Aragon (ANT) -katsaus: Kaikkien DAO: iden äiti

Aragon on yksi niistä kryptovaluutta-projekteista, jotka yrittävät rakentaa jotain niin kunnianhimoista, että se tuntuu mahdottomalta.

Vaikka nimi saattaa tuntua väärinkirjoitetulta Aragornilta, kuuluisalta Sormusten herralta, Aragonian projekti on nimetty Espanjan autonominen alue jolla oli aikoinaan ollut täysin valtioton hallintomuoto noin kuuden vuoden ajan 1930-luvulla. Aragon yrittää luoda tämäntyyppisen yhtenäisen ja toimivan yhteisön hallinnon kryptovaluutta käyttäen.

Aragonian yleiskatsaus

Aragon sallii kenen tahansa luoda “pysäyttämättömän organisaation” muutamassa minuutissa. Kuva kautta Keskitaso

Aragon pitää itseään hallinnossa, mitä Bitcoin on rahaan. Vaikka se on itse hajautettu autonominen organisaatio (DAO), Aragon tarjoaa malleja kenellekään luoda oman DAO 5 minuutin kuluessa. Aragonia johtaa Decentralandin DAO ja jopa kuuluisan DeFi-projektin, Aave, DAO.

Paitsi että, Aragonia luo myös digitaalisen toimivallan, jossa kaikki DAO: t (ja yksityishenkilöt) voivat ratkaista riidat ja päästä yksimielisyyteen ilman keskitettyä viranomaista.

Aragonian alkuperä

Aragonian tarina alkaa sen kahdesta perustajasta, Luis Cuende ja Jorge Izquierdo. Sanominen siitä, että molemmat ovat tuhlaajia, ei ole vain vähättelyä, se on loukkaus. Cuende aloitti avoimen lähdekoodin kirjoittamisen käyttöjärjestelmän rakentamiseksi vasta 12-vuotiaana.

16-vuotiaana hän oli Euroopan komission varapuheenjohtajan tekninen neuvonantaja. 18-vuotiaana hän oli käynnistänyt lähes puoli tusinaa startupia ja HackFWD myönsi hänelle Euroopan parhaan ohjelmoijan arvonimen. Vuonna 2016 hän pääsi Euroopan luetteloon Forbes ’30 alle 30 – hän oli 20-vuotias.

Aragonin perustajat

Aragonian perustajat Luis Cuende (vasemmalla) ja Jorge Izquierdo (oikealla). Kuva Lähde

Izquierdo ystävystyi Cuenen kanssa Twitterin kautta vuonna 2011 lukettuaan Cuenden vaikuttavan ansioluettelon verkossa. Vaikka Izquierdolla ei välttämättä ole samoja räikeitä nimikkeitä kuin Cuendella, hänellä on avoin kognitiivinen tulivoima. Pari on työskennellyt yhdessä monien startupien kanssa Espanjassa ja Yhdysvalloissa.

Piilaaksossa ollessaan he yrittivät hankkia rahoitusta kehittää tekoälyyritys joka automaattisesti hakisi patentteja. Tämän tarkoituksena oli taistella patenttitrolleja vastaan, jotka hakevat patentteja yleisesti käytetyistä tekniikoista ja yrittävät kiristää rahaa yrityksiä, jotka käyttävät kyseisiä tekniikoita..

Kun tekoälyn patentti käynnistyi tasaisesti, Cuende ja Izquierdo kääntyivät salaukseen liittyviin yrityksiin ja aloittivat jopa pienen Zcashin kaivostila. He olivat keskellä uuden startupin kehittämistä vuonna 2016, kun Donald Trump valittiin Yhdysvaltain presidentiksi.

Aragonian perustajien kaivos

Osa Cuenden ja Izquierdon Zcash-kaivostilaa. Kuva Lähde

Cuende piti tätä demokraattisen järjestelmän epäonnistumisena ja kutsui Izquierdon todistaessaan vaalien tuloksen. Hän ehdotti kryptovaluuttaprojektin kehittämistä, joka voisi palauttaa avoimuuden ja vastuuvelvollisuuden, jonka Cuende uskoo menettäneen nykyaikaisissa poliittisissa ja taloudellisissa instituutioissa.

