Bitcoin Diamond (BCD) -katsaus: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Bitcoin Diamond oli yksi Bitcoinin erittäin kiistanalaisista kovista haarukoista vuodesta 2017.

Tuolloin oli kaikenlaisia ​​spekulaatioita siitä, että kolikko oli huijaus. Jotkut sanoivat, että Bitcoin Diamond luotiin vain rahoittamaan Bitcoin-nimi, kun taas toiset väittivät, että voit menettää henkilökohtaiset tietosi väittämällä kovahaarukan luoman Bitcoin Diamondin.

Toistaiseksi ei ole todellisia todisteita Bitcoin Diamondia ympäröivistä huijauksista, vaikka näemme, että kolikon pumppaus- ja kaatotoimet saattavat olla todellisuutta. Katsotaanpa syvemmälle, mitä itse merkitään “paremmaksi Bitcoiniksi”.

Bitcoin Diamondin historia

2005 käynnistäminen Bitcoin Diamond tapahtui 24. marraskuuta 2017, kun Bitcoin-lohkoketju saavutti lohkon 495.866. Tuolloin ongelma (tai yksi ongelmista) on, että Bitcoin Diamondin perustajat eivät olleet julkaisseet mitään siinä vaiheessa. Ei valkoista paperia, ei muodostettua yhteisöä, hyvin vähän tietoa, ja sikäli kuin kukaan ei voinut kertoa mitään estoketjua, koska lähdekoodia ei ollut julkaistu tai edes GitHub-tiliä tuolloin.

Bitcoin-timanttihistoria

Bitcoin-timanttihistoria & Tiekartta. Lähde: btcd.io

Huolimatta kaikista Bitcoinin uutta kovaa haaraa koskevista kysymyksistä, hinta muutaman päivän kuluessa oli noussut 94 dollariin, mikä oli myös kaikkien aikojen korkein Bitcoin Diamondille. Siitä lähtien hinta on tasaisesti laskenut, vaikka piikkejä onkin ollut, joista keskustelen tarkemmin myöhemmin.

Bitcoin Diamondin takana oleva joukkue julkaisi myös lähdekoodi pian lanseerauksen jälkeen, sekä parantaa viestintää ja aktivoitua sosiaalisessa mediassa. Joten monet huolenaiheet projektista, joka oli merkinnyt sen huijaukseksi, levättiin.

Kuka loi Bitcoin Diamondin?

Bitcoin Diamond jakaa samankaltaisuuden emoyhtiönsä Bitcoinin kanssa, ja se on perustajien nimettömässä luonteessa. Bitcoinin loi Satoshi Nakamoto, salanimi ohjelmoijalle tai ohjelmoijaryhmälle. Samoin kehittäjät loivat Bitcoin Diamondin salanimillä.

Tässä tapauksessa on kolme, joista kaksi identifioi itsensä “Evey” ja “007”, ja kolmas pysyy täysin tuntemattomana. Myöhemmin mainittiin, että nimet todella viittasivat kehitystiimeihin ja että Bitcoin Diamond Foundation -säätiön todennäköinen sijainti on Singapore.

Kuinka Bitcoin Diamond toimii?

Kuten muutkin lohkoketjut, Bitcoin Diamond on hajautettu verkko, jonka tarkoituksena on tarjota käyttäjille keino vaihtaa arvoa. Koska se oli haaroitettu Bitcoinista, sillä on yhtäläisyyksiä emokolikon kanssa, vaikka sillä on myös eroja.

Yksi samankaltaisuus on se, että se käyttää Proof of Work -algoritmia ja kaivostoimintaa tapahtumien ja lohkojen todentamiseen. Kaivostyöläiset saavat palkkion tarkastusten suorittamiseen tarvittavan laskentatehon toimittamisesta. Se eroaa kuitenkin Bitcoinista, koska se ei käytä SHA-256-algoritmia.

