Millors carteres IOTA: el que heu de tenir en compte

IOTA forma part d’un grapat de criptomonedes que s’estan desenvolupant amb alguna cosa diferent de la tecnologia blockchain. En el cas d’IOTA, la tecnologia que s’utilitza és la tecnologia de gràfics acíclics dirigits (DAG), i IOTA anomena la seva xarxa “The Tangle”..

És una tecnologia convincent que podria superar el blockchain. Potser ja n’heu sentit a parlar i us sentiu de la mateixa manera, de manera que teniu previst fer-ho amb una mica d’IOTA. Coneixeu les millors carteres IOTA per emmagatzemar les vostres monedes?

Això és el que discutirà la resta d’aquest article, perquè és molt important que trieu una cartera segura per emmagatzemar les vostres monedes. Si actualment teniu IOTA en una cartera d’intercanvi, això us proporcionarà alternatives millors, més segures i més segures.

No només examinaré les millors carteres disponibles actualment per emmagatzemar IOTA, sinó que també entraré a les carteres pròximes que estan en desenvolupament actualment.

Per què necessiteu una cartera IOTA?

Quan compreu IOTA en una bossa i el guardeu a la cartera, no controleu realment les vostres monedes. El canvi encara té les claus privades per a aquestes monedes, de manera que en realitat controlen les monedes.

Per què necessiteu IOTA Wallert

Imatge mitjançant Fotolia

I per afegir a la manca de seguretat de les vostres monedes, quan romanen en un intercanvi, corren el risc dels pirates informàtics que podrien entrar als servidors centralitzats de l’intercanvi i robar-vos les monedes.

Estic segur que coneixeu bé tots els hacks que s’han produït des de la publicació de Bitcoin el 2009.

Hi havia el Mt. Gox hack (460 milions de dòlars), un hack de Bitfinex (72 milions de dòlars), el hack CoinDash Ethereum (7 milions de dòlars) i molts altres hacks més petits i més grans.

I sabeu què va passar per a gairebé totes les persones que tenien monedes en aquests intercanvis quan van ser piratejades? Van perdre les seves monedes. Alguns s’han retornat, però és molt més comú que els fons es perdin per sempre. Per això, és tan important treure les monedes de les carteres d’intercanvi a la vostra cartera segura.

Això explica per què una cartera IOTA és tan important.

Quina cartera IOTA és la millor

Tot i que IOTA està en desenvolupament des del 2015, no hi ha moltes carteres que admetin la moneda. A continuació es mostren tres que podeu utilitzar immediatament.

Cartera lleugera GUI IOTA

Començo amb el Cartera lleugera GUI IOTA perquè és molt senzill d’instal·lar i és perfecte per a l’inversor inicial en criptomoneda.

També és fantàstic perquè està disponible per a Windows Linux i Mac. Malauradament, no funciona en dispositius mòbils, només en ordinadors de sobretaula.

GUI d'escriptori IOTA

Interfície GUI Light Wallet IOTA. Font IOTA

Com a cartera d’escriptori, és una bona seguretat, tan bona com el vostre propi ordinador. Teniu les claus privades i mai no les emmagatzema cap tercer.

També hi ha un node complet en aquest client i us demanarà quan instal·leu si voleu instal·lar el node complet o el node clar. Si sou principiant i només voleu que les coses siguin senzilles i emmagatzemeu el vostre IOTA, trieu el node de llum. Tot i això, si voleu obtenir la verificació IOTA, disposem de guies completes de nodes IOTA.

Cartera lleugera Nostàlgia IOTA

El Cartera lleugera Nostàlgia IOTA és una altra cartera d’escriptori disponible per a Windows, Linux i Mac. Se sap que és segur, però no és senzill d’utilitzar, de manera que els principiants poden pensar-s’ho dues vegades abans d’escollir aquesta cartera. Voleu una comprensió bàsica de la codificació.

Si podeu utilitzar la cartera Nostalgia, tindreu l’accés més ràpid a la xarxa IOTA, que és ideal quan feu o rebeu pagaments.

Podeu obtenir instruccions per crear la cartera lleugera aquí, així com enllaços a la cartera de nodes completa si teniu prou experiència per utilitzar-la.

Cartera IOTA per a Android

L’últim, però no menys important, és el Cartera IOTA per Android. Naturalment, es tracta d’una cartera mòbil, molt còmoda, però no tan segura com una cartera per a ordinadors.

Cartera mòbil Android IOTA

Cartera mòbil Android IOTA. Font: Google Play Store

Configurar aquesta cartera és tan fàcil com descarregar-la des de Google Play Store i instal·lar-la al dispositiu Android. Un cop instal·lat, podeu emmagatzemar, rebre i enviar IOTA fàcilment. També inclou un escàner QR, un ticker que mostra el tipus de canvi IOTA a fiat i eines de contrasenya addicionals per mantenir la cartera més segura..

Aquesta cartera és relativament recent i encara està en versió beta, de manera que no està gens polida. De fet, té una puntuació de 2,7 estrelles a Play Store i moltes queixes dels usuaris sobre diversos errors.

Cartera IOTA Trinity

La cartera IOTA Trinity promet ser la cartera IOTA més fàcil d’utilitzar i segura fins ara. Només està en versió beta durant menys d’un mes, però fins ara les ressenyes són totes bones. Podeu obtenir-lo per a Android aquí o inscriviu-vos com a provador beta d’iOS aquí. Es diu que la versió d’escriptori es publicarà “En un futur no gaire llunyà”.

