Augur-arvostelu: Hajautetut ennustemarkkinat lohkoketjussa

Augur on ehkä markkinoiden lupaavin ennusteisiin perustuva lohkoketju. Se on myös yksi vakiintuneimmista Ethereum-pohjaisista projekteista.

Vuonna 2016 lanseerattu Augur on jo ottanut käyttöön useita teknisiä päivityksiä. Myös käyttäjien omaksuminen on kasvanut, kun lukemattomat markkinat ovat avautuneet kuluneen vuoden aikana. Augurin käyttötapaukset ovat herättäneet kilpailua useilla muilla hajautetuilla ennustemarkkinoilla.

Joten kaiken tämän lisääntyneen kilpailun myötä Augur on edelleen paras “veto”?

Tässä Augur-katsauksessa yritän vastata siihen. Analysoin myös REP-tunnuksen pitkäaikaisia ​​käyttötapauksia ja mahdollista hyväksymispotentiaalia.

Mikä on Augur?

Augur on hajautettu markkina-alue ennusteiden tekemiseen. ERC20-tunnuksena se käyttää Ethereum-verkkoa hyödyntämään ”väkijoukon viisautta” ja tekemään ennusteita todellisen maailman tapahtumista.

Mikä on Augur

Katsaus markkinoihin. Kuva Augur.netin kautta

On huomattavaa, että tämä ennakointikyvyn “joukkorahoitus” on tosiasiallisesti tuottanut monia tuloksia, jotka ovat tarkempia kuin ennustettavien alojen huippuasiantuntijoiden tulokset. Ennusteet eivät ole mitään uutta, itse asiassa monissa piireissä sitä kutsutaan uhkapeliksi, kun taas toisissa se menee “analyysin” varjoon..

Augur todella menee pidemmälle kuin luulen, ja käyttämällä blockchain-tekniikkaa Augur pyrkii mahdollistamaan ennakoivat yhteisöt, joilla on suurempi saavutettavuus, alhaisemmat maksut ja suurempi tarkkuus kuin mikään aiemmin nähty.

Mikä on ennustemarkkinat?

Ennen kuin pääsemme Augurin hienovaraisuuteen, ymmärretään ensin paremmin, mitä ennustemarkkinat ovat. Kuten olet ehkä arvannut, se on melkein juuri miltä se kuulostaa – pörssissä käydyt markkinat, joita käytetään ennustamaan tulevia tapahtumia.

Augurissa markkinatoimijat voivat ostaa ja myydä osakkeita tulevien tapahtumien tuloksiin, ja hinnoittelun määrää väkijoukon todennäköisyys tapahtumalle..

Tavalliset ennustusmarkkinat


Tavallisten ennusteiden markkinoiden pääpiirteet. Kuva kautta Augur Whitepaper

Tutkimus osoittaa ennustemarkkinat voivat olla luotettavampia kuin asiantuntijajoukkoja palvelevat laitokset.

Ennakoivat markkinat eivät ole mitään uutta, ja ennusteiden ennakoivista markkinoista poliittiset vedonlyönnit ulottuvat vuoteen 1503. He käyttävät jotain, jota kutsutaan “väkijoukon viisaudeksi” yleisten tarkkojen arvioiden tuottamiseksi tapahtumien lopputuloksesta. Lähtökohtana on, että riittävän suurella otoskokolla vastaukset ovat yleensä yhtä tarkkoja tai tarkempia kuin yksittäiseltä asiantuntijalta tai jopa pieneltä asiantuntijaryhmältä saamasi vastaukset..

Tätä periaatetta Augur-tiimi käyttää luomaan tarkkoja ennusteita ja ennusteita tapahtumien tulevista tuloksista.

Ennustemarkkinoiden markkinat

Vaikka saattaa kuulostaa siltä, ​​että ennustemarkkinat ovat vain yksi uhkapelimuoto tai joku temppu, tosiasia on, että niitä pidetään melko arvokkaina, kun ne toteutetaan oikein.

”Väkijoukon viisaus” voi johtaa hämmästyttävän tarkkoihin ennusteisiin, ja lopulta se antaa myös markkinoiden paremman toiminnan. Molemmat Google ja Ford Motor Company ovat käyttäneet ennustavia markkinoita sisäisesti jo yli vuosikymmenen ajan, vaikka tiedot ovatkin olleet hitaita päätöksentekoprosessiin pääsemiseksi.

