Binance estää Yhdysvaltain asiakkaita – minne krypto-kauppiaat menevät nyt?

>

Binance alkaa estää yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita käymästä kauppaa Binance.com-verkkosivustolla. Yritys noudattaa Yhdysvaltojen lakia on avaamassa uuden pörssin, joka on suunniteltu yhdysvaltalaisille asiakkaille. Tämä pörssi, nimeltään Binance.us, voi tukea yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita, jotka ovat edelleen kiinnostuneita käyttämään Binancea kotipörssinsä.

Mutta tiedämme, että sinulla on kysyttävää.

  • Mitä seuraavaksi tapahtuu?

  • Entä jos en halua käyttää Binance.us -sivustoa?

  • Mitkä ovat parhaat salausvaihdot nyt kaupankäynnille?

  • Merkitseekö tämä Binancen loppua?

Älä huoli, vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin ja muuhun, kun syvennämme kaikkea Binancen kanssa tapahtuvaa.

Binance.us

Binance.us tulee olemaan Binance.com-pörssin yhteistyökumppani. Yksi asia, joka on tehtävä selväksi, jotta sekaannusta ei ole, Binance ei ylläpitää Binance.us -sivustoa.

Binance.us-sivustoa ylläpitää BAM Trading Services. Tämä yritys myöntää lisenssin tekniikalle Binancelta pörssin rakentamiseksi.

Ajatus toisesta Binance.us-pörssiä operoivasta yrityksestä on varmasti huolenaihe, joka herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Binance-tuotemerkin lisäksi on vaikea sanoa, onko pörssillä sama turvallisuus, tähtien maine ja asiakaslähtöiset toimintaperiaatteet.

Valitettavasti sekavuus, joka on Huobi / HBUS / Huobi Global / Huobi Pro, on jättänyt huonon maun joidenkin sijoittajien suuhun. Ottaa esiin huolen siitä, että muutama pieni väärä askel ja voimme päätyä samanlaiseen painajaiseen.

Tuetut salausvaluutat

Binance.us-ilmoituksen myötä monet kryptovaluuttakauppiaat ja sijoittajat kyseenalaistivat, mitkä varat olisivat Yhdysvaltojen asiakkaiden käytettävissä. Binance-tiimi ei ole julkaissut mitään tarkkoja yksityiskohtia salausvaluutoista, jotka luetellaan käynnistyksen yhteydessä, mutta he toimittivat joitain varoja, joita he harkitsevat.

Nämä varat olivat seuraavat.

Vaikka emme tiedä, ovatko kaikki nämä varat käytettävissä kaupankäynnille Binance.us-ohjelman käynnistämisen yhteydessä, joukkue on viime aikoina ilmoittanut, että pörssi tukee Bitcoinin, Ethereumin, XRP: n, Bitcoin Cashin, Litecoinin ja Tetherin talletuksia alkaen 18. syyskuuta, kun ilmoittautuminen pörssiin avautuu.

class = “sqs-block-image-link

“href =” https://twitter.com/BinanceAmerica/status/1171853554971054080 “

>

Se ei välttämättä osoita todellisia varoja, jotka ovat käytettävissä lyhyellä aikavälillä, mutta se on vain yksi huolenaihe. Binance on ylpeä pörssistä, joka listasi salausmarkkinoiden suurimmat projektit.

Jos joukkue pystyy tukemaan vain kourallista blue chip -varoja, Binance.us kilpailee suoraan Coinbase Pron kaltaisten kanssa. Vielä ei ole nähtävissä, voivatko he kilpailla Coinbase Pron kanssa, kun pelikenttä on tasattu.

Päivitys: Käynnistyksen yhteydessä käytettävissä olevat varat on vahvistettu kohdassa a blogipostaus julkaisija toimitusjohtaja Catherine Coley.

Binanssiraha (BNB)

Kummallista kyllä, Binance ei maininnut BNB: tä omaisuuseränä, jota tuetaan talletusten yhteydessä. BNB: n poissulkeminen viittaa siihen, että saattaa olla esteitä, jotka heidän on vielä ylitettävä, ennen kuin he voivat listata BNB: n kumppanipörssiin.

Jäämme hyödyntämättä joitain Binance Coinin avainkysymyksiä, meidän on vain odotettava ja katsottava Binance.us voi edelleen tarjota kaupankäynnin alennuksia ja muita kokemuksia Binance.com kauppiaille.

