Binance US vs Coinbase Pro: Paras vaihto Yhdysvaltain asiakkaille

>

Kun Binance.US otettiin käyttöön Yhdysvaltojen markkinoilla vuonna 2019, pörssien välinen kilpailu on kiihtynyt. Vaikka Yhdysvaltojen ulkopuolella aloitetut pörssit ovat historiallisesti yrittäneet tunkeutua Yhdysvaltain markkinoille sääntelyn, vaatimustenmukaisuuden ja tuotemerkkiongelmien takia, Binancea ei pidä aliarvioida.

Tämän artikkelin loppuosassa emme jätä kiveä kääntämättä verrattaessa Coinbase Pro että Binance USA. Kaikkea kaupankäyntimaksuista, kaupankäyntimääristä ja omaisuuden saatavuudesta keskustellaan artikkelissa.

Sisällysluettelo

 1. Tausta & Alkuperä

 2. Kaupankäyntimaksut

 3. Omaisuuden valinta

 4. Kaupankäynti parit

 5. Likviditeetti

 6. Saatavuus Yhdysvalloissa

 7. Kaupankäynnin ominaisuudet

 8. Salkun hallinta

 9. Rahoitusmenetelmät

 10. Turvallisuus

 11. Käyttöliittymä

 12. Lopulliset ajatukset

Emme tuhlaa enää hetkeä. On aika vertailla!

Coinbase vs Kraken

Tässä artikkelissa vastaamme kysymykseen “mikä pörssi on paras Bitcoinin ostamiseen” sekä muihin tärkeisiin kysymyksiin liittyen näihin kahteen suosittuun pörssiin.

Ne lukijat, jotka jo käyvät kauppaa Binance US: n tai Coinbase Pron kanssa, ilmoittautuvat a Katkaraputili aloittaa kaupankäyntistrategian automatisointi. Asennus kestää vain 5 minuuttia ja voi lisätä tuottoa yksinkertaisella osto- ja pidätysstrategialla yli 305%!

Binance Review – Voimmeko luottaa rahastoihin, ovatko SAFU?

Coinbase Pro -katsaus – Ovatko palkkiot liian korkeat?

1. Tausta & Alkuperä

Jokainen mestari tarvitsee alkuperätarinan. Salausvaluuttamarkkinoilla filosofiat voivat ajaa omaksumista, innovaatioita ja kestävyyttä. Kun on kyse alkuperätarinoista, on vähän, jotka vertailevat Coinbasen ja Binancen ympärillä olevaa tarinaa.

Molemmat vaihdot perustivat innostuneet yrittäjät, jotka olivat valmiita ottamaan riskejä kokeilemaan jotain uutta.

Coinbase Pro

Tammikuussa 2015, Coinbase lanseerasi vaihdon ensimmäisen version, josta myöhemmin tuli Coinbase Pro. Vaihto julkaistiin alun perin nimellä “Coinbase Exchange”. Coinbase piti vaihtoa foorumina ammattimaisille sijoittajille käydä kauppaa kryptovaluutalla likvideillä tilauskirjoilla.

Vaikka pörssi on vuosien varrella käynyt läpi useita tuotemerkkimuutoksia, on edelleen selvää, että Coinbase ei ole koskaan vaarantanut sitoutumistaan ​​ylläpitämään kauppiaiden ammattimaista alustaa.

Sadat tuhannet aktiiviset kauppiaat hajallaan Yhdysvalloissa ja Euroopassa kutsuvat nyt Coinbase Prota kotiin. Monille se on turvallisin tapa käydä kauppaa kryptovaluutalla.

Binance USA

Binance toi markkinoille 23. syyskuuta 2019 ensimmäisen version amerikkalaisesta pörssistä “Binance US”. Alun perin vain kourallista kryptovaluuttoja tukenut pörssi on kehittynyt nopeasti viime vuoden aikana.

