Bitbuy Review: Visió general completa de l’intercanvi

En aquesta revisió de Bitbuy, farem un cop d’ull a un intercanvi de criptomonedes de mida mitjana amb seu a Canadà.

Ofereixen una manera senzilla i eficaç als usuaris canadencs de comprar i vendre criptomonedes amb el seu CAD. En la llengua de la comunitat de criptomonedes, Bitbuy és una “porta d’entrada fiat” per accedir a algunes de les monedes més populars.

No obstant això, pot destacar Bitbuy en un mercat cada vegada més competitiu? En cas de considerar-los com el vostre intercanvi d’elecció?

En aquesta revisió completa, aprofundirem en Bitbuy. Revisarem la seva seguretat, assistència a la plataforma, tarifes i tecnologia. També recollirem les opinions de la comunitat criptogràfica canadenca sobre la seva experiència amb Bitbuy.

Dit això, saltem.

Visió general de Bitbuy

Bitbuy existeix des del 2013, però originalment es deia “InstaBT”. Va ser fundada per Adam Goldman i Ademar González.

InstaBT es va crear com una manera perquè els canadencs poguessin aconseguir Bitcoin de manera ràpida i senzilla. Per a aquells que ho recordin, el 2013 era encara un moment relativament nou als mercats de criptografia i els intercanvis per comprar Bitcoin fàcilment eren pocs..

A mesura que avançava l’intercanvi, van decidir canviar la marca a Bitbuy i van incloure diverses altres criptomonedes a la plataforma. No obstant això, Bitbuy volia amplieu la seva oferta i va acceptar una inversió d’una empresa de capital privat el 2018.

Després de la inversió, González va deixar Bitbuy i va ser substituït per Chris Ragobeer. També se’ls uneix Jordan Anderson com a vicepresident de vendes i màrqueting, així com Dean Skurka, que dirigeix ​​el compliment.

Les oficines de Bitbuy es troben a Toronto, Canadà. En realitat són una filial del First Ledger Corporation que és una empresa de serveis blockchain.

L’operació principal de First Ledger Corporation és l’intercanvi Bitbuy, tot i que ofereixen altres solucions. Aquests inclouen solucions comercials de divises digitals, així com la consulta de blockchain.


Tarifes Bitbuy

Un dels requisits més importants per als usuaris habituals de criptomoneda són les comissions que cobra l’intercanvi. Aquests inclouen les comissions que es cobren en enviar / retirar moneda, així com les comissions que es podrien cobrar pel simple fet de comprar i vendre.

Quan es tracta de canviar les comissions de transacció, Bitbuy opera un esquema pla senzill. Tenen dues tarifes diferents per a les comandes de venda i compra a ‘Express Trade’. Quan utilitzeu aquest tipus de comerç, se us cobrarà 0,5%.

Aquestes comissions estan lleugerament per sobre de la mitjana, però compensen les comissions més baixes que pagareu per les retirades / dipòsits.

Si esteu negociant a la “Plataforma Pro” (que s’explica a continuació), se us cobrarà d’acord amb un calendari de tarifes del fabricant o del comprador. Si sou un comprador, se us cobrarà 0,20% mentre que si sou fabricant se us cobrarà 0,10%.

Explicació senzilla &# 128104; ‍&# 127979 ;: Els fabricants són aquells que proporcionen liquiditat als llibres mitjançant la realització de comandes límit. Els compradors eliminen aquesta liquiditat fent comandes de mercat

Comissions de dipòsit

Si financéssiu el vostre compte amb Cryptocurrencies, no pagareu cap comissió entrant. Tanmateix, si envieu CAD a Bitbuy, podríeu incórrer en les tarifes següents:

Mètode Mínim Màxim Quota Temps de processament
Interac e-Transfer 100 dòlars 3.000 dòlars 1,50% 24 hores
Transferència bancària 5.000 dòlars 500.000 dòlars 0,5% 1-2 dies

Així doncs, pel que sembla, sembla que el mètode més assequible per finançar el vostre compte sigui amb una bona transferència bancària antiga. És probable que els obtingueu a l’intercanvi aproximadament al mateix temps que s’aconseguirà un finançament estàndard d’Interac.

