CryptoCurrency Options – En alternativ måde at handle Crypto på

Vil du ikke have muligheden for at kunne se på en kryptokurrency uden at have al risiko for positionen?

Det er her, kryptovalutamuligheder kommer ind, og de giver en lang række muligheder for dig at få mest muligt ud af kryptomarkedsvolatilitet.

Hvor kan du handle med disse muligheder, og hvilken slags strategier kan du bruge? Kunne vi i sidste ende se kryptovalutamuligheder, der rammer en børs som CME eller CBOE?

Dette er alle spørgsmål, som vi vil forsøge at besvare i dette stykke.

Hvad er Cryptocurrency Options?

Option er afledte instrumenter, der giver indehaveren ret til at købe eller sælge en kryptokurrency til en forudbestemt pris (strejkkurs) engang i fremtiden (udløbstid).

Valgmuligheder har været en del af de generelle finansielle markeder i årtier og blev oprindeligt brugt af landmænd for at sikre prisen på deres afgrøder, da de blev bragt på markedet. Siden da er optionsmarkederne vokset til næsten at formørke de traditionelle finansielle markeder.

Valgmuligheder er en fantastisk måde at afdække finansiel risiko fra uforudsete begivenheder. De bruges også regelmæssigt af optionshandlere for at få overskud på meget volatile finansielle aktiver. Dette er grunden til, at de ville være ideelle til handel med kryptokurrency.

Før vi kan se nærmere på kryptovalutaindstillinger, skal vi dække nogle grundlæggende optionsteorier.

Option Grundlæggende

Der er to typer muligheder, som man kan købe. Disse er en CALL og en PUT mulighed. En CALL-mulighed giver indehaveren ret til købe et aktiv til udgangsprisen. En PUT giver indehaveren ret til sælge et aktiv til en forudbestemt pris.

Omkostningerne ved at købe en option kaldes optionspræmien, og denne pris bestemmes af en række faktorer. Disse inkluderer sådanne variabler som strejksprisen, den aktuelle pris, tiden til udløb og volatiliteten. Et komplet overblik over disse faktorer ligger uden for denne tekst, men du kan læse mere om prisfastsættelse af optioner her.

Hvad der er vigtigt at forstå er, at en person, der køber en CALL-mulighed, håber, at prisen på kryptokurrencyaktivet vil stige i pris og vil være over prisen på strejkeprisen, når optionen udløber. Det modsatte kan siges for køberen af ​​en PUT-option.

For at få en idé om, hvordan udbetalingsgrafen for en indstilling fungerer, skal du se på nedenstående billede. Som du kan se, vil værdien af ​​din position stige, når priserne stiger med en CALL-mulighed eller når de falder med en PUT-mulighed.

Udbyttediagram over lang CALL-mulighed

PUT og CALL Udbetalingsdiagrammer. Kilde: wikipedia.org

Det vigtigste er dog, at med begge indstillinger er din ulempe kun begrænset til det beløb, du har investeret i præmien for optionen. Dette er det maksimale tab for en optioninvestering og giver køberen sikkerhed i deres potentielle tab.

Imidlertid er opsiden på en position, hvor du har købt en option, ubegrænset. Derfor kan du lave multipla på din investering. Dette forudsætter selvfølgelig, at du har købt den pågældende option og ikke har solgt den. Sidstnævnte ville antyde det modsatte.

Hvordan de adskiller sig fra futures

Du har uden tvivl hørt meget om cryptocurrency futures, som du kan handle. Disse svarer relativt til optioner i den forstand, at de begge er derivater på et underliggende kryptovalutaaktiv.

Den største forskel mellem dem er dog, at en fremtid ikke giver indehaveren mulighed for at udnytte kontrakten. De er nødt til at afvikle kontrakten uanset aktivets pris. Dette betyder derfor, at indehaverens tab ikke er begrænset.

Nedenfor er en simpel graf over en futureskontrakt. Som du kan se, er der ubegrænset opadgående position, men der er også ubegrænset ulempe. Du kan enten være lang eller kort på futureskontrakten.

