Bityard Review: Täydellinen yleiskatsaus pörssiin

Bityard on suhteellisen uusi Singaporessa toimiva pörssi, joka yrittää tarjota ainutlaatuisen ja mutkattoman vipuvaikutteisen kaupankäyntikokemuksen. Pohjimmiltaan: monimutkainen tuote, yksinkertainen kauppa.

Ne tarjoavat kaupankäynnin jopa kahdeksalla eri kryptovaluutalla, joiden vipuvaikutus on jopa 100x. He yrittävät löytää ainutlaatuisen tasapainon monimutkaisten rahoitusvälineiden tarjoamisen välillä yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

Voidaanko heihin luottaa?

Tässä Bityard-katsauksessa tämä on tarkalleen mitä yritämme selvittää. Annamme sinulle myös joitain tärkeitä vinkkejä siellä tapahtuvaan kaupankäyntiin.

Bityardin yleiskatsaus

Bityard on vuonna 2019 perustettu pörssi, jonka kotipaikka on Singapore. He ovat rekisteröityneet Bityard Blockchain Foundation limitediksi ja niillä on osoitteet Paya Lebar Square Singaporessa.

Pörssin tärkeimmät tuotteet ovat vipuvaikutteisia kaupankäyntivälineitä lukuisilla eri kryptovaluutoilla. Tärkeimmät eroavaisuudet tässä vaihtamisessa ovat matalat lähtötasot sekä niiden ainutlaatuiset sopimusvalinnat. He yrittävät olla yksinkertaisempia kuin BitMEX tai Prime XBT.

Ne ovat myös yksi harvoista vipuvaikutuksella olevista kryptovaluutanvaihdoista, joilla on viranomaislisenssit. Näihin sisältyy lisenssit Yhdysvalloissa, Australiassa, Virossa ja Singaporessa.

Viime vuoden alusta lähtien he ovat laajentaneet tarjontaansa yli 150 maahan ympäri maailmaa. He ovat kääntäneet verkkosivustonsa 8 eri kielelle palvelemaan tätä laajentunutta asiakaskuntaa.

Jotain muuta, joka erottaa ne välittömästi joistakin muista tarkastamistamme vaihdoista, on se, että niillä ei ole rajoitettuja alueita. Kuka tahansa maailmassa voi luoda tilin siellä ja aloittaa kaupankäynnin.

Onko Bityard turvallinen?

Tämä on yksi tärkeimmistä kysymyksistä, joita kuka tahansa kauppias voi esittää. Varojesi ja vaihdon tarjoama turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää.

Joten miten Bityard pinoutuu?

No, on monia asioita, joita haluamme tutkia erikseen tätä arvioidessamme. Näitä ovat vaihdon turvallisuus, lisenssit, riskienhallinta ja käyttäjäpuolen suojaus.

Määräykset


Ensimmäinen asia, joka on huomioitava, on se, että Bityardilla on lisenssit neljältä eri maalta. Näitä ovat esimerkiksi Yhdysvallat, Viro, Singapore ja Australia.

Bityard Financial -lisenssit

Bityardin hallussa olevat taloudelliset lisenssit

Näet kaikki lisenssit heidän verkkosivustollaan. Nämä määräykset ovat tärkeitä, koska ne osoittavat, että Bityardilla on valta toimia näillä alueilla rahapalveluna. Joten voit olla varma, että he eivät karkaa varoillasi.

Exchange Security

Koska lähetät kryptovaluutta vaihtoon, sinun on varmistettava, että ne suojaavat kolikoitasi. Siksi Bityard käyttää useita offline-tilassa tallennettuja lompakoita kylmissä olosuhteissa.

“Kylmävarastointi” on ehkä paras tapa suojata varoja hakkereilta, koska sitä ei voi käyttää Internetistä. Bityard pitää suurimman osan varoista kylmävarastossa ja vain pienempi osa kuumissa lompakoissa, joita käytetään nostojen maksamiseen / talletusten ottamiseen.