Nykyään Binance US on terve kilpailija Coinbase Prolle. Vaikka he saattavat palvella vähemmän kauppiaita, pörssi on rakentamassa vauhtia. Jos Binancen meteorinen nousu vuonna 2017 opetti meille mitään, meidän ei pidä aliarvioida määrätietoisen joukkueen kasvua.

Binance US ratsastaa valtavan Binance-tuotemerkin takana ja saattaa häiritä Yhdysvaltain salamarkkinoita.

2. Kaupankäyntimaksut

Yksi merkittävimmistä eroista Coinbase Pron ja Binance US: n välillä on tapa, jolla kukin pörssi rakentaa kaupankäyntimaksunsa. Vaikka molemmat pörssit saattavat kohdistaa samoille markkinoille, niiden kunkin kaupankäyntimaksujen rakenne on erilainen.

Coinbase Pro

Viime vuoden aikana Coinbase Pro on yllättäen korottanut kaupankäyntimaksujaan. Eniten kärsivät henkilöt, jotka suorittavat vain pienen määrän kauppoja kuukaudessa. Alle 10 000 dollarin kauppaa käyvät asiakkaat maksavat järkyttävän 0,5% kaupankäyntimaksuista. Tämä on korkeimpia krypto-valuuttamarkkinoiden pörssejä.

Valitettavasti Coinbase Pron veloittamat maksut eivät ole kilpailukykyisiä muiden parhaiden kryptovaluuttapörssien kanssa, ennen kuin saavutamme yli 50 miljoonan dollarin volyymit. Koska 99,99% ihmisistä ei kuulu tähän luokkaan, on pettymys nähdä Coinbase Pron menevän suuntaan, joka vaikuttaa vakavasti pienempiin kauppiaisiin.

Lue lisää Coinbase Pron kaupankäyntimaksuista.

Coinbase Pro -maksuluokitus: 3/10

Binance USA

Kaikista yhdysvaltalaisista pörsseistä Binance USA: lla on yksi (ellei eniten) antelias kaupankäyntimaksujen tasorakenne.

Alkaen 0,1 prosentin peruskurssilla sekä valmistaja- että takaajakaupoissa, asiakkaat voivat säästää heti 25 prosenttia maksamalla palkkioita BNB: llä. Tämä ilmainen ominaisuus laskee kaupankäyntimaksusi alas 0,075 prosenttiin, ja ainoa vaatimus on pitää hallussaan riittävästi BNB: tä maksamaan palkkiot.

Hyvien alkukurssien lisäksi Binance US laskee edelleen korkoja asiakkaan 30 päivän kaupankäyntimäärän tai BNB-saldon perusteella. Ylemmät tasot maksavat vain 0% valmistajapalkkioita ja 0,015% ottopalkkioita. Yhdysvaltain Binance-maksurakenne on ennennäkemätön kryptovaluuttamarkkinoilla.

Lisätietoja Binance USA: n kaupankäyntimaksuista.

Binance US -maksuluokitus: 10/10

Päätelmät

Yhdysvaltain Binance-kaupankäyntimaksut ovat kaikin mahdollisin tavoin huomattavasti korkeammat kuin Coinbase Pro. Binance US on sekä ystävällisempi pienille kauppiaille, jotka eivät odota käyttävänsä yli 50 000 dollaria kaupankäyntimäärää, että valaita kohtaan, jotka aikovat toteuttaa kaupan 1B dollarin pohjoispuolella kuukausittain.

Jokainen elinkeinonharjoittaja toimisi paremmin Binance USA: n tukeman kaupankäyntimaksurakenteen kanssa.

3. Omaisuuden valinta

Ennen varojen siirtämistä pörssiin monet kauppiaat ihmettelevät, mitä varoja on käytettävissä kaupankäyntiin. Käytettävissä olevat varat määräävät, miten sijoittajat voivat kohdentaa pääomansa. Salausmarkkinoiden sijoittajat ovat suurelta osin osoittaneet olevansa halukkaita menemään pörsseihin, joilla on eniten erilaisia ​​varoja.

Coinbase Pro

Kirjoitushetkellä Coinbase Pro on 35 luettelossa olevaa omaisuutta pörssissä.

