Crypto Black Swan -tapahtuma: Ethereum luokiteltu turvallisuudeksi

Viime aikoina kryptovaluuttamarkkinoilla on ollut paljon melua siitä, onko Ethereum arvopaperi vai ei.

Tämä on todellakin täydellinen esimerkki “mustan joutsenen” tapahtumasta. Nämä ovat tapahtumia, joita kukaan ei todellakaan odota eivätkä ole todennäköisesti tapahtua. He ovat hännän riski Tapahtumat, joihin monet sijoittajat ja kauppiaat eivät kiinnitä suurta huomiota laskelmissaan.

Mutta miksi sillä on merkitystä? Miksi Ethereumin yksinkertainen kutsuminen “turvallisuudeksi” voisi johtaa siihen, että koko kryptovaluuttamarkkinat kaatuvat? Tässä kappaleessa tarkastelen perusteellisesti kryptovaluuttamarkkinoiden nykyistä dynamiikkaa hajottaakseni todennäköiset vaikutukset.

Ethereumin paikka salausmarkkinoilla

Ethereum on suosituin hajautettu sovellusalusta ja toiseksi arvokkain salausvaluutta. Mihin Ethereumia käytetään?

Lyhyesti sanottuna, sovelluskehittäjät voivat rakentaa sovelluksensa Ethereum-lohkoketjuun sen sijaan, että käyvät läpi vaivaa omien rakentamiseen. Se on vähän kuin Applen App Storen sovellukset.

Miksi jokainen sovellus ei rakenna omaa käyttöjärjestelmää toimiakseen? Se ei yksinkertaisesti ole elinkelpoinen ja vaatii erilaista taitoa. Sen sijaan sovelluskehittäjät keskittyvät tekemään mitä he ovat hyviä ja rakentavat olemassa oleville käyttöjärjestelmille.

Ethereum tarjoaa myös kryptovaluuttaprojekteille mahdollisuuden käynnistää alkuperäisen kolikoiden tarjouksensa Ethereum-verkossa. Tämä tarkoittaa, että kryptovaluuttaprojektit voivat antaa kaupankäynnin kohteena olevia ERC-20-tunnuksia samalla, kun he rakentavat tuotteitaan tai palveluitaan. Tällä hetkellä avaruudessa yli 1600 kryptovaluutasta yli 500 projektia on antanut Ethereumille rakennetun ERC-20-tunnuksen.

Sinun tarvitsee vain tarkastella ERC20-rahakkeiden määrää ja vastaavia kaikkien näiden merkkien markkina-arvoja. Alla on vain näyte CMC: n kymmenestä parhaasta merkistä. Kuten näette, 8 kymmenestä on ERC20-rahakkeita. Näiden 8 parhaan kolikon yhteenlaskettu markkina-arvo on lähes 36 miljardia dollaria.

ERC20-tunnuslistat

Kuva kautta Kolikkomarkkinat

Piditpä Ethereumista tai et, ei ole juurikaan epäilystä siitä, kuinka tärkeä projekti on koko kryptovaluuttatilalle. Jos tälle kriptovaluutalle tapahtuisi jotain, sillä olisi melkein varmasti dramaattinen vaikutus koko kryptovaluuttatilaan.

Mitä turvallisuusluokka voisi tarkoittaa?

Yhdysvaltain Securities and Exchange Commission (SEC) päättää, onko Ethereum arvopaperi vai ei. Jos Ethereum luokitellaan arvopaperiksi, se tarkoittaa, että vain akkreditoidut sijoittajat voivat ostaa ja myydä Ethereumia Yhdysvalloissa sekä altistaa projektin tiukemmalle sääntelylle..

Yhdysvalloissa määritelmä akkreditoitu sijoittaja On:

  • Nettovarallisuus on yli 1.000.000 dollaria
  • Tai tulot yli 200 000 dollaria vuodessa kahden viimeisen tilikauden aikana

Tällaisella korkealla kynnyksellä akkreditoidun sijoittajan aseman saavuttamiseksi lähes kaikkia yhdysvaltalaisia ​​kryptovaluutta-sijoittajia estettäisiin ostamasta tai myymästä Ethereumia. Tämä kuulostaa painajaiselta ja todella on. Tilanteen pahentamiseksi SEC: n seuraava todennäköinen askel olisi kyseenalaistaa, olisiko jokainen ERC-20-merkki myös turvallisuus. Se on yli 500 1600: sta kryptovaluuttaprojektista, joihin voi vaikuttaa.

Jos Ethereum luokitellaan arvopaperiksi, useimmat Yhdysvaltain kansalaiset eivät vain pystyisi ostamaan tai myymään ETH: ta, mutta pohtivat, mitä Yhdysvaltain asukkaat tekisivät, jos heillä olisi ERC-20-merkkejä? Suurin osa aikoo heittää ne fiatiksi, jos he voivat, peläten, että myös heidät luokitellaan arvopapereiksi.

Monet teistä saattavat ajatella, että Yhdysvallat on yksi maa ja että kryptovaluuttamarkkinat ovat maailmanlaajuisia. Useimpien Yhdysvaltojen kansalaisten poissulkemisella ei varmastikaan voi olla niin suurta vaikutusta kokonaismarkkinoihin.

Miksi Yhdysvaltain markkinat ovat tärkeitä?

