Millors carteres decredades: els 6 millors llocs on guardar el vostre DCR

Decred (DCR) es va crear el febrer de 2016 com a versió millorada de Bitcoin. Combina la prova de treball amb la prova d’aposta per obtenir consens, i inclou un component de governança.

Amb Decred, el 60% de les recompenses mineres es paguen als miners de PoW, el 30% es destina a les parts interessades en PoS i el 10% es destina a un fons per al desenvolupament futur. Això significa que, a part del potencial a llarg termini de preus de DCR, els titulars també podran obtenir un retorn continu per haver participat en el seu DCR.

Per descomptat, si teniu previst apostar per Decred, necessitareu una cartera per contenir el vostre DCR. En aquesta publicació, farem un cop d’ull a 6 dels millors llocs per guardar el vostre Decred i també us donarem alguns consells i consells que podrien ajudar a l’hora d’aparcar el vostre DCR..

Els 6 millors llocs on emmagatzemar el vostre DCR

Decred és una criptomoneda força popular per si mateixa, però atesa la naturalesa única del seu protocol, encara hi ha una cobertura relativament limitada d’alguns dels proveïdors de cartera més grans. Tot i això, encara hi ha força opcions d’emmagatzematge que heu de fer per Hodl al vostre DCR.

En el nostre resum d’algunes de les millors carteres Decred, hem analitzat una selecció creuada de carteres de diferents desenvolupadors. Tot i que és possible que hi hagi carteres que no hàgim inclòs en aquesta llista, és important assegurar-se que la comunitat Decred admeti la cartera en qüestió..

Decrediton (cartera d’escriptori)

El Decreditó la cartera d’escriptori és la cartera oficial de la interfície gràfica d’usuari de Decred. La cartera Decrediton és de codi obert i existeix des dels inicis de Decred. També s’ha millorat considerablement al llarg dels anys, de manera que actualment ofereix una interfície excel·lent per emmagatzemar, enviar i rebre Decred.

Decrediton Wallet Interface

La interfície d’usuari de la cartera d’escriptori Decrediton. Font: Decred Docs

La cartera Decrediton està disponible per a Windows, OSX i Linux. Proporciona una seguretat excepcional, ja que realment és poc més que una representació gràfica de la cartera de la interfície de línia d’ordres. Aquells que vulguin un lloc fàcil d’utilitzar i segur per emmagatzemar i apostar per Decred estaran més que contents amb Decrediton.

Una cosa que és important tenir en compte sobre la cartera Decrediton és que no podeu apostar en solitari el vostre DCR. Haureu de fer ús d’una piscina d’aposta o d’un proveïdor de serveis de votació (més informació a continuació). Això requerirà una quota pagada a la piscina d’aposta, de manera que, si voleu evitar-ho, us recomanem que utilitzeu la cartera de línia d’ordres..

Ledger Nano S (cartera de maquinari)

Si coneixeu l’emmagatzematge de criptomonedes, sabreu que la cartera de maquinari es considera un dels mitjans més segurs per emmagatzemar monedes. El Ledger Nano S és una de les millors carteres de maquinari disponibles i mantenir la cartera Decred en un Ledger us pot proporcionar tranquil·litat.

Cartera Ledred Nano S Decred

Aconsegueix el teu Ledger Nano S avui mateix

The Ledger protegeix el vostre Decred dels pirates informàtics i altres actors dolents de diverses maneres. El dispositiu requereix entrades digitals i físiques per completar qualsevol transacció, cosa que significa que és impossible robar fons d’un llibre major a distància. Totes les dades estan encriptades i protegides mitjançant PIN, a més de tenir una còpia de seguretat total. No cal preocupar-se per perdre Decred emmagatzemat en un llibre major. I també obteniu controls antimalware per assegurar-vos que el dispositiu no estigui compromès.

Hi ha un preu de 59,00 dòlars al llibre major, però qualsevol persona que tingui més de pocs centenars de dòlars en criptomonedes trobarà un petit preu a pagar per seguretat. A més, el Ledger Nano té suport per a més de 800 criptomonedes diferents, cosa que el converteix en la cartera de maquinari amb més suport de moneda actualment al mercat..

També us pot interessar saber que Ledger acaba de publicar el seu Model Nano X.. Això inclourà un nou maquinari impressionant, com ara el seu nou xip segur certificat. Suportarà més monedes de les que s’ofereixen actualment al model Nano S i també estarà habilitat per Bluetooth per a la mobilitat sense fils.

Decred Wallet Line

Una altra cartera Decred de codi obert que podeu considerar és la Decred cartera de línia d’ordres. Això no és tan fàcil d’utilitzar com la cartera Decrediton i requerirà que tingueu una certa competència amb la línia d’ordres. No obstant això, hi ha una sèrie de guies útils sobre com instal·lar i utilitzar la Decred CLI.

Un dels avantatges principals de la cartera de línia de comandament Decred és que heu afegit funcionalitat. Per exemple, aquesta cartera us permet jugar el vostre DCR en solitari i, per tant, renunciar a les comissions que es cobren a les piscines de Staking.

Tot i que la participació en solitari pot semblar una opció atractiva des del punt de vista del retorn, caldrà que mantingueu la cartera desbloquejada i que tingueu el PC encès i connectat a la xarxa 24/7. Per tant, si esteu pensant en apostar en solitari, heu d’assegurar-vos que la vostra configuració ho permeti.

Com a alternativa, no hi ha res que us impedeixi utilitzar la cartera CLI i unir-vos a una de les piscines de joc com ho faríeu amb la cartera Decrediton..

