Revisió de derivats: Visió general completa de l’intercanvi

Deribit és un dels únics llocs on podeu comprar opcions de criptomoneda al mercat en aquest moment.

Deribit també ha ampliat la seva oferta de productes per incloure Bitcoin & Futurs Ethereum. Això és fantàstic, ja que ofereix als comerciants una alternativa al statu quo dels intercanvis de futurs de Bitcoin.

No obstant això, Deribit és segur i fiable?

En aquesta revisió completa de Deribit, us donarem tot el que necessiteu saber sobre l’intercanvi. També us donarem alguns consells principals a l’hora de negociar futurs i opcions.

Descripció general del derivat

Deribit es va llançar el 2016 i té la seu a Amsterdam, Països Baixos. Operen sota la companyia Deribit B.V., ubicada a Stationsstraat 2 B 3851 NH, Ermelo. L’intercanvi es va llançar com a plataforma de futurs i opcions de Bitcoin, tot i que és més conegut per les seves opcions.

Deribit va ser fundada per entusiastes i ex comerciants de Bitcoin. Per exemple, el conseller delegat (John Jansen) era un operador de la borsa d’opcions d’Amsterdam. Es va associar amb l’actual CTO (Sebastian Smyczýnski) per tal de desenvolupar un intercanvi que tingués la latència mínima i la màxima funcionalitat..

Altres membres de l’equip inclouen el germà petit de John, Marius, que és l’OCM, i Andrew Yanovsky, que és el desenvolupador principal. Podeu obtenir més informació sobre els membres de l’equip i els seus antecedents a sobre nosaltres secció de Deribit.

Actualment, el derivat no està regulat com a corredor d’opcions, però això es deu principalment al fet que els reguladors financers europeus encara no han desenvolupat un marc perquè caiguin aquests intercanvis..

El derivat és segur?

Una de les preguntes més importants que els comerciants volen saber sobre un intercanvi de criptomonedes és si és segur. Coneixem massa bé les conseqüències d’utilitzar un intercanvi poc fiable o insegur.

Hi ha algunes coses que busquem a l’hora d’analitzar la seguretat d’un canvi i que es relacionen tant amb la seguretat lateral de l’intercanvi com amb la seguretat de l’usuari.

Seguretat d’intercanvi

Fins ara, Deribit no ha patit cap mena de violació de la seguretat des dels seus inicis. Això no vol dir que siguin immunes, però sí que demostren que semblen tenir els protocols adequats.

Pel que fa a la manipulació de monedes, Deribit afirma fer ús d’una política d’emmagatzematge en fred del 95%. Això vol dir que aquestes monedes es mantenen fora de línia en una cartera segura que està “oberta a l’aire”. En aquest cas, les carteres es conserven en nombroses voltes bancàries diferents.


Per assegurar-se que no hi hagi cap vulnerabilitat en el nou codi i les actualitzacions que Deribit impulsa, tenen un programa de recompenses bastant extens. Això és fantàstic, ja que anima els hackers de barrets blancs a trobar aquests errors i rebre la seva recompensa abans que ho facin els barrets negres.

També tenen una auditoria en temps real dels seus comptes, així com un motor de liquidació únic que garanteix que els comptes infrafinançats es tanquin. Tot això forma part del fons d’assegurança Deribit que cobrim a continuació.

Per últim, també tenen el que anomenen el seu “motor de risc”, que és vital per al funcionament de qualsevol intercanvi de derivats. S’analitzen totes les comandes entrants abans que arribin al llibre d’intercanvis i es compleixin amb el motor coincident.

Seguretat de l’usuari

Tenint en compte que, amb més freqüència, l’usuari és l’enllaç més feble pel que fa a la seguretat del compte, Deribit té diverses funcions per millorar la vostra seguretat individual..

Per començar, tota la comunicació amb el servidor Deribit es realitza mitjançant una connexió SSL. Podeu confirmar-ho mirant el cadenat de la barra d’adreces del navegador. Aquesta també és una comprovació addicional que voleu confirmar abans d’iniciar la sessió per assegurar-vos que no esteu en un lloc de pesca.

Fins i tot si teniu una contrasenya compromesa, Deribit us ofereix la possibilitat d’habilitar autenticacions de dos factors. Això no està habilitat per defecte, així que és possible que vulgueu activar-lo quan inicieu la sessió.

Fixació de l'adreça IP derivada

Fixar la vostra adreça IP per garantir la seguretat a Deribit

Hi ha algunes altres funcions de seguretat que podeu habilitar a la configuració del compte, inclosa la fixació d’IP. Això significa que si algú inicia la sessió al vostre compte des d’una altra IP quan esteu connectat, acabarà les sessions.

