Les millors carteres Dogecoin: els llocs més segurs per guardar el vostre DOGE

Molt DOGE, necessita cartera!

Tot i ser llançat com a memecoin, l’atractiu de Dogecoin encara captiva la comunitat criptogràfica i és una de les raons per les quals manté un rànquing de capitalització de mercat tan elevat.

Si heu decidit unir-vos a la tendència, necessitareu algunes formes segures d’emmagatzemar aquest meme d’or a Internet. Tenint en compte l’augment de la popularitat de Dogecoin, ara hi ha diverses opcions d’emmagatzematge i carteres diferents amb suport DOGE.

En aquest post analitzarem les millors carteres Dogecoin disponibles actualment. Això inclourà una selecció de carteres d’escriptori, mòbils i maquinari. També veurem com podeu configurar un emmagatzematge en fred segur amb una opció de cartera de paper rudimentària però segura.

Top 6 carteres Dogecoin

Abans de poder aprofundir en la llista de carteres Dogecoin, és important assenyalar els nostres criteris per a la selecció de les carteres principals. El basem en factors com la seguretat de la cartera, l’assistència contínua, la facilitat d’ús, el cost i els comentaris generals de la comunitat.

Aquesta no és una llista completament exhaustiva i pot haver-hi algunes carteres que no hem cobert. Si voleu utilitzar qualsevol altra cartera, assegureu-vos que la comunitat hagi verificat i que hagi rebut auditories de seguretat generals..

Cartera de maquinari Ledger Nano S

L’emmagatzematge fora de línia es considera àmpliament la forma més segura i segura d’emmagatzemar les vostres criptomonedes. Un mètode d’emmagatzematge fora de línia és una cartera de maquinari i una de les carteres de maquinari més importants és el Ledger Nano S. La raó per la qual és una de les millors opcions és l’àmplia gamma de funcions de seguretat que s’incorporen al dispositiu per mantenir les vostres monedes tan segures com sigui possible i fora de l’abast dels pirates informàtics.

El Ledger Nano S Sembla un dispositiu USB petit, amb una diferència fonamental en què presenta una pantalla OLED integrada que s’utilitza juntament amb petits botons del dispositiu per confirmar i verificar manualment les transaccions. El Ledger inclou un emmagatzematge PIN segur de les vostres claus privades i una funció de còpia de seguretat i restauració fàcil d’utilitzar, així com l’autenticació de 2 factors.

Ledger Nano S Dogecoin

El dispositiu Ledger Nano S. Imatge a través de ledger.com

El dispositiu no només emmagatzema les vostres claus privades Dogecoin, sinó que admet l’emmagatzematge de més de 700 criptomonedes diferents. Per tant, és probable que pugueu emmagatzemar gairebé totes les vostres participacions al llibre major, mantenint-ho tot segur.

L’únic inconvenient del Ledger Nano S és que no és gratuït i, a partir de novembre de 2018, us costarà 99 dòlars, cosa que creiem que val la pena tenint en compte la seguretat addicional que obtingueu amb una cartera de maquinari..

Cartera de maquinari Trezor One


Una cartera de maquinari una mica més econòmica a 83 € és Trezor One. Es tracta d’una cartera de maquinari desenvolupada per Satoshilabs, una empresa amb seu a la República Txeca. Juntament amb Ledger, Trezor és una de les carteres de maquinari més fiables. A part del suport de la cartera per a Dogecoin, admet 700 fitxes més.

Igual que el Ledger Nano, les claus privades de la cartera Dogecoin es mantenen al dispositiu i fan que sigui difícil per a qualsevol pirata informàtic posar-se en marxa a través de connexions en línia. Interactua amb el pont Trezor, que facilita la connexió entre el dispositiu Trezor i el navegador. A continuació es mostra una captura de pantalla amb la interfície d’usuari Dogecoin Trezor.

Trezor Home Dogecoin

Trezor Model One Home Interface connectada mitjançant Trezor Bridge. Imatge via Reddit

Tot i que el Trezor Model One és la cartera d’entrada, SatoshiLabs també ha desenvolupat una versió més cara anomenada Model T. Es ven per 180 euros i, a diferència del Trezor One, té una pantalla tàctil en color. Això fa que sigui més fàcil interactuar amb la cartera sense haver d’introduir manualment entrades dígit per dígit.

Pel que fa a la cobertura de monedes, el model T admet algunes monedes més i té suport per a criptomonedes com Ripple (XRP), Monero (XMR) i algunes altres monedes que no són ERC20. Tanmateix, tenen la mateixa seguretat i la mateixa funcionalitat, de manera que si no teniu intenció de mantenir aquestes monedes, el Trezor One podria ser suficient.

Cartera oficial Dogecoin

Si realment us interessa Dogecoin, la millor manera d’emmagatzemar les vostres monedes és a l’oficial Cartera Dogecoin. La versió d’escriptori de la cartera inclou una cartera bàsica que descarrega tota la cadena de blocs i ajuda a protegir la xarxa, així com una versió simplificada anomenada MultiDoge adequat per emmagatzemar i transferir simplement Dogecoin, i una versió mòbil per a dispositius Android.

Les versions d’escriptori, tant Core com Lite, estan disponibles per a Windows, OSX i Linux. Una advertència és que la versió simplificada no es pot utilitzar per a l’explotació, de manera que si esteu interessat en l’extracció de Dogecoin, necessitareu la versió bàsica..

