Band Protocol Review: Suojattu ja yhteentoimiva Oracle-ratkaisu

Kymmenkertainen hinnankorotus on normaalia kryptovaluutassa, erityisesti härkämarkkinoilla. Mikä ei kuitenkaan ole normaalia, on 10-kertainen lisäys 30 päivän aikana, jolloin salamarkkinat olivat suhteellisen rauhalliset. Tähän on vain kaksi selitystä: joko tämän omaisuuden hintaa manipuloidaan tai kyseinen omaisuus on Band-protokollaBAND-salausvaluuttatunnus.

Band Protocol on ollut olemassa muutaman vuoden ajan, mutta julkaisi vasta äskettäin tarkistetun pääverkkonsa. Viime kuukausien aikana projekti on ollut yhteistyössä kymmenien merkittävien kryptovaluuttahankkeiden kanssa, mukaan lukien ICON ja Elrond, ja on nähnyt sen alkuperäisen BAND-tunnuksen tekevän leikkauksen listalle useissa arvostetuissa pörsseissä, kuten Coinbase ja Huobi.

Band Protocol yleiskatsaus

Band Protocol pähkinänkuoressa. Kuva Band-protokolla

“Hienoa” saatat sanoa “mutta mitä tuotemerkkiprotokollassa on niin erikoista”? No, Band Protocol pyrkii ratkaisemaan kryptovaluutan “oracle-ongelman” luomalla alustan, joka hankkii luotettavaa reaalimaailman dataa hajautetusti ja syöttää sitä Dappsille ja älykkäille sopimuksille kryptovaluutan estoketjuissa. BANDin 10-kertainen hintapumppu ei ole perusteeton hype – se voi olla vasta alkua!

Band-protokollan historia

Band Protocol alkoi Soravis Srinawakoon, Forbes 30 -yrittäjä, alle 30-vuotias yrittäjä, Stanford alma materina (perustutkinto ja päälliköt!) ja Boston Consulting Group hänen ansioluettelossaan. BCG: n palveluksessa hän perusti useita startup-yrityksiä, joihin sisältyi energiajuomia, kahvia ja jopa paistettuja Tofu-siruja.

Srinawakoon osallistui kryptovaluuttaan vuonna 2014, kun hän kuuli, että MIT “airdropped” 100 dollarin arvoinen Bitcoin kaikille tutkinnon suorittaneille opiskelijoille. Hauska tosiasia: kunkin vastaajan saama 0,3 Bitcoin on nyt arvoltaan yli 3500 USD.

Band Protocolin toimitusjohtaja

Band Protokollan toimitusjohtaja Soravis Srinawakoon. Kuva Viserrys

Pian lentoputken jälkeen Srinawakoon ja hänen ystävänsä kehittivät a kryptovaluutta “uhkapeli” -sivusto joka kaksinkertaistui Bitcoin-hanana – se palkitsi Bitcoinin käyttäjät voittamisesta kasinopeleissä verkkosivustolla. Sivuston huipulla Srinawakoon myi ja käytti varat aloittaakseen projektin kehittämisen, joka lopulta tunnetaan nimellä Brand Protocol.

Srinawakoon tajusi että kun yhteisöt kasvavat, vuorovaikutuksen laatu näiden yhteisöjen sisällä heikkenee. Hänen mukaansa tämä johtuu pääasiassa vääristä tiedoista ja vastuun puutteesta. Sellaisena Band Protocol suunniteltiin alun perin syöttämään tarkkoja ja luotettavia tietoja krypto-valuutan lohkoketjuihin rakennettuihin verkkoyhteisöihin, ja se julkaistiin alun perin Ethereumin lohkoketjussa vuonna 2017.

