristi

Jos olit käynnistämässä salausvaluutaprojektia tai olit sijoittaja, joka harkitsi sijoittamista johonkin, on tärkeää tietää, milloin sinun pitäisi ottaa yhteyttä salausasianajajaan. Alla on muutamia tapauksia, joissa se on otettava huomioon.

Käynnistettäessä ja ICO: ta tai myöntämällä tunnuksia

Kryptovaluutta-asianajajat ovat välttämättömiä auttamaan sinua ymmärtämään, täyttävätkö rahakkeesi Howey-testin mukaiset arvopaperit (tai “sijoitussopimukset”).

Testi arvioi omaisuuden seuraavien kriteerien perusteella:

  1. Se on rahan sijoitus
  2. Sijoituksesta odotetaan tuottoa
  3. Sijoitettu raha on yhteisessä yrityksessä
  4. Mahdollinen voitto saadaan kolmannen osapuolen promoottorin ponnisteluista

Blockchain-laki kehittyy

Kuva Fotolian kautta

Jotta omaisuuserää ei pidettäisi arvopaperina, sen on luotettavasti hylättävä vähintään yksi neljästä kriteeristä.

Arvopaperi edustaa yleensä omistusosuutta julkisesti noteeratussa yhtiössä (osakkeiden kautta). Arvopaperin omistamisella voi olla tiettyjä etuja, kuten kuukausimaksut (osingot), kyky hyötyä myyntivoitoista, kun osake myy arvopapereita, ja joissakin tapauksissa äänioikeudet.

Arvopaperin myynti edellyttää rekisteröintiä SEC: ssä (Securities and Exchange Commission) ja tiukkojen lakien noudattamista, jotka edellyttävät (muun muassa) yritysten taloudellisten tietojen julkistamista suojellakseen kansalaisia ​​petoksilta heidän sijoituksiltaan..

Tällä hetkellä useimmat blockchain-yhtiöt myöntävät tunnuksia, jotka voidaan luokitella sekä tietoturvaksi että apuohjelmaksi.

Nämä merkit ovat apuohjelmia, koska niillä on toiminto Blockchains-ekosysteeminsä sisällä. Esimerkiksi Filecoin käyttää tunnustaan ​​maksamaan tiedostojen tallennustilasta ja tarjoaa samalla sen julkisilla markkinoilla ihmisille hankittavaksi spekulatiivisena sijoituksena.

Kryptovaluutat kuuluvat harmaalle alueelle laillisuutta, jota on vaikea määritellä, paitsi jos sitä arvioidaan tapauskohtaisesti, minkä vuoksi oikeudellinen neuvonta on ratkaisevan tärkeää.

Kun käydään salausta ja verotetaan

Yhdysvalloissa virtuaalivaluuttoja pidetään pääomana, mikä tarkoittaa, että sinun on kirjattava ja ilmoitettava myyntivoitot kryptovaluuttaosuuksistasi.

Suurin osa ihmisistä ei kuitenkaan ole varma, sovelletaanko tätä sääntöä vasta, kun salaus on salattu fiatiksi, vai onko sinun seurattava kaikkien myyntivoittoja jokaisesta pörssissä tekemästäsi kaupasta (onnea siinä).

Selvää on, että salauksen kauppiaana tai blockchain-yrityksenä tarvitset salausveroasianajajan, joka auttaa sinua hyödyntämään mahdollisuuksia ja välttämään tarpeettomia riskejä jatkuvasti muuttuvien salausverokoodien perusteella.

Loppujen lopuksi sillä ei ole merkitystä, ettet tiennyt rikkoneesi verosääntöjä, vaan sillä, että rikkoit ne.

Oikean lakitiimin löytäminen

Oikean laillisen joukkueen salauksen löytäminen

Kuva Fotolian kautta

Tähän mennessä satoja lakiasiaintoimistoja, jotka tarjoavat neuvoja kryptovaluuttapalveluista verkossa, vaikka useimmat eivät todennäköisesti ole päteviä tekemään niin.

Startup-yritysten ja sijoittajien on ymmärrettävä, miten suodatetaan melun läpi.

Nick Abrahams, Norton Rose Fulbrightin yhteistyökumppani ja globaali teknologia- ja innovaatiojohtaja, suosittelee startup-yrityksille “etsimään asianajotoimistoja, joilla on syvällinen käsitys alasta ja tarvittaessa vahvat rahoituspalvelujen sääntely- ja arvopaperilainsäädännön kyvyt”.

Lee Schneider, McDermottin kumppani Willissä & Emery uskoo, että tässä vakavasti sääntelemättömässä tilassa toimivan asianajajan on käytettävä kokemuksensa lisäksi ripaus luovuutta.

Hän uskoo myös, että kryptovaluutta-aloittajien olisi löydettävä tasapaino säännösten noudattamisen ja yrityksen kasvun ja jatkuvan innovaation varmistamisen välillä. Scheider sanoi: “Se on kuin esitettäisiin joukko mielenkiintoisia henkisiä palapelejä”

Schneider kehottaa myös startup-yrityksiä olemaan kyllästynyt oikeudellisiin palveluihin, jotka tarjoavat “helppoja vastauksia” monimutkaisiin oikeudellisiin ongelmiin. Hän jatkoi

Meidän on otettava olemassa olevat käsitteet, jotka tiedämme, ja yritettävä sovittaa niihin uusia tapoja tehdä asioita. Joskus yritämme jopa muotoilla näitä laatikoita uudelleen. Ihmiset kamppailevat näiden monimutkaisten oikeudellisten kysymysten kanssa pitkään

Yksi tällainen esimerkki näiden laatikoiden muokkaamisesta on SAFT-sopimus.