Abstraktin paperin ennusteet

Tiivistelmä yritysennustusmarkkinoista. Kuva lähde

Vaikka näitä sisämarkkinoita käytettiin lähinnä sisäisten prosessien tehokkuuden arviointiin, ennustavia markkinoita voidaan käyttää myös rahoitusmarkkinoilla.

On jonkin verran yksimielistä siitä, että ennakoivaa markkinamallinnusta voitaisiin käyttää suojaamaan investointeja tietyn yrityksen käyttäytymisen perusteella, kuten tulosraportit, osinkojen tai osakkeiden takaisinosto-ohjelmien muutokset, johdon muutokset ja yritysostot.

Yksi mielenkiintoinen ennustavien markkinoiden käyttö on kehitysmaiden vakuutusmuoto, jossa kansalaisilla ei ole muuta tehokasta tapaa suojautua poliittisilta, taloudellisilta tai jopa ilmastoriskeiltä.

Ennakoivien markkinoiden avulla joku, joka asuu tällaisessa maassa, voisi itse ostaa vakuutuksen kansalaisriidoista, kuivuudesta, tulvista tai valuutan devalvoitumisesta (muun muassa) ostamalla ennustussopimuksen, joka maksaa, jos valitettava tapahtuma tapahtuu.

Augur-tiimi ja historia

Augur oli yksi ensimmäisistä Ethereum-verkkoon rakennetuista alustoista, jonka aloitti lokakuussa 2014 Jack Petersonin ja Joey Krugin johtama 13 hengen tiimi..

Aikaisemmin työskennellessään Augurilla, he saivat kokemuksen blockchain-tekniikasta, kun he loivat Sidecoin, haarukka Bitcoinia. Augurissa kokeneen tiimin lisäksi Ethereumin luoja Vitalik Buterin on projektin neuvonantaja..

Augurin ensimmäinen julkinen alfa-versio julkaistiin kesäkuussa 2015, ja sinä vuonna Coinbase valitsi Augurin yhdeksi vuoden 2015 mielenkiintoisimmista blockchain-projekteista. Tämä on todennäköisesti huhujen juuret siitä, että Coinbase lisäisi Augur-tunnuksen – REP – yhdeksi niiden harvat saatavilla olevat kolikot. Augurin beetaversio julkaistiin maaliskuussa 2016.

Augurin perustajat

Augurin perustajat. Lähde: augur.net

Suurin Augur-kilpailija on Gnosis (GNO), joka on myös rakennettu Ethereum-verkostoon ja on hyvin samanlainen projekti, jossa on yhtä lahjakas ja kokenut kehitystiimi.

Ensisijainen ero näiden kahden projektin välillä johtuu käytetyistä taloudellisista malleista. Vaikka Augur käyttää palkkioon perustuvaa mallia, joka perustuu kaupankäyntimäärään, Gnosisilla on maksuja, jotka perustuvat ulkona olevien osakkeiden määrään.

Todellisuudessa ennustemarkkinoiden potentiaaliset markkinat ovat riittävän suuret, jotta molemmat projektit voisivat kukoistaa ja kukoistaa samalla tavalla kuin useita osake-, joukkovelkakirja- ja optiopörssejä.

Kuinka Augur toimii

Kuten olet todennäköisesti jo tajunnut, Augurin on tarkoitus olla ennakointimarkkina-alusta, joka maksaa käyttäjille oikeiden ennusteiden tekemisen maailman tapahtumista. Lisäksi palkitaan markkinoiden luojat ja REP-merkkien haltijat, jotka raportoivat tapahtumista..

Ennusteet markkinoilla tehdään osakkeiden kaupalla reaalimaailman tapahtumien tuloksista. Jos luulet Patriotsin voittavan Superbowlin, The Dow osuu 30000 tai Pohjois-Korea sulkee ydinohjelmansa vuoteen 2020 mennessä, voit ostaa osakkeita näistä tuloksista. Jos ostat osakkeita oikealla tavalla, voit.

Ansaitsemasi voitot määräytyvät tapahtuman todennäköisyyden perusteella, jonka väkijoukko määrittää. Jokaisen osakkeen arvo on 1 ETH.

