Coinbase Pro -katsaus – Ovatko palkkiot liian korkeat? (2020-päivitys)

>

Tämä arvostelu on osa salauksenvaihtotarkistussarjaa. Viimeisimmät arvioidut arvostelut Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, Kaksoset, ja Bittileima.

Ne lukijat, jotka jo käyvät kauppaa Coinbase Pron kanssa, ilmoittautuvat a Katkaraputili aloittaa kaupankäyntistrategian automatisointi. Se kestää vain 5 minuuttia ja voi nosta tuottoa yli 305% yksinkertaisella osta ja pidä -strategialla!

Coinbase Pro on kehittynyt kryptovaluuttakauppapaikka, jonka omistaa ja ylläpitää Coinbase, Inc. julkaistiin vuonna 2015 nimellä GDAX, ammattimainen kaupankäyntialusta yksittäisille aktiivisille kauppiaille ja uudistettu myöhemmin heinäkuussa 2018. Coinbase Pro mahdollistaa suurten volyymikauppojen ratkaisut kauppiaille Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Tämän katsauksen tarkoituksena on kouluttaa kryptovaluuttakauppiaita Coinbase Pron käytön eduista ja haitoista muissa salausvaihdoissa. Tiimimme julkaisee arvosteluja jokaiselle suurelle vaihdolle, joten älä missaa näitä julkaisuja liittymällä sähkeeseemme.

Yleiskatsaus

San Franciscosta toimiva alusta tarjoaa ammattimaisia ​​kaupankäyntityökaluja ja lompakkopalveluja, jotka toimitetaan täysin uudistetun käyttöliittymän kautta saumattomaan kaupankäyntikokemukseen. Coinbase Pro tukee 0x-, Augur-, Basic Attention Token-, Bitcoin-, Bitcoin Cash-, EOS-, Ethereum-, Ethereum Classic-, Litecoin-, Stellar-, Ripple- ja ZCash-kaupankäyntiä sekä useita muita rahakkeita..

Coinbase Pron lanseeraamisen jälkeen vuoden 2015 alussa se esitteli monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten luotettavat turvatoimet, korkeat kaupankäyntimäärät, alhaiset palkkiot, syvän likviditeetin ja helppokäyttöisyyden. Tästä huolimatta Coinbase Pro keskittyy kokeneempiin, suurempiin kauppiaisiin kuin aloittelijoihin. Se sallii hyvän määrän edistyneitä kaupankäyntivaihtoehtoja, jotka vaihtelevat stop- ja limit-toimeksiannoista, täyttämiseen tai tappamiseen ja hyviin peruutettuihin tilauksiin.

Käyttäjäkokemus

Tässä osiossa jaotellaan Coinbase Pro -käyttökokemuksen eri näkökohdat tarjotaksemme kokonaisvaltaisen kuvan siitä, miten tämä kasvava vaihto tukee heidän käyttäjäkuntaansa.

Asiakaspalvelu

Coinbase Pro -käyttäjät nauttivat erinomaisesta asiakastukesta, ja omistautunut tukihenkilöstötiimi on valmiina ratkaisemaan ongelmat muutamassa minuutissa. Puhelintukea on saatavilla myös kiireellisemmissä tapauksissa (esimerkiksi asiakkaat voivat lukita tilinsä puhelimeen, jos heidän turvallisuutensa on vaarantunut) arkisin.

Rekisteröintiprosessi


Rekisteröintiprosessi on melko yksinkertainen; yksinkertaisesti mennä https://pro.coinbase.com/ ja valitse Kirjaudu. Anna tietosi ja vahvista sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Lopuksi sinua pyydetään lataamaan valtion myöntämä henkilöllisyystodistus vahvistusta varten ennen pankkitilin linkittämistä (voit ohittaa tämän vaiheen, jos haluat).

Jos sinulla on jo Coinbase-tili, käytä yksinkertaisesti rekisteröityä sähköpostiosoitettasi Coinbase Pro -tiliisi. Sen lisäksi, että useamman kuin yhden tilin käyttäminen Coinbase- ja Coinbase Pro -käyttöjärjestelmissä on käytännön vastaista, se tarjoaa saumattoman kaupankäyntikokemuksen, koska molemmat tilit linkitetään automaattisesti ja voit siirtää varoja tilien välillä.

