Aloittelijan opas Ethorse: Vedonlyönti kryptovaluutan hinnoista

Jos olet lukenut, että 2018 on ethereumin vuosi, yksi syy on se, että salausverkko on suunniteltu helpottamaan innovaatioita.

Toisin sanoen, vaikka bitcoin, litecoin ja muut kryptovaluutat pysyvät pohjimmiltaan samoina, ethereumin on tarkoitus johtaa uusien tarkoitusten, älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten (tai DAPP) käyttöönottoon.

Tätä emme ole vielä nähneet liikaa, ainakin siinä mielessä, joka kiinnostaa suurta yleisöä. Mutta nyt on melko mielenkiintoinen dApp, joka alkaa antaa aaltoja. Sitä kutsutaan Ethorse, ja se kuvaa itseään:

maailman ensimmäinen DAPP, joka lyö vetoa kryptovaluuttojen hinnasta

Joten onko heillä potentiaalia murtautua erittäin kilpailukykyisiin dApp-vedonlyöntimarkkinoihin? Tässä yksinkertaisessa Ethorse-katsauksessa tarkastelemme joitain tärkeimpiä huomioitavia tekijöitä.

Mikä on Ethorse?

Kuten mainittu, Ethorse on DAPP (hajautettu sovellus), jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä lyödä vetoa valuuttojen hinnasta. Se on rakennettu Ethereumin älykkääksi sopimukseksi, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että se on työskennelty Ethereumin lohkoketjussa tavalla, joka varmistaa, että vedot ja liiketoimet toteutetaan täsmälleen niin kuin niiden pitäisi olla, ilman manipulointia tai kyseenalaista.

Tyyliltään foorumi perustuu “hevoskilpailujen” vedonlyöntiin, joka on lause, jota käytetään yksinkertaisimpaan vetoon: kuka voittaa kilpailun tietyssä ajassa?

Olet ehkä kuullut lauseen, jota käytetään kuvaamaan, kuinka asiantuntijat seuraavat poliittisia vaaleja, esimerkiksi ottamatta huomioon kertoimia tai trendejä, vaan yksinkertaisesti kumpi poliitikko näyttää olevan “edessä” tai lähempänä kilpailun voittamista.

Tällöin hevoskilpailuvedonlyöntiä sovelletaan kryptovaluuttojen ryhmittelyyn siten, että ihmiset voivat lyödä vetoa siitä, kumpi menestyy parhaiten tietyn ajanjakson aikana.

Kuinka se toimii?

Ethorse-vedonlyöntiin osallistuvien ihmisten on ladattava Metamakin laajennus Chromelle tai Firefoxille tai muuten käytettävä Ethereumin oletusselainta Mist. Kun olet noilla alustoilla, voit nähdä, kun uusi “kilpailu” ilmoitetaan, eli uusi sopimus perustetaan lohkoketjuun.

Ethrosen yleiskatsaus

Selitys vedonlyönnin toiminnasta

Sitten sinun ainoa tehtäväsi on valita mikä tahansa kryptovaluutta kilpailussa, jonka uskot nousevasi korkeimmalla hinnalla tiettynä aikana, ja lyödä vetoa tietty määrä ETH: ta.

Vedonlyöntijakson aikana Ethorse julkaisee tilastot (hinnat, kuinka monta ihmistä lyö vetoa, kertoimet jne.), Ja kun kilpailu on ohi, voittajilla on tietty määrä aikaa voiton voittamiseen.

Se on oikeastaan ​​niin yksinkertaista – itse asiassa sinun ei tarvitse edes rekisteröityä tai luoda tiliä osallistua.

Onko se laillista?

Sanalla sanoen kyllä. Kryptovaluuttaan sovelletaan erilaisia ​​säännöksiä eri puolilla maailmaa, ja on todennäköistä, että ainakin muutamassa maassa Ethorse ei ole käytettävissä, paheksutaan tai kielletään.

Salaa sääntely on kuitenkin yleisesti ottaen kevyt. Suuret markkinat, kuten Yhdysvallat ja Iso-Britannia, suhtautuvat laissez faire -asiakirjoihin salaustuotteisiin, ja tarina on sama suuressa osassa Eurooppa ja muu maailma.

Vaikka jotkut saattavat miettiä, mikä on “vedonlyönti” -toimintona perustettua toimintaa, se ei näytä aiheuttaneen vielä ongelmia. Vaikuttaa siltä, ​​että Ethorsen “hevoskilpailut” ovat riittävän lähellä sijoittamista tai valuutanvaihtoa, joten niitä ei tutkita vedonlyönti- tai uhkapelitoiminnoiksi..

Ovatko hevosetunnukset arvokkaita?

Jos tutkit Ethorsea, alat lukea HORSE-rahakkeista, ja voit melkein erehdyttää ne valuutaksi, jolla koko toiminto toimii. Näin ei kuitenkaan ole. HORSE-rahakkeet ovat pohjimmiltaan digitaalisia rahakkeita, joita voit ansaita sijoittamalla HORSE: een.

Etu on, että 5% kaikista vedonlyöntipaloista otetaan merkkien haltijoille, ja eniten rahakkeita omistavat saavat suurimman osan.

HORSE-rahakkeet

Katsaus HORSE-tunnuksiin

Lisäksi ne, joilla on HORSE-merkkejä, voivat äänestää pelien tai kilpailujen eri ominaisuuksista ja siten sanoa Ethorsen kehitykseen. Joten kyllä, HORSE-rahakkeet voivat olla arvokkaita ja hyödyllisiä, mutta sinun ei pidä erehdyttää niitä suoraan salaukseen, jonka voit voittaa onnistuneessa Ethorse-vedossa.

Plussat & Haittoja

Plussat: Ethorse tekee vedonlyönnistä läpinäkyvän ja helposti seurattavan blockchainin kautta. Se on yksinkertainen ja luonnollinen vedonlyöntipeli, joka sallii erilaisen kryptovaluuttakaupan. Sinun ei tarvitse perustaa tiliä, ja rahakkeet ovat hauska ryppy.

Haittoja: Rajoitukset selaimissa, joita voit käyttää osallistumiseen, voivat olla turhauttavia.

Pitkän aikavälin potentiaali

Vaikka Ethorse-konsepti on epäilemättä mielenkiintoinen, markkinat ovat todella kilpailukykyiset. Jo nyt on suuri määrä kilpailijoita, joilla on jo blockchain-vedonlyöntiprojekteja. Näitä ovat esimerkiksi ennustemarkkinat, kuten Augur, ja muut yleiset vedonlyöntisovellukset, kuten Bethereum.

Ethorse tarjoaa kuitenkin dApp-sovelluksen, jota on todella helppo käyttää ja joka sopii erinomaisesti uusille kryptovaluutan käyttäjille. Voidaan lyödä vetoa kryptovaluutan hintojen muutoksista todella intuitiivisella tavalla.

Pitäisikö sinun harkita sijoittamista HORSE-rahakkeisiin?

Kehotamme teitä tekemään oman tutkimuksen, mutta käyttötapaus on ehdottomasti olemassa. Kun useammat ihmiset päättävät osallistua kryptovaluutta-vedonlyöntiin, he todennäköisimmin suosivat helpompaa vaihtoehtoa. Tämä voisi tarjota lisäpainikkeita rahakkeille.

Kuvat Ethorse.com-sivuston kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me