Näytä kaikki käytettävissä olevat varat

Jokainen Coinbase Pro -vaihtoon listattu omaisuus on Coinbase-tiimin huolellisesti tarkistama. Tämän seurauksena Coinbase Pro kokee harvoin yhteisön vaikeuksia tai vastahyökkäyksiä listattaessa uutta omaisuutta. Lisäksi Coinbase Pron on harvoin havaittu poistavan omaisuuserät, kun ne on listattu.

Kun on kyse omaisuuden valinnasta, Coinbase Pro: lla on erinomainen maine poimimalla varoja, joilla on pitkäaikainen kannattavuus markkinoilla. Usein, jos Coinbase päättää listata omaisuuden, se voi johtaa vastaavaan hintapumppuun ja lisääntyneeseen altistumiseen yhdysvaltalaisille asiakkaille.

Päivän lopussa, vaikka Coinbase Pro listaa yleensä vähemmän omaisuutta kuin muut pörssit, asiakkaat voivat odottaa, että luetellut varat ovat huomionarvoisia.

Coinbase Pro Asset due diligence: 9/10

Coinbase Pro Asset -lajike: 5/10

Binance USA

Tällä hetkellä Binance USA: lla on 47 pörssissä noteerattua omaisuutta.

Näytä kaikki käytettävissä olevat varat

Koska Binance US aloitti toimintansa vasta vuosi sitten, välitön hyökkäys omaisuuserien listaamiseksi mahdollisimman nopeasti osoittaa, että Binance on päättänyt tuoda laajan valikoiman varoja yhdysvaltalaisille asiakkaille. Tämä on jännittävää nähdä ja kannustaa edelleen olemassa olevia pörssejä olemaan kilpailukykyisiä uusien omaisuuserien listaamisen kanssa.

Toisin kuin Coinbase Pron havaitsemat tiukat listausprosessit, Binance on ollut vähemmän tiukka niiden valintaprosessin suhteen. Tämän voidaan odottaa olevan kompromissi siitä, että varat listataan nopeammin ja että ne ovat strategisia käytettävissä olevien omaisuuserien kanssa.

Tulevien vuosien aikana Binance US: lle on tärkeää jatkaa tasapainoisen omaisuuden tasapainottamista nopeasti, mutta säilyttäen kuitenkin korkea taso, jolle varat listataan.

Binance US Asset due diligence: 7/10

Binance Yhdysvaltain omaisuuslajike: 7/10

Päätelmät

Binance US: n ja Coinbase Pron välinen kilpailu on niska ja kaula, kun on kyse omaisuuslistauksista. Vaikka Coinbase Pro: lla on loistava maine laadukkaimpien omaisuuserien luetteloinnissa, Binance US on ollut tulessa, kun on kyse varojen nopeasta ja johdonmukaisesta listasta.

Uskomme seuraavien 12 kuukauden aikana, että Binance US voisi ottaa johtoaseman omaisuusosastolla, koska ne kasvavat edelleen nopeasti.

4. Kaupankäynti parit

Vaikka pörssissä olevat yksittäiset varat ovat tärkeitä, yhtä tärkeitä ovat kaupankäyntiparit, jotka yhdistävät omaisuuserät. Ilman käteviä kauppapareja elinkeinonharjoittajien on pakko suorittaa tarpeettomia kauppoja siirtääkseen varoja eri kryptovaluuttojen välillä.

Coinbase Pro

Coinbase Prolla on runsaasti kauppapareja, jotka verkottavat valuuttoja kryptovaluuttoihin. Monilla varoilla on sekä BTC- että fiat-kauppapareja varojen liikkumisen helpottamiseksi markkinoilta ja markkinoilta.

Valitettavasti on joitain outoja tapoja, joilla Coinbase Pro rakentaa kaupankäyntiparinsa. Olipa tahallinen vai ei, kahden omaisuuden välinen kauppa voi vaatia jopa 3 kaupan tekemistä.

