Algorand-katsaus: Pure PoS Blockchain -kehitysympäristö

Algorand on projekti, joka on noussut paikalle ja 100 parhaan joukkoon. Projekti on ollut erittäin kiinnostunut koko salausyhteisössä.

Tämä on mainostettu yhdeksi mielenkiintoisimmista projekteista, joita parhaillaan käsitellään. VC-pääoman ja tohtoreiden ja professoreiden tukemana he yrittävät kuvitella blockchain-tekniikkaa uudelleen ja tehdä siitä äärettömän skaalautuvan.

Olisiko niitä kuitenkin harkittava?

Tässä Algorand-katsauksessa annan sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää projektista. Analysoin myös ALGO-rahakkeiden hintapotentiaalia.

Mikä on Algorand?

Algorand on lohkoketjualusta, jonka tavoitteena on luoda rajaton talous taloutensa kautta hajautetulla, luvattomalla julkisella lohkoketjulla.

Toisin sanoen Algorand haluaa blockchain-ekosysteemin, joka antaa kaikille mahdollisuuden osallistua ja menestyä. Alustaa rakennetaan yksinkertaisuuden, välittömien tapahtumien, suoran käytön ja käyttöönoton sekä suorituskyvyn perusperiaatteiden mukaisesti.

Algorand ottaa myös vastaan ​​yhden suurimmista haasteista blockchain-tekniikassa. Näin rakennetaan alusta, joka on sekä nopea että skaalautuva uhraamatta hajauttamista.

Algorand-tiimi tietää, että ilman skaalautuvaa ratkaisua ei tapahdu massaa. Olemme nähneet, että sekä Bitcoinin että Ethereumin kanssa, jotka ovat suosittuja, mutta eivät pääse massaan, koska ne ovat yksinkertaisesti liian hitaita modernille taloudelle.

Skaalautuvuus ei kuitenkaan voi tapahtua hajauttamisen ja turvallisuuden kustannuksella. Kaikki kolme ovat elintärkeitä menestyksekkäälle blockchain-alustalle, ja Algorand haluaa tuoda kaikki kolme alustalleen ja lopulta ratkaista Blockchain Trilemman.

Ja Algorand minimoi myös tapahtumien laskennalliset kustannukset, mikä antaa maailmalle skaalautuvan, turvallisen, hajautetun alustan, jolla on alhaiset maksut.

Algorand-verkosto

Algorandin käyttämä protokolla on suunniteltu nopeutta varten. Teoriassa kehittäjät ovat saavuttaneet optimaalisen tehokkuuden viimeistelemällä lohkot vain yhdessä äänestyskierroksessa.

Tämä varmistaa, että jokainen lohko viimeistellään välittömästi ja lisää verkon tapahtumia sekunnissa dramaattisesti. Mainnet on käynnistänyt kyvyn käsitellä 1 000 tapahtumaa sekunnissa alle 5 sekunnin viiveellä.

Algorandin sopimus lentämisestä


Algorandin nopea sopimus lennossa. Kuva kautta Algorand-blogi

Koska nopeus ilman turvallisuutta on hyödytöntä, Algorand-verkko on suunniteltu kestämään pitkänomaiset verkko-osiot ja palautumaan nopeasti, mikä käsittelee useita potentiaalisia reaalimaailman hyökkäysvektoreita. Verkko-osio on verkkotason hyökkäys, joka vaikeuttaa tai jopa tekee mahdottomaksi käyttäjien vuorovaikutuksen verkossa.

Ei ole väliä kuinka blockchain on suunniteltu verkkohyökkäys on aina mahdollista. Aina kun hyökkääjä on riittävän tehokas ylläpitämään verkko-osiota loputtomiin, mitään lohkoja ei voida tuottaa, mikä sulkee verkon tehokkaasti. Ainoa tapa torjua tätä on lisätä hyökkääjän kustannuksia, kunnes he eivät pysty pitämään.

Työn todistamisen estoketjuilla on pahin näissä tilanteissa. PoW-lohkoketju muodostaa kaksi erillistä ketjua, yhden kussakin osiossa. Kun osio sulkeutuu, pienempi ketju katoaa ja vie kaikki tapahtumat tältä puolelta pois. Pahinta on, että tietyille protokollaviesteille voidaan tehdä verkkohyökkäys, mikä tekee verkko-osion havaitsemisen melkein mahdottomaksi.