També podeu definir manualment els temps d’espera de la sessió. El temps d’espera estàndard per a la inactivitat al compte és d’una setmana, però podeu canviar-lo a una hora.

Opsec 101 ✔️: Si no controleu les claus, no controleu les monedes

Per descomptat, independentment dels procediments de seguretat en un canvi, mai no és aconsellable deixar-hi una gran quantitat de monedes.

Comissions de derivats

Atès que Deribit és una plataforma de negociació, les comissions de canvi són importants. Això és especialment cert si esteu negociant un gran grau de volum amb instruments palanquejables que es podrien liquidar o lliurar.

Aquí teniu l’estructura de quotes a Deribit:

Comissions de canvi

Com la majoria de la resta d’intercanvis, Deribit opera un model de “fabricant”. Això vol dir que aquells comerciants que proporcionin liquiditat als llibres de Deribit rebran una tarifa inferior (o fins i tot una bonificació) que aquells comerciants que ho cobrin.

Confós ❓: Com a regla general, obteniu una tarifa per a usuaris quan executeu una comanda de “mercat” i podríeu obtenir una tarifa de fabricant amb una comanda límit de “Només publicació”. Les tractem a continuació.

Pel que fa als futurs de Bitcoin / Ethereum, cobren un descompte del 0,02% / 0,025% per als fabricants i cobren un 0,05% / 0,075% de tarifa d’adquisició. Fent una ullada al contracte de futurs perpetuos, la bonificació per als fabricants és del 0,025% i la quota per al comprador és del 0,05% tant per a Bitcoin com per a Ethereum..

Bitcoin
Tipus de tarifa Futurs Futur perpetu Opcions *
Creador 0,02% (descompte) 0,025% (descompte) 0,04%
Assassí 0,05% 0,075% 0,04%
Lliurament 0,025% 0,025% 0,02%
Liquidació 0,35% 0,375% 0,19%
Ethereum
Creador 0,025% (descompte) 0,025% (descompte) 0,04%
Assassí 0,075% 0,075% 0,04%
Lliurament 0,025% 0,025% 0,02%
Liquidació 0,90% 0,90% 0,19%

Pel que fa a les opcions, Deribit posa un límit a les tarifes. Mai poden superar el 20% del cost de l’opció. Això només s’aplica realment a les opcions de diners realment barates.

Les comissions de liquidació s’apliquen a les comissions que Deribit cobrarà per les ordres de liquidació. Aquests són executats per Deribit per a comptes en què s’hagi esgotat el marge. En aquest cas, la major part de les comissions es destinen al fons d’assegurança Deribit.

Fons d’assegurances ❓: Aquest és el fons que protegeix els comerciants de les “pèrdues socialitzades”. Ho expliquem completament a continuació

Aquests són els honoraris de liquidació exactes que es dirigeixen al fons d’assegurances de Bitcoin / Ethereum:

  • Futurs: 0,30% / 0,90%
  • Perpetuals: 0,30% / 0,90%
  • Opcions: 0,15% / 0,19%

Finançament & Comissions de retirada

Deribit no cobra cap comissió pels dipòsits de monedes a la borsa. No obstant això, cobraran una taxa per les retirades. Aquesta tarifa es basa en la tarifa minera aplicable actualment a la xarxa.

Pot variar lleugerament de les tarifes que podeu veure al mercat lliure. Això es deu al fet que en processar la retirada, Deribit us cobrarà la tarifa que creu que s’aplica millor a la xarxa. Si podria ser lleugerament superior o lleugerament inferior segons el lot de transaccions.

Registre de derivats

Suposant que voleu registrar-vos i provar Deribit, heu de crear un compte. Podeu accedir a la secció d’inscripció i registrar les vostres dades.

Privacy Hawks &# 128374; ️: Deribit és un intercanvi de criptomonedes anònim, de manera que no esteu obligat a donar el vostre nom. Farà un àlies!Registra't

Informació necessària per registrar-se a Deribit

Un cop els hagueu proporcionat les dades, us enviaran un correu electrònic amb un enllaç de confirmació. Quan seguiu aquest enllaç, el vostre compte serà completament funcional i podreu començar a utilitzar-lo. Ara és potser el millor moment per configurar l’autenticació de dos factors si voleu protegir el vostre compte.

