Blockchainin vuosi: 7 Bitcoin-, Ethereum- ja Altcoin-ennustetta vuodelle 2021

>

Puhdistetaan vain ilma todella nopeasti: 2020 oli hullu vuosi ei vain Bitcoinille vaan elämälle yleensä. Meidän ei tarvitse perehtyä tähän asiaan, koska sinä ja muut maapallon 7,8 miljardia ihmistä olet varmasti tuntenut joitain seurauksia.

Mutta me eroamme. Myös Bitcoiniin vaikutettiin, erityisesti uskomattomien markkinoiden volatiliteettien avulla.

Kuinka epävakaita me puhumme? Maaliskuun kaatumisen aikana BTC putosi $ 4K -alueelle. Nyt vuoden lopussa Bitcoin on reilusti yli 30 000 dollaria. Sama, Ethereum, joka koki maaliskuun alimman 112 dollarin, mutta on nyt risteilemässä yli 1000 dollaria.

Hintatoimet ovat kuitenkin vain kryptovaluutta-alan spekulatiivisia puolia. Hyppää aita ja pääset paljon lumoavampaan lohkoketjun kehitystilaan, jossa todellista arvoa luodaan.

Vuonna 2020 kehittäjät – eivät keinottelijat -, jotka loivat todellista arvoa, kun ympäröivä maailma näytti murentuvan.

Selkein merkki tästä oli DeFi: n (hajautettu rahoitus) huomattava nousu. Kuten feeniks, joka nousee monivuotisten karhumarkkinoiden tuhkasta, DeFi valaisi kryptoalateollisuutta toisin kuin koskaan ennen.

Yhtäkkiä kryptovaluutalla + lohkoketjulla oli todellinen olemassaolon perustelu, jonka kaikki pystyivät kokoamaan. Ironista kyllä, hajautettuna rahana Bitcoin on aina ollut DeFistä – mutta nyt meillä on tälle sovellukselle erittäin tarttuva nimi.

Jos 2020 oli Bitcoinin ja DeFin vuosi, mitä ensi vuosi pitää sisällään? Tässä, rakas lukija, on 7 Bitcoin-, Ethereum- ja altcoin-ennustetta vuodelle 2021.

Varoitus: Nämä ennusteet eivät ole sijoitusneuvoja, eikä niitä tule pitää sijoitusneuvojina. Ne ovat yksinomaan kirjoittajan mielipide. Kryptovaluutta on epävakaata ja riskialtista, ei ole mitään takeita siitä, että markkinat toimivat edelleen hyvin vuonna 2021. Ota nämä mielipiteet suolalla.

Kopioi maailman parhaat kauppiaat

Kun johtajasi käy kauppaa, käydään kauppaa. Shrimpy päivittää salkun automaattisesti vastaamaan johtajanne. Selaa satoja kryptovaluutta-kauppiaita kopioidaksesi.

1. Bitcoin voi nähdä seuraavan suuren härkäajon

Maaliskuussa 2020 jotkut Bitcoinin naysayers valmistelivat muistopuheluja aikana, jonka heidän oletettiin olevan Bitcoinin syöksyminen nollaan. Sen sijaan BTC palautui partaalta tullakseen rahoituslaitosten maailman rakkaaksi.

Ehkä kaikki alkoi legendaarisesta sijoittajasta Paul Tudor Jones julistaa BTC: llä oli massiivinen nousu tai että hän kutsui sitä paremmaksi inflaatio-suojaukseksi kuin kulta.

Ei, odota, ehkä muut legendaariset sijoittajat, kuten Stanley Druckenmiller ja Larry Fink, ylistivät kaikkia Bitcoinia. Tai ehkä se oli Microstrategy, Mass Mutual, Ruffer Investment ja Square yhdistettynä ostamaan useita miljardeja dollareita BTC: tä.

