BitMEX Review: Täydellinen yleiskatsaus pörssiin

Ei ole epäilystäkään siitä, että olisit kuullut BitMEX: stä (The Bitcoin Mercantile Exchange).

Tämä on yksi tunnetuimmista Bitcoin-tulevaisuuden pörsseistä maailmassa, ja se on vaihdettava edistyneille kauppiaille ja keinottelijoille.

Mutta mikä on todellinen sopimus BitMEX: n kanssa? Voidaanko siihen luottaa ja onko se turvallinen vaihto käyttää?

Tässä BitMEX-katsauksessa kaivamme syvälle tähän vaihtoon ja annamme sinulle kaikki vastaukset. Annamme myös sinulle Vihjeet ja vinkit selvitystilojen välttämiseksi ja futuurikaupan hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Yleiskatsaus

BitMEXin perustivat vuonna 2014 Citibankin entiset kauppiaat Arthur Hayes sekä Samuel Reed ja Ben Delo. BitMEX sijaitsee Hongkongissa ja joukkue perustuu siellä.

Holdingyhtiön nimi on HDR Global trading Limited, joka on rekisteröity Seychelleille. Tämä on rakenne, jonka monet Bitcoiniin liittyvät yritykset ja pörssit valitsevat yleensä verotehokkuuden vuoksi.

BitMEX on marginaalipörssi. Tämä tarkoittaa, että vaihdat vivutettuja positioita marginaaleille asetettujen kolikoiden kanssa. Marginaalikauppa ei ole tarkoitettu kaikille kauppiaille, ja se voi olla todella riskialtista. Tämä pätee erityisesti BitMEX: n tapauksessa, jossa marginaalit voi juosta 100 kertaa.

Yksi marginaalikaupan suurista eduista on, että sen avulla elinkeinonharjoittaja voi lyhentää kryptovaluutan hintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että he voivat ansaita rahaa omaisuuserän hinnanlaskusta myymällä sitä lyhyellä myyntitavalla.

Toinen asia, joka erottaa BitMEX: n lukuisista muista pörsseistä, on se, että ne eivät hyväksy Fiat-talletuksia. Voit rahoittaa vain Bitcoinissa ja nostaa Bitcoinissa.

BitMEX eroaa myös muista suuremmista kryptovaluutanvaihdoista, kuten Binance, siinä, että kaikki positiot on merkitty Bitcoiniin. Vaikka voit käydä kauppaa marginaalipaikalla altcoineilla, voitosi tulee olemaan Bitcoinissa etkä voi nostaa näitä kolikoita pörssistä.

Joten BitMEX on kauppiasvaihto. Ei sijoittajia, jotka ostavat ja pitävät.

Onko BitMEX turvallinen?

Epäilemättä yksi tärkeimmistä tekijöistä vaihdon valinnassa on heidän toteuttamansa turvallisuusmenettelyt.

Joten, onko BitMEX turvallinen?


Tähän päivään BitMEX ei ole kärsinyt hakkeroinnista. Tämä voi johtua heidän edistyneistä tietoturvakäytännöistään, joista voit lukea tarkemmin tässä. He jakavat vaihtopolitiikkansa toiminnoittain:

Lompakot

Lompakot on kiinnitetty moniallekirjoituksilla ja nostoilla. Tämä tarkoittaa, että BTC: tä pörssin kylmävarastoista ei voida käyttää ennen kuin allekirjoittajat (BitMEX-kumppanit) voivat antaa luvan peruuttamiseen.

He myös käyttävät ulkoista palvelua varmistaakseen, että kaikki järjestelmään luodut talletusosoitteet ovat perustajien hallitsemia. Jos näin ei ole, kaikki kaupat pysäytetään.

Henkilökohtaisen turvallisuuden takaamiseksi sinulla on kaksitekijäinen todennus, jos haluat käyttää sitä. Käsin käsitellyt nostot ovat ylimääräinen turvallisuustaso, jos tilisi vaarantuu milloin tahansa.

Järjestelmä

Palvelininfrastruktuuri on suojattu Amazon Web Services -palvelulla. Ne vaativat useita todennusmuotoja sekä laitteistotunnuksia.

Kaupankäynnin moottori

Ulkopuolisten hyökkääjien aiheuttaman uhan lisäksi on olemassa suuri riski tällaisen erittäin vivutetun ja laajan kaupankäyntialustan ylläpitämisessä..