Kehitystiimi muutti pois SHA-256: sta, koska sitä ovat hallinneet erikoistuneet ASIC-kaivostyöläiset, jotka ovat keskittäneet Bitcoinin jossain määrin. Sen sijaan Bitcoin Diamond käyttää X-13-algoritmia, joka on ASIC-vastustuskykyinen ja antaa kaivostyöläisille mahdollisuuden käyttää perusnäytönohjaimia verkon suojaamiseksi ja tarkastusten tarjoamiseksi.

Bitcoin Diamond verrattuna

Bitcoin Diamond verrattuna. Lähde: Steemit

Bitcoinin luomisen tavoitteena oli luoda täysin hajautettu digitaalinen valuutta, joka teki tapahtumista nopeammat, halvemmat, luotettavammat ja yksityisemmät kuin nykyiset rahoitustapahtumat. Vaikka Bitcoin toteutti nuo pyrkimykset, ei ole epäilystäkään siitä, että se ei ole täydellinen, ja että alkuperäisen Bitcoin-toteutuksen parantamiseksi voidaan tehdä muutoksia.

Yksi muutoksista, joita emme ole varmoja, on tarkoitus, että Bitcoin Diamond luotiin 210 miljoonalla kolikolla. Se on 10 kertaa niin monta kolikkoa kuin Bitcoin.

Bitcoin Diamondin ilmoitettu tavoite on korjata kolme Bitcoinin puutetta:

  • Heikko yksityisyyden suoja;
  • Uusille jäsenille vaaditaan korkea kynnysarvo;
  • Hidas tapahtumanopeus.

Julkaisun yhteydessä vapautettiin 170 miljoonaa Bitcoin Diamondia, loput 40 miljoonaa pidettiin varaukseen kaivospalkkioita varten. Kehittäjät korostivat myös sitä, että Bitcoin Diamondia ei luotu Bitcoinin kilpailijana, vaan se on pikemminkin osinko Bitcoinin omistajille ja pyrkii lisäämään kryptovaluutan käyttöönottoa ja käyttöä.

Mistä ja miten ostaa Bitcoin Diamond?

Ensimmäinen asia, jota tarvitset, jos haluat hankkia jonkin verran Bitcoin Diamondia, on yhteensopiva lompakko sen pitämiseen. Bitcoin Diamond -tiimi on sanonut, että natiivilompakko julkaistaan ​​vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä, mutta sillä välin voit käyttää QoinProa, BitGoa tai yhtä muuta kourallista lompakoita, jotka on lueteltu Bitcoin Diamond -sivustolla.

Yksi, jolla on lompakko, helpoin tapa hankkia Bitcoin Diamond on ostaa se jostakin tukipörssistä. Voit saada sen Binancesta, Huobista, OKExistä, Gate.io: sta ja useista muista pörsseistä. Muista vain, että et voi saada sitä fiatilla, mutta tarvitset ostoon BTC: n tai ETH: n.

Bitcoin Diamond Live -pörssit

Live -vaihto Bitcoin Diamondille. Lähde: Bitcoin Diamond -sivusto

Huomaa myös, että tarvitset kaupankäyntitilin valitsemassasi pörssissä, ja useimmissa tapauksissa se tarkoittaa, että sinun on toimitettava melko vähän henkilökohtaisia ​​tietoja, jotta voit täyttää KYC- ja AML-määräykset, joita lähes kaikki keskitetyt pörssit noudattavat..

Jos et ole kiinnostunut ajatuksesta linkittää henkilökohtaiset tietosi Bitcoin Diamondiin ostamalla ne vaihdon kautta, voit käyttää vertaisverkkokauppaa. LocalBitcoins on yksi tällainen P2P-markkinapaikka, mutta likviditeetti saattaa olla melko ohut ostamista varten.

Kaivos Bitcoin Diamond

Sinun ei tarvitse ostaa Bitcoin Diamondia sen keräämiseksi. Halutessasi voit yksinkertaisesti kaivaa sen.