Tot i que podeu optar per la transferència expressa d’Interac, considerem que realment no val la pena les comissions que es cobren. Només cal que planifiqueu acuradament els vostres dipòsits de manera que obtingueu el màxim profit possible.

Comissions de retirada

Quan es tracta de retirar criptomonedes, Bitbuy diu que aquestes són gratuïtes. Això és cert, però només pel que fa a l’intercanvi. Encara és probable que apliquin una tarifa de xarxa o miner a la vostra transacció, de manera que heu de tenir-ho en compte.

Si retiréssiu els vostres fons en CAD, s’aplicarien les tarifes següents.

Mètode Mínim Màxim Quota Temps de processament
Interac e-Transfer 100 dòlars 3.000 dòlars 1,50% 24 hores
Transferència bancària 50 dòlars 500.000 dòlars 1,50% 5-7 dies

Aquestes comissions són realment raonables i estan per sota de les tarifes que cobren algunes de les altres borses canadenques. Per exemple, la retirada de la transferència electrònica Interac imposa una tarifa inferior a la que cobra Coinsmart, per exemple.

Per tant, si esteu retirant dòlars canadencs de menys de 3.000 dòlars, la transferència electrònica Interac és potser la vostra millor aposta.

És segur Bitbuy?

Una de les amenaces més grans per als intercanvis i els seus usuaris són els pirates informàtics. Sabem massa bé dels danys que es poden causar quan un pirata informàtic és capaç de penetrar en el sistema d’un intercanvi. Per tant, la seguretat de l’intercanvi és una consideració clau per a nosaltres.

Quan es tracta de seguretat a Bitbuy, no expliquen massa els passos que fan, però hem pogut obtenir la següent informació del seu lloc.

Seguretat de l’intercanvi

Bitbuy diu que operen una política del 95% d’emmagatzematge en fred de monedes. Aquest és l’estàndard dels intercanvis de criptomonedes i protegeix la majoria dels actius dels usuaris dels pirates informàtics.

Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb el concepte d’emmagatzematge en fred, és la pràctica treure una cartera fora de línia i emmagatzemar-la en un entorn amb buits d’aire. Realment només vol dir que l’intercanvi s’assegura que les claus privades de les seves carteres siguin inaccessibles a les amenaces digitals.

Bitbuy també diu que completen diàriament còpies de seguretat xifrades i distribuïdes de les dades als seus servidors. Això els ajudarà en cas que rebin algun tipus d’atac de denegació de servei dedicat (DDoS).

Seguretat del costat de l’usuari

Tot i que la seguretat de l’intercanvi és una prioritat, l’usuari és sovint l’enllaç més feble pel que fa al robatori de criptografia. Per tant, Bitbuy ha establert les millors pràctiques en protecció de l’usuari als seus sistemes.

Connexió segura sSL BitBuy.ca

Cadenat segur Bitbuy SSL

El primer i més important que comprovarem és el xifratge SSL segur en una central. Bitbuy té això com es pot veure des del seu cadenat SSL al navegador. També és molt important que us assegureu això és visible quan visiteu l’intercanvi.

Si alguna vegada visiteu Bitbuy i no veieu el cadenat, és probable que estigueu en un lloc de pesca i ho deixeu immediatament. Tanmateix, fins i tot si un pirata informàtic pot accedir a la vostra contrasenya, és probable que l’autenticació de dos factors us protegeixi.

Bitbuy requereix que tots els seus usuaris activin l’autenticació de dos factors per defecte. Sempre que inicieu sessió al vostre compte o intenteu inicialitzar qualsevol tipus de retirada, se us demanarà que ho completeu. Podeu utilitzar-lo com a 2FA basat en SMS o sincronitzar-lo amb Google Authenticator.

Prova d’Auditoria de Reserva

Bitbuy també ha completat recentment una prova de reserves i auditoria de seguretat. Això és particularment rellevant en les conseqüències del QuadrigaCX col·lapsar.