Siksi BitMEX: llä on useita käytäntöjä varmistaakseen, että kaikki tilaukset todella vastaavat. He suorittavat riskitarkastuksen pörssin minkä tahansa liikkeen jälkeen ja hetken, jolloin on ristiriitoja, kaupankäynti lopetetaan.

Viestintä

Niille kauppiaille, jotka ovat erityisen varovaisia ​​tietoliikenneturvallisuudessaan, BitMEX tarjoaa mahdollisuuden salata automaattiset sähköpostit.

PGP-asetukset

PGP-suojauksen käyttöönotto tililläsi

Jos haluat tehdä tämän, sinun on mentävä tilillesi ja lisättävä julkinen PGP-avain heidän esittämäänsä lomakkeeseen. Kun tämä on valmis, kaikki sähköpostit, jotka tulevat osoitteesta [email protected], salataan.

Salausvarojen kattavuus

BitMEX Crypto Asset Coverage

Ote joistakin Bitmex-sopimuksista

Ottaen huomioon, että BitMEX on futuuripörssi, ainoa omaisuuserä, jolla voit käydä kauppaa spot-markkinoilla, on Bitcoin. Siksi, kun katsot Coinmarketcapin määrää, näet vain Bitcoinin luvun.

Futuurimarkkinoiden suhteen BitMEX sallii kuitenkin sinun käydä kauppaa 10 eri kryptovaluuttaomaisuudella. Nämä ovat alla:

Bitcoin (BTC), Dash (DASH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Monero (XMR), Ripple (XRP), Tezos (TEZ), Zcash (ZEC) ja Cardano (ADA).

Vaikka tämä on paljon vähemmän kolikoita kuin Bittrexin ja Poloniexin kaltaiset, nämä ovat salausvaluuttakauppaa eikä fyysisten kolikoiden ostoa. Voi olla paljon vaikeampi löytää likviditeettiä pienemmille korkeammille altcoin-futuureille.

Perpetual Swaps vs. futuurit

BitMEX: llä on kahden tyyppisiä johdannaisvaroja, joilla voit käydä kauppaa. Nämä ovat instrumentti, jota kutsutaan “Perpetual Swapiksi” ja tavalliset vaniljafutuurit.

Mikä on ikuinen vaihto?

Jatkuva vaihto on yksinkertaisesti tulevaisuus, jolla ei ole voimassaoloaikaa. Niille, jotka eivät tiedä, futuurit ovat instrumentteja, jotka ratkaistaan ​​joskus tulevaisuudessa. Nämä maksetaan enimmäkseen joka neljännes ja niiden voimassaolohinta on yleensä nykyisen pisteen yläpuolella.

Jatkuva swap on vain tulevaisuus, jota markkinoidaan jatkuvasti päivittäin. Tällä tavoin voit ajatella ikuista vaihtosopimusta samalla tavalla kuin hajautettu vedonlyönti tai sopimus erosta (CFD) toimii.

Älä kuitenkaan anna määritelmien häiritä sinua.

Jatkuvan vaihdon kauppa on aivan kuin kaupankäynti fyysisellä instrumentilla paikan päällä. Esitettävä hinta on omaisuuserän spot-hinta. Tietysti voitot / tappiot suurenevat vivun ansiosta.

BitMEX-vipuvaikutus

Kryptovaluuttakauppiaat suosivat BitMEXiä maailmanlaajuisesti vipuvaikutteisen kaupankäynnin takia, jota voit käyttää. Esimerkiksi niiden Bitcoin-instrumenttien tapauksessa sinulla on enintään 100-kertainen vipuvaikutus.

Pro-vinkki ✔️: vipuvaikutus alkaa niinkin alhaalla kuin 1x. Aloita pienestä ja työskentele aluksi!

Vaikka tämä on suurin vipuvaikutus, jota voidaan käyttää Bitcoinin kanssa, muilla varoilla on pienempi enimmäisvipu. Tämä määräytyy alkumarginaalin määrän mukaan, joka on asetettava. Alla on joitain muiden kolikoiden enimmäisvivunumeroita:

BitMEX-vipuvaikutus

BitMEX-vipuvaikutus Exchangessa

 • Ripple (XRP): 20x
 • Litecoin (LTC): 33x
 • Ethereum (ETH): 50x
 • Bitcoin Cash (BCH): 20x
 • Cardano (ADA): 20x
 • Ethereum Classic (ETC): 20x
 • Monero (XMR): 25x
 • ZCash (ZEC): 5x

Kun käydään marginaalikauppaa, voit käyttää kahta tyyppiä: Eristetty ja Ristimarginaali.