Aragon perustettiin marraskuussa 2016 vain muutama päivä presidentinvaalien jälkeen. Muutaman viikon kuluessa pari oli muuttanut takaisin Espanjaan ja jo luonut käyttökelpoisen prototyypin Aragonian hajautetusta hallintojärjestelmästä. Tämä teki heidän projektistaan ​​erittäin suositun avaruudessa, koska vuonna Izequierdon sanat “Meillä oli kehitetty toimiva tuote”. Aragon-alustan alfaversio julkaistiin yleisölle helmikuuhun 2017 mennessä.

Vitalik Aragon

Ethereumin luoja Vitalik Buterin. Kuva Lähde

Saman kuukauden aikana Cuende ja Izquierdo esittelivät Aragonia Pariisissa pidetyssä konferenssissa Ethereumin (ETH) luojan Vitalik Buterinin kanssa eturivissä. Vitalik twiittasi myöhemmin, että “hajautetut yritykset ovat typeriä, jos sinulla ei ole hajautettua tuomioistuinta lopettamaan 51 prosentin hyökkäykset”.

Tämän luettuaan joukkue tajusi, että heidän oli mentävä pidemmälle kuin vain luomaan DAO Aragonian kanssa. Izequierdo pitää tätä yhtenä arvokkaimmista mielipiteistä projektista sen perustamisesta lähtien.

Aragonian (ANT) ICO

Aragonian ICO tapahtui toukokuussa 2017, jonka merkintähinta oli noin 0,90 USD USD per ANT, ERC-20-merkki, joka rakennettiin Ethereumin lohkoketjuun. Sijoittajat pystyivät ostamaan ANT-rahakkeita käyttämällä ETH: tä, ja yhdysvaltalaiset sijoittajat suljettiin pois ICO: n ehtojen vuoksi.

ICO: lla oli 25 miljoonan dollarin “pehmeä korkki”, joka saavutettiin hieman yli puoli tuntia. Näin ollen ylimääräisiä 8 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vireillä olevia ETH-tapahtumia ei voitu suorittaa. Myytyjen merkkien kokonaismäärä oli vajaat 28 miljoonaa, mikä on 70% ANT: n merkkien 39,6 miljoonan kokonaismäärästä. ANT tarkoittaa Aragon Network Token.

Aragon ICO Aikajana

Aragonian ICO: n tekninen aikajana. Kuva Lähde

15% (eli noin 6 miljoonaa ANT) pidettiin Aragonian säätiölle ja loput 15% meni varhaisille avustajille ja perustajille. Yksi mielenkiintoinen asia on, että Aragonin ICO suunniteltiin estämään yksittäisiä osapuolia ostamasta liikaa ANT-tunnuksia, koska se vaarantaisi verkon eheyden.

Noin 2400 yksilöllistä osoitetta osti ANT-tunnukset ja Cuende on huomauttanut Aragonian tiimillä ei ole “kirjaimellisesti aavistustakaan”, kuka osti ICO-rahakkeet. A myöhempi analyysi Aragonian tuulettimen tekemästä ICO: sta havaitsi, että ensimmäinen sijoittaja sai jotenkin yli 3 miljoonaa ANT-merkkiä.

Mikä on Aragon?

Aragon on hajautettu autonominen organisaatio (DAO), jonka avulla kolmannet osapuolet voivat helposti luoda omat DAO: nsa käyttämällä valmiiksi ohjelmoitujen älykkäiden sopimusten työkalupakettia. Aragon tarjoaa myös DAO-malleja riippuen siitä, onko DAO tarkoitettu toimimaan yrityksen, hyväntekeväisyysjärjestön jne. Tavoin.

