Millors carteres Tezos: les 7 millors opcions d’emmagatzematge per al vostre XTZ

Tezos (XTZ) és una xarxa descentralitzada de blockchain que promou el govern de la comunitat. Les decisions relatives als canvis de protocol a la xarxa Tezos es prenen per consens de la comunitat, i cada titular de Tezos té vot en cada canvi proposat a la xarxa..

Tezos ha estat inspirador per a molts usuaris de criptomonedes com una xarxa de blockchain que manté els seus usuaris al capdavant de la presa de decisions. Tot i que tot això és excel·lent, hi ha un problema amb Tezos i és la manca d’una cartera oficial per emmagatzemar els tokens XTZ.

Aquest article us proporcionarà algunes opcions fantàstiques de tercers per emmagatzemar tokens XTZ. És ben segur que en trobareu un que s’adapti a les vostres necessitats.

Top 7 carteres Tezos

Hi ha una sèrie de requisits que tenim quan busquem les millors carteres Tezos. Aquests inclouen factors com la seguretat de la cartera, l’assistència de la comunitat, la funcionalitat i la facilitat d’ús. També és molt important que la cartera en qüestió tingui la capacitat de jugar el vostre Tezos.

Tenint en compte que Tezos també utilitza el mecanisme de consens de prova d’estaca, els titulars de fitxes tenen l’oportunitat de guanyar més fitxes mitjançant la participació de les fitxes XTZ actuals i la participació per protegir la xarxa. Per tant, no només l’aposta de Tezos ajudarà a fer la xarxa més segura, sinó que també us guanyarà un retorn.

La llista següent inclou una sèrie d’opcions, des del maquinari fins a les carteres mòbils i de paper. És possible que hi hagi carteres que hem exclòs en aquesta llista, però si esteu utilitzant qualsevol altre programari de tercers, heu d’assegurar-vos que hi hagi suficient suport a la comunitat.

Trezor (cartera de maquinari)

Trezor va ser la primera cartera de maquinari de criptomonedes i continua sent una opció popular. És petit i segur, ja que us proporciona protecció PIN, verificació manual de transaccions, autenticació de 2 factors i criptografia avançada.

Trezor Model T Tezos

El model Trezor T. Imatge a través de Trezor.io


El Trezor no només admet Tezos, sinó també totes les altres criptomonedes principals i centenars d’altcoins. El Trezor també té un grup actiu de desenvolupadors que milloren constantment.

Hi ha dos tipus de Trezor, el Trezor One original i el Trezor Model de segona generació. Tot i que el Model T és més avançat i segur, també és més car i és l’únic model Trezor que suporta els tokens Tezos. Per descomptat, també és l’única cartera de maquinari amb suport per als tokens Tezos, de manera que és probable que aquells que vulguin la seguretat que proporciona una cartera de maquinari estiguin encantats de comprar una Trezor Model T.

El model Trezor T té un preu de 149 € + IVA, que pot ser car per a alguns, però suposa una bona inversió per emmagatzemar per a aquells amb una quantitat substancial de criptomoneda..

TezBox (escriptori / cartera en línia)

El TezBox va ser la primera cartera GUI llançada per a Tezos. Va ser desenvolupat per un dels membres de la comunitat Tezos i es va llançar durant el període ICO per al testimoni. Els usuaris aprecien la interfície amigable del TezBox i que té suport tant per a Windows com per a MacOS.

També hi ha una extensió de Chrome per a la cartera i s’estan desenvolupant versions per a mòbils tant per a Android com per a iOS. I els usuaris de Linux estaran encantats de saber que una versió de Linux també està en desenvolupament.

Carteres TezBox

Suport per a ordinadors, mòbils i llibres majors de TezBox

TezBox també ha desenvolupat suport tant per a la integració de Trezor com de Ledger, tot i que el lloc web de Ledger no mostra suport per a Tezos. Trezor sí que ho fa, de manera que donades les dues solucions, Trezor podria tenir un millor suport.

