Guia pas a pas per comprar BCH amb efectiu local de Bitcoin

Quan es tracta de comprar criptomonedes per fiat, molta gent recorrerà a un intercanvi centralitzat.

No obstant això, hi ha molts problemes que tenen els comerciants amb aquesta opció, entre els quals hi ha la privadesa. Quan compreu monedes en una central centralitzada, heu d’identificar-vos. Això significa que es supervisa i es fa un seguiment de tota la vostra activitat comercial.

Algunes de les alternatives més reeixides a això han estat solucions comercials locals descentralitzades, com ara Bitcoins locals i Bitquick. Hem vist un augment de l’activitat en aquestes plataformes, ja que els comerciants han vist els avantatges del comerç anònim.

Ara hi ha una alternativa disponible per als compradors de Bitcoin Cash. Es tracta de Local Bitcoin Cash i, en aquesta guia pas a pas, revisarem una compra local de BCH i us farem una breu revisió de l’intercanvi.

Saltem.

Què és LocalBitcoinCash?

Efectiu local de Bitcoin és una plataforma d’intercanvi de divises criptogràfiques dissenyada perquè la gent pugui canviar Bitcoin Cash (BCH) amb altres persones de la seva àrea local.

Els usuaris intercanvien reunint-se principalment en persona, mentre que també hi ha opcions per a cables i fideïcomís. Es mostren diferents ubicacions i preus perquè seleccioneu amb quins usuaris voleu negociar i tot el procés és igual a igual.

La plataforma es va llançar el 13 d’octubre de 2017 i tenia com a objectiu seguir els passos d’altres intercanvis locals amb èxit, com ara Local Bitcoin i Local Monero..

No es proporciona molta informació sobre l’equip fundador, però l’estructura dels llocs s’assembla a altres plataformes d’intercanvi locals. Això no és casualitat.

En el primer llançament de Local Bitcoin Cash, un usuari reddit amb el nom de MobTwo va publicar a Subredit de Bitcoin Cash explicant que van intentar col·laborar amb els bitcoins locals. Van decidir construir aquest lloc per frustració perquè l’equip local de Bitcoins no respongués a les seves peticions.

Guia per comprar BCH

Per a aquells de vosaltres que hagueu comprat anteriorment criptomoneda en una plataforma de comerç local, els passos necessaris són gairebé exactament els mateixos. Per als que encara siguin nous, a continuació es mostra una guia pas a pas per comprar amb Local Bitcoin Cash.

Registra’t

Creeu un compte introduint un correu electrònic i una contrasenya; el lloc us enviarà un enllaç de verificació per correu electrònic.

Registra't en efectiu local de bitcoins

Imatges a través de localbitcoincash.org

Un cop verificat el vostre correu electrònic, inicieu la sessió al vostre compte per començar a operar.

Crypto Exchange

El Bitcoin Cash local us permet canviar Ethereum, juntament amb un grapat de monedes Alt com BAT, SKY i STEEM per BCH.

Per utilitzar l’intercanvi, el primer que heu de fer després de registrar-vos és ingressar criptomonedes al vostre compte, anant a la pàgina “Dipòsit” al menú de la barra esquerra.

Seleccioneu l’import de BCH que vulgueu ingressar i, a continuació, feu clic al botó de dipòsit per rebre una clau de cartera per transferir els fons a:

Dipositeu efectiu local de Bitcoin

Un cop hàgiu decidit quant voleu ingressar, se us presentarà l’adreça en efectiu de Bitcoin a la qual heu d’enviar els fons. En el moment que hi hagi una quantitat suficient de confirmacions a la xarxa, registrarà el vostre pagament.

Dipòsit pagat en efectiu local de Bitcoin

Fiat Exchange

A la barra lateral esquerra, feu clic a “Fiat Exchange” si voleu canviar diners fiduciaris per Bitcoin Cash.

Un cop arribeu a aquesta pàgina, desplaceu-vos cap avall per veure els diversos llistats de persones de tot el món que venen Bitcoin en efectiu per USD.

Bitcoin Cash list de venedors

El llistat mostra on es troba cada persona, la quantitat de BCH que ofereix i el preu en dòlars que ofereix per BCH.

També podeu cercar un llistat a la part superior de la pàgina introduint la informació següent

  • Tant si voleu comprar com vendre BCH
  • El país, l’estat i la ciutat on resideix
  • Ordena per “Preu”, “Canvia a” o “Canvia a”

Fiat Exchange Bitcoin Cash

Si esteu interessat en obtenir més informació sobre una fitxa en particular, feu clic al botó “visualitza” per anar a la pàgina Visualitza la fitxa:

Veure el llistat de Bitcoin Cash Local

La pàgina del llistat de visualitzacions mostra els identificadors d’usuari dels venedors, el temps en què estaven actius per última vegada, les monedes des de les quals es negociaven, el preu, el país, l’estat, la ciutat i les condicions comercials (aquest comerciant en particular vol reunir-se en persona per fer l’intercanvi).

