BaseFEX-tarkistus: täydellinen vaihto-ohje

BaseFEX on uusi kryptovaluutan futuuripörssi, joka antaa kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa salauksella vipuvaikutuksella.

BaseFEX sijaitsee Hongkongissa ja on kehittänyt kaupankäyntialustaan ​​yli 2 vuotta. Tarjoamalla jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen käyttäjäystävälliselle mutta edistyneelle tuotteelle, he toivovat pystyvänsä kyseenalaistamaan vallitsevan tilanteen.

Voitteko kuitenkin todella luottaa tällaiseen uuteen vaihtoon??

Tässä BaseFEX-katsauksessa annamme sinulle kaiken, mitä saimme tietää tästä vaihdosta. Annamme myös sinulle joitain parhaita vinkkejä että sinun on otettava huomioon kaupankäynnissä täällä.

Yleiskatsaus

BaseFEX avasi kirjansa virallisesti joulukuussa 2018. Vaikka joukkue sijaitsee Hongkongissa, ne on rekisteröity Seychellien tasavallassa nimellä Base Investing Corporation yrityksenumerolla. 205276.

Yritystä johtavat Jesse Wu (toimitusjohtaja) ja Isaac Zeng (CTO). He väittävät, että BaseFEX: n tehtävänä on olla “luotettavin, läpinäkyvin ja edistynein kryptovaluuttajohdannaisten pörssi ja tehdä kaupasta sujuvaa, turvallista ja kauppiaiden saatavilla kaikkialla maailmassa”.

Ottaen huomioon, että he kehittävät kryptovaluuttajohdannaisten vaihtoa, he haluavat haastaa muun muassa BitMEX: n, Deribitin ja Prime XBT: n..

Ne tarjoavat vipuvaikutusta neljälle erilaiselle kryptovaluuttaparille, jotka menevät aina jopa 100x. Tämä koskee joitain eksoottisempia kryptovaluuttapareja, jotka käsittelemme omaisuuden tuen osiossa.

BaseFEX pystyy ottamaan asiakkaita ympäri maailmaa ja he ovat kääntäneet sivustonsa viidelle eri kielelle. Näitä ovat englanti, japani, korea, kiina ja venäjä.

Globaalista läsnäolostaan ​​huolimatta joillakin alueilla he eivät voi hyväksyä kauppiaita. Näitä maita ovat esimerkiksi Yhdysvallat, Québec (Kanada), Kuuba, Krim ja Sevastopol, Iran, Syyria, Pohjois-Korea ja Sudan.

BaseFEX-vipuvaikutus ja marginaalit

BaseFEX antaa asiakkailleen mahdollisuuden käydä kauppaa salauksella marginaalilla. Tämä tarkoittaa, että he voivat syöttää positioita kaupoissa, jotka ovat moninkertaisia ​​suurempia kuin he pitävät mainituissa tehtävissä. Vähimmäismarginaali, jonka voit saada täältä, on 1%.

BaseFEX-vipuvaikutus

Kaupankäynti marginaalilla tarkoittaa kauppaa lainatulla rahalla, mikä merkitsee vipuvaikutusta. Tämä tarkoittaa, että voitot / tappiot voidaan maksimoida vipukertoimella. BaseFEXissä tämä suurin vipukerroin on 100x, mikä on sama kuin heidän kilpailijoillaan.

Varoitus ⚔️: Vipu on kaksiteräinen miekka, jossa voit voittaa ja hävitä.

Tarkat instrumentit, joilla kauppaa pidät BaseFEXissä, ovat futuurituotteita. Nämä ovat johdannaisia, jotka ovat vedonlyöntejä omaisuuserän hinnasta tietyllä ennalta määrätyllä hinnalla tulevaisuudessa (päättymishinta).

BaseFEXillä on myös tyypillisiä “ikuisia” futuureja. Nämä ovat instrumentteja, joilla ei ole voimassaoloaikaa ja jotka päivitetään uuteen sopimukseen. Ne pysyvät auki, kunnes kauppias sulkee ne. Nämä seuraavat tarkemmin omaisuuserän spot-hintaa.