El TezBox continua sent una opció segura per emmagatzemar els vostres Tezos ja que les adreces públiques i privades mai no surten del dispositiu dels usuaris.

Tezos.blue (Cartera d’escriptori / mòbil)

El Tezos Blau wallet és una cartera mòbil lleugera que està disponible a Google Play Store per a Android i a Microsoft Store per a Windows 10. Està disponible per a usuaris d’IOS, però només com a part del programa Apple Test Flight. No hi ha cap indicació quan podria estar disponible a la botiga d’aplicacions d’Apple.

Tot i que es tracta d’una cartera lleugera, no escatima en absolut les funcions ni la seguretat. Com que és una aplicació nativa, obté una protecció forta des del sistema operatiu, però s’afegeix a això amb el xifratge multinivell de les vostres claus privades. Això fa que piratejar aquesta cartera sigui extremadament difícil.

El Tezos Blue és una cartera molt capaç. Si tinguéssim queixes, seria la manca d’actualitzacions de la cartera durant l’any passat.

Kukai (cartera en línia)

Kukai una cartera de codi obert en línia per emmagatzemar Tezos. És l’única cartera totalment basada en web pel que sabem. Us permet crear una cartera completament nova o importar una cartera existent mitjançant un fitxer .tez o una frase llavor mnemotècnica. Aquells que encara puguin tenir una credencial ICO poden utilitzar-la per crear una cartera i recollir també els seus Tezos.

Crear una cartera nova és extremadament senzill i el lloc web utilitza el moviment del ratolí per afegir una entropia addicional a la frase inicial quan es genera una cartera nova. Això ajuda a assegurar encara més la cartera i assegura que és gairebé impossible trencar la frase original o la clau mestra.

Cartera Kukai

Interfície d’usuari senzilla de la cartera en línia de Kukai

Viouslybviament, la cartera es pot utilitzar per enviar o rebre XTZ i és una connexió directa a la xarxa Tezos. Probablement la característica més única i útil de la cartera és la possibilitat de signar transaccions fora de línia, de manera que assegureu-vos que les vostres claus no s’exposin mai a Internet. Un cop signada la transacció fora de línia, es podrà transmetre després de restablir la connexió a Internet.

No us deixeu enganyar per la senzillesa del lloc web, ja que es tracta d’una bona cartera que ha rebut molts elogis i suport de la comunitat Tezos..

Wetez (cartera mòbil)

Wetez és una de les primeres empreses a proporcionar una cartera mòbil per a l’enviament, la recepció i la participació de tokens XTZ. L’empresa que hi ha darrere de la cartera Wetez té la seu a la Xina.

La cartera mòbil està disponible tant per als sistemes operatius Android com iOS i s’integra completament amb el servei de delegació de Tezos, que us permetrà posar fitxes i rebre els vostres dividends XTZ.

Cartera de paper Tezos

Actualment (principis de desembre de 2018) no hi ha un generador de carteres de paper Tezos formal. Per descomptat, sempre podeu crear la vostra pròpia cartera de paper anotant la vostra frase llavor mnemotècnica i / o clau pública.

Dit això, sembla que hi haurà un generador de carteres de paper en un futur proper. El setembre de 2018 es va celebrar un concurs 99designs per crear un disseny per a una cartera de paper Tezos. Es van triar dos dissenys guanyadors i podeu anar a la pàgina del concurs 99designs per veure’ls si voleu.

El concurs va ser organitzat per SimpleStaking.com, que sembla ser una cartera Tezos d’escriptori en desenvolupament. Podeu descarregar la versió beta per comprovar-la, però no hi ha garanties que sigui segura. Suposo que la cartera de paper s’alliberarà un cop la cartera de l’escriptori estigui fora de la versió beta.

Ledger Nano S (coneixement CLI)

Una altra cartera de maquinari molt popular que podeu utilitzar per emmagatzemar i apostar és la Ledger Nano S. Atès que es tracta d’una cartera de maquinari, significa que les vostres claus es mantenen segures en un entorn fora de línia. També és lleugerament més barat que el Trezor Model T, que només costa 99 dòlars.