Algorandin konsensuspöytäkirja

Algorandin tapauksessa käytetään Bysantin sopimusta, mutta se on optimoitu korkean suorituskyvyn ja massiivisen mittakaavan saavuttamiseksi. Tämä toimii niin kauan kuin rehellistä enemmistöä on yli kaksi kolmasosaa, eikä osallistujia tarvitse synkronoida.

Kun valittu johtaja on rehellinen, päästään yksimielisyyteen vain kahdessa vaiheessa, ja kun valittu johtaja on ilkeä, yhteisymmärrys voidaan saavuttaa vakiona useassa vaiheessa.

Tämä pitää protokollan joustavana jopa mielivaltaisten tuntemattomien verkko-osioiden edessä. Verkko palautuu myös nopeasti, kun osio on ratkaistu. Tämä lähes välitön palautuminen osioista tekee hyökkääjälle kallista verkon pysäyttämisen, koska hyökkääjän olisi usein maksettava verkon häiriöistä aiheutuvat kustannukset.

Algorandin konsensusmekanismi

Katsaus Algorandin konsensusmekanismiin. Kuva Algorandin kautta

Jos sinulla on rehellinen johtaja, joka ehdottaa lohkoa, ensimmäinen ääni tapahtuu välittömästi, kun verkon osallistujat saavat lohkon. Tämä tarkoittaa, että kun lohko etenee kaikkien osallistuvien solmujen läpi, se hyväksytään vain yhden äänestyskierroksen jälkeen.

Algorand on kehittänyt ainutlaatuisen mekanismin, joka perustuu todennettavissa oleviin satunnaistoimintoihin, jotta tämä skaalautuu suurelle määrälle verkkosolmuja. Tämän ratkaisun avulla osallistuja voi tarkistaa yksityisesti ja nähdä, onko hänet valittu osallistumaan seuraavan lohkon sopimukseen, ja sisällyttämään sitten todistuksen valinnasta verkkoviesteihinsä.

Algorandin protokolla ei vaadi käyttäjiä pitämään muita yksityisiä valtioita kuin yksityiset avaimet. Tämä tarkoittaa, että verkko pystyy korvaamaan osallistujat heti verkkoviestin lähettämisen jälkeen ja välttää hyökkäyksiä, jotka voitaisiin kohdistaa yksilöille, kun heidän henkilöllisyytensä tiedetään.

Algorandin äänestystodistus

Äänestystodistus Algorandissa

Jopa siinä tapauksessa, että hyökkääjä saa verkon hallinnan ja voi sanella, mitkä viestit toimitetaan mille käyttäjille ja milloin Algorand-sopimusprotokolla ei haarautu, mikä pitää käyttäjän tilin saldon turvassa.

Tällä tavalla Algorand on suunniteltu toimimaan turvallisesti ja tehokkaasti luvattomassa ympäristössä, joka koostuu satunnaisesta joukosta osallistujia, jotka kaikki voivat liittyä verkkoon tai poistua verkosta milloin tahansa ja kaikki ilman hyväksyntää tai tarkastusprosessia.

Algorandin joukkue & Kumppanit

Algorandin perusti Silvio Micali, MIT-professori, joka on koonnut erittäin vahvan tiimin. Toisin kuin jotkut hankkeet, jotka koostuvat enimmäkseen yrittäjistä hankkeen kärjessä, Algorand koostuu pääasiassa tutkijoista ja tutkijoista. MIT-yhteyden takia suurin osa Algorandin tiimistä sijaitsee Bostonissa.

Algorand-ydinryhmän lisäksi on myös Algorandin säätiö, joka on hallinto- ja tutkimusorganisaatio, joka johtaa Algorand-alustan kehittämistä.

Tässä on kolme Algorandin johtoryhmän jäsentä:

Algorandin joukkue

Jotkut Algorand-ryhmän jäsenet

  • Silvio Micali on Algorandin perustaja. Hän on salauksen, suojattujen protokollien ja näennäissatunnaisten sukupolvien asiantuntija ja valvoo kaikkea Algorandin tutkimusta ja turvallisuutta. Hän on keksijä useille protokollille, mukaan lukien todennettavissa olevat satunnaiset toiminnot, nollatietotodistukset ja todennäköinen salaus.
  • Steve Kokinos toimii Algorandin toimitusjohtajana. Hän oli aiemmin toiminut globaalin yritysviestintäalustan Fuze toimitusjohtajana, ja hän tuo runsaasti liike- ja yrittäjyyskokemusta Algorandiin.
  • W.Sean Ford on Algorandin varatoimitusjohtaja, ja hänellä on myös runsaasti kokemusta liiketoiminnasta..