Otetaan esimerkiksi Loom ja Omise Go. Kauppa näiden kahden omaisuuden välillä edellyttäisi kauppaa LOOMilta -> USDC, sitten USDC: ltä -> BTC ja lopulta BTC: ltä -> OMG. Tämä aiheuttaa liiallisia maksuja ja vähentää tiettyjen omaisuuserien saatavuutta väärin rakennettuun salkkuun.

Huomaa: Asia monimutkaistuu, kun otetaan huomioon alueelliset rajoitukset. Koska joitain kauppapareja ei ole saatavana joillakin alueilla, monille kauppiaille tulee painajainen tietää, mitkä parit ovat vaihdettavissa ja mitkä eivät.

Katso käytettävissä olevat kaupankäyntiparit CoinGeckolta.

Coinbase Pro -kauppaparit: 6/10

Binance USA

Binance US on painottanut USD-kauppapareja. Sen sijaan, että jokaiselle omaisuuserälle tarjotaan laaja valikoima kauppapareja, vain harvoilla valikoiduilla varoilla on kaupankäyntiparit salauksesta salakirjoitukseen.

Pörssin 47 käytettävissä olevasta omaisuudesta vain 7: llä on BTC-kauppapareja. Yhdistettynä monien muiden yleisten tarjousvaluuttojen puutteeseen, tämä tekee poikkeuksellisen vaikeasta sellaisen portfolion rakentaminen, joka ei käy kauppaa fiatin kanssa.

Ei ole väliä kuinka katsot sitä Binance USA: ssa, sinun on melkein varmasti vaihdettava fiat-to-crypto -markkinoiden välillä.

Koska salausvaluutan tarkoituksena on korvata perinteinen rahajärjestelmä, on valitettavaa, että Yhdysvaltain Binance-tiimin päätös on ollut riippua voimakkaasti fiat-to-crypto -pariskunnista salaus-salaus-kaupankäyntiparien yli..

Katso lisää saatavilla olevia kaupankäyntipareja CoinGecko -sivustolta.

Binance Yhdysvaltain kauppaparit: 3/10

Päätelmät

Parikauppojen suhteen sekä Coinbase Prolla että Binance USA: lla on suuria ongelmia. Vaikka Binance USA: lla on enemmän varoja kuin Coinbase Pro, kaupankäyntiparien valinta on vähäinen. Toisaalta Coinbase Prolla on enemmän kauppapareja, mutta alueellisten rajoitusten aiheuttama sekaannus tekee pörssissä navigoinnin monimutkaiseksi.

5. Likviditeetti

Likviditeetti on pörssin kyky käsitellä suuria tilauksia vaikuttamatta merkittävästi omaisuuserän hintaan. Pohjimmiltaan mitä likvideämmät markkinat, sitä vähemmän arvo menetetään kauppoja toteutettaessa.

Coinbase Pro

Coinbase Prota on historiallisesti pidetty poikkeuksellisen likvidillä pörssillä. Yllä oleva kuva on otettu CoinMarketCapista, jossa voimme nähdä, että Coinbase Prolla on valtaosa kaupankäyntimääristä keskittynyt Bitcoiniin, Ethereumiin ja Chainlinkiin.

Kun tarkastelemme CoinMarketCapin tarjoamia likviditeettiluokituksia, voimme lisäksi nähdä, että suurimmalla osalla korkeakapasiteettisista varoista on likviditeettiluokituksia välillä 300-600.

Menetelmä näiden likviditeettipisteiden laskemiseksi löytyy tässä.

Hajottamalla likviditeettiä entisestään, teimme lyhyen analyysin 15. syyskuuta 2020 toteutetuista kaupoista BTC / USD-kaupankäyntiparille.

