Bitcoin lävistää kaikkien aikojen korkeimmat, kun laitokset ostavat BTC: tä

>

Vuosien ajan meille kerrottiin sama asia – odota vain, kunnes lauma saapuu. Miljardööri Mike Novogratz tunnetusti kertoi joukolle että lauma oli todellakin matkalla salaukseen.

Kuka on lauma tarkalleen? Kuten olet ehkä arvannut, lauma koostuu vähittäiskauppiaista. Kaikki yliopistolapsista Robinhood-sijoittajiin hyppäävät salaukseen aivan kuten he tekivät loppuvuodesta 2017, kun lämpö Bitcoinin ympärillä kasvaa.

Jopa tärkeämpi kuin vähittäiskauppa on lauman toinen puoli – institutionaaliset ostajat. Nämä ovat suuria aseita, joiden hallinnassa on satoja miljoonia tai jopa miljardeja dollareita omaisuutta. Jotkut heistä olet kuullut, osa et, mutta päivän päätteeksi heidän pääsy kryptovaluuttainvestointeihin on massiivinen virstanpylväs, joka tarjoaa runsaasti rakettipolttoainetta.

Vuonna 2020 useat näistä laitoksista tekivät hyvin julkisia sisäänkäyntejä, kun taas toiset ostivat hiljaa Coinbasen avulla välittäessään suurta kauppaa. Nämä liikkeet auttoivat Bitcoinin nousemaan kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen 20 000 dollarin yläpuolella ja sen jälkeen vielä toisen ATH: n 24 000 dollarin merkillä vasta päiviä myöhemmin.

Ei tyydyttävää keskeyttää 24 000 dollaria, Bitcoin on asetettu korkealle korkean jälkeen, mikä huipentuu kosketukseen 28 000 dollarilla vain päivinä joulun jälkeen ja 34 000 dollarilla uuden vuoden jälkeen.

Katsotaanpa, kuinka Bitcoin kulki vuonna 2020 saavuttaakseen nykyisen korkeutensa ja tervehtimällä voimassa olevia suuria ostajia.

MITEN BITCOIN KÄYTETÄÄN BLOCKCHAINIA

Blockchain on muoto hajautettu kirjanpitotekniikka, ehkä yksinkertaisin ja suosituin esimerkki. DLT itsessään on turvallinen tietuejärjestelmä.

Bitcoinin rakkuloituminen alkoi kaatumisella

Bitcoinin kuutehtävä alkoi jollakin odottamattomalla todellisella salausmuodolla – kaatuminen lähellä viimeaikaista matalaa $ 4K -alueella.

Kun pandemian puhkeaminen ilmoitti itsestään maailmanlaajuisesti, markkinat kompastuivat, heilahtelivat ja törmäsivät maahan kasvot ensin. Huonot taloudelliset tiedot näyttivät vahvistavan maailmanlaajuisen taantuman, jota kaikki pelkäsivät, ja seurasi joukkomyynti.


Bitcoin sai kovan osuman, kun se nousi $ 10K: sta vain hiuksiin yli $ 3K, mutta ostajat osoittivat nopeasti tukea, koska nopea toipuminen toi BTC: n takaisin yli $ 6K. Perinteiset markkinat elpyivät luontoissuorituksina, kun hallitukset nopeuttivat elvytyspaketteja ihmisille, mutta harvat odottivat seuraavaa.

DeFi-kesä on vastoin odotuksia, sitten MicroStrategy tekee makroostoksen

Kun Bitcoin hiipui takaisin kohti $ 10K -merkkiä, toisenlainen elpyminen oli käynnissä. Vuoden 2019 karhumarkkinoiden aikana useat hajautetut rahoitussalaushankkeet olivat alkaneet rakentaa rahoitustuotteita tulevaisuutta varten.

Yhdiste, Aave, Curve, Synthetix, Yearn Finance, Uniswap ja Ren Protocol – muutamia mainitakseni – olivat hiljaa luoneet salauksen renessanssin, kun harvat katsovat. Kun ihmiset huomasivat, kryptovaluuttaostojen nousu ajoi altcoin-kauden näkymättömäksi lyhyen ajon jälkeen kesällä 2019.