Per obtenir més informació sobre el comerciant, feu clic al seu identificador d’usuari per anar a la pàgina “Veure perfil”:

Perfil d'usuari local de Bitcoin Cash

Aquí podeu veure si tenen un sobrenom, si es verifica el seu número de correu electrònic o mòbil, el total d’oficis o treballs realitzats, els ingressos, quan es va crear el compte i l’última vegada que estava actiu. Tota aquesta informació us pot ajudar a decidir si voleu comprar a aquesta persona.

Finalització de l’operació

Un cop hàgiu vist el perfil del venedor, torneu a la pàgina “veure llistats”. Si creieu que el preu és acceptable, introduïu l’import que us interessa negociar (el venedor ha establert un màxim de 0,4 BCH) i feu clic al botó “Comerç”. Es notificarà al venedor que confirmi els tipus de canvi abans de passar al següent pas.

També podeu enviar missatges al venedor fent clic a “missatge” a la pàgina anterior o a “venedor de missatges” a la pàgina de “visualització”.

Un cop hàgiu iniciat el comerç, se us dirigirà a una pàgina de confirmació amb un missatge a la part superior que diu:

Heu iniciat un comerç. Un cop el venedor hagi confirmat els tipus de canvi, se us enviarà una notificació per correu electrònic per al següent pas

Comerç iniciat

A partir d’aquí, només cal esperar que el venedor respongui i confirmar si vol continuar amb la transacció.

En aquest cas (i la majoria dels casos visitats al lloc), el venedor vol reunir-se, cosa que significa que el comerç es farà lliurant diners en efectiu al venedor, mentre que els venedors BCH es transferiran personalment mitjançant els destinataris públics clau de la seva cartera criptogràfica.

En el cas d’una transacció d’escrow, l’efectiu de Bitcoin es manté automàticament per separat de la cartera d’efectiu de Bitcoin local del venedor. Si el venedor no allibera l’efectiu de Bitcoin requerit després de confirmar que ha rebut un pagament del comprador, l’equip d’assistència només el pot alliberar al comprador des del compte de garantia. Els pagaments en línia de diners fiduciaris es fan mitjançant transferència bancària, ja que no s’accepten targetes de dèbit ni de crèdit al lloc a causa del risc de frau.

Altres funcions úniques

Local Bitcoin Cash no només us permet canviar dòlars i altres monedes criptogràfiques per BCH, també podeu guanyar BCH cercant i aplicant-vos a diverses ofertes de feina on cobreu en BCH (de manera bàsica, com un mercat de Craigslist, a més d’un intercanvi).

Cerqueu efectiu local de Bitcoin de treball

Un cop hàgiu trobat una llista de treball que us agradi, podeu fer clic per veure els requisits i les especificacions del projecte.

Descripció general del lloc de treball Local Bitcoin Cash

Podeu veure una gran varietat de feines i sol·licitar-les simplement nomenant el vostre preu i explicant per què esteu adequat per a la feina.

De la mateixa manera, podeu publicar feines al lloc que paguen a BCH.

Afegiu la vostra pròpia feina Local Bitcoin Cash

Avantatges de l’efectiu local de Bitcoin

Hi ha una sèrie de beneficis que comporta la negociació amb efectiu local de bitcoins.

Reunió de comerciants locals de BCH

Evidentment, aquest és un dels més evidents. L’ús de Bitcoin Cash Local us proporciona la possibilitat de reunir-vos en persona per executar un intercanvi. Això permet als entusiastes de BCH trobar-se amb altres usuaris de efectiu de Bitcoin a la seva àrea local. Això no pot facilitar els intercanvis centralitzats.

Comissions de transacció opcionals & Fideïcomís

Tampoc hi ha comissions de transacció i els operadors cobren una petita tarifa opcional per finançar l’allotjament continu del lloc. També hi ha transaccions en dipòsit que permeten sentir-se una mica més còmode amb l’intercanvi de valors més grans.

Aquestes transaccions de garantia són instantànies sempre que ambdues parts tinguin un saldo suficient.

Sense limits & Comunicació privada

Com que el canvi no està centralitzat, tampoc no hi ha límits de negociació. Podeu negociar tant com vulgueu amb la vostra contrapart. Si hi ha errors a la transacció, hi haurà una adreça de cartera de reembossament.

Si voleu comunicar-vos amb l’altra part, hi ha el sistema de missatgeria directa. Això es xifra amb protocols avançats per assegurar-vos que cap tercer no pugui escoltar la vostra conversa.

