Bitfinex ja Tether reagoivat väitteisiin

Bitfinex on viime aikoina kärsinyt melko huonosta lehdistöstä.

Ensinnäkin oli Tetherin hakkerointi, jossa hakkeri pystyi purkamaan jopa 30 miljoonan dollarin arvosta kryptovaluutta. Tämä tietysti sytytti kaikki samat huolet, joita ihmisillä oli kryptovaluutan laillisuudesta.

Sitten oli eilen uutinen, että suuri osa kauppiaista suljettiin positioistaan ​​ja heidän tilinsä selvitettiin lopetuspisteiden alapuolelle.

Bitfinex on kuitenkin vihdoin rikkonut hiljaisuuden ja päättänyt siirtyä hyökkäykseen mediablitzillä, jonka tarkoituksena on hälventää huhuja, joita he pitivät tuotemerkillään haitallisina.

“Bitfinex’ed”

Molemmat yritykset väittivät äskettäin palkatun edustajan Ronn Torossianin avulla, että “kyseenalaiset toimijat” nostivat huolenaiheita ja että Bitfinex on “sitoutunut tulemaan alan läpinäkyvimmäksi salausvaihdoksi”.

Sitten he sulautuivat yhteen tiettyyn kriitikkoon, jonka väitettiin olevan uutisraporttien takana. He mainitsivat nimettömän bloggaaja nimeltä Bitfinex’ed, jonka heidän mukaansa oli vastuussa pitkästä keskikokoiset viestit joka yritti pilkata yritystä. Hän sanoi:

Kuka on Bitfinexin suurin kriitikko? Nimetön Twitter-verkkokäyttäjä, joka heittää väitteitä paljastamatta koskaan identiteettinsä,

Hän väitti, että pelkästään se, että joku tuntematon lobbaa tällaisia ​​syytöksiä, on itse osoitus siitä, että he ovat vääriä syytöksiä.

Hän väitti, että tämä oli ristiriidassa tavan kanssa, jolla Bitfinex on toiminut ”vahvan johtoryhmän” kanssa. Nämä väitteet voivat olla rohkaisevia, jos meillä olisi näiden henkilöiden kirjautumistiedot Bitfinex-verkkosivustolla.

Tiedottajan mukaan yhtiön toimitusjohtaja on Jan Ludovicus van der Velde, talousjohtaja Giancarlo Devasini ja strategiajohtaja Phil Potter.

Täysi tarkastus

Vaikka Tetherin ja Bitfinexin välisestä yhteydestä ei ole saatu virallista vahvistusta, tiedottaja teki ilmoituksen viralliseksi.

Monet pystyivät spekuloimaan, kun yhteys antoi tietoja, jotka vuotivat osana paratiisin paperit. Tämä osoitti, että Potter ja Giancarlo olivat vastaavasti johtaja ja osakkeenomistaja.

Lisäksi Tetherin johtajista ei ollut paljastettu yhtään julkista rekisteriä, kuten verkkosivustoa jne. Torossian sanoi kuitenkin, että yritys hälventää kaikki huhut suorittamalla täydellisen tarkastuksen.


Hän mainitsi myös edellisen raportti joka väitti, että yhtiöllä oli yli 442,9 miljoonaa dollaria käteistä 15. syyskuuta. Tämän raportin laati tilintarkastaja New Jerseyssä nimeltä Friedman LLP.

Silti, jos joku kaivaisi hieman enemmän raporttiin, huomaat, että punaisia ​​lippuja oli yksi tai kaksi. Yksi oli se, että rahat pidettiin edunvalvojan nimissä ja että ei ollut takeita siitä, että Tether voisi käyttää varoja.

Hän väitti myös erillisessä osavuosikatsauksessa, ettei hän voinut tarkistaa pankkitilillä olevien varojen tarkkoja ehtoja. Tämä tarkoitti sitä, että hän ei voinut vahvistaa, että sidoksella oli kyky nostaa nämä varat tililtä.

Torossian kysyi tapahtuneesta Tether-hakkeroinnista, että he tekivät tiivistä yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa syyllisen löytämiseksi..

Anteeksipyyntö

Torossian myös pyysi anteeksi Bitfinexin ja Tetherin viestinnän puutteesta kyseisenä ajanjaksona. Hän väitti, että käyttäjien liiallinen kysyntä merkitsi sitä, että he eivät voineet käyttää riittävästi resursseja näihin asioihin.

Hän käsitteli myös tappioita, joita Bitfinex on kärsinyt pankkisuhteissa. Kuten monet saattavat tietää, Bitfinex joutui lopettamaan yhdysvaltalaisten asiakkaiden hyväksymisen, kun he menettivät tilinsä Wells Fargossa.

Silti Torossian väitti kykenevänsä monipuolistamaan pankkisuhteitaan ympäri maailmaa ja totesi, että:

tarjoamalla suurimmalle osalle asiakkaistaan ​​monipuolinen ja joustava pankkiverkosto tasaisen likviditeetin tarjoamiseksi

Kysymykset ovat edelleen jäljellä

Vaikka tiedonsiirto Bitfinexiltä on parempi kuin edellisten päivien radiovaikutus, oli kuitenkin joitain kysymyksiä, joita ei käsitelty.

Yksi näistä oli Bitfinex’edin väite, jonka mukaan pörssi tulosti Tether-rahakkeita korottaakseen Bitcoinin hintaa.

Ehkä Torossian, Bitfinex ja Tether käsittelevät näitä kysymyksiä seuraavassa mediakatsauksessa.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map