Augur-markkinat

Kaupankäyntitapahtumat Augurissa. Kuva kautta Augur-blogi

Jos tapahtumasta on parillinen kerroin, maksat osakkeesta 0,50 ETH, ja jos tapahtuma tapahtuu, saat 1 ETH. Jos tapahtumaa ei tapahdu, olet menettänyt 0,50 ETH tai kuinka paljon käytit osakkeiden ostamiseen.

Osakkeiden hinnat muuttuvat ajan myötä, kun hinta nousee, kun useammat ihmiset ostavat osakkeita, ja laskevat, jos ihmiset myyvät osakkeitaan. Tämä antaa mahdollisuuden ostaa osakkeita alhaisella hinnalla ja myydä ne sitten korkeammalla hinnalla, kun useammat ihmiset lyövät vetoa tapahtuman tapahtumisesta – jo ennen kuin lopulliset tulokset ovat tiedossa.

Augur-alusta otettiin käyttöön 9. heinäkuuta 2018, ja se on kasvanut siitä lähtien. Alustan versio 2 on tarkoitus käynnistää tammikuussa 2020, ja se on huomattavasti nopeampi kuin v1-tuotantoalusta. Se sallii myös välittömät selvitykset, joten vedonlyöjien Augur-alustalla ei enää tarvitse odottaa maksua.

Kuinka luoda Augur Market

Kuka tahansa voi luoda Augur-markkinat mille tahansa todelliselle tapahtumalle. Markkinoiden luomisesta peritään pieni Ethereum-maksu, ja se voi perustua mihin tahansa kohtaan ”Laskeeko ihminen Marsiin vuoteen 2021 mennessä?” kohtaan “Will the S&P 500 sulkeutuu yli 2600 tällä viikolla? “

Markkinoiden luojat asettavat oman palkkionsa, joka otetaan markkinoiden sulkeutuessa kerätystä kokonaispoolista. Luojamaksujen on oltava 0–50%, ja niitä voidaan alentaa markkinoiden luomisen jälkeen, mutta niitä ei voida nostaa.

Markkinoiden luominen Augurille

Markkinoiden luominen Augurille. Kuva kautta Augur-blogi

Luojamaksu tulee suoraan elinkeinonharjoittajan palkinnoista, joten tekijöiden etujen mukaista on pitää palkkiot mahdollisimman pieninä, mutta silti riittävän korkeina kattamaan markkinoiden luomisen kustannukset.

Tämä kannustaa ihmisiä ostamaan osakkeita markkinoidesi tuloksesta. Jos palkkiosi on liian korkea, elinkeinonharjoittajat luopuvat osallistumisesta, koska heidän potentiaaliset voitot ovat rajalliset.

Kaupankäyntitapahtumat Augurissa

Omien markkinoiden luomisen lisäksi voit myös ostaa ja myydä osakkeita kauppaa varten muiden luomilla markkinoilla. Nämä osakkeet edustavat todennäköisyyttä, että tapahtuma tapahtuu markkinoiden sulkeutuessa. Käytetään esimerkkinä yllä olevaa “Will the S&P 500 sulkee yli 2 600 tällä viikolla? ”*

Seuraat osakemarkkinoita tarkasti ja olet tekemäsi nykyisen perustavanlaatuisen ja teknisen analyysin perusteella melko varma, että S&P 500 sulkeutuu 2600-tason yläpuolelle tämän viikon lopussa, joten teet tarjouksen ostaa 20 osaketta hintaan 0,7 ETH / osake.

Koska osakkeiden arvo on yhden ETH: n lopussa, ne voidaan hinnoittaa missä tahansa välillä 0 ja 1 ETH, riippuen siitä, kuinka todennäköisesti väkijoukko uskoo lopputuloksen. Jos osakkeidesi hinta on 0,7 ETH, suurin osa väkijoukosta on kanssasi samaa mieltä, koska hinta on korkeampi, sitä todennäköisempi tulos Augur-järjestelmän kauppoihin perustuu.

Kaupankäynti Augurilla

Kaupankäynti Kalifornian erousmarkkinoilla Augurilla

Jos olet oikeassa näiden markkinoiden sulkeutuessa, saat 0,3 ETH osakkeelta tai yhteensä 6 ETH. Jos kuitenkin olet väärässä, menetät kaikki sijoituksesi tai yhteensä 14 ETH.