Bitcoin Diamondin louhinta vaatii ensin, että lataat ja asennat ydinasiakkaan. Ymmärrä, että tämä tarkoittaa, että lataat koko lohkoketjun tietokoneellesi solmuksi. Tarvitset tämän tekemiseen runsaasti kiintolevytilaa. Hyvä uutinen on, että Bitcoin Diamond käyttää uutta algoritmia nimeltä X-13, joka on paljon helpompaa kuin Bitcoinin käyttämä SHA-256-algoritmi. Tämä mahdollistaa Bitcoin Diamondin louhinnan GPU: lla.

Bitcoin Diamond Mining -altaat

Bitcoin Diamond Mining -altaat

Jos haluat saada tasaisempia palkkioita, sinun kannattaa harkita liittymistä Bitcoin Diamond -kaivosaltaaseen. Bitcoin Diamond -sivusto luetteloi 6 allasta, joihin voisit harkita liittymistä. Kaivosallas yhdistää kaikkien osallistujien hajautusvoiman, mikä helpottaa lohkojen löytämistä. Lohkopalkinnot jaetaan sitten kaikkien poolin jäsenten kesken.

Bitcoin Diamondin edut

Bitcoin Diamond luotiin parantamaan tiettyjä Bitcoinin näkökohtia, kuten verkon nopeutta ja transaktiokustannuksia. Yksityisyys on myös erittäin tärkeää Bitcoin Diamond -tiimille. Joten mitä etuja Bitcoin Diamondilla on emo-Bitcoiniinsa nähden?

Bitcoin Diamond on auttanut hajauttamaan kaivostoimintaa – Bitcoin-kaivostyöläisten keskittäminen on ollut jatkuva ongelma, mutta Bitcoin Diamond ei kärsi tästä ongelmasta. Tärkein syy on, että se erottui SHA-256-algoritmista, jota ASIC-kaivostyöläiset ohjaavat ja siirtyi GPU-kaivosystävälliseen algoritmiin.

Bitcoin Diamond Edut

Bitcoin Diamond väitti edut

Se on nopeampi ja halvempi tapa lähettää rahaa – Yksi tärkeimmistä syistä Bitcoinin luomiseen oli tehdä rahan lähettämisestä helpompaa ja halvempaa. Bitcoin Diamond on varmasti saavuttanut tämän, ja se on sekä nopeampi että halvempi kuin Bitcoin. Itse asiassa se on halvempi kuin useimmat kryptovaluutat, pääasiassa sen alhaisen arvon vuoksi verrattuna muihin suuriin kryptovaluuttoihin.

BCD-merkkien avulla voit tallentaa varallisuutesi pois mahdollisista takavarikoista ja uteliailta virkamiehiltä – Tämä on toinen salausvaluutan etu yleensä. Toisin kuin perinteiset pankkitilit, julkisyhteisö tai organisaatio ei voi mitenkään jäädyttää Bitcoin Diamond -varojasi. Itse asiassa kolikon yksityisyyden ansiosta kukaan ei edes tiedä, että omistat Bitcoin Diamond.

Bitcoin Diamondin yhteisö ja luottamus ovat kasvaneet – Bitcoin Diamond -haarukan tapahtuessa käytiin valtavasti kiistoja, ja monet ihmiset sanoivat hanketta suoraan huijaukseksi. Se muuttuu, kun Bitcoin Diamondin ympärille rakennetaan yhteisö ja luottamus palautuu tasaisesti.

Mitkä ovat Bitcoin Diamondin riskit?

Bitcoin Diamondilla on etuja, mutta mikään ei tule ilman riskejä, eikä Bitcoin Diamond ole poikkeus. Jos aiot liittyä Bitcoin Diamondiin, on tärkeää, että tiedät mahdollisista riskeistä.

Bitcoin Diamond on uusi – Bitcoin Diamondin luomisesta on kulunut alle vuosi, emmekä ole vielä nähneet, toimiiko kehitystiimi todella. On myös liian aikaista tietää, arvostavatko BCD-tunnuksen arvoa ja vakiintuvatko ne.