Deribit Testnet

Alguna cosa que Deribit té que no està disponible en diverses borses és una xarxa de prova en directe per a tots els usuaris. Podeu pensar-ho en un compte de demostració independent. Podeu accedir-hi a test.deribit.com. Haureu de crear un altre compte, però podeu utilitzar les mateixes credencials si voleu.

Un cop us hàgiu registrat i heu creat un compte aquí, rebreu 10 BTC com a fons de demostració. Ara podeu canviar-los com ho faríeu amb un compte en directe i provar les vostres estratègies. Això és fantàstic per a aquells comerciants que són principiants i que només s’acostumen a les opcions / futurs. O també els podrien utilitzar aquells comerciants que vulguin conèixer la interfície d’usuari de Deribit.

Lliscament &# 129407 ;: L’únic que Testnet no pot replicar és el “lliscament” de les comandes en directe

Aquest domini també és útil per a aquells que vulgueu desenvolupar bots a l’API Deribit. Això els donarà la possibilitat de refinar els seus algoritmes de criptomoneda abans que puguin activar els comptes en viu.

Finançament & Retirada

Si esteu satisfet amb el vostre negoci i voleu començar a negociar amb un compte en directe, haureu de finançar-lo. Deribit és un intercanvi només en criptografia i, malauradament, no podeu finançar el vostre compte amb diners de Fiat.

Per tant, si només teniu fons Fiat i voldríeu negociar amb Deribit, haureu de fer ús del que s’anomena intercanvi de passarel·la fiat. Es tracta d’intercanvis com Bitstamp, Coinbase, Kraken (o el vostre equivalent local).

Un cop tingueu el vostre Bitcoin, l’haureu d’enviar al vostre compte Deribit. Podeu fer-ho prement el botó “Diposa” a la part superior dreta del tauler en línia. A continuació, haureu de generar una adreça de dipòsit a la qual podeu enviar els fons.

Dipositar fons

Creació d’una adreça Bitcoin de dipòsit

Un cop tingueu aquesta adreça i envieu els fons, Deribit esperarà una confirmació i recarregueu el vostre compte. Això significa que podeu negociar molt més ràpidament, ja que la majoria d’intercanvis requereixen almenys tres confirmacions.

Consell Pro ✔️: Utilitzeu un Bitcoin Block Explorer per fer un seguiment de la vostra transacció

Quan es tracta de retirades, és igual de senzill. Haureu de crear un perfil de cartera nou amb un nom i adjuntar la vostra adreça de cartera externa. Un cop fet això, podeu processar la retirada.

Retirada de fons derivats

Triar Wallet per retirar-lo a Deribit

Deribit diu que intentaran fer-ho immediatament, però això, per descomptat, dependrà de si els fons estan disponibles a la seva cartera calenta. Si necessiten reposar els seus fons de l’emmagatzematge en fred, potser haureu d’esperar una mica.

Plataforma Deribit

És hora d’entrar al ventre de la bèstia i examinar la plataforma i els intercanvis subjacents. Des d’un primer cop d’ull, estem força impressionats. La plataforma sembla molt funcional, però també sembla relativament intuïtiva.

En comparació amb altres borses de futurs, també és més atractiu des d’una perspectiva d’interfície d’usuari (IU). Els menús es distribueixen a la barra lateral esquerra amb totes les opcions per als mercats, PMF i altra documentació important. Deribit també ha traduït el lloc web i la plataforma a diversos idiomes.

També teniu moltes funcions a l’hora de gestionar els vostres comptes. Per exemple, podeu configurar diferents subcomptes, creuar marges entre comptes i obtenir un desglossament complet de les estadístiques de negociació.

Per als mussols nocturns &# 129417 ;: Podeu canviar la interfície al tema fosc a la part superior dreta de la vostra plataforma.

També hi ha una àmplia documentació i contingut per ajudar-vos a començar a negociar. Aquests inclouen visions generals dels seus instruments de negociació, així com informació més general sobre la pròpia borsa. També tenen ajuda vídeos que us pot explicar el procés.

Borsa de futurs

Si heu canviat futurs en altres borses com BitMEX, el borsari de futurs és un territori familiar per a vosaltres (consulteu la nostra revisió de BitMEX). Els mercats canviaran segons la data de caducitat del contracte de futurs. A continuació, podeu decidir si voleu anar llarg o curt com a “compra” o “venda”.

Igual que altres intercanvis, Deribit també ofereix el que s’anomena un “futur perpetu”. Es tracta bàsicament de contractes que no tenen una data de caducitat. Podeu considerar-los com un contracte de futurs continu i equivalents a CFD (Contractes per a diferències) i derivats d’apostes spread.