Elinkeinonharjoittajana Augur-alustalla voit hyötyä kahdella tavalla:

  1. Pidä osakkeitasi, kunnes markkinat sulkeutuvat, ja jos olet oikeassa, keräät voittosi.
  2. Osta positioita, kun kustannukset ovat alhaiset, ja myy ne hintojen noustessa ilmapiirin muuttuessa. Muut reaalimaailman tapahtumat ja mielipiteet voivat muuttaa markkinahintoja ajan myötä, mikä mahdollistaa voittojen tuottamisen pelkästään osakkeiden arvon muuttuessa jo ennen markkinoiden sulkeutumista.

Huomaa, että kun voitat kaupan, olet vastuussa Augur-raportointipalkkioiden maksamisesta, jotka vaihtelevat tämän laskelman mukaan:

current_reporting_fee * (augur_open_interest * 5 / rep_market_cap)

Raportointipalkkiot päivitetään 7 päivän välein, ja niitä käytetään maksamaan tapahtumien tuloksista raportoiville REP-omistajille.

Huomautus ✍️: Markkinoilla ei tarvitse olla binaarisia tuloksia. Niillä voi olla mitä tahansa tuloksia ja saat täydellisen selvityksen markkinoista, kaupankäynnistä, raportoinnista ja muista Augur-alustan näkökohdista tässä)

REP (maine) tunnukset

REP (tai maine) -merkit hallitsevat Augurin hajautettua Oracle-järjestelmää. Voit ajatella sitä keinona “pisteyttää” tapahtumia Augur-alustalla. REP-tunnusten haltijat voivat käyttää niitä panoksena ilmoittaakseen markkinoilla lueteltujen tapahtumien tuloksista.

REP-rahakkeet eivät ole sijoitus, koska ne eivät maksa passiivisesti. Sen sijaan ne ovat työkalu, joka auttaa Auguria työskentelemään. Suurin osa Augurin käyttäjistä ei koskaan omista REP-tunnusta, eivätkä ehkä edes ymmärrä sen käyttöä. On tärkeää ymmärtää miksi se on olemassa ja mitä käyttöä sillä on, jotta ymmärrämme täysin Augur-alustan toiminnan.

Augur on rajoittanut REP-rahakkeiden toimituksen 11 miljoonaan, joista 80% myytiin ICO: ssa. REP-tunnusten haltijoita pidetään ”Toimittajina” ja heidän odotetaan raportoivan Augurin torilla listattujen satunnaistapahtumien tulokset tarkasti ainakin muutaman viikon välein.

Jos nämä “Toimittajat” eivät ilmoita tai ilmoittavat virheellisesti, näiden henkilöiden maine jaetaan tasaisesti kaikille Toimittajille, jotka raportoivat tarkasti saman raportointijakson aikana.

REP-tunnusten omistamisen edut

REP: n tai maineen omistaminen oikeuttaa sinut olemaan reportteri, ja ilmoittamalla tarkasti markkinatapahtumien tuloksista saat osuutesi Augurin määräämistä markkinamaksuista. Jokainen REP-tunnus oikeuttaa sinut 1/22 000 000 Augurin koko tapahtumasta keräämiin markkinoiden kokonaismaksuihin.

On selvää, että mitä enemmän REP-tunnuksia omistat ja mitä tarkempaa raportointia teet, sitä enemmän maksuja keräät.

Toimittajat Job

Joka kerta, kun markkinat sulkeutuvat, REP-haltijana sinun on annettava tarkat tiedot tapahtumien tuloksista kyseisillä markkinoilla. Panostat myös tietyn määrän REP: tä vaatimuksen tukena. Jos huomaat, että tapahtumaa ei ole vielä tapahtunut, voit merkitä sen virheelliseksi, koska et voi raportoida siitä etkä halua raportoimatta jättämisestä johtuvia negatiivisia seurauksia..

Augur-alusta edellyttää markkinoiden luojalta nimettävän toimittajan nimeämistä, jolla on sitten 3 päivää aikaa raportoida tapahtumasta. Halutessasi voit toimittajana haastaa ilmoitetun tuloksen 3 päivän kuluessa. Jos kukaan ei haasta nimettyä toimittajaa, markkinat yksinkertaisesti siirtyvät seuraavalle kierrokselleen.

Jos nimetty toimittaja ei ilmoita tapahtumasta, tapahtuma siirtyy avoimeen raportointijaksoon, jonka aikana kuka tahansa voi ilmoittaa. Kun ensimmäinen raportti on tehty, tapahtuma siirtyy pitoaikaan seuraavan 7 päivän maksuikkunan alkuun. Kun tapahtuma saapuu kyseiseen 7 päivän maksuikkunaan, riita voidaan ratkaista seuraavien 7 päivän aikana.