Jos kyseessä on Eristetty, voit valita lompakkosi rahamäärän, joka tulisi käyttää sijaintiin tilauksen tekemisen jälkeen. Ristimarginaali puolestaan ​​olettaa, että kaikki tililläsi olevat rahat ovat käytettävissä vipuvaikutukseen.

Tietenkin on sanomattakin selvää, että sinun tulisi käyttää suurta vipuvaikutusta ja rajat marginaalia vain, jos tiedät mitä olet tekemässä. Vipu on kaksiteräinen miekka, ja voit myös löytää itsesi ottavan ulos melko nopeasti, jos olet kaupan väärällä puolella.

Tämä johtuu surullisen “marginaalikutsusta”.

BitMEX: n tapauksessa nämä marginaalipyynnöt ovat automaattisia ja ne joko hyödyntävät tililläsi olevia varoja tai ne purkavat positiosi. Näin tapahtuu aina, kun sijaintisi laskee huoltomarginaalin tasolle.

BitMEX-palkkiot

Kaupankäyntimaksut BitMEX: ssä toimivat hieman eri tavalla, kun käydään kauppaa vipuvaikutteisilla instrumenteilla. Sinulla on “valmistaja” ja “ottaja” palkkiot. Nämä tarkoittavat lähinnä, teetkö tilauksen vai otatko tilauksen.

Mitä tämä tarkoittaa?

Pohjimmiltaan, kun olet ottaja, sovitat tilauksen, joka on jo tilauskannoissa. Poistat olennaisesti likviditeettiä ottamalla tilauksen, joka on jo heidän kirjoissaan.

Valmistajan tapauksessa lisäät likviditeettiä tilauskantoihin tekemällä rajoitustilauksen, joka on poissa nykyisestä hinnasta. Tämä olisi nykyisen hinnan alapuolella oleva ostorajajärjestys tai nykyisen hinnan yläpuolella oleva myyntilimiitti.

Kun lisäät likviditeettiä heidän kirjoihinsa, BitMEX maksaa heille. Siksi heitä kutsutaan alennuksiksi. BitMEX: llä on melko yksinkertainen rakenne palkkioihinsa.

Tezosille ja ZCashille maksut ovat:

 • Maker-maksu (alennus): 0%
 • Takaajamaksu: 0,25%
 • Tilityspalkkio: 0,25%

Ja kaikki muut kolikot:

 • Maker-maksu (alennus): 0,075%
 • Takaajamaksu: 0,025%
 • Tilityspalkkio: 0,05%

Piilotettujen tilausten tapauksessa (enemmän alla) palkkiot eroavat hieman. Kun teet piilotetun tilauksen, maksat takaajamaksun, kunnes koko tilauksesi on valmis. Sitten, kun se on suoritettu, sinulle annetaan valmistajan alennus.

Muiden maksujen osalta sinun ei tarvitse maksaa mitään BitMEX: lle tallettaaksesi tai nostaaksesi varojasi. He kuitenkin veloittavat sinulta vähimmäisverkkomaksun maksuistasi, joten on järkevää pitää tapahtumasi suuremmissa erissä.

Rekisteröinti ja kaupankäynti

Ennen kuin voit testata alustaa, sinun on kirjauduttava BitMEX: ään tilillä. Rekisteröitymisprosessi on suhteellisen yksinkertainen, ja sinun on annettava vain sähköposti.

Toistaiseksi BitMEX ei vaadi kauppiailta KYC-asiakirjoja, joten on mahdollista rekisteröityä nimettömästi. Sinun on kuitenkin annettava voimassa oleva sähköpostiosoite, koska tarvitset tätä vahvistaaksesi tilisi ja kaikki nostosi jne.

BitMEX USA -rekisteröinnit

Jos asut Yhdysvalloissa, mietit todennäköisesti, voitko käydä kauppaa BitMEX: ssä?

