Revisió d’opcions d’experts: guia completa per a principiants

En aquesta revisió d’opcions d’experts, analitzarem un broker que ofereix als clients la possibilitat d’invertir en instruments com ara opcions digitals.

El broker ofereix als comerciants la possibilitat de negociar més de 100 actius diferents, inclosa una gamma de criptomonedes diferents. Existeixen des del 2014 i tenen una àmplia gamma d’opinions en línia.

La pregunta clau és si l’opció experta és segura i es pot confiar?

En aquesta revisió exhaustiva de l’opció d’experts, revisarem tot el que necessiteu saber sobre l’agent. Aprofundirem en la seva història, normativa, servei al client i tarifes.

Visió general

Expert Option es va iniciar el 2014 i és propietat i operació de Expert Option Ltd.

L’empresa té la seu a Saint Vincent i les Granadines. La ubicació de l’oficina és 1510, Kingston, Suite 305, centre corporatiu de Griffith. Si voleu obtenir més informació de l’opció d’experts, podeu cercar el número d’empresa amb el número de registre 22863.

L’opció experta també té una empresa que processarà els pagaments de la marca i que és Vestede Limited (empresa núm. 116061). Tenen la seu a Gibraltar.

La companyia ofereix instruments d’opcions digitals en diversos actius diferents. Les opcions digitals són essencialment opcions que tindran un resultat binari en caducar.

El que realment destaca per l’opció d’experts és que han desenvolupat el seu propi motor i plataforma de negociació. Això és contrari a la pràctica habitual en què els corredors subcontracten les seves plataformes a un proveïdor extern de tecnologia.

És segura l’opció experta?

Aquesta és potser una de les preguntes més rellevants a l’hora d’escollir un agent i completar una revisió. Hi ha hagut massa exemples de corredors en aquesta indústria que han operat de manera menys estel·lar.

Hi havia algunes preocupacions en línia sobre l’opció d’experts, ja que l’empresa estava registrada a St Vincent. Vam preguntar a Expert Option sobre els motius d’aquest fet i vam dir que era per motius d’eficiència fiscal. No ho podem saber si aquest és l’únic motiu. No obstant això, hi ha molts intercanvis i corredors que han pres decisions similars.

Per exemple, alguns dels intercanvis de criptomonedes més grans operen en ubicacions offshore. L’intercanvi de criptografia Binance es registra a Malta, mentre que els intercanvis com BitFinex, que és un dels més grans, es registren a Luxemburg..

Normativa


Un dels factors més importants que heu de tenir en compte quan esteu a punt de negociar amb un corredor són les seves regulacions. En quines jurisdiccions estan registrades i quines proteccions del client hi ha?

En el cas de l’opció d’experts, estan certificats pel Centre de Regulació de les Relacions amb el Mercat Financer. Es tracta d’un organisme de govern voluntari no governamental que es troba a Rússia. Podeu veure el seu certificat de llicència aquí.

També estan regulats per la Comissió del Servei Financer de Vanuatu. Es tracta d’un regulador relativament nou que ha començat a oferir llicències de serveis financers a empreses offshore. Podeu obtenir més informació sobre les proteccions dels seus clients al respecte lloc web.

No hem pogut trobar el número de llicència de Vanuatu al seu lloc web ni verificar-ne el registre independentment.

Seguretat del lloc web

Un altre factor realment important a l’hora de considerar un intermediari és si la informació que els envieu és segura. La comunicació xifrada és ara l’estàndard entre els corredors i els llocs web financers.

Per què és important això??

Bé, donada la prevalença de pirates informàtics sofisticats que actualment envien informació, com ara dades de targetes de crèdit i documents personals, és realment arriscat. És per això que us heu d’assegurar que l’agent utilitza els últims estàndards en xifratge SSL.

Opció experta de cadenat SSL

Opció experta de cadenat SSL

L’opció experta està xifrada en SSL i podeu veure-ho observant el cadenat verd a la finestra del navegador. Això significa que tota la informació que envieu als servidors d’Expert Option es xifra mitjançant el xifratge AES 256.

És molt important que, quan visiteu el lloc web d’Expert Option, vegeu aquest cadenat verd al lloc per assegurar-vos que no sigueu víctimes d’un atac de pesca..

Actius d’opcions expertes

Com es va esmentar, Expert Option té una sèrie d’actius diferents en què podeu canviar opcions. Aquests van des de les classes d’actius més tradicionals, com ara Forex, renda variable i matèries primeres, fins al nou i emocionant camp de criptomonedes.

