Bitcoin Blockchain Explorers: Top 10 parasta Block Exploreria

Jokainen, joka käsittelee Bitcoinia, tarvitsee hyvän blockchain-tutkijan. Bitcoinin käyttäminen ilman hyvää blockchain exploreria on kuin Internetin käyttö ilman hyvää hakukonetta. Toki se on mahdollista, mutta menetät niin paljon hienoa tietoa.

Lohkoketjut ovat pohjimmiltaan valtavia julkisia tietokantoja, ja ne on sellaisenaan suunniteltu helpottamaan niiden sisältämien tietojen tutkimista. Ja vaikka meillä on nyt laaja valikoima blockchain-tutkijoita, se ei aina ollut näin. Kestää jonkin aikaa, kunnes blockchain-tutkijat kehittyvät tasolle, jonka he ovat saavuttaneet vuonna 2019.

Tässä viestissä annan sinulle yleiskuvan joistakin parhaista markkinoilla olevista Bitcoin-lohkojen tutkijoista. Annan sinulle myös joitain vihjeitä, jotta voit hyödyntää näitä hienoja työkaluja.

Tarve Bitcoin Block Explorerille

Perinteisesti Bitcoinin haltijat ovat käyttäneet blockchain-tutkimusmatkailijoita ensisijaisesti pitämään silmällä tapahtumien etenemistä ja selvittämään, kuinka kauan lähetys- tai vastaanottotapahtuman vahvistaminen kestää. Tämän päivän blockchain explorerissa on niin monia muita ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat paljastaa tietoja, joita olisi ollut aiemmin erittäin vaikea löytää, ellei mahdotonta.

Tässä on joitain asioita, jotka voit saavuttaa hyvällä blockchain-tutkijalla:

  • Luettele viimeisimmät estot;
  • Etsi tiettyjä tapahtumia;
  • Hanki linkit edellisiin ja seuraaviin tapahtumiin, mukaan lukien kukin syöttö ja lähtö;
  • Luo luettelo kaikista tapahtumista mille tahansa osoitteelle.
  • Etsi nykyiset osoitetaseet tai historialliset osoitesaldot;
  • Hae tiettyjä osoitteita, tapahtumia tai estoja.

10 parasta Bitcoin Blockchain Exploreria

Vaikka ei ole olemassa kovaa ja nopeaa sääntöä, jonka avulla voidaan määrittää “parhaat” lohkotutkijat, on joukko heitä, jotka ovat kestäneet ajan testin ja joita yhteisö tukee hyvin. Jotkut näistä tukevat jopa muita lohkoketjuja kuin Bitcoinia.

Siitä huolimatta, hyppäämme suoraan parhaiden lohkotutkijoiden luetteloon (etusijajärjestyksessä) ?

1. Blockchain.com

Viime aikoihin asti tämä tunnetuin Bitcoin blockchain explorer sijaitsi osoitteessa Blockchain.info. Se on edelleen suosituin Bitcoin blockchain explorer ja on myös erittäin vankka blockchain explorer, vaikka sen ominaisuudet pysyvätkin melko perustavanlaatuisina nykypäivän standardien mukaan.

Bitcoin.com Estä Explorer


Etsi BTC: n, BCH: n ja ETH: n osoitteen, TX-tunnuksen tai lohkon perusteella

Silti se antaa sinulle mahdollisuuden tehdä perushakuja osoitteista, tapahtumista ja lohkoista, ja käyttöliittymä on vankka. Se on myös luotettava palvelu. Yksi Blockchain.comin parhaista ominaisuuksista on vuori tilastoja, jotka ovat käytettävissä Bitcoin-toiminnalle viimeisten 24 tunnin aikana. Tämä sisältää tietoa hinnasta, hashrate, vaikeus, TX-päivät, keskimääräinen maksu, vahvistamattomat tapahtumat ja Mempool-koko.

