7 todistettua tapaa salata valuuttasi vuonna 2021

>

Bitcoinin hinta on noussut viime kuukausien aikana, ja se on lyönyt 19 000 dollaria ja lähentynyt sen vuoden 2017 kaikkien aikojen korkeinta tasoa. Vaikka tämä viimeaikainen uptick on hyvä uutinen useimmille salaussijoittajille, olet varmasti pysähtynyt harkitsemaan salaustiliesi turvallisuutta jossain vaiheessa.

Riippumatta siitä, kuinka paljon kryptovaluuttasi ovat arvokkaita, perimmäisenä tavoitteena tulisi olla varastoida ne turvallisesti. Nyt olemme edessämme kysymyksen, "Miksi sinun pitäisi pitää kryptovaluutat turvassa?"

No, ilmeinen vastaus on, että kryptovaluutta, kuten muutkin omaisuuslajit, toimii välineenä tietojen vaihdossa ja varastoinnissa. Esimerkiksi on järkevää, että verkkorikollinen voi varastaa Bitcoinisi. Niin sanotut pahikset ovat nyt kehittyneempiä, varastaa yli 100 miljoonaa dollaria DeFi-projekteista pelkästään vuonna 2020.

Lisäksi on täysin normaalia ihmetellä, miksi sinun pitäisi vaivautua salauksen turvaamiseen, kun jotkut sijoittajat ovat väittäneet, että Bitcoin on tarkoitettu maailman turvallisimmaksi taloudelliseksi ratkaisuksi.

Vaikka Bitcoin ja muut salausvaluutat itse voivat olla turvallisia, yhtälön heikko lenkki on jotain, jota et ehkä odota: olet heikko lenkki.

Toisin kuin perinteinen finanssimaisema, kryptovaluuttatila on pitkälti hajautettu. Blockchain, taustalla oleva tekniikka, on pohjimmiltaan avoin, hajautettu pääkirja, joka käsittelee tapahtumia vertaisverkossa solmujen kautta.

Mikä on Blockchain?

Blockchain on muoto hajautettu kirjanpitotekniikka, ehkä yksinkertaisin ja suosituin esimerkki. DLT itsessään on turvallinen tietueiden järjestelmä, joka käyttää replikoitujen ja synkronoitujen tietojen konsensusta, joka jaetaan useille instansseille.

Keskusviranomaisen tai ”luotettavan” kolmannen osapuolen puuttuminen rasittaa sinua. Selvästi englanniksi, olet oma pankkisi ja sinä sinä sinä olet suurelta osin vastuussa salausvarojesi suojaamisesta.

Pelottavaa on, että mikä tahansa seuraavista tilanteista jättää sinut mahdollisesti alttiiksi salaustiliesi menettämiselle:

 • Vaihtotilisi, matkapuhelimesi tai sähköpostitili voisi hakata.

 • Voit siirtää varoja väärään lompakon osoitteeseen ilman mahdollisuutta peruuttaa tapahtumaa.


 • Tietokoneesi – tai jopa älypuhelimesi – voi saada tartunnan erilaisilla haittaohjelmilla, jotka on suunniteltu varastamaan kolikot.

 • Saatat unohtaa varmuuskopioida siemenlauseesi, jolloin lompakon palauttaminen on mahdotonta katoamisen, vahingoittumisen tai varkauden sattuessa.

Onneksi on olemassa erilaisia ​​tapoja välttää nämä uhat. Tässä artikkelissa annamme sinulle seitsemän nopeaa vinkkiä salauksen suojaamiseen ja suojautumiseen mahdollisesti katastrofaalisesta tilanteesta.

Vaikka olet ehkä törmännyt joihinkin näistä kohdista aiemmin (luultavasti et ajatellut sitä liikaa silloin), nyt tuomme sen takaisin sinulle – yhdessä uuden tiedon kanssa!

