Millors carteres ZCash: llocs més segurs per guardar el vostre ZEC

Quina utilitat té una moneda de privadesa si no teniu un lloc segur per emmagatzemar-la??

En aquesta guia, us oferirem una visió general de les millors carteres ZCash per emmagatzemar el vostre ZCash (ZEC). Compararem les diverses opcions, així com els avantatges i els inconvenients d’unes opcions d’emmagatzematge concretes.

També us proporcionarem allò que necessiteu saber sobre com triar una cartera segura i com assegurar-vos que el vostre ZEC no sigui susceptible als pirates informàtics. Dit això, saltem als requisits clau per obtenir una cartera ZCash segura.

Què cal cercar a una cartera ZCash

Abans de començar a trobar la cartera ZCash adequada, heu de saber què esteu buscant. T’interessa una cartera de pagament ràpida i senzilla o estàs més preocupat pel potencial d’explotacions de la cartera? Esteu cercant emmagatzematge d’una àmplia cartera de ZEC o és això per a transaccions diàries??

A continuació, es detallen algunes coses:

  • Emmagatzematge de claus privades: Hi ha molts usuaris de criptomonedes que opinen que si no manteniu la clau privada, no teniu les monedes. Això és cert per a diverses carteres, incloses les que es troben en els nombrosos intercanvis de criptomonedes. Haureu de confiar que el proveïdor de carteres és honest i que els seus sistemes estan protegits dels pirates informàtics
  • Desenvolupament continu – Això és important, ja que significa que la cartera es mantindrà sempre actualitzada amb els darrers pegats i les directrius dels desenvolupadors bàsics. A més, això garantirà que la cartera es mantingui lliure de qualsevol possible explotació que identifiqui la comunitat.
  • Fàcil d’utilitzar – Aquesta és una consideració important per als usuaris que són relativament nous a ZCash. Hi ha moltes carteres que no són fàcils d’utilitzar i, per tant, són una mica intimidants. Tot i que una cartera ha de ser 100% segura, una interfície d’usuari neta facilita l’adopció.
  • Còpia de seguretat & Opcions de restauració: Això també dependrà en gran mesura del nivell d’experiència de l’usuari. Fer servir paraules de llavor de cartera és el mètode tradicional per fer una còpia de seguretat de les vostres carteres fora de línia. Tanmateix, si alguna vegada perdés aquesta llavor, també perdreu les vostres monedes. Quan feu servir una cartera en línia amb autenticació de dos factors, teniu una altra opció per recuperar-les.

Tot i això, moltes d’aquestes opcions són una compensació. Si controleu completament les vostres claus i fons, seràs totalment responsable de la recuperació i la generació de llavors.

Top 8 carteres ZCash

Ara que ja teniu una idea del que s’ha de buscar a la cartera ZEC, fem una ullada a set de les millors opcions d’emmagatzematge ZCash que hi ha actualment al mercat. Aquests no apareixen en cap ordre concret i enumerem els pros i els contres de cadascun.

Ledger Nano S

El Ledger Nano S és una de les carteres de criptomonedes de maquinari més populars del món. Això es deu al fet que també ofereix als usuaris un dels entorns més segurs per emmagatzemar criptomonedes. Si us preocupa la seguretat (i ho hauríeu de ser), Ledger Nano S ha de ser la vostra elecció per a una cartera ZEC.

Ledger Nano S ZCash

Imatge a través de Ledger.com

Una de les funcions clau és una pantalla OLED que mostra els detalls de cada transacció, però que també es combina amb un botó físic al lateral de la cartera per confirmar les transaccions. Això impedeix als pirates informàtics crear transaccions al dispositiu, ja que poden accedir a les dades, però no podrien prémer físicament cap botó del dispositiu.

El Ledger Nano S pesa només 16,2 grams i fa menys de 100 mm de llarg i 18 mm d’amplada. Amb un gruix de 9 mm, podeu portar fàcilment aquesta cartera de maquinari a qualsevol lloc.

Podeu utilitzar el Ledger amb Windows, OS X i Chrome. També obtindreu diferents interfícies per completar transaccions per a diferents criptomonedes. Això us impedeix cometre errors en les transmissions.

I això mostra una segona gran característica del Ledger Nano S. Té suport per a moltes criptomonedes diferents, a més de ZCash. Segons el lloc web de Ledger el 28 de setembre de 2018, el Ledger Nano S és capaç d’emmagatzemar un total de 709 actius criptogràfics diferents. Això és més que gairebé qualsevol cartera.

Interfície d'usuari Ledger Nano

Interfície d’usuari Ledger Nano al PC

Una de les millors característiques del Nano és la seva sòlida seguretat. La seguretat és el motiu pel qual la majoria de la gent compra el llibre major. Trobareu diverses funcions de seguretat integrades per assegurar plenament cada transacció i evitar que els pirates informàtics us robin les monedes. Admet l’autenticació universal de segon factor i la cartera no recorda les vostres claus.

I, per descomptat, podeu fer una còpia de seguretat i restauració completa del vostre compte en cas d’algun problema imprevist. Qualsevol ajuda necessària està coberta per l’assistència 24/7 que ofereix Ledger.