A continuació, tenim la captura de pantalla de l’intercanvi Deribit Perpetual Futures. Podeu veure els llibres de comandes, les operacions recents i el formulari de comanda tot en un sol lloc. També teniu accés a les vostres comandes actuals i operacions en directe just a sota.

Borsa de futurs derivats

Plataforma d’intercanvi de futurs per a contractes perpetusNota ✍️: La plataforma tindrà el mateix aspecte per als contractes de futurs que tenen un termini de caducitat fixat, així com per al mercat Ethereum

Com la majoria d’intercanvis professionals, Deribit també ha integrat la tecnologia de gràfics de Tradingview a la seva plataforma. Això és un somni si sou un analista tècnic criptogràfic i esteu buscant la millor eina, el programari de gràfics d’indicadors.

Per descomptat, per a què serveix Anàlisi tècnica si no disposeu de funcions de comanda avançades. Deribit ofereix diverses opcions a l’hora de fer i mantenir comandes. Ho tractem a continuació.

Opcions d’intercanvi

Quan passeu a l’intercanvi d’opcions, se us presentarà tots els mercats d’opcions. Probablement això sigui una mica més complicat per als comerciants no iniciats quan hi facin una ullada. Us presenten els diferents venciments, tipus d’opció i toc d’atenció a la plataforma. També us proporcionen altres dades importants com la volatilitat, Delta, interès obert, etc..

Una revisió completa de la teoria d’opcions està fora de l’abast d’aquesta revisió, però podeu llegir la nostra guia completa d’opcions de criptomoneda si voleu més informació. A continuació tenim una captura de pantalla del mercat d’opcions de Deribit. Això només us proporciona un “terreny complet”.

Intercanvi d’opcions a Deribit.com

La interfície d’usuari d’intercanvi d’opcions derivades

A la plataforma anterior es troben els llibres de comandes dels mercats d’opcions del 31 de maig de 2019 i del 7 de juny de 2019. Com podeu veure, hi ha una gran quantitat d’informació que podeu obtenir de la plataforma d’opcions Deribit.

Podeu veure la dinàmica de la vostra cartera d’opcions a la part superior de la pantalla. A continuació, decidiu afinar els mercats segons filtres específics. Això podria ser a través de preus, Open Interest o fins i tot l’opció “Grecs”.

Grecs &# 128305 ;: Aquests són paràmetres d’opcions com ara “Delta”, “Theta”, “Gamma”, etc. Podeu llegir molt més sobre opcions greeks aquí

Si voleu canviar una opció concreta, hi ha dos mètodes que podeu utilitzar per restringir l’opció exacta en qüestió. Podeu restringir els criteris de cerca a la part superior dreta o seleccionar l’opció del formulari de comanda concret.

Quan feu clic a una opció concreta a la vista general del mercat, se us mostrarà el formulari de comanda d’opcions. En aquest cas, hem seleccionat el mercat més líquid, l’opció de compra de 6.500 dòlars caducarà a finals de novembre de 2018. A continuació es mostra el formulari de comanda específic on veureu els llibres de comandes.

Formulari de comanda d’opció de derivat

Formulari de comanda de l’opció triada al mercat

En aquest formulari podeu restringir la comanda o fins i tot canviar el tipus d’opció a la part superior esquerra. Per descomptat, notareu que com més diners / diners tingueu les vostres opcions, més il·lícid es convertirà en el mercat.

També hi ha altres paràmetres del formulari de comanda que us recomanem que tingueu en compte. Us oferim una visió general completa de la funcionalitat de la comanda de Deribit, tant per a futurs com per a opcions just a continuació.

L’única cosa que vam observar sobre les opcions de Deribit és la manca general de liquiditat per a aquelles opcions que estan fora dels diners o que són profunds. Això podria limitar el ventall d’estratègies d’opcions que podeu emprar.

Formularis de comanda

Com s’ha esmentat, Deribit té una àmplia gamma d’opcions de comanda tant en instruments de futurs com en opcions. Això podria ajudar a augmentar la vostra estratègia comercial.

En primer lloc, fem una ullada als formularis de comanda de Futures. A continuació es mostra el formulari de comanda del mercat perpetu de Bitcoin que tenim a la captura de pantalla de més amunt.

Deribit.com Formulari de comanda de futurs

Formulari de comanda de futurs derivats

El primer que notareu és que podeu refinar el formulari de comanda perquè es denomini en USD o en BTC. Això és exclusiu de Deribit i permet als comerciants principiants avaluar els nivells de marge en USD.