Udbytte af lange og korte futures

Lange og korte fremtidige udbetalingsdiagrammer. Kilde: brilliant.org

På grund af det faktum, at futures ikke har optionalitet, er der ingen investering påkrævet med hensyn til optionspræmien. Så med en fremtid behøver du ikke betale en præmie, men det har en ekstra risiko for større tab.

Hvor man kan handle med kryptomuligheder

På trods af at optioner på kryptokurver giver meget mening, er der kun en håndfuld steder, hvor du kan handle med denne slags instrumenter. Der er stadig ingen regulerede instrumenter til rådighed til handel på nogen af ​​de store optionskurser over hele verden.

Der er heller ingen indikation fra CBOE eller CME om, at de vil overveje dette når som helst snart. De er lige for nylig begyndt at tilbyde Bitcoin-futures, og de prøver at vurdere virkningen af ​​disse.

Der er dog stadig et par steder, hvor du kan handle kryptokurrencyindstillinger. De adskiller sig med hensyn til deres minimale investeringer såvel som den type instrumenter, du kan købe.

OTC-indstillinger

Mens der ikke er nogen standardiserede kryptokurrencyindstillinger, som du kan købe på en børs, kan du altid strukturere et mere skræddersyet finansielt instrument i en OTC-handel. Disse derivater vil have en defineret modpart, der er villig til at sælge optionen til dig.

LedgerX CFTC-licens

Kilde: LedgerX & CFTC

Der er allerede et antal OTC-krypteringsmæglere, der findes i dag. For eksempel har du virksomheder som Ledger X. De er en CFTC-registreret Swap Execution Facility (SEF) og Derivatives Clearing House (DCO).

De er i stand til at strukturere en mulighed for en klient og finder modparten til handelen på markedet. De vil også håndtere transaktionen og sørge for, at optionskribenten har nok penge på deres konto til at finansiere positionen.

Så hvad er fangsten?

For at handle på LedgerX skal du være en “kvalificeret swapdeltager”. Dette betyder, at du skal opfylde en række krav. Det vigtigste af disse er, at du har brug for mindst $ 1 mio. I investerbare aktiver (mønter eller andet).

Hvis dette er noget, som du tilfældigvis har, så kan du give LedgerX et opkald for at diskutere deres tjenester. Hvis ikke, er der et par andre muligheder, du kan overveje.

Deribit Options Exchange

Hvis du ikke har noget imod at handle på en lidt mindre børs, kan du overveje at lide Deribit. Dette er en børs, der er baseret i Holland, og de tilbyder et ret likvidt marked for Bitcoin-optioner. De ser også ud til at have et ret solidt omdømme, og du kan læse mere om dem i vores Deribit-gennemgang.

Nedenfor kan du se deres handelsgrænseflade med rækken af ​​forskellige Bitcoin-optioner, deres udløbsdatoer og deres strejkspriser.

Deribit Option Exchange-platform

Skærmbillede af Deribit Exchange Platform. Kilde: Deribit

Handelsplatformen ser ud til at være ret avanceret og har alt, hvad en kræsne optionshandler muligvis har brug for. For eksempel har de alle muligheden “græker”, som man vil bruge til at prissætte optioner. Du kan få en fornemmelse af, hvor volatilt markedet mener, at aktiverne er ved deres underforståede volatilitet.

Deribit tilbyder også futureskontrakter, men de forsøger at skabe sig et navn som den førende Bitcoin option exchange. Der er ingen minimumskrav til finansiering, da størrelsen af ​​kontrakterne bestemmes af markedet. Hvis der er en modpart, der er villig til at tage den modsatte side af din ordre, vil din handel gå igennem.

Deribit betaler et gebyr på den option, der handles, hvilket er 0,04% af den underliggende eller 0,0004 BTC / optionskontrakt. Du kan få 10% handelsrabat hos Deribit i 6 måneder ved at tilmelde dig her.

Syntetisk mulighed med BitMEX Futures

For dem af jer, der tidligere har handlet futures, har du uden tvivl hørt om BitMEX-børsen. De var sandsynligvis en af ​​de første børser, der tilbød Bitcoin-futures.