Voit myös siirtyä heidän luokseen kaaviot -osio josta voit kerätä paljon laajempaa tietoa. Tämä sisältää tilastotietoja lompakon toiminnasta, verkkotoiminnasta ja lisää kaivostoiminnan yksityiskohtia. Kaavioita voidaan laajentaa Bitcoin-lohkoketjun alkuun.

Tarvita lisää?

Saatavilla on myös Ethereum- ja Bitcoin Cash -matkailijoita sekä laaja sovellusliittymä aloittelevalle kehittäjälle. Tämän avulla voit vetää blockchain.comin tietoja ja käyttää niitä omissa sovelluksissasi ja verkkosivustoissasi.

2. Blockchair

Haluatko löytää jotain Bitcoin-lohkoketjusta? Älä katso enää Blockchair, jonka tagline on; “Hae blockchain-maailmasta mitään.” Tässä on runsaasti tietoa Bitcoin-lohkoketjusta, mukaan lukien tämänhetkinen vaikeus, solmujen lukumäärä, tapahtumamaksut, mempoolin koko ja paljon muuta. Blockchair on yksi blockchain-tutkimusmatkailija, joka ei lepää laakereillaan, mutta tekee edelleen parannuksia.

Blockchair Blockchain Explorer

Kyky etsiä lukuisista kolikoista

Täällä voit hukkua haettavien muuttujien lukumäärällä. Voit jopa etsiä lauseita tai yksittäisiä sanoja, jotka on koodattu lohkoiksi. Tämän avulla uteliaat saavat selville, onko heidän suosikkitiiminsä tai yliopisto lisätty pysyvästi lohkoketjuun. Blockchairilla on myös blockchain-tutkijoita Ethereumille, Litecoinille, Dashille, Dogecoinille, Bitcoin Cashille ja Bitcoin SV: lle.

Yökyöpeleille?: Voit vaihtaa käyttöliittymän heidän “pimeään tilaan”

Jotain, jonka pidin todella hyödyllisenä, oli heidänvertailla”-Työkalu. Tämän avulla voit verrata kaikkien kolikoiden lohkoketju-, kaivos- ja verkkotilastoja, joita varten ne pitävät tietoja. Tämä on esitetty vierekkäin helpon vertailun vuoksi.

3. Tokenview

Tokenview on yksi uusimmista Bitcoin-lohkoketjujen tutkijoista, joka on tullut markkinoille. Sen on kehittänyt kiinalainen tiimi ensisijaisesti Kiinan markkinoille. Löydät satunnaisia ​​käännösongelmia, jos käytät sivustoa englanniksi. Se korjaa puutteensa olemalla yksi laajimmista saatavilla olevista moniketjuisista tutkimusmatkailijoista.

Tokenview Blockchain Explorer

Estä Explorer ja Crypto / Dapp Market yleiskatsaus

Bitcoinin blockchain explorerin lisäksi löydät blockchain explorereita 70 ylimääräiselle altcoineille, ja uusia kolikoita lisätään koko ajan. Siellä on myös tehokas dApp-tutkija. Tokenview on todella yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista blockchain-tutkijoista.

Kaivostyöläisille ⛏️: On kaivososa, joka käy läpi kaivettavien kolikoiden ja sisältää kätevän kaivostoiminnan paluulaskurin

4. Bitcoin.com

Lohkoketjun tutkija osoitteessa Bitcoin.com on puhdas ja minimaalinen muotoilu, joka tekee siitä helppokäyttöisen. Sekä Bitcoin että Bitcoin Cash ovat esillä, ja blockchain explorer on vain pieni osa työkalupakettia ja tietoja, joita voit käyttää tällä kätevällä sivustolla. Katsokaa sitä ja saatat löytää itsesi tutkimaan useita tunteja.

5. Estä Explorer

Avoimen lähdekoodin projekti osoitteessa Estä Explorer on helppo tutkia tapahtumia, lohkoja ja osoitteita ilmaisella Bitcoin blockchain explorerilla. Näet myös maksut maksut, niiden panokset ja tuotokset sekä vahvistusten lukumäärän.

