Revisió de Switchere: Visió general de l’intercanvi complet

Switchere és un servei d’intercanvi de criptomonedes relativament nou que us permet comprar ràpidament criptografia amb les vostres targetes.

De fet, aquest és un dels seus principals punts de venda. Ofereixen als comerciants una passarel·la senzilla sense custòdia per comprar criptocurrency, de manera transparent i sense gran part de la rigmarole habitual que es requereix en altres borses..

Tot i això, pot confiar realment en un intercanvi tan nou??

En aquesta revisió de Switchere intentaré respondre-hi. També us en donaré algunes consells principals que heu de tenir en compte a l’hora d’utilitzar el seu servei.

Descripció general de Switchere

Com es va esmentar, Switchere és un intercanvi relativament nou que es va iniciar aquest any. Tenen la seu a Tallinn, Estònia.

Aquest és un punt important, ja que Estònia és coneguda com un dels països més avançats d’Europa pel que fa a tecnologia blockchain i criptomoneda..

El nucli darrere de l’oferta Switchere és centrar-se en la simplicitat. Volien desenvolupar una porta d’entrada fiat senzilla que poguessin utilitzar aquells que encara són nous als mercats de criptomonedes.

Es tracta d’un canvi sense custòdia, cosa que significa que no contenen les vostres monedes. Comprareu la criptografia directament a la seva plataforma i, a continuació, enviaran aquest dret a una adreça de cartera fora de línia que els proporcioneu.

Quan es tracta de cobertura nacional, Switchere accepta targetes de la majoria de països europeus. Tot i això, tenen una llarga llista de països que no accepten. Alguns dels més destacats són els Estats Units i el Canadà. Assegureu-vos de saber si s’accepta la vostra targeta.

Switchere és segur?

Aquesta és potser una de les preguntes més importants que farem sobre un nou intercanvi. Els intercanvis de criptomonedes no tenen el millor registre quant a seguretat de l’usuari.

Per tant, hi ha una sèrie de factors que hem d’examinar abans de plantejar-nos la possibilitat d’utilitzar un nou intercanvi, que van des de la regulació fins a la comunicació i l’ús de la seguretat.

Anem a fer una ullada a alguns d’aquests, sí?

Regulació

Una cosa que em va semblar bastant tranquil·litzadora sobre l’intercanvi Switchere és que estan totalment regulats per les autoritats estonianes, algunes de les més reputades d’Europa..

Hi ha dues llicències que tenen l’intercanvi d’aquests reguladors. Aquesta és la seva llicència de proveïdor de “Servei de cartera virtual”, així com la seva llicència de “Canvi de moneda virtual”.

Normativa Switchere

Les dues llicències reguladores emeses per les autoritats estonianes. Imatge Font

Què volen dir, doncs, aquestes llicències??

Doncs bé, demostren que les autoritats estonianes consideren que Switchere és un bon intercanvi. A més, sol·licitar aquestes llicències significa que l’empresa i tots els seus directius hauran d’haver completat un extens KYC.

També val la pena assenyalar que tenir un marc regulador per a un intercanvi de criptomonedes és un concepte força nou. Per tant, aquesta és la raó per la qual consideraríem que Estònia és tan avançada.

Seguretat d’intercanvi

Ara, atès que Switchere és un intercanvi sense custòdia, des del punt de vista de l’emmagatzematge de monedes no us heu de preocupar menys que en alguns dels grans intercanvis centralitzats..

No obstant això, alguna cosa que han de tenir en compte és la seva seguretat a l’hora de comunicacions. Com és probable que noteu, Switchere té xifratge SSL i TLS complet al seu lloc.

Això vol dir que totes les vostres comunicacions en línia amb ells són completament privades i estan encriptades amb el hash SHA 256. També vol dir que els pirates informàtics no poden robar la vostra informació en un atac “home al mig”.

En aquest punt, voldreu assegurar-vos que, si visiteu Switchere, pugueu veure el cadenat segur al navegador. Això no es pot falsificar i és potser un dels millors mètodes per detectar un intent de pesca.

Switchere SSL

El certificat SSL Switchere

Després, quan es tracta de seguretat de la targeta, Switchere utilitza el protocol segur 3D. Aquesta és potser una de les capes de seguretat més conegudes i segures que sustenten els pagaments amb targeta en línia.

Seguretat de l’usuari

Per descomptat, la seguretat sovint comença amb l’usuari. Si no proporcionem als pirates informàtics la informació que necessiten, aquest és el primer pas en la línia de defensa.