Aragon Dao -inkubaattori

Aragon on DAO-hautomo. Kuva kautta Aragon

Aragonian protokollan selkäranka on jotain, jota kutsutaan Aragonian tuomioistuin, hajautettu digitaalinen lainkäyttöalue, jota käytetään Aragonian verkon hallinnointiin ja verkonhaltijoiden ja verkossa olevien kiistojen ratkaisemiseen. ANT-tunnusten haltijat hallitsevat Aragonian verkkoa.

Aragon näkee hallintotavan minkä tahansa ihmisen rakenteen huipulla. Tunnustamalla monien nykyisten hallintaprotokollien ja jopa Bitcoinin kaltaisten projektien epäselvyys, kaikki verkon päätökset, kehitys ja riidat tehdään verkon perusarvojen mukaisesti. Aragonian manifesti.

Näitä ovat: valinnanvapaus (itsemääräämisoikeus), väkivallan estäminen (hyökkäämättömyys), vallan hajauttaminen, pitkäaikainen arvo lyhyellä aikavälillä saadulla voitolla ja osallisuus (keskimääräisen vuorovaikutuksessa olevan henkilön helppokäyttöisyys ja käyttökokemus) Aragon-verkoston kanssa).

Aragonin pantti

Kaikissa Aragonian-verkoston kehityksissä ja aloitteissa on noudatettava Aragonian-manifestin arvoja. Kuva Aragonian kautta

Sen sijaan, että asetettaisiin yhtenäinen hallintorakenne koko verkostolle, Aragon kuvittelee maailmaa, joka koostuu tuhansista Aragon DAO -yhteisöistä, joista kukin toimii omilla ainutlaatuisilla hallintorakenteillaan ja jossa Aragonian verkosto on vuorovaikutuksessa..

Tavoitteena on edistää eräänlaista “hallintakapitalismia”, jossa vankimmat hallintomekanismit saavuttavat maksimaalisen kannattavuuden kilpailun kautta. Sen perustajat kutsuvat Aragonia usein kokeeksi, jolla pyritään paljastamaan tehokkaimmat hallintorakenteet julkisissa ja yksityisissä laitoksissa.

Kuinka Aragon toimii?

Aragonian toiminnan ymmärtämiseksi on tärkeää selittää lyhyesti Aragonian rakenne. Aragon-säätiö vastaa Aragon-verkostosta ja on sveitsiläinen voittoa tavoittelematon järjestö. Aragon One on voittoa tavoitteleva kehitystiimi, jonka Aragon-säätiö on sopinut ylläpitävän Aragon-verkostoa.

Aragon One

Aragon One kehittää ja ylläpitää Aragon-verkostoa. Kuva kautta Linkedin

Molemmissa yhteisöissä esiintyvät joukkueet ovat huomattavasti päällekkäisiä, kun Luis Cuende ja Jorge Izquierdo ovat samanaikaisesti Aragonian säätiön johtajia ja Aragon Onen johtavia kehittäjiä. Sekä Aragon Foundation että Aragon One perustuvat Sveitsin Zugiin (Crypto Valley).

Aragonian hallinto

Koska Aragon on DAO, yhteisö äänestää kaikista verkostoon ehdotetuista muutoksista ja toteuttaa Aragon Foundation, joka antaa Aragon Onen tehtäväksi tehdä työ. Tämän vuoden maaliskuuhun asti, 1 ANT-tunnus oli yhtä ääntä ja vähintään 1% ANT-kokonaismäärästä oli talletettava joko ehdotuksen puolesta tai vastaan.

Ainakin 51 prosentin äänistä oli tuettava ehdotusta sen hyväksymiseksi, jolloin älykäs sopimus avaisi varoja Aragonian valtiovarainministeriöltä. Vaikka Aragonin säätiö pitää rahaston hallussa, varat voidaan vapauttaa vain yhteisöäänestyksellä.