Yllä olevien ydinasiakkaiden lisäksi sinulla on myös Keli Callaghan, joka on Algorandin markkinointipäällikkö. Hänellä on valtava kokemus markkinoinnista ja asiakassuhteista aiemmasta kokemuksestaan ​​Avidista, jossa hän oli vastuussa markkinoinnin yhteistyökumppanuudesta Microsoftin kanssa, kenttämarkkinointitiimistä ja globaaleista asiakashankintastrategioista.

Sinulla on myös Sergey Gorbunov, joka on salauksen päällikkö Algorandissa. Hän on palkittu tutkija ja kirjoitti väitöskirjansa edistyneiden salausprotokollien rakentamisesta ristikkopohjaista salausta käyttäen. Hänellä on myös etuja blockchain-protokollista, tietokoneverkoista ja turvallisista suurista järjestelmistä.

Nämä ovat vain pieni otos ihmisistä, jotka työskentelevät tällä hetkellä Algorandin parissa. Näet heidän perusteellisemman erittelyn joukkue sivu.

Algorand Partners

Jotkut Algorandin kumppaneista

Kuten mainittiin, Algorand on saanut useita sijoituksia lukuisilta riskipääomarahastoilta. Nämä vaihtelevat salauskohtaisista rahastoista yleisempiin teknologiakeskeisiin sijoittajaihin. Algorand on myös sijoittanut omaan riskipääomarahastoonsa Algocapital. Tämä rahasto on kerännyt 100 miljoonaa dollaria ja tukee hankkeita, joiden tavoitteena on rakentaa Algorand-protokollaa.

Algorand-yhteisö

Algorand-tiimi pysyy melko hyvin mukana useilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitter, Facebook ja sähke. He pitävät myös blogia Mediumissa ja tarjoavat usein päivityksiä yhteisölle. Ne tarjoavat erityisen hyvin syvällistä teknistä tietoa, jotta käyttäjät ymmärtäisivät paremmin projektin ja sen tavoitteet.

Päällä Viserrys, joukkueella on lähes 12 000 seuraajaa, ja Facebook-sivulla on lähes 800 seuraajaa. Nämä numerot ovat kunnossa, mutta joukkueen Sanoman kanava on yli 10000 käyttäjää, mikä osoittaa tarkemmin Algorand-yhteisön vahvuuden.

Siellä on myös foorumi erityisesti Algorand-yhteisö, joka sisältää erilaisia ​​kehittäjäresursseja, foorumin, SDK: ita, tietoa tulevista tapahtumista ja paljon muuta.

ALGO-tunnus

Algorand järjesti hollantilaisen huutokaupan ICO: n kesäkuussa 2019 ja keräsi yli 60 miljoonaa dollaria, myydessään 25 miljoonaa rahaketta 2,40 dollarilla. ICO: n päivämäärä osui samaan aikaan Algorandin mainnetin käynnistämisen kanssa.

Se on kuitenkin vasta alkua, kuten Algorand on sanonut huutavansa 600 miljoonaa rahaketta vuodessa käyttäen samaa hollantilaista huutokauppajärjestelmää joka kerta. Tunnusten kokonaismäärä on 10 miljardia ALGOa.

ALGO Hinta

ALGO-hintataso. Kuva kautta CMC

Valitettavasti ICO: lle osallistuneille tunnus ei ole pysynyt hyvin läpi kesän. 1. syyskuuta 2019 alkaen ALGO: n hinta on 0,393337 dollaria, mikä sijoittaa merkin edelleen 47. sijalle, kun markkina-arvo on 113 miljoonaa dollaria..

Kuitenkin, jos hinta olisi pysynyt ICO-hinnalla 2,40 dollaria, rahakkeen markkina-arvo olisi 690 miljoonaa dollaria, mikä nostaisi sen 18. sijalle.

Ostaminen & ALGOn säilyttäminen

Vaikka ALGO on listattu Binancessa, ylivoimaisesti suurimmat kaupankäyntimäärät tulevat Hotbitista, jota seuraavat MXC, CoinEx, Bilaxy ja Bit-Z. Tunnus on listattu myös monissa muissa pörsseissä, mukaan lukien Huobi Global, OkEx, Coinbase Pro ja BitMax.

