Bearish på BTC? Den endelige vejledning til kortslutning af Bitcoin

Handel med Bitcoin kan være en ganske risikabel indsats. Det er kendt for at være et af de mest volatile aktiver i verden. Selv når flere og flere handlende kommer om bord og øger adoption, lider det stadig under store prisudsving.

Generelt når de fleste mennesker investerer i Bitcoin, ser de den lange opfattelse. De investerer i håbet om, at prisen på Bitcoin vil stige i overskuelig fremtid. Denne handel har fungeret godt for en række investorer, der betegner sig selv som “Hodlers”.

Der kan dog være et tidspunkt, hvor en erhvervsdrivende ønsker at have en modsat holdning til Bitcoin. Aktivet lider ofte under korrektioner, og disse kan være ret alvorlige. Der er også tidspunkter, hvor en erhvervsdrivende vil ønske at tage en kort position for at afdække en lang position.

Shorting Bitcoin er også lidt mere involveret end at investere i aktivet. I tilfælde af kortslutning af et aktiv bruger den erhvervsdrivende ofte et afledt instrument eller et proxyaktivt aktiv. Sidstnævnte er et aktiv, der er korreleret med Bitcoin og førstnævnte er et aktiv, der er afledt fra Bitcoin.

Vi løber gennem den endelige liste over aktiver og instrumenter, som den erhvervsdrivende kan bruge, når de kortere Bitcoin, samt de steder, hvor de kan få adgang til dem.

Afledte instrumenter

Afledte instrumenter er dem, der bevæger sig i et vist forhold til bevægelsen af ​​referenceaktivet. De har eksisteret i mere end et århundrede og er ikke kun blevet brugt af spekulanter, men af ​​disse landmænd og producenter.

Afledte instrumenter er i det væsentlige papiraktiver i den forstand, at de er væddemål på aktivets værdi. De er også generelt leverede instrumenter, hvilket betyder, at de er i stand til at bevæge sig til mange multipla af prisen på selve Bitcoin.

Lad os se på tre af de mest fremtrædende afledte instrumenter.

Bitcoin Futures

Bitcoin Futures har været i nyhederne for nylig. Dette er hovedsageligt ude af nyheder om, at CME lancerede Bitcoin futures. Dette blev hurtigt fulgt af et lignende træk fra CBOE. Der er også en række andre børser, der ønsker at notere Bitcoin-futures i år, såsom Nasdaq.

Hvad er futures??

Futures er en aftale om at købe / sælge et aktiv til en bestemt pris i fremtiden. Dette er den fremtidige pris, som du har aftalt at købe eller sælge aktivet. Hvis du accepterer at købe aktivet i fremtiden, er dette en “lang” position, og hvis du accepterer at sælge, er det en kort position.

Den forudbestemte dato i fremtiden er leveringsdatoen for futureskontrakten, når den skal afvikles. Disse blev tidligere afviklet ved fysisk levering af varer, men afvikles i disse dage kun med kontanter.

For at indgå en futures-kontrakt med en modpart skal du placere en indledende margen og vedligeholdelsesmargen hos mægleren. Disse er normalt en procentdel af værdien af ​​den samlede kontrakt (Notional). Derfor kan de være stærkt gearede.


Hvor kan du få Bitcoin Futures?

Oversigt over CME Group Futures

Oversigt over CME Group Futures – Billede via CME Group

Der er to muligheder, du har for at komme ind i en Bitcoin-fremtid. Hvis du ville handle med de futures, der var på børserne som CBOE og CME, ville du have brug for en konto hos en mægler, der har adgang til disse instrumenter.

Disse er fordelagtige, da de er regulerede instrumenter, der er noteret på velrenommerede børser. Når du handler dem via din online mægler, køber du dem effektivt på CBOE- eller CME-børsen.

I øjeblikket er gearingen på Bitcoin-futures på CME ret lav. For eksempel er vedligeholdelsesmargenen på disse instrumenter ca. 40%, hvilket betyder, at der ikke er så meget gearing. På samme måde vil ikke mange online-mæglere tilbyde adgang til disse instrumenter.

Den anden mulighed er at bruge en online-børs, der fungerede som market maker for disse instrumenter. Måske er en af ​​de mest kendte af disse børser Bitcoin Mercantile-børsen (BitMex). De er baseret i Hong Kong og har adskillige attraktive Bitcoin-futureskontrakter og noget, der kaldes en “evig kontrakt”.

Den evige kontrakt fungerer meget som en traditionel fremtid, men der er ingen udløb, og den fremtidige pris er den aktuelle pris. Du kan kortlægge en evig kontrakt for den samme effekt med gearingen 100: 1. På billedet nedenfor har du et screenshot af den pågældende kontrakt. Du vil sælge kontrakten i tilfælde af kortslutning af Bitcoin.

BitMex Perpetual Contract til Short Bitcoin

Bitmex Perpetual Contract Interface. Kilde: Bitmex.com

Desuden er den påkrævede margin på Bitmex kun 1% af den nominelle futureskontrakt. Det betyder, at gearingen på kontrakten er ret betydelig. Et 1-punkt træk i BTC vil resultere i et 100-trins træk i din kontrakt.