Aragonian hallinto

Katsaus Aragonian rakenteeseen ja hallintoon. Kuva Lähde

Vähintään 1000 ANT: tä oli talletettava ehdotuksen esittämiseksi, joka “on tehtävä hyvässä uskossa, jotta voidaan parantaa verkon operatiivista tehokkuutta, laatua tai palvelun laajuutta ja hyödyttää kaikkia ANT: n haltijoita yhtäläisesti”.

Kuten edellisessä kappaleessa todettiin, tämä hallintorakenne keskeytettiin äskettäin, jotta Aragonian tuomioistuimelle voitaisiin tehdä tie, joka paitsi tarjoaisi “laillisen” kehyksen DAO: lle ja yksityishenkilöille vuorovaikutuksessa verkossa, että myös lopulta ottaisi käyttöön vankemman hallintomekanismin itse Aragonian verkostoon.

Aragonian tuomioistuin

Aragonian tuomioistuin voi tulla raskaaksi hallintoalalla, joka koostuu älykkäistä sopimuksista. Tämän hallituksen perustuslaki on Aragonian manifest. Aragonian verkostoa koskevista ehdotuksista äänestetään myös Aragonian tuomioistuimessa, mutta tarkkaa prosessia tähän ei ole vielä määritelty. Aragonian tuomioistuimen tekninen rakenne on melko monimutkainen ja tämän artikkelin soveltamisalan ulkopuolella, mutta on melko helppo ymmärtää lintuperspektiivistä.

Aragonian tuomioistuin

Aragonian tuomioistuin on Aragonian verkon keskeinen protokolla. Kuva Lähde

Aragonian tuomioistuimessa kaikkien asianosaisten, jotka haluavat osallistua asianajajiksi, kantajiksi tai vastaajiksi, on luovuttava vähimmäisosuus 10 000 ANJ-tunnusta (lisää tästä seuraavassa osassa). Kantajan on vedettävä panoksesta viedäkseen asian tuomioistuimeen. Jos vastaaja ei vastaa tietyn ajan kuluessa, kantaja voittaa automaattisesti ja vastaaja menettää osuutensa.

Asianajajat valitaan pseudo-satunnaisesti Aragonian tuomioistuimen aktivoitujen (osallistuneiden) osallistujien joukosta ratkaisemaan mikä tahansa kiista. Todennäköisyydellä valintaan juristiksi vaikuttaa (ei määritetty) kiinnitetyt rahakkeet ja aiempi tuomarimaine.

Asianajajapäätökset tehdään itsenäisesti ja nimettömästi, ja niihin sisältyy periaate, johon viitataanmoninaisuus”. Yksinkertaisesti sanottuna, asianajajia kannustetaan tekemään “oikea” (enemmistö) tuomio “virheellisinä” (vähemmistö) tuomareina menettämään osuutensa.

Aragon Courtin kojelauta

Aragon Courtin kojelauta. Kuva kautta Aragon

Päinvastoin, asianajajat, jotka tekivät oikean päätöksen, ansaitsevat palkintoja ANJ-rahakkeissa, jotka on otettu vastaajan menetetystä osuudesta ja vääristä juristeista (jos sellaisia ​​on). Vastaajat voivat valittaa tuomiosta asettamalla enemmän panosta, jolloin sama prosessi toistuu suuremmalla tuomarivalikoimalla.

Tämä muutoksenhakuprosessi voidaan toistaa, kunnes jokainen verkon tuomari kutsutaan riidan ratkaisemiseksi. Voit lukea lisätietoja Aragonagon tuomioistuimesta äskettäin päivitetystä Aragonin valkopaperi.

Aragonin rahakkeet

Kuten olet ehkä huomannut, Aragonin verkossa on enemmän merkkejä kuin vain ANT. Itse asiassa siellä ovat tällä hetkellä 3 korostanut Aragon: ANT, ANJ ja ARA. Jos olet unohtanut, ANT on Aragonian verkon keskeinen tunnus ja sitä käytetään verkon hallintaan.

