10 syytä KuCoinista tulee uusi rahoitusosuus vuonna 2020

>

Pörssien välinen kilpailu on kiihtynyt. Erityisesti kahden viime vuoden aikana vähentyneet sijoittajien mielipiteet kryptovaluutoille. Pörssit etenevät jokaiseen tuuman markkinaosuuteen. Taistelu jokaiselle kauppiaalle.

Binance on hallinnut suurelta osin valuuttamarkkinoita tammikuusta 2018 lähtien. Vaikka harvat muut pörssit ovat kyenneet siirtämään markkinaosuutta pois tältä jättiläiseltä, vuorovesi saattaa alkaa muuttua.

Muutoksen tuulet ovat tulossa. 2020 tuo myrskyn, joka heittää eräät vaihdot pois pelistään samalla kun antaa toisille voiman, joka voi täyttää purjeensa ja kuljettaa heitä edelleen.

Yksi pörsseistä, joiden ennakoimme saavan tuulen heidän purjeistaan, on KuCoin. KuCoin on ollut keskeinen Binance-kilpailija alusta lähtien vuonna 2017. 2020 voi vihdoin olla vuosi, jolloin KuCoinista tulee uusi Binance ja hallitsee markkinoita.

Olemme koonneet luettelon 10 syystä, joiden uskomme KuCoinin voittavan Binancen vuonna 2020. Vaikka kertoimet ovat pinottu heitä vastaan, näemme tämän vuosikymmenen underdog-tarinana salausmarkkinoilla..

1. Esteettömyys

Binancea pidettiin aikoinaan markkinoiden avoimimpana kryptovaluutanvaihtona. Rekisteröitymisprosessi oli nopea ja helppo, mikä muutti täysin tapaa, jolla yhdysvaltalaiset sijoittajat pääsivät altcoin-markkinoille. Nuo päivät ovat kuitenkin poissa. Binance hajosi Yhdysvaltain asiakaskunnan kanssa muodostaen uuden Binance.US-pörssin. Tämä uusi vaihto on tavallaan verrattavissa Coinbaseen ja Krakeniin, kun on kyse KYC: stä, todentamisesta ja lainsäädännön noudattamisesta.

Hankala prosessi rekisteröitymiseksi uuteen vaihtoon, tilisi vahvistaminen ja oleminen pois, jos asut yhdessä 13 osavaltiosta on vähintäänkin epämukavaa.

Esteettömyyden kannalta KuCoin on jo uusi Binance. Vaihtoa ei ole helpompi aloittaa kuin KuCoin. Rekisteröityminen ja ensimmäisten kauppojesi aloittaminen vie vain muutaman minuutin. Nopea prosessi houkuttelee monia salauksen käyttäjiä.

Vaikka KuCoin joutuu lopulta noudattamaan samoja tiukkoja sääntöjä pelatakseen Yhdysvalloissa, KuCoinilla on etu niin kauan kuin ne lykkäävät sopeutumista Yhdysvaltain säännöksiin.

2. Monipuolinen omaisuuden valinta

Sekä KuCoinilla että Binancella on suuri valikoima varoja. Vaikka KuCoin on ottanut riskejä joihinkin markkinoiden pienempiin omaisuuseriin, Binance ei ole kieltäytynyt tekemästä rohkeita vetoja tietyille kryptovaluutoille, joiden uskotaan tuovan arvoa yhteisölle.


Binancen ja Binance US: n jakamisen jälkeen sävy on muuttunut omaisuuslistausten suhteen. Kun Binance USA pakotetaan noudattamaan Yhdysvaltojen määräyksiä, voidaan odottaa, että vähemmän varoja listataan pörssissä, mikä vaikeuttaa kilpailemista KuCoinin monipuolisen valikoiman kanssa.

Jos KuCoin jatkaa kokeilua omaisuuden listalle vaihdossaan, se voi edelleen tarjota heille selkeän eron, kun salauskäyttäjät päättävät, missä he haluavat käydä kauppaa.

3. Vaikuttava kaupankäynnin infrastruktuuri

Binance väittää, että he voivat käsitellä 1,4 miljoonaa kauppaa sekunnissa. Se on vaikuttavaa ja varmasti jotain innostavaa. On vain vähän pörssejä, jotka voisivat tukea käyttäjien määrää ja kaupankäyntiaktiviteetteja, joita Binance hallitsee tällä hetkellä päivittäin, puhumattakaan huippuaktiviteetista.

KuCoinilla ei ehkä ole vielä vastaavaa infrastruktuuria kuin Binance, mutta he ovat työskennelleet yötä päivää päästäksesi sinne. Viime vuoden aikana KuCoin on jatkuvasti päivittänyt kaupankäynnin infrastruktuuriaan. Jokainen iterointi on parempi kuin edellinen.