Selvfølgelig kan gearing være et dobbeltkantet sværd. Man kunne tjene mange penge på en Bitcoin-kort, men kunne også miste et betydeligt beløb, hvis markederne bevæger sig imod dig. Den sidste ting, du har brug for, er et alvorligt marginopkald og lukkede positioner på grund af manglende likviditet.

Bitcoin-optioner

Et andet afledt instrument, der er meget populært i handelskredse, er Options. Dette er asymmetriske instrumenter, der giver indehaveren ret, men ikke pligt til at købe eller sælge et aktiv til en eller anden forudbestemt pris i fremtiden.

Derfor skal den erhvervsdrivende i modsætning til en fremtid ikke udøve optionen, hvis den ikke er rentabel. Denne optionalitet skal naturligvis have en omkostning for indehaveren. Dette er den præmie, der betales for optionen. Hvis du ville kortlægge Bitcoin, ville du købe en PUT-mulighed.

En PUT-mulighed giver indehaveren ret, men ikke pligt til at sælge Bitcoin til en forudbestemt pris i fremtiden. Dette betyder, at hvis prisen er meget lavere end denne pris (udrykningskurs), udløber optionskontrakten i pengene og indehaveren får betaling for det.

Da det er en mulighed, kan indehaveren dog vælge ikke at udøve det. Med andre ord, hvis prisen er meget højere end strejken ved udløb, udløber optionen værdiløs, og indehaveren udøver ikke den.

Som en sammenligning mellem en fremtid og en mulighed kan du se på billedet nedenfor. Du kan se profilen for den udbetaling, som man har. Indstillingen har et maksimalt tab, som man kan pådrage sig.

Sammenligning af futures og Puts

Sammenligning ved udbetaling af kort fremtid og lang PUT. Kilde: theoptionsguide.com

Nogle mennesker foretrækker det faktum, at de ikke behøver at udnytte optionen, og det er mere en “forsikringspolice”, og det er derfor, det kaldes optionspræmien. Dette er grunden til, at optioner ofte bruges som sikringsinstrumenter af dem, der har det underliggende aktiv.

Indehavere af optioner har også chancen for at vælge den udløbspris, der gælder mest for dem. Derfor behøver de ikke at vælge muligheden “med pengene”.

Hvor kan man handle med Bitcoin-optioner?

Der er i øjeblikket ingen regulerede optionskurser for detailhandlere at investere i. Der er optionsmarkedsførere i OTC-markedet som Ledger X. For at åbne en konto hos Ledger X har du dog brug for over $ 1 mio. samt en status som “kvalificeret swap-deltager”.

Dette gør det til en ganske administrativ proces at handle optioner på Ledger X for den almindelige detailkryptohandler. Der er en anden mulighed, som er meget lettere og også har en række forskellige muligheder, man kan handle. Dette er en option exchange fra Holland kaldet Deribit.

De er åbne for handlende i mange forskellige jurisdiktioner. De har en række forskellige muligheder, som den erhvervsdrivende kan gøre brug af med mange forskellige strejker og udløb. I nedenstående eksempel er der en 26. januar PUT-mulighed hos Deribit, der går til en præmie på $ 1.785.

Derabit PUT-indstillinger

Deribit PUT-option til udløb 26. januar. Kilde: deribit.com

Kortslutning af Bitcoin på Derebit kræver blot, at du vælger den tidsramme, som du var interesseret i at kortslutte, og derefter antallet af Bitcoin, som du gerne vil kort. Prisen på optionen i ovenstående tilfælde er ca. 12% af mængden af ​​Bitcoin Notional.

Bitcoin-kontrakter om forskel

Kontrakter om forskel (CFD’er) er i det væsentlige afledte instrumenter, der bevæger sig i henhold til forskellen i prisen på det underliggende aktiv. De svarer meget til spread betting-instrumenter, der ofte tilbydes i Storbritannien.

I modsætning til futures og optioner er de markeret til markedet i slutningen af ​​hver dag, og den erhvervsdrivende vil være ansvarlig for forskellen, hvis prisen flyttes mod ham, eller han får en udbetaling, hvis den bevæger sig i retning af hans handel.

CFD’er handles ikke på en børs, men handles direkte mod en mægler eller market maker. De tjener penge på de spreads, de har på instrumenterne. Ligesom BitMex-indstillingerne er CFD’er stærkt leverede, og dette gør dem virkelig ustabile.

De er også meget enklere at handle og få adgang til. Der er mange mæglere, der tilbyder CFD-produkter til handel på en række forskellige kryptokurrencyaktiver. Den erhvervsdrivende skal blot vælge, om de vil indtaste en kort eller en lang position, beløbet og derefter handle.

For eksempel, hvis du skulle bruge IQ Option CFD-produktet, ville du have et indledende marginkrav. Når du har indtastet den korte CFD-position, vil din position konstant være marginal, og i slutningen af ​​dagen vil den blive konsolideret.