Markkinariskin osalta Bityard ei ole kuin muut vipuvaikutteiset pörssit, koska niillä ei ole vakuutusrahastoa. Sen sijaan heillä on reaaliaikaiset riskien tarkastus- ja riskinhallintatyökalut, jotka seuraavat markkina-asemia ja altistumista.

Viestinnän turvallisuus

Kuten huomaat, Bityardilla on täysi SSL-salaus, mikä tarkoittaa, että aina kun lähetät asiakirjoja tai olet yhteydessä niihin – se on turvallinen viestintä.

Bityard SSL

Suojattu lukko & Bityard SSL -sertifikaatti

Tämä on myös hieno tapa pystyä havaitsemaan tietojenkalasteluyritykset. Jos laskeudut verkkosivustolle eikä heillä ole suojattua lukkoa selaimessa, se tarkoittaa, että olet todennäköisesti tietojenkalastelusivustolla. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy lähde heti jotta vältät tietojesi paljastamisen riskin.

Käyttäjäpuolen suojaus

Hyvin usein olet tilisi ensimmäinen suojausrivi. Siksi on hienoa nähdä, että Bityard on tarjonnut työkaluja suojaamaan tiliäsi hakkereilta..

Ensimmäiset näistä ovat kahden tekijän todennusta. Jos sidot puhelimesi, kirjautuessasi saat tekstiviestin kirjautumisen vahvistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että vaikka hakkereilla olisi salasanasi, he eivät voi kirjautua sisään.

Bityard kaksi tekijää

Sitova tekstiviesti & Sähköposti Bityardille

Toinen turvallisuustaso on asettaa tappi voidakseen hyväksyä nostot. Tämä on yksi lisäsuojakerros ja se voi estää kaikenlaisen luvattoman nostamisen tililtäsi. Huomaa kuitenkin, että PIN-koodisi on oltava erilainen kuin salasanasi.

Omaisuuden kattavuus & Välineet

Kun on kyse Bityardin kaupankäynnin kohteena olevista instrumenteista, nämä ovat ei futuureja. Ne ovat vivutettuja sopimuksia, jotka toimivat hyvin samoin kuin a Sopimus erosta (CFD).

Sellaisena Bityardilla ei ole tilauskirjoja. Kun käydään kauppaa, olet tekemässä kauppaa, jonka pörssi vastaa itse. Tämän etuna on, että kaupoissa ei tapahdu tilausten liukastumista.

Liukastuminen ❓: Tällöin tilauksen koko on liian suuri, jotta markkinat eivät pysty käsittelemään sitä, ja todennäköisesti saamasi hinta “luiskautuu” nykyisestä..

Kun käydään kauppaa Bityardin kanssa, teet niin marginaalilla. Tämä tarkoittaa sitä, että asettamasi marginaali on murto-osa kaupan kokonaismäärästä ja tarkoittaa vipuvaikutusta. Bityardilla vipuvaikutus nousee aina 100-kertaiseksi.

Bityard-varat

Osa Bityardin kaupankäynnin kohteena olevista varoista

Tämä vie meidät kuitenkin tärkeään asiaan: Sinun ei tarvitse käyttää 100-kertaista vipua. Itse asiassa tämä on ehkä liian riskialtista. Voit aina aloittaa alemmilla tasoilla, kuten 10-20x vipuvaikutus.

Kun on kyse omaisuuden kattavuudesta, sinulla on melko kunnollinen valinta kaupankäyntiin Bityardilla. Ne tarjoavat seuraavia: Bitcoin Cash, Bitcoin, DASH, EOS, Ethereum Classic, Ethereum, LINK, Litecoin, Tron & XRP. Tämä on melko laaja ja on enemmän kuin muut vaihdot, kuten Bybit et ai.

Marginaali

Tarkka marginaali ja siten vipuvaikutus, jonka voit ottaa, riippuu kaupan koosta. Joidenkin suurempien kauppojen marginaalia voidaan säätää alaspäin pörssin riskien hallitsemiseksi.