Marginaalin vaatimukset

Kun käydään kauppaa futuurisopimuksella, sinulla on kaksi erityyppistä vakuusvaatimusta. Nämä ovat alkumarginaali ja ylläpitomarginaali.

Nämä alkavat 1 prosentista alkumarginaalista ja 0,5 prosentista perushuoltomarginaalista. Nämä eroavat tietysti kyseessä olevan sopimuksen ja koko aseman koon mukaan. Seuraavassa taulukossa on tarkat vaatimukset.

Omaisuus Perusriski (R) Perushuoltomarginaali (M) Perusmarginaali (I)
BTCUSD 100 BTC 0,50% 1,00%
BNBXBT 20 BTC 0,50% 1,00%
HTXBT 20 BTC 0,50% 1,00%
OKBXBT 20 BTC 0,50% 1,00%

Kuten näette, molemmat minä & M eroaa erillisissä vaiheissa sijainnin koon perusteella. Sinun on lisättävä lisää marginaalia sijainnin koosta riippuen – melko loogista.

Sinulla on myös mahdollisuus pitää erillinen tai rajattu marginaalitili BaseFEX: ssä. Eristetty marginaali on marginaali, jota sovelletaan tiettyyn positioon ja joka on siten rajoitettu kyseiseen määrään. Ristimarginaali jaetaan avoimien positioiden kesken ja se voidaan nettouttaa.

Pörssin oletusvaihtoehto on ristimarginaali. Voit lukea lisää eristetystä / ristimarginaalimekaniikasta tässä.

Onko BaseFEX turvallinen?

Tämä on ehkä yksi tärkeimmistä kysymyksistä, ja se on erityisen merkityksellinen uutta vaihtoa käytettäessä.

Perustiedot FEX-suojauslausekkeesta

BaseFEX-suojauslausunto & Bounty-ohjelma

On olemassa useita asioita, jotka tulisi etsiä määritettäessä, pitäisikö heidän luottaa marginaalin salausvaihtoon. Näitä ovat tapa, jolla he käsittelevät markkinariskiään, kolikkoriskiään, sekä työkalut, joita ne tarjoavat käyttäjille tilinsä suojaamiseksi.

Katsotaanpa näitä kaikkia.

Kolikoiden hallinta

Ottaen huomioon, että BaseFEX käsittelee salausvaluuttaa, heillä on jatkuvasti riski siitä, että hakkerit yrittävät suodattaa näitä kolikoita. Siksi he ovat ottaneet käyttöön varovaisen kolikoiden hallinnan protokollat.

Itse asiassa BaseFEX on yksi harvoista pörsseistä, joita olemme nähneet ja jotka hyödyntävät 100% kylmävarastointi kaikille kolikoilleen. Tämä tarkoittaa, että kolikot pidetään turvallisesti offline-tilassa poissa näiden hakkereiden uhasta.

Yleensä näemme, että pörsseissä on rajoitettu prosenttiosuus kolikoista “kuumassa” varastossa asiakkaiden maksamista varten.

Mitä tulee lompakkoihin, joita he käyttävät näiden kolikoiden hallintaan, nämä ovat moniallekirjoitettuja lompakoita, joissa on viisi kokoonpanoa 7: stä. Tämä tarkoittaa, että varojen lähettämistä varten 5: stä BaseFEXin 7 johtajasta on allekirjoitettava kauppa.

Riskienhallinta

Ottaen huomioon, että tämä on futuuripörssi, jolla on jopa 100-kertainen vipuvaikutus, elinkeinonharjoittajat ovat alttiina suurelle markkinariskille etenkin likviditeetin suhteen..

Kuten muutkin futuuripörssit, BaseFEX käyttää selvitystyökalua. Tämä poistaa ne kannat, jotka ovat täyttäneet yllä mainitun ylläpitomarginaalin..

Ne toimivat myös niin sanotulla “vakuutusrahastolla”. Tämä on pooli niiden kauppiaiden suojelemiseksi, jotka ovat alttiina myöhäiselle selvitystilalle, joka ylittää kauppiaan aseman konkurssihinnan. Tämä vakuutusrahasto täydentävät selvitystilat, jotka toteutetaan konkurssihinnan yläpuolella menetettäessä positioita.