Consell Pro &# 128175 ;: Podeu utilitzar la calculadora de comandes a la part superior dreta per determinar ràpidament els beneficis / pèrdues

Hi ha quatre tipus diferents d’ordres que podeu fer amb els instruments de futurs. Aquests són els següents:

  • Límit: Es tracta d’una comanda que es realitza a un preu predeterminat. Només es cancel·larà un cop executada o eliminada manualment
  • Mercat: Aquestes ordres es fan de manera que s’executin immediatament. Això seria a l’oferta de venda i a l’oferta de compra
  • Stop-Market: Es tracta d’una comanda de mercat que suposarà un stop loss. S’executarà al preu de mercat i tindrà un stop loss per protegir les pèrdues
  • Stop-Limit: Gairebé el mateix que el stop-market, tret que serà un ordre límit amb una parada.

Amb les ordres límit, també podeu determinar durant quant de temps voleu que la comanda estigui viva. Això és el que es denomina “vida de l’ordre”. Hi ha tres d’aquests paràmetres a Deribit:

  • Compensació efectiva (GTC): Aquest ordre de límit romandrà obert permanentment. L’única vegada que es tancarà és quan es cancel·la manualment o si s’executa l’ordre
  • Omplir o matar (FOK): Això executarà una comanda immediatament i en la seva totalitat o no. En altres paraules, no hi pot haver ordres parcials.
  • Immediate-or-Kill (IOC): Això és similar a l’ordre FOK, tret que permet l’execució parcial. En altres paraules, executarà part de l’ordre que podrà fer i cancel·larà aquelles parts que no es puguin executar.

La vida útil de la comanda que heu d’utilitzar depèn realment de la vostra estratègia comercial. GTC és fantàstic si voleu un control complet sobre les vostres comandes, tot i que és menys que ideal per a una execució ràpida.

Atura el disparador &# 128299 ;: Quan configureu parades, teniu tres opcions de “preu d’activació” com a preu de parada de referència. Aquests són l’últim preu, el preu marcat i el preu índex. Podeu llegir més informació sobre aquests aspectes aquí.

Finalment, teniu tres paràmetres d’ordre més que podeu considerar. Aquests són el “Publicar”, el “Ocult” i el “Reduir”.

Les comandes per correu són aquelles que sempre entraran a la llibreta de comandes com a comanda de “fabricant”. Les comandes ocultes són aquelles que no apareixen a la llibreta de comandes i Reduce només disminuirà la mida de la vostra posició.

Quan es tracta d’ordres d’opcions, teniu la majoria dels mateixos paràmetres (excepte les ordres d’aturada). L’únic del formulari de comanda d’opcions és que, a més del valor BTC i en dòlars, també teniu el Volatilitat implícita (IV) de l’opció.

Aquests són per als comerciants d’opcions més professionals, però el que us permet fer és definir l’IV per a la vostra opció. IV s’utilitza com a entrada principal en el preu d’una opció, de manera que definint-la ajusteu el preu que esteu disposat a pagar.

Marge i palanquejament

Com ja sabreu, no comercialitzeu productes físics a Deribit, sinó derivats. Aquests són, per descomptat, instruments de palanca, ja que haureu de publicar un marge per a la posició. Es compon del marge de posició inicial i del marge de manteniment.

Futurs

En el cas dels futurs, el marge inicial és l’1% de la posició de Bitcoin i el 2% de la posició d’Ethereum. Això implica un apalancament de 100x per als contractes BTC i 50x per a ETH.

Això és no constant i augmentarà de manera lineal. Això suposa un augment del 0,5% per cada 100 BTC en el contracte Bitcoin i un augment de l’1% per cada 10.000 ETH en un contracte Ethereum. A continuació es mostra la fórmula que utilitzen per aplicar el marge inicial:

BTC IM = {1% + (mida de la posició a BTC) * 0,005%} * {mida de la posició a BTC}

ETH IM = {2% + (mida de la posició en ETH) * 0,0001%} * {mida de la posició en ETH}

Pel que fa al marge de manteniment, comença en un 0,55% per a BTC i un 1,0% per a ETH. Augmentarà a un ritme del 0,5% per cada augment de 100BTC per a Bitcoin amb una posició de Bitcoin. Per a Ethereum, augmentarà un 1,0% per cada 10.000 ETH d’increment de la mida de la posició.