El Trinity té un gran nombre de funcions, incloses l’autenticació d’empremtes digitals, el mode bàsic o expert, PoW local o remot, la possibilitat d’imprimir una cartera de paper i molt més. Podeu veure totes les funcions actuals i futures aquí.

Cartera mòbil IOTA de Trinity

Interfície d’usuari de la cartera IOTA de Trinity Mobile. Font: Google Play Store

Personalment, considero que la cartera Trinity és la millor de totes i esperaré el llançament de la versió d’escriptori.

Cartera atòmica IOTA

Una altra cartera d’escriptori IOTA que podeu examinar és la cartera Atomic. Es tracta d’una cartera multi-moneda que admet més de 300 monedes més.

També podeu fer intercanvis ràpids i fàcils per a altres criptomonedes mitjançant la funció d’intercanvi integrada. Això us connecta a Changelly o Shapeshift per vendre de forma ràpida i senzilla el vostre MIOTA per a totes les monedes compatibles. Les monedes romandran sempre a la vostra màquina mentre controleu les vostres claus privades.

Cartera atòmica IOTA

Interfície d’usuari de Atomic wallet a Mac i Mobile Wallet

La cartera Atomic també permet a l’usuari afegir de forma ràpida i senzilla les seves pròpies fitxes ERC20 en cas que vulgui tenir monedes diferents de MIOTA. Tenen servei d’atenció al client inclòs per si voleu ajuda per fer-ho.

Actualment, Atomic Walllet està disponible a màquines basades en Windows, Linux i Mac. Tenen previst desplegar assistència mòbil en els propers mesos.

La cartera de paper IOTA

Una cartera de paper no és realment res més que les vostres claus privades anotades en un tros de paper i emmagatzemades en algun lloc segur a la cambra frigorífica. Podeu utilitzar la cartera Trinity anterior per crear una cartera de paper de forma ràpida i senzilla.

Assegureu-vos de mantenir-lo en algun lloc protegit contra robatoris, danys causats per l’aigua, foc i qualsevol altra cosa que pugui comprometre les vostres claus privades. De fet, és possible que vulgueu conservar diverses còpies en diversos llocs segurs.

Novetats de IOTA Wallets

Arribats a aquest punt, probablement us preguntareu quines altres opcions podríeu tenir i la veritat és que aquestes són totes les opcions actuals. La veritat és que la plataforma IOTA encara està en desenvolupament i, fins que no sigui un producte acabat, el suport de cartera probablement continuarà sent una segona consideració.

Tot i que la quantitat de carteres IOTA disponibles en aquest moment és molt limitada, n’hi ha algunes de noves que estan en desenvolupament.

Cartera Nelium

Nelium és una altra cartera fàcil d’utilitzar que acaba d’entrar en versió beta. Podeu anar al seu lloc web i afegir el vostre correu electrònic a la llista que sol·licita accés beta. A diferència de la cartera Trinity, Nelium és una cartera exclusiva per a mòbils i no tindrà una versió per a ordinadors. El principal punt de venda és que no té friccions, que permetrà la transferència fàcilment i que eliminarà la necessitat de configuracions i canvis manuals. Això l’hauria de fer ideal per a principiants.

Interfície d'usuari de Nelium IOTA Wallet

Imatges de la interfície d’usuari Nelium. Font: Nelium.io

La cartera només conté les claus i les llavors privades al vostre dispositiu mòbil. Mai no estan exposats als servidors Nelium. La interfície d’usuari ha estat dissenyada per ser intuïtiva i fàcil d’utilitzar i també hi ha una opció de codi QR per facilitar les transferències.

Ledger Nano S IOTA

L’equip d’IOTA va anunciar que Ledger estava treballant per fer compatible la seva cartera de maquinari Nano S amb IOTA a l’abril. Seguim esperant pacientment, ja que aquest serà un canvi de joc en la seguretat de la cartera per als titulars d’IOTA.

Com ja sabreu, el Ledger Nano S és una cartera de maquinari que és gairebé tan segura com es pot obtenir en l’emmagatzematge de criptomonedes. Fins i tot si us roben el dispositiu, podeu recuperar el vostre IOTA i no hi ha cap altra cartera que pugui reclamar-ho.

Hi ha una inversió si esteu comprant el Ledger Nano S i, a l’agost del 2018, es venen per 99,99 dòlars al lloc web oficial de Ledger.

Conclusió

Ara que ja heu recorregut tota la guia, hauríeu de tenir una bona idea de quina cartera IOTA millor serviria per a les vostres necessitats.

Necessiteu una cartera per utilitzar en moviment? Una cartera mòbil és la vostra millor aposta. Voleu el màxim en seguretat? Trieu una cartera de maquinari o, si el cost és excessiu, aneu amb una cartera de paper. O bé, podeu prendre el terreny intermedi i anar amb una cartera d’escriptori.

Les carteres IOTA estan limitades ara mateix, però amb el Trinity en versió beta i el suport properament del Ledger hauríeu de tenir tots els recursos de cartera que necessiteu. Potser utilitzeu una cartera d’escriptori com a node i, tan bon punt el llibre major afegeixi el suport d’IOTA, traslladeu-hi la major part de les vostres monedes per a la seva seguretat.

Qualsevol cosa que decidiu, heu de saber que el projecte IOTA avança i que els desenvolupadors es comprometen a crear una criptomoneda que canviï la cara de blockchain en no utilitzar la tecnologia blockchain..

Llocs per comprar MIOTA:

  • Binance Exchange
  • Huobi
  • HitBTC

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me