Tot i que és més segur que algunes de les altres carteres anteriors, no és tan fàcil d’utilitzar. Això es deu al fet que per utilitzar Ledger Nano amb el vostre Tezos heu de saber fer ús de les eines de la línia d’ordres. Tot i això, n’hi ha de pas a pas guies això podria fer que aquest procés sigui molt més senzill.

Ledger Nano S Tezos

Ledger Nano S amb cartera Tezos carregada. Font: Mitjà

Com es va esmentar, els desenvolupadors de TezBox també han afegit suport per a Ledger Nano. Per tant, si creieu que la configuració de la línia d’ordres anterior és una mica massa aclaparadora, sempre podeu configurar el dispositiu amb el programari d’escriptori TezBox. El mateix autor ha creat aquesta guia amb passos per completar-ho.

Tezos Wallet Security

Independentment de la cartera que trieu, heu d’assegurar-vos que seguiu les pràctiques recomanades de seguretat de la cartera. Aquests inclouen alguns dels factors següents:

  • Feu una còpia de seguretat de les vostres llavors: Aquest és probablement un dels passos més importants que heu de seguir quan configureu la cartera. Les vostres paraules inicials són l’única cosa que us separa de la recuperació de contrasenyes i del possible pesar a llarg termini. Conserveu una còpia de seguretat d’aquestes paraules inicials en un lloc segur i allunyat dels ulls curiosos dels altres.
  • Aneu amb compte amb el programari maliciós: Els pirates informàtics estan desenvolupant una clau enginyosa per robar programari maliciós en aquests dies. De vegades, fins i tot són capaços d’evadir el programari antivirus. Per tant, una dosi sana d’escepticisme és l’única línia de defensa entre vosaltres i els pirates informàtics. No descarregueu fitxers zip sospitosos i no utilitzeu carteres Tezos imitables.
  • HODL en privat: Tot i que pot haver-hi algunes persones que sentin la necessitat de presumir de les seves grans participacions en criptomonedes, potser no sigui una decisió molt encertada. No només s’enfronten a amenaces dels pirates informàtics en línia, sinó que també s’enfronten al risc de violència física i robatori. Això ha passat amb diversos comerciants de Bitcoin en el passat i això li podria passar fàcilment a l’hodler Tezos. La vella dita és vàlida, el silenci és daurat.

Potser també és aconsellable mantenir el vostre XTZ en més d’una cartera en més d’una forma. Per exemple, podeu emmagatzemar la major part del vostre XTZ al dispositiu de maquinari mentre manteniu un saldo més petit en una cartera d’escriptori o mòbil. El saldo de maquinari es pot utilitzar amb finalitats d’apostes segures, on es pot utilitzar el mòbil / escriptori per a les transaccions diàries.

Conclusió

A la llista anterior es pot veure que les carteres de maquinari són, sens dubte, les opcions més segures. Permeten que les vostres claus privades restin fora de l’abast dels pirates informàtics. Sí, costen diners, però a la llarga això podria ser insignificant en comparació amb el cost d’una pèrdua.

A mesura que Tezos el desenvolupa, és probable que es puguin presentar moltes més opcions de cartera XTZ. Hi ha força altres carteres disponibles, i algunes encara estan en desenvolupament (com ara la cartera d’escriptori SimpleStaking esmentada). Si aquestes carteres compleixen les opcions mínimes de seguretat, es podrien considerar candidats viables.

Per descomptat, la virtut de fer la vostra pròpia investigació (DYOR) també és la clau per a la selecció de carteres. Heu d’assegurar-vos que la vostra cartera Tezos que trieu tingui un gran suport comunitari i que tingui un equip de desenvolupadors de bona reputació.

Els millors llocs per comprar XTZ:

  • Kraken
  • HitBTC

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map