Hakkeroitumisen ja rahakkeiden menettämisen uhka – Tämä on riski kaikilla kryptovaluutoilla, ja jos olet seurannut kryptovaluuttoja pitkään aikaan, tiedät kuinka haavoittuvia pörssissä olevat kolikot ovat. Jos aiot kerätä Bitcoin Diamondia, muista tallentaa ne omaan lompakkoon ja mieluiten laitteistolompakkoon.

Kehittyneempien kryptovaluuttojen markkinoille tulon vaara – Bitcoin Diamond luotiin korjaamaan Bitcoinin havaitut puutteet. Kryptovaluutapelissä on vielä hyvin aikaisin, joten ei ole mitään keinoa nähdä, tuleeko vielä parempi vaihtoehto kuuden kuukauden tai vuoden vai jopa kahden vuoden kuluttua.

BCD-kolikkokauppa

Kun Bitcoin Diamond käynnistettiin, se nousi nopeasti 94 dollariin, mutta se ei ole koskaan palannut tälle tasolle. Itse asiassa se on laskenut hitaasti, ja 23. heinäkuuta 2018 lähtien sen arvo on 2,20 dollaria. Huomaa, että tänä päivänä se on noin 50% alle edellisen istunnon hinnan. Silti sen markkina-arvo on lähes 350 miljoonaa dollaria ja se sijoittuu # 42 sivustolle Coinmarketcap.com. Syynä näennäiselle pumpulle ja kaatopaikalle viime päivinä on BCD-tunnuksen listaaminen HitBTC: hen 16. heinäkuuta.

Villit Bitcoin-hintavaihtelut

Villit BCD Prive -keinut. Lähde: Coinmarketcap

Muuten asiat eivät ole näyttäneet hyviltä merkin hintatoiminnassa, koska se on ollut vakavasti masentunut maaliskuusta 2018 lähtien. Ennen sitä se vaihteli useita kuukausia suurella volatiliteetilla, kaupankäynti oli jopa 47,29 dollaria ja niinkin alhainen kuin 8,36 dollaria, kaikki muutaman viikon sisällä . Tämä toimi näytti siltä, ​​että perustajia on syytetty pumpista ja kaatopaikasta, mutta ei ole mitään tapaa sanoa varmasti, onko näin tai onko kyseessä vain tavallinen kryptovaluutan volatiliteetti.

Johtopäätös

Vaikka on totta, että Bitcoin Diamond -kehittäjät ovat pysyneet salassa, on hyvä muistaa, että myös Bitcoinin kehittäjää peitettiin mysteerissä, yksityisyydessä ja nimettömyydessä, tähän päivään asti. Satoshi Nakamoto antoi maailmalle Bitcoinin ja katosi, jättäen lohkoketjun kehittäjille tutkimaan ja parantamaan.

Osa tuosta parannusprosessista sisältää kovat haarukat, jotka ovat välttämättömiä, kun yhteisö on eri mieltä Bitcoinin tai muun salausvaluutan näkökulmasta, jota ei ole luotu tavalla, joka välttää kovien haarukoiden mahdollisuuden..

Bitcoin Diamond on tehnyt parannuksia ydin Bitcoin blockchain, ja vaikka se ei ehkä ole täydellinen, ei ole mitään viitteitä siitä, että se on myös huijaus. Sen sijaan se näyttää vain ryhmältä kehittäjiä, jotka arvostavat yksityisyyttä hajautetuissa valuutoissa. Ja sen parannukset ovat tuoneet maailman askeleen lähemmäksi täydellistä kryptovaluutta, jos sellainen on mahdollista.

Minusta on tullut tunne, että Bitcoin Diamond on saatettu haaveilla ja käynnistää aivan liian nopeasti, mutta sen kasvu ei anna siitä tuntua, että se on huijaus. Mitä mieltä sinä olet?

Esitelty kuva Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me