Aragon ANJ

Aragonian ERC-20 ANJ -merkki. Kuva Aragonian kautta

ANJ on ERC-20-merkki, jota käytetään panostamiseen ja tuomariston tehtävien palkitsemiseen Aragonian tuomioistuimessa ja joka on sidottu ANT: hen, jossa ANT-tunnukset talletetaan älykkääseen sopimukseen ANJ-merkkien lyömiseksi. ANJ-tunnuksia voidaan tosiasiallisesti käydä kauppaa kryptovaluutan pörsseissä (vaikkakin pienellä volyymilla ja melko alhaisella hinnalla).

ARA on tuleva tunnus, jota käytetään Aragon-ketju, toinen pöytäkirja, joka palvelee pylväsfunktiota Aragonian verkostossa, kuten Aragon Court (lisätietoja tästä seuraavassa osassa).

Aragon ARA

ARA on Aragon-verkon ERC-20-merkki, jota käytetään Aragon-ketjun virtana. Kuva Aragonian kautta

Sekä ANJ: ta että ARA: ta kutsutaan jatkuviksi rahakkeiksi, koska niiden tarjonta on sidottu niin sanottuun sidontakäyrä-älykkääseen sopimukseen, joka luo ennalta määritetyt valuuttakurssit ANJ- ja ARA-rahakkeiden välille niiden nykyisen hinnan ja tarjonnan perusteella. Jokaisella Aragonian verkon protokollalla (ei DAO: lla) on oma natiivimerkkinsä, joka on liitetty ANT: hen tällä tavalla.

Aragonian tiekartta

Muiden DAO: iden tapaan Aragonialla ei ole kiinteää etenemissuunnitelmaa, koska se perustuu pohjimmiltaan Aragonian yhteisön tahtoon. Aikaisempien virstanpylväiden perusteella Aragon käynnisti DAO: n luovan pääverkkonsa lokakuussa 2018.

Aragon Tulossa

Lähin asia Aragonian etenemissuunnitelmaan löytyy Aragon Onen blogista. Kuva Aragonian kautta

Vuonna 2019 nähtiin Aragon Jatka uusien DAO-mallien lisäämistä ja parannuksia verkkoon sekä esittele Aragon One virallisesti johtavana kehitystiiminä edellisen osan alussa hahmoteltuun rakenteeseen. Myös Aragonian tuomioistuin perustettiin virallisesti tämän vuoden helmikuussa.

Muu kehitys Sisällytä Aragon Agent, mallilaajennus, jonka avulla kuka tahansa Aragon DAO voi olla vuorovaikutuksessa muiden Ethereumin sovellusten kanssa, mukaan lukien DeFi-sovellukset, kuten MakerDAO. Aragon otti äskettäin käyttöön myös AraCred-protokollan, joka seuraa käyttäjien mainetta Aragon-verkossa ja palkitsee heidät tunnuksilla, jotka ovat alkuperäisiä protokollalle, jonka kanssa he ovat vuorovaikutuksessa (esim. ANJ Aragon Courtissa).

Aragonian tiekartta

Aragonian seuraava kehitys Cuenden mukaan tämän vuoden kesäkuussa. Kuva kautta YouTube

Perustuu viimeisimmissä blogiviesteissä Aragonin säätiön ja haastattelu Luis Cuenden kanssa ensi vuonna keskitytään Aragonian tuomioistuimen ja Aragon-ketjun kehittämiseen. Aragonian tuomioistuimessa käydään parhaillaan “prioriteettikampanjoita” pöytäkirjan tehokkuuden testaamiseksi ennen kuin Aragon Courtin ja Aragonin verkon hallinta siirtyy ANT-tunnusten haltijoille. Tämä oli itse asiassa pitkän aikavälin tavoite hankkeen perustajille, jotka toivovat Aragonian säätiön asteittain eroavan verkostosta kokonaan.