Yhdysvallat on maailman rikkain maa, ja Finder.comin kaltaisten sivustojen tutkimukset ovat osoittaneet, että noin 8% Yhdysvaltain väestöstä omistaa kryptovaluutan. Tämä ei ehkä kuulosta kovin paljon, mutta on huomattavasti korkeampi kuin adoptiotaso muissa maissa.

Kun tarkastellaan Googlen kryptovaluutta-trendejä, Yhdysvallat on jatkuvasti kymmenessä maassa, jotka ovat eniten kiinnostuneita kryptovaluutasta. Suosittu YouTubers on myös paljastanut, että Yhdysvallat on hänelle tärkein maa katsojalukujen suhteen.

Hakukorkoinen kryptovaluutta

Kuva Google Trendsin kautta

325 miljoonalla amerikkalaisella on merkitystä kryptovaluuttatilassa. Kyllä, pienemmät maat voivat sijoittua korkeammalle Google-kiinnostuksen kohteena, mutta Yhdysvaltain väestömäärä ja varallisuus tekevät siitä niin kriittisen kryptovaluuttamarkkinoille.

Mitä muuta tapahtuisi?

Ethereumin luokitus ei vaikuta vain Ethereumin haltijoihin ja mahdollisesti ERC-20-merkkeihin. Se tarkoittaisi, että kryptovaluutanvaihto olisi myös kuumassa vedessä. Miksi? Se johtuu siitä, että he tekisivät kauppaa arvopapereilla ja joutuisivat rekisteröitymään SEC: ään jatkamaan laillista toimintaa.

Luvaton arvopaperikauppa on iso juttu. Kryptovaluutanvaihtoa ei voida sakottaa, vaan ihmiset voivat joutua vankilaan. Yhdysvaltojen vuoden 1933 arvopaperilakia voidaan käyttää rikkojien lähettämiseen vankilaan viideksi vuodeksi. Vaikuttaa epätodennäköiseltä, että Winklevoss-kaksoset kuten ihmiset haluaisivat ottaa riskin. Cryptocurrency -vaihdot, kuten Gemini (Winklevoss-kaksosien omistuksessa), sulkisivat todennäköisesti Ethereumin ja ERC-20-kaupankäynnin.

Tämä kuulostaa armageddonilta ja on. Mutta tilanne voi pahentua. SEC: llä on myös valta määrätä ansaitsemattomien voittojen “poistaminen”. Mitä tuo tarkoittaa?

Irtisanominen on luovuttaminen jostakin, kuten laittomista tai epäeettisistä toimista pyynnöstä tai lain pakosta saaduista voitoista. Tuomioistuin voi määrätä väärinkäyttäjät maksamaan takaisin laittomat voitot perusteettoman rikastumisen estämiseksi

Ei ole mikään salaisuus, että kryptovaluutanvaihto ansaitsee paljon rahaa ja hallitsee paljon kryptovaluutta. Jos SEC toteuttaa hajoamisen, se voi tarkoittaa, että merkittävä määrä salausta myydään markkinoille pörsseistä. Tämä johtaa enemmän kuin todennäköisesti salauksen hintojen merkittävään alenemiseen.

Onko Ethereum todella turvallisuus?

SEC-logo

Kuvan lähde: Mäki

SEC: n kantaa Ethereumiin ei ole vielä esitetty. Gary Gensler, Commodities Futures Trade Commissionin entinen puheenjohtaja, on mennyt ennätykseen sanoen, että Ethereum täyttää Howey-testissä asetetut kriteerit (testi sen selvittämiseksi, onko jokin arvopaperi vai ei).

Ethereumin kanssa ongelmana on, että ICO: n aikaan ETH-tunnusta ei voitu käyttää mihinkään. Siksi se täyttää arvopaperiksi luokittelun kriteerit. Kuten monet teistä tietävät, Ethereum on poikkeuksellisen hyödyllinen tänään ja sillä on varmasti hyötyä. Monet kommentaattorit väittävät, että vaikka Ethereum olisi voinut olla ICO: n turvallisuus, se ei todellakaan ole nyt.

Valitettavasti kukaan ei tiedä, minkä tuomion SEC tulee. Mutta näyttää todennäköiseltä, että lopputulos on, että Ethereum oli turvallisuus, kun se oli ICO: ta, mutta ei nyt. SEC voi jättää huomiotta “laittoman” arvopaperimyynnin tai antaa Ethereum Foundationille sakon.

Aiemmin SEC on antanut Merrill Lynchille isku ranteelle sakottamalla heille 1,8 miljoonan dollarin nimellisarvon rekisteröimättömien arvopapereiden myynnistä. Samanlainen tulos aiheuttaisi todennäköisesti minimaalista paniikkia kryptovaluuttamarkkinoilla.

Johtopäätös

Jos Ethereum luokitellaan arvopaperiksi, se todennäköisesti kaataa koko kryptovaluuttamarkkinat.

Näyttää kuitenkin epätodennäköiseltä, että SEC haluaa olennaisesti sulkea Yhdysvaltain kansalaiset kryptovaluuttamarkkinoilta ja avaruudessa tapahtuvasta innovaatiosta. Ainoa aika kertoo, mutta kryptovaluutta-sijoittajana tämä riski on asia, jonka sinun pitäisi olla tietoinen.

Vaikka SEC: n tuomio on tällä hetkellä epävarma, heidän on esitettävä itselleen kysymys, tukevatko he US Techia ja kansalaistensa vapautta sijoittaa siihen.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me