Trobar les millors piscines decredades: guia completa per a principiants

Decred (DCR) va ser una de les primeres monedes centrades en la privadesa i es va llançar al febrer del 2016. Des de llavors hem vist molts canvis en les criptomonedes i en la mineria i el comerç de monedes i fitxes. El 2016, Decred valia només 1 dòlar, però al juliol de 2018 gairebé 65 dòlars després de gairebé arribar als 120 dòlars el maig de 2018.

Decred va disminuir amb el mercat més ampli de gener a abril de 2018, però va rebotar molt més ràpid i fort que gairebé qualsevol altra moneda. Des de llavors, s’ha retirat una mica dels seus màxims, però és evident que hi ha gana per aquesta moneda entre inversors i comerciants.

Compra Nicehash DCR

Això també ha atret l’interès dels miners que estan interessats en el potencial de beneficis de la mineria Decred. Molts d’ells feien servir GPU i grups de mineria per a la mineria Decred, però durant els darrers cinc mesos l’atractiu de la mineria Decred ha caigut dràsticament per una raó: els ASIC.

Utilitzant ASICs To Min Decred

Al gener, Obelisk va anunciar que havien creat un miner Decred ASIC. Anomenat DCR1, té una taxa de hash de 1200 GH / seg i requereix només 500 watts per consumir energia. Altres fabricants van seguir amb els seus propis miners Decred ASIC.

Crypto Valley Suïssa

Decred DragonMint ASIC Miner. Font crypto-miningblog.com

Com podríeu esperar, això augmenta significativament la dificultat minera. De fet, des de principis de maig, la dificultat minera ha passat de 273.629.001 a 3.975.462.300. Com ja podríeu haver endevinat, la mineria GPU de Decred s’està morint i possiblement ja estarà morta.

Per descomptat, encara hi ha piscines mineres per Decred i, si utilitzeu el miner Claymore, també podeu explotar la mina Decred amb Ethereum. Però, per molts informes en línia, ni tan sols val la pena duplicar la mina Decred, gràcies a l’increment massiu de la dificultat minera provocat per la introducció d’ASIC..

Consideracions sobre la piscina minera

Si voleu unir-vos a una agrupació minera de Decred, hi ha algunes coses bàsiques que hauríeu de tenir en compte a l’hora de comparar les agrupacions. En la seva major part no hi ha molta diferència en les piscines mineres, però hi ha alguns factors que diferenciaran una piscina de l’altra.

  1. Tarifes de piscina. Viouslybviament, com més baixes siguin les tarifes, més monedes arribaran a la cartera, de manera que les tarifes més baixes sempre són millors. En general, les taxes seran de l’1% en la majoria de grups miners, però de vegades encara us trobeu amb un grup amb taxes del 0%.
  2. Localització geogràfica. Necessiteu una piscina minera que estigui a la mateixa àrea geogràfica que vosaltres per fer que la vostra mineria funcioni de manera efectiva. Per tant, si sou als Estats Units, voleu triar un grup de mineria amb servidors als Estats Units. El mateix passa amb Europa, Àsia, Austràlia o qualsevol altre lloc del món. Bàsicament, com més a prop estiguin els servidors de la vostra ubicació, millor.
  3. Fiable: la majoria de piscines mineres han estat en funcionament el temps suficient per tenir un historial i els usuaris saben que els propietaris de les piscines són fiables. Els que normalment no es tanquen ràpidament a mesura que s’estén la paraula. Només heu d’assegurar-vos d’investigar la reserva minera per assegurar-vos que no hi ha cap dubte sobre la seva fiabilitat.
  4. Mètode de pagament. Hi ha diversos esquemes de pagament que s’utilitzen a les agrupacions mineres, essent els més habituals en aquests dies les accions de pagament per darrer N (PPLNS). Dediqueu una estona a conèixer els diferents sistemes de pagament i assegureu-vos que esteu còmode amb l’esquema que utilitza la piscina minera escollida.

Les millors piscines mineres decredades

Si voleu seguir endavant i provar una piscina minera Decred, les quatre opcions següents són bones opcions per començar:

Suprnova – Una de les piscines mineres Decred més grans i populars, Suprnova té piscines per a prop de 4 dotzenes de monedes i servidors diferents ubicats a tot el món. Utilitza l’esquema de pagament proporcional (Prop) i té comissions del 0%.

Coinmine – Coinmine és una altra opció popular, especialment per als miners relacionats amb la privadesa, ja que Coinmine permet la mineria anònima. Té un pagament mínim de 0,1 DCR, que és bastant baix, i utilitza l’esquema de pagament PPLNS. També té 0% de tarifes i servidors en llocs clau de tot el món.