Aragon-ketju on parhaillaan kehitteillä ja toimii toisena kerroksena Aragon-verkostossa. Toisin kuin taustalla olevassa verkossa, Aragon-ketju käyttää Proof of Stake -konsensusmekanismia ja mahdollistaa nopean, matalan riskin tapahtumien tekemisen verkossa toimivien DAO: iden välillä hyvin alhaisin kustannuksin. Kaksi ja kaksi yhdistämällä viittaa siihen, että Aragon-ketjun osallistujat tarvitsevat panostaa ARA-merkkejä, jotka on kiinnitetty ANT: hen.

ANT-hinta-analyysi

ANT: n hintahistoria on suhteellisen näyttämätön verrattuna useimpiin muihin kryptovaluuttoihin. Se aloitti salausmarkkinoilla toukokuussa 2017 hinnalla noin 1,50 USD USD per merkki, joka oli alle kaksinkertainen alkuperäiseen ICO-hintaan 0,90 USD USD. ANT saavutti kaikkien aikojen korkeimman, lähes 8 dollarin dollarin tammikuussa 2018. Vaikka muiden kryptovaluuttojen voitot nousivat yli 100-kertaisiksi ICO-hintoihin härkäajon aikana, ANT ei onnistunut edes vain 10x alkuperäiseen arvostukseensa.

ANT-hintataso

ANT-hintataso. Kuva kautta CMC

Tästä huolimatta ANT on ollut näkyvässä nousutrendissä tämän vuoden tammikuusta lähtien, jolloin kukin merkki oli vain 0,40 dollarin arvoinen, hinta, jonka se oli vaihdellut vuoden 2018 lopusta lähtien. Aragonian tuomioistuimen perustaminen toi huomattavan määrän kohinaa, varsinkin tunnetun pääomasijoittajan Tim Draperin jälkeen osti miljoonan dollarin dollarin arvoinen ANT-rahakkeita Aragon Foundationilta hintaan 0.50 USD USD per merkki.

ANT-hinta 12 kuukautta

ANT-hinta viimeisten 12 kuukauden aikana. Kuva CMC: n kautta

Vaikka tämän vuoden maaliskuussa tapahtunut salama-onnettomuus nosti ANT: n takaisin ykköseksi, hinnat ovat palautuneet tasolle, jota ei ole nähty vuoden 2018 puolivälistä lähtien, ja he olivat nousseet jyrkästi yli 2 dollariin heinäkuun alussa, kun ilmoitettiin, että Aragon-verkko oli lopulta aiotaan antaa protokollan hallinta ANT-tunnusten haltijoille ilman rajoituksia. Vaikuttaa siltä, ​​että ANT arvostaa edelleen lähitulevaisuudessa (tämä ei kuitenkaan ole taloudellista neuvontaa!).

Mistä saada ANT

Jos haluat saada käsiisi Aragonian ANT-tunnuksen, sinulla ei valitettavasti ole paljon vaihtoehtoja. ANT-tunnuksella on vain noin kaksi tusinaa kaupankäyntiparia, joista suurin osa on tuntemattomissa pörsseissä tai hajautetuissa vähäisissä pörsseissä. Ainoa käyttökelpoinen vaihtoehto näyttää olevan Bittrex, eikä edes äänenvoimakkuus ole kovin suuri.

Aragon Markets CMC

Aragonin markkinaparit CoinMarketCapissa. Kuva kautta CMC

On myös tärkeää tuoda esiin ANT: n 24 tunnin volyymi ja sen kokonaistarjonta. ANT: n 24 tunnin volyymi on uskomattoman pieni, kun otetaan huomioon sen markkina-arvo, ja näyttää siltä, ​​että osa tästä volyymista voi olla myös väärennös.

Aragon Supply

Aragonian ANT-tunnuksen toimittamisen historia. Kuva kautta Aragon-blogi

Mitä tulee sen kokonaistarjontaan, kun Aragon-verkko luovutetaan ANT-tunnusten haltijoille, heillä on valta vaihda syöttökorkki tunnuksen sekä sen inflaation heidän mielestään sopivaksi. Tämä voi heittää avaimen investointihalusi, jos et ole inflaatiovaluutan fani.