DeFi osoittautui paljon enemmän kuin meemi. DeFi-kesä alkoi teknisesti keväällä ja jatkuu edelleen hyvällä talvella.

Markkinoiden luottamuksen lisääminen kesällä oli upeasti nimitetyn MicroStrategy-yrityksen suuri investointi. Yritys osti 425 miljoonan dollarin arvoltaan BTC: n 9 000 dollarin hintapisteessä ja sen lähellä strategiassa, joka on epäilemättä enemmän makro kuin mikro.

Lähes samaan aikaan Square Inc., FinTech -yhtiö, jonka omistaa Twitterin Jack Dorsey, suoritti myös 50 miljoonan dollarin Bitcoin-oston.

MIKÄ ON DEFI?

Hajautettu rahoitus on jotain, mitä salauksen sisäpiiriläiset ovat intohimoisesti harjoittaneet vuosien ajan ilman oikeastaan selittää käsite.

Ruffer Investment ostaa lähes miljardin dollarin arvosta Bitcoinia

Ikään kuin pyrittäessä tarkoituksellisesti kääpiöön sekä Square- että MicroStrategy-ostot, brittiläinen Ruffer Investment, varallisuudenhoitoyritys, vahvisti äskettäin Bitcoin-oston yhteensä 744 miljoonalla dollarilla.

Muuten perinteisen sijoitusrahaston oston törkeä koko osoittaa yhden tosiasian hyvin selvästi – lauma on täällä. Ruffer Investmentin Coinbase-välittämä osto osoittaa, että Bitcoin on ylittänyt uutuuden ja että globaalin vaurauden sisäpiirit hyväksyvät sen.

Rufferin tulon jälkeen analyytikkojen kaaderi Citibankin, Goldman Sachsin ja JP Morganin kanssa "vuotanut" asiakirjat, joissa viitataan laajaan uskomukseen, että BTC: n arvo on pian vähintään 100 000 dollaria, vähintään yhden raportin kanssa lainaten lukua 300 000 dollarin pohjoispuolella.

Parhaat analyytikot ovat antaneet Bitcoinille kovan ilmeen ja pitävät siitä, mitä näkevät

Yritykset, kuten Ruffer, MicroStrategy ja Citibank, eivät hyppää suljettuina. Ei – he kävelevät hyvin varovasti, kun he ovat käyttäneet mahdollisimman monta silmää tilanteeseen.

Kuvittele nyt, että maailman parhailla ja kirkkaimmilla finanssianalyytikoilla on kaikilla ollut riittävästi aikaa jäsentää kaikki saatavilla olevat Bitcoin-tiedot. Sitten ymmärrä, että kaikki heidän analyysinsä käyttäen uusinta laskentatoimintaa, strategiaa ja matematiikkaa johti miljardien dollarien kulutukseen Bitcoinille.

Vaikka mikään elämässä ei ole varmuutta, suuret rahoituslaitokset pyrkivät tekemään liikkeitä vasta päätettyään valinnoistaan ​​ulkonäön, tuntuman ja todennäköisyyden. Tällä tavoin yksityissijoittajana voit irrottaa heidän kovan työnsä lukemalla heidän johtopäätöksensä ja tekemällä valintoja itse.

Erityisesti monet nousevat analyysit jätetään ripustamaan yleisölle tarkoituksella vähittäiskaupan hyppyjen aikaansaamiseksi. Loppujen lopuksi Citibank on täällä ansaitsemaan rahaa itselleen ja asiakkailleen, mikä tarkoittaa median painoarvoa BTC: n odotusten pumppaamiseen..

Sellaisena sinun tulee aina ottaa CoinDesk-raportit 500 000 dollarin BTC-hinnoista suolalla. Mutta olisi viisasta jättää huomiotta karjan ilmaantuminen, kuten ennustettiin.

Sosiaalinen kaupankäyntialusta

Katkarapu on kryptovaluutan sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on suunniteltu sekä ammattimaisille että aloitteleville kauppiaille tulemaan oppimaan kasvavasta salausteollisuudesta. Shrimpy-palvelussa käyttäjät voivat kopioida muiden kauppiaiden salkut ja kaupankäyntistrategiat.

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Kiitos käynnistä!

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me