Bändin protokollan eetos


Band Protokollan alkuperäinen yhteisöllinen eetos. Kuva Band-protokollan kautta

Ajan myötä Band Protocol kehittyi keskittymään enemmän sen tarkoituksen oraakkelielementtiin. DeFi: n kasvu ja Dapp-avaruus toivat oivalluksen siitä, että monet näistä tekniikoista eivät voi toimia, jos niillä ei ole pääsyä reaalimaailman tietoihin, kuten erilaisten kryptovaluuttojen hintaan. Lisäksi näillä protokollilla olisi hyvin rajalliset käyttötapaukset ja käyttäjäkannat, jos ne suljetaan pois todellisesta maailmasta omassa natiivissa lohkoketjussaan.

Defipulssi lukittu

Kokonaisarvo lukittu DeFi: hen DeFi Pulse -arvon mukaan. Kuva kautta DefiPulse

Ymmärtäen tämän, Band Protocol -tiimi romutti yhteisökeskeinen eetos Ethereum-pohjaisen version protokollasta ja aloitti uuden, erikoistuneen oracle-protokollan luomisen, joka olisi nopeampi, halvempi ja kehittäjäystävällisempi kuin mikään muu markkinoilla oleva oracle. Tämä johti Band Protocolin uuden pääverkon käynnistämiseen tämän vuoden kesäkuussa. Se on osa Cosmos-verkostoa ja se on rakennettu käyttäen Cosmos SDK.

BAND-kryptovaluutta ICO

Band Protocol on ollut 2 ICO: ta ja 1 IEO. Ensimmäinen ICO oli julkinen, ja se tapahtui elokuussa 2018, ja siinä myytiin 10 miljoonaa BAND-rahaketta hintaan 30 senttiä USD / BAND, yhteensä 3 miljoonan USD korotettuna. Toinen ICO oli yksityinen, ja se tapahtui toukokuussa 2019, ja siinä myytiin 5 miljoonaa BAND-rahaketta hintaan 40 senttiä USD / kaista, yhteensä 2 miljoonaa USD korotettuna.

Band Protocol IEO

IEO Binancesta. Kuva kautta IEO-lokero

Band Protocolin IEO oli ylivoimaisesti menestynein rahoituskierros, keräten lähes 6 miljoonaa dollaria. Tällöin Binance Launchpadin kautta myytiin vajaat 12,4 miljoonaa BAND-rahaketta hintaan 47 senttiä USD / kaista. Kaikki ICO- ja IEO-kierrosten aikana myydyt BAND-tunnukset olivat ERC-20, koska Band Protocolin alkuperäinen versio rakennettiin Ethereumille.

BAND: n kokonaistarjonta on 100 miljoonaa, vaikka sen odotetaan muuttuvan tulevaisuudessa (lisää tästä myöhemmin). 27,37% kaikista BAND-rahakkeista myytiin kahden ICO- ja IEO-kierroksen välillä.

Band Protocol jakelu

Jaottelu Band Protocolin BAND-tunnusten jakelusta. Kuva kautta ICO-pudotukset

Jäljellä olevasta tarjonnasta 25,63% osoitettiin ekosysteemin kehittämiseen, 20% rahakkeista meni Band Protocol -tiimille, 5% rahakkeista osoitettiin projektin neuvonantajille ja loput 22% rahakkeista varattiin Bandille Protokollasäätiö. Tästä säätiöstä ei näytä olevan yhtään tietoa Band’sissa nykyinen dokumentaatio tai Keskitaso.

Mikä on Band Protocol?

Band-protokolla kuvaa itseään “ketjunväliseksi data-oraakkeliksi”. Tämä ei välttämättä kerro sinulle paljon, jos et tunne terminologiaa. Salausvaluutassa data-oraakeli on ohjelma, joka voi koota ja yhdistää API: t ja reaalimaailman datan hajautettuihin sovelluksiin ja älykkäisiin sopimuksiin kryptovaluutan lohkoketjuissa..

Mikä on Band

Band Protocol on alusta, joka syöttää tosielämän tietoja lohkoketjuihin. Kuva kautta KolikkoMarketCap

Nämä tiedot voivat sisältää esimerkiksi sää, osakekurssi, kryptovaluutan hinta ja jopa lentolokit. Kuten olet ehkä arvannut, ketjun välinen tarkoittaa, että Band Protocol pystyy tekemään tämän useille lohkoketjuille eikä pelkästään Ethereumille, mikä puuttuu tällä hetkellä ja on merkittävä myyntipiste projektille.