Varoitus ⚔️: Selvitysten välttämiseksi varmista, että positiosi ovat hyvin rahoitettuja

Lopuksi on olemassa ylimääräinen riskienhallintajärjestelmä, joka on suunniteltu poistamaan ”sosiaalistuneiden tappioiden” uhka. Tämä tapahtuu heidän dynaamisen automaattisen vähennysjärjestelmänsä kautta.

Tämä on järjestelmä, joka poistaa automaattisesti vastakkaisten kauppiaiden omistamat kannat voiton ja vipuvaikutuksen perusteella. Toisin sanoen kannattavampi ja korkeampi velkaantunut asema on ensin vähennettävä.

Voit lukea lisää heidän automaattisesta vähennysjärjestelmästä tässä.

Käyttäjän suojaus

Pörssin tietoturvamenettelyjen lisäksi BaseFEX on myös tarjonnut käyttäjille joitain työkaluja tiliensä yksilölliseen suojaamiseen.

Ensinnäkin heillä on tavalliset kaksivaiheisen todennuksen suojausasetukset. Tämä tarkoittaa, että ennen kuin voit kirjautua tilillesi tai valtuuttaa nostoja, sinun on vahvistettava se puhelimellasi.

Tämä ei ole oletusarvoisesti käytössä, joten haluat ehkä tehdä sen heti, kun olet luonut tilisi. Voit tehdä tämän tilisi hallinta -osiossa siirtymällä kaksivaiheiseen todennukseen. Täältä luodaan QR-koodi, jonka olemme esittäneet alla.

BaseFEX 2FA

Kahden tekijän todennuksen aktivointi BaseFEX: ssä

Kun tämä on luotu, sinun on synkronoitava se puhelimesi kanssa. Tarvitset sovelluksen, joka hallitsee tämän puolestasi. Ehkä paras veto on Google Mobile Authenticator.

Lopuksi, BaseFEX: llä on myös kaikki vakiomuotoiset salausprotokollat ​​tietoliikenteen suojaamiseksi ja suojaamiseksi. Heillä on verkkosivuillaan 256-bittinen SSL-salaus, joka varmistaa, että kaikki luottamukselliset viestit lähetetään suoraan heidän palvelimilleen.

Varoitus? ️: Varmista aina, että näet selaimen lukon, ennen kuin kirjaudut sisään BaseFEXiin

BaseFEX-palkkiot

Välittäjän veloittamat palkkiot ovat erityisen merkityksellisiä käsiteltäessä suuria määriä velkaantuneilla kaupoilla.

Joten miten BaseFEX pinotaan?

No, he käyttävät tavallista Maker-Taker-maksumallia. Tällöin markkinoiden muodostajilta (luodaan likviditeettiä) veloitetaan pienempi maksu kuin niiltä, ​​jotka ottavat likviditeettiä tilauskannasta. Alla näet tarkat maksut BaseFEX: ssä:

Sopimus Maker-maksu Takaajamaksu Pitkä rahoitus Lyhyt rahoitus
BTCUSD 0% 0,05% 0,0000% 0,0000%
BNBXBT 0% 0,05% 0,2063% -0,2063%
HTXBT 0% 0,05% 0,0100% -0,0100%
OKBXBT 0% 0,05% 0,0100% -0,0100%

Kuten näette, he eivät veloita sinulta mitään maksuja, kun teet likviditeettiä heidän kirjoistaan. Ottajilta he kuitenkin veloittavat kaupoista 0,05%. Tämä on suunnilleen muissa pörsseissä.

Näet myös, että he perivät “rahoitusmaksun”. Tämä on rahoitusmaksu, jota sovelletaan, koska käydään kauppaa marginaalilla lainatulla rahalla. Tämä veloitetaan 8 tunnin välein, mikä on rahoitusväli.

Huomaa? ️: BaseFEX tarjoaa 50%: n irtotavaralennuksia niille kauppiaille, joiden volyymi on yli 35 miljoonaa dollaria

Lopuksi, koska ne ovat vain salausvaihtoa, sinun ei tarvitse maksaa talletus- / nostomaksuja. Ainoa mahdollinen maksu on mielivaltainen kaivosmaksu, joka tyhjentää tapahtumasi verkossa.

