BRD laajenee, lanseeraa Blocksetin nopeuttaakseen blockchain-kehitystä

SAN FRANCISCO, Kalifornia – (17. tammikuuta 2020) – BRD, Turvallisin kryptovaluutta-mobiililompakko ilmoitti tänään uudesta yrityskeskeisestä lohkoketjupalvelusta Blockset, joka uudistaa BRD: n liiketoimintamallin perusteellisesti rahoituspalvelujen ja pankkialan korkeisiin kasvuvaatimuksiin maailmanlaajuisesti. Tämä siirto perustuu BRD: n syvään asiantuntemukseen ja luotettuun brändiin blockchain-tietoturvassa, yksityisyydessä ja infrastruktuuri-innovaatioissa sekä vahvan markkinakehityksen kanssa nopeasti kasvavassa yritysblokkiketjuissa.

Blockset on vankka lohkoketjun integrointialusta, joka tarjoaa joukon työkaluja, joiden avulla olemassa olevat suunnittelutiimit voivat rakentaa yritystason lohkoketjusovelluksia, käyttää ketjutietoja yhden API: n kautta ja kirjoittaa tapahtumia lähes reaaliajassa useisiin ketjuihin murto-osa ajasta murto-osalla kustannuksista.

“BRD: n kuluttajaliiketoiminta tukee ja pitää turvassa yli kolme miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti 6B USD: n arvoisella salausvarallisuudella”, sanoi BRD: n toimitusjohtaja ja perustaja Adam Traidman. “Tämän päivän rahoitusympäristö tukee nopeasti salausvaroja, ja kun 90% suurimmista pankeista tutkii nyt salausta, on selvää, että yritysten blockchain-segmentissä on hiljainen pohja uusien aloitteiden ja mahdollisuuksien kanssa”, hän lisäsi. “Siksi kehitimme oman omistamamme alustan (Blockset), jonka pankit, rahoituspalvelut ja suuret salausyritykset pystyvät nyt hyödyntämään nopeuttamaan markkinointiaikaansa ja toimittamaan yritysratkaisuja maailmanlaajuisesti murto-osalle. kehittämiskustannukset. “

Blocksetin tärkeimpiä etuja ovat:

  • Nopeuttaa uusien blockchain-tuotteiden kehittämisaikaa automatisoimalla ketjun tietojen purkamisen, yhdenmukaistamalla ja puhdistamalla blockchain-tietoja ja toimittamalla ne uusiin yrityssalasovelluksiin.
  • Vähennä lohkoketjujen tukemiseen liittyviä isännöintikustannuksia ja kehityskustannuksia tarjoamalla suurta ketjutukea ja solmujen isännöinti valmiiksi.
  • Ota käyttöön täysin uudet käyttöskenaariot kaikille yrityksille, jotka haluavat kuluttaa lohkoketjutietoja ja kirjoittaa lohkoketjuihin tapahtumien sovellustukea varten.

Yli 20 taloudellista titaania arvioi jo Blocksetia yksityisessä julkaisua edeltävässä ohjelmassa, mukaan lukien SBI Holdings, KPMG ja Ripple. BRD tuo myös tärkeimmät kanavakumppanit ja globaalit järjestelmäintegraattorit nopeuttamaan Blockset-käyttöönottoa mega-yrityksille tulevina kuukausina.

Blockset on yleisesti saatavana maailmanlaajuisesti tästä päivästä alkaen, ja keskitytään ensin nykyiseen rahoitus- ja pankkiekosysteemiin, globaaleihin kirjanpitoyrityksiin ja suuriin blockchain-yrityksiin, kuten pörsseihin, uusiin lohkoketjuihin ja institutionaalisiin säilytyspalveluihin.

Suurin ketjutuki on nyt saatavana Q1: een (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Hedera ja Ethereum), ja 15 parasta ketjua lisätään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Nykyiset BRD-mobiilisovellusten käyttäjät voivat myös valita ja nauttia Blocksetin nopean estoketjun synkronointinopeuden ja korkeamman käytettävyyden eduista.

“Sovellusliittymät ovat erittäin kriittisiä rahoituspalvelujen tulevaisuuden kannalta, etenkin lohkoketjun ja salausvaluutan syntyvässä maailmassa”, Traidman sanoi. “Olemme uskomattoman innoissaan siitä, kuinka Blockset antaa sekä vanhoille rahoituslaitoksille että uusille blockchain-projekteille mahdollisuuden luoda uusia ja innovatiivisia tarjouksia.”

Lisätietoja Blocksetistä ja aloittamisesta on osoitteessa http://blockset.com

+++

Tietoa henkilöstä BRD

BRD on globaali yritys, joka tuo blockchain-yhteensopivia rahoituspalveluja mobiilisukupolvelle. Tarjoamme kuluttajille yksinkertaisen ja turvallisen tavan ostaa ja suojata bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja. Vuonna 2015 perustettu ja pääkonttori Zürichissä (Sveitsi) sijaitseva BRD on pääomasijoitettu yritys, joka on kerännyt 56 miljoonaa dollaria pankeihin, FinTechiin ja lohkoketjuun keskittyviltä sijoittajilta. BRD: n salaussovellukset ovat saatavilla sekä iOS: lle että Androidille 170 maassa. Yli 3 miljoonan asiakkaan kanssa maailmanlaajuisesti BRD on kertynyt arviolta $ 6B USD salausteknologiaa suojattuna ja on yksi nopeimmin kasvavista blockchain-yhteensopivista finanssisovelluksista jokapäiväisille kuluttajille (Top 10 Finance -sovellus 71 maassa).

YHTEYSTIEDOT

BRD

Spencer Chen, markkinointijohtaja

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: (650) 200-3231

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me