Lyhyt vastaus on todennäköisesti ei. BitMEX on offshore-sääntelemätön futuuripörssi, jolla ei ole SEC: n lisenssejä tarjoamaan tällaisia ​​palveluja Yhdysvaltain kansalaisille.

Lisäksi BitMEX on yksi harvoista jäljellä olevista pörsseistä, joka ei vaadi kauppiaita täyttämään KYC: tä ja tunnistamaan itsensä. Tämä tarkoittaa, että he eivät voi tarkistaa tarkalleen, kuka käy kauppaa heidän alustallaan.

Tämä on johtanut lukuisiin yhdysvaltalaisiin asiakkaisiin, jotka ovat luoneet tilejä ja käyneet kauppaa BitMEX: llä.

Kyllä, tämä on heidän T: tä vastaan&Cs ja BitMEX ovat estäneet yhdysvaltalaisten IP-osoitteiden kaupankäynnin, mutta tämä ei todellakaan ole tehokas ratkaisu. Olemme kaikki tietoisia VPN-ohjelmistoista, jotka pystyvät piilottamaan IP-osoitteesi alkuperän.

Ottaen kuitenkin huomioon SEC: n lisääntyneen valvonnan muihin offshore-välityksiin ja pörsseihin, BitMEX on alkanut sulkea tilejä, joiden epäillään olevan Yhdysvalloissa. Nämä ovat alkaneet merkittävillä salauksen kauppiailla:

Tone Vays Bitcoin -tili

Suosittu Bitcoin-kauppias saamassa tilin sulkemisen. Lähde: Viserrys

Joten, jos olet yhdysvaltalainen kauppias, mitä tämä tarkoittaa sinulle?

No, BitMEX todennäköisesti sulkee tilisi vain, jos epäillään, että olet Yhdysvalloissa. Joten jos pystyt edelleen käymään kauppaa siellä nimettömästi, he eivät todennäköisesti hyppää siihen heti.

Tämän sanottuaan on vain ajan kysymys, ennen kuin yhdysvaltalaisten kauppiaiden on mahdotonta käyttää sitä jatkuvasti. Vaihto on siirtymässä vähitellen läpinäkyvämpään tilanteeseen, ja monet ajattelevat, että nimettömien vaihtotilien päivät on numeroitu.

Jos olet yhdysvaltalainen henkilö, jolla on BitMEX-pohjainen tili, sinun tulee olla varovainen. Et voi koskaan tietää, voisiko tulla päivä, jolloin vaihto järjestää pakollisen KYC: n ja pyytää asiakirjasi.

Jos etsit houkuttelevaa vaihtoehtoa, joka tarjoaa salausmarkkinakauppaa yhdysvaltalaisille asiakkaille, voit harkita Krakenin kaltaisia.

Kaupankäyntialusta

On aika suunnata BitMEX-pedon vatsaan.

Se on kaupankäyntialusta ja tekniikka. Ottaen huomioon, että pörssin aloittivat entiset sijoituspankkiirit ja kauppiaat, on tunnettua, että sillä on yksi tehokkaimmista.

Katsotaanpa syvemmälle …

Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi ja kirjautunut takaisin verkkosivustolle, sinulle näytetään BitMEX-kaupankäyntialusta. Sinulla on luettelo kaikista instrumenteista, joilla voit käydä kauppaa alustan yläosassa.

BitMEX-kaupankäyntialusta

BitMEX-kaupankäyntialusta

Kun valitset tietyn instrumentin, se avautuu kyseisille markkinoille. Se, mitä sinulle esitetään, on melko tyypillistä kryptovaluutanvaihdolle. Sinulla on tilauskirjat, kaaviot, viimeisimmät tilaukset ja kannat.

Jotain BitMEXille ainutlaatuisempaa on mukana oleva tilauslomake. Tätä tarvitaan tietysti halutun vipuvaikutuksen ja tilausominaisuuksien valitsemiseksi.

Tee muistiinpano✔️: Voit siirtää widgettejä ympäriinsä ja muuttaa kaupankäyntirajapintaa omien tarpeidesi mukaan mieltymykset

Voit myös laajentaa kaavion koko näyttöön ja käyttää kaikkia kartoitustyökaluja ja analyyseja. BitMEX käyttää kaupankäyntinäkymiä, jotka tarkoittavat, että sinulla on pääsy suurimpaan osaan tarvitsemiasi tutkimuksia ja indikaattoreita.