1. Käytä vahvoja salasanoja

Yksi helpoimmista tavoista suojata kryptovaluuttasi on käyttää vahvoja salasanoja suojaamaan lompakkoasi ja salaukseen liittyviä tilejä. Useimmat hakkerit käyttävät erilaisia ​​työkaluja varastettujen salasanojen murtamiseen, joten mitä pidempi ja monimutkaisempi salasanasi on, sitä vaikeampi on murtaa.

On myös tärkeää pitää mielessä seuraavat salasanan parhaat käytännöt:

 • Vahva salasana sisältää pitkän, monimutkaisen merkkijonon, joten sitä on vaikeampi murtaa. Ihannetapauksessa vahva salasana on vähintään 12 merkkiä pitkä, ja siinä on terveellinen sekoitus numeroita, symboleja (yleisimmät ovat! £ $% ^&# @), isot ja pienet kirjaimet.

 • Vältä saman salasanan käyttöä eri tileillä useilla alustoilla. Tämä tekee sinusta haavoittuvan raa’an voiman hyökkäykselle, varsinkin jos salasana on vuotanut edellisessä tietorikkomuksessa.

 • Kirjaudu aina ulos tililtäsi aina, kun olet suorittanut tapahtuman. Tämä suojaa sinua hakkereilta (erityisesti julkisissa WiFi-verkoissa), jotka yrittävät hakkeroida tiliäsi varastamalla istuntoevästeitä.

 • Voit valita a salasanojen hallinta, joten et unohda salasanaasi tai sinun on kirjoitettava se joka kerta. LastPass ja Dashlane ovat kaksi suosittua salasananhallintaratkaisua.

2. Määritä kaksivaiheinen todennus (2FA)

Kaksivaiheinen todennus (alias kaksivaiheinen vahvistus) lisätään yleensä erilaisiin digitaalisiin prosesseihin lisäkerroksena. Periaatteessa kahden tekijän todennuksella pääset verkkosivustolle tai sovellukseen vasta, kun olet läpäissyt useita suojaustarkistuksia.

Joten, tavallisen salasanasi lisäksi, alusta voi pyytää sinua syöttämään sinulle salaisen koodin, joka lähetetään sinulle joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai push-ilmoituksella. Nämä vahvistuskoodit vanhenevat yleensä jonkin ajan kuluttua, mikä tekee huonoilta toimijoilta mahdottomaksi käyttää vanhoja (eli vanhentuneita) koodeja tilisi käyttämiseen.

Lähes kaikki kryptovaluutanvaihdot tukevat kaksivaiheista vahvistusta tilisi suojaamiseksi. Jotkut keskukset tarjoavat yksinkertaisen sähköpostin ja tekstiviestien vahvistuksen, kun taas toiset vievät sen askeleen pidemmälle 2FA-sovellusten, kuten Google Authenticatorin, kanssa.

Kun olet määrittänyt 2FA: n, saat kertaluonteisen salasanan aina, kun haluat suorittaa kriittisiä toimintoja, kuten kirjautua tilillesi, siirtää salausta muille, muuttaa tilisi tietoja ja suorittaa nostoja..

3. Salauslompakon suojaaminen

Salausohjelman turvallisuus riippuu myös käyttämästäsi lompakon tyypistä. Kolikoiden säilyttämiseen voit yleensä valita säilytys- tai muun lompakon.

Säilytyslompakot ovat digitaalisia lompakoita, joita hallitsevat kolmannet osapuolet (tyypillisesti salausvälittäjät ja keskukset), jotka pitävät yksityisiä avaimiasi ja auttavat salaustilojen suojaamisessa. Vaikka säilytyslompakot ovat käyttäjäystävällinen vaihtoehto kolikoidesi tallentamiseen (voit hallita salausta helposti ja avaimesi ovat turvallisia), ne ovat huono idea pitääksesi salausvaluuttasi pitkällä aikavälillä. Tästä syystä:

 • Säilytyslompakot ovat keskitettyjä, joten ne eivät eroa pankeista, koska ne hallitsevat rahaa.

