Crypto-sovellusliittymä älykkään tilauksen reititykseen

>

Viimeisen kuuden kuukauden aikana Shrimpy-tiimi on mullistanut salauksen kaupankäynnin julkaisemalla ensimmäiset Universal Crypto Exchange Trading -sovellusliittymät, jotka on suunniteltu sovelluskehittäjille. Tukemalla 16 vaihtoa, missiomme on integroida kaikki suuret vaihdot tarjoamaan kattavin joukko yhtenäisiä vaihto-sovellusliittymiä. Sadat kehittäjät ovat jo rakentamassa seuraavan sukupolven kauppapalveluja näiden sovellusliittymien avulla. Rekisteröidy tänään ja liity meidän kehittäjä Telegram aloittaa tutkiminen, miten Shrimpy voi yksinkertaistaa kehitysprosessiasi.

Vaikka sovellusliittymämme ovat jo muuttaneet tapaa, jolla kehittäjät rakentavat salaussovelluksia, emme ole vielä tehneet innovaatioita. Shrimpy-tiimi on iloinen voidessaan ilmoittaa, että tuomme edistyneitä tilaustyyppejä jokaiseen tuettuun vaihtoon. Tämä pyrkimys alkaa meidän Älykäs tilauksen reititys (SOR) kaupankäynnin päätepisteet. Suosittelemme, että kokeilet sitä jo tänään, jotta jokainen kehittäjä voi heti integroida sen!

Katkarapu | Crypto Trading -sovellusliittymät kehittäjille

Älykäs tilausten reititys on prosessi, jossa hyödynnetään automaattisesti useiden markkinoiden parien käytettävissä olevaa parasta hintaa tilauksen lopputuloksen optimoimiseksi. SOR: n ensimmäinen iteraatio arvioi kaupankäyntimahdollisuudet jokaisen käytettävissä olevan markkinaparin kautta yksittäisessä pörssissä tämän strategian toteuttamiseksi. SOR: n tuleviin versioihin sisältyy useita pörssejä ja likviditeettipooleja, jotta voimme laajentaa näkemystämme Shrimpy’s SOR: sta.

Shrimpy-sovellusliittymän avulla kehittäjät voivat nyt lisätä tukea SOR: lle ilman tällaisen monimutkaisen ominaisuuden kehittämiseen tarvittavaa työtä. SOR-päätepiste arvioi automaattisesti kaikki markkinat, jotka yhdistävät nykyisen ja kohdevarallisuutesi. Shrimpy reitittää sitten kaupat älykkäästi ja hallitsee samalla leviämistä, liukastumista, toteutusaikaa, optimaalisia kaupankäyntitapoja ja kaupan rajoituksia. Jokainen toteuttamamme kauppa on tarkasti asetettu limiittijärjestys, jonka tarkoituksena on maksimoida reititysprosessin tulos.

Käsitteellinen esimerkki

Älykäs tilausten reititys on markkinoiden monimutkainen reaaliaikainen arviointi optimaalisten kauppojen toteuttamiseksi. Kuvittele, että haluamme siirtää LTC-asemamme XMR: ään. Oletetaan, että tässä esimerkissä käytetyssä pörssissä on neljä erilaista tarjousvaluuttaa, jotka yhdistävät nämä kaksi omaisuutta: ETH, XRP, USDT ja BTC. Shrimpy arvioi nämä reitit löytääkseen parhaan reitin. Olemme jopa suunnitelleet Shrimpyn reitittämään rahastojen osuudet älykkäästi eri reiteillä markkinoiden muutosten, leviämisen ja liukastumisen perusteella. Lopputuloksena voi olla lukuisia kauppoja kussakin näistä lainausvaluutoista, jotta kohdeomaisuus saavutetaan onnistuneesti.

Ohjelmistoesimerkki

Vaikka tämä käsite on monimutkainen, kehittäjien ei tarvitse huolehtia. Päätepisteet tämän monimutkaisen kauppaverkoston toteuttamiseksi on yksi helpoimmista asioista, joita teet koko päivän.


Kaupan luominen

Aloitetaan arvioimalla kuinka rakentaa SOR-kauppa, jonka lähetämme Shrimpylle suoritettavaksi. Tässä esimerkissä vaihdamme 20 KCS BTC: lle.

Napsauta tätä vierailla asiakirjoissa

Pyyntö

POSTITA https://dev-api.shrimpy.io/v1/users//accounts//trades

Pyynnön elin

{

"fromSymbol": "KCS",

"symboli": "BTC",

"määrä": "20",

"smartRouting": totta,

}

Vastaus:

{

"id": "72dff099-54c0-4a32-b046-5c19d4f55758"}

Se siitä! Koko SOR-suoritusmoottoriimme pääsee lähettämällä yhden pyynnön muutamalla parametrilla. “Pyynnön rungossa” on neljä parametria, joita tarvitaan SOR-pyynnön suorittamiseen.

fromSymbol

“FromSymbol” on omaisuus, jonka haluamme myydä.

symboli

“ToSymbol” on omaisuus, jonka haluamme ostaa.

määrä

“Summa” on myydyn “fromSymbol” -summan summa “fromSymbol” -yksikköinä.

smartRouting

“SmartRouting” on totuusarvo sanomaan, haluammeko käyttää SOR-ominaisuutta.

Hanki kaupan tila

Nyt kun olemme suorittaneet kaupan SOR: n kanssa, voimme kerätä tietoja toteutetuista kaupoista saamalla kaupan aseman. Jälleen kerran Shrimpy tekee tämän helpoksi.