BlockExplorer.com-käyttöliittymä

Block Explorerin pääkäyttöliittymä

Bitcoin blockchain explorerin lisäksi löydät täältä myös Bitcoin Cash ja ZCash blockchain explorerin. Lisäksi he tukevat myös saksaa, espanjaa ja japania englannin lisäksi, ja voit tarkastella neljää erilaista valuuttayksikköä (BTC, USD, mBTC ja Bits).

Pro-vinkki: Jos käytät puhelintasi, voit ladata heidän QR-koodiskannerinsa nopeasti kyseisen osoitteen

6. BlockCypher

Hanke BlockCypher on toinen ilmainen avoimen lähdekoodin projekti Bitcoin-lohkoketjun tapahtumien, lohkojen ja osoitteiden tutkimiseen. Siinä on yksi puhtaimmista käyttöliittymistä, ja käyttäjille ei ole epäilystäkään siitä, kuinka käyttää blockexploreria ja miten navigoida sivustolla. Sillä on reaaliaikainen syöte, joka on siistiä, mutta sillä on myös joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat yhtä hienoja.

BlockCypher-skanneri

BlockCypher Blockchain -skanneri

Näitä ovat vahvistusennusteet, ehdotukset transaktiomaksuista ja julkisten osoitteiden ilmoitus Bitcoin-kylmälompakoista. Bitcoinin tukemisen lisäksi se tukee myös Litecoinia, Dashia ja DogeCoinia, vaikka se ei tue Bitcoin Cashia.

Kuten blockchain.com-tutkimusmatkailija, BlockCypherillä on melko vankka sovellusliittymä, mikä tarkoittaa, että voit kehittää sovelluksia niiden alustalta. On myös laaja dokumentointi tämän API: n käytöstä.

7. BTC.com

BTC.com on toinen vanhemmista blockchain-tutkijoista, ja monet käyttäjät suosivat sitä reaaliaikaiselle lohkosyötteelle, joka näkyy heti, kun tulet kotisivulle, ja sen helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. Siinä on myös sisäänrakennettu kätevä kalenteri, jota voidaan käyttää lohkojen ja tapahtumien paikantamiseen.

Se on runsaasti tietoa sisältävä sivusto, ja perushakujen lisäksi näet myös parhaita nykyisiä maksutapahtumia, historiallisen maksutrendin, luettelon vahvistamattomista tapahtumista ja mielenkiintoisia rikastettuja luetteloita. Lisäksi voit tarkastella historiallisia lompakon tapahtumia ja saldoja käyttäjäystävällisissä kaavioissa.

BTC.com Estä Explorer

Historialliset lompakon tilastot kaavion muodossa BTC.com-sivustolla

Yksi ainutlaatuinen BTC.com-tietojoukko on, kuinka monta kertaa julkinen Bitcoin-osoite mainitaan Internetissä. Bitcoin-tietojen lisäksi voit myös tutkia Ethereumia ja Bitcoin Cashia osoitteessa BTC.com.

Tuntuuko uteliaisilta?: BTC.com-sivustolla on osoite “Rich-list” josta näet rikkaimpien Bitcoin-osoitteiden saldot ja jakaumat. 

Lopuksi kaivostyöläisille, BTC.com voisi todennäköisesti kaksinkertaistua sinun resurssisi kaikkiin kaivostoimintaan liittyviin asioihin. Heillä on kaikki tilastot uima-altaiden jakelusta, verkon hashrateista, vaikeuksista jne. BTC.com on itse massiivinen kaivosallas, joten tällä on järkeä.

8. Bitcoin-ketju

BitcoinKetju on toinen loistava blockchain explorer, joka antaa reaaliaikaisen kuvan blockchainista suoraan etusivulla. Täältä löydät myös paljon muuta tietoa.