Riippumatta siitä, mikä – ja kuka tahansa – siitä vastuussa on, rahoituslaitokset ovat vihdoin hyväksyneet Bitcoinin varaksi, jota kannattaa pitää tästä eteenpäin. Bitcoin on digitaalinen kulta-otsikko ei ole vain jumissa, mutta se on hyvin ja todella tullut määrittelemään BTC helposti uuden uskovien sukupolvelle.

Sellaisena, kun sanomattomat rikkaudet odottavat siipiä, 2021 on vuosi, jolloin rahoituslaitokset vihdoin FOMO markkinoille. Varmista, että sinulla on popcornia käsillä, koska maan tarttuminen on todennäköisesti eeppistä.

Koska ei-kolikot ymmärtävät tapojensa virheet, he yrittävät korjata ne mahdollisimman nopeasti, viemällä BTC-hinnan huimaaviin korkeuksiin, jotka johtavat vuoteen 2022.

2. Ethereum voisi alkaa ohittaa Bitcoinin

On yleisesti tiedossa, että vuonna 2017, kun Bitcoin ryntäsi tiensä 20 000 dollariin, Ethereum lähti omalle juoksulle, joka huipentui 1400 dollariin ETH.

Bitcoinin tähtivuoden ja $ 30K jälkeen Ethereum on pohjustettu astumaan ulos BTC: n varjoista, kun kauppiaat etsivät muualla kaikkien aikojen korkeimpien jahtausta.

Bitcoin voi olla digitaalista kultaa, mutta Ethereum on digitaalinen öljy.

Suuret rahoituslaitokset eivät ehkä vielä ymmärrä sen merkitystä, mutta ymmärtävät – tuleeko ikinä. Etsitkö syytä uskoa? CME Group lanseeraa Ethereumin futuurit 18. helmikuuta 2021.

Vuonna 2017 CME kehitti myös Bitcoin-futuureja, jotka hyvitettiin laajalti rakettipolttoaineena, joka käyttää BTC: n laukaisua. Toistaako historia itsensä? Meillä on selvillä koko tammikuu 2021.

3. DeFin lukittu kokonaisarvo voi ylittää 30 miljardia dollaria ja häiritä merkittävästi perinteistä rahoitusta

Vuonna 2020 DeFi TLV (kokonaislukittu arvo) nousi helmikuun 650 miljoonasta dollarista vuoden loppuun mennessä 14,5 miljardiin dollariin. Tällaisen valtavan nousun mahdollistivat uskomattomat DeFi-alustat ja tuotteet, kuten Uniswap, Compound, Yearn Finance, Aave, Maker, Synthetix, SushiSwap, Curve ja Balancer.

DeFi-rakkaiden toisen tason kierros, jota johtaa C.R.E.A.M. & Harvest Finance toi arvoa. Silti heidän houkuttelevuuttaan tylsätti meneillään olevat turvallisuushyödyt ja menetykset, jotka kärsivät Cover Finance -projektista.

Vuonna 2021 DeFi ottaa tällaisista hyödyntämisistä saadut kokemukset rakentaakseen ja vahvistaakseen tarjontaansa tulevaisuuteen. Kun turvallisuus paranee ja DeFi-teollisuus siirtyy valtavirtaan (rohkaisee PayPalin ja Visan salauksen käyttöönotto), odota TLV: n nousevan taivaalle. Samanaikaisesti keskitetty blockchain-rahoitus (Celsius, Nexo, BlockFi) johtaa tietä vähittäiskaupalle.

Ihmiset ymmärtävät pian, että todellinen taloudellinen vapaus ei vaadi pankkiirin suostumusta – tarvitsee vain itse isännöimä lompakko ja halu hyväksyä rahan tulevaisuus.

MIKÄ ON DEFI?

Hajautettu rahoitus on jotain, mitä salauksen sisäpiiriläiset ovat harrastaneet intohimoisesti vuosien ajan ilman oikeastaan selittää käsite.