Amb els parells comercials de divises de Fiat, teniu tots els encreuaments principals, inclosos AUD, USD, GBP, NZD, CAD, EUR i CHF. Amb els instruments de capital, teniu algunes de les empreses més interessants com Amazon, Baidu, Coca-Cola i Tesla. Hi ha tres productes bàsics que podeu intercanviar i són or, plata i petroli.

Pel que fa a la moneda digital, sembla com si l’opció d’experts hagi entrat tot. De fet, tenen més parells de criptomonedes que la resta d’actius. A continuació es mostren tots els parells de criptografia que proporcionen a la seva plataforma.

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Tether (USDT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Monero (XMR)
 • ZCash (ZEC)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • IOTA (MIOTA)
 • Litecoin (LTC)
 • Dash (DASH)

Instruments comercialitzables

Com es va esmentar, Expert Option és una plataforma d’opcions digitals. Això significa que els instruments negociables són derivats que obtenen el seu valor del preu subjacent de l’actiu.

Les opcions digitals funcionen de manera similar a les opcions tradicionals, ja que tenen un pagament asimètric. Això significa que, a diferència dels CFD i dels futurs, el vostre guany / pèrdua es limita en una quantitat predeterminada.

Les opcions, a diferència dels futurs, donen al titular el dret, però no l’obligació de comprar o vendre un actiu a un preu predeterminat en el futur. Si introduïu una opció de CONVOCAT youRIA, us quedarà llarg l’actiu subjacent i, si introduïu una opció PUT, estareu escurçant el preu subjacent.

Amb una opció digital, el vostre pagament s’estableix en un percentatge del vostre capital invertit o bé s’estableix en 0. En termes de les taxes de pagament a Expert Option, varien. Van del 70% al 90%.

També hi ha dos terminis de caducitat a l’opció dels experts. Són caducitats d’1 minut i 2 minuts. Ens hauria agradat haver vist una caducitat de les opcions una mica més llarga, com ara 1 hora o les opcions diàries.

Tanmateix, si sou un comerciant quotidià a qui li agrada emprendre tàctiques de scalping, els temps de caducitat més curts podrien ser del vostre gust.

Jurisdiccions & Idiomes

Opcions expertes Idiomes del lloc web

Opcions expertes Idiomes del lloc web

L’opció d’experts està restringida a determinades jurisdiccions i no està oberta a inversors dels països següents: EUA, Canadà, Espai Econòmic Europeu, Suïssa, Israel, Nova Zelanda, Austràlia, Japó, Corea del Nord, Puerto Rico, Sudan.

Probablement, això estigui relacionat amb les regulacions individuals dels estats que no permeten que els intermediaris externs com Expert Option Ltd sol·licitin clients.

Per a les regions que opera Expert Expert, han traduït el seu lloc web i la seva plataforma a diversos idiomes. Es mostren a la imatge de la dreta.

Quant a l’assistència telefònica, només està disponible en anglès, tailandès i hindi.

Compte de demostració d’opcions d’experts

A l’opció d’experts, podeu negociar en un compte de demostració amb diners de demostració de 10.000 dòlars. Un compte de demostració d’Option Expert és una manera excel·lent per al comerciant d’entendre millor el funcionament de la plataforma i si efectivament es podrien veure utilitzant-la. També és una cosa que pocs intercanvis de criptomonedes oferiran als seus comerciants.

El que ens va agradar molt del compte de demostració Expert Option és que no hi ha obligacions per part del comerciant. Ni tan sols us heu de registrar i podeu practicar el comerç de demostracions de forma anònima a Expert Option, segons el contingut del vostre cor.

Es tracta d’una clara separació de les marques d’opcions digitals més antigues que han utilitzat el compte de demostració com una manera d’arrossegar els clients manipulant-los per lliurar més fons. El compte de demostració Expert Option també té els mateixos preus que trobareu al compte en directe a continuació.

Comptes en directe

Una cosa que no hem vist que sovint a l’intermediari CFD i a l’espai d’intercanvi de criptomonedes és el ventall de diferents tipus de comptes que ofereix Expert Option.

Per descomptat, en alguns intercanvis de criptomonedes tindreu nivells de comptes per nivells, però aquests només estan determinats per quant esteu disposat a verificar-vos a l’intercanvi. A l’opció d’experts, els comptes per nivells es determinen per la quantitat que invertiu.

