Bitcoinin ostaminen nimettömästi – täydellinen aloittelijoiden opas

Bitcoin on herättänyt hajautettujen kryptovaluuttojen vallankumouksen, ja vaikka se sisältää joitain yksityisyyden näkökohtia, se ei todellakaan ole nimettömän yksityisyyden kolikko, kuten Monero tai Zcash.

Mutta on mahdollista pysyä tuntemattomana ostettaessa Bitcoinia, ja tässä artikkelissa kerrotaan tarkalleen, miten tehdä juuri niin. On monia syitä haluaa pysyä tuntemattomina ostettaessa Bitcoinia.

Jotkut eivät ole varmoja olla varmoja, mutta joillekin kyse on yksinkertaisesti yksityisyyden säilyttämisestä yhä valvotussa ja täysin avoimessa maailmassa. Jotkut salausvaluutat ovat nimettömyydessä parempia kuin toiset, mutta koska Bitcoin on yleisimmin hyväksytty kryptovaluutta, on olemassa hyviä syitä pitää kiinni hajautettujen digitaalisten valuuttojen isoisästä samalla kun lisäät yksityisyyttäsi.

Ihmiset on huijattu joiltakin osin Bitcoinista, koska heille on kerrottu, että sen käyttö ylläpitää yksityisyyttä, mutta tämä ei ole enää totta. Useimmissa tapauksissa Bitcoinia ostetaan, myydään ja käydään kauppaa verkkopörssien kautta, jotka itse ovat keskitettyjä ja joissain tapauksissa säänneltyjä.

Nämä vaihdot edellyttävät yleensä nimesi, sähköpostiosoitteesi, fyysisen osoitteesi ja jopa kopiot henkilöllisyystodistuksistasi. Tämän kaiken kädessä yksityisyytesi on kadonnut. Vaihdolla on täydelliset tiedot siitä, kuka olet ja Bitcoin-tapahtumistasi, ja jos he päättävät tehdä niin, he voivat luovuttaa nämä tiedot hallitukselle milloin tahansa. Sitä voidaan käyttää jopa markkinointitarkoituksiin.

Jos haluat mieluummin välttää tätä, lue lisää siitä, miten voit ostaa Bitcoinia nimettömästi ja välttää seurantaa tai kohdistamista.

He sanovat, että raha on kuningas

Ei vain käteiskuningas, vaan se on myös anonyymi. Fyysistä käteistä ei seurata, mikä tekee siitä täydellisen, jos haluat pysyä nimettömänä ostaessasi tavaroita ja palveluita. Ja se koskee myös Bitcoinin ostamista. Jos haluat, että Bitcoin-ostoksesi pidetään täysin nimettöminä, tee se vain käteisellä.

Käteinen on itse asiassa helpoin tapa ostaa Bitcoin nimettömästi. Jos et tunne ketään henkilöä, joka myy Bitcoinia, se ei myöskään ole ongelma, koska on vertaisverkkokauppoja, joissa voit käsitellä Bitcoin-myyjiä, jotka ottavat mielellään vastaan ​​käteistä. Mitkä ovat nämä P2P-markkinapaikat? Tässä on kaksi suosituinta vaihtoehtoa:

PaikallisetBitcoins

PaikallisetBitcoins on pitkäaikainen vertaisverkko, joka tuo Bitcoinsin ostajat ja myyjät yhteen. Sen lisäksi, että sillä on verkkokauppa, joka vaatii joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, koska LocalBitcoins tarjoaa escrow-palvelua ostoksille, on myös mahdollista järjestää henkilökohtaisia ​​tapaamisia myyjien kanssa.

Luotettu myyjä paikallisilla bitcoineilla

Luotettu myyjäprofiili LocalBitcoinsissa Lähde: LocalBitcoins.net

Tässä tapauksessa luovutat kylmää kovaa käteistä, ja myyjä siirtää Bitcoinin tilillesi. Joten ainoat ihmiset, jotka tietävät tapahtumasta, ovat sinä ja myyjä, eikä heillä ole henkilökohtaisia ​​tietojasi, joita voit jakaa kenenkään kanssa tulevaisuudessa.

Coinmama


Coinmama on yksi vanhimmista vertaismarkkinoista, mutta eroaa LocalBitcoinsista siinä, että ostat Bitcoinia suoraan Coinmamalta. Tämä tarkoittaa, että et voi tavata suoraan heidän kanssaan, mutta voit tehdä käteissiirtoja Western Unionin kautta ostaaksesi Bitcoinin (ja Ethereumin).