Omaisuuden kattavuus

Varojen kattavuuden osalta BaseFEX tarjoaa tällä hetkellä 4 erilaista sopimusta. Nämä ovat kaikki ikuisia futuurisopimuksia, mutta ne koskevat melko mielenkiintoisia omaisuuseriä. Alla ovat nämä varat:

 • BTCUSD: Bitcoin-hinta Yhdysvaltain dollareina
 • BNBXBT: Binance-kolikon hinta BTC: ssä
 • HTXBT: Huobi-tunnuksen hinta BTC: nä
 • OKXBT: Okex-tunnus BTC: ssä

Kuten näette, heillä on vakiosopimus Bitcoinista, mutta heillä on myös omat merkit muilta pörsseiltä, ​​mukaan lukien Huobi, Binance ja Okex.

Nämä kaikki on ratkaistu Bitcoinissa, ja heidän kirjoissaan on kohtuullinen äänenvoimakkuus. On joitain erityisiä rajoituksia ja sopimusehtoja, joista voit lukea lisää heidän asiakirjoistaan.

Valitettavasti he eivät tarjoa muita salausjohdannaisia.

Heillä on Ethereum kotisivullaan, mutta he eivät näytä tarjoavan vielä markkinoita näillä. He väittävät myös tarjoavansa vakiofutuureja, mutta kaikki yllä olevat sopimukset ovat ikuisia. Ehkä nämä on vielä lisättävä, koska vaihto on edelleen upouusi?

BaseFEX-rekisteröinti

Jos haluat rekisteröityä pörssiin, pääset tarjoukseen rekisteröintisivulle. Kaikki, mitä he tarvitsevat sinulta tilin luomiseen, ovat sähköpostiosoite ja lempinimi. Alla on mainittu muoto:

Perus FEX-rekisteröintilomake

Ilmoittautumislomake BaseFEX: ssä

Kun napsautat Lähetä, he lähettävät sinulle vahvistuskoodin toimitettuun sähköpostiin. Sinun on lisättävä tämä ennen kuin tilisi aktivoidaan kokonaan.

Huomaa? ️: Tämä koodi vanhenee 10 minuutissa

Niille teistä, jotka ovat tietoisia tietosuojasta, tiedät mielellämme, että BaseFEX on nimettömä vaihto. Ne eivät vaadi sinua täyttämään KYC: tä tai toimittamaan mitään tunnistetietoja.

Tämä on toisin kuin muut futuuripörssit, kuten WCX, tai välittäjät, kuten 24option, jotka vaativat käyttäjiä lähettämään heille kattavia asiakirjoja.

BaseFEX-testiverkko

Jotain, jonka löysimme, oli melko mukava kosketus oli se, että BaseFEX tarjoaa testnet-alustan testnet.basefex.com. Voit ajatella tätä demotilinä, jota tarjotaan muille välittäjille.

Tämä on hienoa, koska sen avulla voit käydä kauppaa BaseFEX-alustalla vaarattomalla tavalla vaarantamatta todellisia varoja. He antavat sinulle 10BTC: n esittelyvaroja, joiden avulla voit harjoitella kaupankäyntiäsi.

Vaikka testnet toimii erillisen aliverkkotunnuksen kautta, sillä on silti kaikki samat ominaisuudet ja toiminnot kuin live-tilialustalla. Siksi saat tarkan kuvan siitä, miltä se näyttää, kun käydään kauppaa live-tilillä.

Puhuessamme BaseFEX-alustasta, siirrymme suoraan pedon vatsaan …

BaseFEX-alusta

Kaupankäyntialusta on itse asiassa melko edistynyt, mutta suhteellisen intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Voidaan nähdä, että kehittäjät käyttivät paljon aikaa keskittymällä alustan käyttöliittymään.

Alla näet verkkopohjaisen alustan. Vasemmalla on eri markkinat, joiden välillä voit vaihtaa. Tämän oikealla puolella on kaaviot. Kuten monet pörssit, myös BaseFEX käyttää kolmannen osapuolen kaupankäyntiohjelmistoa kaupankäyntinäkymä.