Diferents opcions d'experts en comptes

Diferents opcions de compte Opció experta

Aquests són els avantatges que se suposa que inclouen les opcions de compte que ofereixen.

  Bàsic Plata Or Platí Exclusiu
Gestor personal Introducció Introducció Gestor de comptes Gerent de comptes sènior
Materials Educatius
Ressenyes del mercat & Recerca
Retirada prioritària
Accés a Estratègies
No hi ha ofertes màximes obertes 10 15 30 Sense límit Sense límit
Import màxim de l’oferta 25 dòlars 250 dòlars 1.000 dòlars 2.000 dòlars 5.000 dòlars
Augment dels beneficis 0 0 fins a un 2% fins a un 4% fins a un 6%

Què significa això per a vosaltres?

Ben clar, com es mostra, els comptes que tinguin més diners tindran més avantatges. Tanmateix, suggeriríem començar poc. Això és degut a que heu d’assegurar-vos que esteu completament còmode amb el corredor abans de comprometre un tram tan gran de fons..

A més, és possible que vulgueu tenir en compte les opcions de bonificació que se us poden presentar. Això es deu al fet que se sap que els termes de bonificació són increïblement pesats i que tenen requisits de facturació gairebé impossibles d’assolir.

Per tant, tot i que la perspectiva de “diners gratuïts” soni molt bé, cal adonar-se que és lluny de ser gratuït i inclou termes i condicions que poden restringir la retirada..

Finançament / Retirada

Opcions de pagament d’opcions expertes

Opcions de pagament d’opcions expertes

Hi ha algunes maneres en què podeu finançar el vostre compte d’opcions d’experts. Sens dubte, la forma més senzilla per la qual optaran els clients és utilitzar una targeta de crèdit o dèbit. Pel que fa als tipus de targeta que accepten, es tracta de Visa, MasterCard i UnionPay.

El dipòsit mínim a Expert Option és els 50 $ que tenen al seu compte de primer nivell. També tenen un dipòsit màxim de 3.000 dòlars. Probablement això tingui a veure amb els límits que s’imposen al processador de pagaments.

També hi ha diverses opcions de finançament de diners electrònics si ho preferiu. Accepten pagaments a través de Neteller, Skrill, WebMoney, Qiwi Wallet, Yandex Money i Payweb.

Si voleu treure diners del vostre compte, l’import mínim de retir serà de 10 $. Això es deu probablement a les taxes que comporta la retirada.

Si esteu retirant fons, Expert Option només el podrà retirar al mateix compte amb què heu finançat. Això és per evitar preocupacions pel blanqueig de capitals.

Atenció al client & KYC

Aquesta és òbviament una consideració realment important per als corredors i les borses. No hi ha res més frustrant que haver d’esperar dies per obtenir assistència al client.

L’opció experta afirma que compta amb servei d’atenció al client les 24 hores, els 7 dies de la setmana Podeu contactar amb aquests agents d’assistència directament des de la plataforma de negociació. Quan vam intentar contactar amb l’equip de suport, vam trigar uns deu minuts a rebre una resposta que no estava gens malament. També podeu contactar-hi al seu correu electrònic d’assistència dedicat a [email protected]

També hi ha números als quals podeu trucar per a les seves oficines locals. Això és útil per a aquells comerciants que vulguin parlar amb algú. Aquí teniu els números locals

 • Regne Unit (anglès): Número: +44 20 3868 3160, correu electrònic: [email protected], disponible 24/7
 • Índia (hindi): Número: 000 800 443 0002, correu electrònic: [email protected], disponible de 10:30 a 19:30 (hora de l’Índia)
 • Tailàndia (tailandès): Número: +66 6000 35 407, correu electrònic: [email protected]n.com, disponible de 10:30 a 19:30 (hora de Tailàndia)

En termes de KYC, l’opció Expert és necessària per completar diversos passos per assegurar-vos que sou el que dieu que sou. Aquest és el protocol estàndard als mercats actuals per evitar els riscos de blanqueig de capitals i frau.

Quan finançeu el vostre compte a Expert Option, sol·licitaran una prova d’identitat i una prova d’adreça. Han de trigar un o dos dies a verificar aquests documents.

Plataforma d’opcions d’experts

Una de les parts més interessants del paquet Expert Option ha de ser la seva plataforma comercial. Com es va esmentar, aquesta plataforma es va construir a casa i, per tant, és única entre les altres opcions i plataformes CFD.