Jos tämä ponnistelu jatkuu, odotamme KuCoinin saavuttavan Binancelle verrattavan tilausten toteutuksen ja prosessointitehon tulevana vuonna. Tämä antaa KuCoinille riittävän nopeuden kilpailla Binancen kanssa.

Nopeammalla tilausten suorittamisella, vähemmän seisokkeja ja vähemmän virheitä, KuCoin jatkaa käyttäjäkuntansa kasvamista.

4. Kaupankäyntimaksut

Kun Binance toi markkinoille innovatiivisen kaupankäyntimaksujen tasot joka hyödynsi BNB-tunnusta vähentääkseen palkkioita ja herättääkseen korkoa, tuntui uuden liiketoimintastrategian syntymiseltä. Pian sen jälkeen KuCoin ilmoitti mielenkiintoisesta omat kaupankäyntimaksumekanismit. Elinkeinonharjoittajat voivat saada alennuksia kaupankäyntimaksuista, kun heillä on KCS-saldoja.

Vaikka Binance on perinteisesti tukenut markkinoiden alhaisimpia kaupankäyntimaksuja, KuCoin ei ole kaukana. Molemmilla vaihdoilla on ainutlaatuisia ideoita siitä, miten tarjota kannustimia käyttäjille heidän vaihto-tunnuksillaan. Kun KuCoin kasvaa, odotamme KCS: n saavan vetovoimaa salauksen kauppiaiden keskuudessa, mikä lisää käyttöönottoa ja lisää käyttöä pörssissä.

5. Underdog

Kaikki rakastavat hyvää underdog-tarinaa. Tunne menestyä kaikilla kertoimilla saa meidät tuntemaan, että meillä on myös laukaus tehdä siitä iso päivä.

Ihmiset seisovat KuCoinin nurkassa, koska he näkevät intohimon ja potentiaalin suuruuteen. Meillä ei ole epäilyksiä siitä, että he jatkavat laukausta tullessaan johtavaksi pörssiksi, vaikka pelimerkit on pinottu heitä vastaan.

KuCoinilla on kaikki underdogin piirteet. Kilpailu on paksu, mikä tekee KuCoinista ahdistuksen ja päättäväisyyden. He löytävät usein uusia luovia tapoja kilpailla, koska heidän on tehtävä enemmän työtä pienemmillä resursseilla.

KuCoin-yhteisön kauppiaat voivat haistaa KuCoinin halun. He ovat valmiita tekemään kaiken voittaakseen. KuCoin on valmis tekemään isompia näytelmiä tullakseen johtavaksi vaihdoksi.

Koska Binance on tehnyt siitä suuren, voimme nähdä heidän olevan varovaisempia ja laskevampia, kun he tekevät muutoksia toimintatapaansa. toisaalta kuCoinilla on varaa ottaa riskejä ja ampua isoja.

6. Tehokas yhteisö

KuCoinilla on ruohonjuuritason tunne, joka resonoi monia salauksen käyttäjiä. Suusanallisesti on ollut yksi tehokkaimmista KuCoinin käyttämistä markkinointityökaluista. Heidän rakentama henkilökohtainen tuotemerkki on innostanut kauppiaita, koska he tuntevat lopulta kuulonsa.

KuCoin-yhteisö on toisin kuin mitä olemme koskaan nähneet. Heidän yhteisö on enemmän kuin joukko kauppiaita. Jokainen henkilö todella uskoo KuCoin-tehtävään. Vaikka iskulause “Ihmiset vaihto” on saattanut olla brändäysleikki, he olivat paikalla tämän kanssa. Vaihto on todella muuttunut ihmisten vaihdoksi. Tämä on kasvanut kansainväliseksi KuCoin-liikkeeksi.

Jatkamalla orgaanista kasvua suusanallisesti, KuCoin asettaa itselleen vahvimman asiakaskunnan, kun markkinat alkavat kääntyä nousuun. Henkilökohtainen viittaus voi nopeasti vaikuttaa jonkun uuden salausmarkkinoilla rekisteröitymiseen pörssiin tutkimatta kilpailua.

7. Likviditeetti

Viimeaikaiset kaupankäyntiinfrastruktuurin päivitykset eivät ainoastaan ​​mahdollistaneet toimeksiantojen nopeampaa ja luotettavampaa kaupankäyntiä, mutta toivat myös likviditeettiä. KuCoinin tilauskannat ovat edelleen likvidimpiä, kun suuremmat instituutiot ja kauppiaat löytävät tiensä pörssiin.

Binancen äskettäisen jakautumisen jälkeen kansainvälisestä pörssistään Yhdysvaltain ja muuhun pörssiin odotamme laskevan näiden kahden pörssin likviditeetin. Hajonnut Binance-määrä ja vähentynyt likviditeetti saattavat johtaa asiakkaisiin etsimään uusia pörssejä, kuten KuCoin. Tämä suuri siirtyminen lisää pörssin likviditeettiä ja vahvistaa kauppakokemusta.