Kehotamme sinua katsomaan pörssin yksittäisiä marginaalirajoja, mutta antamaan sinulle käsityksen, mitä nämä ovat, alla on Bitcoinin marginaalirajat.

Bitcoin-marginaalitasot

Bitcoinin marginaalitasot Bityardissa

On myös tärkeää huomauttaa, että Bityardilla et saa selvitystilaa. Tämä johtuu siitä, että heillä on eristetty marginaali. Tämä tarkoittaa, että kauppaa varten varattu marginaali pidetään erillään muusta kaupankäyntiasemastasi.

Tämä on vastoin niitä muita pörssejä, joilla on “rajat marginaali”. Tässä tapauksessa marginaalia voidaan säätää useiden muiden positioiden välillä.

K-Line painotettu keskiarvo

Koska Bityardilla ei ole omia tilauskantoja, heidän on hankittava ulkoiset Bitcoin-hintatiedot. Varmistaakseen, että tämä on tehty avoimella tavalla, he käyttävät K-linjan painotettua keskiarvoa.

Tämä tarkoittaa sitä, että hinta, jonka ne viittaavat pörssisopimuksiinsa, on keskiarvo hinnasta useissa eri pörsseissä. Tässä tapauksessa viitatut pörssit ovat Binance, OKEx ja Huobi. Painot ovat vastaavasti 30%, 40% ja 30%.

Palkkiot

Palkkiot ovat epäilemättä yksi niistä asioista, jotka voivat palata purra pitkällä aikavälillä. Ne vaikuttavat loppujen lopuksi suoraan pitkän aikavälin kannattavuuteen.

Jotain, jota voit arvostaa Bityardissa, on kuinka yksinkertaista heidän kaupankäyntimaksut ovat. Sinulta veloitetaan 0,05%: n provisio tehtävän saapuessa ja poistuttaessa. Toisin sanoen veloitettava maksu on:

Avauspalkkio = marginaali * vipuvaikutus * 0,05%

Sulkemismaksu = marginaali * vipuvaikutus * 0,05%

Toisin kuin niissä pörsseissä, joissa on tilauskantoja, valitettavasti ei ole esimerkkejä “valmistaja” – tai “ottaja” -maksuista. Tämä johtuu siitä, että likviditeettiä ei tarvita, koska Bityard itse täyttää sen.

Muiden todennäköisesti maksamiesi palkkioiden suhteen sinulla on myös niin sanottu “yön maksu”. Tämä on periaatteessa maksu, joka sinun on maksettava, jotta tilauksesi pysyy yön yli. Tämä lasketaan seuraavasti:

Yöpymismaksu = marginaali * vipuvaikutus * 0,045% * päivää

Huomaa kuitenkin, että positioita ei pidetä automaattisesti auki yön yli. Tämä on jotain, joka sinun on valittava, kun teet kauppoja alustalla (käsittelemme hieman). Yöpymismaksu veloitetaan klo 05.55.00 (GMT + 8, Singaporen aika).

Lopuksi, kun kyse on talletus- ja nostomaksuista, sinulta ei veloiteta mitään talletuksesta. Noston yhteydessä on kuitenkin maksettava 2 USDT.

Bityard-rekisteröinti

Jos olet päättänyt kokeilla Bityardia, sinun on luotava tili. Tämä voidaan tehdä joko sähköpostiosoitteella tai matkapuhelinnumerolla. Kun olet lähettänyt, sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi.

Bityardin rekisteröintilomake

Ilmoittautumislomake

Kun olet kirjautunut sisään, voit aloittaa kaupankäynnin välittömästi. Mitään KYC: tä ei tarvitse täyttää täällä, ellet aio rahoittaa tiliäsi Fiatin valuutalla.

Demotili

Yksi parhaista tavoista saada käsitys Bityard-alustan toiminnasta on esittelytilin käyttö. Näiden avulla voit käyttää alustaa sen kaikilla toiminnoilla vaarantamatta alkuperäisiä varojasi.