BaseFEX-kaupankäyntialusta

BaseFEX-kaupankäyntialustan käyttöliittymä

Tradingview-kaaviot ovat hyvin tunnettuja monille kauppiaille, ja niillä on laaja valikoima teknisiä analyysityökaluja ja tutkimuksia. Voit myös vaihtaa hintakaavion ja markkinoiden syvyyskaavion välillä saadaksesi selkeämmän kuvan markkinoista.

Kaavioiden alapuolella voit säätää vipua, jonka haluat ottaa käyttöön. Sen lisäksi sinulla on tilauslomakkeet, tilauskirja ja viimeisimmät tilaukset. Näiden alapuolella on viimeisimmät kaupat, avoimet tilaukset ja avoimet positiot.

Tilaustyypit

BaseFEX tarjoaa sinulle räätälöinnin siitä, miten voit tehdä tilauksia heidän alustalleen.

Ensinnäkin, tilauksen vieressä voit säätää vipuvaikutusta paikoille. Kun mukautat näitä parametreja, se näyttää selvitystilan hinnan, aktiivisen marginaalin ja merkintähinnan.

Perus FEX-tilauslomakkeet

BaseFEX-tilauslomakkeet

Tämän jälkeen sinulla on tilauslomakkeet, joihin voit tehdä useita erilaisia ​​tilauksia. Näitä ovat seuraavat:

 • Markkinatilaus: Nämä ovat toimeksiantoja, jotka toteutetaan markkinakorolla ja jotka tulisi toteuttaa heti, kun olet antanut ne
 • Rajajärjestys: Nämä ovat tilauksia, jotka teet tietyllä tasolla, joka saattaa olla poissa markkinahinnasta. Ne voivat olla yli tai alle hinnan, ja ne toteutetaan vasta, kun markkinat saavuttavat nämä tasot. Kuinka kauan tämä tilaus on avoinna, riippuu tilauksen elämästä. BaseFEXissä on kolme erilaista vaihtoehtoa:
  1. Hyvä peruttu: Nämä tilaukset jätetään avoimiksi niin kauan kuin kauppias päättää jättää ne sinne. Heillä on määräämätön järjestys livenä
  2. Täytä tai tappaa: Tällöin toimeksianto joko toteutetaan kokonaisuudessaan valitulla hinnalla tai sitä ei toteuteta lainkaan (ei osittaisia ​​tilauksia). Tilaus peruutetaan sitten.
  3. Välitön tai Peruuta: Tässä kaikki tai osa tilauksesta toteutetaan välittömästi, kun taas tilaukset, joita ei täytetä välittömästi, peruutetaan. Tämä eroaa lähinnä “täytä tai tappaa” -kohdasta siinä, että hyväksytään osittaiset tilaukset.

  Sinulla on myös ylimääräisiä Limit-tilausparametreja, jotta voit valita vain postitettavan tilauksen. Tätä ei toteuteta heti markkinoilla, jotta voit saada valmistajan alennuksen.

  Heillä on myös “pelkkä vähennys”, joka vain pienenee nykyiseen sijaintiin, joka sinulla on, eikä lisää siihen. Jos tilaus nostaisi sijaintiasi, sitä muutetaan alas tai peruutetaan kokonaan.

  Tällä hetkellä emme nähneet yhtään pysäytysmääräystä heidän tilauslomakkeestaan. Tämä tarkoittaa, että et voi asettaa enemmän riskejä, jotka vähentävät pysäytyshäviöitä tai ottavat voittoja. He näyttävät mainitsevan tämän omassa asiakirjat joten ehkä tämä on matkalla.

  Pro-vinkki: Voit käyttää Limit-tilauksia, jotka ovat poissa markkinoilta, lähes “stop loss” tai “take profit”

  Rahoitus / nostaminen

  Olettaen, että olit tyytyväinen alustaan ​​demoajosta, sinun on rahoitettava tili aloittaaksesi kaupankäynnin. Kuten olemme maininneet, tämä on vain Bitcoin-vaihto, mikä tarkoittaa, että he eivät ota fiat-valuuttaa.