Bitbuy va emprar els serveis de CipherBlade, una empresa forense de cadena de blocs amb seu als Estats Units. Les conclusions principals de la informe són els següents:

  • Fiat Holdings: Tots els fons fiduciaris de Bitbuy es van verificar mitjançant extractes bancaris i es reflecteixen bé en els seus sistemes back-end.
  • Fons digital: La suma dels actius digitals de les seves carteres fredes i calentes coincideix amb els saldos del compte d’usuari 1: 1.
  • Comprovacions de fons: Bitbuy i els seus operadors també van passar diverses comprovacions d’antecedents. També van auditar el seu procés de gestió d’emmagatzematge en fred per assegurar-se que estigués per sobre del tauler

També és important tenir en compte que no es tracta d’un informe únic. Bitbuy ha acordat amb CipherBlade realitzar aquestes comprovacions de seguretat i auditories de forma contínua.

És fantàstic veure un intercanvi involucrar-se en aquesta transparència i l’ecosistema aniria bé si hi haguessin més intercanvis.

Monedes compatibles

Actualment, Bitbuy admet cinc actius criptogràfics. Podeu comprar Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum i Ripple.

Per tant, Bitbuy no s’ha aventurat al territori d’una sèrie d’altres monedes que ofereixen les borses canadenques. Tanmateix, tenint en compte que Ripple (XRP) va ser una addició relativament recent, demostra que estan disposats a afegir més suport per a monedes. Esperem que aviat puguem veure un altre altcoin a la seva oferta.

Actius de criptomoneda a BitBuy.ca

L’oferta de criptomonedes de Bitbuy

Per descomptat, si teniu comptes en altres borses, com ara Binance o Kraken, sempre podeu utilitzar Bitbuy com a porta d’entrada fiat CAD en criptografia i utilitzar les monedes per comprar la vostra selecció d’altcoins als seus borses..

Atenció al client

Molts intercanvis de criptomonedes tenen la reputació de tenir un servei d’atenció al client inferior a l’estelar. Els usuaris sovint han d’esperar dies abans de rebre respostes d’entrades o completar les verificacions. Tot i que això ha millorat recentment, encara hi ha molt a desitjar.

Per tant, és refrescant veure un intercanvi que ofereix una línia telefònica directa a l’atenció al client. Si voleu arribar a algú de l’equip de Bitbuy sobre qualsevol cosa, sempre podeu trucar-lo al 1 888 770 2646 (COIN).

Com a alternativa, si preferiu parlar amb un agent d’assistència mitjançant un xat en directe, podeu utilitzar la seva funció de xat Zendesk al lloc. Sembla que això només està actiu durant les hores de mercat. També podeu posar-vos en contacte amb ells a través de la seva adreça electrònica d’assistència a [email protected]

Secció de suport a BitBuy

Secció de suport amb preguntes més freqüents

Si la vostra pregunta és més rutinària, us sorprendrà la informació que podeu obtenir a la secció de preguntes freqüents. Es mostra a dalt i es pot accedir aquí. També podeu enviar un tiquet des d’aquest portal d’assistència en cas que tingueu una inclinació d’aquesta manera.

Registre Bitbuy

Si heu decidit que voleu provar Bitbuy, haureu de crear un compte i completar el procés de registre. Podeu seguir el registre enllaç aquí. A continuació, se us demanarà com voleu inscriure-us. Vam decidir inscriure-us per correu electrònic.

Detalls del registre a BitBuy.ca

Primer pas de registre. Empleneu els detalls

Aquí hauríeu d’inserir les vostres dades. Si un amic us va remetre i no us va donar cap enllaç, podeu utilitzar el seu codi de referència. A continuació, tractarem això amb més detall a la secció de referència.

Un cop els hàgiu proporcionat el vostre correu electrònic, us enviaran un correu electrònic de confirmació. Només haureu de confirmar l’adreça de correu electrònic després de la qual Bitbuy us obligarà a configurar el telèfon per a l’autenticació de dos factors. Un cop s’hagi completat això, podeu passar a l’etapa de verificació.