Näissä pörsseissä on terveellistä määrää, joka on levinnyt hyvin ja vähentää riippuvuutta mistä tahansa pörssistä. Jokaisessa vaihtokirjassa sinulla on myös vahvat tilauskirjat.

Esimerkiksi Binancessa ALGO / Bitcoin-markkinat ovat melko syvällä ja vaihtuvuus on suuri. Tämä helpottaa suurten lohkotilausten toteuttamista rajoitetulla liukastumisella.

Binance ALGO

Rekisteröidy Binancessa ja osta ALGO-rahakkeita

Kun sinulla on ALGO-rahakkeesi, haluat poistaa ne pörssistä ja tallentaa ne offline-lompakkoon. Olemme aivan liian tietoisia riskeistä, jotka aiheutuvat suurten kolikoiden varastoinnista keskitettyyn pörssiin.

Algorand on luonut mobiililompakot sekä Android- että iOS-laitteille, ja Coinomi tukee myös ALGO-tunnuksia, joten voit käyttää sitä työpöydän lompakkoon. Valitettavasti Trezor- tai Ledger-laitteistolompakot eivät tue ALGOa tämän artikkelin kirjoittamispäivästä alkaen.

ALGO Staking Palkinnot

Algorand on ilmoittanut 200 miljoonasta ALGO-panostusohjelma, joka vaati ALGO-lompakon rekisteröintiä, joka sisälsi vähintään 25 ALGO: ta lohkon korkeudella 1 618 450.

Vain ensimmäiset 200 miljoonaa ALGO: ta voitiin rekisteröidä, ja ohjelma maksaa 200 miljoonaa ALGOa neljän 6 kuukauden jakson aikana. Panospalkkiot maksetaan kunkin rekisteröidyn lompakon kohdalla olevan ALGOn määrän perusteella, ja vaadittu panos kasvaa jokaisen maksun yhteydessä.

Alun perin on laskettu, että panosohjelman vuotuinen tuotto on 14,39%, mutta sen pitäisi kasvaa, kun lompakot hylätään ohjelmasta myöhemmin tai ne yksinkertaisesti keskeyttävät.

Johtopäätös

Algorandin on luonut arvostettu salaustekniikan ammattilainen MIT: ltä, ja sitä tukee maailmanluokan tutkijatiimi, liike-elämän ja markkinoinnin ammattilaiset. Vaikka tämä tuo tietysti suuria odotuksia projektille, joukkue on toistaiseksi tuottanut erinomaisia ​​tuloksia.

Tunnus sai hyvän alun kesäkuun 2019 hollantilaisessa huutokaupassa, vaikka se onkin pudonnut merkittävästi ICO-hinnasta. Aika kertoo, kuinka hyvin tunniste pysyy voimassa, kun Algorand-tiimi aikoo huutokaupata 600 miljoonaa ALGO-tunnusta vuodessa, kunnes koko 10 miljardin tunnuksen tarjonta on vapautettu.

Mainnet on käynnistänyt vaikuttavalla 1000 tapahtumalla sekunnissa, mikä on antanut tiimille mahdollisuuden luoda vahvoja kumppanuuksia muiden kanssa rahoitus- ja kiinteistöalalla. Tämä osoittaa, että Algorandin tuotetarjonnalle on todellista kysyntää.

Algorand on jo parantanut lohkoketjuympäristöä teknologisen kehityksensä kautta, ja se odottaa nyt parannuksia verkon osio-iskujen palautusmekanisminsa avulla, mikä on uraauurtava tapa tehdä taloudellisesti mahdottomaksi hyökkääjän häiritä verkkoa huomattavan määrän aika.

Algorandilla on ollut vaikuttava kehitysnopeus ja merkittävien virheiden puute. Mainnet käynnistyi hyvin nopeasti, ja vasta äskettäin julkaistun koodipohjan on katsottu olevan hyvin dokumentoitu ja ilmeisesti vakavan ja ammattitaitoisen kehitystiimin.

Tässä vaiheessa Algorand näyttää sekä teknisesti että kaupallisesti olevan menestyksekäs lohkoketjutilassa. Tietenkin se on melko varhaisessa kehitysvaiheessa tällä alalla, mutta tämä on yksi projekti, jota kannattaa seurata eteenpäin.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me