La plataforma basada en web sembla estar ben dissenyada amb nombroses eines a l’abast del comerciant. Tot el relacionat amb l’administració del vostre compte es troba a l’esquerra de la pantalla. Aquí podeu finançar el vostre compte, supervisar els vostres negocis anteriors o fer ús del seu extens material educatiu.

Al mig tindreu tots els vostres gràfics i mercats. Podeu triar un disseny que us funcioni millor i podeu dividir el gràfic entre més d’un recurs. Això és beneficiós per a aquells comerciants que vulguin negociar més d’un mercat alhora. Com podeu veure a continuació, estem monitoritzant tant l’Or com l’EUR / USD.

Plataforma basada en web d’opcions d’experts

Plataforma basada en web d’opcions d’experts

Si sou un d’aquests comerciants que agrada fer anàlisis tècniques, podeu utilitzar les eines de gràfics i els indicadors de l’opció d’experts. Tot i que poden ser útils, són bastant rudimentaris per a un paquet de gràfics.

Per exemple, teniu algunes funcions de dibuix i mapatge on podeu esbossar les línies de tendència i els punts d’entrada. També podeu canviar del gràfic d’àrea estàndard per obtenir un gràfic de línies, barres o espelmes més específic.

Fent un cop d’ull als indicadors, us proporcionen una llista de vuit indicadors diferents que podeu utilitzar. Teniu les vostres mitjanes mòbils bàsiques, bandes Bollinger, RSI, MACD, etc. Les opcions de personalització al voltant d’aquests indicadors són relativament senzilles amb només una o dues entrades diferents..

Si voleu tenir una mica més de perspectiva sobre les tendències del mercat, podeu obrir aquesta pestanya a la dreta del gràfic. Això us dóna una idea de quins són els actius amb més tendència i en quina direcció es dirigeixen. També podeu ajustar el període de temps si voleu utilitzar-lo com a part de l’anàlisi de la caducitat de l’opció.

La funcionalitat de comanda a Expert Option és bastant bàsica. Sembla que és una simple comanda de compra / venda amb els únics paràmetres que podeu ajustar, tant per la quantitat invertida en el comerç com per la taxa de vaga.

Consell Pro: Quan ajusteu el percentatge d’atenció, també ajusteu les probabilitats i els pagaments. Si teniu una visió particularment forta sobre la direcció, podeu ajustar el pagament en funció d’això.

Comerç social

El comerç social és una interessant funcionalitat que Expert Option ha inclòs a la seva plataforma. Això us permet veure on col·loquen els altres operadors i quines estratègies utilitzen.

Per exemple, podeu veure coses com ara les ofertes que es van celebrar, els preus bloquejats, així com els beneficis i les pèrdues dels comerciants individuals. No només és una bona manera de seguir els operadors que són rendibles, sinó que també us dóna una bona idea d’on va el sentiment del mercat.

Podeu veure el comerç social de dues maneres. En primer lloc, podeu accedir a la pestanya de negociació social. Aquesta és la imatge de la part inferior dreta i us proporcionarà una instantània dels comerciants actuals a l’opció Expert. Aquí podeu veure el general (cap amunt o cap avall), així com els consells d’administració dels comerciants que ho han fet bé.

Opció experta Social Trading

Funcionalitat de comerç social a l’opció d’experts

També podeu veure tots els oficis que altres persones van col·locar al propi gràfic. Aquí podeu veure en temps real de quina manera s’han posicionat. Hem trobat que totes les pestanyes de comerç social del gràfic distreuen una mica, però us poden funcionar.

Secció d’Analítica

Aquesta és una altra característica que ha inclòs Expert Option que podria ajudar-vos a informar el vostre negoci. La secció d’anàlisi és més per a aquells comerciants que vulguin fer una anàlisi fonamental sobre actius i mercats concrets.

Per exemple, la primera secció és un recull de vídeos que us recorrerà als darrers moviments i novetats del mercat de la setmana passada. Vam quedar força impressionats amb aquests vídeos, ja que estaven ben presentats i tenien gràfics i gràfics útils per donar suport a les dades.

Una altra pestanya útil de la secció d’anàlisi és la part que us proporciona una visió general dels intercanvis financers i de quines són les seves hores de negociació. Això és més rellevant per als comerciants que vulguin negociar accions durant les hores de mercat en directe.

Opció experta Client de PC

Tot i que la plataforma basada en web és ideal per comoditat, l’experiència comercial més òptima prové dels clients de PC. Això es deu al fet que utilitzeu el vostre PC per operar en lloc del vostre navegador web. Això és naturalment més eficient ja que hem trobat que la interfície web és força pesada al navegador.