Band Protocol-lohkoketju tunnetaan nimellä BandChain ja sen alkuperäistä BAND-tunnusta käytetään validointilaitteiden ja edustajien panostamiseen tarkkojen ja ajantasaisten tietosyötteiden kannustamiseksi (lisätietoja tästä hetkessä).

BandChain-verkko

Kuva Band Protocolin BandChainista. Kuva kautta D Ketjutettu

Kuten aiemmin mainittiin, Band Protocolin BandChain rakennetaan Cosmos SDK: lla. Sen lisäksi, että Band Protocolin oraakkeli on blockchain-agnostikko, se on nopea, halpa ja helppo toteuttaa käytännössä missä tahansa blockchainissa.

Kuinka Band Protocol toimii?

Onneksi sinulle (ja meille), kuinka Band Protocol toimii nyt, on paljon helpompi ymmärtää verrattuna miten se toimi aiemmin. Ethereum-versio Band Protokollasta sisälsi useita tietopohjaisia ​​yhteisöjä, joista jokaisella oli omat ainutlaatuiset merkkinsä, jotka tukivat BAND-tunnusta ja vaihtelivat arvon perusteella kyseisen yhteisön tietojen kysynnän perusteella.

Tämä on tärkeää huomata lyhyesti, koska monet toissijaiset lähteet (esim. Artikkelit ja YouTube-videot) koskevat Bandeprotokollan Ethereum-versiota. BandChain (nykyinen Band Protocol -lohkoketju) on paljon yksinkertaisempi delegoitu todiste panosmekanismista (DPos) luotettavan tiedon hankkimiseksi. Se on lähinnä validoijien ja delegoijien verkosto, joka varmistaa johdonmukaiset ja tarkat ulkoiset tiedot.

Band Protocol Oracle

Esimerkki Band Protocol-oraakkelista. Kuva kautta KolikkoMarketCap

Kun joku haluaa pyytää tietoja Band Protokollalta, hän lähettää BandChainille älykkään sopimuksen, joka sisältää tiedot siitä, mitä tietoja he haluavat ja miten ne kootaan. Vahvistimet valitaan sitten näennäissatunnaisesti painotetun keskiarvon perusteella omistamastaan ​​osuudesta tietojen toimittamiseksi.

He tekevät tämän hakemalla tietoja älykkään sopimuksen määrittelemistä lähteistä ja yhdistämällä tiedot älykkään sopimuksen määrittelemällä tavalla. Nämä tiedot tallennetaan sitten BandChainiin ja ovat helposti kaikkien muiden pyynnön esittäjien saatavilla (jos sellaisia ​​on).

Band Protocol Speed

Band-protokollan käytön nopeus ja kustannukset. Kuva kautta KolikkoMarketCap

Jos tätä on vaikea kietoa pään ympärille, voit ajatella sitä kuin tilata ravintolassa. Lähetät tilauksen (älykäs sopimus) hampurilaiselle (data) ja määrität järjestyksessä, että haluat sinapin yhdelle pullalle ja ketsupin toiselle pullalle (tapa, jolla haluat lisätä tiedot yhteen).

Kokit (validoijat) valitaan “satunnaisesti” sen perusteella, kuinka hyvin he voivat valmistaa hampurilaista (ehkä paras hampurilainen kokki on wc: ssä, joten he valitsevat toiseksi parhaan hampurilaiskokin). Kun olet maksanut tilauksesi (BAND-rahakkeina), saat mukautetun hampurilaisen (tiedot). Toisin kuin ravintoloissa, tämä prosessi kestää 3-6 sekuntia BandChainin alusta loppuun ja maksaa alle 1 USD.

Kuinka BandChain toimii?

Vahvistimet BandChainissa tehtävänä on luoda uusia lohkoja ja käsitellä tapahtumia (toimittaa tietoja). Vahvistimet palkitaan BAND-tunnuksina uusien lohkojen luomisesta ja luotettavan tiedon toimittamisesta. Vahvistajat voivat määrittää omat palkkionsa toimittamastaan ​​datasta.