 • Kauppojen lukumäärä: 96768

 • Tilausten määrä: 43788

 • Liukastuneiden tilausten prosenttiosuus: 26,86%

 • Tilausten prosenttiosuus, joiden liukastuminen on yli 0,01%: 6,73%

 • Tilausten prosenttiosuus, joiden liukastuminen on yli 0,05%: 0,41%

 • Tilausten prosenttiosuus, joiden lipsahdus on yli 0,1%: 0,03%

 • Maksimiprosentti minkä tahansa tilauksen liukastumisesta: 0,187%

Coinbase Pro -likviditeetti: 8/10

Binance USA

Binance USA on kamppaillut alkuvaiheessaan houkutellakseen merkittävää määrää pörssissä. Yllä olevassa kuvassa, joka on otettu CoinMarketCapista, voimme nopeasti nähdä, että kaupankäyntiparien määrä on paljon pienempi kuin Coinbase Prolla.

Pienemmällä volyymillä näemme usein myös pienemmän likviditeetin. Edellä mainituissa CoinMarketCapin toimittamissa likviditeettimittareissa tätä korostavat likviditeetit jokaiselle omaisuuserälle yleensä välillä 100-300.

Hajottaen likviditeettiä entisestään, teimme lyhyen analyysin 15. syyskuuta 2020 toteutetuista kaupoista BTC / USD-kaupankäyntiparille.

 • Kauppojen lukumäärä: 9191

 • Tilausten määrä: 4680

 • Liukastuneiden tilausten prosenttiosuus: 30,00%

 • Tilausten prosenttiosuus, joiden liukastuminen on yli 0,01%: 15,64%

 • Tilausten prosenttiosuus, joiden liukastuminen on yli 0,05%: 2,31%

 • Tilausten prosenttiosuus, joiden liukastuminen on yli 0,1%: 0,19%

 • Suurin prosenttiosuus minkä tahansa tilauksen liukastumisesta: 0,162%

Binance Yhdysvaltain likviditeetti: 3/10

Päätelmät

Sekä CoinMarketCap-mittareissa että mukautetussa analyysissämme kahdessa pörssissä toteutetuista kaupoista näemme Coinbase Pron selkeänä voittajana. Coinbase Prolla on jatkuvasti korkeampi kaupankäyntivolyymi, suurempi likviditeetti ja matalampi lipsahdus kuin Binance USA: lla.

6. Saatavuus Yhdysvalloissa

Monien Yhdysvaltojen osavaltioiden tiukkojen sääntely- ja vaatimusten takia kryptovaluuttakauppaa Coinbase Prolla ja Binance USA: lla ei ole saatavana kaikissa osavaltioissa..

Binance USA

Vaikka Binance US on vasta hiljattain käynnistynyt Yhdysvalloissa, ne ovat jo onnistuneet noudattamaan vaatimuksia useimmissa osavaltioissa. On kuitenkin edelleen useita osavaltioita, joista asiakkaat eivät pystyisi rekisteröitymään ja aloittamaan kauppaa. Binance US on tällä hetkellä ei saatavilla seuraavissa valtioissa:

 • Alaska

 • Connecticut

 • Havaijilla

 • Idaho

 • Louisiana

 • New York

 • Pohjois-Carolina

 • Texas

 • Vermont

 • Washington

Binance USA Saatavuus: 4/10

Coinbase Pro

Toisin kuin Binance US, Coinbase Pro on ollut kaupankäynnin kohteena Yhdysvalloissa yli 5 vuoden ajan. Tänä aikana Coinbase on tullut vaatimusten mukaiseksi lähes kaikissa osavaltioissa, jotta asiakkaat voivat käydä kauppaa kryptovaluutalla.

Coinbase Pro on tällä hetkellä ei saatavilla sisään Havaijilla.

Lue lisää sijainneista ja kaupankäyntipareista Coinbase Prossa.

Coinbase Pro Saatavuus: 9/10

7. Kaupankäynnin ominaisuudet

Asiakkaat tulevat salausvaluutanvaihtoon käymään kauppaa, joten päivän lopussa pörsseillä on oltava kaupankäynnin ominaisuudet, jotka ovat välttämättömiä sijoittajille tehokkaiden kaupankäyntistrategioiden toteuttamiseksi..

Binance USA

Koska Binance US perustuu legendaariseen Binance.comin tarjoamiin kaupankäyntiominaisuuksiin, Binance US on erottautunut suuresta alkuvaihtoehdosta kaupankäyntivaihtoehdoista.