 • Sinulla ei ole pääsyä yksityisiin avaimiin, mikä tarkoittaa, että tarvitset lompakon tarjoajan, jotta hän voi käyttää omia varojasi.

 • Kolmas osapuoli, joka on mukana yrityksessäsi, luo porsaan varjoisille omistajille varastamaan varoja.

 • Lompakko voi murtautua, jolloin sinulla on mahdollisuus menettää salauksesi.

Toisaalta vapaana pidetyt lompakot ovat hajautettuja, koska olet yksityisten avaintesi ainoa säilyttäjä. Ne antavat sinut hallita salaustasi, eikä kukaan pääse varoihisi ilman lupaasi.

Pohjimmiltaan saat avaimetalletiedoston, joka sisältää yksityisen / julkisen avaimen parisi ja muistin (tai siemen) lauseen. Muistilause on yleensä järjestetty 12 – 24 sanan pituinen jakso.

Sinun tulisi kopioida muistilausekeesi ja tallentaa se oikein; käytät sitä lompakon ja varojen palauttamiseen.

Pysy pääsääntöisesti poissa vapauslompakoista, kun mahdollista.

Käytä aina kylmävarastoa

Kylmävarastointi on laaja termi salausvaluutta-lompakoille, jotka toimivat ilman Internet-yhteyttä. Kylmät lompakot ovat fyysisiä elektronisia laitteita, jotka on luotu nimenomaan salauksen käyttämiseen turvallisesti offline-tilassa.

Tämän tyyppisellä lompakolla voit käsitellä tapahtumaa vain, kun se on kytketty tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Kylmät lompakot ovat kalliimpia kuin kuumat lompakot (jotka ovat yleensä ilmaisia), mutta jos sinulla on siihen varaa, nukut kuin vauva tietäen salauksesi turvalliseksi.

Laitteiston lompakot ovat kiistatta turvallisin kylmävarastoinnin tyyppi. Ne ovat fyysisiä laitteita, jotka muistuttavat USB-muistitikkuja, mutta on suunniteltu tallentamaan lompakkotietosi (lue: varat) offline-tilassa. Kuten ilmarakoiset tietokoneet, hakkerit eivät voi etäkäyttää näitä lompakoita varastamaan salauksesi.

Laitteiston lompakoita on useita, mutta suosituimmat ovat Ledger Nano X ja Trezor.

Mikä on salauslompakko? Bitcoinin turvallinen säilyttäminen

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, kuinka asiantuntijat valitsevat kryptovaluutta-lompakonsa ja minkä tyyppisiä lompakoita on olemassa.

Usean allekirjoituksen lompakot

Usean allekirjoituksen lompakot (tai multisig) ovat kuin vapausrangaistusten ja muiden kuin vapaudenhoitajana olevien lompakoiden leikkauspiste. Jokaisella kopiokoneella on yksityinen avain lompakon käyttämiseen, mutta tarvitsee muiden kopioijien avaimet valtuuttamaan tapahtumat lompakosta.

Pohjimmiltaan multisig-lompakot edellyttävät kahden tai useamman yksityisen avaimen toimittamista samanaikaisesti, ennen kuin varoja voidaan ladata tai käyttää. Ilman vaadittavaa määrää avaimia (riippuen multisig-lompakon tyypistä) kukaan ei voi suorittaa tapahtumia lompakon avulla.

Multisig lisää ylimääräisen suojaustason, kun haluat suorittaa salausvaluutan tapahtumia.

4. Menettää avaimesi, menettää salauksesi

Yksityiset avaimet ovat epäilemättä tärkein osa salauksen säilyttämisessä. Yksityinen avain on numerosarja, joka edustaa lompakon salausvaluuttaa.

Ensisijaisesti yksityiset avaimet todistavat salausomaisuuden omistajuuden tietyllä blockchain-osoitteella ja antavat sinulle pääsyn varoihisi. Tarpeetonta sanoa, jos hakkereilla on vääriä käsiä, hakkereilla voi olla täysi pääsy lompakkoosi.