Tilin todentaminen

Rekisteröinnin jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan tilisi. Vahvistuksen onnistumiseksi sinun on ladattava asiaankuuluvat viralliset asiakirjat. Yhdysvalloista tulevia käyttäjiä pyydetään antamaan ajokortti tai osavaltion tunnus. Sinun on suoritettava osoitteen vahvistus ja annettava myös sosiaaliturvatunnuksesi neljä viimeistä numeroa.

Ison-Britannian käyttäjien on ladattava valtion myöntämä henkilöllisyystodistus (esim. Ajokortti tai passi) ja vastattava myös joihinkin vahvistuskysymyksiin, kun taas kaikkien muiden maiden käyttäjien on toimitettava kaksi henkilöllisyystodistusta.

Tuetut maat

Coinbase Pro sallii käyttäjien 42 eri maasta, mukaan lukien: Australia, Kanada, Singapore, Iso-Britannia, Eurooppa ja Yhdysvallat (lukuun ottamatta Havaijilla, Minnesotassa ja Wyomingissa asuvia, koska heillä ei vielä ole siellä toimilupaa). Kun käyttäjä mistä tahansa sallitusta maasta on rekisteröity ja henkilöllisyytensä todennettu, hän voi aloittaa kaupankäynnin välittömästi.

Kaupankäynti

Toinen Coinbase Pron merkittävä piirre on se, että sillä on verrattain alhaiset kaupankäyntimaksut ja samalla se veloittaa nollamaksuja kryptovaluutan nostoista tai talletuksista. Erityisesti tämä ominaisuus erottaa sen suosituksi pro-salaukseksi. Se ei kuitenkaan salli marginaalikauppaa tällä hetkellä, mikä voi olla haittapuoli edistyneemmille kryptovaluutta-kauppiaille.

Palkkiot

Hyväksymällä dynaamisen maksurakenteen Coinbase Pro antaa sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa lähes nollamaksuilla, kun tiedät tiensä. Voit tehdä tilauksen markkinatilauksena, limiittitilauksena tai lopetustilauksena. Coinbase Pro ei veloita suurempia volyymitasoja, kun teet kirjoille avoimen tilauksen ostaessasi tai myydessäsi, ja tämä koskee kaikkia tuettuja kryptovaluuttoja.

Vaikka Coinbase Pro on loistava vaihto instituutioille, jotka voivat toteuttaa suuria kauppoja, viimeaikaiset palkkioiden korotukset ovat vahingoittaneet vakavasti yksityissijoittajia. Alle 10 000 dollarin suorittaminen kuukausittaisessa kaupankäynnissä vie sinut ensimmäiseen tasoon, jolla on 0,5%: n valmistajan ja ottajan maksu. Tämä on yksi alan korkeimmista maksuista.

Tuetut salausvaluutat

Fiat-markkinoilla (USD, GBP, EUR) Coinbase Pro tukee seuraavia kryptovaluuttoja: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Stellar Lumens, Ripple, EOS, ZCash, Basic Attention Token, REP ja 0x.

Voit rakentaa monipuolisen salkun kaikilla näillä varoilla lukemalla oppaamme ensimmäisen kryptovaluuttaindeksirahaston luomisesta Coinbase Prolle tässä.

Stablecoin-markkinoilla cryptocurrencies, kuten BTC, ETH, ZEC, BAT, DAI, GNT, MANA, LOOM, CVC, DNT, voidaan käydä kauppaa dollaria vastaan ​​sidottuun stablecoin USDC: hen.

Kaikki Coinbase Pro -käyttäjät voivat tarkastella tilauskantaa ja tarkistaa mihin tahansa kaupankäyntipariin liittyviä tietoja, mutta he voivat käydä kauppaa vain niiden maantieteellisen alueen paikallisten sääntelyviranomaisten sallimien parien kanssa. Eri kaupankäyntiparien saatavuus riippuu täysin maan sisäisistä säännöksistä. Esimerkiksi Singaporessa, Kanadassa ja Australiassa vain ETH / BTC-, BCH / BTC- ja LTC / BTC-kauppapareja on saatavana.

Salkut

Kuten monet muutkin pörssit, Coinbase Pro on alkanut sallia asiakkaiden segmentoida varansa useisiin salkkuihin. Tämä antaa kauppiaille mahdollisuuden ylläpitää yksittäisiä salkkuja, joita voidaan käyttää strategioiden, rahastojen ja riskien hallintaan.

Vaikka Coinbase Pro -salkut eivät ole sopivia keskimääräiselle sijoittajalle, edistyneet kauppiaat ovat tyytyväisiä lisääntyneeseen hallintaansa varoihinsa.