BandChain-vahvistimet

Validoijien rooli BandChainissa on kuvattu. Kuva CoinMarketCapin kautta

Vahvistimet voivat myös omistaa osuutensa osittain “leikkaamalla”, jos he ovat liian kauan offline-tilassa, jos he allekirjoittavat tapahtumat kahdesti (veloittavat enemmän kuin ilmoitettu maksu tietopyynnöstä) tai jos he eivät vastaa tietopyyntöihin.

Päinvastoin kuin monissa muissa DPoS- ja PoS-konsensusmekanismeissa, verkon validointiin tarvittavan panoksen määrä ei ole kiinteä numero, vaan riippuu sen sijaan koosta muiden validoijien panoksista.

Band Protocol Validators

BandChainissa on 100 validointia

Jos haluat olla BandChainin validoija, sinun on oltava verkon 100 suurimman sidosryhmän joukossa. Voit sijoittaa tälle tulostaulukolle joko kuorimalla siihen vaaditun BAND: n tai vakuuttamalla tarpeeksi ihmisiä siirtämään BANDinsa sinulle.

Delegaattorit delegoivat heidän BAND-tunnuksensa valitsemilleen validoijille vastineeksi pienestä leikkauksesta lohkopalkkioista ja validoijan tietopyyntömaksuista. Vaikka ei ole sitovaa sääntöä, joka pakottaisi edustajia vetämään validoijia ja heidän tietojaan, heitä kannustetaan tekemään niin, koska jos heidän vahvistamansa validoija käyttäytyy haitallisesti, edustajat näkevät myös osan sidottuista BAND-tunnuksistaan..

Delegator Roles Band Protocol

Valtuutettujen rooli BandChainissa on kuvattu. Kuva CMC: n kautta.

Sekä edustajat että tietopyynnöt voivat käyttää Lite Client -protokollaa varmentajien toimittamien tietojen laadun tarkistamiseen.

Bändin protokollan hallinta

Sekä validoijat että edustajat voivat äänestää ehdotettujen muutosten puolesta tai vastaan, jos yksi ääni on yhtä BAND-tunnusta. Edustajien ei tarvitse äänestää samalla tavalla kuin validoija, johon he ottavat.

Itse asiassa edustajien äänet ohittavat validoijien antamat äänet “vastapainoksi” pöytäkirjan hallinnolle. Jos edustaja ei anna ääntä, heidän mahdolliset äänensä annetaan automaattisesti samalla tavalla kuin validoijan äänet.

Äänestys Bandchainissa

Äänestys BandChainissa. Kuva CMC: n kautta.

Yksi viimeinen asia on huomata Band Protocolin toiminnassa. Soita sitä fiksuksi tai julmaksi, mutta Band Protocolin uusi versio on suunniteltu esittelemään vaihteleva inflaatio BAND-tunnuksen toimitukseen. Tämä voi olla välillä 7-20% vuodessa, ja se kannustaa verkon osallistumista BAND-tunnusten haltijoiden kesken.

Tavoitteena on, että validoijat ja edustajat sitoutuvat vähintään 66 prosenttiin BAND: n koko kiertävästä tarjonnasta. Tämä on inflaatiopaine otettiin käyttöön sen varmistamiseksi, että pöytäkirja pysyy riittävän hajautettuna ja turvallisena.

Band Protocol vs. Chainlink

Jos ajattelet “odota hetki, tämä kuulostaa paljon kuin Chainlink!” niin olet oikeassa. Band Protocolia pidetään suorana kilpailijana Chainlinkille, joka on tällä hetkellä kaikkein suosituin oraakkeli salaustilassa. Joitakin Band Protocolin ominaisuuksia arvostetaan ja ymmärretään parhaiten, kun niitä verrataan ja verrataan Chainlinkin ominaisuuksiin, joten miksi työnnimme tämän osan Band Bandin toimintaan.