Opció d'expert en client de PC

Opció d’expert en client de PC

A més, si esteu buscant l’execució més ràpida, el client d’escriptori és la millor opció. Això es deu al fet que les vostres comandes s’envien directament des del vostre PC als servidors d’Option Expert. Quan feu les vostres comandes al navegador web, primer han de passar per l’arquitectura del lloc web.

El client d’escriptori està disponible per descarregar a Microsoft Windows i Mac OS. Un cop hàgiu descarregat i carregat els programes, se us demanarà les vostres credencials d’inici de sessió d’Option Expert.

Aplicació Expert Option

Per a aquells comerciants que estiguin sempre en moviment, Expert Option també té una aplicació mòbil que es pot descarregar a tots dos iOS i Google Play.

L’aplicació està molt ben dissenyada i és evident que van gastar molts diners en desenvolupar-la. Han intentat incorporar tanta funcionalitat a l’aplicació com puguin. En comparació amb algunes de les altres aplicacions que hem vist, sembla que aquesta té moltes més funcions.

Opció experta Aplicació iOS

Opció experta Aplicació iOS

De fet, si fem una ullada a algunes de les puntuacions de l’aplicació a les dues botigues, la majoria dels comentaris són positius. En els pocs casos en què hi ha ressenyes negatives o males experiències, el personal d’atenció al client d’Option Expert sembla que respon ràpidament.

Per tant, si heu d’utilitzar l’aplicació mòbil?

Bé, realment depèn del tipus d’experiència comercial que busqueu. Tot i que l’aplicació està bastant avançada en comparació amb els seus companys, encara li falta molta de la funcionalitat que tindreu al client d’escriptori i a la interfície basada en web.

A més, el comerç mòbil haurà de confiar en la connectivitat mòbil, que de vegades pot ser bastant lenta. Això pot resultar frustrant quan intenteu obrir / tancar operacions i les dades mòbils desapareixen durant uns segons.

Dit això, l’aplicació mòbil és més adequada per als comerciants principiants que busquen una manera fàcil i còmoda d’intercanviar mercats.

Educació

Aquest és un altre lloc on creiem que l’opció d’experts tendeix a destacar. Disposen de material educatiu força extens per als comerciants.

S’hi pot accedir a través de la plataforma de la pestanya “educació” o de la pàgina d’inici al peu de pàgina. Si voleu anar a la pestanya educativa, veureu els nombrosos temes que tracten. Aquests inclouen el següent:

 • Anàlisi fonamental
 • Anàlisi tècnica
 • Anàlisi gràfica
 • Psicologia del comerç
 • Estratègies comercials
 • Glossari de termes

També hi ha una sèrie de vídeos que tenen per als comerciants. Són útils per a aquells comerciants nous que necessiten orientació sobre com aprofitar al màxim la plataforma. Totes es troben a la pestanya “Com començar”.

Reputació

En comparació amb totes les altres marques d’Option, sembla que Expert Option té una reputació en línia relativament neta. No obstant això, ens vam adonar que hi havia alguns problemes plantejats amb la ubicació de l’empresa. Alguns comerciants no es van sentir còmodes amb el registre de Sant Vicenç.

Per descomptat, hi va haver bastants clients que es van qüestionar amb les bonificacions que havien acceptat. Com havíem dit anteriorment, els bons vénen amb termes i condicions onerosos i és probable que aquests clients no els llegissin o no en fossin conscients..

També hi va haver una o dues queixes sobre l’ajust de la ràtio de pagament per a aquells clients que tenien un fort historial de negociació. Per descomptat, això podria ser difícil de verificar, ja que el revisor no va deixar proves de la reclamació.

Finalment, hi va haver algunes queixes que els comerciants tenien sobre els requisits de retirada. Afirmaven que Expert Option no autoritzava les seves sol·licituds. No obstant això, després de l’examen sembla que no havien autenticat correctament els seus comptes.

El que no ens va agradar

Millores d’opcions expertes

Tot i que la plataforma Expert Option és altament eficient i hi ha una gran quantitat de recursos disponibles per al comerciant, hi havia algunes coses que creiem que necessitaven millorar.

En primer lloc, hem de tenir en compte la seva llicència reguladora. Tot i que no està pensat com un lleuger contra els reguladors de Vanuatu, una llicència a Europa és molt més segura. Si Expert Option vol guanyar la plena confiança dels seus clients europeus, haurien d’obtenir la regulació a la UE o un equivalent.