Cartera oficial Dogecoin

Interfície d’usuari de la cartera oficial Dogecoin. Imatge via Reddit

La cartera oficial Dogecoin no és la més bonica que veureu, però és fàcil i ràpid de configurar i utilitzar. El procés de sincronització no és extremadament llarg, sobretot si utilitzeu la versió simplificada i trobareu que la interfície és fàcil d’entendre i navegar.

L’inconvenient de les carteres oficials de Dogecoin és la manca de suport o iOS i el fet de ser una cartera exclusiva de Dogecoin, de manera que si teniu altres monedes també necessitareu una altra cartera..

Cartera Dogechain (cartera en línia)

Per facilitar-ne l’ús, algunes persones prefereixen carteres en línia a les quals es pot accedir des de qualsevol navegador. No recomanem aquest tipus de cartera a causa de problemes de seguretat, però si només teniu en compte petites quantitats de DOGE Cadena de gossos la cartera és una opció sòlida per a una cartera en línia.

La bona notícia és que aquesta cartera xifra tot i Dogechain mai no accedeix a la informació de la seva cartera. Els fitxers xifrats s’emmagatzemen al núvol, no als servidors DogeChain, de manera que, fins i tot si es produïa un atac nuclear amb tots els servidors Dogechain alhora, podríeu accedir a les vostres monedes.

És una solució senzilla i funciona especialment bé si sou un viatger freqüent que pot necessitar accés a la vostra cartera Dogecoin des de diversos llocs i diversos equips..

Cartera Jaxx

Jaxx és una cartera de diverses monedes amb opcions per a ordinadors i mòbils, i és una altra bona opció per a qualsevol persona que vulgui emmagatzemar de forma segura els seus Dogecoins. S’ha actualitzat recentment i ara es diu Jaxx Liberty, i pot emmagatzemar més de 85 criptomonedes diferents, i se n’afegeixen més tot el temps.

Després de llançar-se el 2014, la cartera Jaxx s’ha descarregat milions de vegades i és una de les millors opcions per a molts entusiastes de les criptomonedes gràcies a l’àmplia gamma de monedes que pot emmagatzemar i perquè l’equip de Jaxx continua millorant la cartera..

La versió d’escriptori de Jaxx Liberty es pot descarregar per a Windows, OSX i Linux. La versió per a mòbils admet dispositius Android i iOS, i fins i tot hi ha una extensió de Google Chrome per utilitzar la cartera en línia. I podeu sincronitzar i emparellar la cartera amb tots aquests dispositius. Això és conveniència.

La interfície d’usuari és molt intuïtiva i fàcil d’utilitzar i us permet mantenir el control de les vostres claus privades. Fins i tot aquells que mai no han fet servir una cartera de criptomonedes abans no haurien de tenir cap problema a l’hora d’aprendre a gestionar el seu DOGE mitjançant la cartera Jaxx. I Jaxx també fa que l’intercanvi de monedes sigui molt ràpid amb la integració integrada de ShapeShift.

Cartera de paper Dogecoin

Un mètode escolar per a l’emmagatzematge segur de les vostres criptomonedes és amb una cartera de paper física. Tot i que ja no s’esmenta tant com abans, les carteres de paper continuen sent una bona opció si la seguretat és una de les vostres principals preocupacions.

Una cartera de paper no és res més que la impressió de les vostres claus privades en un tros de paper. Els generadors de carteres de paper sovint també imprimeixen codis QR per facilitar la transferència de monedes. Però el principal atractiu d’una cartera de paper és que no està connectat a Internet, és a dir, que no hi ha manera que un pirata informàtic robi les vostres monedes.

Generador de carteres de paper DogeCoin

Generador de carteres en línia per a Dogecoin. Font: WalletGenerator.net

Per descomptat, la cartera de paper encara és vulnerable al robatori o a la destrucció, per la qual cosa és imprescindible mantenir la cartera de paper segura un cop s’hagi generat. Moltes persones utilitzen una caixa forta o una caixa forta bancària per guardar amb seguretat les seves carteres de paper. I molta gent també recomana conservar una còpia de la cartera de paper en diversos llocs segurs en cas que se’n destrueixi una.

Un dels generadors de carteres de paper més populars és WalletGenerator.net, que no només admet la creació de carteres de paper Dogecoin, sinó que també es pot utilitzar per crear carteres de paper per a 196 altres criptomonedes.

També és recomanable que, si utilitzeu un generador de carteres de paper com aquest per a la vostra cartera Dogecoin, utilitzeu-lo fora de línia. Podeu descarregar els fitxers del lloc web i després generar la cartera manualment en un entorn fora de línia, que sens dubte és molt més segur que utilitzar-lo mentre esteu connectat a Internet..

Conclusió

La cartera de Dogecoin que decidiu utilitzar depèn realment de les vostres pròpies preferències personals.

Si esteu buscant una manera ràpida i barata d’enviar / rebre monedes, la cartera oficial Dogecoin us pot funcionar. Com a alternativa, si esteu buscant opcions d’emmagatzematge en fred més segures per obtenir un magatzem més gran de DOGE, és possible que vulgueu considerar un maquinari o una cartera de paper.

Recordeu que a l’hora d’emmagatzemar criptomonedes la seguretat ha de ser la vostra principal preocupació. És massa fàcil perdre les vostres monedes als pirates informàtics, escriure una adreça de manera incorrecta o simplement oblidar la vostra contrasenya. Preneu sempre totes les precaucions de seguretat i utilitzeu l’emmagatzematge més segur per a les vostres criptomonedes.

Llocs per comprar DOGE:

  • HitBTC
  • Kraken
  • Bittrex
  • Poloniex
  • Criptopia

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me