Decredpool – Decredpool és una piscina minera més petita, però continua sent una bona opció. Amb quotes del 0% i pagament proporcional, és molt similar a Suprnova.

Luxor Mining – Luxor Mining ha llançat recentment el seu grup Decred que ofereix un esquema de 1% PPS. Actualment tenen quatre servidors als quals us connecteu amb dos als EUA, un a Europa i un a Àsia.

Una altra manera de minar Decred

Decred és una mica diferent d’altres criptomonedes en què utilitza un algorisme de consens híbrid de prova de treball / prova d’estaca.

A mesura que augmenta la dificultat de trobar blocs en el sistema de mineria Proof of Work, més persones han anat trobant el seu camí cap a les piscines mineres Decred Proof of Stake (Stake Pools) per generar beneficis de la seva inversió.

Decred Stakey

Visió general del sistema PoS Decred amb “Stakey”. Font: Mitjà

Hi ha bastants d’aquestes agrupacions i les úniques mètriques reals per jutjar a quina agrupació s’uneix és la mida de l’agrupació (es prefereixen agrupacions més petites per a la descentralització, però les agrupacions més grans tenen menys vots perduts) i la taxa que cobra la participació piscina.

Teniu un bon nombre de grups d’estaca per triar i podeu veure la llista completa aquí al lloc web Decred.

Per què escollir una piscina d’estac

Un conjunt de participacions s’utilitza per delegar els vostres poders de vot a un tercer (el grup). La piscina no us pot robar els fons.

Participar en un grup de participació és perfecte per a les persones que desitgin participar en la prova de vot de Decred, però que no poden degut a:

  • No voler mantenir una cartera desbloquejada constantment
  • Manca de connexió a Internet fiable / de baixa latència

Per participar al vot de prova d’estaca i als grups d’estaca, necessiteu una cartera que admeti la votació amb estaca i DCR suficient per comprar entrades per votar.

Actualment, hi ha dues carteres que donen suport a la votació del pool de participacions:

  • Decrediton: cartera GUI per a Windows / macOS / Linux. El Pestanya Compra de tiquets s’utilitza per comprar entrades.
  • dcrwallet: cartera CLI per a Windows / macOS / Linux. El Comprar entrades amb dcrwallet La guia explica com comprar els bitllets mitjançant la línia d’ordres.

A finals de juliol de 2018, la mitjana de DCR necessària per comprar els bitllets ha estat per sobre dels 93. Als preus actuals són gairebé 7.000 dòlars, cosa que haurien de tenir en compte aquells que estiguin pensant en utilitzar vots de prova i participacions.

Quina piscina d’aposta triar

Realment, hi ha molt poca diferència en les agrupacions de participació que no sigui el percentatge de vots de la xarxa controlats, el percentatge de vots perduts i la comissió que cobra l’agrupació de participacions.

Els dos més grans són Stakeminer, que té més del 17% dels vots de la xarxa, i Stakepool, que té més del 7% dels vots de la xarxa. No es recomana unir-se a grups amb més del 5% del vot de la xarxa per tal de donar suport a una major descentralització. El primer cobra una taxa de l’1% i el segon cobra un 2%.

Estadístiques Decred Stakeminer

Estadístiques Decred StakeMiner. Font: Stakeminer.com

Algunes alternatives més petites que són igual de bones o millors que els grups de participacions Decred més grans són:

Ubiqsmart – Aquest grup d’apostes és de mida mitjana, amb poc més de 400 usuaris i té una taxa de 0,95% baixa. El percentatge de vots perduts és una mica pitjor que el de Stakepool, però similar a Stakeminer.

UltraPool – Una alternativa de mida mitjana europea amb una taxa de l’1%, una taxa de vot perduda baixa del 0,08% i més de 500 usuaris.

Stakeynet – Es tracta d’una piscina d’estacs bastant nova amb poc més de 200 usuaris, que fa sis mesos que funciona. Té una quota de l’1% i un percentatge de vots perdut d’un 0,05% molt baix.

Conclusió

Com tantes altres monedes, la mineria ASIC ha arruïnat la mineria GPU per Decred. Afortunadament, encara és possible utilitzar la prova de mineria d’estaca en aquesta moneda per obtenir beneficis de les participacions actuals de DCR.

No us suggeriré que compreu DCR només per a la prova de mineria d’estaca, ja que seria tota una inversió, però si ja disposeu de la criptomoneda necessària i voleu acumular Decred sense comprar-la directament, els Pools d’estaca Decred podrien ser el vostre millor opció.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me