Se on myös ilmainen ja sisältää hetken, jolloin rekisteröit tilin. Sinun ei tarvitse rekisteröidä erillistä demotiliä aloittaaksesi kaupankäynnin. Pystyt vaihtamaan esittelyn ja live-tilin välillä alustan vasemmassa alakulmassa.

Talletukset ja nostot

Bityardin talletukset ovat melko yksinkertaisia ​​ja ne voidaan tehdä millä tahansa kryptovaluutalla. Kun olet kirjautuneena sisään, siirryt “Paneeliin” ja sitten “Talleta”. Tässä on yleiskatsaus, josta voit valita kolikon.

Huomaa, että jos aiot rahoittaa Tetherissä (USDT), tässä on kolme erilaista vaihtoehtoa. Voit joko rahoittaa TRC20: ssa, ERC20: ssa tai OMNI: ssä. Kun napsautat kolikkoa, se vetää joko QR-koodin tai osoitteen.

Bityard USDT -talletus

Bityard-talletuslomakkeet

Talletuksen kesto riippuu lähettämästäsi kolikosta. Kukin kolikoista vaatii tietyn määrän vahvistuksia, ennen kuin ne hyvitetään tilillesi.

Estä Explorer ��: Jos haluat nähdä tarkalleen kuinka kauan talletuksesi kestää, voit käyttää blockchain block exploreria.

Fiat-rahoituksen osalta tämä on tällä hetkellä käytettävissä vain Vietnamissa ja Manner-Kiinassa. Kuitenkin, kun puhuin tiimille live-chatissa, he kertoivat minulle, että he julkaisevat tämän OTC-ominaisuuden aikanaan muulle maailmalle..

Peruuttaa

Mitä tulee nostoihin, ne voidaan tehdä vain Tetherissä (USDT). Huomaa kuitenkin, että 2 dollarin maksun lisäksi vähimmäis nostosumma on 50 dollaria. Joten tarvitset 52 dollaria tilillesi nostaaksesi.

Bityardin nostot

Nostojen käsittely Bityardissa

Nostot ovat yhtä yksinkertaisia ​​kuin rahoitus. Sinun tarvitsee vain mennä eteenpäin “peruuttaa” ja valita sitten Tether-osoitteen tyyppi, johon peruutat.

Varoitus ⚠️: Varmista, että olet valinnut oikean osoitteen lähetettäväksi. Jos lähetät väärään USDT-osoitteeseen, voit menettää pääsyn varoihisi ikuisesti.

Ennen kuin voit nostaa, sinun on määritettävä PIN-osoite, jos et ole jo tehnyt niin. Lopuksi sinun tarvitsee vain painaa “Nosta” ja he käsittelevät sen seuraavalla tapahtumakierroksellaan. Voit käyttää samaa blockchain explorer -työkalua, jonka mainitsin yllä.

Bityard-kaupankäyntialusta

On aika tutustua pedon vatsaan – kaupankäyntialustaan.

Ensimmäinen asia, jonka huomaat laskeutuessasi Bityard-alustalle, on kuinka yksinkertaista se on. Ensinnäkin on huomattava, että asettelu on säädettävissä. Voit myös lisätä kaavion kokoa analyysin tekemiseksi.

Vakioasettelulla sinulla on kuitenkin kaikki markkinat vasemmalla, josta voit valita kaupan. Sitten keskellä on kaaviot, oikealla tilauslomakkeet ja sitten alapuolella kaikki aiemmat ja elävät tilauksesi.

Bityard-alusta

Bityardin verkkopohjainen kaupankäyntialusta

Itse kaavioiden osalta ne eivät ole edistyneimpiä, mitä olemme nähneet. Et voi oikeastaan ​​käyttää minkäänlaisia ​​teknisiä indikaattoreita ja työkaluja. Voit kuitenkin kartoittaa joitain trendiviivoja ja kuvioita joillakin niiden tarjoamilla piirtotyökaluilla.