Kuvan kaikkien kaavioiden alapuolella on myös kaikki tilauksesi. Jos sinulla on reaaliaikainen limiittitilaus, jonka et halua täyttävän, voit vain päättää peruuttaa tilauksen tästä käyttöliittymästä.

Kauppiaan vinkki?: On vielä edistyneempi asettelu, jonka ammattilaiset voivat ottaa käyttöön kojelaudassaan

Itse kaupankäynnin moottorin osalta BitMEX käyttää ohjelmistoa, jota Wall Streetillä käyttävät suurtaajuuskauppayritykset. Se on kirjoitettu kdb+.

Pelkästään antamaan sinulle käsityksen siitä, kuinka nopeasti kaupankäynnin moottori voi toteuttaa tilauksia, tiedetään hyvin, että kdb +: n läpivirtausnopeus on jopa 1 000 000 kauppaa sekunnissa.

Tilaustyypit

Kuten edellä mainittiin, BitMEXillä on useita tilaustyyppejä.

Alla on kuvakaappaus vasemmalla olevasta tilauslomakkeesta. BitMEX sisältää myös kätevän laskin-työkalun, jossa voit selvittää voittosi / tappiosi, kun otetaan huomioon tavoitetasosi ja poistumistasi.

Tilauslomakkeet & amp; Laskin

BitMEX-tilauslomake (vasen) ja PnL-laskin (oikea)

Jos olet henkilö, joka on koskaan käynyt kauppaa muilla kehittyneemmillä forex- tai osakekaupan alustoilla, nämä tilaustyypit ovat sinulle tiedossa. Alla ovat tilaukset:

 • Markkinatilaus: Toimeksianto, joka toteutetaan markkinakorolla.
 • Rajajärjestys: Tilaus toteutetaan valitsemallasi hinnalla
 • Stop Limit -järjestys: Tämä luo rajajärjestyksen, jonka kauppias valitsee, kun tietty pysähdystaso on saavutettu
 • Pysäytä markkinatilaus: Tämän pysäytysjärjestyksen avulla toimeksianto toteutetaan markkinoilla heti, kun pysäytystaso saavutetaan.
 • Perässä pysäytysjärjestys: Tätä voidaan ajatella liikkuvana pysäytysmarkkinatilauksena. Pysähdystaso seuraa hintatasoa, joka on erotettu markkinatasolta.
 • Ota voittorajajärjestys: Tämä toimii paljon kuin pysäytysjärjestys, paitsi että se suoritetaan sulkemaan asento lukitaksesi voitot.
 • Ota voittomarkkinatilaus: Tämä toimii kuten pysäytysmarkkinatilaus, mutta markkinoiden toimeksiannon avulla saavutettujen voittojen lukitsemisessa, kun tietty taso on saavutettu.

BitMEX: llä on tilauslomakkeessa kaksi muuta tilausta, joita et ehkä ole törmännyt aiemmin. Nämä ovat Hidden- ja Iceberg-tilauksia, joista olemme puhuneet aiemmin.

 • Piilotettu järjestys: Piilotettu tilaus on rajajärjestys, jota ei aseteta yleisen tilauksen kirjoihin. Tätä käyttävät elinkeinonharjoittajat, jotka eivät halua muiden kauppiaiden tietävän asemista, jotka he ovat asettamassa.
 • Jäävuoren tilaukset: Tämä on piilotetun tilauksen muunnos, jossa vain osa tilauksesta näytetään markkinoilla. Tämän tekevät jotkut kauppiaat “piilottaakseen” piilotetun tilauksensa tietyiltä “tajuilta kauppiailta”

Tietysti näitä tilauksia todennäköisesti koskaan käyttävät vain ne todella suuret salausvalaat, joiden tilauksilla on todennäköisesti suuri vaikutus nykyiseen tilauskantaan.

BitMEX-likvidointiriskit

Niille, jotka ovat perehtyneet BitMEXiin, he tietävät aivan liian hyvin korkean vipuvaikutuksen ja selvitystilan vaarat.