  Tämä tarkoittaa, että jos haluat rahoittaa tiliäsi, sinun on käytettävä fiat-yhdyskäytävän salausvaihtoa saadaksesi Bitcoinisi. Näitä ovat esimerkiksi Kraken tai Bitstamp.

  Kun olet saanut Bitcoinisi, sinun on siirryttävä pörssin lompakkoosi ja painettava “talletus”. Tämä tuo ainutlaatuisen lompakon BaseFEXiin sekä QR-koodina että merkkijonona.

  BaseFEX Bitcoin -talletus

  Rahoitus Bitcoin-talletusosoitteellesi

  Huomaa? ️: Minimitalletussumma on 0,0001BTC ja se hyvitetään yhden vahvistuksen jälkeen

  Nostaminen on yhtä helppoa. Siirryt takaisinveto-osioon, johon voit lisätä offline-lompakon osoitteen. He esittävät sinulle peruutusmaksun, joka on verkkomaksu.

  Kun olet lähettänyt peruutuspyynnön, sinun on ensin hyväksyttävä se vahvistussähköpostissa, joka lähetetään sinulle.

  Ottaen huomioon, että he säilyttävät 100% kolikoistaan ​​kylmävarastossa, nostopyyntösi on täytettävä manuaalisesti. Siksi sinun pitäisi ottaa huomioon jonkin aikaa, jotta he voivat suorittaa tämän.

  Huomaa? ️: Nostot käsitellään joka päivä kello 07:00 UTC, joten varmista, että olet lähettänyt ne aiemmin

  Asiakaspalvelu

  Niille ihmisille, jotka ovat kokeneet huonoa asiakastukea pörsseistä, ymmärrät, että se voi tehdä tai rikkoa kaupankäyntikokemustasi.

  Joten miten BaseFEX pinotaan?

  Ottaen huomioon, että heidän ei tarvitse täyttää KYC: tä kauppiaillaan, se vapauttaa paljon aikaa, jonka tukihenkilöstö voi käyttää tärkeämpiin tilikyselyihin.

  He väittävät käyttävänsä erillistä tukitiimiä, joka työskentelee ympäri vuorokauden hoitamaan kauppiaiden huolenaiheita. Niihin pääsee useilla välineillä, mukaan lukien seuraavat:

  Valitettavasti keskuksessa ei ole erillistä puhelinlinjaa tai chat-toimintoa. Ehkä tämän he voisivat toteuttaa jossakin linjassa.

  Halusimme testata asiakastukitiimin tehokkuutta, joten otimme yhteyttä heihin heidän tukisähköpostillaan. Meillä oli yleinen kysymys tilaustyypeistä, ja he vastasivat alle tunnissa – varsin tehokkaasti ja hyödyllisesti.

  Pro-vinkki? ️: Yleisiin kysymyksiin vastataan paljon tehokkaammin usein kysytyissä kysymyksissä

  BaseFEX-sovellusliittymä

  Niille keskuudessasi oleville kehittäjille, olet iloinen siitä, että BaseFEX tarjoaa täydet API-toiminnot. Tämän avulla voit kehittää komentosarjoja ja botteja, jotka käyvät kauppaa salausalgoritmisesti.

  Ne tarjoavat täydellisen REST-sovellusliittymän sekä WebSocket-suoratoistoyhteyden. Voit tarkastella kaikkia kehittäjien asiakirjoja näillä virallisella BaseFEX GitHub.

  Jotta voit aloittaa sovellusliittymän käytön, sinun on hankittava API-avain. Tähän pääset tilisi hallinta -osiossa. Siirryt “API-avaimet” -välilehdelle. Sinulle esitetään seuraava:

  BaseFEX-sovellusliittymäavain

  Luodaan API-avain ja salainen lause

  Täällä voit valita API-avaimen nimen sekä haluatko sitoa tämän avaimen vain yhteen IP-osoitteeseen. Tämä estää hakkereita tai muita käyttäjiä käymästä kauppaa tililläsi, jos heillä on pääsy avaimeen.

  Kun olet hyväksynyt luomisen, sinulle näytetään API-avain sekä yksityinen avain. Molempia vaaditaan käyttöoikeustunnuksen luomiseksi API-pääsyä varten.