Verificacions de Bitbuy

Bitbuy s’ha d’assegurar que compleixin totes les normatives canadianes contra el blanqueig de diners i KYC. Per tant, requereixen que tots els seus usuaris completin les verificacions obligatòries i els controls KYC abans que se’ls permeti comprar monedes.

Per tant, tret que envieu a Bitbuy alguna forma d’identitat i prova d’adreça, no els podreu utilitzar. No obstant això, el 90% dels intercanvis de criptomonedes actuals tenen aquest requisit, de manera que no és una sorpresa.

Verificació individual

Hi ha dos mètodes per verificar el vostre compte a Bitbuy. El més ràpid és probablement mitjançant l’ús de la seva opció de verificació instantània.

La verificació instantània utilitza un proveïdor de recopilació de dades de tercers (Trulioo). Aquest tercer sol tenir un perfil financer. Si podeu confirmar la informació financera sobre vosaltres mateixos amb aquest tercer, se us verificarà.

Nota: ✍️: Bitbuy no té accés a aquesta informació financera, ja que la gestiona de manera independent el tercer.

Si la verificació instantània no funciona, haureu d’utilitzar un mètode més tradicional que requereix documentació i comprovacions manuals.

Per a aquesta comprovació de verificació manual, heu de proporcionar un document d’identitat emès pel govern, així com una imatge de vosaltres que teniu aquest document. També heu de proporcionar un comprovant d’adreça.

Informació necessària Verificació de BitBuy.ca

Detalls de la verificació que requereix Bitbuy

Hi ha diversos documents que es poden utilitzar amb aquesta finalitat i podeu trobar més informació aquí. Tanmateix, la informació més important que es requereix en aquest document és que el vostre nom complet i la vostra adreça són visibles.

Un cop hàgiu enviat aquests documents, haureu d’esperar a la verificació humana a Bitbuy. Han afirmat que això podria trigar entre 1 i 3 dies laborables a processar-se. Es tracta del temps d’espera estàndard per a verificacions no automatitzades.

Verificació empresarial

Si voleu convertir el vostre compte en un compte d’empresa, hi ha alguns documents addicionals. Hauran de veure els estatuts comercials i la resolució corporativa.

És probable que Bitbuy pugui informar-se sobre la naturalesa del negoci i la necessitat d’un compte de criptomoneda corporativa. Per això, podria ser la solució ideal per a aquelles empreses que generin ingressos en criptomonedes o aquelles entitats que participin en el comerç de criptografia a escala institucional..

Si el vostre negoci té la necessitat d’executar operacions de blocs més grans amb despeses / comissions més baixes, sempre podeu utilitzar la solució OTC de Bitbuy. Les operacions de venda sense recepta permeten una venda / transferència més directa entre les dues parts.

Dipòsits / Desistiments

Ara que teniu el compte completament verificat a Bitbuy, podeu finançar el vostre compte.

Enviar fons a Bibuy és bastant senzill. Tot el que heu de fer és anar a la secció “Wallet”. Seleccionareu la moneda en qüestió i premereu “Dipòsit”. Això omplirà la caixa de la cartera amb l’adreça de dipòsit a la qual hauríeu d’enviar la criptografia.

Retirar el vostre Bitcoin és molt més fàcil. Tot el que heu de fer és sol·licitar una retirada a la plataforma, enganxar la vostra adreça de recepció i confirmar-ho mitjançant l’autenticació de 2 factors. Bitbuy us enviarà els fons com a transacció pública que trigarà a propagar-se per la xarxa.

Si envieu / rep fons en CAD, podeu utilitzar un dels mètodes de pagament que detallem a la secció de tarifes. No obstant això, és important assenyalar que aquests temps de processament són meres indicacions i variaran molt segons el vostre proveïdor bancari.

Plataforma Bitbuy

Bitbuy disposa de dues plataformes comercials al seu intercanvi. Aquests són els Comerç Exprés i la Pro Trade.

La plataforma Express Trade és una forma senzilla i ràpida de comprar el vostre xifrat. Això potser és el més adequat per als comerciants principiants que busquen la manera més eficient d’obtenir alguna criptografia.