Kun käydään kauppaa BitMEX: llä jopa 100x vipuvaikutuksella, otat suuren riskin tällaisesta epävakaasta omaisuuserästä. Itse asiassa on jopa Twitter-botti, joka seuraa BitMEX-selvityksiä (se voi saada julmaa)

Selvitys tapahtuu, kun positiosi hinta saavuttaa “selvitystilan” hintatason. Jos saavutat koskaan tämän selvitystason, BitMEX ottaa käyttämäsi ylläpitomarginaalin ja sulkee sijaintisi. Vaikka tililläsi olisi vielä jäljellä alkumarginaali kattamaan sijaintisi, se suljetaan, jos se ylittää selvitystilan hinnan.

Siksi se voi todellakin olla epätyydyttävä BitMEXin niin korkealla vipuvaikutuksella. Pienemmillä vipuvaikutuksilla BitMEX antaa sinun mahdollisuuden syödä suurempaan osaan alkuperäisestä marginaalistasi.

Esimerkiksi tässä mielenkiintoisessa analyysi, kirjoittaja laski, että ylläpitomarginaalin vaatimus (MMR) on lähes 50% alkuperäisestä marginaalista, kun käydään kauppaa 100-kertaisella vipuvaikutuksella, kun taas se on alle 5%, kun käydään kauppaa 10-kertaisella vivulla.

Varoitus⚠️: BitMEX on yhtä tehokas häviävien positioiden likvidoinnissa kuin alkuperäisten kauppojen sijoittamisessa.

Siksi analyysi ehdottaa, että enimmäisvivutuksen, jonka kanssa sinun pitäisi käydä kauppaa BitMEX: ssä, tulisi olla enintään 25x. Lisäksi, jos olet vasta aloittamassa vaihtoa, sinun on joka tapauksessa oltava varovaisempi ottamalla riski.

Talletukset ja nostot

Kuten mainittiin, BitMEX on vain salausvaihto. Ei ole vaihtoehtoja rahoittaa tiliäsi fiat-valuutoilla.

Tili rahoitetaan ja vakuuksia ylläpidetään melkein yksinomaan Bitcoinissa. Siksi sinun on lähetettävä Bitcoin tilillesi, jos haluat rahoittaa sitä. Kuten aiemmin todettiin, tämä on ilmaista.

Vähimmäismäärä, jonka voit tallettaa, on 0.001BTC, eikä nostoja ole rajoitettu. Jos haluat aloittaa noston BitMEX: ssä, valitse vain alustasta “saldot” -välilehti ja valitse sitten summa ja valittu lompakon osoite.

Peruutuslomake

BitMEX: n peruuttamisen aloittaminen

Vaikka talletukset ovat automatisoituja, nostot käsitellään käsin. Vaikka tämä saattaa hidastaa prosessia hieman, se on parempi vaihtoehto turvallisuuden kannalta, koska se antaa käyttäjälle aikaa huomata epäilyttävä peruutus.

BitMEX-asiakastuki

BitMEXin asiakastuki on kohtuullinen verrattuna muihin vaihtoihin.

Heillä on ympärivuorokautinen tuki sähköpostitse ja lippujen kautta. Muiden kauppiaiden palaute, jonka olemme saaneet, on, että he ovat yleensä melko reagoivia ja kestävät keskimäärin noin tunnin.

Tietokanta kyselyille

BitMEX-tietokanta kyselyille

Pro-vinkki☎️: Voit etsiä lippua heidän sosiaalisen median kanavillaan, kuten Reddit ja Viserrys

Tietysti, jos kysyt yleisempää kysymystä, sinua paremmin palataan etsimään heidän tietokannastaan. Tässä on suhteellisen helppo navigoida, ja näyttää siltä, ​​että he ovat todellakin peittäneet kaikki tukikohdat.

BitMEX-sovellusliittymä

Niille kauppiaille, jotka haluavat koodata omat robotinsa ja kaupankäyntialgoritminsa, BitMEX: llä on todella edistynyt REST- ja Websocket-sovellusliittymä.

Itse asiassa API on ehkä yksi markkinoiden täydellisimmistä. Jokainen verkkosivustolla käytetty toiminto paljastetaan sovellusliittymän kautta. Tämä antaa kehittäjille suuren vapauden bottien ja muiden sovellusten rakentamisessa.

Vaikka BitMEX-sovellusliittymän tarkat tiedot eivät kuulu tämän tarkistuksen piiriin, voimme antaa sinulle korkean tason oppaan sen käytöstä.