Sans alensi kaupankäyntimaksuja, sijoittajilla voi olla vain toinen syy luopua Binancesta kokonaan.

Suuri muuttoliike

Binance kokee paljon epävarmuutta. Tämä epävarmuus ajaa monet sijoittajat hyppäämään alukseen. Sijoittajat tarvitsevat uuden luotettavan ympäristön jatkaakseen kauppaa pelkäämättä näitä huolenaiheita. Mutta kysymys on edelleen – “minne meidän pitäisi mennä”?

Vuoden 2018 alusta lähtien Binance on ollut luotettava koti niin monille kauppiaille. Jotkut eivät ehkä tienneet muuta kotia.

Vastaamaan näihin palaviin kysymyksiin tiimimme alkoi tarkastella jokaista suurta vaihtoa viimeisen kolmen kuukauden aikana. Tavoitteenamme oli löytää parhaat vaihtoehdot Binancelle.

Tässä kerron havainnoistani ja esitän tapauksen muutamalle keskeiselle vaihdolle, jotka ovat lupaavimpia vaihtoehtoja kauppiaille, jotka siirtyvät Binancesta.

Bittrex

Tämä amerikkalainen klassikko on ollut kuuma paikka yhdysvaltalaisille kauppiaille vuoden 2017 salausvillasta lähtien. Bittrex tunnetaan maailmanluokan turvallisuudestaan, poikkeuksellisesta käyttökokemuksestaan, sujuvasta kaupankäyntikokemuksestaan, laadukkaasta asiakastukestaan ​​ja monipuolisesta omaisuudenvalinnasta.

Vaikka viimeaikainen altcoin-puhdistus Bittrexistä on ollut vähemmän kuin toivottavaa, pörssin tukemien kryptovaluuttojen määrä on silti viileässä 98 omaisuudessa. Yhdysvaltojen tiukat markkinat huomioon ottaen tämä ei ole mitään uskomatonta.

Yhdessä heidän helpon fiat-to-crypto on-ramppi-kokemuksensa kanssa, Bittrex on ensisijainen paikka Yhdysvaltain asiakkaille siirtyä. Et varmasti tule pettymään siirtyessäsi tähän vaihtoon.

Se ei myöskään palvele Bittrexin oikeudenmukaisuutta, jos emme korosta heidän turvallisuushistoriaansa. Heidän ennätyksensä pysyy piikkinä puhtaana. Älä koskaan tule hakkeroinnin uhriksi.

Tämä johtuu heidän väsymättömästä keskittymisestä turvallisuuden ensimmäisiin käytäntöihin. Bill Shiharan ja kahden muun perustaman perustajaryhmän muodostivat Microsoftin turvallisuusammattilaiset.

Ei olisi sanomattakin selvää, että Bittrex on numero 1 valinta kryptovaluutta-kauppiaille, jotka etsivät vaihtoehtoa Binancelle.

Lisätietoja Bittrexistä.

Rekisteröidy Bittrex-tiliin.

KuCoin

Jos altcoin-metsästys on sinun peli, niin ei ole parempaa paikkaa etsiä piilotettuja helmiä kuin KuCoin. Toisin kuin useimmat muut pörssit, joissa keskitytään korkean markkina-arvon omaisuuteen, KuCoin on kasvattanut mainettaan keskittymällä tarjoamaan turvallisen pörssin kaupankäynnille monenlaisilla altcoineilla.

KuCoin-tiimin äskettäisessä pyrkimyksessä parantaa kaikkia pörssin osa-alueita he ovat tulleet loistaviksi kaupankäyntikoneensa uudistamisen jälkeen.

Kaupankäyntikokemus KuCoinilla ei ole koskaan ollut parempaa kuin tänään. Nopea toteutusnopeus, poikkeukselliset kaupankäyntiominaisuudet ja pitkä luettelo turvatoimista varmistivat alustan menestyksen.

Kun KuCoin kehittää edelleen alustaansa, näemme KuCoin-tiimistä tulevan jännittäviä asioita.

Kaikki nämä ja muut syyt asettavat KuCoinin vankaksi # 2-valinnaksi salaussijoittajille ja kauppiaille, jotka etsivät vaihtoehtoista vaihtoa Binancelle.

Lisätietoja KuCoinista.

Rekisteröidy KuCoin-tilille.