Ehkä parasta on, että kaikki sivuston sisältö on hyvin järjestetty ja helppo löytää. Pidän siitä, että keskityttiin kaivosaltaisiin sivustolla, mikä jopa kertoo sinulle, mitkä lohkot kaivettiin yksittäisillä kaivosaltailla. Sivusto seuraa myös Bitcoin-markkinoita ja verkkosolmuja, ja sillä on oma ilmainen lompakkopalvelu.

Salaman käyttäjät ⚡: Voit kirjoittaa solmun URI-tunnuksen heidän Salaman seuranta avataksesi verkkokanavasi

9. TradeBlock

TradeBlock blockchain explorer on tunnettu kryptovaluutta-harrastajien keskuudessa. Se on sekä rakastettu että vihattu harvaan, mustaan ​​taustaansa ja ainutlaatuiseen esitystään. Tämä ei tarkoita sitä, että se ei ole täydellinen blockchain-tutkija. Se antaa sinulle kaikki perustiedot ja tiedot on muotoiltu kauniisti, mukaan lukien linkit yksittäisiin tapahtumien hajautuksiin.

TradeBlock Blockchain Explorer

TradeBlock-tutkijan harvinainen käyttöliittymä

Se seuraa kunkin tapahtuman vahvistusten määrää ja erottaa jopa tulojen ja lähtöjen lukumäärän. Data geeks rakastavat TradeBlockia ja jos rakastat raakaa dataa, niin myös.

Kauppiaille?: Heillä on siisti markkinoilla joka antaa sinulle uusimmat kaupankäyntitilastot, hinnat, tilauskannat ja markkinoiden syvyyskaaviot.

Lopuksi, kuten useimpia muita tässä luettelossa olevia tutkijoita, TradeBlockia voidaan käyttää myös Ethereumin lohkoketjun tapahtumien seuraamiseen. Täällä on kuitenkin paljon vähemmän toimintoja kuin Bitcoin-lohkoketjussa.

10. oivallus

Insight.is blockchain explorer on avoimen lähdekoodin bitcoin blockchain API. Insight REST -sovellusliittymä tarjoaa käyttäjille kätevän, tehokkaan ja yksinkertaisen tavan lukea tietoja bitcoin-verkosta ja rakentaa palveluja sen avulla.

Se tarjoaa kattavan joukon tietoja Bitcoin-lohkoketjusta, mukaan lukien tiedot kaksinkertaisen kulutuksen yrityksistä, panoksista / tuotoksista ja edistyneistä tapahtumien yksityiskohdista. Se voi myös tehdä valuuttamuunnoksia lennossa käyttämällä Bitstamp-kursseja.

Johtopäätös

Siellä sinulla on se, 10 parasta Bitcoin-lohkojen tutkijaa. Jokaisen Bitcoinin käyttäjän tulisi tutustua blockchain-tutkijoihin, koska ne ovat osa syytä pysyä avoimena ja avoimena.

Lisäksi he voivat olla hauskoja leikkiä…

Jos et ole vielä tehnyt sitä ennen, kokeile käyttää lohko-tutkimusohjelmaa geneesi estää louhinut Satoshi Nakamoto takaisin vuonna 2009. Se on hieno historiatunti ja hyvä johdatus yhden hajautetun lohkoketjun tehokkaiden ominaisuuksien käyttöön.

Loppujen lopuksi, mikä Bitcoin-lohkojen tutkija, jonka päätät käyttää, tulee omien mieltymystesi mukaan. Jos olet kiinnostunut tutkimaan muita lohkoketjuja, saatat olla kiinnostunut tutkimusmatkailijoista, joilla on lisää kolikoiden tukea. Vaihtoehtoisesti, jos olet kaivosmies tai kauppias, saatat haluta käyttää sellaista, jolla on kaivos- tai markkinatilastot.

Tietenkin nämä blockchain-tutkijat ovat täysin vapaita käyttää, joten mikään ei estä sinua valitsemasta pari suosikkiasi yllä olevasta luettelosta.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map