Bitcoin Cash -lompakot: 10 turvallisinta paikkaa BCH: n säilyttämiseen

Bitcoin Cash on tunnetuin Bitcoin-haarukka. Virallisesti lanseerattu elokuussa 2017, tämä kryptovaluutta takaa oman tiensä eteenpäin.

Itse asiassa Bitcoin Cashilla on yksi innostuneimmista yhteisöistä salausvaluutassa. BCH: n hyväksyminen käyttäjiltä, ​​kauppiailta & vaihto kasvaa nopeasti. Alhaiset palkkiot ja nopeat liiketoimet tekevät siitä kypsän kaupankäyntivälineelle.

Joten kaiken tämän kiinnostuksen vuoksi käyttäjät etsivät turvallisimpia lompakoita.

Tässä kappaleessa tarkastelen parhaita tällä hetkellä markkinoilla olevia Bitcoin Cash -lompakoita. Annan sinulle myös joitain vinkkejä BCH: n turvalliseen säilyttämiseen.

Top 10 Bitcoin Cash -lompakkoa

Parhaan Bitcoin Cash -lompakon valitsemisessa se voi olla varsin subjektiivinen, koska paljon aikaa tulee käyttäjän henkilökohtaisiin mieltymyksiin..

Olen yrittänyt koota valinnan avaintekijöiden, kuten turvallisuuden, käytettävyyden, kehittäjien tuen ja laajemman toimivuuden perusteella. Saattaa olla muita lompakoita, jotka eivät ole tässä luettelossa, mutta jos aiot käyttää niitä, varmista, että laajempi bitcoin-käteisyhteisö tukee niitä edelleen.

Tästä huolimatta tässä on luettelo parhaista BCH-lompakkoistamme (etusijajärjestyksessä).

Ledger Nano S (laitteistolompakko)

On tunnettua, että laitteistolompakot tarjoavat parhaan mahdollisen suojauksen kryptovaluuttojen pitämiselle, ja monet käyttäjät pitävät Ledger Nano S: ää parhaimpana laitteistolompakoiden suhteen.

Ledger Nano S: n kaltaiset laitteistolompakot tarjoavat heidän turvallisuutensa useiden ominaisuuksien avulla. Näiden lisäksi on, että laitteistolompakko on kylmäsäilytyslompakko tai joka pitää Bitcoin Cash -laitettasi tai muita kryptovaluuttojasi offline-tilassa.

Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska offline-lompakko ei jätä hakkereille mitään mahdollisuutta käyttää tällaiseen lompakkoon tallennettuja varoja. Ja Ledger Nano S perustuu tähän turvallisuuteen tallentamalla yksityiset avaimesi lompakon suojattuun osaan, joka on lukittu valitsemallasi PIN-koodilla..

Ledger Nano BCH -lompakko

Hanki Ledger Nano X virallisesta kaupasta

Lisäturvakerros muodostetaan sisällyttämällä tuki kaksitekijän todennukseen. Pääkirjalaitteiston lompakot ovat myös luoneet fyysisen turvallisuuden edellyttämällä tapahtumien vahvistamista painamalla laitteen fyysisiä painikkeita. Tämä tarkoittaa, että hakkeri ei voi suorittaa tapahtumaa, ellei hänellä ole fyysistä hallintaa laitteiston lompakosta.

Ledger Nano S on myös kätevä, koska se tukee monenlaisia ​​kryptovaluuttoja. Sen lisäksi, että Ledger Nano pystyy tallentamaan BCH: ta, se voi tallentaa satoja muita altcoineja, kuten Bitcoin, Litecoin, Ethereum ja monia muita.

Vain osta virallinen &# 128175 ;: Jos aiot ostaa Ledger-laitteen, varmista, että teet sen virallisessa myymälässä. On aina olemassa vaara, että kolmannet osapuolet voivat vahingoittaa laitetta.