Yöpöllöt ��️: Voit vaihtaa sivuston värimaailmaa ja siirtää sen pimeään käyttöliittymään, jos se on jotain, mitä haluat

Vaikka et voi tehdä minkäänlaista edistynyttä teknistä analyysiä näillä kaavioilla, voit tehdä sen aina erillisellä karttasivustolla, kuten kaupankäyntinäkymä. Voit sitten tehdä tilauksesi Bityardilla. He ovat valinneet tämän yksinkertaisen kaavion, koska haluavat tehdä siitä selkeän aloittelijoille.

Kuten mainittiin, kaavion alla on kaikki tilausten hallinta, jossa voit säätää reaaliaikaisia ​​ja odottavia tilauksia. Melko siisti ominaisuus, jonka heillä on, on se, että voit sulkea kaikki sinulla olevat asemat kerralla.

Jos vierität hieman tilauslomakkeen alapuolella, näet omaisuuden kuvauksen. Tämä antaa sinulle lisätietoja siitä, mikä kryptovaluutta on ja miten sopimukset toimivat.

Tilauslomakkeet

Kuten muu alusta, huomaat kuinka yksinkertainen tilauslomake on. Sinulla ei ole niin paljon toimintoja tilausparametrien ympärillä, kuten tilauksen kesto jne.

Bityardilla voit tehdä kahdenlaisia ​​tilauksia:

  • Markkinatilaus: Tämä on tilaus, jonka annat tarkalla markkinahinnalla. Se on viimeisin vaihdettu hinta, joka on käynyt läpi Bityard-alustalla
  • Rajajärjestys: Tämä on toimeksianto, joka sijoitetaan pois markkinakorosta ja joka toteutetaan, kun se saavuttaa sen. Tämä voi olla yläpuolella myyntitilauksessa tai alapuolella ostotilauksessa.

Kun olet valinnut tilauksen, jonka haluat tehdä, sinun on valittava vipu, jolla olet valmis käymään kauppaa. Älä unohda, että tämä tarkka määrä riippuu siitä, kuinka suuri kaupan koko on.

Bityard-tilauslomakkeet

Bityardin tilauslomake ja SL / TP-asetukset

Näet myös tilauslomakkeen oikeassa yläkulmassa, sinulla on mahdollisuus valita Take Profit (TP) -tasosi ja Stop Loss (SL) -suhde. Täällä voit myös valita, pidätkö sitä yön yli, sekä tilausvahvistukset.

Ylin vinkki ��: Sinun tulisi aina asettaa Take Profits ja lopettaa tappiot, kun aloitat kaupankäynnin. Tämä voi poistaa tunnekomponentin kaupasta ja toteuttaa kaupan nukkuessasi

Huomaa myös, että asetettava enimmäisvoiton voitto on 500%. Tämä johtuu siitä, kuinka kriittiset valuutat voivat olla epävakaita.

Mobiilisovellus

Saattaa tulla aika, jolloin sinun on oltava poissa pöydästäsi, ja tässä mobiilisovellus voi olla kätevä.

Bityard-mobiilisovellus vie paljon samoja jonoja itse alustalta. Sinulla on myös melko siistit toiminnot, kuten pystyt vetämään kaavion ja seuraamaan sijaintiasi sekä yhden kosketuksen tilaustoimintoja.

Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille iTunes-kauppa yhtä hyvin kuin Google Play. Saadaksemme paremman käsityksen siitä, mitä käyttäjät ajattelevat siitä, päätimme siirtyä täällä oleviin luokituksiin.

Bityard-luokitukset

Bityard-luokitukset iTunesissa ja Play Kaupassa

Kuten näette, iTunesissa on melko hyviä arvosteluja sovelluksesta, jossa niillä on yhteensä yli 4,3 tähteä. Play-kaupassa luokitus on paljon polarisoituneempi, jos niillä näyttää olevan vain 3,2 tähteä.

Näyttää siltä, ​​että suurin osa täällä olevasta palautteesta näyttää keskittyvän siihen, että se on vain kiinaa. Kehittäjiltä ei ole saatu palautetta Bityardilta, mutta toivotaan heidän julkaisevan englanninkielisen version pian.

Joten, jos käytät mobiilikauppaa?