Augurin raportointikaavio

Raportoidaan Augurin vuokaaviosta. Lähde: Augur Valkoinen paperi

Jos riitaa ei ole, maksu voidaan suorittaa 7 päivän riita-ajan päättyessä. Jos riita tehdään, tapahtuma palaa alustavaan tulokseen ja on avoin uusille riidoille. Nämä 7 päivän kiistakierrokset toistuvat, kunnes saavutetaan tarkka tulos.

Jos ilmoitetulle lopputulokselle on haastetta, haastavan toimittajan on vaadittava panostamaan REP. Augur kutsuu tätä kiinnostunutta REP: tä “Dispute Bondiksi”. Jos haaste onnistuu, ehdotettu lopputulos käännetään päinvastaiseksi ja haastaja saa takaisin “Dispute Bond” -varat.

Tärkeää on mainita tässä, että REP: tä ei ole luotu olemaan eikä perustajat tarkoita sen olevan vakaa arvonlähde. Se on Augur-alustalla käytetty työkalu tapahtumien tulosten tarkkaan raportointiin. Kuten nimestäkin voi päätellä, se on tarkoitettu maineen säilyttäjänä tosiasioita ilmoittaville. Augurin tiimi on tehnyt tämän selväksi seuraavassa lausunnossa:

”REP on merkki, joka sisältää sekä vastuun että palkkion; se ei ole valuutta. “

Vesien hämmentäminen on jonkin verran tosiasia, että REP toimii jollain tavalla valuuttana, koska sillä käydään julkista kauppaa ja sillä on rahallinen arvo. Tämä on tarpeen, koska REP-tunnusten omistaminen on ainoa tapa käyttää verkon tuottamia Reporter-maksuja. Siitä huolimatta on myös mainittava, että REP-tunnusten omistamista tulisi pitää erittäin spekulatiivisena ja riskialttiina.

Augurin hyväksyminen

Kun ennustemarkkinat ovat eläneet 15 kuukautta tämän kirjoittamisen jälkeen, on mielenkiintoista tarkastella Augur-alustan käyttöönottoa ja Augur-yhteisön kasvua.

Perustuu Utelias kirahvi, syyskuussa 2019 luotiin 51 uutta markkinaa, ja 67 markkinaa valmistui. Alustan kokonaiskulutus oli 118,37 ETH ja palkkiot 7,11 ETH. Kulutus ja palkkiot tulivat 265 täytetystä tilauksesta ja 204 luotuista tilauksista.

Lyhyesti sanottuna on ilmeistä, että Auguria käytetään, mutta käyttöönotto on edelleen jonkin verran hidasta verrattuna perinteisten urheiluvedonlyöntien, CFD-kaupankäynnin ja kasinoiden keräämiin miljardeihin dollareihin..

Tietenkin voi olla melko epäoikeudenmukaista verrata Auguria perinteisten markkinoiden kaltaisiin. Yksi tärkeimmistä tarkasteltavista kuvista on pitkän aikavälin trendi. Augur-markkinoiden avoin kiinnostus on kasvanut tasaisesti Ethereumin hinnan laskusta huolimatta.

Avoin korko Augur

Augur-markkinoiden avoimen kiinnostuksen kasvu. Lähde: Augur Lähde

Jos katsomme sosiaalista mediaa, voimme nähdä, että Augur on suosittu blockchain- ja cryptocurrency -yhteisöissä. Siellä on 126000 seuraajaa Augur Twitter tili, mikä on hyvä numero blockchain-projektille.

Redditissä, joka on toinen hyvä mittari blockchain-projektien kiinnostuksen arvioimiseksi, näemme yli 10000 seuraajaa Augur sub-Reddit. Lähetys on myös melko aktiivista, päivittäisiä viestejä ja useita kommentteja jokaiseen viestiin.

Projektin Facebook-sivu on jonkin verran vaikuttava blockchain-projektille, jolla on yli 17 000 seuraajaa. Se on melko vähän enemmän kuin useimmat blockchain-projektit pääsevät Facebookiin, mikä on yleensä enemmän keskimääräiselle henkilölle. Se on todella lupaavaa Augurille, koska sen mukaan laajempi käyttäjäjoukko voi nauttia Augur-alustasta ja pitää sitä hyödyllisenä.