Websocket-sovellusliittymä

Yksi kehittäjien suosituimmista sovellusliittymistä on websocket, joka käyttää websocket-protokollaa. Se on erittäin joustava ja ehkä nopein vaihtoehto niille kehittäjille, jotka haluavat vain saada reaaliaikaista dataa vaihdosta.

Siksi verkkopisteen sovellusliittymä olisi paras niille kehittäjille, jotka rakentavat sovelluksia, jotka hyödyntävät BitMEXin markkinatietoja. Suurin osa näistä tiedoista on myös käytettävissä keskukselta ilman todentamista.

Nämä tiedot eivät myöskään ole rajoitettuja, joten kun olet muodostanut yhteyden, saat ajantasaista tietoa niin usein kuin haluat. Jos kuitenkin haluat saada tietoja, jotka koskevat tiliäsi, sinun on hankittava todennus.

Tätä varten sinun on luotava API-avain tilillesi. Sinä navigoit avaimen luominen -osiossa, kun olet kirjautunut sisään. Sinulle näytetään alla oleva API-avaimen lomake.

BitMEX API -avainluonti

API-avaimen luontilomake BitMEX: ssä

Sinun on annettava avaimelle nimi ja kerrottava BitMEX: lle, mitä oikeuksia haluat avaimen olevan. Voit myös rajoittaa tämän API-avaimen yhteydet valitsemaasi IP-osoitteeseen. Tämä voisi olla viisas tapa, jos joku pystyy jotenkin hankkimaan avaimesi. Voit lukea lisää avaimen yleisestä käytöstä tässä.

Kun olet valmis, voit painaa Luo API-avain -painiketta ja avain luodaan sinulle. Voit nyt suoratoistaa tilikohtaisia ​​tietoja verkkoyhteyden kautta. Et kuitenkaan voi tehdä tilauksia verkkopisteen kautta. Tässä tulee esiin BitMEXin REST-sovellusliittymä.

REST-sovellusliittymä

Jos olet kehittäjä, joka halusi hyödyntää BitMEX-sovellusliittymän kaikkia toimintoja, voit käyttää heidän REST-päätepisteitään. Näihin sisältyy joukko vaihtoehtoja, kuten tilauksen toteutus tai lompakon nostot. Jälkimmäinen tehdään ilman sähköpostivahvistusta, joten ole varovainen sen suhteen.

Jos käytät REST-sovellusliittymää, yhteydellesi sovelletaan nopeusrajoituksia. Sinua rajoitetaan yhteensä 300 pyyntöön 5 minuutin jaksossa. Jos et ole kirjautunut sisään, tämä nopeusraja on 150/5 minuuttia.

Jos kuitenkin huomaat, että nämä rajoitukset ovat liian rajoittavia ja törmäät niihin, voit tehdä erityisen pyynnön lähettämällä sähköpostia tukitiimille osoitteessa BitMEX osoitteessa [email protected] Hakemuksesi on kuitenkin täytettävä useita vaatimuksia ennen tämän pyytämistä. Voit lukea lisää näistä tässä.

Sinun tulisi myös olla tietoinen siitä, että BitMEX: llä on yleisiä rajoituksia maksamatta olevien tilausten määrälle sekä yleiselle tilauksen koolle, josta voit lukea lisää niiden API-dokumentaatiosta.

Kaupankäynti chatit

BitMEX-peukalo

BitMEX “Trollbox”

Jotain muuta BitMEX: llä on, jota monet FX-alustat tarjoavat nykyään, on ryhmäkeskusteluvaihtoehdot.

Tämä on melko siisti tapa kommunikoida muiden kauppiaiden kanssa ja saada näkemyksensä markkinoista tällä hetkellä. Tämä on osuvasti nimetty BitMEXiksi “trollbox”. Keskusteluryhmiä on englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, japaniksi ja kiinaksi.

Keskustelun laadun kannalta uistelulaatikko on enemmän hyvää… uistelua varten. Jos haluat käydä mielekkäämpää keskustelua kauppiaiden kanssa, voit liittyä IRC-keskusteluihin. BitMEX antaa sinulle mahdollisuuden tehdä niin.

BitMEX-viittausohjelma

Jos olet tyytyväinen BitMEX-kaupankäyntikokemukseen ja haluat viitata muihin, voit käyttää BitMEX-viittausohjelmaa. Tämän avulla BitMEX antaa sinulle mahdollisuuden ansaita välittäjiin perustuva provisio, jota voit suositella.