Så hvad har dette at gøre med kryptokurrencyindstillinger?

Mens BitMEX kun tilbyder futures, er du i stand til at strukturere et futuresinstrument, der kan have en udbetaling, der er meget lig den for en vanilje-mulighed. Du kan indgå i en stærkt gearet futuresposition og placere markedsstop under den. Dette ville skabe en slags “syntetisk” kryptomulighed.

Hvis du placerer disse stop i en strategisk position, er du stadig i stand til at begrænse din nedadrettede risiko med en bestemt procentdel. For eksempel, hvis en option præmie normalt er 20% af værdien af ​​den teoretiske værdi, kan du placere stop, der vil begrænse tabet på nedadgående til dette beløb.

I nedenstående billede kan du se dette i praksis. Vi bruger lommeregneren til at bestemme 20% omkostninger på vores position med 100x gearing. Dette giver os den pris, som vi ville have været nødt til at have lukket for at miste 20% af vores position. Dette er den syntetiske “option premium”. Derefter til højre for billedet har vi stopordreformularen, hvor vi vælger det niveau.

Syntetisk mulighed på BitMEX med futures

Oprettelse af en syntetisk mulighed på BitMEX med 100x gearing

Du vil stadig have alt det opadrettede potentiale, hvis positionen bevæger sig betydeligt til din fordel. BitMEX er sandsynligvis en af ​​de bedste futures-børser at prøve denne taktik på. Dette skyldes, at de er kendt for at have en utrolig avanceret handelsmotor, som hurtigt vil udføre dine ordrer.

Hvis du ønsker mere information om, hvordan børsen fungerer, hvordan du finansierer din konto og afgiver dine ordrer, kan du læse vores omfattende BitMEX-gennemgang.

Nu hvor du er opmærksom på et par af nogle steder, hvor du kan handle optioner, kan vi se på nogle strategier, som du kan anvende med dem.

Strategier for kryptomuligheder

Det gode ved optioner er, at du kan kombinere dem for at strukturere en række kendte optionstrategier og spreads. Disse vil give den erhvervsdrivende mulighed for at drage fordel af bevægelser i ikke kun aktivets pris, men også på generelle bevægelser i den underliggende volatilitet.

Selvom der er adskillige strategier, som man kan anvende med kryptomuligheder, ser vi på nogle af de mest kendte strategier og spreads, som du kan handle på Bitcoin i dag.

Tyr og bjørn spredes

Optionsspredninger er strategier, der forsøger at sælge opad på et CALL eller PUT for at hjælpe med at finansiere positionen. Du kan stadig tjene et overskud, hvis kryptoaktivet bevæger sig i den retning, du håbede, men dette vil være begrænset.

Bull CALL Spread

Bull CALL Spread. Kilde: Treasury i dag

Der er to typer opslag, og de er en tyr og en bjørn spredning. De er begge afhængige af en kombination af lange og korte muligheder ved forskellige strejker. For eksempel er til højre en tyrespredning (C) med en lang CALL ved (A) og en kort CALL, der sælger opadvendt ved (B).

Håbet med denne strategi er, at prisen på Bitcoin vil stige, og du får den definerede fortjeneste. Selvom du har begrænset din opadgående side, har du også begrænset det potentielle tab på positionen til et mindre beløb, end hvis du havde købt et CALL direkte.

En bjørnespredning fungerer i den modsatte retning og involverer salg af en PUT-mulighed med en strejke under strejken for din lange PUT. Du håber, at aktivets pris vil falde, og selvom du har mistet meget af opadrettede, har strategien kostet dig færre penge.

Straddles

En anden virkelig interessant strategi, som du kan bruge, er noget, der kaldes en “straddle”. Dette er i det væsentlige en strategi, der involverer køb eller salg af to forskellige muligheder og samme pris. Det kaldes enten en lang straddle eller en kort straddle.