Ennusteen säätiö?

Augurin kehitystä valvoo Forecast Foundation, jonka Augurin perustajat loivat valvomaan alustan kehitystä ja kasvua.

Augur Forecast Foundation -säätiö koostuu kehittäjistä ja muista tekniikan ammattilaisista, jotka uskovat tulevaisuuden olevan hajautettuja sovelluksia. Forecast Foundationilla ei ole omistusosuutta Augurista, eikä se johda Auguria. Se ei saa rahallista korvausta Augurilta, joten Forecast Foundationille ei makseta palkkioita. Sen sijaan se tukee Augur-protokollaa kaikin mahdollisin tavoin.

Forecast Foundationin tehtävä on tukea avoimen lähdekoodin oraakkeleiden, kauppaprotokollien ja niihin liittyvien tekniikoiden kehittämistä Augurille. Tämän kehityksen tulisi jotenkin edistää avoimien, avoimien ja taloudellisesti terveiden markkinoiden ja niiden perustana olevien protokollien luomista.

Kehitysyhteistyön ulkopuolella Forecast Foundation ei ole millään tavalla mukana Augurissa luotujen markkinoiden luomisessa tai toiminnassa. Sillä ei ole pääsyä mihinkään lompakon osoitteisiin tai varoihin, jotka ovat talletussopimuksissa, eikä se voi käyttää mitään näistä varoista.

Augur GitHub

“Forecast Foundation” hallitsee Auguria GitHub Arkisto

Sillä ei ole valvontaa tai panosta markkinoiden luomiseen tai ratkaisemiseen eikä sillä ole roolia verkkotapahtumien ja -kauppojen hyväksymisessä tai hylkäämisessä. Lisäksi Forecast Foundation ei voi olla vuorovaikutuksessa tilausten kanssa niiden muokkaamiseksi, muuttamiseksi, kumoamiseksi tai peruuttamiseksi.

Forecast Foundationilla ei ole sensuurivaltuuksia, eikä se toimi kuratoida tai rajoittaa Augur-sopimusten markkinoita, kauppoja, positioita, tilauksia tai päätöslauselmia.

Nyt kun tiedät, mitä Forecast Foundation ei tee, katsotaanpa, mitä Forecast Foundation tekee.

Forecast Foundationin päätoiminta on luoda Auguria ohjaava avoimen lähdekoodin ohjelmisto ja julkaista se Githubissa. Augur-protokolla on joukko älykkäitä sopimuksia, jotka on koodattu vakavuuteen. He ylläpitävät testiverkkoa osoitteessa dev.augur.net, joka käyttää Ethereum-testiverkkoa uusien ominaisuuksien ja parannusten kehittämiseen Augur-verkkoon.

REP: n hintahistoria

Augur ICO pidettiin elokuussa 2015, jolloin jaettiin 8,8 miljoonaa REP-tunnusta. Tällä hetkellä liikkeessä on 11 miljoonaa REP-tunnusta, ja se on kokonaismäärä, joka koskaan luodaan.

Välittömästi ICO: n jälkeen REP-tunnus vaihdettiin välillä $ 1,50 ja $ 2,00. Siitä lähtien kolikossa on ollut kolme merkittävää hintapiikkiä. Ensimmäinen tapahtui Augurin beeta-julkaisun yhteydessä maaliskuussa 2016, ja hintakauppa oli hieman yli 16,00 dollaria.

Seuraava piikki oli lokakuussa 2016, jolloin ICO-rahakkeet luovutettiin sijoittajille. Tuolloin hinta nousi hieman yli 18,00 dollaria, mutta vetäytyi nopeasti, kun monet ICO-sijoittajat pudottivat kolikot nopean voiton saamiseksi. Tämä on yleinen tapa kryptovaluutoissa, kun ICO-kolikoita vapautetaan.

REP-hintataso

REP-hintataso. Kuva kautta CMC

Kolmas hintapiikki tapahtui joulukuussa 2017 ja tammikuussa 2018, jolloin hinta vaihdettiin hetkeksi yli 108,00 dollaria. Ei ollut asiaankuuluvia uutisia, jotka aiheuttaisivat tämän piikin, mutta pikemminkin se tapahtui yhdessä kryptovaluutan hintojen yleisen nousun kanssa.