A continuació es mostra la fórmula que s’utilitza per determinar el marge de manteniment (MM):

BTC MM = {0,55% + (mida de la posició a BTC) * 0,005%} * {mida de la posició a BTC}

ETH MM = {1,0% + (mida de la posició en BTC) * 0,0001%} * {mida de la posició en BTC}

Els preus de la liquidació del contracte de futurs es basen en el que anomenen “Mark Price”. Aquest preu es calcula basant-se en el seu propi índex intern Deribit BTC, que es deriva a partir dels preus de diverses borses diferents. Podeu obtenir més informació sobre com es calcula a documents.

Opcions

Quan mireu les opcions, no cal que publiqueu un marge per a les opcions llargues. Això és degut a la naturalesa d’aquestes recompenses, que no haurà de publicar mai més garanties. Teniu un risc baix a la baixa que és la despesa de l’opció.

Nota ✍️: Si no coneixeu les opcions, us suggeriríem que eviteu escurçar-les i que us mantingueu en futurs més familiars. Poden ser arriscats si no sabeu com canviar-los

Tot i això, heu de publicar marge per a posicions d’opció curta. Tenint en compte els riscos únics d’aquests instruments, els càlculs estan molt més implicats. També diferiran en funció de si es tracta d’una trucada / trucada.

Aquests són els requisits de marge inicial i marge de manteniment per a una trucada curta:

MI = Màxim (0,15 – Quantitat de diners / Preu marc subjacent, 0,1) + Preu de l’opció

MM = 0,075 + preu marcat de l’opció

I aquí teniu una opció de short put:

MI = màxim (màxim (0,15 – Quantitat de diners / preu marc subyacent, 0,1) + opció_programa, marge de manteniment)

MM = Màxim (0,075, 0,075 * markprice_option) + mark_price_option

Aquestes, per descomptat, són només una breu visió general de les condicions del marge. Si feu una anàlisi més detallada de les especificacions del contracte i dels requisits de marge, etc., podeu llegir-ne tot a la seva pàgina Documents.

Marge de cartera

Per als comerciants més avançats de nosaltres, podeu demanar a Deribit que apliqui el que s’anomena un “marge de cartera”. Amb això, Deribit aplicarà un marge basat en la volatilitat històrica de la vostra cartera. També combina les posicions que teniu tant en futurs com en opcions.

Per exemple, si teniu posicions que compensen parcialment el risc de la cartera en conjunt, Deribit podria aplicar un marge inferior. Això teòricament us podria permetre més palanquejament en un comerç concret.

Per poder qualificar-vos, heu de mantenir un mínim de 0,5 BTC al vostre compte en tot moment. També cal que tingueu una experiència prèvia amb instruments d’opció de negociació per poder sol·licitar-la. Hi ha tota una secció sobre com funciona el marge de la cartera a la secció de marges d’Opcions.

Fons d’assegurances

Tot i que estem en el tema dels marges i de les operacions altament apalancades, val la pena esmentar el fons d’assegurança Deribit. Per a aquells comerciants que hagin utilitzat BitMEX abans, és el mateix concepte que el seu intercanvi.

El fons d’assegurances és bàsicament un conjunt de BTC que es reserva en cas de fallides de posició dels comerciants. Es finança a través de les comissions que cobra Deribit per ordres de liquidació (esmentades més amunt). A continuació, s’afegeixen cada hora al fons d’assegurances.

Fons d’assegurança de derivats

Import total de BTC al fons d’assegurança de derivats

Com podeu veure a la imatge anterior, el fons d’assegurança Deribit se situa actualment en 142BTC. Sempre que hi hagi una quantitat no nul·la de BTC al fons, els comerciants poden retirar beneficis no realitzats en contractes de futurs.

No obstant això, si el fons d’assegurances d’alguna manera s’esgota, la resta de comerciants estan enganxats i els comerciants en fallida es “socialitzaran” entre els comerciants guanyadors. Bàsicament podeu pensar en el fons d’assegurances com un fons col·lectiu de mitigació de riscos.

Aplicació mòbil Deribit

Tot i que les aplicacions mòbils mai no poden coincidir amb la funcionalitat de les plataformes basades en clients web i de PC, poden ser útils per a aquells comerciants que no poden estar al seu escriptori tot el dia. També podrien ser útils només per controlar posicions en directe.

Deribit té la seva pròpia aplicació nativa disponible per a dispositius iOS i Android. Aquest és un avantatge que tenen sobre BitMEX, que no té cap aplicació. De la mateixa manera, l’aplicació Deribit podria tenir un rendiment més ràpid que altres aplicacions mòbils basades en l’intercanvi, ja que està connectada a través de l’API.

