MasterNodes: Hvad du behøver at vide for at få passiv indkomst

Der er intet lige så efterspurgt som en investering, der betaler dig en regelmæssig strøm af indkomst. Det være sig gennem udbytte, renter eller andre måder, forestillingen om forudsigelig indtjening er meget lokkende.

Indtil begrebet masternode-hosting først blev introduceret, krævede det at tjene penge gennem kryptovalutaer at holde selve aktivet og håbe på en prisforbedring. Selvom det muligvis var lukrativt, var det også ret risikabelt, da prisen kunne falde.

IQ Option handel kreditkort

Men med masternode-hosting er regelmæssige kryptovaluta-afkast, der er relativt stabile, nu en realitet. Hvis du ikke er helt klar over, hvad en masternode er, bringer vi dig op i dette omfattende indlæg.

Hvad er en MasterNode

Masternode

Billedkilde: Slideshare

En masternode er dybest set en server på et decentraliseret netværk. Denne masternode fuldfører handlinger, der normalt ikke er mulige med de andre noder på netværket. Disse kan være funktioner såsom direkte transaktioner eller private transaktioner.

Disse masternoder kan være relativt komplekse og dyre at køre og er derfor ikke altid åbne for de sædvanlige nodeoperatører. De belønnes imidlertid for at betjene masternoden med en procentdel af blokbelønningen. Disse udbetalingstider vil variere alt efter den pågældende kryptokurrency.

Den største fordel ved masternode-indstillingen er, at de, der betjener dem, er i stand til at tjene kryptokurver løbende uden at skulle involvere sig i faktisk at udvinde mønterne. Selvom det kan være dyrt at oprette en masternode, er det meget lettere end at skulle oprette minerigge.

“Omkostningerne” til at køre en masternode er i det væsentlige bare at placere en stor beholdning af mønter på netværket, hvilket vil give operatøren status som masternode. Selv om dette kan være et ganske stort antal, satsede de, og operatøren kan altid udtrække og sælge dem, hvis han vil.

Mange tror måske, at dette lyder meget som en Proof-of-Stake-mønt (POS), hvor man tjener en indkomst baseret på et bestemt beløb. Selvom begge giver dig mulighed for at tjene crytpo regelmæssigt, bruges masternoder også med Proof-of-Work (PoW) mønter.

Så du kan nu være interesseret i at satse dine egne mønter og oprette en masternode. Det vigtigste er dog, hvor rentabelt dette sandsynligvis vil være for dig.

Hvad kan en Masternode-operatør tjene?

Der er en række faktorer, der vil påvirke din indtjening som masternode. Disse inkluderer den valgte mønt, der er valgt, prisstigningen på den mønt og den bestemte protokol.

Masternoden vil kræve, at operatøren kigger rundt og finder de mønter, der tilbyder det mest potentielle månedlige investeringsafkast. En af de vigtigste dele af ligningen er imidlertid den forventede styrkelse af møntprisen.


På grund af det faktum, at du lægger disse mønter, er du stadig udsat for prisstigningen i dine beholdninger. Desuden er fiat-afkastet på din investering også variabelt, da du tjener dine afkast i selve kryptomønten.

Dette betyder, at selvom man uden tvivl vil betjene en masternode baseret på det potentielle faste ROI, vil de også være nødt til at overveje deres syn på prisfremskrivningerne. Mønter, der har mest potentiale for dette, kan i det lange løb give et større afkast til masternoden.

Valg af de rigtige mønter

Når det er sagt, hvis du ønsker at finde ud af, hvilke mønter der tilbyder det mest attraktive afkast i øjeblikket for masternoden, kan du se på et sammenligningsside som f.eks. masternodes Pro. Nedenfor er screenshot af de mest rentable mønter i skrivende stund.

Skærmbillede af webstedet Masternodes.pro

Billedkilde: masternodes.pro

Som du kan se, har NUMUS (NMS) -mønten det højeste afkast, end man kan tjene. Hvis vi skulle se nærmere på møntens avancerede statistik, ville vi se nøjagtigt hvad det ville koste os såvel som vores afkast.