Odotamme Binancen jatkavan Yhdysvaltojen tulevaisuuden Futures-, Margin Trading- ja hajautettujen sovellusten laajentamista.

Peruskauppaterminaali – Peruspääte on kätevä käyttöliittymä uusille kauppiaille, jotta he voivat käydä kauppaa Binance USA: ssa.

Kehittynyt kaupankäyntipääte – Kehittynyt pääte on ammattitaitoisten kauppiaiden paikka hyödyntää monimutkaisempia työkaluja.

OTC-kauppa – OTC-kaupankäynti on mahdollista laitoksille, jotka haluavat toteuttaa suuria volyymikauppoja Binance USA: ssa.

Spot-markkinat – Binance US tarjoaa kauppaa vain spot-markkinoilla.

Rajoita tilauksia – Limit-toimeksiantoja voidaan tehdä minkä tahansa kaupankäyntiparin spot-markkinoilla.

Markkinatilaukset – Markkinatilauksia on saatavana spot-markkinoilla.

Pysäytysraja – Stop-limit-tilaukset voidaan automatisoida käyttämällä “stop-limit” -tilaustyyppiä.

OCO-tilaukset – Yksi peruutus-muut tilaukset ovat saatavilla edistyneille kauppiaille.

Joustava panostus – Joustava panostus antaa sijoittajille mahdollisuuden saada panospalkkioita automaattisesti tiettyjen varojen pitämisestä pörssissä.

Binance US Trading -ominaisuudet: 7/10

Coinbase Pro

Peruskauppaterminaali – Perus Coinbase Pro -kauppaterminaali tarjoaa minimaalisen kaupankäyntitoiminnon. Vaikka se on ihanteellinen uusille kauppiaille, edistyneet kauppiaat haluavat enemmän.

Spot-markkinat – Coinbase Pro tarjoaa tukea vain spot-markkinoille.

Rajoita tilauksia – Limit-toimeksiannot voidaan antaa mille tahansa käytettävissä olevalle spot-kauppaparille.

Markkinatilaukset – Markkinatilaukset voidaan suorittaa manuaalisesti yksittäisillä kaupankäyntiparilla.

Lopeta tilaukset – Stop-tilaukset tarjoavat suojan flash-kaatumisilta.

Coinbase Pro Trading -ominaisuudet: 4/10

Päätelmät

Coinbase Pro ei tarjoa merkittävää valikoimaa kaupankäyntiominaisuuksia. Coinbase Pro -sovelluksessa on käytettävissä vain perustavanlaatuisimmat kaupankäyntivaihtoehdot. Toisaalta Binance US lisää aggressiivisesti uusia ominaisuuksia yrittäessään tarttua ydin Binance.com -alustaan, jolla on enemmän kaupankäyntiominaisuuksia kuin mikään muu salausmarkkinoiden pörssi.

8. Salkun hallinta

Kaupankäynti pörssissä voi olla hankala prosessi. Kaupan seuranta 24/7, varojen segmentointi useisiin salkkuihin ja strategian automatisointi on melkein mahdotonta ilman prosessia helpottavaa ohjelmistoa.

Coinbase Pro

Coinbase Pro tarjoaa “Portfolios” -ominaisuuden, jossa asiakkaat voivat jakaa varansa useisiin salkkuihin. Jokaista näistä salkkuista voidaan seurata, vaihtaa ja hallita erikseen.

Vaikka salkkuominaisuus ratkaisee vain pienen osan ominaisuuksista, joita useimmat asiakkaat haluavat hallita varojaan, on mukava nähdä, että Coinbase Pro on aloittamassa polun sisällyttää lisää salkunhallintaominaisuuksia.

Coinbase Pro -salkun hallinta: 3/10

Binance USA

Tällä hetkellä Binance US ei tue mitään salkunhallintaominaisuuksia.

