Älä lapsi itse, tämä on edelleen varhaisen adoptoinnin vaihe

Pidätkö edelleen kannettavaa puhelinta tai pop-kasettinauhaa kannelle, kun liu’utat ratin taakse aamu-työmatkalle? Jos näin on, saatat pudota tekniikan käyttöönottokäyrän oikeaan reunaan, jota kutsutaan hellästi “laggardiksi”.

Mistä puhutaan?

Tunnettu kellokäyrä kuvaa eri vaiheita siitä, kuinka uusi tekniikka saapuu paikalle ja tunkeutuu lopulta suuremmille markkinoille.

Adoptiosalauksen vaiheet

Käyrällä on kryptovaluutta?

Pieni prosenttiosuus hyvin varhaisessa vaiheessa omaksuneista tunnetaan “innovaattoreina” ja muodostaa vain noin 2,5% väestöstä, kun taas “jäljessä olevat ovat 16%.

Joten … missä luulet yhteiskunnan olevan suhteessa tähän outoon uuteen lapseen, joka tunnetaan kryptovaluuttana, ja oletko valmis seuraavaan kvanttiharppaukseen eteenpäin?

Missä kryptovaluutta istuu nyt

Tämän artikkelin taustanäppäimet toimivat tosiasiallisesti ihmisillä, jotka ovat osa hyvin pientä osaa innovaatiovaiheesta, joten salaus näyttää meille vanhalta hatulta, mutta kun astumme taaksepäin ja katsomme ympärillämme, tämä on hyvin, ERITTÄIN nuori vauva.

Ajattele sitä vastaavana vuoden 1994 aikakauden internetiin, jolle on tunnusomaista 56 kt: n modeemit ja Microsoftin kotisivu, joka näytti alla olevalta kuvalta. Haluatko, että olisit uponnut muutama tuhat dollaria yhtiöön tuolloin?

Varhainen Microsoftin kotisivu

Microsoftin varhainen verkkosivu

Ja ajamalla piste kotiin entisestään, Facebook ja Twitter olivat vielä vuosikymmenen ajan olemassaolosta.

Ottaen huomioon teknisen nopeutumisen tilan, odota vastaavien megakryptovaluutan yritysten ilmestyvän alle viidessä vuodessa. Meillä on jo yli tuhat virallista muunnelmaa digitaalikolikoista, jotka kaikki ajavat eteenpäin ne, jotka eivät näe rajoja tässä rohkeassa uudessa hajautetussa maailmassa.

Tällä hetkellä ongelmana on, että kenttä on niin täynnä, että se on kuin Pin the Tail on the Donkey -sovelluksen digitaalinen peli, joka yrittää selvittää, kenellä voi olla mitä tarvitsee selviytyä ja menestyä pitkällä aikavälillä.


Tämä on Ei ensimmäinen taloudellinen vallankumous

Noin 20 000 vuotta sitten rahaa ei ollut.

Lopulta eristetyt ihmiskunnan heimot kehittivät raakakirjan kirjanpitojärjestelmän seuraamaan kuinka paljon jakkilihaa Grunt oli Growlille onnistuneen metsästyksen jälkeen. Tämä toimi, kunnes heimot alkoivat törmätä toisiinsa, kullakin täysin erilaisilla kirjanpitomenetelmillä.

Noin viisituhatta vuotta sitten törmäsimme ajatukseen käyttää kultaa arvonsiirtovälineenä, mikä on eräänlainen mielenkiintoinen, koska metalli sinänsä ei sinänsä tarjoa paljon toiminnallisuutta. Sillä on arvoa vain sillä perusteella, että tarjonta on niukkaa. Se on myös raskas ja tavallaan hankala kuljettaa paljon sitä.

Siihen mennessä, kun 1600-luku saapui, jotkut ajattelijat esittivät käsityksen, että meidän pitäisi siirtyä paperitodistuksiin, jotka osoittavat tietyn määrän kultaa, joka on kätketty jonnekin. Ihmiset menettivät mielensä tästä radikaalisesta ehdotuksesta, ja kesti vielä 400 vuotta, ennen kuin maailmanlaajuinen valuuttavaranto (Yhdysvaltain dollari) lopulta laski kultakantaan.

Teknologian kehittyessä adoptio tapahtuu eksponentiaalisesti nopeammin. Katsotaan, että kesti vuosikymmeniä, ennen kuin puhelin- ja kotitaloussähkö saavutti 60% väestöstä.

Asiat tapahtuvat nyt paljon nopeammin.

Tänään syntyneet lapset kasvavat melko tyytyväisinä ajatukseen kryptovaluutasta laillisena finanssijärjestelmänä.

Missä kryptovaluutta istuu nyt

Investoinnit Yhdysvaltain dollarin kaltaiseen fiat-valuutaan inflaation jatkuvan devalvoivan vaikutuksen ansiosta ovat turhuutta. Keskimääräistä paremmat mahdollisuudet ovat sen arvoisemmat (ostamiensa tavaroiden ja palveluiden suhteen) muutamassa vuodessa kuin nyt.

Taloustieteilijä hinnoittelu

Palaa ylös

Mutta tämä kryptovaluutta-asia on alkaa tuntua todelliselta sijoitusstrategialta, ottaen erityisesti huomioon Bitcoinin hinnan nousun stratosfäärissä sen syntymisestä lähtien.

Se aloitti elämänsä vain penniä kolikkoa kohden, nousi melkein 20 000 dollariin ja on nyt vetäytynyt huomattavasti takaisin 5000 dollarin alueelle. Uskokaa, miljonäärejä tehtiin tuon juoksun aikana.

Vaikka Bitcoin saattaa olla kohtuuttoman kallis budjetillesi juuri nyt, pörsseissä virallisesti käydään kauppaa runsaasti vaihtoehtoisia kolikoita (kutsutaan altcoineiksi).

Tietenkin sinun pitäisi sijoittaa vain rahaa, jolla on varaa menettää. On liian paljon epävarmuutta hyödyntääkseen lasten korkeakoulujen rahastoa, tämän kuukauden asuntolainaa tai ruoka- ja kaasurahoja.

Tulevaisuuden maksaminen

Ehkä et ole koskaan ajatellut sitä, mutta näin tapahtuu, kun sijoitat kryptovaluuttaan – sen lisäksi, että otat ehkä äärettömän pienen mahdollisuuden tulla likaiseksi rikkaaksi.

Tekemäsi investoinnit tarjoavat käyttöpääoman teollisuudelle paitsi kehittääksesi kehittyneempiä versioita suosikkirahastasi, myös luomaan täysin uusia tuotteita. Tällä hetkellä Bitcoinin markkina-arvo on noin 112 miljardia dollaria. Se ei ole merkityksetön määrä!

Vaikka Bitcoin näyttää melko keskittyvän kryptovaluuttaan, Ethereumin kaltainen yritys (toiseksi suurin kryptovaluutta) on mennyt toiseen suuntaan tarjoamalla lohkoketjualustan, johon kehittäjät voivat luoda minkä tahansa sovelluksen, jonka he voivat kuvitella. Täällä rakennetaan tulevaisuutta ja missä tämä koko asia innostuu.

Bottom Line

Kun uutta rahaa kaataa kryptovaluuttateollisuuteen sekä yksittäisten sijoittajien että tulevaisuuden ajattelevien yritysten, kuten IBM: n, kautta, voit odottaa mahdollisuuksia osallistua tähän puomiin muotoja, joita emme koskaan edes ajatelleet.

Aloita ajatella näitä asioita vakavasti nyt, koska et halua olla hidas syy, joka saapuu liian myöhään tähän vallankumoukseen.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me