A continuació es mostra la interfície principal de la plataforma Express Trade:

Actius de criptomoneda a Bitbuy

La plataforma Express Trade de Bitbuy

Com podeu veure, podeu accedir a totes les funcions des d’aquest tauler d’administració principal. Això inclou l’opció de compra / venda i ingrés / retirada. Quan compreu o veneu una moneda que esteu comprant al ritme que Bitbuy està disposat a donar-vos en aquest moment concret.

Vam comprovar els diferencials sobre la taxa que obteníem de Bitbuy i la taxa del mercat en viu. Realment no hi havia cap discrepància que signifiqués que Bitbuy fos realment honest en el preu de les monedes.

Plataforma Pro Trade

Per als comerciants més avançats que hi ha, probablement voldreu negociar a la plataforma de comerç més avançada de Bitbuy. S’assembla més a l’intercanvi típic amb llibres de comandes dels clients que s’associa amb un “motor de coincidència”.

També hi ha moltes altres funcions que han inclòs en aquesta plataforma comercial avançada. Per exemple, teniu moltes més funcions de gràfics que les que teniu a Express Trade.

Plataforma comercial Bitbuy Pro

Interfície d’usuari principal de la plataforma Pro Trade

Això es deu al fet que Bitbuy utilitza la tecnologia de gràfics Tradingview. Això és ben conegut a la comunitat comercial per ser un dels millors paquets de gràfics del mercat. Podeu fer una anàlisi tècnica criptogràfica exhaustiva amb les seves eines i les seves superposicions tècniques.

La plataforma Pro Trade també compta amb els vostres gràfics de profunditat de mercat estàndard. Són útils, ja que us ofereixen una visió general del sentiment alcista / baixista del mercat. Aquest flux d’ordres també pot complementar l’anàlisi tècnica que feu als gràfics.

Una altra cosa que ens va agradar molt d’aquesta plataforma és el fet que té pantalles “innovadores”. Això vol dir que podeu sortir de qualsevol pantalla de la interfície principal. Bàsicament, podeu configurar el vostre propi disseny comercial a la pantalla.

Bitbuy Pro Trade Breakout

La característica “Break Breakout” de Pro TradeConsell per a comerciants principals: &# 128175 ;: Teniu més d’una pantalla? Desglosseu els gràfics en diferents pantalles per donar la sensació de “comerciant professional”

Per descomptat, per complementar l’anàlisi tècnica, necessitareu més funcions de comanda. Afortunadament, aquesta plataforma té l’opció de fer límit i fer comandes de mercat.

Les ordres de mercat són aquelles que s’executen a la sol·licitud / oferta de compra / venda en el moment en què les feu. Les comandes límit s’estableixen a un preu predeterminat i, per tant, es poden establir al voltant de nivells tècnics / de retrocés importants.

A més dels parells CAD estàndard que teniu a la plataforma Express, Pro Trade us permet canviar també els parells Bitcoin.

Per tant, en definitiva, una tècnica enginyosa que podria ajudar a Bitbuy a assegurar el lucratiu nínxol de comerciants altament qualificats.

Funcionalitat mòbil

Malauradament, Bitbuy encara no té cap aplicació mòbil. Això vol dir que haureu d’utilitzar el telèfon a través de la seva interfície estàndard basada en web.

Tanmateix, el seu lloc web sembla estar ben optimitzat per a mòbils. Per tant, si realment sentiu la necessitat d’accedir a la plataforma al vostre telèfon, encara podeu iniciar la sessió i realitzar les compres / vendes bàsiques.

A més, el comerç de criptomonedes mòbils no és per a tothom. Moltes de les aplicacions que han estat publicades per altres intercanvis s’han esfumat en comparació amb el comerç d’eficiència en ordinadors o interfícies basades en web.

Programa de derivació

Si heu utilitzat Bitbuy i heu trobat l’experiència fantàstica, podeu derivar fàcilment als vostres amics i coneguts i obtenir una comissió de referència. Aquesta també podria ser una gran solució per a aquells usuaris que tinguin un fort seguiment en línia.

Per a l’oferta de Bitbuy, si remeteu un amic i s’inscriu i compra 100 dòlars de criptomoneda, tant vosaltres com la vostra referència obtindreu 20 dòlars per la introducció. Aquesta és una gran manera d’obtenir un augment del 20% en una cartera relativament modesta.