Èxode (cartera d’escriptori)

La cartera de xifratge Exodus es va introduir per primera vegada el juliol de 2016 i des de llavors ha estat una opció popular per a molts entusiastes de la criptografia. El motiu és la seva bonica interfície d’usuari i la seva facilitat d’ús. També afegeix suport per a noves monedes tot el temps i l’equip de desenvolupament és molt actiu.

Exodus proporciona xifratge tant de dades de transaccions com de claus privades, i les dades mai no surten del dispositiu. També facilita la còpia de seguretat o la recuperació de la cartera amb un sol clic.

Cartera Èxode Decred

Interfície d’usuari d’Èxode de la cartera d’escriptori

Una altra característica útil de la cartera Exodus és la incorporació de Shapeshift. Això fa que sigui fàcil i ràpid fer intercanvis per a diverses criptocurrències. Exodus està disponible per a Windows, Linux i OSX i, si teniu problemes, hi ha un equip d’assistència disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Tanmateix, hi ha alguns inconvenients en aquesta cartera. Per exemple, no és tan segur com una cartera de maquinari i alguns usuaris s’han queixat de la manca d’autenticació de dos factors. A més, no podeu apostar el vostre DCR des d’una cartera Exodus, de manera que podríeu perdre possibles recompenses d’aposta.

Cobo (cartera mòbil)

El Cartera Cobo és quelcom diferent, ja que actua com una cartera de joc. Va afegir suport a Decred a l’octubre de 2018 i podeu apostar pel vostre Decred des de la cartera Cobo. També té suport per a més de 20 altres monedes de prova d’estaca i us permet apostar moltes de totes des de la mateixa cartera..

Recentment també han afegit accés per a claus privades des de carteres deterministes jeràrquiques, a més d’afegir codis PIN per a una millor seguretat. La interfície d’usuari de la cartera Cobo és clara i intuïtiva, i fins i tot inclou funcions específiques de la ubicació.

Cartera mòbil Cobo Decred

Captures de pantalla de Cobo Mobile Wallet. Font: Google Play Store

El fet que Cobo sigui una cartera mòbil és preocupant des del punt de vista de la seguretat, però si el feu servir en un dispositiu mòbil que no s’utilitza amb altres aplicacions, hauria de ser prou segur. I la característica d’aposta és una gran addició, sobretot si teniu diverses de les monedes PoS compatibles amb Cobo a més de Decred.

Cartera atòmica (universal)

La cartera Atomic és una cartera universal de criptomonedes que suporta més de 300 monedes, inclosa Decred. La cartera Atomic també ha integrat serveis d’intercanvi de criptografia com Changelly i Shapeshift a les seves solucions de cartera.

Això significa que podeu comprar i vendre criptomonedes amb fiat directament des de la vostra cartera mitjançant aquests serveis d’intercanvi instantani. També us permet canviar les vostres monedes com DCR a l’instant per qualsevol altra moneda compatible amb aquestes passarel·les de criptografia.

Si sou més tradicionalista i preferiu canviar les vostres monedes directament sense fer servir un servei centralitzat, el servei Atomic Swap podria arribar aviat. Això és particularment rellevant per a Decred donat el seu treball per fer realitat els intercanvis atòmics de cadena creuada.

La cartera Atomic està disponible en diversos sistemes operatius, inclosos Windows, MacOS, Ubuntu, Debian i Fedora. El desenvolupador també està a punt de llançar una versió per a mòbils tant a Apple iStore com a Google Play Store. Publicaran actualitzacions de la versió alfa al seu lloc web.

Tot i que la cartera Atomic segueix sent un producte relativament nou, compta amb un fort suport d’empreses i persones influents de la comunitat de criptomonedes..

Proveïdors de serveis de vot

Com es va esmentar, quan manteniu Decred, el seu protocol de governança us dóna el dret a votar sobre iniciatives concretes. Per participar-hi, hauríeu de mantenir el vostre PC en funcionament permanent d’un node complet a la xarxa mentre deixeu la cartera desbloquejada.

Tanmateix, si preferiu delegar aquests drets de vot (i obtenir la recompensa de participació), podeu fer servir el que s’anomena Proveïdors de serveis de vot. També es diuen “Stakepools” i us permeten participar al sistema PoS de Decred sense necessitat d’executar constantment un node complet..

VSP, per descomptat, cobrarà una tarifa per l’execució d’aquest servei, però hi ha tota una sèrie de piscines per triar. Si seleccioneu un VSP, us recomanem que en seleccioneu un que no tingui més del 5% de tots els vots de la xarxa. Això és per ajudar a la descentralització de la xarxa distribuint el poder de vot.

Conclusió

Hi ha una gran quantitat de carteres i opcions d’emmagatzematge Decred. Si esteu buscant el mètode més segur, és probable que us serveixi millor aconseguint-vos una cartera de maquinari Ledger Nano. Això us permetria mantenir el vostre DCR en un entorn fora de línia fora de perill de pirates informàtics curiosos.

Com a alternativa, si preferiu la funcionalitat completa de la cartera oficial d’escriptori Decred, podeu instal·lar la cartera Decrediton. Tingueu en compte, però, que si esteu apostant sense un VSP, haureu de mantenir el vostre PC 24/7 amb la cartera desbloquejada..

Les carteres de tercers, com la cartera Exodus o Cobo, també poden ser una solució sempre que no t’importin les tarifes que cobren aquestes piscines de participació. Recordeu que quan trieu el vostre VSP, assegureu-vos de basar la vostra elecció en la descentralització de la xarxa i no només en les tarifes.

Els millors llocs per comprar DCR:

  • Binance Exchange
  • Huobi
  • Bittrex
  • Criptopia

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me