Kehittänyt innovatiivinen asianajotoimisto Cooley LLP, SAFT (Simple Agreement for Future Tokens) on laillinen malli, jota blockchain-yritykset voivat käyttää merkkien käynnistämiseen ja antamiseen..

SAFT: n avulla startupit käyvät ensin läpi perinteisen varainhankintakierroksen akkreditoitujen sijoittajien kanssa.

Sijoittajat maksavat rahaa startupille vastineeksi oikeudesta rahakkeisiin, kun blockchain-verkko on kehitetty.

Kun varat on kerätty, käynnistysyritys alkaa kehittää verkkoa, eikä se vapauta merkkejä ennen kuin ne voivat toimia.

Kun verkon perustoiminnot ovat olemassa, käynnistys luo tunnukset ja toimittaa ne sijoittajille, jotka voivat myydä ne yleisölle avoimilla markkinoilla voittonsa saavuttamiseksi.

Tämä prosessi estää liikkeeseen laskettujen rahakkeiden merkitsemisen arvopaperiksi, koska rahoilta ei ole odotettavissa voittoa ennen verkon kehittämistä, ja kun merkit on annettu sijoittajille, tällaiset voitot on aloitettava omasta aloitteestaan. puolesta, ei muiden ponnisteluista.

Vahvan ymmärryksen SAFT-sopimuksesta pitäisi olla pakollista kaikille kryptovaluutta-asianajajille, jotka harkitset palkkaavaksi.

Kuinka sitouttaa heidät?

Paras tapa harjoittaa kryptovaluutta-asianajotoimistoa on aluksi neuvotteluistunnon kautta.

Haluat ensin saada käsityksen siitä, kuinka paljon he ymmärtävät salaustilan ja kuinka paljon vaivaa he ovat valmiita luomaan mukautetun oikeudellisen kehyksen yrityksellesi tai henkilökohtaisille tarpeillesi.

Suostu yhteistyöhön yrityksen kanssa vain, jos he voivat tarjota sinulle ainakin muutaman tunnin ilmaisen konsultoinnin.

Ennen kuin suostut puhumaan, tee oma tutkimus verkossa selvittääksesi, mitä neuvoja salausasianajajat suosittelevat sinun tapauksessasi. Kun olet aseistettu tämän perustiedon kanssa, voit pyytää asianajotoimistoa kuulemaan sinua ja arvioimaan, kuinka heidän neuvonsa kertyvät.

Ei ole epäilystäkään siitä, että mikä tahansa kryptovaluutta-oikeudellinen yritys, jonka vuokraat, on erittäin kallista. Salausalueen uuden määrän vuoksi lakiasiaintoimistot todennäköisesti suorittavat ylimääräisiä lisätutkimuksia tunnittaakseen neuvoja.

Pidä tämä mielessä, on parempi sopia ensin neuvottelutilaisuudesta, jotta voit maistella heidän palveluitaan ennen kuin maksat täyden hinnan.

Kuinka Blockchain-laki kehittyy?

Lohkoketjulaki ei voi kehittyä, ennen kuin lait, jotka luovat lakeja, ovat yhtä tietoisia avaruudesta kuin ne, jotka työskentelevät siinä päivittäin.

Palkkaa salausjuristi

Kuva Fotolian kautta

Koulutus on edelleen suurin este blockchain-lain kehittymiselle, ja valitettavasti monet sääntelyviranomaiset eivät ole yhteydessä edes eiliseen tekniikkaan.

Kun meillä on tapahtumia, kuten Mark Zuckerbergin kongressin kuulemistilaisuus, muuttuu koulutustilaisuudeksi Internetin ja sosiaalisen median toiminnasta, on vaikea olla optimistinen sääntelyviranomaisten ymmärtävän kryptovaluuttojen ja Blockchainin arvon.

Onneksi muutamat sääntelyviranomaiset ovat sitoutuneet tutkimaan avaruutta, etenkin Valerie Szczepanik (alias, ”salaussaari”)

Kahden vuosikymmenen aikana SEC: ssä Valerie on toiminut useissa merkittävissä rooleissa, kuten apulaisjohtajana toimeenpanoyksikön kyberyksikössä, Distributed Ledger Technology -työryhmän johtajana ja Dark Web -työryhmän johtajana..

Hän oli osa tutkittavaa ryhmää DAO hakata Etheruem-lohkoketjussa, ja on myös mukana useissa vireillä olevissa salausvaluutan oikeustapauksissa, mukaan lukien REcoinCentra Tech, Inc.., ja Plexcorps tapauksissa.

Valerien tietämys siitä, miten salausvaluuttoja käytetään ja miksi blockchain-tekniikalla on pitkäaikainen arvo, tekevät hänestä pätevimmät säätää salausmarkkinoita tukahduttamatta innovaatioita.

Johtopäätös

Erittäin sääntelemättömässä tilassa, jossa piensijoittajat polttavat, veroista ei ilmoiteta ja varoja varastetaan hakkeroinneista, on välttämätöntä, että ihmiset etsivät alan ammattitaitoisia salausjuristeja, jotka pystyvät määrittelemään, miten yritysten tulisi kerätä varoja ja kuinka yksilöiden tulisi suojella itseään ja raportoida niiden myyntivoitot.

Vain jatkuvan yhteistyön avulla asianajajan ja salausyhteisön välillä voimme odottaa lohkoketjulain kehittyvän ja epävarmojen harmaiden alueiden kirkastuvan..

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me