Kun markkinat nousevat nousuun, näemme likviditeetin jokaisessa suuressa pörssin nousussa. Koska KuCoin tarjoaa maailmanlaajuista likviditeettiä pörssissään sen sijaan, että jakaisi likviditeettinsä useisiin alueellisiin pörsseihin, kansainvälisistä instituutioista tulee mukavampi ajatus käyttää KuCoinia.

8. Kaupankäyntipalveluiden tuki

Yksi salausvaluutanvaihdon suurimmista menestysmerkeistä on integraatioiden määrä kolmansien osapuolten työkaluilla, kaupankäyntiroboteilla ja analyyttisillä ohjelmistoilla. Vaikka melkein kaikki suuret palvelut tukevat Binancen kaltaisia ​​vaihtoa, KuCoin on saamassa kasvua integraatioiden määrän suhteen.

Seuraavan vuoden aikana odotamme, että kaikki suuret palvelut pyrkivät integroimaan KuCoinin. Tämä vahvistaa KuCoinia edelleen kiinteänä osana kryptovaluuttaekosysteemiä. Tullut tärkeäksi pörssiksi kauppiaille, jotka toteuttavat arbitraasistrategioita, korkean taajuuden kaupankäynnin algoritmeja ja salkunhallintaratkaisuja.

9. Vankka turvallisuus

Sikäli kuin tiedämme, KuCoinia ei ole koskaan hakkeroitu. Vaikka se ei tarkoita, että vaihtoa ei koskaan hakkeroida tai että sinun tulisi pitää omaisuutesi pörssissä, se on silti vaikuttava.

Binance puolestaan ​​on hakkeroitu useita kertoja. Kahden viime vuoden eniten julkistetut hakkeroinnit sisältävät seuraavat 3 tapahtumaa.

Näiden johdonmukaisten hakkerointien tulisi koskea useimpia kryptovaluuttakauppiaita. Vaikka Binance väittää olevansa yksi kehittyneimmistä turvajärjestelmistä, heidän kokemuksensa viittaavat toisin.

KuCoinin sirisevä puhdas ennätys on rauhoittava. Kun markkinat muuttuvat jälleen epävakaiksi, uudet kryptovaluutan käyttäjät houkuttelevat pörssejä, joilla ei ole aiemmin ollut sisäänkäyntejä hakkereiden kanssa.

10. Muuttuva maisema

2020 voi olla vuosi, jolloin kryptovaluutta elpyy vahvemmaksi kuin koskaan. Tämä tarjoaa uuden mahdollisuuden vaihdolle nousta ja pudota julkisesta armosta. KuCoin saa laukauksensa eteenpäin ajamisesta, liikkeen voimasta ja paikkansa globaalilla näyttämöllä.

Tulevaisuutta ei ole asetettu. Keskisuuret pörssit, kuten KuCoin, ovat hyvässä asemassa mittakaavassa, jos he ottavat mitattuja riskejä, kokeilevat uusia strategioita ja horjuttavat luovia yrityksiä hakkeroida vaihtoaan.

Oikean strategian avulla voimme nähdä vuoden 2020 olevan KuCoinin nousu.

Päätelmät

Salausvaluuttamarkkinat jatkavat kasvuaan tulevina vuosina. Tämä laajennus tarjoaa uusia mahdollisuuksia pörsseille löytää paikkansa markkinoilla. KuCoin on rakentanut ainutlaatuisen tuotemerkin ja kulttuurin, jota ei voida verrata mihinkään muuhun pörssiin. Vaikka Binance on ollut hallitseva voima, uskomme, että KuCoin saa pian laukauksen tullessaan suureksi vastustajaksi Binancelle. Pohja on luotu, joten kyseessä on vain kärsivällisyys ja ajoitus.

Odotamme uutta jännittävää vuotta tukea KuCoinia, Binancea ja kaikkia muita merkittäviä vaihtoa Katkarapu.

Lisälukemista

Binance Review – Paras salaustoiminnalle?

KuCoin Review 2019 – Onko se turvallista kryptovaluuttakaupalle?

Kraken Review – onko se hakkeroitu?

Bittrex Review 2019 – Onko se paras salausvaihto?

Katkarapu on kaupankäynnin botti, joka yksinkertaistaa salausportfolion hallintaa. Vaihtotilisi linkittäminen Shrimpyyn avaa kätevät kaupankäyntiominaisuudet, joiden avulla voit automatisoida salausstrategiasi. Kokeile jo tänään!

Shrimpyn Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät ovat ainoat salaussovellusten yhtenäiset sovellusliittymät, jotka on erityisesti suunniteltu sovelluskehittäjille. Kerää reaaliaikaisia ​​kauppa- tai tilauskannan tietoja, hallitse käyttäjien vaihtotilejä, toteuta kaupankäyntistrategioita ja yksinkertaista tapaa, jolla muodostat yhteyden kuhunkin pörssiin.

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map