Com a tal, Switchere disposa d’una sèrie de eines i seguretat al costat de l’usuari que podrien ajudar a protegir encara més el vostre compte. Per exemple, ofereixen 2FA per a aquells usuaris que han creat comptes.

Switchere 2FA

Configuració de 2FA al tauler de control de Switchere

Això vol dir que haureu d’autoritzar un inici de sessió amb un dispositiu mòbil cada vegada abans d’iniciar la sessió. Tanmateix, els pirates informàtics que tinguin accés a la vostra contrasenya no podran iniciar la sessió.

Obtenint 2FA &# 128242 ;: Switchere utilitza Google aplicació d’autenticació. És bastant senzill de configurar i està disponible tant a iOS com a Android.

Una altra característica bastant ordenada que té Switchere i que no hem vist en altres borses és la possibilitat d’establir la sessió automàtica al vostre compte. Per tant, si voleu que el vostre compte tanca la sessió amb força rapidesa per seguretat, podeu configurar-ho així.

Com a alternativa, si voleu mantenir la sessió iniciada el màxim temps possible, podeu ampliar aquest temps d’espera. Tot i això, us ho recomanaríem sobretot si utilitzeu un PC compartit.

Suport de monedes

Actualment, només hi ha tres monedes que es poden comprar a Switchere. Es tracta de Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH). Per descomptat, això és bastant limitat en comparació amb altres intercanvis.

Tot i això, el que heu de tenir en compte és que funcionen més com un simple intercanvi de “passarel·la Fiat”. Bàsicament, podrien proporcionar-vos una manera senzilla d’accedir a la criptografia amb la vostra moneda fiduciària.

Un cop tingueu el Bitcoin a la cartera fora de línia que s’ha comprat a Switchere, podeu enviar-lo a un altre gran intercanvi de criptomonedes com Binance. Aquí podeu comprar una gran varietat de monedes.

Tarifes Switchere

Alguna cosa que heu de tenir en compte és que Switchere no revela les seves comissions a la borsa. No obstant això, el preu que se us cita quan esteu a punt de comprar ja és net de comissions.

La seva transparència és un dels seus principals punts de venda: el que veieu és el que obteniu. Per tant, quan volíem comprar 100 EUR de Bitcoin Switchere ens oferia 0,01299 BTC a canvi d’això.

Pressupost Switchere

Pressupost per 100 EUR en BTC

Això implica un tipus de canvi BTC de 7.698 € per un Bitcoin. En aquest moment, Bitcoin cotitzava per 6.658 € a les borses cotitzades a Coin Market Cap, una prima del 15% en el tipus de canvi del mercat.

Actiu volàtil &# 128200 ;: També és important tenir en compte que, tot i que aquest és el pressupost que us ha donat Switchere, està subjecte a canvis fins que no s’acabi el pagament.

Per descomptat, és probable que hi hagi despeses relacionades amb el processament de targetes de crèdit amb el seu processador de pagaments. Tot i això, la resta de borses que hem analitzat només tenien una comissió màxima en targetes de fins al 6%.

Per tant, si bé som fans de la transparència que comporta el seu model de tarifa, sembla que cal revisar-lo una vegada més i, possiblement, modificar-lo..

Verificació

Un dels principals avantatges de Switchere és que no cal crear un compte ni obtenir la verificació per aconseguir la criptografia..

Per a compres inferiors a 100 €, podeu passar directament al pagament i només cal que proporcioneu una adreça de correu electrònic i la vostra adreça de Bitcoin personal fora de línia.

Tanmateix, si voleu fer compres més grans de criptocurrency, haureu de verificar-vos una mica més. Hi ha quatre nivells de verificació disponibles a Switchere.

Nivells de verificació de Switchere

Quatre nivells de verificació a Switchere

  • Correu electrònic & Verificació telefònica: Un cop hàgiu confirmat la vostra adreça de correu electrònic amb un enllaç que es va enviar i que hàgiu verificat el telèfon amb un missatge de text, se us obrirà el nivell 2. Aquí podreu comprar fins a 500 € per vegada
  • Identitat & Targeta bancària: Si voleu poder comprar Bitcoin fins a 1.000 €, haureu de verificar la vostra identitat i targeta bancària. Normalment, caldrà que enviïs còpies dels documents d’identificació, així com la part frontal i posterior de la targeta bancària.
  • Adreça verificada: Un cop hàgiu verificat la vostra adreça, podreu fer compres de fins a 5.000 €. Normalment, caldrà que els envieu documents com una factura de serveis públics o un extracte bancari amb la vostra adreça.
  • Prova d’ingressos: Si podeu proporcionar proves dels vostres ingressos, us elevaran tots els límits. Normalment, aquesta prova pot ser una nòmina o algun tipus de contracte laboral

Aquestes verificacions hauran de ser verificades manualment per l’equip de Switchere. Tanmateix, el seu servei d’atenció al client en general és bastant ràpid (punt que tocaré a continuació). Per tant, la vostra verificació es podria fer molt ràpidament.