  Varoitus ⚠️: Yksityinen avain luodaan vain kerran ja näytetään kerran. Kirjoita se muistiin ja pidä se turvassa

  Loput prosessista vaatii käyttöoikeustunnuksen luomisen. Voit seurata heidän GitHubissaan annettuja ohjeita, koska se on melko mukana ja vaatii koodauskokemusta.

  BaseFEX-viitteet

  Jos olet käynyt kauppaa BaseFEXillä ja löysit kokemuksesi melko miellyttävästä, voit aina ehdottaa sitä ystäville ja seuraajille.

  Miksi ei maksettaisi siitä?

  BaseFEX antaa sinulle lähetyspalkkiot kauppiaille, jotka lähetät matkallasi. Tämä palkkio perustuu pörssin ansaitsemiin kauppapalkkioihin. Se on myös porrastettu ja lisää sitä enemmän määrää, jota kauppiassi tekevät.

  Jos haluat aloittaa näiden ihmisten viittaamisen BaseFEXiin, sinun on hankittava tytäryhtiölinkkisi. Tämä on myös asiakkaan alueella. Täältä näet myös tuottamasi palkkion määrän ja lähetysasteen.

  BaseFEX-sovellusliittymäavain

  Kumppanilinkin saaminen BaseFEX: ssä

  Siellä on myös tytäryhtiöiden hallintapaneeli, josta näet kuinka pinoat verrattuna joihinkin muihin alustan kauppiaisiin. Jos aiot viitata ihmisiin, muista lukea T&Cs ennen kuin teet.

  Kehittämisalueita

  Vaikka BaseFEXistä oli todella paljon, pidimme todella paljon, mutta meidän on mainittava joitain alueita, joihin mielestämme voidaan parantaa.

  Ensinnäkin niillä on rajoitettu omaisuuden kattavuus. Vaikka he tarjoavat eksoottisia BTC-pareja, heillä ei ole muita valtavirran kryptovaluuttoja, kuten Ripple (XRP) ja Ethereum (ETH)..

  Toiseksi, pörssissä ei ole vielä mobiilisovellusta. Tämä tarkoittaa, että jos haluat vaihtaa BaseFEX-kauppaa pöydältäsi, sinun on käytettävä mobiiliselainta, joka ei ole kaukana salausalustasta.

  Lisäksi niiden tilaustoiminnot ovat edelleen melko rajalliset. Tämä voi muuttua, kun työkoneen edistyneemmät pysäytyshäviöt ja muut parametrit, jotka he mainitsivat tukidokumenteissaan.

  Lopuksi, he ovat edelleen upouusi vaihto, mikä tarkoittaa, että heillä ei ole “kokemusta” sinänsä. Tietysti tämä on saalis 22 -tilanne, jossa kaikki vaihdot ovat saattaneet joutua aloittaessaan. Niin kauan kuin heillä on tehokas toiminta, he voivat rakentaa mainetta.

  Johtopäätös

  Loppujen lopuksi BaseFEX-tarkastelumme havaitsi niiden olevan melko houkutteleva pörssi, joka pystyi haastamaan kriittisten johdannaismarkkinoiden status quon.

  Heillä on kohtuulliset maksut ja käyttäjäystävällinen alusta. He ovat myös täydentäneet tätä varovaisella kolikonhallintaprotokollalla sekä vahvilla kaupankäynnin riskienhallintajärjestelmillä, jotka välttävät sosiaalistettuja tappioita.

  Tietysti on parannettavia alueita, mutta vaihto on edelleen uutta, ja on todennäköistä, että ne voivat helposti toteuttaa nämä muutokset.

  Joten ovatko BaseFEX todella sen arvoista?

  Kehotamme teitä tekemään oman tutkimuksen, mutta jos etsit suhteellisen intuitiivista futuuripörssiä houkuttelevalla vivulla, sinun on harkittava niitä.

  Varoitus ⚡️: Kauppa vivulla on riskialtista. Varmista, että harjoittelet riittävää riskienhallintaa

  Esitelty kuva BaseFEXin kautta

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me