No, en ole sen suurin fani yleensä, mutta jos se on ainoa vaihtoehto sinulle, kun olet juuttunut valintaan, sinun pitäisi antaa Bityard-sovellukselle mennä.

Asiakaspalvelu

Usein yksi turhauttavimmista asioista, jonka kauppiaiden kanssa näemme, on se, että heidän on käsiteltävä huono asiakaspalvelu pörsseissä. Päiviä, jotka odottavat lippujen vastaamista. Siksi se on niin tärkeä kriteeri, jonka testaamme pörsseissä.

Bityardilla nopein ja helpoin tapa saada ne käyntiin on heidän live-chat-toimintonsa. Kun yritimme tätä useaan otteeseen, meitä autettiin melkein välittömästi.

Bityard Live Chat

Live Chat -agentit

He liittivät meidät agenttiin, joka oli uskomattoman hyödyllinen joka kerta, kun otimme yhteyttä. Tämä tapahtui kellonajasta huolimatta. Tämä on hieno nähdä ja sen pitäisi olla standardi, jonka muiden pörssien tulisi yrittää asettaa.

Jos kuitenkin olet hieman vanhempi koulu, voit aina ottaa yhteyttä heihin heidän sähköpostiosoitteellaan ([email protected]) ja he yrittävät ottaa sinuun yhteyttä.

Sosiaalinen media ��: Jos olet yrittänyt ottaa yhteyttä heihin sähköpostitse ja he eivät ole vastanneet, voit aina tavoittaa heidät sosiaalisessa mediassa. Tämä sisältää Viserrys, Sähke ja Facebook.

Lopuksi, jos kyselysi on luonteeltaan tavallisempi, voit aina käyttää vain niiden laajaa kyselyä UKK-osio. Heillä on kaikki kysymykset, jotka muut kauppiaat ovat esittäneet, joten voit olla varma, että yleisempiin kysymyksiisi on vastattu siellä.

Edistäminen

Jotain melko siistiä Bityardissa on, että heillä on useita kampanjoita ja bonuksia, joiden avulla voit ansaita ilmaista kryptovaluutta. Tämä voi olla hyvä tapa lisätä kaupankäyntiäsi.

Tämä salaus ansaitaan vain tekemällä useita perusasioita alustalla. Näitä ovat esimerkiksi käyttäjänimen asettaminen, sähköpostin tai puhelinnumeron sitominen, yksinkertaisen suoran tai esittelykaupan suorittaminen, ylittäen tietyt kauppamäärät. Näet täydellisen luettelon heidän palkintasivu.

Bityard-kampanjat

Jotkut Bityardin tarjouksista

Kun luot tilin, sinulla on myös mahdollisuus ansaita heidän oma BYD-tunnus. Tämä on Bityardin julkaisema alustatunnus, jonka kokonaismäärä on 210 miljoonaa. Aktivoitumisen jälkeen saat 6 BYD.

Jotain muuta, jonka pidimme Bityardista varsin jännittävänä, on heidän päivittäinen kaivostyönsä. Joka päivä he antavat ilmaisen salauksen, jonka voit kaivaa heidän kaivossivullaan. Sinun tarvitsee vain napsauttaa niitä napsauttamalla niitä.

Bityard Mining

Bityard Mining palaa

Huomaa kuitenkin, että nämä kaivospalkinnot ovat lahjarahoja ja niitä voidaan käyttää vain kaupankäyntimaksujen alentamiseen. Niitä ei voi nostaa tililtäsi. Lahjaraha vähennetään automaattisesti, kun teet tilauksen.

Lähetä kaverille

Jos olet ollut melko tyytyväinen kaupankäyntiin Bityardilla, voit ansaita rahaa ystävien, perheen ja seuraajien viittaamisesta. Tämä tapahtuu heidän “viittaa ystävälle” -kehyksen kautta.