Yksi toinen ominaisuus, jota monet käyttäjät arvostavat, on helposti luettava OLED-näyttö Ledgerissä, joka mahdollistaa kaikkien tapahtumien nopean vahvistamisen.

Ledger Nano S: llä on oikeastaan ​​vain yksi haittapuoli, ja se on hinta. Kuitenkin, jos puhut satojen tai tuhansien dollareiden BCH: n ja muiden altcoiinien varastoinnista, 59 dollarin hintalappu ei tule olemaan haitallinen, kun otetaan huomioon kaikki Ledgerin edut, turvallisuus on ykkönen. Nano S.

Trezor Model One (laitteistolompakko)

Toinen markkinoilla todella suosittu laitteistolompakko on Trezor Model One. Tämän on kehittänyt Prahassa sijaitseva Satoshi labs -niminen yritys. Kuten Ledger Nano S, se on monivaluuttalaitteisto.

Trezor-laitteistolompakon kanssa tapahtumien allekirjoittaminen tapahtuu kokonaan laitteessa. Tämä tarkoittaa, että yksityiset avaimesi eivät koskaan ole alttiina tietokoneellesi ja että niitä pidetään siten kylmävarastossa.

Trezor Lompakot BCH

Trezor-malli T. & Malli yksi

Lompakon salausvaluutan hallitsemiseksi se muodostaa yhteyden tietokoneeseesi USB-kaapelilla. Sitten käytät Trezor-kromi-laajennusta verkkoselaimesi kautta. Olen huomannut, että tämä ei ole yhtä saumaton kuin Ledger Live -sovellus, mutta se tekee työn.

Trezor Model One maksaa 48 €, mikä hinnoittaa sen hieman alle Ledger Nano S: n. Jälkimmäinen tukee kuitenkin muutamia kolikoita, joita Trezor ei tue, joten muutama ylimääräinen taala voi olla sen arvoinen.

Malli T &# 129300 ;: Trezor tekee kuitenkin kalliimman version, jota kutsutaan malliksi T (149 €). Tämä voi olla vaihtoehto, jos haluat värinäytön ja hieman enemmän kolikoita. Emme kuitenkaan usko, että hintapreemio on sen arvoista.

Electron Cash (työpöytä- ja mobiililompakko)

Electron Cash on SPV-lompakko Bitcoin Cashin tallentamiseen. SPV tarkoittaa yksinkertaistettua maksuvahvistusta. Satoshi Nakamoto kuvasi sen ensin alkuperäisessä Bitcoin-valkolehdessä. Tämän menetelmän avulla lompakko voi tarjota vahvan turvallisuuden tarvitsematta ladata lohkoketjua tai suorittaa täyttä solmua.

SPV: n avulla voit vahvistaa omat tapahtumasi varmistamalla, että ne vahvistetaan lohkoketjussa. Se käyttää parasta otsikkoketjua, jolla on kaikkein kumulatiivisin todiste työstä ja oikea hajautusaste.

Electron Cash luottaa hajautettuun palvelinverkkoon, joka hoitaa lohkoketjun suurimman osan. Yksityiset avaimesi allekirjoittavat tapahtumat paikallisesti. Niitä ei koskaan lähetetä palvelimille.

Electron Cash Edut

Electron Cash Walletin edut

Electron Cash luotiin Electrumin lompakon haarukalla, mikä antaa sille tarvittavat komponentit BCH: n varastointiin. Alun perin luotu työpöydän lompakkona, joka tukee Windowsia, OSX: ää ja Linuxia, ja se on sittemmin siirretty sekä Android- että iOS-mobiililaitteisiin.

Tämä kevyt lompakko on helppo ladata ja asentaa ja helppo käyttää. Electron Cash pitää yksityiset avaimesi omistuksessasi missä ne kuuluvat, ja mahdollistaa myös nopeat varmuuskopiot, jotka on suojattu muistisiemenlauseella. Lisättyä suojaustasoa varten lompakossa on myös tuki multisig-toiminnoille.