Fent un cop d’ull a l’aplicació, sembla que hi ha una gran quantitat de funcionalitats. Per exemple, podeu accedir tant a les opcions com a l’intercanvi de futurs i us proporciona les mateixes visions generals i opcions de comanda que trobareu a l’aplicació web..

Aplicació mòbil Deribit

Captures de pantalla de l’aplicació Android Deribit

Pel que fa als comentaris, no hi ha hagut cap ressenya dels usuaris al botiga d’Apple. Tanmateix, hi va haver alguns usuaris que van enviar ressenyes al Google Play Store. Generalment van ser força positius, tot i que hi va haver algunes crítiques constructives.

Per exemple, alguns comerciants es van preocupar del fet que l’aplicació pesava dades i energia. També hi havia un o dos errors que necessitaven planxar. Alguns usuaris van expressar la seva preocupació pel fet que necessitessin una clau d’API per utilitzar l’aplicació i no estaven massa còmodes amb aquesta opció d’inici de sessió.

Hauríem d’estar d’acord amb alguns d’aquests usuaris.

Tot i que la connexió API fa que l’aplicació sigui més ràpida, és menys segura que fer servir autenticacions mòbils locals estàndard. Potser això sigui alguna cosa que Deribit podria plantejar-se adaptar-se a les versions posteriors de l’aplicació a finals de 2018.

API Deribit

Per a aquells comerciants que vulguin desenvolupar els seus propis robots i algorismes de negociació, voldran fer ús de l’API Deribit. En realitat, es tracta d’un sistema d’API bastant extens que té una gamma de funcions per als desenvolupadors.

Deribit té una API REST i una API Websocket. El primer té una part pública i una part privada. Si només volíeu desenvolupar aplicacions que fessin ús de dades de mercat, etc., podríeu fer-ho mitjançant l’API pública. Tot i això, si voleu accedir a l’API privada, les vostres sol·licituds han d’estar signades amb la vostra clau d’API.

Per obtenir la vostra clau API, accedireu al vostre compte i premeu la pestanya API. Aleshores haureu de sol·licitar la vostra clau API. Assegureu-vos que un cop tingueu la vostra clau API, també la deseu en un lloc segur. Això és degut a que és l’única manera de recuperar la vostra clau API en cas de pèrdua.

S'està sol·licitant la clau de l'API Deribit d'accés

Sol·licitud d’accessos a la vostra clau d’API Deribit

Així com una mesura de seguretat general, també heu de tenir molta cura amb les vostres claus d’API. Si algun estafador o pirata informàtic ho aconsegueix, pot enviar transaccions cap als vostres comptes. L’etiqueta de la consola de l’API us proporcionarà tota la informació quant a la vostra interacció amb l’API. Quant als límits de tarifes de l’API, tenen un límit simple de 300 sol·licituds per segon.

Una altra cosa que Deribit fa que no és una opció en altres borses és que ofereixen als desenvolupadors coubicació al seu centre de dades. Bàsicament, això significa que es poden configurar els seus servidors comercials a prop dels servidors de Deribit per reduir la latència. El seu centre de dades es troba al centre de dades OVH d’Estrasburg.

Aquí també val la pena esmentar-lo abans de passar a l’aplicació mòbil que aquesta aplicació funciona a través de l’API. Per tant, si esteu pensant en utilitzar l’aplicació mòbil Deribit, haureu de sol·licitar una clau API en qualsevol cas.

Atenció al client derivat

Per als comerciants que estiguessin actius durant la cursa de curs 2017-2018, sabran de primera mà el difícil que va ser quan es tractava d’atenció al client en diversos intercanvis de criptomonedes. Dies sense fi i bitllets sense resposta.

Per tant, com s’apila Deribit?

Sembla que tenen totes les opcions d’atenció al client estàndard. Per una banda, tenen una sèrie de correus electrònics específics als quals podeu arribar des de la seva pàgina de contacte. Tanmateix, no tenen una secció de contacte en línia similar a la que proporcionen altres intercanvis.

Correu electrònic de contacte derivat

Adreces de correu electrònic que s’utilitzen per contactar amb Deribit

Tenint en compte que no requereixen que verifiqueu el vostre intercanvi, no haureu d’esperar-hi per examinar cap document, com ho fan en molts altres intercanvis fiduciaris. Aquests eren sovint els processos més lents en aquests intercanvis.