Binance Yhdysvaltain salkunhoito: 1/10

Päätelmät

Suurin osa pörsseistä ei tue monia salkunhallintaominaisuuksia. Tämän seurauksena suurin osa asiakkaista kääntyy kohti salkunhoitoalustoja, kuten Katkarapu. Shrimpy-palvelussa kauppiaat voivat automatisoida salkkustrategian, segmentoida rahastot useisiin salkkuihin ja seurata rahastoja ajan myötä kätevällä tavalla.

Parasta Shrimpyn kaltaisissa palveluissa on, että ne antavat sijoittajille mahdollisuuden yhdistää useita pörssejä yhteen käyttöliittymään. Sitten kaikkia keskusten salkkuja voidaan hallita yhdellä yhtenäisillä ominaisuuksilla.

9. Rahoitusmenetelmät

Ensimmäinen vaihe ennen kryptovaluutan kaupankäyntiä pörssissä on siirtää rahaa vaihtoon. Useimmat sijoittajat ostavat ensimmäisen kryptovaluuttansa fiat-valuutalla. Tässä osiossa paljastamme Fiat-tapahtumiin liittyvät maksut Coinbase Prossa ja Binance USA: ssa.

Coinbase Pro

Coinbase Pro tukee useita ostovaihtoehtoja, kuten ACH & pankkisiirrot, maksukorttiostot ja yhdysvaltalaiset pankkitilit. Yleensä liiketoimien kustannukset vaihtelevat 1,49% – 3,99%.

Lisätietoja Coinbase-talletusmaksuista.

Coinbase Pro -rahoitusvaihtoehdot ja -maksut: 7/10

Binance USA

Binance US tukee ACH-siirtoja, tilisiirtoja ja maksukorttiostoksia. Koska palkkiot vaihtelevat 0%: sta 3,4%: iin, Binance US: n tukemat erilaiset rahoitusmenetelmät ovat houkuttelevia.

Lisätietoja Yhdysvaltain Binance-talletusmaksuista.

Binanbe USA: n rahoitusvaihtoehdot ja palkkiot: 7/10

Päätelmät

Vaikka Coinbase Prolla on enemmän vaihtoehtoja kryptovaluutan ostamiseen Coinbase-pääsivuston kautta, Binance US on ollut aggressiivisempi tarjoamalla alhaisimmat mahdolliset maksut.

Uskomme, että alennetut palkkiot antavat hieman etua Binance US: lle uusille asiakkaille, jotka etsivät mahdollisimman alhaisia ​​talletusmaksuja.

10. Turvallisuus

Ennen kuin luotamme vaihtoon rahoillamme, meidän on aina tehtävä huolellisuus määritelläksesi pörssin käyttöön ottamat turvatoimet.

Jos on syytä epäillä vaihdon turvallisuutta, on parempi pysyä turvassa eikä tallettaa varojamme pörssiin.

Coinbase Pro

Turvallisuuden osalta Coinbase Pro on ollut linnoitus. Toistaiseksi Coinbase Prossa ei ole tapahtunut merkittäviä tietoturvaloukkauksia, jotka tekisivät kyseenalaiseksi heidän järjestelmän turvallisuutensa.

Lisätietoja Coinbase-tietoturvasta.

Coinbase Pro Security: 10/10

Binance USA

Turvallisuus on aina ollut Binance-tiimin ensisijainen tavoite. Vaikka Binancessa on ollut muutamia erillisiä tapauksia pienistä tietoturvaloukkauksista, joukkue on aina ollut avoin, nopea ratkaisemaan asioita ja parantanut jatkuvasti infrastruktuuriaan.

Voimassa olevien turvatoimien lisäksi SAFU-rahasto on ollut uskomaton standardi, jonka Binance-tiimi on asettanut. Kun käydään kauppaa Binance USA: lla, ei pitäisi olla epäilystäkään siitä, että rahasi ovat turvassa.

Binance Yhdysvaltain turvallisuus: 10/10

Päätelmät

Turvallisuutta ei ole koskaan ollut jälkikäteen näissä kahdessa vaihdossa. Heillä molemmilla on ollut vahva turvallisuus, käyttäjien varojen aggressiivinen suojaus ja he tekevät oikeita asioita epävarmuuden edessä aina, kun on kyse turvallisuudesta.

