4 Blockchain-tuotetta, joita voit todella käyttää tänään

Nämä jokapäiväiset blockchain-tuotteet ovat käytännöllisiä ja välittömästi hyödyllisiä. Jokaisella on valta muuttaa jokapäiväistä elämääsi … ja maailmaa sellaisena kuin me sen tunnemme.

Maailmassa, jossa blockchain tunnetaan parhaiten kryptovaluutoista ja hintaspekuloinneista, on helppo unohtaa, että sen käyttö ulottuu paljon pidemmälle kuin vain valuutat.

Katoamaton, muuttumaton ja riippumaton keskitetyistä viranomaisista – tuhansia blockchain-tuotteita kehitetään ihmisten elämän parantamiseksi.

Tässä on 4 blockchain-tuotetta, joita voit todella alkaa käyttää tänään parantamaan elämääsi.

1. Brave – selain, joka ajattelee verkkoa uudelleen

Brave on blockchain-pohjainen selain, jonka tehtävänä on “korjata verkko”. Kuvittele Internet ilman mainoksia, joiden latausaika on nopea ja täydellinen yksityisyys. Se on rohkean voima.

Rohkea estää mainokset ja seurannat, jotta voit selata vertaansa vailla olevalla turvallisuudella. Ja koska tunkeileva mainonta tai hämärä seuranta eivät syö kaistanleveyttäsi, voit kokea jopa kahdeksankertaisen nopeuden. Brave ei ottanut vankeja kanta-asiakaspelissä Chromea ja Firefoxia vastaan. Latausajat olivat jopa kolminkertaiset suosituilla verkkosivustoilla työpöydällä ja jopa 8 kertaa nopeammat mobiililaitteilla.

Rohkeat ominaisuudet:

  • 100% yksityisyys: Tietojasi ei näy eikä tallenneta. Tämä tarkoittaa, että sitä ei voida myydä kolmansille osapuolille.
  • Täydellinen suojaus: Brave Shields pitää selainkokemuksesi 100% turvallisena.
  • Suojatut päivitykset: Brave päivittää automaattisesti HTTPS: ään, kun aika vaatii ylimääräistä suojausta.
  • Rohkea synkronointi: Voit salata ja synkronoida ensisijaiset asetukset ja kirjanmerkit. Braveellä ei ole avaimia tietojen salauksen purkamiseen.

Palauta sisällöntuottajille

Brave todella loistaa siinä, miten se yhdistää käyttäjät rakastamiinsa sivustoihin.

Rohkea selaimen ekosysteemi

Katsaus rohkeaan ekosysteemiin. Lähde: urhea

Brave on paljon muutakin kuin vain selain. Se on ekosysteemi, jossa käyttäjät voivat tukea sisällöntuottajia, joihin he kääntyvät päivittäin. Brave Payments -sovelluksen avulla voit valita kuukausittain summan, jolla voit osallistua suosikkisivustoihisi (tai selain voi tehdä sen puolestasi kullakin sivustolla vietetyn ajan perusteella)..

Huomiota herättävä palkintojärjestelmä sekä nopeampi ja turvallisempi selauskokemus tekevät rohkeasta mainoksettoman, vertaisverkkoselaamisen tulevaisuuden.

2. Steemit – miljardin dollarin kilpailija Redditin kanssa


Steemit on ensimmäinen lohkoketjuun rakennettu sosiaalisen median alusta, joka maksaa käyttäjilleen sisällön julkaisemisesta. Steemit on elävä, hengittävä sosiaalitalous, jossa käyttäjiä palkitaan (salauksessa) äänen jakamisesta tai hyvän sisällön paljastamisesta yhteisölle.

Toisin kuin useimmat sosiaalisen median alustat, jotka hankkivat arvoa käyttäjiltään osakkeenomistajiensa hyväksi (yleensä mainosten tai henkilötietojen välityksellä), Steemit jakaa palkkioita käyttäjille itselleen. Koko foorumi on rakennettu Steem-lohkoketjuun ja toimii STEEM-tunnuksella.

Steemit Tilastot

Ohjaa numeroiden mukaan. Lähde: Steemit

Nyt voit lukea, luoda ja keskustella upeasta sisällöstä ja saada maksua sen tekemisestä!

Kuinka se toimii?

Aivan kuten Reddit, käyttäjät voivat äänestää sisältöä (tai säätää armottomasti). Ero on siinä, että Steemit maksaa sinulle (salauksessa) sekä julkaisemisesta että äänestämisestä / kommentoinnista (nimeltään “kuraatio”). Sivusto luo uusia tunnuksia joka päivä ja lisää ne palkintopottiin. Nämä tunnukset jaetaan käyttäjille heidän ekosysteemiin antamansa panoksen perusteella.

Voit ansaita rahakkeita seuraavasti:

  • Sisällön lähettäminen: Palkinnoista riippuen sinulle myönnetään osa palkintopotista.
  • Kuratointi: Äänestämällä sisältöä ennen kuin se on suosittua, voit ansaita hoitopalkinnon.
  • Ostaminen: Käyttäjät voivat ostaa STEEMin suoraan lompakostaan ​​käyttämällä BTC: tä ja muita kryptovaluuttoja.