Servei d’atenció al client & Suport lingüístic

Hi ha línies de comunicació obertes a través de Bitcoin Cash Local sub reddit. També hi ha una opció d’atenció al client a través de la pàgina de contacte del lloc web.

El que també és força impressionant és que el lloc web s’ha convertit en multilingüe i hi ha diverses opcions d’idiomes (inclosos el xinès, l’hindi, el japonès i el coreà).

Desavantatges

Tot i que hi ha diversos avantatges del comerç local i de l’efectiu local de bitcoins, hi ha algunes preocupacions que teníem.

Preguntes de legalitat

Tot i que podeu gaudir dels avantatges del comerç local de BCH, l’estatus legal d’utilitzar un servei Peer-to-Peer com l’efectiu Local Bitcoin no està clar. Per exemple, als EUA hi ha restriccions per ser un negoci de diners sense llicència. Hi ha hagut diversos comerciants de Bitcoin que s’han cobrat per això.

Tampoc hi ha massa transparència en la forma dels comerciants de la plataforma. No es proporciona cap informació a part dels sobrenoms i del nombre d’oficis realitzats. Això pot ser intimidatori per als usuaris en una reunió inicial.

Instruccions limitades & Transparència

Per als usuaris més recents, no hi ha tantes instruccions sobre com completar la transferència bancària o la garantia. Seria més beneficiós que els administradors del lloc web posessin aquesta informació a les preguntes més freqüents.

Tampoc hi ha tanta transparència dels administradors del lloc web. Tot i que l’administrador preferiria mantenir l’anonimat, des de la perspectiva de l’usuari és més reconfortant saber que hi ha persones reals darrere del lloc.

No obstant això, en fer un cop d’ull a la seva pàgina de contacte, podem veure que han donat una ubicació a Singapur com a adreça.

IU bàsica

Tenint en compte que el lloc web va ser creat per necessitat amb la manca de comunicació per part de Local Bitcoins, la interfície d’usuari encara és força bàsica. A menys que l’equip local de Bitcoin Cash comenci a cobrar una comissió per les transaccions, és poc probable que es faci molta feina cosmètica al lloc..

És segur utilitzar-lo??

El Bitcoin Cash local definitivament té un camí per recórrer abans de convertir-se en una font més fiable per negociar BCH. No obstant això, en aquest moment resol el problema fonamental d’accedir a més BCH d’una manera localitzada, relativament eficient i econòmica.

Tot i les opcions per negociar mitjançant Escrow o transferència bancària, la majoria dels venedors opten per reunir-se en persona, demostrant que el lloc encara necessita guanyar-se la confiança de les persones que estan cansades de fer transaccions en línia.

Des de fa uns mesos, el lloc espera tenir una funció de puntuació d’usuaris / reputació de comerciant, però no sembla que s’hagin implementat aquestes funcions. Tenir algun tipus de puntuació de revisió més completa per als operadors pot proporcionar als usuaris més comoditat a l’hora de fer intercanvis mitjançant transferències bancàries o de garantia. Estic segur que molts preferirien això abans que reunir-se personalment, si no fos per qüestions de seguretat.

Com sempre, heu de tenir precaució quan us reuniu fora de línia o comercieu en línia amb desconeguts. Ho és encara més en aquest cas, ja que l’objectiu principal és intercanviar fons amb usuaris que no hagin hagut de verificar la seva identitat, cosa que s’afegeix a la manca de confiança.

No intercanvieu cap informació personal més de la necessària per executar la transacció. Potser només cal que proporcioneu la vostra adreça de correu electrònic en lloc d’un número de telèfon si us trobeu en persona.

Tot i que l’opció de trobada pot ajudar a enfortir les comunitats locals de Bitcoin Cash, encara sembla un procés molt manual que no hauria de ser necessari per canviar una moneda basada en la confiança descentralitzada..

Tanmateix, fins que Bitcoin Cash local no pugui perfeccionar el seu procés de revisió de comerciants i potser implementi els requisits de KYC, pot ser que siguin necessàries trobades cara a cara.

Conclusió

Tot i que hi ha una sèrie de factors que el comerciant local hauria de tenir en compte, un dels més importants són les possibles implicacions legals derivades del comerç en una borsa com Local Bitcoin Cash.

A més, a mesura que els volums de negociació continuen creixent en efectiu local de bitcoins, és probable que vegem com s’explica un control més per part de les autoritats governamentals. També ho hem vist a Local Bitcoins, ja que han començat a instaurar KYC després de qüestions legals que s’han plantejat sobre el servei.

Sigui com sigui, fins aquest moment sembla que Local Bitcoin Cash és una opció raonable per al comerç local de BCH. Assegureu-vos que seguiu les millors pràctiques generals de seguretat i el sentit comú en el comerç local.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me