API-hallinta

Coinbase Prolla on WebSocket-syöte, joka helpottaa reaaliaikaisen markkinatiedon hankkimista, ja alustan alan johtava sovellusliittymä on osa Coinbase Prota. Lisäksi kaupankäynnin sovellusliittymä antaa käyttäjilleen mahdollisuuden kehittää ohjelmallisia kaupankäyntirobotteja korkealla turvallisuustasolla. Coinbase Pro: lla on oma sovellusliittymälle tarkoitettu sivu ja siihen liittyvä dokumentaatio, johon pääsee helposti minkä tahansa verkkosivun alareunasta tai siirryt verkkosivun yläosassa olevaan päävalikkoon.

Näiden API-avainten linkittäminen kaupankäynnin bottipalveluihin on helppo prosessi. Olemme toimittaneet oppaan Coinbase Pro API -avainten linkittämisestä Coinbase Pro -tilisi hallitsemiseksi tässä.

Turvallisuus

Ennen kaikkea on tärkeää, että kaikki kryptovaluutanvaihdot asettavat turvallisuuden kehityksen eturintamaan. Coinbase Pro ilmentää näitä ideoita johtamalla turvatoimien markkinoita ja pyrkimällä jatkuvasti parantamaan tietoturvakäytäntöjä.

Kylmävarasto

Kaupankäyntialustana Coinbase Prota pidetään turvapaikkana. Yksi sen parhaista käytännöistä turvatoimien suhteen on, että 98 prosenttia asiakkaiden digitaalisista varoista on lukittu kylmävarastoon, mikä estää varojen menetyksen varkauksilla, hakkeroinnilla tai muulla tavalla. Loput on yksityisesti vakuutettu.

Tietoturvan osalta Coinbase Prolla on useita toimenpiteitä suojauksen varmistamiseksi. Esimerkiksi tallennetut bitcoinit jaetaan maantieteellisesti ympäri maailmaa tallelokeroihin ja holveihin. Sen sijaan, että arkaluontoisia tietoja tallennettaisiin palvelimille, alustalla on kaikki tällaiset tiedot tallennettuina offline-tilassa, pois internetistä. Tämä vähentää huomattavasti tietoturvaloukkausten riskiä.

Turvallisuuden lisäämiseksi samat tiedot jaetaan redundanssilla ja suojataan AES-256-salauksella, ennen kuin ne kopioidaan FIPS-140 -laitteisto- ja varmuuskopioihin. Aivan kuten rahastojen turvatoimet, nämä FIPS-140 -laitteisto- ja paperikopiot jaetaan myös maantieteellisesti ympäri maailmaa holveihin ja tallelokeroihin.

2-tekijäinen todennus

Tietoturvan lisäksi kaikki käyttäjätilit vaaditaan kaksivaiheisen vahvistuksen mahdollistamiseksi. Tämä vahvistus edellyttää, että käyttäjät saavat puhelimestaan ​​koodin sisäänkirjautumiseen ja muiden arkaluontoisten toimintojen suorittamiseen salasanojen antamisen lisäksi..

FDIC-vakuutus

Digitaalinen valuutta ei ole laillinen maksuväline, eikä se ole valtion tukema, eikä sitä sellaisenaan voida suojata Federal Deposit Insurance Corporationin tai Securities Investor Protection Corporationin suojauksella. Sen sijaan, kuten aiemmin mainittiin, digitaaliset varat, joita ei ole lukittu kylmävarastoihin (alle kaksi prosenttia), on yksityisesti vakuutettu. Vakuutussopimus kattaa kyberturvallisuuden, työntekijöiden varkaudet ja fyysisen turvallisuuden, mutta ei yksittäisten tilien tietoturvaloukkauksia.

Vaikka kryptovaluuttarahastot on vakuutettu yksityisesti, Coinbase Pro -käyttäjillä on FDIC-vakuutettu USD-saldojen vakuutusturva, jopa 250 000 dollaria USD.

Salaus ja salasanat

Coinbase Pro toteuttaa myös maksuteollisuuden parhaita käytäntöjä suorittamalla kaiken sivustoliikenteen HTTPS: n kautta. Kaikki lompakot ja yksityiset avaimet ovat AES-256-salattuja ennen niiden tallentamista. Jopa organisaationa Coinbase ottaa palvelukseensa ottaessaan käyttöön työntekijöihin liittyviä varotoimia. Heidän on läpäistävä taustan tarkistus, ja heidän kiintolevynsä on oltava salattu, näytön lukitus käytössä ja käytettävä vahvoja salasanoja.