Yksi haittapuoli käyttäjille, jotka haluavat monipuolistaa, on se, että Electron Cash on yhden valuutan lompakko. Se voi pitää vain BCH: ta. Jos haluat tallentaa muita kryptovaluuttoja, sinun on asennettava toisen tyyppinen lompakko. Sillä on myös jonkin verran vanhentunut ja kömpelö käyttöliittymä, mutta se saa työn varmasti.

Bitcoin.com-lompakko (mobiili)

Tämä on toinen todella suosittu Bitcoin Cash -lompakko, jonka loi yksi suurimmista Bitcoin Cashin kannattajista – Bitcoin.com-yritys.

Niille, jotka eivät tiedä, Bitcoin.comin perusti Roger Ver, jota on usein kutsuttu nimellä “Bitcoin Jesus”. Hän on yksi Bitcoin “OG: ista” ja väittää jatkuvasti Bitcoinin käteisvarojen käyttöönottoa.

Tarpeeksi takaosasta, Bitcoin.com-lompakossa on kuitenkin joukko hyödyllisiä ominaisuuksia ja toiminnallisuutta, jotka tekevät siitä suosikkini nuorten BCH-käyttäjien keskuudessa. Tämä on mobiililompakko, joka on saatavana sekä iOS: ssä että Androidissa.

Etsitkö tietokonetta? &# 128187 ;: Bitcoin.com tarjoaa työpöydän lompakon heidän kauttaan Mäyrä Lompakko. Tällä on monia toimintoja, joita ei ole tarjolla yksinkertaisessa matkapuhelimessa. Se on saatavana myös matkapuhelimella.

Yksi tärkeimmistä syistä lompakon suosioon on sen helppokäyttöisyys. Saat lompakon käyttöön muutamassa sekunnissa. Tämä yksinkertaisuus ei myöskään johda turvallisuuden vähennyksiin.

Bitcoin.com-lompakko on CoPay-lompakon haarukka ja se on täysin avoimen lähdekoodin. Tämä tarkoittaa, että voit tarkastella lähdekoodia ja vahvistaa sen oikeellisuuden. Se tarkoittaa myös, että Bitcoin Cash -kehittäjäyhteisö on tarkistanut sen perusteellisesti.

Palautetta iTunes Store ja Google Play kauppa näyttää olevan melko positiivinen. Suurin osa kohteliaisuuksista keskittyy toiminnallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Oli muutamia valituksia, mutta ne liittyivät lähinnä Bitcoin Cashin riitaisuuteen.

Bitcoin.com-lompakon arvostelut

Bitcoin.com-luokitukset App Storessa

Kuitenkin jokaisesta kommentista, joka oli vähemmän kuin suotuisa, Bitcoin.com-tukitiimi oli enemmän kuin halukas vastaamaan niihin ja käsittelemään heidän huolenaiheitaan – aina hyvä nähdä.

Laajemman toiminnallisuuden kannalta se antaa sinulle mahdollisuuden ostaa Bitcoin Cash ja Bitcoin helposti sovelluksen avulla. Maksu voidaan suorittaa sovellukseen liitetyillä luottokorteilla.

Jotain muuta, joka mielestäni on mainitsemisen arvoinen, on se, että Bitcoin.com-lompakko on suosikki nuoria kauppiaita, jotka hyväksyvät BCH: n. Sovelluksessa on myös kätevä kartta, joka osoittaa sinut Bitcoin Cashia hyväksyvien paikallisten kauppiaiden suuntaan.

Yksi tämän lompakon tärkeimmistä haittapuolista on rajoitettu kolikoiden tuki. Tällä hetkellä se tukee vain Bitcoin Cashia ja Bitcoinia. Siksi, jos sinulla on muuta salausvaluuttaa, jonka haluat tallentaa, saatat joutua tarkastelemaan joitain muita alla esitettyjä lompakoita.

