Piscines mineres de Siacoin: els millors llocs per minar SIA

Avui farem un cop d’ull a les piscines mineres disponibles per a Siacoin (també anomenat “Sia” en breu).

La plataforma Siacoin és una alternativa basada en blockchain per a l’emmagatzematge al núvol. És un emmagatzematge en núvol descentralitzat que competeix amb els proveïdors de serveis tradicionals Dropbox, Google, Amazon i Microsoft.

L’avantatge d’utilitzar Sia és que qualsevol persona pot allotjar o accedir a l’emmagatzematge xifrat i que tot el que s’emmagatzema i totes les transaccions es poden verificar a la cadena de blocs pública. Tots els serveis de la xarxa es paguen a Siacoin i totes les transaccions a l’ecosistema Sia es garanteixen mitjançant la presentació de contractes i proves d’emmagatzematge..

Pool Mining o Siacoin Mining Solo

Sempre hi ha qui vol anar sol i arriscar-se com a miner en solitari, però el millor camí és agrupar el meu Siacoin. La raó d’això és la dificultat per trobar un bloc que significa que necessiteu una gran quantitat de poder de hash o molta sort, si espereu trobar un bloc com a miner en solitari..

Mitjançant la mineria conjunta, combineu els vostres recursos amb els de molts altres miners. Heu de dividir les recompenses amb aquestes altres quan es trobin blocs, però també obtindreu recompenses més regulars.

Mineria amb una piscina o Siacoin minera en solitari

Voleu anar en solitari o unir-vos a una piscina? Imatge mitjançant Fotolia

També és important assenyalar que ja no és possible utilitzar la vostra GPU per explotar Siacoin de manera rendible. Des del llançament de l’Antminer A3 el gener de 2018, la taxa i la dificultat de hash de la xarxa han augmentat fins al punt que simplement heu de tenir una plataforma ASIC si voleu explotar Siacoin. Si proveu de fer servir una GPU, fins i tot la GPU més potent, esperareu mesos per generar prou Siacoin per retirar-vos de la piscina.

Per tant, analitzarem les piscines mineres de Siacoin i quines són les millors, però tingueu en compte que haureu de comprar una plataforma ASIC si esteu interessat en explotar Siacoin. Bitmain ven equips nous d’Antminer A3 per només 145 dòlars (sense subministrament elèctric) i també els podeu utilitzar a eBay per només 70 dòlars. I el lloc web de Siacoin té instruccions per configurar una plataforma A3 aquí.

Què cal buscar en una piscina minera de Siacoin

Si heu llegit algun dels nostres articles anteriors sobre grups de mineria, sabreu que les funcions que cal cercar a les piscines de mineria són molt similars de moneda a moneda. Amb això en ment, us donaré la versió abreujada, però si necessiteu més detalls sobre quines funcions heu de buscar en una agrupació minera, podeu consultar la peça agrupadora minera Bitcoin Gold per obtenir una descripció més detallada de cada característica..

Compra Nicehash SIA

Tarifes: Les comissions mitjanes solen ser de l’1%, però si podeu trobar un grup amb tarifes més baixes, augmentareu els vostres propis beneficis.

Ubicació del servidor: La piscina que trieu hauria de tenir servidors a la vostra regió del món. Si sou a Amèrica del Nord, busqueu servidors nord-americans. El mateix passa amb els ubicats a Europa o Àsia. Bàsicament, a mesura que el servidor estigui més a prop, més potència i rendibilitat tindreu.


De confiança: Feu una investigació sobre els grups per veure si altres els han trobat fiables i fiables quan es tracta de pagaments.

Esquema de pagament: Hi ha diversos esquemes de pagament, alguns més orientats a la sort, i altres basats estrictament en el fet de compartir fins i tot recompenses. El que trieu és una preferència personal perquè a llarg termini tot s’equivoca.

Temps de funcionament de la piscina: El 100% és el millor. Si els servidors de la piscina no estan activats, no estareu explotant.

Pagament mínim: Normalment, són prou baixos per assegurar-vos que pagueu amb força regularitat, però comproveu els mínims per assegurar-vos que no esperareu ni més ni més d’un mes per cobrar-los..

Potència Hash de la piscina: Tot i que és possible que tingueu la temptació d’escollir la piscina amb més potència de hash, realment hauríeu d’intentar triar piscines amb una potència de hash més petita per ajudar a promoure la descentralització. En el cas de Siacoin, F2Pool i Siamining.com controlen gairebé el 80% de la potència de hash de la xarxa a finals de setembre de 2018. Aquests 2 haurien de ser evitats si voleu ajudar a la descentralització i la seguretat de la xarxa..

Piscines Mineres Sia

La mineria de Siacoin s’ha centralitzat una mica a partir de setembre de 2018, però podeu ajudar-la minant amb piscines que tinguin una quantitat menor d’energia hash. A continuació es mostren les principals piscines mineres que podeu utilitzar per explotar Siacoin:

Luxor

Si voleu una piscina minera senzilla i ràpida, llavors Luxor pot ser l’ajust perfecte. Fins i tot és millor que el fet que sigui gros, fiable i fiable és que l’equip darrere de Luxor ho promet doneu el 10% dels seus beneficis a la comunitat Sia. Aquest gest s’està fent per ajudar la comunitat a tenir més èxit. Això significa que no només guanyareu, sinó que també retornareu a la comunitat Sia.