4. Salausbuumi Latinalaisessa Amerikassa laajentaa lohkoketjun näköaloja

Fiat-valuutan vaihtelu on todellista. Vaikka amerikkalaiset valittavat usein inflaation heikentävän dollarin voimaa monivuotisten jaksojen aikana, mikään ei ole verrattavissa Venezuelan, Argentiinan ja Kolumbian valuuttakriiseihin.

Latinalaisen Amerikan ja Afrikan markkinat ovat kastaneet varpaat veteen käyttäen Bitcoinia ja Ethereumia haihtuvien fiat-valuuttojensa paikoissa. Mutta matkalla vuoteen 2021 on parempia hajautettuja rahoitusratkaisuja.

Varata, hajautettu stablecoin, joka on sidottu muihin stablecoin-varoihin, on valmistelemassa Reserve-sovelluksen käynnistämistä. Se on Square Cashin kaltainen mobiilisovellus digitaalisen USD: n lähettämiseen ja vastaanottamiseen, joka on keskittynyt suoraan Latinalaisen Amerikan markkinoihin kokonaisuutena.

Bitso, Mexico Cityssä toimiva, mutta Latinalaisessa Amerikassa aktiivinen salakirjoitus, käsittelee jo yli miljardin dollarin rahalähetyksiä koko alueella. Kun Ripplen SEC-ongelmat syrjäyttivät sen kilpailusta monilla markkinoilla, muille pelaajille on avautunut merkittävä tilaisuus tulla soittamaan.

5. Tiukka kilpailu kerroksen 1 lohkoketjujen, kuten ETH, DOT ja ATOM, välillä

Ethereum aiheutti melko vähän melua vuonna 2020, kun se syntyi uudelleen todisteesta työperusteisesta ETH 1.0: sta todistukseen osuudesta ETH 2.0.

Päivitystä ei menetetty kehittäjille, keinottelijoille ja tarkkailijoille. Harvat, jos sellaisia ​​on, siirtymät ovat olleet yhtä merkittäviä kuin Ethereumin evoluutioliike kohti täysin sirpaleista ja tulevaisuuteen valmiita lohkoketjua.

Kirjoitushetkellä yli 1 miljardin dollarin arvoinen ETH on ollut mukana ETH 2.0 -panospooleissa. Talletetun arvon pelkkä tilavuus on salausekvivalentti seisovista ovaaatioista ja selkeästä signaalista, jonka mukaan ihmiset odottavat Ethereumin hallitsevan edelleen kerroksen 1 protokolla-maisemaa.

Päivät, jolloin ETH: lla ei ole kilpailua, ovat kuitenkin ohi. Polkadot, yhteentoimiva, täysin sirpaleinen lohkoketju, jonka on luonut sama henkilö, joka on luonut Ethereumin, on nopeasti yhdistämässä toiveita ja arvoa.

Yli 63% käytettävissä olevasta DOT: sta on tällä hetkellä sidottu vain noin 5 miljardiin dollariin – melkein viisinkertainen sidotun ETH: n arvoon. Lisäksi yli 100 projektia on tulossa toteutumaan Polkadot-universumissa, ja niitä seuraa varmasti, kun projekti alkaa IPO-lähtöhuutokaupat (Polkadot ICO -ekvivalentti).

Cosmos on hoitanut lohkoketjujen yhteentoimivuutta koskevaa IBC (blockchain communication) -protokollaansa useita vuosia. Vuonna 2021 Cosmos toivoo, että kehittäjät suosivat sen protokollalle rakennettuja suvereeniä lohkoketjuja pikemminkin kuin Polkadotin kautta saatavissa olevia ketjutettuja relay-ketjuja.