Jaxx Liberty (työpöytä- ja mobiililompakko)

Alkuperäinen Jaxx-lompakko on kehitetty helpottamaan salauksen tallentamista ja käyttöä yleisölle, ja uusi Jaxx Liberty -lompakko vie tehtävän seuraavalle tasolle.

Se on aina ollut kunnianhimoinen projekti, mutta Jaxx Liberty -versio on lisännyt mobiililompakon, lisännyt turvallisuutta ja monia muita hienoja ominaisuuksia, joita ei ole saatavana missään vanhassa vanilja-lompakossa..

Jaxx Liberty -lompakon paras ominaisuus on sen käyttöliittymä, joka on kehitetty helposti ymmärrettäväksi myös niille, joilla ei ole kryptovaluutta kokemusta. Saat kaiken mitä tarvitset BCH: n lähettämiseen ja vastaanottamiseen suoraan sormillasi helposti ymmärrettävällä tavalla.

Electron Cash Jaxx

Laitetuki Jaxx Liberty -lompakoissa. Kuva kautta Jaxx

Jaxxilla on myös ShapeShift-yhteensopivuus, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti ostaa ja myydä BCH: ta ja muita tuettuja kryptovaluuttoja suoraan lompakosta. Älkäämme unohtako, että Jaxx tukee yli 80 eri kryptovaluutan tallentamista, mikä tekee siitä erinomaisen lompakon valinnan niille, jotka saattavat monipuolistaa digitaalisia omistuksiaan Bitcoin Cashin ulkopuolella.

Jaxxin työpöytäversio on saatavana Windowsille, OSX: lle, Linux 32: lle ja Linux 64: lle. Mobiiliversioita on saatavana sekä Androidille että iOS: lle, ja siellä on jopa Chrome-selainlaajennus.

Jotkut käyttäjät ovat kyseenalaistaneet Jaxx-lompakon turvallisuuden, mutta se johtuu kesäkuussa 2017 tapahtuneesta tapauksesta, jossa Jaxx-lompakosta varastettiin 400 000 dollarin arvosta kryptovaluutta. Vielä ei ole selvää, onko varkauden sallinut Jaxx-haavoittuvuus vai johtuuko se käyttäjän väärinkäytöksistä.

Joka tapauksessa Jaxx Liberty on päivitetty sisällyttämään BIP39 12 sanan muistin luomiseen, ja voit suojata lompakkoasi edelleen luomalla salasanan, joka salaa lompakon ydintiedot pankkitason salauksella.

Ehkä yksi Jaxx Liberty Bitcoin Cash -lompakon suurimmista haittapuolista on, että se ei ole avointa lähdekoodia. Toisin kuin edellä mainitut lompakot, ulkoiset kehittäjät eivät voi tarkistaa koodin vankkuutta. Se tarkoittaa myös sitä, että hakkerit eivät pysty näkemään lähdetiedostoja – vaikka tämä onkin vähemmän vakuuttava argumentti.

Exodus (työpöytä- ja mobiililompakko)

Exodus-lompakko luotiin vain työpöydälle tarkoitettuun lompakkoon, jolla on tuki Bitcoin Cashin ja yli 100 muun kryptovaluutan pitämiselle. Sitä on pidetty myös yhtenä kauneimmista saatavilla olevista lompakoista sen julkaisun jälkeen vuonna 2016.

Ei vain sitä, mutta vuonna 2016 se oli ensimmäinen monivaluuttainen työpöydän lompakko, ja luojat JP Richardson ja Daniel Castagnoli ovat jatkaneet kehitystyötään ylläpitääkseen Exoduksen esittelemää innovaatiota alusta alkaen.

Yksi tällainen kehitys oli äskettäin lisätty mobiilituki, jossa julkaistiin sekä iOS- että Android-versiot. Exodus synkronoi myös työpöytä- ja mobiiliversiot, mikä antaa sinulle täydellisen liikkumisvapauden ja hallinnan Bitcoin Cashissa ja muissa salauksissa.