Programa de referència BitBuy

Visió general de l’esquema de referència de Bitbuy

Si volíeu derivar persones, hi hauria dues opcions que podríeu considerar. Un és donar-los el vostre codi de referència perquè el facin servir quan us registreu i l’altre és donar-los un enllaç de referència. Aquesta última és potser la vostra millor aposta, ja que assegura que l’usuari s’hagi registrat amb vosaltres com a referència.

Reputació en línia

Tot i que ens agrada fer ressenyes exhaustives, de vegades és difícil obtenir una imatge completa d’un intercanvi o servei sense haver-lo utilitzat durant un període de temps prolongat. Per tant, de vegades ens agrada obtenir la perspectiva d’altres usuaris de la plataforma.

Vam decidir fer una ullada al que es diu sobre Bitbuy en línia.

Probablement la comunitat canadenca de criptomonedes més popular que es pot trobar és el subredit de Bitcoin canadenc a / r / BitcoinCA. Els membres de la comunitat compartiran informació no només sobre els millors intercanvis, sinó també sobre altres consells i consells per comprar Bitcoin al Canadà.

En general, vam trobar que la comunitat era força positiva a Bitbuy. Per exemple, a aquest fil podeu veure que la majoria dels usuaris que van comentar no van tenir problemes per retirar monedes dels seus comptes. Això també es va produir durant la màxima cursa de bous al gener, de manera que mostra la seva consistència.

Comentaris BitBuy BitconCA

Preguntes sobre Bitbuy a Reddit. Font: / r / BitcoinCA

També teniu usuaris que han trobat el seu servei d’atenció al client molt útil i d’altres que van trobar que els seus temps de verificació durant la cursa de gener de Bull eren alguns el més ràpid.

El que també hem trobat encoratjador és que Bitbuy respon regularment a qualsevol consulta sobre aquest subredit i, de vegades, també ha demanat als usuaris la seva aportació sobre els possibles canvis que vulguin veure.

Àrees de millora

Tot i que ens va agradar la facilitat d’ús de la plataforma, així com l’atenció i atenció al client eficients, hi ha diverses coses que creiem que necessiten millorar en l’intercanvi de Bitbuy.

En primer lloc, tot i que Bitbuy admet la majoria de les criptocoins més importants, encara hi ha diverses monedes que ens hauria agradat veure a la seva plataforma. Aquests inclouen EOS i Stellar XLM que alguns dels seus homòlegs canadencs han començat a oferir.

També seria fantàstic veure una aplicació mòbil llançada aviat. Tot i que no ho fan tots els comerciants, hi ha una sèrie de persones que els agrada poder col·locar i supervisar les operacions des del mòbil en un entorn basat en aplicacions..

Som conscients que Bitbuy fa força canvis a la seva plataforma i tecnologia com a resultat del seu finançament de capital de risc. Per tant, esperarem amb ganes de veure si s’ha abordat algun d’aquests punts.

Conclusió

La nostra revisió de Bitbuy va ser relativament senzilla i sembla com si aquest intercanvi “fes el que diu a la llauna”. És una manera senzilla i eficaç de convertir el vostre CAD en criptografia.

Ens agrada el fet que tinguin un servei d’atenció al client sensible i puguin respondre les sol·licituds per telèfon. També vam pensar que la seva verificació i els temps de KYC eren dels més baixos del Canadà.

Sembla que són un intercanvi relativament segur i els seus honoraris coincideixen generalment amb la resta del mercat. Tot i que les comissions de negociació són lleugerament més altes, les seves comissions de dipòsit i retirada ho compensen.

Per descomptat, hi havia algunes coses que creiem que necessitaven millorar. Tot i això, tenint en compte que Bitbuy busca constantment comentaris, és probable que aquestes millores estiguin a punt.

En resum, Bitbuy és un gran intercanvi per a usuaris canadencs que busquen la manera més senzilla d’obtenir alguna criptomoneda..

Imatge destacada a través de Bitbuy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map