Luxor Tech Siacoin Mining Pools

Estadístiques de mineria Luxor Tech Siacoin

Podeu comprovar la promesa d’una donació del 10% si mireu l’explorador de blockchain de Sia. Luxor envia el 10% a l’adreça d’emmagatzematge en fred de Nebulous Labs, que és l’empresa que dóna feina a tots els desenvolupadors bàsics de Siacoin.

Un dels inconvenients de l’ús de Luxor és el petit nombre de miners. Actualment la piscina té només l’1% de la potència total de hash. Ho han compensat una mica amb un esquema de pagament PPS i cal recordar que també està donant suport a Siacoin i la descentralització mitjançant Luxor.

Siamining.com

Siamining.com és, amb diferència, l’agrupació minera de Siacoin més popular, que controla el 55,5% de la potència de hash a la xarxa. En realitat, això és dolent, ja que promou una cadena de blocs centralitzada. Si podeu evitar utilitzar Siamining.com, serà molt bo per a la xarxa.

Siacoin.com Estadístiques de grups miners

Estadístiques de grups miners de Siamining.com

Si heu de seguir les masses, podeu esperar pagar un 3% de tarifa PPS a Siamining.com, però també podeu esperar resultats òptims de la seva reserva minera optimitzada per ASIC. Siamining.com va ser el primer grup miner de Siacoin, i podeu extraure’l de manera anònima sense res més que una adreça de cartera.

La reserva minera és fiable i fiable i no trobareu cap taxa oculta. A més, el pagament mínim és de 500 SC, amb pagaments diaris.

Nanopool

Nanopool també és una opció popular per a la mineria de Siacoin, amb més de 1.000 miners actius. Tot i això, controla menys de l’1% de la potència total de hash, cosa que en fa una opció encara millor si s’està començant a minar, ja que si escolliu Nanopool es distribuirà la potència de hash i s’ajudarà a assegurar i descentralitzar més la xarxa..

Estadístiques de la piscina minera de Nanopool Siacoin

Estadístiques de la piscina minera de Nanopool Siacoin

La quota a Nanopool és del 2% amb un esquema de pagament PPLNS. Paguen diverses vegades al dia amb un import mínim de 1.000 SC. També permeten la mineria anònima i no cal crear un compte a Nanopool per explotar Siacoin.

F2Pool

F2Pool és una de les piscines mineres integrades més grans del món i també és la segona piscina minera de Siacoin més gran, que controla aproximadament el 30% de la potència de hash. Això només fa que sigui una mala elecció com a grup, ja que utilitzar F2Pool només augmentarà la centralització i disminuirà la seguretat de la xarxa..

F2Pool Siacoin Pool Hashrate i ports

F2Pool Siacoin Pool Hashrate i ports

Tampoc no és fantàstic si voleu mantenir l’anonimat perquè heu de registrar un compte per poder fer-lo amb F2Pool.

A l’avantatge, el pagament mínim a F2Pool és de només 100 SC i es paga un cop al dia. Tot i això, no és un grup recomanat per minar Siacoin, i fins i tot el propi equip de Siacoin us demana que no feu mines amb F2pool per ajudar la xarxa..

Antpool

Antpool és una de les piscines mineres de Siacoin més grans, però no és massa gran, ja que controla aproximadament el 5% de la potència de hash de la xarxa. Això és realment una mica sorprenent, ja que Antpool és propietat de Bitmain, l’empresa que fabrica la plataforma Antminer A3 ASIC per a la mineria de Siacoin..

Hashrate i estadístiques de la piscina d'Antpool Siacoin

Hashrate i estadístiques de la piscina d’Antpool Siacoin

Com que és una de les piscines més grans, Antpool té una sòlida fiabilitat i es considera fiable entre la comunitat minera de criptomonedes.

Malauradament, cal registrar un compte a Antpool, de manera que l’anonimat surt per la finestra. Un dels avantatges és que ocasionalment fan promocions quan renuncien a les taxes. El més recent va finalitzar el 18 de setembre de 2018. Actualment, la taxa per a la mineria de Siacoin és del 2% i els pagaments es fan diàriament amb un mínim de 100 SC.

Conclusió

És lamentable que no pugueu extraure Siacoin amb una GPU de manera rendible per més temps. Si teniu electricitat assequible i teniu els mitjans necessaris per executar un equip ASIC, l’Antminer A3 es pot utilitzar per explotar Siacoin.

La descentralització és sens dubte un problema amb aquesta moneda, ja que un grup actualment controla aproximadament el 55% de la potència de la xarxa. Evitar aquesta piscina o qualsevol grup amb més del 25% de la potència de xarxa de la xarxa és una bona idea.

Si realment voleu donar suport als desenvolupadors de Sia, la piscina minera de Luxor contribueix amb una part dels seus beneficis a la comunitat Sia.

També he de tenir en compte aquí que és possible fer la mina dual Ethereum i Siacoin a les piscines mineres que admeten les dues criptomonedes. A més, seria una mineria dual amb la seva GPU, cosa que no serà rendible.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me