Lue lisää kehittäjien asiakirjoista

Pyyntö

GET https://dev-api.shrimpy.io/v1/users//accounts//trades/72dff099-54c0-4a32-b046-5c19d4f55758

Vastaus:

{

"käydä kauppaa": {

"id": "72dff099-54c0-4a32-b046-5c19d4f55758",

"fromSymbol": "KCS",

"symboli": "BTC",

"määrä": "20",

"Tila": "valmistunut",

"menestys": totta,

"virhekoodi": 0,

"virheviesti": "",

"exchangeApiErrors": [],

"smartRouting": totta,

"maxSpreadPercent": "10",

"maxSlippagePercent": "10",

"triggeredMaxSpread": väärä,

"triggeredMaxSlippage": väärä

},

"muutoksia": [

{

"symboli": "KCS",

"nativeValue": "-20",

"btcValue": -0,0028169,

"usdValue": -20,05604616757

},

{

"symboli": "BTC",

"nativeValue": "0,0028134",

"btcValue": 0,0028169,

"usdValue": 20.05604616757

}

],

"täyttää": [

{

"baseAmount": "20",

"baseSymboli": "KCS",

"btcValue": 0,0028169,

"hinta": "0,00014067",

"lainausmäärä": "0,0028134",

"quoteSymboli": "BTC",

"puolella": "MYYDÄ",

"usdValue": 20.05604616757

}

]

}

Tämä on paljon tietoa, joten katsotaanpa tarkemmin kuinka lukea tämän kaupan tuloksia.

käydä kauppaa

Tämä antaa tilauksen tilan ja tiedot pyynnöstä. Mahdolliset virheet tilauksen toteuttamisen aikana sijoitetaan tähän osioon.

muutoksia

Tämä osio sisältää omaisuuserän muutokset. Tässä tapauksessa, koska käymme kauppaa 20 KCS: llä BTC: lle, näemme, että saldo KCS: lle pieneni 20: llä (näytetään siksi “-20”) ja BTC: n saldoa nostettiin 0,0028134: llä (näytettiin siis nimellä “0,0028134”).

täyttää

Viimeisessä osassa luetellaan kaupat, jotka Shrimpy suoritetaan pyydetyn tilauksen suorittamiseksi. “Täyttöjen” luettelo voi sisältää yhden kaupan, joka toteuttaa koko saldon, tai luettelo voi sisältää satoja monimutkaisia ​​kauppoja, jotka on strategisesti sijoitettu toimeksiannon älykkääseen ohjaamiseen vaihtoehtoisten kaupankäyntiparien kautta. Täyttöjen määrä voi vaihdella rajusti markkinaolosuhteiden, ostettavien tai myytävien varojen ja varojen koon mukaan.

Liittäminen

SOR-päätepisteet ovat käytettävissä välitöntä integrointia varten kaikille sovelluskehittäjillemme. Tarjoamalla välittömän pääsyn älykkään tilauksen reititysstrategioiden toteuttamiseen 16 pörssissä. SOR: n integroinnissa Binancelle, Bittrexille, Krakenille, Poloniexille, KuCoinille tai muille tukemillemme pörsseille ei ole eroa. Shrimpy yksinkertaistaa integrointia yhteen API-sarjaan, joka yhdistää kaikki suuret vaihdot.

Pyyntövirta Shrimpy-sovellusliittymien integroimiseksi sovellukseesi.

Shrimpy-integrointi tarkoittaa, että infrastruktuurisi saa tauon. Sen sijaan, että palvelimesi jäävät miljoonien pyyntöjen varaan, kaikki käyttäjät voivat muodostaa yhteyden suoraan Shrimpyyn suorittaakseen tilauksia, kerätä tietoja ja hallita vaihtotilejään..

Shrimpy hallinnoi suoraan käyttäjien tilejä. Kommunikoimme jokaisen käyttäjän kanssa heidän tiliensa hallinnoimiseksi, tietojen keräämiseksi ja kauppojen suorittamiseksi.

Shrimpy-palvelimet käsittelevät yhteyden muodostamista jokaiselle keskukselle käyttäjillesi, mikä toimii lähinnä täydellisenä käyttäjähallintaratkaisuna. Katkarapuvaa’at sovellusvaa’oina. Shrimpy skaalaa yrityksesi kanssa sen sijaan, että ylläpitää satojen palvelimien tilaa kymmenille tuhansille asiakkaille. Tiimimme hoitaa koko reaaliaikaisen infrastruktuurin ja verkottumisen, jota tarvitaan kaikkein tehokkaimpiin kauppasovelluksiin.

Aloittaa!

Shrimpy-sovellusliittymät antavat jokaiselle kehittäjälle pääsyn institutionaalisen tason kaupankäyntityökaluihin. Hyödynnä näitä pelin muuttuvia ominaisuuksia integroimalla Shrimpy infrastruktuuriin tänään. Yksinkertaista kehitystäsi ja pidä mielessäsi, kun käsittelemme vaihto-integraation monimutkaisuutta puolestasi.

Katkarapu | Crypto Trading -sovellusliittymät kehittäjille

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Katkarapu on automatisoitu salauskauppa & salkunhallintatyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat automatisoida salausportfolionsa vain muutamalla napsautuksella. Shrimpy tukee myös kehittyneimpiä kaupankäyntirajapintoja sovelluskehittäjille.

Shrimpyn Crypto Trading -sovellusliittymä luotiin pilvipohjaisena ratkaisuna useiden krypto-kehittäjien esteiden, kuten pörssin kaupankäynnin, tuotteiden skaalautuvuuden ja käyttäjien hallinnan, poistamiseksi.

~ Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map