Exodus Bitcoin Cash

Bitcoin Cash -käyttöliittymä Exodus-lompakossa. Kuva kautta Exodus.io

Exodus antaa sinun paitsi ylläpitää yksityisten avaintesi hallintaa, mutta voit käyttää sitä myös Trezorin laitteistolompakon kanssa, mikä antaa sinulle laitteistolompakon suojauksen ja kauniin Exodus-toiminnon.

Toisessa ensimmäisessä Exodus oli myös ensimmäinen lompakko, joka tarjosi ShapeShift-integraation, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti ja helposti ostaa ja myydä tuettuja kryptovaluuttoja suoraan lompakosta..

Huomautus ✍️: Vaikka Shapeshift-integraatio tekee salauksen ostamisesta / myymisestä helpompaa, siihen sovelletaan kahta provisioryhmää. Ensinnäkin, sinulla on provisio, jonka Shapeshift veloittaa ja sitten Exodus veloittaa a pieni leviäminen yhtä hyvin. Joten sinun kannattaa tarkistaa lopullinen hintasi ulkoisella vaihtopalvelulla tai lompakolla.

Ja yksi Exoduksen parhaista asioista on, että voit aina saada apua. Se on ainoa tuntemani lompakko, joka tarjoaa elävän ihmisen tukea 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa.

Yksi erittäin hieno ominaisuus on, että kun otat varmuuskopion lompakosta, se pyytää sähköpostiasi ja lähettää sinulle yhden napsautuksen palautuslinkin, jota voidaan käyttää yhdessä salasanasi kanssa Exodus-lompakon palauttamiseksi tarvittaessa.

Atomic-lompakko (työpöytä- ja mobiililompakko)

Atomic Wallet laskuttaa itsensä Universal Cryptocurrency Walletiksi, koska sillä on kyky tallentaa yli 300 kryptovaluuttaa Bitcoin Cashin lisäksi. Uusia resursseja lisätään koko ajan, ja lompakon ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti.

Tärkeintä on, että Atomic Walletin luomat yksityiset avaimet salataan ja pidetään paikallisesti varmistaen, että käyttäjä hallitsee aina omia yksityisiä avaimiaan.

Atomic Wallet -käyttöliittymä on puhdas ja helppo ymmärtää, ja kaikki ominaisuudet on merkitty selkeästi ja saatavilla päälompakon käyttöliittymästä.

Atomic-lompakko Bitcoin Cash

Atomic Walletin ja kuvakaappausten edut. Kuva kautta Atomic-lompakko

Lompakon työpöytäversio on saatavana Windowsille ja OSX: lle odotetusti. Se on saatavana myös Ubuntulle, Debianille ja Fedoralle. Työpöytäversioiden lisäksi on myös mobiiliversioita, jotka julkaistiin iOS- ja Android-laitteille.

Yksi Atomic Wallet -käyttäjille tärkeä ominaisuus on lompakon tuki atomivaihtoille. Tämän avulla käyttäjät voivat vaihtaa yhden tuetun kryptovaluutan toiseen maksamatta transaktiomaksuja. Salausvaluutat, jotka eivät tue atomivaihtoa, voidaan vaihtaa myös sisäänrakennetuilla ShapeShift-, ChangeNOW- ja Changelly-palveluilla.

Atomic-lompakon avulla voit myös ostaa Bitcoin Cashia ja kourallista muita kryptovaluuttoja turvallisesti lompakon kautta pankkikortillasi. Sekä USD- että EUR-tapahtumia tuetaan.

Coinomi (matkapuhelin & Lompakko työpöydälle)

Jos luulet Atomic Walletin antaneen sinun tallentaa paljon kryptovaluuttoja, olet innostunut Coinomista, jolla on tukea Bitcoin Cashin ja yli 1500 muun kryptovaluutan pitämiselle.