Runner Ups

Bittrexin ja KuCoinin lisäksi on muutama pörssi, jotka saavat kunniamaininnan vaihtoehtona Binancelle.

Coinbase Pro ja Kraken ovat olleet kryptovaluuttamarkkinoiden kulmakiviä alusta lähtien. Niiden käytettävissä olevien varojen puute ja keskittyminen institutionaalisiin sijoittajiin ovat kuitenkin saaneet heidät eroamaan monien yksityissijoittajien eduista, jotka haluavat rakentaa erilaisia ​​salkkuja.

Binanssin lopetusajat

Kun Binance lopettaa pörssinsä yhdysvaltalaisille asiakkaille, odotamme kilpailun alkavan lämmetä. Vaikka Binance on ollut salakirjoitusten kuningas vuoden 2018 alusta lähtien, sen hallituskausi saattaa vihdoin olla päättymässä. Tulevat kuukaudet ovat kerrottava aika Binancelle.

Sieppaamatta Yhdysvaltojen markkinoita Binance voi kamppailla säilyttääkseen maailmanlaajuisen johtoaseman. Toisaalta, jos Binance pystyy palauttamaan asiakkaansa ja jatkamaan kasvuaan Yhdysvalloissa, mikään ei voi estää Binancen ennennäkemätöntä kasvua.

Loppujen lopuksi, jos joku pystyy aloittamaan uuden pörssin Yhdysvalloissa ja saamaan pidon, se olisi CZ ja hänen tiiminsä Binancessa.

Spekulaatiopeli

Olemme vielä alkuvaiheessa sille, mistä tulee Binance.us. Tuntematon johtaa usein spekulaatioihin ja tulevaisuuden ennustamiseen väärin.

Kun kaikki on sanottu ja tehty, kukaan ei tiedä mitä tapahtuu. Binance.us -sivustolta voi tulla menestys, kun sijoittajat taistelevat hampaita ja kynsiä saadakseen pääsyn Yhdysvaltain uuteen säänneltyyn pörssiin. Tai Binance voi pudota syttyvässä hylyssä, kun sijoittajat ympäri maailmaa hylkäävät laivan.

Kukaan ei tiedä.

Vain aika näyttää, mikä kurssi kartoitetaan. Sillä välin jatkamme kaikkien kanssa töitä löytääksemme heille parhaiten sopivan kodin.

Tavoitteenamme on saada onnellisia kauppiaita, jotka nauttivat rentoutumisesta Katkarapu hallinnoi kätevästi vaihtotilejä.

class = “sqs-block-image-link

“href =” https://twitter.com/cz_binance/status/1167263224858701824 “

>

Seuraavat muutamat vuodet ovat epäilemättä jännittäviä, kun pörssit taistelevat osuudestaan ​​kehittyvillä salauskauppamarkkinoilla. Olen varma, ettei kukaan ole valmistautunut alkamaan kaaokseen.

Mitä tapahtuu, älä unohda poistaa varojasi Binance.com-sivustolta. Vaikka CZ on äskettäin twiitannut ilmoittaakseen kaikille, että nostot ovat käytettävissä vielä pitkään – varojasi ei ole suositeltavaa jättää pörssiin. Varsinkin kun et voi edes käydä kauppaa kyseisessä pörssissä.

Huomaa: Katkarapu toimii odotetusti kaikille käyttäjille Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Shrimpy johtaa markkinoita johtava salkun tasapainotussovellus. Käyttäjät pystyvät määrittämään mukautetun salausvaluuttasalkun ja toteuttamaan passiivisen tasapainottamisstrategian, mikä poistaa vaivaa salauksen aktiivisesta kaupasta.

Katkarapujen verkkosovellus: Katkarapu – salausvaluuttasalkun hallinta

Shrimpy’s Developer Trading -sovellusliittymä on yhtenäinen tapa integroida kaupankäyntitoiminnot kaikkiin suuriin pörsseihin. Kerää historiallisia markkinatietoja, käytä reaaliaikaisia ​​verkkopistorasioita, toteuta edistyneitä kaupankäyntistrategioita ja hallitse rajoittamatonta määrää käyttäjiä.

Shrimpy Crypto Trading -sovellusliittymä: Katkarapu | Crypto Trading -sovellusliittymät kehittäjille

Älä unohda seurata meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttävälle, aktiiviselle yhteisöllemme Sähke.

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me