Ensinnäkin, Chainlinkin oraakkeli on yhteensopiva vain Ethereumin lohkoketjun kanssa. Band Protocolin oraakkeli on ketjun agnostinen – se on yhteensopiva kymmenien lohkoketjujen kanssa, mukaan lukien Ethereum. Toiseksi, Chainlinkin oraakkeli on eräänlainen “Pyynnöstä” -palvelu.

Band Protocol vs. Chainlink

Chainlink vs Band Protocol. Kuva kautta YouTube

Kun pyydät tietoja Chainlinkin avulla, voit valita minkä luotettavan palveluntarjoajan haluat hakea sen puolestasi ja vastaanottaa sen jälkeen, kun olet luovuttanut joitain LINK-tunnuksia maksuna.

Band Protocolin avulla on todennäköistä, että tarvitsemasi tiedot on jo tallennettu ketjuun, koska niitä syötetään jatkuvasti verkkoon. Tämä tarkoittaa, että saat tiedot nopeammin ja saat ne edullisemmin.

Jopa rakeisella tasolla tietopyynnöt käsitellään BandChainissa yksittäisenä tapahtumana lohkoketjussa. Chainlink lähettää pyynnön ja vastaanottaa tiedot kahdessa erillisessä tapahtumassa, mikä tarkoittaa, että Ethereum-verkon ruuhkautumisessa voi olla merkittävä viive..

Kolmas ero Chainlinkin ja Band Protocolin välillä liittyy tuntemaan asiakkaasi (KYC) -asetuksiin. Jos haluat olla Chainlink-palvelun tietopalvelu, sinun on toimitettava asiakirjat, jotka todistavat henkilöllisyytesi yksilönä tai organisaationa. Tämä ei ole välttämätöntä Band Protocol -protokollan kanssa – kuka tahansa voi lähettää tietoja, jos hänellä on vahvistajan vaadittu panos.

Band Protocol Chainlink KYC

KYC-määräykset ovat yleistymässä kryptovaluutassa. Kuva Lähde

Yksi mielenkiintoinen asia on huomata, että KYC: n puuttumisella ei näytä olevan suurta eroa, koska monet Chainlinkistä löydetyt data-aggregaattorit ovat aktiivisia myös Band Protocolissa. Tämä vie meidät kätevästi viimeiseen kohtaamme: yksinoikeus.

Mukaan joitakin lähteitä, Chainlink mieluummin työskentelee blockchain-projektien kanssa, jotka antavat heille yksinoikeuden heidän roolinaan oraakkelina. Tästä huolimatta on yleistä, että kryptovaluuttaohjelmat käyttävät useita oraakkeleita, etenkin DeFi: ssä, jossa hintatietovirheet voivat johtaa ennennäkemättömään kaaokseen.

Bändiprotokollan tiekartta

Band Protocol on tarkistettu pitkän aikavälin visio on oltava oraakkeli, muut lohkoketjut sekä kryptovaluutan sisällä että ulkopuolella. Tämän saavuttamiseksi joukkue on hahmotellut 4 vaihetta kehityksen nimetty merkittävien kiinalaisten kuvakkeiden mukaan.

Bändiprotokollan tiekartta

Band Protocol -kehityssuunnitelma. Kuva kautta Band-protokolla

  • Vaihe 0 (Wenchang): Tämä oli Band-protokollan nykyisen iteroinnin pääverkko, joka tapahtui tämän vuoden 10. kesäkuuta. Tähän vaiheeseen sisältyi myös ERC-20 BAND -merkkien vaihto pääverkkoon kuuluville BAND-tunnuksille (liikkeessä on vielä monia ERC-20 BAND -merkkejä).
  • Vaihe 1 (Guan Yu): Tässä olemme tällä hetkellä, ja siihen sisältyy mukautetun komentosarjakielen käyttöönotto älykkäiden sopimusten oraakkelidatapyyntöihin BandChainissa. Se keskittyy myös BandChainin integrointiin Ethereum- ja Cosmos-pohjaisiin lohkoketjuihin löydettyihin sovelluksiin.
  • Vaiheet 2 (Laozi) ja 3 (Kungfutse): Nämä keskittyvät lohkoketjujen yhteentoimivuuden parantamiseen, vaihtoehtoisten maksutapojen sallimiseen ja ovien avaamiseen yritysten lohkoketjuille. Srinawakoon on todennut että Band Protocol keskittyy lähitulevaisuudessa Aasian markkinoihin (mahdollisesti Chainlinkin määräävän aseman vuoksi Pohjois-Amerikassa).