Coinomi on toiminut vuodesta 2014 lähtien ja on yksi vanhimmista monivaluuttalompakoista. Lisäksi se ei ole koskaan kärsinyt hakkeroinnista tai rikkomuksista, mikä on osoitus sen turvallisuudesta. Viimeksi Coinomi-tiimi lisäsi kauan odotetun työpöytäversion suosittuun lompakkoonsa.

Coinomilla on helppokäyttöinen käyttöliittymä, ja siinä on sisäänrakennettu tuki Changellylle ja ShapeShiftille. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa salaussi siellä lompakossa tarvitsematta siirtää kolikoitasi tiettyihin vaihtoihin.

Coinomi-lompakon ominaisuudet

Jotkut monista ominaisuuksista, joita sinulla on Coinomilla. Kuva kautta Coinomi

Kuten monet muutkin täällä olevat Bitcoin Cash -lompakot, Coinomi-lompakko tallentaa yksityiset avaimesi laitteeseen. Tämä tarkoittaa, että hallitset salaustasi täysin ja vain sinä pääset siihen.

Varoitus ⚠️: Kun käytät kaikkia mainittuja työpöydän lompakoita, muista asentaa virustorjuntaohjelmisto äläkä lataa epäilyttäviä tiedostoja. On haittaohjelma, joka on kehitetty varastamaan yksityisiä avaimia. Kun hakkeri on saanut yksityiset avaimesi, heillä on kolikot.

Ehkä yksi Coinomi-lompakon haitoista on, että kuten Exodus tai Jaxx Liberty, se ei ole avointa lähdekoodia. Lisäksi Coinomi-mobiililompakko ei ole yhtä käyttäjäystävällinen kuin Bitcoin.com.

BTC.com (matkapuhelin ja verkkolompakko)

BTC.com-lompakko on yksi suosituimmista verkko- ja mobiililompakoista, jotka ovat saatavilla Bitcoinille ja Bitcoin Cashille. Sen on kehittänyt ja ylläpitää Pekingissä toimiva Bitmain Technologies, joka on johtava kaivos- ja kaivoslaitteistoalalla.

BTC.com-lompakko on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Sen avulla on helppo lähettää ja vastaanottaa sekä Bitcoin Cashia että Bitcoinia, mutta sillä ei ole tukea muille kryptovaluutoille, joita jotkut saattavat pitää haittapuolina..

Se on turvallinen mobiililompakolle hyödyntämällä hierarkkista determinististä tekniikkaa pääluokan luomiseen ja yksityisten avainten salaamiseen. Se tukee myös kaksivaiheista todennusta ja multisig-tapahtumia. Matkalompakko on saatavana molempiin iOS ja Android.

BTC.com-lompakko

Kuvakaappaukset BTC.com iOS -sovelluksesta. Kuva iTunes Storen kautta

Verkossa on myös verkkolompakko BTC.com-lompakko. Tämä on melko kätevä vaihtoehto joillekin, koska kaikki, mitä he todella tarvitsevat, on verkkoselain lompakon luomiseen. Sinun on kuitenkin luovutettava sähköposti lompakon luomiseksi täältä.

Web-lompakon riskit &# 128683 ;: Vaikka verkkolompakoiden käyttäminen on nopeaa ja helppoa, ne ovat yksi vähiten turvallisista menetelmistä salauksen käyttämiseen. Hakkerit voivat helposti kalastaa avaimesi nukkeilla. Varmista, että olet oikealla sivustolla, etkä vaarassa luovuttaa avaimiasi

Kun olet kirjautunut lompakkoon, sinulle annetaan varmuuskopio salatusta siemenestäsi pdf-tiedostona. Älä säilytä kopio tästä tietokoneellasi. Tulosta se ja pidä se turvallisessa paikassa, jos unohdat salasanasi päästäksesi lompakkoon.