Jotkut ovat spekuloineet, että nousu johtui huhuista REP: n lisäämisestä Coinbaseen, mutta se on vain huhuja. Siitä lähtien hinta on ollut enimmäkseen alaspäin, vaikka vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä tapahtui elpyminen, joka yli kaksinkertaisti REP-tunnusten hinnan väliaikaisesti.

Nämä voitot on poistettu, ja 9. lokakuuta 2019 lähtien REP-tunnuksen kaupankäynnin arvo on 8,66 dollaria, mikä on melkein missä se oli, kun 2019 alkoi.

Ostaminen & REP: n tallentaminen

Lokakuusta 2019 lähtien Bibox on suurin vaihto REP-tunnuksille, jota seuraa LATOKEN. Tunnuksen kaupankäyntimäärät ovat myös kunnolliset VinDAX: ssä ja myös Bithumbissa (Etelä-Korean markkinat)..

Suosittelemme kuitenkin, että valitset mieluummin hyvämaineisemmat vaihdot, kuten Binance ja Coinbase Pro. He ovat tunnettuja ympäri maailmaa ja heidän turvallisuushistoriaansa on parempi.

Binance REP

Rekisteröidy Binancessa ja osta REP-tunnuksia

REP: n määrä on jakautunut hyvin näihin pörsseihin, mikä tarkoittaa, että valuutan manipuloinnin riski on rajallinen. Yksittäisissä vaihtotilauskannoissa sinulla on myös kohtuullinen likviditeetti kohtuullisella liikevaihdolla ja syvät tilauskannat.

Augur-alustalla ei ole sisäänrakennettua lompakon tukea REP: lle, mutta voit käyttää joko Exodus-lompakkoa tai Jaxx-lompakkoa, jotka molemmat tukevat REP: tä sekä useita muita kryptovaluuttoja..

Augur suosittelee käyttämään kylmäsäilytyslompakkoasi REP: n tallentamiseen. Vaihtoehtoisesti Ledger Nano S -laitteiston lompakko on myös hyvä turvallinen vaihtoehto online- ja työpöydän lompakoille.

Voit myös muodostaa yhteyden Augur-sovellukseen valitsemallasi Ethereum-lompakolla. Augur-alusta tukee tällä hetkellä Metamaskia, Trezoria, Ledgeriä ja Edge Walletia.

Johtopäätös

Augur oli yksi ensimmäisistä vakavista blockchain-projekteista ja yksi ensimmäisistä, jotka käyttivät ERC20-tunnusta ja Ethereum-verkkoa.

Se, että projektin beetaversio kesti yli kolme vuotta, vahingoitti alustan mainetta, ja yli vuoden ajan mainnetin käynnistämisen jälkeen näemme hitaasti, mutta tasaisesti kasvavan, kun käyttäjät ja sijoittajat palaavat takaisin projekti.

Vielä rohkaisevampi, jos se käynnistetään suunnitellusti, on tuleva versio 2 -alusta, joka lupaa parannuksia nopeuteen, raportointiin ja itse käyttöliittymään. Tuo tammikuun 2020 käynnistäminen voi olla todellinen kasvun alku Augur-projektille.

Jos asiat sujuvat suunnitellusti, Augurin tiimi on sanonut odottavansa alustan lopulta korvaavan keskitetyn optio- ja futuurikaupan tarpeen, ja hajautettua markkinapaikkaa voitaisiin käyttää kaiken kaupankäyntiin hyödykkeistä osakkeisiin.

Olen samaa mieltä siitä, että tämä on mahdollista, mutta projektilla on tietysti vielä pitkä tie kuljettavana, ennen kuin se on lähellä tätä visiota. Todennäköisempää on, että Augurin merkitys kasvaa hitaasti keskitettyjen kauppamarkkinoiden lisäksi, joihin laitos luottaa paljon enemmän. Ehkä useiden vuosikymmenien kuluttua näemme, että hajautetut markkinat korvaavat kokonaan keskitetyn osakkeiden, hyödykkeiden, tulevaisuuden ja optioiden pörssit.

REP-tunnuksen hinnanlaskun myötä Augur voi joko olla uppoamassa unohduksiin tai olla valtava kauppa. Jos historia on opas, REP-kolikon pitäisi nähdä valtava piikki, kun Augur julkaisee version 2 alustan tammikuussa 2020.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me