BitMEX-viittausohjelma

Bitmex-lähetyspalkkiot

Tämä on erityisen hyödyllistä myös niille kauppiaille, joilla on suhteellisen vahva seuraaja verkossa. Jos ohjaat jonkun BitMEX: ään, ansaitset prosenttiosuuden kaupankäyntipalkkioista kyseiseltä henkilöltä. Tämä vaihtelee viittauksen kaupan määrän mukaan.

Viittausohjelma on hyödyllinen myös niille, joille viittaat. BitMEX tarjoaa heille 10 kuukauden alennuksen kaupankäyntimaksuistaan ​​kuuden kuukauden ajan ilmoittautumisestaan.

Kauppiaan vinkki?: Jos sinulla on seuraajia, voit napata tytäryhtiöiden seurantalinkin ja mainostaa sitä Twitterissä ja Facebookissa. Palkkiot sinulle, alennukset heille

Jos haluat saada viittauslinkin, sinun tarvitsee vain siirtyä kohtaan “Tili & Turvallisuus ”ja napsauta” Kumppanin tila ”. Täällä sinulla on tytäryhtiöiden hallintapaneeli, joka näyttää linkkisi sekä muut tärkeät tiedot, kuten ilmoittautuneiden ihmisten määrän ja palkkiot yhteensä.

Tähän on kuitenkin yksi varoitus, ja kun tytäryhtiö on ilmoitettu, heidän on suoritettava rekisteröintinsä 7 päivän kuluessa, jos haluat, että palkkiot otetaan riittävästi. Voit lukea heidän kumppaniohjelmansa kaikki ehdot tässä.

Mitä emme pitäneet

Vaikka BitMEX on epäilemättä vaikuttava, on muutamia asioita, joiden mielestämme on syytä parantaa.

Ensinnäkin, vaikka alusta on edistynyt, käyttöliittymä on melko päivätty ja asiat voitaisiin suunnitella paremmin. Niille kauppiaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet edistyneitä FX- ja kaupankäyntialustoja, voi olla aluksi vaikea käyttää.

Mobiilikauppatoiminnoista puuttuu myöskään.

Vaikka mobiilikauppa ei ole kaikille, on kätevää pystyä seuraamaan sijaintiasi nopeasti ollessasi poissa tietokoneeltasi. Mobiilisovelluksen kehittäminen BitMEXin kaltaiselle alustalle ei tietenkään ole helppoa.

Toinen haitta on tietysti se, että se ei ole avoin yhdysvaltalaisille kauppiaille.

Mikään ei estä yhdysvaltalaisia ​​kauppiaita pääsemästä BitMEX: ään VPN: n avulla. Koska he eivät pyydä mitään tunnistetietoja, voit tehdä sen helposti.

Onko niin viisasta? Luultavasti ei.

Se on BitMEXin ehtojen vastaista, ja jos joskus tulee tilanne, jossa sinun on oltava vuorovaikutuksessa heidän kanssaan ja he saavat tietää, että olet Yhdysvaltain asukas, se voi johtaa vain enemmän ongelmiin.

Johtopäätös

Yksi asia, joka on selvä tästä tarkastelusta, on se, että BitMEX on edistynyt kaupankäyntialusta eikä se ole tarkoitettu kaikille.

BitMEXillä käydään kauppaa erittäin epävakailla varoilla, joiden vipuvaikutus voi nousta jopa 100x. Tämä ei selvästikään ole kaupankäynnin tyyppi niille, jotka ovat uusia kryptovaluutoissa.

Sinun on myös oltava tietoinen siitä, että et osta kohde-etuutta ja olet siirtymässä johdannaiskauppaan. Tätä alusta ei käytetä minkäänlaiseen “ostamiseen ja pitämiseen”.

Tästä huolimatta niille kauppiaille, jotka tuntevat marginaalikaupan ja tekniset tutkimukset, BitMEX on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Heillä on edistynyt tietoturva, reagoiva asiakastukitiimi ja lähes vertaansa vailla oleva kaupankäynnin moottori.

Jos aiot käyttää BitMEXiä, varmista, että olet tietoinen marginaalikaupan riskeistä, ja älä tietenkään koskaan riskiä enemmän kuin sinulla on varaa menettää.

Esitelty kuva BitMEXin ja Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map