Switchere Exchange

Passem a la plataforma principal de Switchere. Una cosa que realment ens va cridar l’atenció va ser la simplicitat del seu disseny i la seva interfície d’usuari fàcil de navegar.

Fins i tot si es compara amb alguns dels altres intercanvis sense custòdia com Shapeshift o Changelly, la interfície de Swithchere és molt més simplificada i fàcil d’utilitzar per a aquells que són nous a la criptografia..

A la pàgina principal, teniu el formulari de comanda senzill on podeu seleccionar la quantitat que voleu comprar. Tot seguit, us mourà a una passarel·la de pagament on podreu introduir les dades de la vostra targeta.

Interfície d'usuari de Switchere

Interfície d’usuari a l’intercanvi Switchere

Si decidiu crear un compte, teniu opcions addicionals al tauler. Podeu actualitzar fàcilment les vostres preferències, configurar la vostra seguretat, observar les transaccions anteriors i controlar les vostres verificacions.

Fins i tot si només teniu en compte les compres petites, és possible que vulgueu plantejar-vos la creació d’un compte. No cal que proporcioneu la vostra informació KYC per a aquestes petites compres, però tenir un compte significa que teniu un registre de totes les transaccions.

Com comprar a Switchere

Suposant que esteu satisfet amb Switchere i voleu comprar una xifra, el procés és molt senzill. En primer lloc, haureu de saber quant us agradaria comprar.

Si realitzareu una compra per menys de 100 €, no haureu de verificar res. Podeu introduir l’import que voleu comprar al formulari de comanda. A continuació, es presentarà quant obtindrà finalment a Bitcoin.

Com comprar Switchere

Pas 1: trieu l’import que voleu comprar

Un cop fet això, podeu fer clic a “Comprar Bitcoin”. Tot seguit, us portarà a la següent pantalla on us demanaran la vostra adreça de correu electrònic i la vostra adreça de Bitcoin fora de línia. Aquesta és l’adreça a la qual s’enviaran immediatament els vostres fons.

Nota ✍️: La vostra adreça externa de Bitcoin es pot configurar a través de qualsevol cartera fora de línia, tot i que si voleu tenir una seguretat addicional, hauríeu de considerar un dispositiu de maquinari com un llibre major o un trezor..

Com comprar Switchere 2

Pas 2: confirmeu la vostra adreça BTC & Correu electrònic

Veureu l’import final que obtindreu a Bitcoin. Podeu acceptar les condicions i passar a la següent fase, que és la fase de pagament. Es tracta d’una passarel·la de processament de pagaments on haurà de lliurar les dades de la targeta de crèdit.

Com comprar Switchere 3

Pas 3: efectueu el pagament a Gateway

Com es va esmentar anteriorment, les dades de la vostra targeta de crèdit estan segures en aquesta pàgina. Tingueu en compte, però, que el temps per fer el pagament està limitat a 10 minuts (per a més seguretat). Per tant, hauríeu de provar d’enviar el pagament abans que passi aquest temps i hagueu tancat la sessió.

Si el processador de pagaments accepta la vostra targeta i la transacció es realitza, el Bitcoin s’enviarà automàticament a la vostra adreça indicada.

Malauradament, les transaccions no funcionaran d’una altra manera. Això no és com un canvi tradicional on també podeu vendre les vostres monedes. Només es pot comprar criptografia a través de Switchere.

Atenció al client

Un altre punt de venda realment fort de Switchere ha de ser la seva funció de suport. Ens va sorprendre la rapidesa amb què responen a les preguntes, cosa que han de millorar altres intercanvis.

Aquest servei d’assistència també està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, de manera que pugueu obtenir ajuda independentment de l’hora en què esteu a punt de fer la vostra compra de Bitcoin. Potser la forma més ràpida d’arribar-hi és mitjançant la funció de xat en línia.