Coinmama-rekisteröinti

Rekisteröityminen Coinmamaan on niin yksinkertaista. Lähde: coinmama.com

Tai voit ostaa ennakkoon maksetun luottokortin käteisellä ja käyttää sitten etukäteen maksettua korttia suorittaaksesi Bitcoin-ostoksesi Coinmaman kautta. Kummassakin tapauksessa pysyt nimettömänä, mikä on tavoite.

Hanki Bitcoin pankkiautomaatista

BitCoin-pankkiautomaatti

Kuva kautta youtube.com

Et ehkä ole tietoinen siitä, mutta on olemassa sellainen asia kuin Bitcoin-pankkiautomaatti. Aivan kuten mikään muu pankkiautomaatti, Bitcoin-pankkiautomaatin käyttöön ei tarvita henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja. Talletat yksinkertaisesti käteistä ja saat Bitcoinin vastineeksi. Se on yhtä helppoa kuin kertoa pankkiautomaatille Bitcoin-osoitteesi ja kuinka paljon Bitcoinia haluat ostaa.

Ja jos sinulla ei ole osoitetta kätevästi, pankkiautomaatti antaa sinulle paperilompakon, jossa on osoite, jonka avulla voit myöhemmin siirtää haluamaasi lompakkoon. Sinun on löydettävä Bitcoin-pankkiautomaatti? Tämä kartta auttaa – tällä hetkellä 2640 Bitcoin-pankkiautomaattia 65 maassa.

Muita vaihtoehtoja

Ymmärrän, että jotkut teistä, jotka luet tätä, eivät ehkä pysty käyttämään LocalBitcoinsia, Coinmamaa tai Bitcoin-pankkiautomaattia syystä tai toisesta. Jos tämä kuvaa sinua, sinulla on vielä joitain vaihtoehtoja, joiden avulla voit pysyä ainakin osittain nimettömänä ostaessasi Bitcoinia.

Sinun ei silti tarvitse antaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja tai henkilötodistusta, mutta tarvitset puhelinnumeron käyttääksesi näitä palveluita.

Kolikoiden seinä

Jos olet yhdysvaltalainen, voit käyttää sitä Kolikoiden seinä ostaa Bitcoin käteisellä. Tämä on peer-to-peer -markkinapaikka, mutta ne toimivat hieman eri tavalla. Ne asettavat kaikki kolikot. Maksut voidaan suorittaa vain käteisellä pankkitalletuksella.

Kolikoiden maailma ostaa Bitcoinia

Lähde: Worldofcoins.com

Kun Wall of Coins on vahvistanut pankkitalletuksen, he vapauttavat Bitcoinin lompakkosi osoitteeseen. Kolikkoseinä sallii Bitcoinin ostamisen vain 5 dollaria. Kolikkoseinä pyrkii parantamaan saatavuutta Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja itse verkkosivusto tukee jo kiinan, portugalin, kantonin, venäjän ja espanjan kieliä.

BitQuick

Bitquick-logo

Kuva bitquick.co -sivuston kautta

BitQuick toimii samalla tavalla kuin edellä mainittu Wall of Coins, toimi välittäjänä kaupassa ja vapauttaa Bitcoin ostajalle ja käteistä myyjälle talletuksen tekemisen jälkeen. Jos voit käyttää kolikoiden seinää, se on kuitenkin suositeltavaa, koska BitQuickilla on korkeampi vähimmäishinta, hieman yli 20 dollaria, ja sillä on myös 2%: n palvelumaksu ja 0,001 BTC-kaivosmaksu.

Lisäksi olet rajoitettu 400 dollarin päivittäiseen ostoon BitQuickilta, ellet lataa heille tunnusta. Mikä tietysti hylkää nimettömyytesi.

Tiivistettynä

Kuten yllä olevasta näet, anonyymien Bitcoin-ostosten tekemiseen on useita vaihtoehtoja. Jos minun piti luokitella heidät parhaimmasta huonoon, sanoisin luultavasti, että paras on Bitcoin-pankkiautomaatti, jota seuraa LocalBitcoins, sitten Coinmama (kalliimpi). Kolikkoseinä olisi seuraava valinta, jota seuraisi BitQuick (jälleen kalliimpaa).

Tarkoittaako tämä, että kukaan ei voi seurata mitä teet Bitcoinillasi? valitettavasti ei.

Koska lohkoketju on muuttumaton julkinen pääkirja, kuka tahansa voi analysoida sitä ja jäljittää maksut. Itse asiassa yritykset, kuten Chainalysis ja Bitfury, tekevät nyt innovatiivisia klusterointialgoritmeja ja blockchain-auditointeja roistojen kiinni saamiseksi.

Jos et kuitenkaan aio tehdä mitään laitonta ja haluat vain suojella ärsytystäsi, minkä tahansa yllä mainituista tavoista tulisi merkitä henkilökohtaiset tietosuojavalintaruudut.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me