Som man kan se fra ovenstående platformseksempel på IQ Option, er den krævede margin på disse CFD’er 5%, hvilket betyder, at prisen på din portefølje vil reagere med en 20 til en prisbevægelse på 1.

Den eneste ulempe ved CFD’er er, at de ikke er reguleret i USA. Dette vil betyde, at der ikke er mange mæglere, der tilbyder deres tjenester til handlende i denne jurisdiktion. I dette tilfælde er den amerikanske erhvervsdrivende den bedste position til at handle futures på CBOE eller CME med deres lokale mægler.

Handelskorrelaterede aktiver

Hvis du gerne vil placere en kort handel på Bitcoin uden faktisk at handle med det underliggende instrument, og derivater ikke er en praktisk løsning (regler og andet), kan du handle med et aktiv, der er stærkt korreleret med Bitcoin.

Korrelation indebærer, at aktivet bevæger sig i samme eller modsatte retning af Bitcoin og påvirkes af prisen på Bitcoin. I tilfælde af Bitcoin er der faktisk nogle aktiebeholdninger, der bevæger sig baseret på Bitcoin-kursudsving.

De er enten virksomheder, der investerer i Bitcoin-relaterede virksomheder, eller de er de virksomheder, der henvender sig til Bitcoin-industrien.

Ser man på et eksempel på en virksomhed, der investerer i Bitcoin-relaterede virksomheder, er Overstock Inc. Dette firma har for nylig drejet sig væk fra simpel internet-detailhandel og har rullet ud en investeringsarm for kryptokurrency. De var også en af ​​de første onlineforhandlere, der tog Bitcoin.

I betragtning af denne eksponering for Bitcoin-prisen er det sandsynligt, at overstock er stærkt korreleret med Bitcoin. Ved at se på nedenstående graf kan du faktisk se, hvor meget aktiekursen reagerer på Bitcoin-kursbevægelser.

Korrelation mellem Bitcoin og Overstock-aktier

Korrelation mellem Bitcoin og Overstock-aktier. Kilde: tradingview.com

Derfor, hvis du er Bearish på prisen på Bitcoin, kan du blot forkorte aktierne af overstock hos din lokale mægler. Du kan gøre dette ved enten at indtaste korte fremtidige positioner eller optioner på de OSTK-aktier, der handles på Nasdaq.

Hvis du tænkte på at kortslutte aktierne i et firma, der tilbyder tjenester til branchen, så kunne de store grafikkortproducenter være en god mulighed. Virksomheder som Nvidia og AMD kan tjene som gode virksomheder at målrette mod.

De producerer GPU-enheder, der bruges af minearbejdere til at udvinde mønter svarende til Bitcoin. Disse mønter reagerer ofte på prisen på Bitcoin. Hvis der er en nedgang i prisen på kryptokurver, falder salget på disse chips, og derfor bør prisen også reagere.

Imidlertid vil denne handel sandsynligvis være mindre direkte end handel med overlager. Der er en række andre faktorer, der driver salg og priser på disse aktier, og reaktionen i aktiekursen bevæger sig muligvis ikke i henhold til den nøjagtige Bitcoin-pris på kort sigt.

Hvis du ønskede at kortslutte Bitcoin gennem et proxy-aktiv som Overstock, kan du bruge den online-mægler, som du muligvis har i øjeblikket. Der er en række optioner og futures på aktiekurser, da det er et veletableret marked.

Flere muligheder senere i fremtiden

En af de mest forventede handlinger vil være lanceringen af ​​Bitocoin ETF’er (Exchange Traded Funds). Disse er i det væsentlige kollektive investeringsbiler, der sporer prisen på Bitcoin en for en. Når de først er lanceret som et børsinstrument, kan man være sikker på, at futures og optioner på ETF vil følge.

Der vil også være en række mæglere, der vil tilbyde adskillige afledte instrumenter på ETF’erne. Desuden er opfattelsen, at en ETF-lancering vil lægge vægt på forestillingen om vedtagelse i bred skala. Vi kunne så sandsynligvis se et antal andre instrumenter til kort Bitcoin.

Eksempelvis kan eksotiske optioner som binære optioner også være en mulighed for handlende med tilstrækkelig vedtagelse i bred skala. Dette er noget, som Cantor Fitzgerald også overvejer i 2018.

Risikostyring er nøglen

Uanset hvilket instrument eller aktiv du har, når du kortslutter Bitcoin, skal du sørge for, at du har en passende risikostyringsprotokol. Da mange af disse instrumenter er leveret, kan din kapital udslettes ganske hurtigt.

På samme måde kan Bitcoin være et temperamentsfuldt aktiv at handle og har “rekt” mange en erhvervsdrivende før. Det kan undertiden trodse tendenser og reagere inden for få minutter på næsten ingen nyheder overhovedet. Hvis du handler på margen, skal du sørge for altid at placere automatiske stop og tage overskud på behagelige niveauer.

Endelig, som med enhver handel, risikerer du aldrig mere at kortslutte Bitcoin, end du har råd til at tabe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me