A més, si Expert Option aconseguís una llicència europea, podrien acollir clients del continent. Això els serviria bé, ja que podria augmentar la seva base d’usuaris.

Pel que fa a la plataforma, ho hauríem preferit si tinguessin més opcions pel que fa als terminis de caducitat. Alguns clients prefereixen no negociar amb terminis de caducitat tan curts i això és especialment cert per a aquells clients que no utilitzen anàlisis tècniques per al seu negoci.

Per últim, ens hauria agradat haver vist algunes opcions de finançament de criptomonedes. Al cap i a la fi, ofereixen una gamma de diferents actius de criptomoneda per operar, de manera que és lògic que també oferissin opcions de finançament.

També hi ha molts altres corredors que ofereixen aquesta opció, ja que els permet administrar els comptes de forma anònima, redueix les comissions i és ràpid i eficaç. Potser l’opció d’experts inclourà això més endavant.

EO.finances

Una altra cosa que us adonareu és que Expert Option està vinculada a EO.finance. Aquest és un servei independent que també està disponible per als comerciants des de la plataforma. Essencialment, és un cartera de criptomoneda i intercanvi servei.

Podeu intercanviar criptomonedes i fiat a la plataforma. Si volíeu comprar a Fiat, teniu diverses opcions, incloses les targetes de crèdit / dèbit. Per tant, si busqueu un simple intercanvi que una experiència comercial, podria ser per a vosaltres.

També hi ha una gran selecció de monedes que podeu comprar amb aquesta cartera. Fan un mercat en més de 40 actius de criptomoneda diferents. Això és avantatjós per a aquells comerciants que buscaven una porta d’entrada “fiat” on poguessin comprar i vendre fàcilment alguns d’aquests monedes de capitalització més petita amb la seva moneda fiduciària..

EO.finance té seu a Estònia i tenen una llicència europea. Podeu veure les llicències d’Intel·ligència Financera d’Estònia aquí i aquí.

La cartera Crypto

Un cop hàgiu comprat les monedes, també podeu fer servir la cartera EO.finance que es proporciona. Està disponible en diversos formularis. Per exemple, es pot utilitzar com a cartera mòbil en un Dispositiu Apple o en un Android.

També podeu utilitzar la cartera en línia mitjançant la versió web o mitjançant el connector del navegador. Actualment, el connector del navegador està disponible a Firefox i Chrome. Us suggeriríem que feu servir els connectors i les aplicacions a la cartera web. El risc de pèrdua a través d’un lloc web és molt més pronunciat que en un dispositiu localment.

La cartera també inclou la moneda propietària de l’empresa (la moneda EO). Això es pot considerar com la seva pròpia versió de la moneda Binance o el KuCoin ofert en altres borses. Quan completeu les transaccions amb la seva moneda EO, obtindreu un 50% de descompte sobre les comissions relacionades amb aquestes transaccions.

Conclusió

Com hem demostrat en aquesta revisió d’opcions d’experts, l’agent britànic és sens dubte una opció fantàstica per als comerciants que vulguin programari de comerç avançat, a més d’una formació extensa..

També apreciaran la gamma de diferents comptes que poden obrir amb diferents nivells de suport i funcionalitat de negociació. També ajuda el comerciant nou a fer ús del compte de demostració totalment gratuït i anònim.

També ens va agradar el fet que hi hagués un servei d’atenció al client que respongués a totes les nostres consultes amb rapidesa. Els d’altres països trobaran útil que hagin traduït el lloc web a diversos idiomes i que tinguin disponible el servei d’atenció al client en tres.

Com es va esmentar, hi havia alguns llocs que pensàvem que l’opció d’experts podria millorar. Aquests es relacionen principalment amb les seves regulacions, plataforma i opcions de finançament. Esperem que l’opció expert pugui tenir-ho en compte.

A més, la nostra revisió ha comprovat que, tot i que Expert Option opera en una indústria que ha enfrontat una gran quantitat de problemes en el passat, sembla que estan completament per sobre del consell i tenen una reputació relativament neta..

Per tant, Expert Option és el vostre intermediari?

Us animaríem a fer la vostra pròpia investigació. Però si esteu interessats en una plataforma sòlida amb nombrosos actius de criptomoneda i us trobeu en un país on opera Expert Expert, és possible que sigui una solució.

Imatge destacada mitjançant l’opció Expert

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me