Si voleu un contacte més directe amb ells, sempre podeu unir-vos al seu canal d’assistència de Telegram. També tenen un Twitter compte en què semblen estar relativament actius, de manera que també podeu utilitzar-los.

Consell superior ✔️: Si la vostra pregunta és rutinària, podeu accedir a la seva secció de preguntes freqüents. És bastant extens i probablement tindrà la resposta a la vostra pregunta allà.

Programa d’afiliats derivats

Si teniu un seguiment relativament fort en línia, podríeu aprofitar el programa d’afiliació de Deribit. Igual que altres programes de referència d’intercanvi, això us proporcionarà una part de la comissió de negociació per als usuaris a qui feu referència.

Bàsicament, si obteniu les vostres referències per registrar-vos i comenceu a utilitzar Deribit, obtindran un descompte del 10% en les seves comissions de negociació durant un màxim de 6 mesos. Per a la vostra derivació, obtindreu el 20% d’aquestes comissions de negociació durant els primers 6 mesos. Després, obtindreu un 10% de perpetuïtat.

És millor que l’oferta d’afiliació que està disponible actualment a BitMEX, on començareu amb un 10% fix. No obstant això, és una mica menys atractiu que el de Binance, on obtindreu un 20% sense restriccions.

Si volíeu derivar algunes persones a Deribit, és lògic aconseguir-vos un enllaç d’afiliació. Podeu obtenir-ho a la secció d’afiliació del vostre compte. La captura de pantalla següent és el tauler del vostre afiliat.

Programa d’afiliats derivats

S’obté l’enllaç d’afiliació per enviar amics

Se us proporcionen dos enllaços als quals podeu enviar les vostres referències i són la pàgina d’inici o el formulari d’inscripció.

Nota ✍️:Us recomanem que llegiu els termes i condicions dels afiliats per assegurar-vos que la vostra pràctica de màrqueting / derivació sigui honesta.

El que no ens va agradar

Per descomptat, cap revisió seria completa sense fer una ullada a alguns dels majors inconvenients que podríem identificar a la borsa Deribit.

En primer lloc, si bé l’extensa gamma d’instruments d’opcions a Deribit és ideal per implementar estratègies d’opcions, la manca de liquiditat en alguns mercats podria dificultar-ho. Això no és realment una culpa de Deribit, sinó que és més el resultat de la manca de volum per als comerciants de l’altra banda.

Actualment, Deribit només té mercats de Bitcoin i Ethereum sense altres monedes. Si volíeu negociar en aquests mercats, haureu de considerar una alternativa com Kraken o IQ Option.

El derivat tampoc no està obert a comerciants de regions concretes com els Estats Units, el Canadà o els Països Baixos. Bloquen les adreces IP d’aquests geos. Això es deu a la normativa que tenen aquests països específics sobre valors financers.

Alguns comerciants han utilitzat VPN per crear un compte anònim. Tanmateix, això trenca el TOS Deribit i pot comportar riscos. Si hi ha algun temps que Deribit pugui necessitar alguna verificació en el futur, és possible que no prengui amablement que es trenquin els seus TOS.

Finalment, tot i que la manca de finançament de divises Fiat no és un problema per a la majoria dels operadors de criptografia, podria ser un petit impediment per als comerciants tradicionals que podrien utilitzar fàcilment un CFD o distribuir una plataforma d’apostes que accepti USD, EUR, GBP, etc..

Conclusió

Ens va sorprendre gratament amb la nostra revisió de Deribit. L’intercanvi és un dels més funcionals que hem vist que satisfaria la majoria dels comerciants professionals. També és relativament intuïtiu amb molts recursos per a alguns dels comerciants més nous.

També ens va agradar molt el concepte de “compte de demostració” a la seva xarxa de proves. Això pot ser beneficiós per a tots aquells comerciants que estiguin considerant canviar una altra borsa. Els dóna més perspectiva de tot l’intercanvi abans de presentar fons en viu.

Sí, hi ha alguns problemes que creiem que necessitaven millorar. Tanmateix, no haurien d’observar la resta de beneficis de l’intercanvi. Les opcions de Bitcoin encara es troben en una fase naixent d’adopció i, a mesura que avancin més comerciants, augmentaran els volums i la consciència.

En resum, un gran intercanvi si voleu canviar opcions de Bitcoin i una forta alternativa a BitMEX per al comerç de futurs.

Advertiment ⚡️: El comerç de productes de futurs apalancats és increïblement arriscat. Assegureu-vos que practiqueu una gestió de riscos adequada

Imatge destacada mitjançant Deribit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map