Ho vam fer un dissabte a la tarda i gairebé immediatament ens va ajudar Yunus. També tenia un bon coneixement del servei i va poder respondre de manera més adequada a les nostres preguntes.

Xat en viu amb Yunus

Xat en viu amb Yunus

Per descomptat, hi ha altres mètodes pels quals podeu arribar a l’equip. Podeu enviar-los per correu electrònic a [email protected]. Afortunadament, també proporcionen un número de telèfon (intercanvis poc freqüents). Podeu donar-los un toc +3726104250.

Consell superior &# 128175 ;: Un darrer port d’escales per obtenir el seu suport és a través dels seus canals socials. Es pot contactar amb el seu oficial Twitter o bé Facebook.

Programa de derivació

Una altra cosa que ens agrada molt de Switchere va ser el seu programa de referència. Aquest és un dels més generosos que hem vist a l’espai criptogràfic i pot ser una bona manera perquè els usuaris obtinguin ingressos addicionals.

Si envieu els usuaris a l’intercanvi Switchere, guanyareu fins a un 80% de les comissions que genera aquest usuari. A més, si aquest usuari es dirigeix ​​a una altra persona, guanyareu el 10% de la comissió d’aquest usuari.

Passos senzills switchere

Es requereixen passos senzills per començar a fer referència

Hi ha una sèrie d’avantatges que provenen del programa de referència Switchere. Aquests inclouen el següent:

  • Comissió de per vida: Això significa que se us pagarà per totes les comissions que aporten les vostres referències durant tot el temps que hi són
  • Galetes de 90 dies: Això significa que si una de les vostres referències visita el vostre enllaç però no realitza la compra immediatament, la vostra galeta romandrà al seu navegador durant 90 dies. Per tant, si tornen a fer una compra en qualsevol moment després d’això, continuaran comptant.
  • Pagaments en qualsevol moment: Res no és més frustrant que esperar un pagament. Switchere us permetrà sol·licitar una retirada quan vulgueu. No cal esperar els pagaments programats.

Una altra cosa que Switchere proporciona són pancartes i altre material publicitari. Això us permetrà promocionar fàcilment els seus serveis als vostres canals de xarxes socials o en llocs web específics.

Consell superior ✍️: És important que llegiu la multa a Termes & Condicions. Cal tenir en compte algunes restriccions.

Àrees de millora

Ara, hi havia moltes coses que ens agradaven molt de l’intercanvi Switchere. Tot i això, seríem irresponsables si no enumeréssim algunes de les coses que no ens agradaven massa.

En primer lloc, teniu aquest suport de monedes limitat. A l’entorn d’intercanvi actual, només tenir tres actius de criptomoneda que podeu comprar és bastant limitatiu. Hi ha plans per afegir més suport, de manera que estarem atents a això.

En segon lloc, el preu de Bitcoin que ens van cotitzar sembla una mica massa alt. Entenem que són un servei nou i que tenen despeses de PSP, etc., però la tarifa superior del mercat està per sobre de la major part de la competència.

Finalment, seria fantàstic que incloguéssiu una aplicació per a mòbil aviat. Són els dies en què la majoria d’usuaris es desplacen i prefereixen la comoditat d’un telèfon mòbil.

Conclusió

En general, però, estàvem molt contents amb Switchere. Han construït un dels intercanvis sense custòdia en línia més senzills que hem vist al mercat.

A més, atès que es tracta d’un canvi sense custòdia, mai no teniu en risc les vostres monedes. Això no es pot dir sobre alguns dels grans intercanvis centralitzats.

També ens encanta que estiguin totalment regulats a Europa per les agències estonianes. Això vol dir que podeu estar segurs que estan completament controlats i que estan supervisats per aquestes agències respectives.

Finalment, aquesta atenció al client de resposta ràpida, així com el generós programa de derivació, són altres de les grans funcions que fan que Switchere es distingeixi per nosaltres.

Sí, hi ha diverses coses que cal treballar i millorar. Tot i això, segueixen sent un nou intercanvi i estan més que encantats d’aconseguir aquests comentaris. Això és fins i tot una cosa que l’assistència al client ens va esmentar quan vam plantejar un problema amb ells.

Per tant, Switchere és l’intercanvi per a vosaltres?

Bé, si voleu un intercanvi centralitzat avançat amb nombrosos parells i funcionalitats comercials, probablement no. Tanmateix, si voleu una manera ràpida i indolora d’aplicar les criptografies, val la pena considerar-la.

Imatge destacada a través de Switchere

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me