Koko palkitsemisjärjestelmä on rakennettu “Steem Power” -ympäristön ympärille. Pohjimmiltaan tämä on arvosi yhteisölle määrällisesti ilmaistuna. Mitä enemmän panostat, sitä korkeampi Steem-voimasi on ja enemmän voit ansaita.

Palkintojen lisäksi se on loistava tapa aloittaa lukemisen hyviä uutisia, löytää hyödyllisiä artikkeleita ja saada loputon viihde ilman mainoksia. Voi, ja voit ansaita rahaa myös tekemällä sen!

3. Dent – Maailman mobiilidatamarkkinoiden vapauttaminen

Lohkoketjulla toimiva Dent Marketplace on 3,5 miljoonan käyttäjän vahva markkina, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa, myydä tai lahjoittaa mobiilidataa. Sen sijaan, että maksaisit kohtuuttomia hintoja mobiilidatasta ympäri maailmaa tai pahempaa, myisit käyttämättömät tiedot kunkin kuukauden lopussa puhelinpalveluntarjoajallesi, Dent vapauttaa tietoja ja lähetysaikaa tavalla, jota emme ole koskaan ennen nähneet.

Toisin kuin perinteiset palveluliiketoimintamallit, vain muutama yritys kussakin maassa ei hallitse Dentiä. Se on monopoloimaton, hajautettu ratkaisu, joka antaa vallan käyttäjien käsille.

Dent-mobiilisovellus

Dent-mobiilisovellus. Lähde: Dent Whitepaper

Lataa vain sovellus, osta datapaketti ja käytä sitä itse tai lähetä se jollekulle muulle. Toisella käyttäjällä ei tarvitse olla Dent-sovellusta tietojen käyttämiseen.

Dentin voima muuttaa maailmaa, erityisesti kehitysmaille, tekee siitä yhden viime aikoina käynnistetyistä vallankumouksellisimmista hankkeista.

Mitä se muuttuu?

Joka kuukausi miljardeja mobiilidataa vanhenee ja se laitetaan takaisin palveluntarjoajien taskuun myydäksesi uudelleen. Kuvittele, että täytät polttoainesäiliön, ajat takaisin asemalle jokaisen kuukauden lopussa ja pakotetaan antamaan käyttämätön lyijytön takaisin ilmaiseksi. Se on nykyinen liiketoimintamalli.

Dent muuttaa kaiken tämän.

Dentin avulla voit vaihtaa ylimääräiset tiedot DENT-kolikoihin Dent Marketplacessa.

Nyt kun matkustat uudessa maassa, voit kirjautua sisään ja ostaa datapaketin paikalliselta käyttäjältä. He saavat DENT ja sinä paikalliset tiedot!

4. Publica – Kerro tarinasi blockchain-voimalla

Publica on evoluutio, blockchain-pohjainen julkaisualusta, joka mullistaa kirjojen julkaisemisen, jakamisen ja lukemisen ennennäkemättömällä tavalla.

Ensimmäisenä “ICO-kirjana” sen avulla kirjoittajat voivat rahoittaa hankkeitaan alustan tunnuksen (PBL) kautta.

Publica-mobiilisovellus

Publica Android-sovellus. Lähde: Pelikauppa

Publica antaa tekijöille mahdollisuuden aktivoida ja muodostaa yhteyden yleisöönsä kirjoitusprosessin alkuvaiheessa. Kirjoittajat asettavat hinnan projekteilleen, kannattajat osallistuvat kirjan ICO: han ja antavat kirjoittajalle projektin loppuun saattamiseen tarvittavat varat, ja sitten kun projekti on valmis, kaikilla, joilla on projektin tunnukset, on välitön pääsy siihen.

Globaalin, hajautetun markkinapaikan avulla kirjoittajat voivat ohittaa suuret kustantajat ja olla yhteydessä suoraan yleisöönsä. Automaattinen jakelu, hallinta ja jopa jälleenmyynti ”rojaltit” ovat nyt kirjoittajien saatavilla, kaikilla ilman poliittisia rajoja. Käyttäjänä voit rahoittaa mielenkiintoisia projekteja, ostaa kirjoja ja jopa lukea niitä suoraan sovelluksen kautta!

Johtopäätös

Blockchain muuttaa maailmaa monin tavoin kuin vain kryptovaluutta. Sen hajautettu, muuttumaton ja avoin luonne sallii lukuisia erilaisia ​​sovelluksia.

Kuten nämä 4 projektia osoittavat, blockchainilla on tällä hetkellä käyttötapauksia, jotka lisäävät aktiivisesti käyttöönottoa ja innovoivat uutta tekniikkaa. Etsitpä sitten turvallista tapaa selata verkkoa, kehittää sisältöä tai hajauttaa tietoja, olet käsitellyt nämä projektit.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map