Lompakon turvallisuuden suhteen nyrkkisääntö on, että et omista salaustasi, jos yksityistä avainta ei ole hallussasi.

Yksinkertainen.

Koska yksityisten avainten merkitys on ilmeinen, on välttämätöntä, että varmuuskopioit yksityiset avaimesi. Helpompi tapa pitää lompakkosi turvassa on kirjoittaa muistilauseesi ja piilottaa se uteliailta katseilta.

Jos et varmuuskopioinut yksityisiä avaimiasi ja kadotat lompakon, voit palauttaa sen helposti tällä lauseella. Muistilause näyttää yleensä tältä:

isä halpa pohjoinen avaa vatsaheimo bambu tiikeri tulivuori keitto ihme uuni

(Se ei ole a kelvollinen muistilauseke, muuten.)

Vaikka muistilauseke tarjoaa sinulle käyttäjäystävällisen vaihtoehdon lompakon palauttamiseen, on tapauksia, joissa lause saattaa olla hyödytön; sanoa

 • Tulostit sen ja paperi hajosi tai vaurioitui.

 • Lompakon tarjoaja ei ole enää toiminnassa.

 • Kirjoitit yhden tai useamman sanan väärin.

Missä tahansa näistä tilanteista saatat joutua käyttämään toista lompakkoa, ja voit tehdä tämän vain, jos yksityiset avaimesi on varmuuskopioitu.

Kopioi maailman parhaat kauppiaat

Kun johtajasi käy kauppaa, käydään kauppaa. Shrimpy päivittää salkun automaattisesti vastaamaan johtajanne. Selaa satoja kryptovaluutta-kauppiaita kopioidaksesi.

Lompakon varmuuskopiointi vie avaimet lompakosta. Voit viedä avaimet ja tulostaa ne sitten pitämään niitä missä tahansa. Voit myös tallentaa yksityisen avaimen varmuuskopion USB-asemaan, mutta muista salata tiedosto.

5. Käy kauppaa ja sijoita vain hyvämaineisiin salausalustoihin

Salausalue on räjähtänyt vuosien varrella. Meillä on nyt paljon kolikoita virtana markkinoille, ja uusia pörssejä, sijoitusjärjestelmiä jne. On yhtä paljon esillä silloin tällöin. Kun käytettävissä on niin monta alustaa, on entistä vaikeampaa tietää varmasti, mihin luotettaviin.

Tätä varten tässä on kolme salaushuijausta, joista sinun tulisi olla tietoinen:

Väärennetyt salausalustat

Siellä on niin paljon väärennettyjä salauslompakoita ja -keskuksia; se on kuin jotain pelottavasta elokuvasta.

Ne asettavat yleensä laillisiksi alustoiksi, joissa voit käydä kauppaa kryptovaluuttasi tai tallentaa kolikoitasi. He saattavat jopa tarjota sinulle mehukkaita bonuksia ja etuja, kuten nollakaupan palkkiot, ei KYC: tä jne. Kuitenkin, kun teet talletuksen, sinun on vaikea nostaa salaustasi ja he tyhjentävät salauksen lompakkoonsa.

Jos olet epävarma, sinun on tarkistettava tietyn alustan laillisuus lukemalla muiden ihmisten arvosteluja verkossa. Voit myös selata cryptocurrency -foorumeita ja yhteisöjä – Reddit yleensä auttaa – saadaksesi lisätietoja.

Väärennetyt sijoitusjärjestelmät

Väärennetyt salausalustat ovat vielä enemmän, sinun on pidettävä silmällä salauksen sijoitusalustoja, jotka tarjoavat sinulle törkeää tuottoa. Nämä alustat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tehdä kaksinkertainen tai kolminkertainen tekemäsi sijoitus. Itse asiassa saatat saada palautusta ensimmäisestä talletuksestasi, mutta seuraavaa ei luvatta.