BAND-salauksen hinta-analyysi

BANDin hintahistoria on näky kipeille silmille ja kertoo tarinan pienestä (virtuaalisesta) moottorista, joka voisi. BAND tuotiin markkinoille keskellä kryptovaluutta-karhumarkkinoita loppuvuodesta 2019. Sen hinta pysyi tasaisena noin 20-30 sentin dollarissa kuukausien ajan. Tämä oli hieman alle sen ICO-hinnan, 30 senttiä USD per merkki.

BAND-hintataso

BAND-hintataso. Kuva kautta CMC

Tämän vuoden huhtikuussa BAND-tunnuksen hinta alkoi hitaasti nousta ja räjähti lopulta yli 17 USD: iin 10. elokuuta, tasan 2 kuukautta sen jälkeen. sen tärkein nettilähetys. Tämä on huikea 56-kertainen voitto sen ICO-hinnasta, ja pelkästään viime kuussa BAND-tunnuksella nähtiin 10-kertainen siirto, koska se listattiin peräkkäin arvostetuissa pörsseissä. Vaikka viime päivien aikana on tapahtunut pientä korjausta, BAND-hinnat pysyvät taivaalla edellisiin mataliin tasoihin nähden.

Kuinka saada BAND

BAND-salausvaluutta on kaupattavissa useilla tunnetuilla pörsseillä, kuten Binance, Huobi ja Coinbase Pro. Jos haluat hajautettua vaihtoa, voit käydä kauppaa BAND: lla esimerkiksi Kyber Networkin ja Poista vaihto (vaikkakin rajoitetulla likviditeetillä). Paras panoksesi on todennäköisesti Binance, kun otetaan huomioon, että lähes 80% BAND-kaupasta tapahtuu siellä.

Binance-yhtye

Rekisteröidy Binancessa ja osta BAND

Likviditeetistä puhuen, BAND: n 24 tunnin kaupankäyntivolyymi vastaa melkein sen markkina-arvoa! Tämä on hyvin harvinaista ja vielä harvinaisempaa sidottavissa olevissa kryptovaluutoissa (koska ne on lukittu nimettyihin protokolliinsa eikä niitä voi käydä kauppaa). CoinMarketCapin mukaan BAND: n kokonaistarjontaan ei ole vielä tehty muutoksia.

BAND Lompakot

Nyt kun BAND on omalla alkuperäisellä blockchainillaan, vaihtoehtosi ovat melko rajalliset lompakoiden suhteen. Ainoat digitaaliset lompakot, jotka tukevat BANDia, näyttävät olevan Trust Wallet, Coinbase-lompakko, ja Atomic Wallet.

Bändi Staking Atomic

Atomic Wallet tukee BAND-tunnusten tallentamista ja panostamista. Kuva kautta Keskitaso

Ledger-laitteiston lompakko on parhaillaan lisäämässä BAND: tä tuettujen kryptovaluuttojen luetteloon. Jos sinulla on tällä hetkellä bändin ERC-20-versio, suosittelemme sen lähettämistä pörssiin, kuten Binance, josta voit nostaa sen “uudena” BAND-tunnuksena.

Lausuntomme Band Protokollasta

Band Protocol on erittäin, erittäin jännittävä projekti, jolla on vakavia mahdollisuuksia. Tämä johtuu yhdestä yksinkertaisesta syystä: oraakkelit ovat välttämättömiä, jotta kaikenlainen hyödyllinen hajautettu sovellus toimisi.