BRD (matkapuhelin)

Breadwallet on ollut käytössä vuodesta 2014 lähtien, ja se on äskettäin muutettu yksinkertaisesti BRD: ksi. Se oli ensimmäinen itsenäinen Bitcoin-lompakko iPhonelle, ja siitä lähtien se on laajentanut tukeaan Cash Cashiin ja muihin suuriin kryptovaluuttoihin lisäämällä samalla myös Android-version.

BRD ei vaadi sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja. Lataa ja asenna vain käyttövalmis, mikä antaa sinulle täydellisen yksityisyyden. Lompakko tukee Bitcoinia, Bitcoin Cash Etheruemia ja kaikkia ERC20-rahakkeita.

Kuten edellä lueteltu Electron Cash Wallet, BRD-lompakko on SPV-lompakko, joka muodostaa yhteyden suoraan Bitcoin Cash -verkkoon tarvitsematta ladata koko lohkoketjua.

BRD on helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen. Se tukee myös Bitcoinin ostamista pankkiautomaattien ja luottokorttien kautta ja Bitcoinin muuntamista Bitcoin Cashiksi suoraan lompakossa.

BRD-lompakossa on kuitenkin jotain ainutlaatuista, jota muilla lompakoilla ei ole, ja se on oma natiivi kryptovaluutta, BRD-rahakkeet. Nämä ovat ERC20-apuohjelmamerkkejä, jotka käyttävät palkkioon perustuvaa BRD-ekosysteemiä.

Alennukset &# 128179 ;: BRD-tunnuksen haltijat saavat 50% säästöjä kaikista ostoksista, joita he tekevät muilla kryptovaluutoilla. On myös joukko muita palkintoja, jotka käyttäjät saavat hallussaan olevan BRD-määrän perusteella. Näet palkintotasot tässä.

Joitakin muita asioita, joista pidän todella BRD-sovelluksessa, on se, että se on avointa lähdekoodia. BRD-yritystä tukee myös riskipääomarahastot, ja sen takana on melko kykenevä joukkue. Tietysti he olisivat voineet tehdä tuen muutamalle uudelle kryptovaluutalle, koska heidän nykyinen tarjouksensa on vähän hämärä.

Johtopäätös

Siellä sinulla on se, luetteloni markkinoiden 10 parhaasta Bitcoin Cash -lompakosta.

Jos etsit turvallisinta vaihtoehtoa, mikään ei voi voittaa laitteiston lompakon offline-suojausta. Ledger- ja Trezor-laitteet ovat ehkä parhaita, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla. Tietenkin voit myös valita Electron- ja Bitcoin.com-lompakot, koska nämä ovat hyvin tunnettuja yhteisössä (tosin hieman vähemmän turvallisia).

Jos haluat lompakon, joka voi tallentaa suuremman alueen kryptovaluutastasi, olet ehkä parhaiten katsella Exodus-lompakkoa tai Jaxx Liberty -lompakkoa. Voit myös valita jonkin yllä olevista matkapuhelimista, kun otetaan huomioon niiden haitat (vaikka ne ovat yleensä vähemmän turvallisia).

Loppujen lopuksi se on tasapaino. Turvallisimmat ovat yleensä hieman vähemmän käteviä ja päinvastoin. Tietenkin tietoturva alkaa käyttäjältä, ja on monia asioita, joita voit tehdä heijastamaan Bitcoin Cash -sijoituksesi.

Näitä ovat yksinkertainen salausturva 101, kuten varmuuskopioida siemen sanat, asentaa virustorjunta, välttää epäilyttävät lataukset ja aina tarkistaa tapahtumia jne.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun tulisi Hodl BCH: si yksityisesti. Salausvaluutta on suunniteltu antamaan sinulle suhteellinen nimettömyys, joten älä luovuta sitä antamalla ihmisille tietää, mitä sinulla on…

Parhaat paikat ostaa BCH

  • Coinbase Pro
  • Binance Exchange
  • Kraken
  • Bittileima

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me