Merkittävät projektit, kuten Band Protocol ja Terra, ovat jo siirtyneet Cosmosiin. Dfinityn odotettua jonkin aikaa vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä sen markkinaosuus saattaa heikentyä jonkin verran Ethereumin kanssa. Joka tapauksessa kerroksen 1 lohkoketjutila lämpenee, kun kilpailijat pyrkivät ohittamaan Ethereum 2.0: n vaiheen 1+ kehityksen.

Pitäisikö sinun panostaa ETH 2.0: een?

Tunnustetaan tosiasia – kaikki haluavat palkintoja. Se voi myös olla suurin takeaway tämän vuoden DeFi-villityksestä.

6. Facebookin Diem-lanseeraus herättää vauhtia stablecoineihin & CBDC: t

Facebook on nimittänyt stablecoin-salausresurssinsa Diemiksi sen jälkeen, kun edellisessä versiossa oli tonnia sääntelyä Libra. Alustalla on useita miljardeja Facebook-käyttäjiä ympäri maailmaa, ja se on tarkoitus kaapata valtava yleisö hetkellä, kun Diem käynnistää.

Vaikka ei voida odottaa, että käyttäjät erottavat Diemin vähemmän tunnetuilla stablecoineilla, kuten DAI, USDC ja RSR, se todennäköisesti antaa heille suuren voiman. Diemin kaltaisista Stablecoin-varoista tulee kenties seuraavaksi tunnetuin salaus Bitcoinin jälkeen.

Odotetaan, että Stellar ($ XLM) tekee isoja liikkeitä, kun XRP astuu syrjään SEC-oikeudenkäynnin vuoksi. Ukrainan hallitus ilmoitti se oli tehnyt yhteisymmärryspöytäkirjan Stellarin kanssa keskuspankin digitaalisen valuutan ratkaisujen kehittämiseksi.

Lisäkoneisto vaahtoaa huipulle, kun keskuspankin digitaaliset valuutat, kuten Kiinan digitaalinen yuan, vihdoin ilmestyvät.

7. Sääntelyviranomaiset yrittävät vähentää salausta, mutta hajauttaminen voittaa päivän

Vuoden 2020 pyrstö näki sääntelyviranomaisten yrittävän merkitä kryptovaluutta-tilaa – eikä hyvällä tavalla. Uudet säännöt itse isännöimistä lompakoista tuli esiin, samoin kuin SEC-oikeudenkäynnit Ripplea ja BitMexiä vastaan.

Onneksi kumpikaan ei ole hajautettu, mikä osoittaa sääntelijöiden alhaisen suvaitsevaisuuden keskitetyille organisaatioille, jotka naamioituvat toisin. SEC: n viimeaikainen kiinnostus salausta kohtaan ja IPO-reittiä pitävän Coinbasen kaltaisten tukipilareiden kanssa aiheuttama epävarmuus tarkoittaa kuitenkin, että keskitetyt salauslaitokset kohtaavat jonkin verran epävarmuutta toiminnan suhteen..

Uudet tunnuslistaukset tutkitaan toisin kuin koskaan ennen, ja jotkut nykyisistä nykyisistä valinnoista todennäköisesti poistetaan Coinbasen, Krakenin ja Bitfinexin tilauskannoista. Sellaiset hajautetut pörssit, likviditeettiprotokollat ​​ja AMM: t ovat täydellisessä asemassa alipainekaupassa.

Syyskuussa Uniswap ylitti Coinbasen volyymin ensimmäistä kertaa. Vuonna 2021 nähdään lisää kääntyviä tapahtumia, joissa havaitsemme jälleen kerran, että hajauttaminen on oikea ratkaisu.

Sosiaalinen kaupankäyntialusta

Katkarapu on kryptovaluutan sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on suunniteltu sekä ammattimaisille että aloitteleville kauppiaille tulemaan oppimaan kasvavasta salausteollisuudesta. Shrimpy-palvelussa käyttäjät voivat kopioida muiden kauppiaiden salkut ja kaupankäyntistrategiat.

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Kiitos käynnistä!

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me