Srinawakoon kuvaa tarkasti oraakkeliongelma on “miljardien dollareiden” arvoinen ja epäilemättä yhtä arvokas Dappsille kuin niitä ajavat lohkoketjut. Oracle, kuten Band Protocol, on kirjaimellisesti “Internet-yhteys”, joka tekee Ethereumin kaltaiset “maailman tietokoneiden” lohkoketjut käyttökelpoisiksi ja arvokkaiksi.

Band Protocol -verkon yleiskatsaus

Yleiskatsaus kaistaprotokollasta. Kuva CoinMarketCapin kautta

Aikaisemmin tässä artikkelissa verrattiin Band Protocolia nykyiseen johtavaan kryptovaluuttaan, Chainlinkiin. Saatat ihmetellä, kuinka Band Protocol kasvaa Chainlinkiin asti taloudellisella tasolla. Vaikka emme voi antaa mitään taloudellista neuvontaa, voimme mainita muutaman asian. Aloitetaan numeroista.

Chainlink on markkina-arvoltaan melkein 20x suurempi kuin Band Protocol (6 miljardia vs. 300 miljoonaa kirjoitushetkellä). Vaikka Chainlink on rajoitettu Ethereum-lohkoketjuun, tällä ei ole väliä, koska melkein kaikki laajalti käytetyt Dapp- tai DeFi-protokollat ​​on rakennettu Ethereumille. Sellaisena Band Protocolin kyky olla blockchain-agnostikko ei ole kovin arvokasta, kun mitään ei todellakaan rakenneta muille blockchainille.

Chainlink CMC Rankings

Chainlinkin sijoitus CoinMarketCapissa. Kuva CMC: n kautta

Kääntöpuolella syy, miksi Ethereum pysyy hallitsevana, voi johtua siitä, että muille lohkoketjuille ei ole saatavilla luotettavia ja kustannustehokkaita oraaleja kilpailevien Dappien ja ekosysteemien rakentamiseksi. Jos näin on, Band Protocol saattaa olla muiden kuin Ethereum-lohkoketjujen ketjulinkki.

Ethereum Token Market Cap

Etherumin ERC-20-merkkivalta. Kuva kautta Keskitaso

Ei ole mitään keinoa määrittää, mitä tämä merkitsisi hinnan suhteen, mutta uskomme, että Srinawakoonin arvio siitä, että oraakelit ovat yhtä arvokkaita kuin heidän palvelemansa lohkoketjut, on 100% oikea. Tämä tarkoittaa, että Band Protocol ja jopa Chainlink ovat molemmat aliarvostettuja.

Kun otetaan huomioon DeFi: n kiihtyvä vauhti, niiden arvo kasvaa vain, kun Ethereum ja muut vastaavat lohkoketjut ottavat vähitellen salauksen keskipisteen, ehkä jopa haastavat Bitcoinin suurimpana kryptovaluuttana.

Ainoa Band-protokollan kanssa todellinen ongelma on valitettavasti yleinen salausvaluutassa ja se on tunnusten allokointi. Edes 30% BAND: n koko tarjonnasta ei ole sijoittajien ja BandChain-osallistujien käsissä.

Srinawakoon huomautti loukkaantumisen lisäämiseksi loukkaantumisesta haastattelussa että “käyttäjät eivät välitä hajauttamisesta” ja protokolla näyttää suuntautuvan suuntaan, jossa se koostuu keskitetystä validointiryhmästä passiivisten edustajien kanssa.

Näistä huolenaiheista huolimatta olemme edelleen uskomattoman nousussa BAND: ssä. Band Protocolilla on vielä paljon tilaa kasvaa, ja sillä on vakava laukaus yhdestä markkinoiden arvokkaimmista kryptovaluutoista..

Tämä riippuu pohjimmiltaan siitä, kuinka paljon muita kryptovaluuttoja kasvaa, erityisesti niistä, jotka yrittävät olla ”Ethereumin tappajia”. Hyvä uutinen on, että pitkällä aikavälillä ei ole liian myöhäistä sijoittaa BAND: iin!

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map