11. Käyttöliittymä

Eleganssia kryptovaluuttamarkkinoilla ei ole aina helppo löytää. Monet salaushankkeet asettavat tekniikan edelleen ja käyttökelpoisuuden kauas toiselle.

Uskomme käyttöliittymän salauksen kaupankäynnissä & UX ovat tärkeitä näkökohtia käyttökelpoisen tuotteen tarjoamisessa. Hämmentävät rajapinnat voivat saada asiakkaat tekemään tahattomia toimia tai jopa menettää varoja. Vaihdon tulisi tehdä kaikkensa lieventääkseen väärinkäsityksiä, jotka voivat johtaa varojen menetykseen.

Coinbase Pro

Coinbase yrityksenä on aina keskittynyt yksinkertaisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja miellyttäviin kokemuksiin. Olemme nähneet tämän siitä lähtien, kun he alun perin julkaisivat Coinbase-verkkolompakkopalvelut.

Tähän päivään asti Coinbase Pro on edelleen tyylikäs mestariteos. Siellä on selkeät käyttäjävirrat, yksinkertaiset mallit ja selkeät ohjeet joka käänteessä.

Coinbase Prosta on tullut alan standardi uusille asiakkaille, jotka pääsevät kryptovaluuttaan ensimmäistä kertaa. Ei ole parempaa paikkaa aloittaa matkaa salauksen aloittelijana.

Coinbase Pro -käyttöliittymä: 10/10

Binance USA

Binance US perustuu maailmanlaajuisesti testattuun ja validoituun Binance.com -vaihtosuunnitteluun. Yksi syy Binancen nopeaan menestykseen johtui miellyttävästä, yksinkertaisesta ja kauniisti suunnitellusta käyttöliittymästä.

Varojen tallettaminen, kauppojen toteuttaminen, tilausten hallinta ja varojen nostaminen on poikkeuksellisen helppoa tehdä Binance USA: lla. Harvoin menetät Binance US -sivustolla.

Binance Yhdysvaltain käyttöliittymä: 9/10

12. Viimeiset ajatukset

Näiden kahden vaihdon välinen kilpailu on ollut jännittävä katsella viime vuonna. Vaikka Coinbase Pro on pitkään ollut oletusvaihto yhdysvaltalaisille asiakkaille vuodesta 2015, Binance US on ampunut valtaistuimen Coinbase Prosta siirtymällä nopeammin kuin kilpailija.

Kruunaa kuningas

Päivän lopussa ei ole kilpailua. Coinbase Pro on helposti paras kryptovaluutanvaihto yhdysvaltalaisille asiakkaille. Se voi kuitenkin muuttua hetkessä. Binance US liikkuu nopeasti ja Coinbase Pron täytyy tuntea lämpö.

Jos Binance US jatkaa varojen luettelointia nopeasti, houkuttelee likviditeettiä ja laajentaa kaupankäyntiominaisuuksien valikoimaa, odotamme Binance USA: n ohittavan Coinbase Pron tähän mennessä ensi vuonna.

Muita hyviä lukuja

Helppo välimiesmenettelyn salauskauppastrategiat

Kryptovaluuttakauppabotit – täydellinen opas

Kynnyksen uudelleensuuntaus salaussalkun hallintaa varten

KuCoin Review – Onko se parempi kuin Binance?

Kuinka rakentaa salausindeksirahasto

Sosiaalinen kaupankäyntialusta

Katkarapu on Binancen sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on suunniteltu auttamaan sekä ammattilaisia ​​että aloittelevia kauppiaita automatisoimaan salkunsa, seuraamaan markkinoita ja toteuttamaan yksinkertaisia ​​pitkän aikavälin strategioita. Shrimpy-palvelussa käyttäjät voivat kopioida myös maailman parhaiden salaustoimijoiden strategioita.

Kokeile sitä!

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Kiitos käynnistä!

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me