ANT-kryptovaluutta-lompakot

Koska Aragonian ANT-tunnus on rakennettu Ethereum-verkkoon ERC-20-tunnuksena, voit tallentaa sen melkein mihin tahansa, missä voit heittää ETH: n. Hyviä ohjelmistolompakoita ovat MyEtherWallet (verkko), Exodus-lompakko (työpöytä / mobiili), Atomic Wallet (työpöytä / mobiili) ja Luota lompakkoon (mobiili). Laitteiston lompakot sisältävät Ledger-, Trezor- ja Keepkey-laitteet.

Mielipiteemme Aragonista

Kun suhtaudumme Aragoniin, olemme samassa veneessä kuin sen perustaja ja pääkehittäjä Luis Cuende. Vaikka Aragon pyrkii tekemään jotain uskomatonta ja on edistynyt vakavasti, jää kysymys: käyttääkö kukaan sitä todella?

Vaikka yli 1400 DAO: ta on luotu Aragonian nerokkaalla “hallinnon Lego-lohkot”, Minkä tahansa mielekkään teknologian omaksumisen saavuttaminen on osoittautunut uskomattoman vaikeaksi.

Aragonin sitoutuminen

Aragonian verkoston toiminnan jakautuminen ensimmäisen toimintavuoden aikana. Kuva Aragon Blogin kautta

Tuoreessa haastattelussa, Cuendeltä kysyttiin hämmästyttävän matalasta 7 prosentin Aragon-verkon osallistumisasteesta ANT-tunnusten haltijoilla. Vaikka hän ei ole tyytyväinen myöskään lukumäärään, hän sanoi, että osallistujien lukumäärä, mutta tulosten laatu, ei ole tärkeä. Hän huomauttaa myös täsmällisesti, että tämä matala osallistumisaste on endeemistä hajautetuissa sovelluksissa (etenkin niissä, jotka eivät liity DeFi: hen).

Salaus J-käyrä

Crypto J-käyrä, joka näyttää salausvaluutan käyttöönoton mahdollisen edistymisen. Kuva kautta Keskitaso

Mikä tärkeintä, Cuende on hyvin tietoinen siitä, että keskimääräisen ihmisen ja maustettujen kryptovaluuttahenkien välillä on valtava tieto- ja kokemusero. Paitsi, että monet salaustilassa olevat protokollat ​​ja sovellukset eivät ole oikeutettuja käyttäjälle.

Tämä on osa sitä, miksi yksi Aragonian manifestin “käskyistä” on osallisuus – intuitiivinen käyttökokemus, jonka avulla tavallisen ihmisen on helppo toimia ja osallistua verkostoon. Cuenden silmissä Aragonilla on vielä pitkä tie kuljettavana tässä suhteessa.

Aragonian yhteisö

Kuvakaappaus Aragonian mainosvideosta

Kaiken kaikkiaan on sääli, että Aragon ei ole saanut huomiota, jota se todella ansaitsee. Se on yksi harvoista hankkeista, joissa yhteisö on todella kuljettajan paikalla. Sillä on ollut viimeinen sana siitä, miten Aragon Foundation -rahaston varat siirretään Aragonian verkoston perustamisen jälkeen.

ICO oli oikeudenmukainen, eikä projektilla ollut koskaan voimakasta pääomasijoitusyhtiötä, joka ajaisi Aragonian säätiötä harjoittamaan samanlaisia ​​varjoisia käytäntöjä, joita näet kulissien takana monien vastaavien projektien kanssa..

Izquierdo sanoi viime vuonna että Aragonilla on riittävästi varoja kehityksen jatkamiseksi ainakin vielä vuosikymmenen ajan. Tämä tarkoittaa, että Aragonin verkosto on täällä pysymässä ainakin siihen asti ja saattaa vain edistyä välttämättömäksi sementoidakseen itsensä yhtenä johtavista kryptovaluutan hankkeista. Tämä näyttää todennäköisemmältä kuin ei, kun otetaan huomioon, että heidän pääkehittäjät ovat planeetan parhaita.

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me