Som du kan se, skal du have 5.000 NMS-tokens for at kunne betjene denne masternode. Til aktuelle markedspriser er det omkring $ 32.539. Med disse 5.000 NMS indsat, ville du tjene 82 NMS dagligt, hvilket svarer til $ 534 daglig indkomst.

NUMUS mønt returnerer masternode

Billedkilde: masternodes.pro

Du kan derfor se, hvorfor det årlige afkast for denne mønt er så højt. Selvom dette virkelig virker attraktivt, bliver du nødt til at se på retning af NUMUS i løbet af det næste år. Mønten virker ret upålidelig med rigtig tynde mængder som vist på Coinmarketcap.

Masternode mønter at overveje

Selvom mønter med lavere markedsværdi muligvis giver dig meget attraktive afkast, er de meget mindre stabile og derfor ikke så pålidelige som en af ​​de mere etablerede mønter på markedet.

Dash

Der er en masternode, der i øjeblikket er i top 20 mønter, og det er Dash. Dette gør det til en af ​​de mest populære mønter, der fungerer som masternode. Funktionerne i masternoden i Dash er dem, der inkluderer “PrivateSend” og “InstantSend”.

I betragtning af efterspørgslen er det dog en af ​​de dyreste at køre en masternode på Dash med 1.000 Dash, der kræves for at blive sat. Dette er omkring $ 600.000 ved pressetid. Dette gør også investeringsafkastet i løbet af året ret lille på kun 7% i øjeblikket.

Dette kommer dog med fordelen ved at være i stand til at træffe vigtige beslutninger om styring, når du stemmer om opdateringer på Dash-netværket. Disse masternoder har evnen til at forme udviklingen fremadrettet.

Hvis du var interesseret i mere information om, hvordan du bliver involveret i en Dash-masternode, kan du besøge embedsmanden internet side.

VECain

VEChain er en blockchain-løsning, der ønsker at løse problemet med globale forfalskninger og forfalskede varer. De ønsker at spore forsyningskæden, så oprindelsen af ​​de pågældende varer kan bekræftes lige tilbage til den betroede producent.

Dette kan bruges som en supply chain tracking-løsning til et antal produkter, herunder landbrug og luksusvarer. De ønsker at opbygge et tillidsfrit og distribueret økosystem til virksomheder for at bekræfte ægtheden af ​​krav.

Omkostningerne ved at køre en masternode på VEChain er i øjeblikket 10.000 VEN-tokens, hvilket er omkring $ 42.000.

PIVX

PIVX-privatlivsmønten er en anden interessant kryptokurrency, som du måske vil overveje at køre en masternode til. Dette projekt er unikt, fordi det er en af ​​de eneste privatlivsmønter, der driver en POS-konsensusalgoritme.

PIVX-mønten vil bruge masternoden for at fremskynde deres transaktionshastigheder samt gøre privatlivets fred mere sikkert. Det er også meget interessant, fordi belønningen ikke er statisk og vil blive besluttet af netværket.

Hvis du vil betjene en PIVX-masternode, skal du satse 10.000 PIVX-tokens, som til nuværende priser er omkring $ 56.000. Selvom det er ret dyrt, har dette også fordelen ved, at masternoderne stemmes om beslutninger om regeringsførelse.

Hvis du ønsker at betjene en PIVX-masternode, skal du have 24 timers oppetid på dine servere samt en dedikeret IP-adresse. Der er meget mere information om PIVX-masternoder på deres internet side.

Kører en MasterNode

Nu hvor du har en idé om, hvordan en masternode fungerer, kan du være interesseret i at være vært for din egen. Alligevel, hvordan præcist ville du gå om dette?

Opsætning af din egen masternode kan være en ganske kompleks procedure, der kræver en vis fortrolighed med Linux-shell-kommandoer. Dette er nødvendigt for at konfigurere klientsoftwaren på maskinerne.

Hvis dette er noget, som du ikke har det godt med, så er der andre lettere muligheder. En af dem er at gøre brug af tredjeparts hostingtjenester. Disse vil dog kræve månedlige udgifter, som kan spise ind i dit afkast.

Uanset hvilken rute du tager, kan kørsel af en masternode være et attraktivt alternativ til bare at holde dine mønter. Det vil give den ekstra fordel ved, at dine penge arbejder for dig og giver dig cryptocoins, mens du sover.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me