Suurimman osan ajasta löydät nämä mainokset erilaisista sosiaalisen median alustoista, kuten Facebook ja Instagram. Huijarit käyttävät usein kuvia väärennettyjen uutisten julkaisujen laillisen näköisistä artikkeleista houkutellakseen epäuskoisia uhreja eroon rahoistaan.

Kryptovaluutta Ponzi-järjestelmät

Ponzi-järjestelmät ovat olleet olemassa jo vuosikymmenien ajan, ja ne ovat edelleen paljon nykyäänkin. Salaus vai ei, nämä järjestelmät toimivat “ taatun ” tuoton alaisuudessa riippuen siitä, kuinka monta ihmistä voit rekisteröityä. Kuitenkin kaikki ponziit romahtavat lopulta kyllästyneinä.

Täydellinen esimerkki on OneCoin, yritys, joka vakuutti monet ihmiset sijoittamaan uuteen kryptovaluuttaan, joka olisi arvokkaampi kuin Bitcoin. FBI: n mukaan OneCoinin luoja ja itse julistautunut ‘Cryptoqueen’ Ruja Ignatova on edelleen vapaana kadotuksensa jälkeen lokakuussa 2017. BBC arvioidaan olevan 4 miljardia euroa sijoittanut OneCoiniin elokuun 2014 ja maaliskuun 2017 välisenä aikanasalauksen tunnetuin Ponzi-järjestelmä.

Monet käyttäjät ovat joutuneet poistumishuijausten uhreiksi, menettäneet kovalla työllä ansaitsemansa varat hämärille salaushankkeille ja alustoille. Tässä on joitain tärkeitä huomautuksia, jotka on huomioitava valittaessa salausvaihto, lompakkosovellus tai sijoitusalusta:

 • Epärealistiset voittovaatimukset: Monet huijarit antavat paljon lupauksia, jotka eivät yleensä perustu tosiasioihin tai joita ei tueta tutkimuksella; sen sijaan he saalistavat tunteitasi törkeillä väitteillä. Jos sinulle tarjottava kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se johtuu todennäköisesti siitä (huijaus). Tee aina tutkimuksesi ennen kuin ryhdyt hyppäämään mihinkään salaustilassa. Hyvä olisi yksinkertainen Google-haku “[Platform Name] + review”.

 • Vähän taustatietoa: Toinen laittomien salausalustojen yleinen piirre on, että joukosta ei mainita. Vaikka monissa vaihtoalustoissa ei ole lueteltu koko tiimiä, voit löytää johtajan ja päällikön nimen. Jos et löydä näitä yksityiskohtia, sinun tulee olla varovainen. Jos nimiä on, suorita tutkimus ja selvitä, ovatko ne uskottavia.

Coinbase vs Uniswap

Joten, mikä on parempi Coinbase vs. Uniswap -vaihto-ottelussa? Katsotaanpa kunkin vaihdon tarjouksia sekä pari mielenkiintoista sivua koulutuksellesi.

Kaiken kaikkiaan sinun on aina varottava epäilyttäviä asioita, ennen kuin lähetät salauksen mihin tahansa vaihtoon tai lompakkoon. Vielä parempi: käytä vain luotettavien verkkosivustojen tarkastamia ja suosittelemia hyvämaineisia vaihtoa ja alustoja.

6. Vältä suojaamattomia verkkoja, kuten ruttoa

Seuraava tärkeä vinkki salausvaluuttasi suojaamiseen on välttää salaukseen liittyvien toimintojen suorittamista julkisen WiFi-verkon kautta. Varmista aina, että suoritat kaikki kryptovaluuttatapahtumat luotettavan suojatun verkon kautta.

Vuonna 2017 mies Wienissä menetti yli 117 000 dollarin arvoisen Bitcoinin hakkereille kun hän oli kirjautunut sisään ravintolan julkiseen WiFi-verkkoon. Vielä pahempaa, hän yksinkertaisesti kirjautui sisään tarkistaakseen kryptovaluuttansa arvon, päätös, joka päätyi maksamaan hänelle suuresti.