L’inconvenient del Ledger Nano S és que no és una opció gratuïta. Per obtenir la millor seguretat de les carteres Zcash, podeu pagar 99,99 USD.

Pagaments de moneda

Pagaments de moneda és una altra cartera molt valorada que utilitzen molts i es considera una cartera ideal per als comerciants que vulguin acceptar pagaments en línia de criptomonedes. Amb seu a Canadà, la cartera permet als usuaris acceptar pagaments en aproximadament 965 criptomonedes diferents, inclosa ZCash.

Una de les característiques úniques de la cartera Coinpayments és la velocitat de transacció increïblement ràpida. La cartera utilitza la tecnologia BitGo per processar transaccions més ràpidament que altres carteres ZEC.

Com s’ha esmentat anteriorment, la cartera admet aproximadament 965 monedes digitals diferents, cosa que el fa molt flexible i convenient per a aquells que utilitzen altres monedes altes a més de ZCash.

La seguretat és una de les principals preocupacions de la cartera Coinpayments i també utilitza la tecnologia BitGo per garantir transaccions segures. BitGo permet fer transaccions multi-sig i té una característica única que permet als usuaris bloquejar monedes de manera que no es poden gastar fins que hagi transcorregut el temps de bloqueig i les monedes es desbloquegin una vegada més.

Una altra característica útil és la possibilitat de fer conversions automàtiques en altres criptomonedes. Això estalvia temps i frustració, facilitant la gestió de les vostres participacions en criptomonedes.

Aplicació mòbil Coinpayments

Aplicació per a Android Coinpayments. Font: Google Play Store

Una nova característica implementada per Coinpayments és $ PayByName, que us permet crear un fitxer $ tagname que es pot utilitzar per acceptar qualsevol criptomoneda.

A més, hi ha instal·lacions de punt de venda a la cartera que us permeten acceptar transaccions en persona. I els comerciants tenen la capacitat de lligar la cartera a un compte bancari i tenen liquidacions fiduciàries als seus comptes bancaris.

Coinpayments està disponible en versions mòbils per a Android i iOS.

L’inconvenient de Coinpayments és que es cobra una comissió del 0,5% en totes les transaccions. Es mostra el costat del processador de pagaments de la cartera, que es va crear principalment per als comerciants. Un altre inconvenient a tenir en compte és que els pagaments amb moneda conserven les vostres claus privades, cosa que podria ser una preocupació per a alguns.

Cartera Jaxx Liberty

El Cartera Jaxx ha estat popular durant molt de temps entre els entusiastes de les criptomonedes i és una altra cartera que es pot utilitzar per emmagatzemar un gran nombre de monedes a més de ZCash. De fet, l’última versió s’anomena cartera Jaxx Liberty i es pot utilitzar per emmagatzemar més de 70 criptomonedes diferents.

La cartera Jaxx Liberty ja està disponible a Android Mobile, Android Tablet i Google Chrome. Les versions d’iOS i d’escriptori (Mac i Windows) arribaran aviat. Els usuaris ja han confirmat que la cartera té una interfície atractiva i fàcil d’utilitzar. I ha estat dissenyat per tenir el mateix aspecte en tots els dispositius, de manera que sempre és fàcil d’utilitzar, fins i tot si canvieu de versió per a mòbils a ordinadors..

Cartera Jaxx ZCash

Cartera mòbil Jaxx i connector Chrome

La seguretat és una preocupació fonamental per als desenvolupadors de Jaxx i sempre us deixa el control total de les vostres claus privades. La cartera Jaxx Liberty no les emmagatzema i ningú més que tu no hi tindrà accés mai. I amb un sistema de còpia de seguretat i restauració ràpid i senzill, mai no us haureu de preocupar de perdre el ZEC a causa d’un simple error o oblit.

I si teniu problemes, sempre podeu contactar amb l’equip d’assistència, que està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

La manca d’una versió d’escriptori de Jaxx Liberty és una mica decebedora, però la versió d’escriptori heretat de Jaxx encara està disponible per al seu ús.

Coinomi

Si utilitzeu el vostre ZCash en moviment, la cartera mòbil Coinomi podria ser una opció perfecta. Creat el 2014, la cartera mòbil Coinomi us permet emmagatzemar i gestionar el vostre ZCash i més de 500 recursos digitals directament al vostre dispositiu mòbil. I si us agrada la vostra aplicació Coinomi per a mòbils, estareu encantats de saber que a finals de 2018 estarà disponible una versió d’escriptori per a Windows, OS X i Linux..

Les formes integrades de ShapeShift i Changelly permeten canviar monedes fàcilment i la interfície d’usuari fa que la cartera sigui fàcil d’utilitzar i intuïtiva fins i tot per a principiants..

Carteres Coinomi ZCash

Interfícies d’usuari de la cartera mòbil per a PC i Coinomi

Coinomi es pren la seguretat seriosament i les vostres claus mai no surten de la cartera. A més, hi ha una encriptació i criptografia fortes integrades. La privadesa també és una de les principals preocupacions i la cartera Coinomi no té associacions d’IP, enllaç d’identitat, seguiment de transaccions ni requisits KYC. A més, les sol·licituds són anonimitzades pels servidors de Coinomi, ocultant la vostra IP de mirades indiscretes.

