BitConnect (BCC) – Kryptosoinia ympäröivien huolenaiheiden sisällä

Salausyhteisössä on kaksi erillistä ryhmää: ne, jotka laulavat kiitoksia BCC: stä, ja ne, jotka epäilemättä kutsuvat BCC: tä ja siihen liittyvää lainausjärjestelmää kaikenkattavaksi Ponzi-järjestelmäksi, joka voi kaatua milloin tahansa.

Näiden kahden intohimoisen leirin välillä on todellakin vähän tilaa. Joten mitä antaa?

Tämän päivän kappaleessa me sitten erittelemme tärkeimmät huolenaiheet, joita yhteisöllä on listan nousevalla, mutta paljon pahalla, BCC: llä.

Tietoja BCC-tunnuksesta

Ensimmäinen asia on ensimmäinen, oikea?

Kuten muutkin kryptovaluutat, BCC-tunnus on ei-fiat, digitaalinen omaisuus, johon liittyy mukana oleva lohkoketju.

Silti, toisin kuin useimmat muut kryptot, BCC käyttää samanaikaisesti sekä työn todistamiseen että vaakaan saamiseen (PoS) liittyviä konsensusmalleja, mikä tarkoittaa, että BCC voidaan sekä kaivaa että sijoittaa.

BCC-käyttäjille, jotka pitävät tunnuksiaan BitConnect-alustalla, palkitaan kiinnostus heidän saldostaan; teoriassa tämä dynamiikka tarjoaa turvallisuutta sikäli kuin se estää massiivisen myynnin tapahtuvan kerralla.

BCC-lohkoketjun ensimmäinen lohko louhittiin 24. joulukuuta 2016. Yllättäen sitten merkki on jo peittänyt valtavan miljardin dollarin markkina-arvon alle vuodessa.Kryptokoiini on tällä hetkellä markkina-arvoltaan 15. sijalla päällä Coincap.io.

Coinmarketcap Bitconnect

BitConnect-alustan avulla voit lainata BCC: tä saadaksesi korkoa merkkilainoistasi – eräänlainen tapa, jolla pankki lainaa fiatia, tai ainakin tämä on väite.

BCC: tä ei kuitenkaan voi ostaa fiatilla. Sinun on siirrettävä Bitcoin BitConnect-alustalle ja sen jälkeen vaihdettava BTC BCC-tunnuksille saadaksesi kätesi joihinkin heidän alkuperäisen prosessinsa kautta.

Ja se on alustan lainausohjelma – jolla on MLM (Multi-Level Marketing-esque) -viittausjärjestelmä – joka on aiheuttanut paljon keskustelua yhteisössä.

YK: n keskustelupäälliköiden ja foorumin promoottoreiden mukaan BCC: n luotonanto-ohjelman väitetyt kaupankäynnin bottien verkko-lainanantajat tuottavat keskimäärin 1% päivittäin – päivittäinen tuotto on joskus jopa 2, 3, 4%.

Suuri, jos totta, oikea?


Monet sanovat, ettei se ole huijaus, monet ovat täysin eri mieltä

On olemassa kymmeniä merkittäviä salaushenkilöitä, kuten YouTuber Craig Grant, jotka julistavat olevansa ansainneet paljon rahaa toistaiseksi BitConnectin kautta.

Mutta jokaiselle Craig Grantille on Michael Gu – suosittu salauksen selittäjä Boxmining-salakanava.

Tuoreessa kommentissaan seuraajilleen Gu tiivisti täydellisesti, miksi niin monet avaruudessa olevat ihmiset epäilevät vakavasti BitConnectin väitteiden oikeellisuutta:

Jos kaupankäyntirobotit pystyvät luotettavasti tuottamaan 3–5% viikossa, kaikki käyttävät niitä eikä tavallisille kauppiaille ole markkinoita. Se olisi kuin rahan painaminen ja kaikki olisivat miljonäärejä. Pelkästään siksi, että he julkaisevat tehokkuustiedot, se ei tee siitä todellista.

Punaisten lippujen rikkominen

Kaivetaan hieman syvemmälle yksityiskohtiin. BCC: n skeptikot ovat tunnistaneet projektin kanssa useita punaisia ​​lippuja:

  • Lukuisia amatööri-kirjoitusvirheitä BitConnect-verkkosivustolla
  • Väitetty kaupankäynnin botti on täysin läpinäkymätön
  • Yrityksen läpinäkyvyyden yleinen ilmapiiri (sijainti, perustajat, henkilökunta jne.)
  • Lähetysjärjestelmä on kirjaimellisesti rakennettu kuin pyramidi, Ponzi-esque
  • Siirtyminen hajautetusta keskitettyyn BCC: n ostamiseen BTC: llä
  • 4,8 miljoonaa eKr louhittiin, BCC pani omat kolikkonsa
  • Taatut, silmiinpistävät tuotot, jotka eivät ole kestäviä pitkällä aikavälillä

Tuosta viimeisestä kohdasta BitConnect lupaa lainanantajille .25% päivittäistä tuottoa, jos sijoitat yli 10 000 dollaria, mikä tuottaisi 91% vuotuista tuottoa – näennäisesti mahdotonta..

Tai ajattele asiaa näin: jos sijoittaisit 100 000 dollaria, sinulla olisi 4 miljoonaa dollaria yhden vuoden päivittäisen tuoton jälkeen BitConnectin kautta. Pinnalla se on selvästi liian hyvä ollakseen totta.

Kaikki on hyvin luonnollinen, kun tarkastellaan yhdessä.

Palaten takaisin, yksi yleisimmistä BitConnectia vastaan ​​nostetuista valituksista on, että sen verkkokopio on täynnä kirjoitusvirheitä ja on siten epäammattimaista, mikä heijastaa huonosti projektin vakavuutta. Tätä artikkelia valmistellessaan kirjoittaja vieraili BitConnect-verkkosivustolla ja löysi 30 sekunnin kuluessa selaamisesta kaksi kirjoitusvirhettä.

Katso itse. Alla oleva kuvakaappaus on BitConnectin kotisivulta.

Bitconnect-kotisivuvaatimukset

Sen pitäisi lukea “rahan ansaitseminen” ja “kaikki on mahdollista”. Jos he eivät ota kopiota vakavasti, ottavatko he salaussijoituksesi vakavasti?

Ethereumin luoja Vitalik Buterin soi

Kun Twitter-käyttäjä @bccponzi soitti Vitalik Buterinille, koska hän ei puhunut aiemmin BitConnectia vastaan, Buterin vastasi välittömästi: “Minulla ei ole aavistustakaan, mikä on bitconnect.”

@bccponzi selitti, että foorumi tarjosi lainanantajille 1% päivittäistä tuottoa, johon Buterin ei tuhlannut aikaa tuomion tekemiseen:

Buterin on älykkäämpi kuin useimmat ihmiset yleensä. On epäilemättä viisasta lykätä hänen älykkyyttään myös tässä.

Lopulliset ajatukset

Jos BitConnect todellakin on huijaus, BCC: n perustajat ovat juokseneet lukemattomia salauksen käyttäjiä.

Tämä romahdus todennäköisesti vahingoittaisi salaustilan mainetta loputtomiin, asettaen yhteisön takaisin vuosia.

Toivotaan, ettei siihen koskaan tule. Mutta jos he ovat huijareita, he ansaitsevat oikeudenmukaisuuden – heidän on estettävä tuhoamasta lisää elämää.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map