Poliisin lausunnon mukaan Bitcoin siirrettiin “tuntemattomalle, jäljittämättömälle tilille” täysin vältettävissä olevassa tilanteessa. Vaikka on epäselvää, onko hänen tilinsä hakkeroitu jo ennen kuin hän muodosti yhteyden verkkoon, on silti mahdollista, että julkinen verkko jätti hänet alttiiksi.

Kuten nyt tiedät, valinnan kirjautua salausvaihtotilillesi tai ladata varoja julkisen WiFi-yhteyden avulla on valtava turvallisuusriski. Hakkerit voivat helposti varastaa kirjautumistietosi ja vielä enemmän, avoimet verkot ovat täydellinen paikka heille tartuttaa tietokoneesi salausta varastavalla haittaohjelmalla.

“Parempi turvallinen kuin pahoillani” … sinun pitäisi vastustaa kehotusta tarkistaa salauksesi joka minuutti – he eivät mene mihinkään! Älä käytä lompakkoasi, kun et ole turvallisessa paikassa, ellei se ole kiireellistä.

Epäilemättä joissakin tapauksissa sinun on muodostettava yhteys julkiseen Wi-Fi-verkkoon. Tässä tilanteessa pidä vain salausasioitasi kiinni, kunnes olet yhteydessä suojattuun verkkoon.

7. Vinkkejä ja parhaita käytäntöjä salauksen (ja itsesi) suojaamiseen

Tässä on joitain muita kohtia, joita emme käsittäneet, mutta jotka ovat yhtä tärkeitä kuin yllä olevat kohdat.

1. Ole varovainen epäilyttävistä puheluista, sähköposteista ja huijareiden viesteistä, jotka väittävät olevansa suosituilta kryptovaluutta-alustoilta, pörsseistä tai uutissivustoilta.

Esimerkkinä tästä on äskettäinen tietojenkalasteluhuijaus joihin liittyy väärennettyjä CoinDesk-sähköposteja. Tässä järjestelmässä huijarit luovat väärennettyjä sähköposteja, jotka on suunniteltu näyttämään CoinDeskin uutiskirjeiltä ja sisältävät haitallisen linkin. Linkki ohjaa käyttäjät väärään CoinDesk-verkkosivuston versioon, jossa heitä pyydetään maksamaan summa BTC: nä CoinDesk-verkkosivuston mainostilasta. Kun olet maksanut, hakkerit häviävät ja sinun on nuolla haavojasi.

2. Ole fiksu ja käytä tervettä järkeä.

Lisäksi se on luultavasti itsestään selvää, mutta älä ylistä salaustilaisuuksiasi online-foorumeilla tai sosiaalisessa mediassa. Tämän tekeminen tekee sinusta raskas kohde hakkereille, huijareille ja jopa naapurisi rikollisille.

Toukokuussa 2018 Pavel Nyashin, 23-vuotias venäläinen salaussijoittaja ja bloggaaja, oli löydetty kuolleena asunnostaan. Ennen kuolemaansa hän oli kerskaillut verkossa valtavasta salausvarallisuudestaan ​​ja pian sen jälkeen, kun naamioidut ryöstöt hyökkäsivät häntä vastaan, he ansaitsivat 425 000 dollaria.

On järkevää olla varovainen siitä, mitä sanot verkossa, koska et koskaan tiedä, kuka katselee. Vaikka tämä oli äärimmäinen skenaario, on aina parempi olla turvassa kuin pahoillani.

3. Asenna hyvä virustorjunta ja tarkista haittaohjelmat säännöllisesti

Ensinnäkin hakkerit tartuttavat tietokoneesi krypto-louhinnan haittaohjelmilla, jotka käyttävät tietokoneen CPU: ta (tai GPU: ta) salausvaluuttojen louhintaan. Muita hyökkäysmuotoja ovat:

 • näppäinlukijat, jotka seuraavat ja tallentavat näppäimistösi painikkeita arkaluontoisten tietojen saamiseksi;

 • lunnasohjelma, joka salaa tiedostosi ja pyytää sinulta lunnaita tiedostojen lukituksen avaamiseksi; ja

 • leikepöydälle kaappaava haittaohjelma, joka korvaa kopioidun lompakon osoitteen hakkerin osoitteella.