Niillä on eniten ansaintamahdollisuuksia markkinoilla, joilla ylemmän tason tytäryhtiöt voivat ansaita jopa 60% palkkiosta niiltä kauppiailta, joita ne viittaavat. Täältä löydät täydellisen erittelyn palkkiotasoista:

Bityard-tytäryhtiöt

Ansaintamahdollisuudet kauppiaille

Bityardin ansaintamahdollisuuksien lisäksi tytäryhtiöt saavat myös omistettua 1/1 -tukea sekä reaaliaikaisen palkkioiden maksamisen. Saat myös moniulotteisen raportin, joka antaa sinulle yleiskuvan siitä, miltä viittaustilastot näyttävät.

Hauska seikka ��: Kuuluisa Muay Thai -yrkkeilijä Buacaw Banchamek kannatti avoimesti Bityardia Facebook-viestissä. Voit lukea lisää siitä tässä.

Jos haluat liittyä ohjelmaan, sinun tarvitsee vain napata viittauslinkkisi. Löydät tämän suoraan tytäryhtiösivulta tässä.

Kehittämisalueita

Vaikka Bityardissa on todella monia asioita, joista pidimme, on sopivaa, että käymme läpi joitakin parannettavia alueita, jotka mielestämme ovat perusteltuja.

Ensinnäkin olisi hienoa nähdä enemmän rahoitusvaihtoehtoja kryptovaluutan lisäksi. Hyvin usein niillä, joilla on uusi kryptovaluutta, ei ole alun perin varoja salauksessa. Olisi hienoa saada joitain fiat-rahoitusvaihtoehtoja, kuten USD tai EUR.

Olisi myös hienoa, jos käyttäjät voisivat nostaa muita varoja paitsi USDT. Jos kaupankäynnin kohteena on cryptocurrency, kuten Bitcoin, on sopiva, että sinun pitäisi pystyä nostamaan se.

Turvallisuuden kannalta olisi hienoa, että he tarjosivat Google-todennuksen heidän kaksivaiheiselle todennukselleen. SMS-pohjainen todennus on riskialtista, koska se avaa käyttäjät sim-swap-petoksiin.

Olisi myös hienoa, jos kartoitustoimintoja olisi vähän enemmän. Tiedämme, että he käyttävät nykyistä lomaketta yksinkertaistamiseksi, mutta saattaa olla, että elinkeinonharjoittajat haluavat työskennellä hieman enemmän kaupankäynnin aikana.

Lopuksi, tämä on edelleen upouusi vaihto, mikä tarkoittaa, että sillä ei ole vakiintunutta kokemusta. Jos he kuitenkin säilyttävät saman asiakaspalvelutason ja -standardit, tämä voi tulla aikanaan.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä on loistava vipuvaikutus, joka tekee monimutkaisista instrumenteista helppokäyttöisiä kaiken taitotason kauppiaille. Kaupankäyntikokemus ilman liukastumista ja selvitystilaa.

Se on myös melko turvallinen, koska heillä on lisenssit neljältä eri sääntelyviranomaiselta. Lisäät heihin edistyneet kolikonhallintaprotokollat ​​ja riskienhallintapolitiikat ja sinulla on melko turvallinen vaihto kauppaa varten.

Löysimme myös heidän asiakastuen olevan parhaiden joukossa edustajien kanssa, jotka tiesivät mitä he puhuivat. He vastasivat meille alle minuutissa minuutin ajasta riippumatta.

Tietenkin on joitain parannuksia, jotka korostimme. Jos he kuitenkin suhtautuisivat myönteisesti tähän arvosteluun, he voisivat toteuttaa muutoksia, jotka voisivat viedä kaupankäynnin seuraavalle tasolle.

Joten, jos käytät niitä?

No, jos etsit aloittelijaystävällistä vipuvaikutusta, jolla on kunnollinen omaisuuden kattavuus ja huipputason tuki, se on ehdottomasti harkittava. Heidän uskollisuutensa mukaisesti he tarjoavat monimutkaisen tuotteen, jolla käydään kauppaa yksinkertaisesti.

Varoitus ⚡️: Viputettujen futuurituotteiden kauppa on uskomattoman riskialtista. Varmista, että harjoittelet riittävää riskienhallintaa

>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me