Dette er virkelig effektive strategier, der giver dig mulighed for at se, om der er volatilitet eller ej, uanset hvordan prisen beslutter at bevæge sig. De er strategier, der udelukkende er baseret på mønternes volatilitet.

Lang indstillingsstraddle

Lang straddle. Kilde: Investopedia

For eksempel har vi i grafen til højre en lang straddle. Dette er struktureret ved at indtaste et langt CALL og et langt PUT ved samme strejke. Som du kan se, er den eneste måde, den erhvervsdrivende mister på, hvis prisen ikke går nogen steder.

Så håbet fra den erhvervsdrivende er, at prisen på mønten enten vil stige eller falde hurtigt. Han får stadig betalt. Denne type strategi er ret dyr, da du køber to muligheder. Hvis prisen ikke bevæger sig, kan du miste begge optionspræmier.

Den korte straddle fungerer modsat, hvor du vil sælge et CALL og et PUT til samme pris. Håbet med denne strategi er, at prisen vil forblive stabil. Dette er dog mere risikabelt, da dine tab ikke er begrænsede. Hvis prisen reagerede voldsomt, kan du miste et betydeligt beløb.

Option sommerfugle

Selvfølgelig kan du også kombinere en straddle med yderligere to muligheder for at skabe det, der kaldes “sommerfugle”. Disse giver dig mulighed for enten at se et billede svarende til en kort straddle, men beskytte din ulempe eller strukturere en billigere lang straddle ved at sælge noget af den opadrettede.

Lang OPKALD sommerfugl

Lang CALL sommerfugl. Kilde: Slideshare

For eksempel har vi i grafen til højre en lang CALL-sommerfugl. For at skabe denne sommerfugl skal den erhvervsdrivende sælge to opkald på K2T, købe et opkald på K1 og købe et andet opkald på K3.

Fordelen ved denne strategi er, at du stadig kan se, at volatiliteten vil være relativt flad indtil udløbet, men du beskytter dig også mod den ubegrænsede ulempe. Selvfølgelig reduceres din udbetaling i midten.

Du kan også gå ind i en kort PUT-sommerfuglstrategi ved hjælp af PUT-indstillinger i stedet for CALLs. Denne handel kunne være et billigere alternativ til den lange strategi, der finansieres ved at sælge noget af det ubegrænsede opad.

Andre strategier

De strategier, vi har nævnt her, er kun en lille delmængde af den sort, du kan anvende. Du kan bruge forskellige indrykningspriser på optionerne eller strukturere dem til forskellige “penge”Satser.

Du kan udvikle optionstrategier, der bruger forskellige udløbstider og derved strukturere det, der kaldes “kalenderopslag”.

Mange af disse strategier kan dog være begrænset til det udvalg af kryptokurrencyindstillinger, du har på børserne. Om du kan finde en mulighed, der er nødvendig for at genskabe strategien på Deribit, er ikke sikkert. Det vil virkelig afhænge af, hvem der er villig til at møde den modsatte ende af handelen.

Konklusion

Valgmuligheder for kryptovaluta er i øjeblikket i en begyndende fase. De har stadig et stykke vej at gå, før de kan ses på samme niveau som andre afledte aktiver som futures og CFD’er (Contracts for Difference).

Der er dog et par andre alternativer for dig at blive involveret i kryptokurrencyindstillinger. Hvis du har de nødvendige midler til rådighed, skal en OTC-mægling som LedgerX overvejes. For langt størstedelen er det næstbedste dog at bruge en børs som Deribit, der har et relativt sundt Bitcoin-optionsmarked.

Hvis du gerne vil strukturere dine egne muligheder med andre aktiver på BitMEX, er dette også et alternativ. Sørg dog for, at du ved, hvordan du placerer markedet, og at du også har sat likvidationsordrer under dem som en forholdsregel.

Endelig skal du også passe på, når du handler kryptovalutaindstillinger, og sørg for at du er helt fortrolig med dem. Invester aldrig mere i en optionshandel, end du er villig til at tabe. Det eneste der er sikkert på optionsmarkederne er, at der vil være usikkerhed.

Fremhævede Imaga via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me