Tämän estämiseksi muista poistaa kaikki epäilyttävät tiedostot – etenkin suoritettavat tiedostot (eli EXE-tiedostot) – ja tehdä järjestelmän täydellinen haittaohjelmatarkistus säännöllisesti.

4. Ole varovainen, jos joku pyytää etäkäyttöä tietokoneellesi.

Älä koskaan anna kenellekään etäkäyttöä älypuhelimeesi tai tietokoneeseesi.

Vuosien varrella kasvanut hyökkäysten suuntaus on hakkeri, joka ottaa uhrin tietokoneen haltuunsa etäyhteysohjelmiston kautta. Kehittyneiden työkalujen avulla hakkerit voivat ottaa laitteesi haltuunsa, kun annat heille pääsyn ja varastat salauksesi.

Tämä on yleistä huijareille, jotka esittävät teknisen tuen agentteja, jotka korjaavat tietokoneisiin liittyvät ongelmat etäyhteyden kautta. Ne saavat sinut uskomaan, että tietokoneellasi on vakava ongelma, kuten pahamaineinen, joka voi kaataa sen milloin tahansa, ja pyytää sinua maksamaan salauksella, jotta he voivat auttaa sinua korjaamaan sen.

He voivat myös pyytää sinua asentamaan etätyöpöytäohjelmiston, jotta he voivat korjata ongelman tietokoneeltaan. Kun olet asentanut ohjelmiston ja he ovat muodostaneet yhteyden tietokoneeseesi, he pääsevät käyttämään lompakkoasi. Tietysti se on monimutkaisempi, mutta se toimii periaatteessa.

Vältä salaushuijauksia – 24 punaista lippua

Punaisten lippujen arviointi voi paitsi säästää paljon rahaa, myös jakaa enemmän aikaa varojen arvioimiseen ilman niin monta punaista lippua. Nämä ovat yleisiä punaisia ​​lippuja, jotka edustavat keskimäärin ongelmallisia tilanteita kolikon tulevaisuudessa.

Johtopäätös

Kryptovaluutoista on epäilemättä tulossa yhä tärkeämpi osa jokapäiväistä elämäämme. Salakirjoihin sijoittaminen on jokaisen penniäkään arvoinen kasvavan maailmanlaajuisen käyttöönoton ja valtavan ansaintamahdollisuuden takia.

Kuitenkin, kun useampia hakkereita ja verkkorikollisia ohjaa toimintaansa salaustilaan, sinun on varmistettava, että kolikkosi ovat turvallisesti piilossa. Muista, että olet vastuussa salauksen turvaamisesta, ja toisin kuin keskitetyt käyttöympäristöt, estoketjussa ei ole yksityisen avaimen palautusominaisuutta.

Sellaisena on tärkeää kehittää terveellinen tapa suojata digitaaliset omaisuutesi asianmukaisesti ja varmuuskopioida lompakkosi. Onneksi tämä yksityiskohtainen opas on juuri se mitä tarvitset aloittaa salausvaluuttasi suojaaminen.

Muita hyviä lukuja

Kuinka tehdä salauskauppabotti Pythonilla

Helppo kryptovaluutan välitysmenettelyt

Script for Bitcoin Price Live Ticker (Websocketsin avulla)

Kynnyksen uudelleensuuntaus salaussalkun hallintaa varten

Salauskauppa 101: Salkun omaisuuden valinta

Sosiaalinen kaupankäyntialusta

Katkarapu on salausvaluutan sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on suunniteltu sekä ammattimaisille että aloitteleville kauppiaille tulemaan oppimaan kasvavasta salausteollisuudesta. Shrimpy-palvelussa käyttäjät voivat kopioida muiden kauppiaiden salkut ja kaupankäyntistrategiat.

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Kiitos käynnistä!

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me