Rajat ja maksuvalmius

Coinbase Pro tukee rajoittamatonta Bitcoinin, Litecoinin, Ethereumin ja Bitcoin Cashin talletusta lompakkoon sekä USD-talletuksia pankkisiirrolla. Käyttäjille tarjotaan korkea likviditeettitaso, koska käyttäjät voivat nostaa jopa 10000 dollaria päivässä yksittäiseltä tililtä, ​​kun taas institutionaaliselta tililtä jopa 50000 dollaria päivässä.

Pyynnöstä ja hyväksynnästä ne kuitenkin sallivat suuremmat nostorajat. Mutta heidän fiat-valuuttatalletuksensa ja nostonsa ovat rajoitettuja jossain määrin, käyttäjien sallitaan tallettaa ja nostaa kaikki Coinbase Prossa käydyt salausvaluutat. He tarvitsevat vain ulkoisen lompakon jokaiselle kaupankäynnin kohteena olevalle digitaaliselle valuutalle. Saat lisätietoja rajoituksista ja maksuvalmiudesta heidän löytämiltään virallisilta kaupankäyntisäännöiltä tässä.

Plussat

  • Erittäin intuitiivisen kaupankäyntiliittymän ansiosta se tarjoaa saumattomamman kaupankäyntikokemuksen kuin useimmat pörssit

  • Loistava valinta ammattimaisille kauppiaille

  • Tukena hyvämaineinen yritys ja täysin säännelty Yhdysvalloissa

  • Turvallinen alusta yksityisellä ja FDIC-tukemalla vakuutussuojalla

  • Korkea likviditeetti kaupankäyntiparissaan

Haittoja

  • Salausvaluuttojen valikoima kasvaa, mutta viime kädessä ne ovat edelleen jäljessä muista huippupörsseistä

  • Mobiilisovellusta ei ole vielä saatavilla, mutta mobiililaitteille sopiva alusta

  • Asiakkaat ovat historiallisesti valittaneet pitkistä odotusajoista Coinbase-käyttäjän tukitiimille

  • Yksityissijoittajien kaupankäyntimaksut ovat korkeammat kuin muut suuret pörssit

Coinbase Pro -luokitus – 4.0

Kokonaisuus – 4

Coinbase Pro on poikkeuksellinen vaihto, mutta palkkiot ovat yksinkertaisesti liian korkeita. Koska yksityissijoittajilla on laaja valikoima muita pörssejä, joista valita Binance, ei ole mitään syytä tyytyä maksamaan 0,5 prosentin kauppamaksua.

Yhteenveto

Coinbase Pro on yksi parhaista kryptovaluuttakauppapaikoista ammattimaisille kauppiaille, kun otetaan huomioon kaikki sen tukemat uraauurtavat ominaisuudet. Se on erittäin turvallinen foorumi, jossa on paljon vahvistusmenettelyjä käyttäjätilien suojaamiseksi. Kaupankäyntirajapinta on intuitiivinen ja yksityiskohtaisemmat kaupankäyntikaaviot, jotka perustuvat reaaliaikaiseen syötteeseen saumattoman kokemuksen saamiseksi. Suuren volyymin ja likviditeetin ansiosta se on erinomainen vaihtoehto suurten volyymien kauppiaille matalien transaktiopalkkioidensa vuoksi. Olitpa kaupankäynnillä verkkosivustolla tai API: lla, Coinbase Pro antaa sinun käydä kauppaa turvallisesti ja saumattomasti.

Hyödynnä kaiken, mitä Coinbase Pro tarjoaa, oppia luomaan monipuolinen salkku Coinbase Pron avulla tässä.

Lisälukemista

Coinbase vs Kraken – Mikä vaihto on parempi?

Binance Review – Pörssin ominaisuudet, kaupankäyntimaksut ja suojaus

Kuinka tehdä salauskauppabotti Pythonilla

Vinkkejä salkun omaisuuden valintaan

Kryptovaluuttakauppabotit – täydellinen opas

Katkarapu on kryptovaluuttakauppabotti ja sosiaalinen kaupankäyntialusta, joka tukee kaikkia suuria pörssejä, mukaan lukien Coinbase Pro. Coinbase Pro -tilisi linkittäminen Shrimpyyn avaa kätevät kaupankäyntiominaisuudet, jotka voivat auttaa sinua automatisoimaan kaupankäyntistrategiasi. Kokeile jo tänään!

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me