Coinomi és una cartera mòbil meravellosa, però recordeu que la cartera només és tan segura com el dispositiu en què està instal·lat.

Client oficial de ZCash

Si teniu una inclinació tecnològica i voleu donar suport a la comunitat ZCash o al meu ZCash, podeu descarregar-lo i instal·lar-lo client oficial de ZCash. Però no és per a tothom, ja que només està disponible per a Linux (tot i que la comunitat ZCash ha fet versions no oficials de Windows i Mac).

Cartera de línia d’ordres ZCash

Interfície de línia d’ordres ZCash. Font: Youtube

La cartera oficial de ZCash us permet executar un node ZCash complet, és a dir, ajudeu a protegir la xarxa i, si voleu, podeu extreure ZCash. També us permet enviar transaccions blindades que les fan completament privades. A la part negativa, haureu de descarregar tota la cadena de blocs.

I, per descomptat, només admet ZCash, de manera que si teniu altres criptomonedes necessitareu una altra cartera.

Criptonador

Criptonador és una altra cartera de diversos recursos que no és tan popular com les esmentades anteriorment, però que val la pena considerar. Cryptonator és una cartera web que també té una versió mòbil per a dispositius Android. Admet ZCash, així com més de 20 criptomonedes. El principal objectiu de la cartera és la facilitat d’ús i la comoditat, que ofereix en aquest sentit.

Trobareu que la cartera Cryptonator és molt fàcil d’instal·lar i s’utilitza de manera intuïtiva. També ofereix intercanvis de monedes a la cartera, que és una característica molt agradable. Mantenir les pestanyes del vostre historial de transaccions és molt senzill, així com enviar i rebre fons i controlar el vostre saldo.

Carteres ZCash Cryptonator

Carteres web i mòbils Cryptonator

Pel que fa a la seguretat, el Cryptonator ofereix autenticació de 2 factors i la possibilitat de crear una llista d’adreces IP de confiança.

Tingueu en compte que l’emmagatzematge en línia mitjançant una cartera web és un dels mètodes menys segurs per emmagatzemar el vostre ZCash. Les probabilitats de ser piratejat encara són favorables, però una cartera de maquinari seria una opció molt més segura.

Cartera atòmica

Atomic Wallet és una solució multi-actiu per a un emmagatzematge còmode de ZCash. Admet més de 300 monedes i fitxes. Hi ha disponible una versió d’escriptori per a Windows, MacOS, Ubuntu, Debian i Fedora. Les versions alfa privades d’aplicacions mòbils Android i IOS es publicaran a l’octubre del 2018.

Carteres atòmiques de ZCash

Interfície d’usuari Atomic Wallet al Mac i al mòbil

La cartera Atomic ZCash funciona amb un intercanvi d’intercanvi Atomic integrat. Aquesta característica permet a l’usuari convertir monedes a través d’un servei com Shapeshift i Changelly, estalviant així taxes.

Quan emmagatzemeu Zcash a la cartera Atomic, les vostres claus privades es conserven al dispositiu, de manera que és més segur que les versions basades en web. També podeu afegir manualment qualsevol testimoni ERC a la cartera en qüestió de segons.

A més, si coneixeu algú a qui podeu suggerir la cartera Atomic, podeu obtenir comissions de referència enviant-lo allà. Per últim, la cartera Zcash atòmica inclou suport 24 hores.

Cartera de paper ZCash

Si no creieu que haureu d’accedir i gastar el vostre ZCash en qualsevol moment aviat, us recomanem que vulgueu emmagatzemar-lo en una cartera de paper.

Com que està fora de línia, es considera emmagatzematge en fred i és una de les maneres més segures d’emmagatzemar el vostre ZCash. Per descomptat, hi ha el risc d’amenaces físiques com incendis, danys causats per l’aigua o robatori directe de la cartera.

Podeu utilitzar el generador de carteres en línia trobat aquí per generar de forma ràpida i senzilla una cartera de paper per emmagatzemar el vostre ZCash. Es recomana fer diverses còpies i emmagatzemar-les totes en llocs segurs, com ara caixes de seguretat i / o caixes fortes.

Conclusió

Així doncs, teniu set de les carteres ZCash més importants per emmagatzemar ZEC de manera segura. Per descomptat, n’hi ha d’altres, però aquesta llista us proporcionarà opcions que satisfaran les necessitats d’emmagatzematge ZCash de qualsevol persona.

Es recomana utilitzar una cartera de maquinari o una cartera de paper per obtenir la millor seguretat, però per facilitar la utilització, les aplicacions mòbils solen ser les millors.

Sens dubte, són els millors quan es tracta de gastar el vostre ZCash en moviment. És possible que vulgueu mantenir la majoria del vostre ZEC en una cartera de maquinari o de paper i una quantitat menor en una cartera mòbil per a les necessitats diàries.

Els millors llocs per comprar ZEC:

  • Binance
  • Kraken
  • Bittrex
  • Huobi Exchange
  • HitBTC
  • Poloniex

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me